Ultimele comentarii pe forum

26291 com 1 2 3 4 ..... 200201202203204205206 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
SUBIECT COMENTARIU
Cancer la colon si citostatice 26-03-2009, 23:38:51 de către miha bc
Buna! Multumesc ca mi-ai scris. Raspund cu intarziere pt. ca suntem in perioada buna si profitam cat putem de mult de ea. Azi e ziua sotului meu, implineste 41 ani, a fost o zi superba, cu mult soare - afara si in sufletele noastre. Mai sunt cateva zile de "bine" care vor trece mult prea repede. Dupa care urmeaza calvarul. Ne consolam cu ideea ca va fi din nou bine. TREBUIE!
Spune-mi, te rog, unde face mama ta tratamentul? Unde a fost operata?
Daca te pot ajuta in vreun fel, nu ezita sa-mi spui.
Astept un semn de la cineva care a trecut peste sedinte cito (multe la numar!) si acum e bine. TREBUIE sa existe cineva.
Poate ne mai ajuta si vreun domn doctor cu vreo sugestie. Multumesc anticipat tuturor.
Cancer la colon si citostatice 23-03-2009, 18:56:16 de către bruneta37h
Buna,miha.... aceeasi problema o am si eu pt mama mea,.....este a 15 cura cu citostatice si se simte rau in timpul tratamentului si nimeni nu-ti spune nimic,......pur si simplu continuu,......sunt disperata,.....si mama mea ia cordiceps,...ganoderma,....si era fff bine dar acum din cauza abuzului de citostatice e rau,...daca cineva stie sa ne dea raspunsuri va rugam s-o faca.
Cancer la colon si citostatice 16-03-2009, 22:46:21 de către miha bc
deci: sotul meu, in varsta de 41 de ani a fost operat pe 14 faebr. 2008 la Buc. de tumora maligna gr. 4 la colon, cu metastaze hepatice. Formatiuni localizate pe lobul mic al ficatului cu dimensiunea (cea mai mare) de 45mm. Din aprilie am inceput tratamentul cu citostatice la Cluj, la un prof. dr. foarte bun, unde mergem din 3 in 3 sapt. La primul ct efectuat dupa 3 luni de tratam. s-a constatat o scadere a formatiunilor cu 50%, la al doilea cu 25% fata de precedentul iar la urmatorul ct "fara modificari numerice sau dimensionale". Ce am omis sa spun e ca sotul meu (dragostea mea- un om deosebit, am recunoscut-o dintotdeauna!) nu a avut nici un simptom inainte de diagnosticare, aveam o relatie f. frumoasa, o casnicie reusita, 2 baieti reusiti, premianti (cls. xi si iv). El n-a fumat niciodata, nici macar de curiozitate, esta un anti alcool, femei, hobby-uri si tot ceea ce mi-ar fi facut rau. Pt. toti cunoscutii suntem considerati o fam model.Si chiar suntem!!
Problema care a aparut n-a schimbat cu nimic povestea noastra de dragoste (cum ne place noua sa spunem: ca traim o frumoasa poveste de dragoste de peste 18 ani!)
Dar.. ii este f. rau dupa tratam... foarte.. o sapt. aproape nu se ridica din pat...vomita intruna...nu mananca nimic...medicam. pt combaterea acestor stari nu-si mai fac efectul...nici nu le mai ia..
Insa dupa ce trece aceasta perioada, reintra totul in normal. se simte excelent, mananca de dimineata pana seara (si nu numai!), iesim, ne plimbam, mergem la petreceri (vs. 8 martie), dansam- ne potrivim de minune in toate, ne completam perfect.
Nu stiu cat va dura tratam. E groaznica perioada de dupa. Uneori ne gandim sa renuntam la terapie. Tocmai a facut sedinta 17 joia trecuta. Dr. spune ca e important sa-si faca efect si nu neaparat reactiile adverse. Dar e cumplit si nu pot sa-l ajut fizic nicicum. As dori sa stiu daca cineva a mai facut asa de multe sedinte.El e un luptator, un optimist, imi spune mereu ca va fi bine...eu plang mult...mult... plange si inima mea...
Mi-e tare greu...nu stiu daca ma poate intelege cineva...
Nu accept formulari de genul `fii tare!" El a fost cel tare,cel puternic si indraznesc sa cred ca va mai fi.
Poate e cineva in masura sa-mi raspunda. De "naturisti" care vor sa-si vanda marfa am avut parte. Suntem reticenti la acestea, insa nu pot spune ca nu am incercat . Folosim produse apicole, sucuri naturale zilnic (sfecla rosie, grepfruit, portocala si telina, uneori mai inlocuim cate un fruct cu morcov si mar), plus Cordiceps si Chitosan periodic
Imi cer scuze pt "dimensiunea" comentariului.
Dar, daca voi mai scrie veti intelege (poate) ce mi se-ntampla.Astept! Sanatate tuturor! O spunem asa de usor si semnifica atat de mult...
Cancer la colon si citostatice 16-03-2009, 21:55:38 de către miha bc
Buna seara!
Nu prea stiu cum sa incep. Sunt intr-o stare deplorabila. Da` sa incep cu inc
Cancer la colon si citostatice 11-03-2009, 19:22:26 de către Casa drhouse
Citostaticele actioneaza asupra celulelor tumorale distrugandu-le, dar si asupra celulelor normale, netumorale.Astfel pot afecta si inima, rinichii, sistemul nervos etc..Dar dupa incetarea terapiei cu citostatice aceste celule normale isi revin rapid .Asta se intampla in cazul in care inima este normala si pacientul nu are alte probleme.Dar din moment ce tatal are deja probleme cardiace si vasculare, citostaticele pot dauna provocandu-i tulburari de coagulare cu complicatii severe.Iradierea zonei hepatice nu se poate face? Sau extirparea chirurgicala a acelei metastaze unice?Numai bine!
Tumora intramedulara c3 c4... exista un alt tratament? 09-03-2009, 18:38:34 de către viorel_vasile
alessi 5158 ce sti despre acst remediu cu aloe. ai auzit si tu ? sau ai vazut la cineva ? sa tratat cineva cunoscut? mi-as dori macar sa o usuce .tumora sau chist cum spun radiologi, este intramedulara si asezate bine. C3 C4 SI T1 T5. eu iti multumesc pt msj. si maI ASTEPT RASPUNSURI DE LA TINE
Tumora intramedulara c3 c4... exista un alt tratament? 07-03-2009, 14:36:37 de către alessia5158
Nu stiu sa-ti dau un raspuns specializat la niciuna din cele 2 intrebari dar , am gasit pe net un asa zis tratament naturist al calugarului franciscan Romano..... n-am habar daca functioneaza sau nu dar ,nici nu are cum sa faca rau fiind un preparat natural . Iata reteta :
*1/2 sau 1kg miere de albine
*2 frunze mari sau 3 frunze mici de Aloe Sabila(Vera)
*3 linguri cognac sau whisky sau tuica
- se sterge praful de pe frunze , se indeparteaza spinii ( nu trebuie indepartata partea exterioara a frunzei)
-frunza ( nu se marunteste trecand-o prin sita /razatoare!! ), impreuna cu celelalte ingrediente se introduc intr-un mixer si se mixeaza .
- preparatul se pastreaza la frigider
Tratament : se ia o lingura plina de 3 ori / zi cu 15 min. inainte de masa . Cura dureaza 10 zile si numai daca analizele arata ca nu a avut rezultatul scontat, se mai repeta de inca 4 ori pana la remitere totala . Pot aparea abcese pe piele, dar acest fapt este un simptom bun .
infectie la sanul stang 06-03-2009, 09:26:18 de către Mjöllnir
Nu o lua personal, dar sunt socat ca in era asta a informatiei se pot intalni atatea persoane dezinformate si ignorante in ceea ce priveste propria lor sanatate. Eu nu sunt mai presus de nimeni, dar cand vine vorba despre orice problema ca tine de sanatate sau altceva sursele de informatie sunt la indemana in special pentru cei cu limba "americanizata".
Nu e nici o operatie femeie, ci doar o incizie pentru a putea sa ti se scoata (stoarca) infectia aia cu radacini cu tot si sa ti se curete zona. Deci nu ti se va taia din san si nu e nevoie de spitalizare sau alte minuni. E ca si cum te-ai taia la deget prin bucatarie. Daca stai se va agrava situatia si sigur ca se poate starni si ceva mai grav astfel. Abcesul nu trece ca si furunculele si este nevoie de incizie, tratament local si de medicamente.
Nu stiu exact cat de mare ai lasat sa-ti creasca, cicatricea nu va fi de genul operatiilor mari, doar de ordinul milimetrilor pana la un centimetru, iar ca semn nu va ramane decat o liniuta ca dupa zgarieturi. Sigur, asta depinde si de competenta chirurgului.

Ce trebuie precizat este faptul ca infectiile de acest gen sunt un semn de alarma in ceea ce privesc lipsurile complexului de vitamine B, toate B-urile. De obicei le gasesti in familia de cereale (orz, ovaz, grau, secara, etc.) si in drojdia de bere.
infectie la sanul stang 06-03-2009, 00:33:16 de către rrux88
Va multumesc pt raspuns.As mai avea cateva intrebari totusi,dak se scoate o parte din san sau doar partea cu pricina si dak raman cu cicatrice in cazul in care apelez la operatie?si dak faptul k taind in zona resp se poate favoriza dezvoltarea unei forme de cancer sau nu ar avea vreo legatura cu acest lucru?am cazuri de mai multe tipuri de cancer in familie,inclusiv de san.am sanse sa nu se ajunga la operatie?...astept un raspuns.
infectie la sanul stang 05-03-2009, 09:03:16 de către Mjöllnir
Deci repede la chirurgie. Ti se va da si tratament cu antibiotice de care este necesar sa te tii.
infectie la sanul stang 05-03-2009, 08:59:59 de către Mjöllnir
Cine v-a invatat sa faceti asa ceva? Cred ca 90% din populatia tarii face asta inconstient
Cand cineva are un cos sau o infectie minora a pielii pentru a dezinfecta zona si a scapa cat mai repede de asa ceva SE TRATEAZA LOCAL CU ALCOOL IODAT, daca nu ai asa ceva atunci alcool de 90 de grade. In nici un caz NU SE UTILIZEAZA SPIRTUL MEDICINAL LA INFECTII CUTANATE.
Tu fiind femeie banuiesc ca ai si unghiile lasate putin crescute. Indiferent de situatie, sub unghii se aduna o multime de bacterii si microbi, cu atat mai mult cu cat sunt lasate lungi.
Daca nu mai are cap si e umflat (daca mai si pulseaza) s-ar putea sa ai un inceput de abces care nu se poate rezolva decat chirurgical (incizie locala, scoaterea radacinilor, curatarea locala, pansamente).
Pregateste-te ca te va ustura putin taietura.
umflaturi axilare 01-03-2009, 20:05:27 de către sim1973
incearca profenid tablete 100mg de trei ori pe zi , cinci zile, iar in zona respectiva incearca sa iti dai cu profenid gel de doua ori pe zi tot vreo cinci zile.
este mai grav carcinomul nediferentiat sau limfomul? 02-03-2009, 12:45:29 de către dani_sdv
Va rog frumos interpretrare examen IHC:CD20 pozitiv in rare limfociteB.CD45RO pozitiv in mici focare de limfocite T:AE1/AE3 negativ in celule tumorale,pozitiv in foarte rare celule
este mai grav carcinomul nediferentiat sau limfomul? 27-02-2009, 19:23:04 de către Casa drhouse
Carcinomul nediferentiat.
Recidiva de melanom sau nu? 22-02-2010, 00:30:47 de către valy_s_79
E ADEVARAT CA REVIN DUPA CEVA VREME, POATE EXPERIENTA MEA VA FOLOSI LA CINEVA. DUPA ATATA UMBATURA PROBELE DE CULTURA DE LA SPITALUL DE TBC DIN BUCURESTI IES POZITIVE LA 45 DE ZILE SI SE CONFIRMA PREZENTA TBC-ULUI, SI PANA LA URMA SE PUNE DIAGNOSTICUL DE ABCES TBC IN MUSCHIUL PSOAS DREPT. AM URMAT TRATAMENTUL CU TUBERCULOSTATICE TIMP DE 10 LUNI.AM TERMINAT TRATAMENTUL IN NOEMBRIE 2009. MI SA SUGERAT SA STAU CATEVA LUNI DE LA INTRERUPEREA TRATAMENTULUI SI APOI SA FAC UN CT (COMPIUTER TOMOGRAF) SA VEDEM CUM MAI EVOLUEAZA DUPA OPRIREA TRATAMENTULUI. AM SA MA DUC LUNA VIITOARE LA BUCURESTI PT ASTA. ACUM POT SA SPUN CA SUNT BINE, DESI AM UN JUNGHI IN COASTA DREAPTA CARE DIN CAND IN CAND RADIAZA IN UMAR MI SA EXPLICAT CA ESTE DE LA FIERE FIIND LENESA SI MALOASA DESI NU ARE DISFUNCTII. CU AJUTORUL UNOR PICATIRI (ROVACOL) VAD CA AM MAI SCAPAT DE DURERE DESI ACESTE PICATURI LE-AM DESCOPERIT RECENT. EXISTA TOTUS O CHESTIE CARE MA PUNE PE GANDURI, NOAPTEA MA TREZESC CU O DURERE DE SPATE CARE AS PUTEAO DESCRIE CA O COMBINATIE DE DURERE DE COLOANA SI O DURERE DE MUSCHI CARE IMEDIAT DUPA CE MA RIDIC DIN PAT DUREREA DISPARE.AM TOT FACUT TOT FELUL DE ANALIZE SI TOATE IES BUNE. NU STIU CE SA ZIC INCA AM MULTE SEMNE DE INTREBARE. ACUM RAMANE DE VAZUT, CU DUMNEZEU INAINTE SI CAT SUNT PE PICIOARE SI SUNT ZIC EU TOTUS IN REGULA II DAM INAINTE. SANATATE TUTUROR
Brahiterapie (curieterapie, iradiere intracavitara) 14-11-2009, 15:23:28 de către NicoNico
Draga Emi as vrea sa vorbim pe mess mai multe despre experienta neplacuta prin care ai trecut...as vrea sa aflu mai multe detalii...mama mea este acum in aceeasi situatie,si luni 16 noiembrie urmeaza sa faca prima sedinta de chimioterapie.Ma sperie faptul ca s-a inceput direct cu chimioterapie,in locul radioterapiei.Adresa mea este herz4herz@yahoo.com.
melanom malign operat 28-12-2011, 15:40:53 de către RaulDuke
da, acesta este raspunsul tipic cel mai putin "nemultumitor" care se da de catre medici pacientilor, la aceasta intrebare. adevarul insa este ca NU se cunoaste cauza cancerului. intr-adevar, exista factori care pot concura si facilita si contribui la aparitia lui, dar nu se poate spune fiecare in ce masura exact si nici nu exista o CAUZA cunoscuta, de tipul "ai asta... rezulta: vei face cancer" inca nu se cunoaste asa ceva. acesta este motivul pentru care, desi controalele periodice sunt recomandate si sunt cea mai sigura metoda de prevenire, un om nu trebuie sa traiasca mereu cu teama ca se poate imbolnavi de asa ceva.
melanom malign operat 28-12-2011, 15:26:32 de către horatiu_arad
Siner si eu mă rog la dlDumnezeu sa nu fie efectuată findca si eu am un copil!
melanom malign operat 28-12-2011, 15:25:03 de către horatiu_arad
Ok, cum zici tu!in Martie am fost diagnosticat cu un melanom malign intraocular, am intrebat cauzele acestei boli! Mi sa răspuns:ereditar, imunitate scazute!cam astea au fost răspunsurile primite si desigur ca sa scoată melanomul au scos tot ochiul!sănătate !
melanom malign operat 28-12-2011, 15:21:03 de către RaulDuke
cum adica "este ereditara!!!!" ? melanomul malign nu este o boala ereditara. nu s-a dovedit existenta unei "gene a acestei boli" care sa se transmita de la parinti la copii si sa prezica aparitia bolii la purtator. exista gene implicate in aparitia acestei boli, dar nu e vorba de o "transmitere ereditara" clasica. mai mult contribuie factori externi.
melanom malign operat 28-12-2011, 14:35:16 de către horatiu_arad
este ereditara!!!!
melanom malign operat 22-01-2010, 17:29:08 de către narghita_erica
Imi pare nespus de rau pentru mama ta.
Daca este sau nu ereditara aceasta boala nu stiu sigur; ereditar sau nu oricum alunitele reprezinta o problema si trebuie controlate permanent. Mergi periodic cu fetita la dermatolog si verifica-i alunitele de pe corp; atata timp cat ele sunt inofensive e in regula iar daca in timp incep sa isi modifice dimensiunea, forma, culoarea si reprezinta un minim de risc atunci cel mai bine e sa fie scoase chirurgical si atunci scapa de orice grija.
Dar despre prevenirea si depistarea precoce a melanomului cred ca deja ai citit destule si esti informata, asa ca parerea mea este sa nu iti faci griji dar sa urmaresti acea alunita din cand in cand.
melanom malign operat 22-01-2010, 17:05:02 de către maria chiriac
iti multumesc pt raspuns vreau sa te anunt ca mama mea a decedat pe 9 ianuarie anul acesta melanomul operat a facut metastaze in tot corpul nu am mai putut salva acum nu stiu daca aceasta boala poate fi ereditara deoarece am o fetita de 7 ani si are o alunita sub brat mie frica poate ma poti ajuta sa aflu daca se transmite ereditar te rog ajutama cu acest raspuns
melanom malign operat 30-04-2009, 14:00:09 de către narghita_erica
Buna Maria,
Imi pare rau ca mama ta a fost diagnosticata cu aceasta boala; stiu ca raspunsul meu ajunge cam tarziu dar sper ca mama ta sa fie bine.
Eu sunt tot din Iasi si am aceeasi problema la doar 25 de ani. Ma lupt cu aceasta boala de aproape 2 ani, A fost greu dar eu inca am putere sa lupt mai departe si acest lucru il datorez si medicilor care m-au ajutat pana acum.
Daca doresti sa stii mai multe te rog raspunde sau eventual scrie-mi ---
Multa sanatate!
melanom malign operat 24-02-2009, 22:21:07 de către maria chiriac
domnule doctor dorin mihalache citind toate raspunsurile dvs de pe forum poate ma puteti lamuri si pe mine in legatura cu intrebarea mea melamon malign operat precizez ca mama a fost operata la iasi spitalul de urgenta chiurgie plastica reparatorie va rog din suflet maria
melanom malign operat 24-02-2009, 16:11:25 de către maria chiriac
buna ziua va ro g din suflet daca cineva se pricepe la ceia ce am scris sa dea un micut raspuns ca nu stiu de unde sa incep nici la cine sa ma adresez multumesc
Viata fara stomac 24-02-2009, 20:36:45 de către cle
Buna Andreea!
Si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare cu tatal meu .
Din cate ne-a spus noua medicul, stomacul nu este un organ vital.Se poate trai si fara el, mai greu dar se poate.
In ceeace priveste chimioterapia, cancerul gastric raspunde mai greu la trtament.

In cazul tatalui meu a dat rezultate. A facut recidiva dupa 5 ani.
Sanatate ,incredere si multa bafta !
cancer cardio-tuberozitar 24-02-2009, 22:24:19 de către cle
Buna seara!
Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat ?
Nu a mai intalnit nimeni un caz asemanator?
Tatal meu a ajuns la 40 kg iar analiza la mark. CA 72-4 a iesit 190.
cancer sau nu? 21-02-2009, 15:18:22 de către ali39
Subiect: cancer sau nu?
Da , eu cred ca este din ce relatezi tu.
Sfaturi tumori 20-04-2009, 21:07:07 de către pasadi97
Subiect: Sfaturi tumori
Verdeturile sunt importante pentru o alimentatie sanatoasa.
Sfaturi tumori 27-02-2009, 09:26:21 de către pasadi97
Subiect: Sfaturi tumori
Atentie la mancare si e timpul sa va cumparati vitamine si minerale pana in August 2009 cand se pot introduc noi reglementari , adica vitaminele si mineralele vor putea fi catalogate ca toxice si scoase de pe piata dar lasate surogate de 10 ori mai putin puternice. Cel putin asa zic unele filme:
ttp://video.google.com/videoplay?docid=-5266884912495233634
dupa ce i s-a extirpat sanul stang acum i-au aparut niste noduli la sanul drept 16-02-2009, 18:37:48 de către ali39
Buna. Pai prima data ce diagnostic i-au dat?
Poate a facut recidiva !
Nu stiu,nu prea inteleg poate daca explici ceva mai mult despre asta !
Chiar asa cum ai spus, pasii de urmat sunt in functie de diagnostic altfel nu ai cum sa stii. Iar cel mai rau lucru este acela ca mama ta sa aiba cancer , si sper din tot sufletul sa nu aiba, si , da se poate trata ,cancerul de san este vindecabil.
Dar poate nu e cazul si te sperii degeaba !
Multa sanatate !
tumoare per ficat maigna, putin diferentiata g3 15-02-2009, 19:11:42 de către evaene
multumesc casa drhouse! asta incerc sa fac dar cand esti neputincios in fata unei realitati atat de dure, e f greu.. citesc pe net tot ce pot despre aceasta boala si nu stiu incotro sa ma indrept! mama are dureri si nu stiu ce pot sa fac ca sa o ajut.. are dureri in jurul buricului si ma intreb ce leg are cu ficatul, nu cumva are si altceva care nu se vede la tomograf sau rmn? as vrea sa o aduc in italia unde eu lucrez dar mi e teama sa nu gresesc..sper ca medicul oncolog sa aiba dreptate si sa faca tratamentul ca la carte cum mi a zis..multumesc pt raspuns!!
tumoare per ficat maigna, putin diferentiata g3 15-02-2009, 16:10:51 de către Casa drhouse
Da, este tratamentul cel mai potrivit.Rolul tau este de a o incuraja si sustine psihologic si ceea ce te nelinisteste cauta sa afli de la medicul curant.
fragment tumoral aproape complet necrozat.. ce inseamna? 13-02-2009, 19:58:55 de către dr.bociu
necrozarea tumorilor apare atunci când cresc foarte repede, vasele de sânge nu reuşesc să crească în acelaşi ritm şi atunci rămân fără oxigen şi ţesuturile mor. înseamnă şi că moare, dar şi că are creştere rapidă. vă sfătuiesc să mai facă analize. CT, RMN, pentru a vedea eventualele metastaze, apoi tratamentul va fi stabilit în funcţie de gravitate. oricum necroză înseamnă deja că e un stadiu la care va trebui tratament mai agresiv... şi cum au medicamentele efecte secundare destul de urâte... cum ar fi cădere păr etc... va fi aporape imposibil să îî ascundeţi. decizia vă aparţine întradevăr şi doar dumneavoastră ştiţi în ce fel va reacţiona
fragment tumoral aproape complet necrozat.. ce inseamna? 13-02-2009, 19:13:29 de către Mr. Nick
Mai bine ii dati tratamentul corespunzator, dar fara sa stie ca sufera de cancer; decizia va apartine!
fragment tumoral aproape complet necrozat.. ce inseamna? 13-02-2009, 19:11:53 de către Mr. Nick
Buna ziua!
Conform diagnosticului, fragmentul tumoral este aproape (nu total) complet necrozat. Necrozat inseamna conform DEX-ului, descompus, putrezit, distrus etc. Asta inseamna ca acea formatiune este pe cale sa dispara. Eu va sfatuiesc sa nu il informati pe sotul dvs. ca sufera de cancer, asta pentru ca starea psihica a dansului va avea de suferit.

Numai Bine!
rezultat rmn 11-02-2009, 16:15:58 de către dr.bociu
Subiect: rezultat rmn
este nevoie şi de alte analize, formaţiunile înlocuitoare de spaţiu au nevoie de obicei de diagnostic histologic pentru a se oberva dacă sunt sau nu sunt maligne sau benigne şi în funcţie de originea lor se va începe un tratament... eventual intervenţie chirurgicală
mezoteliom pleural 13-09-2010, 15:29:04 de către Iulia_Av
Buna ziua

Liana69, as vrea sa vorbim mai mult despre cazul tatalui tau. In Romania inca nu se stiu foarte multe despre ce consecinte legale ar putea avea mezoteliomul pleural, in sensul ca s-ar putea cere indemnizatii destul de consistente, dat fiind ca acest tip de cancer este o boala profesionala. Eu nu sunt medic, insa, ajutor ca avocat pot sa ofer, in speranta ca vei acoperi cel putin cheltuielile de medicamente ale tatalui tau. Pentru toate cazurile de mezoteliom pleural se poate cere indemnizatii, si pentru acest tip de proces nu ar trebui sa vi se ceara nici un leu.

Atat pentru tine cat si pentru ceilalti utilizatori ai forumului, ----, unde va pot da mai multe detalii despre care ar fi drepturile tatalui tau si ale intregii familii.
mezoteliom pleural 10-02-2009, 18:40:07 de către drweather
Adenopatiile sugereaza un proces tumoral,Un limfom sau o tumora in zona toracelui.in cancer ar trebui sa apara celule mezoteliale aitpice(celule mezoteliale exista in mod normal la nivelu lrespectiv).Daca tumora ar fi fost avansata,atunci s-ar fi vazut metastaze si dg era mult mai usor de pus.Asa exista posibilitatea ca tumroa,daca exista,sa fie intr-o faza de inceput ,deci tratabila.In masura in care organismul rezista tratamentului(adevarul e ca se face acum anestezie pt. punerea dg.Bun.Daca dg e de cancer trebuie sa se faca inca o anestezie,pentru operatie,care e mult mai complexa.Ce intrebare ar trebui sa pui tu medicului:DACA IN URMA TORACOSCOPIEI SE CONFIRMA CANCERUL,CE SANSE SINT DE A SE PUTEA OPERA ACEL CANCER.Sa nu ne jucam de-a diagnosticarea numai asa de amorul artei...
Cancer la mai multe organe.. se mai poate face ceva? 26-07-2010, 00:24:35 de către Cristina Teodora
buna seara,
tatal meu (62 ani) a fost operat de cancer la stomac (i s-a scos tot stomacul) acum un an si recent a fost reoperat din cauza unui blocaj la nivelul intestinelor, dar, de fapt, era vorba de o carcinomatoza peritoneala. I s-au mai dat trei luni de viata, deja au trecut 4 luni de la operatie, si el e tot mai rau (are 50kg la peste 1.80, manca regim strict, dar cu mare greutate, la fel si lichidele - senzatia de preaplin, e balonat mereu, scaune f dese, picioare umflate, nu poate focaliza imaginea, si, mai ales, e in permanenta foarte extenuat). urmam tratament cu resveratrol, arginina si ganoderma, plus ulei de canepa, si germeni de brocoli si morcov. a mai luat si biobran, si i-am cumparat si apa saraca in deuteriu, dar am senzatia ca nu e suficient, timpul trece in defavoarea noastra si el e tot mai rau. suntem disperati, citesc pe net despre diverse tratamente miraculoase si nu stiu ce sa-i dau si pe care sa-l aleg. daca stie cineva un caz similar cu rezultate pozitive, i-asi fi profund recunoascator sa ma ajute cu informatii (tratament/doctor etc). Multumesc din suflet si multa sanatate tuturor,
Cristina Teodora
Cancer la mai multe organe.. se mai poate face ceva? 30-03-2010, 01:38:40 de către Mihaela1973
Dna Wagner este in America in L.A. reprezentatntul sau in Romania este dl. Lungu Gabriel - tehnician homeopat.Daca reuseste cineva sa ajunga la dansul e vindecat dar greu de contactat. Autor a mai multor carti despre cancer a vindecat 3 bolnavi de cancer dintre cunostiintele mele, este posibil sa fie mai multe cazuri. Dansul este considerat un guru al cancerului. Intr-un interviu acordat antenei 1 a afirmat ca s-a nascut sa distruga cancerul. Cei care au apelat la dansul , s-au vindecat? -------------*

(*modificat de administrator)
Cancer la mai multe organe.. se mai poate face ceva? 10-02-2009, 00:05:44 de către Teodora M.
Iti spun ce stiu tot din informatiile altora. Inteleg ca dna. doctor Wagner trateaza asa ceva, emailul dansei este mmirelawagner@aol.com. De asemenea, te poti interesa la www.anticancer.ro ce scheme de tratament sunt, sau mers direct la o consultatie la ei. Sanatate deplina!
exista riscul recidivei si dupa 5 ani ? 10-02-2009, 20:42:54 de către Casa drhouse
Exista acest risc.
adenocarcinom rect inderior mediu-slab diferentiat 07-02-2009, 18:50:49 de către anitza20
buna ziua d-na doctor....as vrea shi eu sa stiu ce pot face mai intai pt a ma ingrasa am 20 ani ..1,75..49kg...mie se pare cas slaba shi orice as manca degeaba nu se pune nimic pe mien ma puteti ajuta?:(..shi mai am o problema ma enervez f repede shi cand st nervoasa nu suport sa vb cu nimeni nu vreau sa fie nimeni in prejma mea..imi vine sa tip sa trantesc etc..nu ma pot controla...ma cert cu toti din jurul meu..shi multe altele..imi puteti spune ce sa fac?poate imi trimiteti un e-mail cu respunsul va rog....multumesc
Glioblastom multiform 21-03-2014, 18:25:05 de către RaulDuke
evident ca trebuie consultat oncologul! inafara de asta, tratamentul suportiv recomandat este foarte important! nu cred ca este fezabila o alta operatie.
Glioblastom multiform 21-03-2014, 15:08:46 de către adrianneagu
buna ziua,
revin, tatal meu a avut o stare generala bunicica, a trecut peste raze, temodal...acum eram in faza de monoterapie, s-a facut un RMN in luna feb si a aparut a fi destul de mult edem, inainte de rmn a facut o prima criza de epilepsie. Acum se pare ca s-a repetat aceasta criza, acum o sapt de cand s-a degradat starea lui, a inceput sa aiba greutate in miscare in partea dreapta a corpului si se misca din ce in ce mai rau pe ce zi ce trece, vorbeste putin si mananca putin..am fost am consultat medicul neurochirurg si practica si-a luat mana de pe el, a spus ca e prea riscant pt a fi o operat, ca ar putea ramane paralizat.. fara nici macar sa repetam un RMN, ne-a recomandat tratament oncologi (mantiol, dexa, carbamazepina).eu as lua in calcul o alta operatie pt ca a mai fost in starea asta si dupa operatie a avut o periodata destul de lunga in care s-a simtit binisor. As repeta RMN-ul si as consulta si un alt doctor. Ce sfaturi imi dati?
Multumesc
Glioblastom multiform 18-12-2013, 03:51:38 de către domi88
Stimata doamna spataru.gena,

Revin cu o mentiune in ceea ce priveste afirmatia d-nului Raul si anume aceea de a respecta PRESCRIEREA MEDICULUI.
Probabil dumneavoastra nu stiti, precum nici stevens nu stie faptul ca bicarbonatul de sodiu care este un ANTIFUNGIC si mai putin un ANTIBACTERIAN influenteaza tratamentul cu antibiotice. Astfel ca, in cazul tetraciclinelor de exemplu, bicarbonatul de sodiu inhiba absortia si/sau excretia antibioticului motiv pentru care in literatura de specialitate se mentioneaza clar faptul ca, produsele care contin bicarbonat de sodiu se administreaza la interval de o ora inainte de administrarea antibioticului sau la doua ore dupa administrarea acestuia. Deci sfatul meu este sa lasi medicul sa isi faca treaba. Totodata iti sugerez ca terapie alternativa curcumina administrata impreuna cu piperina care are un potential antitumoral si chiar antiinflamator. O zi binecuvantata.
Glioblastom multiform 17-12-2013, 18:36:26 de către stevens
Doamna insistati pe langa medic, rugati-l, mituiti-l ca altfel nimeni nu accepta sfaturi chiar daca tratamentul lor este falimentar ! Intrebati-l pe acest medic daca a vindecat un singur pacient numai cu antibiotice si spuneti-i ca nu vreti ca mama dv sa ajunga statistica ! Medicii se aleg cu orgoliul profesional ranit, este drept, de aceea trebuie sa-i oferiti o compensatie baneasca ! Aduceti si argumentul ca nu mai aveti ce pierde iar dansul nici atat ! Terapia a fost dovedita ca eficienta in glioblastom de Dr Simoncini, nu este o inventie a mea !

Terapia trebuie sa fie si locala (ideal) apoi trebuie data si ca perfuzii cu cantitati crescatoare incepand cu 150-200 ml solutie 4, 2-5 % pana la max 500 de ml in cicluri de cate 6 zile cu 6-7 zile pauza ! Singura contraindicatie este hipertensiunea dar se poate folosi apa distilata si nu ser fiziologic la diluarea solutiei de 8, 4 %, pt a preveni acumularea de sodiu in sange !
Sa cititi acatistul Sfantului Nectarie zilnic pentru a capata ajutor !

Raul voi traiti intr-o psihoza indusa (de profesorii vostri) si atrageti si pacientii naivi in ea ! Din pacate !
Glioblastom multiform 17-12-2013, 15:43:34 de către RaulDuke
spataru.geta, trebuie sa intelegi ca niciun medic nu apreciaza "indicatiile" venite de la pacienti sau apartinatori, mai ales cand sunt medicale si mai ales cand sunt imbecile, asa cum este aceasta, cu bicarbonatul. singura sansa pentru o relatie medic/pacient functionala este aceea in care pacientul isi pune increderea deplina in medic si ii urmeaza recomandarile, fluxul informational ramanand in speta ghidat de medic si fiind de cele mai multe ori cam unidirectional. in nici un caz sa nu crezi ca poti face medicina cu solicitari din acestea aberante, mai ales luate de pe internet din partea diversilor sarlatani sau psihotici, cum sigur ai fi constatat ca e stevens, daca ai fi avut timp sa te uiti pe mai multe dintre postarile lui de pe acest forum. mult succes !
Glioblastom multiform 17-12-2013, 15:39:35 de către spataru.gena
buna ziua, stevens...i-am spus medicului sai administreze antibiotic dizolvat in solutie perfuzabila de bicarbonat 5% dar el a spus k pe o parte face bine pe alta parte poate face rau si nu a vrut sa-i administreze a spus sa-l las ca stie el ce tratament sa-i dea dar el ii da doar antibiotice.Astept un raspuns cu parerea dvm, o zi buna
Glioblastom multiform 13-12-2013, 20:50:26 de către spataru.gena
multumesc din suflet o sa-i aplicam acum sa vedem ce spune medicu ca ea inca este internata in spital.multumesc
Glioblastom multiform 13-12-2013, 20:20:51 de către stevens
Doamna infectia respectiva trebuie tratata local cu un antibiotic dizolvat in solutie (perfuzabila) de bicarbonat 5 % ! Acest tratament va opri nu numai infectia dar si recidiva ulterioara, daca este aplicata perseverent zi de zi timp de minim 6-7 zile !
Glioblastom multiform 13-12-2013, 17:23:42 de către spataru.gena
buna ziua!mama mea afacut pe 29 noiembrie un an de cand a fost diagnosticata cu glioblastom a fost operata pana acum de 3 ori iar aztazi a operat-o a 4 oara, in 3 saptamani a fost operata de 2 ori de oarce la a 3 operatie a facut o infectie si aztazi a operat-o a 4 oara.Operatia nici nu era prinasa deorece a facut o infectie si timp de 3 saptamani ia cur o infectie de la operati si ea nu sa putut prine de aceea a operat-o iari.vreau sa va intreb daca aveti idee de la ce a facut infectie tin sa precizez ca si acum ii curege infectie va rog frumos sa-mi dati si mie un raspun cat mai repede.Multumesc frumos o zi buna si multa sanatate
Glioblastom multiform 11-11-2013, 11:33:01 de către carmen77
as indrazni sa-ti recomand tratamentul naturist in locul Chimioterapiei, cunosc personal cazuri in care chiar a dat rezultat ca au ramas medicii surprinsi, dar politica site-ului nu permite. Personal nu sunt de acord cu aceste terapii soc. De ce trimiti un om bolnav grav sa faca astfel de terapie daca va fii programat peste cateva luni?
Glioblastom multiform 05-11-2013, 20:46:39 de către RaulDuke
nu.
Glioblastom multiform 05-11-2013, 16:28:35 de către adrianneagu
Multumesc pentru raspuns, precizez ca are 52 de ani, starea lui de bine imi da sperante, mananca destul de mult si orice, sunt alimente care ar trebui scoase strict din alimentatie? Multumesc.
Glioblastom multiform 05-11-2013, 16:13:39 de către RaulDuke
da, astrocitomul de grad III are un prognostic mai bun decat glioblastomul. totusi asta nu inseamna ca se pot face previziuni.
Glioblastom multiform 05-11-2013, 15:18:14 de către adrianneagu
Multumesc pt sfat, sa incepem curand citostaticele, trebuie sa se mai vindece rana, dar se pare ca rezultatul patologia indica a fi un astrocitom de gradul 3 cu necroze, intrebarea mea este daca sunt ceva diferente, daca este mai bland, el in continuare se simte f bine, multumesc
Glioblastom multiform 30-10-2013, 20:19:04 de către RaulDuke
planul tau cu a evita si a amana chimiterapia si mai ales radioterapia nu este unul bun! doar nu crezi ca aceste lucruri se fac "in ciuda oamenilor" ?! ele au fost inventate de oameni pentru oameni, pentru ca s-a constatat ca sunt singurele lucruri care, in caz de nevoie sau lipsa de altceva, amana progresia bolii si controleaza simptomele. din pacate locurile la radioterapie prin spitalele de stat sunt foarte reduse iar cozile, imense. la situatia pe care o descrii insa, mai mult ca sigur va fi nevoie de radioterapie, si atunci trebuie sa actiunezi ACUM fix in spiritul invers a ceea ce simti, si anume: trebuie sa te duci sa ii faci o programare CAT MAI REPEDE, cat inca se simte bine, pentru ca programarea nu o vei primi decat peste mai multe luni de zile, 3-4 sau nu se stie cat.
Glioblastom multiform 30-10-2013, 18:17:14 de către adrianneagu
Tatal meu acum o luna a avut dureri de cap, cateva zile, ne-am decis sa mergem la doctor, a fost internat si dupa investigatii am avut ca rezultat o tumoare..care nu ne-a speriat prea tare, asta e trecem si peste asta nu poate fi ceva grav e un om sanatos, activ, plin de viata, dupa care am fost medicul specialist a inceput sa faca pronosticuri proaste, dar in continuare speram si ne asteptam la ce e mai bine, dupa care s-a intervenit chirurgical, stare lui era f buna, a 2a zi a plecat pe picioare, vorbea, manca, am plecat acasa dupa cateva zile..Apoi pe ce zi ce trecea era din ce in ce mai rau, o durere de picior, apoi in 2-3 zile nu mai putea folosi piciorul si mana dreapta, nu mai comunica, nu mai era lucid, ne-am dus din nou la spital, 2 saptamani dupa prima operatie, intre timp a venit si diagnosticul glioblastom multiform care ne-a doborat, deja s-a intervenit a 2a oara chirugical, s-a format un chist si o mica tumoare, stare lui acum este una bunicica, misca putin partea dreapta, si putin mai lucid..Am citit cazurile voastre si mi se rupe sufletul, avem numa o luna si nu stiu ce sa mai fac, nu vreau sa il vad chinuind, il vreau in viata noastra cat mai mult dar nu sa sufere..urmeaza sa ne trimita la chimioterapie, radioterapie, as vrea sa evit acestea pentru ca stiu no sa-i faca prea mult bine, practic o sa-l chinuie. daca imi puteti da un sfat orice, va multumuesc!
Glioblastom multiform 02-10-2011, 18:37:52 de către RaulDuke
pai de ce sa-ti scrie pe e-mail si nu aici, daca tot ti-ai facut cont si ai pus si o intrebare atat de valabila. de ce sa nu vada toata lumea interesata raspunsul ? ce fel de raspuns cauti, dincolo de ce gasesti pe internet si pe wikipedia ca definitii ?
Glioblastom multiform 02-10-2011, 13:00:51 de către karinanecse
bunicul meu in varsta de 65 ani a murit vara aceasta pe 22 iulie din cauza unei tumori pe creier.Totul a inceput in urma cu 2 ani cand el, fiind de la tara, s-a dus cu, caruta sa aduca fan.Insa din nu stiu ce motiv calul s-a speriat de ceva si asa bunicul meu a cazut jos din caruta fiind mutilat pentru ca, caruta a cazut peste el.Mai tarziu, l-au dus la Cluj la un prieten de familie care este medic si are 40.000 de operatii facute.Dupa un timp cand au aparut primele semne ne-am dus la doctor, iar doctorul ne-a spus ca este perfect sanatos si sa-l ducem acasa.Dupa cateva saptamani iarasi s-a intamplat sa-si piarda memoria si atunci am fost din nou la medic si spre surprinderea noastra medicul ne-a spus ca are tumoare numita gliobastom si ca avea dimensiunea de 5 cm...a fost un soc!!!Pe urma au urmat multe ora si zile, ba chiar saptamani in spital dupa care a murit...daca stie cineva sa-mi spuna ce este aceasta tumoare, , GLIOBASTOM" sa-mi scrie la adresa de e-mail:---------------*.astept raspunsurile voastre.

(*modificat de admin)
Glioblastom multiform 15-09-2011, 13:19:40 de către RaulDuke
da, dar daca nu te ajuta propriuzis, de ce sa dai bani pe el ? exista intrebuintari mai bune pentru bani...
Glioblastom multiform 14-09-2011, 21:50:35 de către enescug
RMN-ul nu te face bine, dar nici lipsa lui.
RMN sau CT este singura metoda sa vezi ce se intampla acolo.Altfel nu ai cum sa "monitorizezi" si va spun ca 1 luna e de ajuns sa treaca de la ceva mic, greu observabil, pana cand inrevrentia chirurgicala nu se mai justifica.
(RMN-ul e doar scump, nu face rau in cazul asta).

mult noroc si sanatate!
Glioblastom multiform 14-09-2011, 18:36:25 de către RaulDuke
enescug a dat probabil unul dintre cele mai bune sfaturi pe care putea sa le dea cineva. poate mai putin partea cu RMN-uri cat mai des, caci utilitatea lor la un moment dat nu mai e asa de mare. este o boala foarte urata, aproape mereu cu acelasi parcurs...
imi pare rau! va urez mult noroc totusi!
Glioblastom multiform 14-09-2011, 15:57:21 de către enescug
Ideea e urmatoarea: faceti tot ce puteti, luptati, rmn cat mai des, nu lasati sa treaca 2 luni fara RMN, daca e mica si accesibila recidiva se va interveni chirurgical. In cazul mamei mele a recidivat dupa 1an si 5 luni. A recidivat atat de urat (contralateral - adica in cealalta parte formand si o punte prin corpul calos) incat nu s-a mai putut interveni in nici un fel. Deci, cum spuneam, luptati cat puteti cu boala insa nu uitati/nu omiteti un lucru - petreceti cat mai mult timp impreuna, petreceti fiecare zi ca si cum ar fi cel mai frumos cadou primit (o zi impreuna cu persoana la care tineti atat de mult). Am spus asta pentru ca si mie mi-au spus-o alte persoane.
Glioblastom multiform 04-07-2011, 18:38:39 de către RaulDuke
care anume simptome ? aceiasi boala se poate manifesta in foarte multe moduri! glioblastomul multiform, desigur, in functie si de alti factori, este totusi o boala foarte complicata, cu grad mare de mortalitate!
Glioblastom multiform 30-06-2011, 11:13:23 de către mihaculipici
Tatal meu a fost diagnosticat la inceputul lunii mai cu glioblastom multiform. pe 16 mai a fost operat. A trecut cu bine peste operatie, fiindu-i totusi afectata putin vederea. A luat tratamentul de care vorbeati dvs, cu carbamazepina, etc. Acum face radioterapie zilnic. Starea lui este, per ansamblu, bunicica, nu a facut crize epileptice, se exprima aproape bine si se deplaseaza normal. O reactie a avut totusi. i s-a umflat capul in dreptul operatiei, ca si ochiul, insa, se pare, ca a fost o reactie la soare si caldura, revenind dupa tratament cu antiinflamatoare. Cea mai alterata este starea emotionala, se abtine cu greu sa nu planga... din orice. Ma ingrozesc de ceea ce citesc pe toate forumurile... credeti ca si tatal meu va urma aceleasi simptome??? Are 63 ani.
Glioblastom multiform 27-06-2011, 22:42:51 de către geoanca
Mama mea a avut glioblastom multiform, diagnosticat pe 10 aprilie si s-a dus pe 24 iunie la varsta de 55 de ani! S-a dus la servici pana cu o saptamana inainte de diagnostic. fara ca cineva sa observe la ea vreo problema!
Glioblastom multiform 27-06-2011, 22:40:14 de către geoanca
Buna dragii mei si dragi suferinzi,
Am scapat de boala..mama e in ceruri! Pentru cei ce isi pun intrebari asemeni mie..cat de greu poate fi si ce urmeaza..va pot spune prin ce am trecut eu:
crize si convulsii, dificultate la inghitire..ultimele 3 saptamani s-a hranit numai cu glucoza, manitol, carbomazepina, dexometazona si atat. nu mai putea inghiti nici macar apa! Nu a avut dureri decat date de imobilizare..dureri de articulatii..dar in rest nu parea sa aiba dureri.
Mama mea a fost o femeie cu sufletul in palma..MINUNATA, o prietena deosebita, o sotie prea umila..si o femeie prea altruista!
durerea noastra e imensa..dar poate ne vom revedea vreodata! Asta ma consoleaza un pic! Speranta ca o voi mai intalni!
Glioblastom multiform 30-05-2011, 23:47:59 de către RaulDuke
ingrijire paliativa la domiciliu este exact ceea ce faceti, cu consulturi medicale si cu asistente si tot restul lucrurilor mentionate. in orice caz nu se mai poate face absolut nimic decat pentru ameliorarea simptomelor ei, care treptat se disipeaza si ele, din cauza afectarii progresive a creierului. mai bine nu va mai fi! in orice caz, cel putin din descriere, deduc ca faceti exact ceea ce trebuie si cat trebuie.
mult succes si curaj in continuare !
Glioblastom multiform 30-05-2011, 22:49:45 de către geoanca
Buna din pacate nu inteleg ce inseamna sfarsitul e cumplit. mama nu mai vorbeste, e imobilizata la pat..nu misca nimic, abia mai bea, de mestecat cu greu asa poate o bucatica de pepene, are escare deja..cu saltea, cu ingrijire permaneta, ...starea s-a degradat pe zi ce trece...nu stiu daca are dureri..nu stiu daca ma vede..nu stiu nimic..ce poate fi mai cumplit..mai sunt si alte lucruri cumplite care urmeaza sa i se intample? cum o hranesc cand nu va putea sa mai inghita si sucurile..ce inseamna ingrijiri paleative la domiciliu?
avem asistente..dar nu stim ce sa ii facem..au venit doctorii de la raza soarelui si ne-au confirmat ca o ingrijim bine si ca pacientul arata bine...ca afcem bine ce facem..dar noi nu stim ce sa facem..ii dam doar carbomazepina si atat!
laiesirea din spital i-am administrat manitol, dexometazona si atat..acum carbomazepina si medrol..si la dureri tramadol. atat..asta e tot ce putem face/ doar atat? asteptam asa momentul cand ei ii va fi mai bine?
e cumplit! a fost si mai rau cand avea un fel de contractii, spasme..si plangea involuntar..era f speriata..un fel de atacuri de panica..atunci a fost cumplit. pana ne-am dat noi seama ca daca ii distrageam atentia exact ca la copii mici puteam sa o scoatem din starea de panica..apoi cu carbomazepina administrata de 3 ori pe zi sa linistit.

e cumplit! ferice de cei care incearca orice fie si operatia! noi sfatuiti de toti am hotarat sa renuntam la operatie deoarece era prea tarziu cand a fost descoperit. azi a avut primul simptom si maine nu a vorbit si nu a mai mersi...si apoi degradare pe zi ce trece. Noi am zis ca nu suporta operatia..si am vrut sa nu o chinuim..dar credeti-ma...sa stai acasa sa astepti sfarsitul e cea mai mare chinuiala..sa cauti zilnic cate un medicament naturist, sa cauti saltele, scaun electric, plosca, creme escare, medici, asistente, sa implori ptr un sfat, energeticieni, terapeuti, maestri reiki, preoti, mancaruri ecologice, sa pui germeni, sa citesti mii de carti...site-uri traduceri..sa speri si sa te rogi..e la fel de greu!
nu regret..ca am luat-o acasa..am putut sa o iubesc, sa ii multumesc, sa ii pun muzica preferata, sa poata sa isi ia la revedere de la toate rudele si toti prietenii ei..sa ii ajute si pe cei pe care ii paraseste..ascultandu-i...dar oare nu ar fi trebuit sa actionez..m-am gandit sa nu o chinui..dar credeti-ma tot chinuiala se numeste si asta!
medicul rezident care ne-a descoperit boala...noi credeam ca e o depresie! medicul era psihiatru..ne-a spus ca ea a trecut pritr-o experienta similara..si ca a incercat totul..operatie, chimio..etc..si crede ca s-a gandit doar la ea..nu si la bolnav..caci bolnavul o ruga sa nu mai insiste ca el isi dorea doar sa stea acasa cu familia..nu chimio nu radio..nu incercari disperate..si sfarsitul a venit la fel de repede..si la ce bun chinuiala..dar repet..chinuiala este si cand spui..ok mergem acasa !
Glioblastom multiform 30-05-2011, 18:53:43 de către silviutza111
buna raul din propia experienta iti spun no chinui pe mama ta no pune drumuri diagnosticul e cumplit priein lume tena mea a avut aceias boala i sa adus cele mai bune medicamente din lume degeaba avea 42 ani aratai multa dragoste plimbo fai toate poftele profitati de fiecare moment cu ea sfarsitul e cumplit multa sanatate sa ne ti la curent cu evolutia boli
Glioblastom multiform 22-05-2011, 18:17:56 de către geoanca
buna din nou, am sunat la casa soarelui si mi-au recomandat un medic care va veni maine sa o evalueze! Raza Soarelui. au spus ca vor trimite pe cineva specializat pe oncologie.

Multumesc foarte mult! mai astept sugestii! de internat nu poate fi vorba..suntem multi oameni care o ajutam pe mama si ne-ar fi foarte greu sa o stim in spital. ea doarme oricum mult si nu ne epuizeaza. ne dorim sa nu ii fie ei rau..cum a avut o criza -criza de spasme..cand planea si se incorda si plagea incontrolabil! atunci..eram buni de internare toti! imi mai doresc sa fiu pregatita pentru cand ii va fi mai greu..
Glioblastom multiform 22-05-2011, 17:39:20 de către RaulDuke
indicatiile astea nu poti sa le primesti decat in urma unui consult. iar din cand in cand iti recomand sa o si planifici pentru o internare de cateva zile macar, la hospice-ul cel mai apropiat, pentru ca din cand in cand ai nevoie de pauza. asa se face si e standard in tratamentul la domiciliu al bolnavului, se numeste "internare de repaus pentru familie" si logica acestei practici este evidenta. dar pentru asta trebuie vorbit din timp, caci e posibil sa fie multi oameni care solicita asta...
Glioblastom multiform 22-05-2011, 16:21:14 de către geoanca
mi se pare o idee buna sa intreb la casa Soarelui daca poate veni cineva sa ne faca vizite la domiciliu. nu ne-am internat acolo deoarece pana s-a eliberat un loc starea mamei s-a ameliorat adica nu mai plangea din minut in minut.
voi plati tot..si asistentele le platim, tratamentul...tot.asta mai putin conteaza! eu cand m-am dus la sf Luca..m-am dus sa intreb daca nu cumva noi o chinuim acasa..daca nu cumva ei ii pot face ceva mai mult..dar ei mi-au zis ca nu! mi-au zis sa ii mai dau Diazepam sa doarma mai mult! i-am intrebat de convulsii ce inseamna si ce sa facem atunci? au zis ca ei nu au vazut in sf Luca pacienti cu convulsii..
in curand nu cred ca va mai putea manca..ce fac atunci? astept sa treaca orele? ce fac atunci?
cand sa o duc la consult ambulatoriu? doctorul oncolog nu face vizite la domiciliu! sa chem salvarea? ce sa fac?

Multumesc mult..ajuta enorm inca cineva langa tine in astfel de momente! ma duc sa ii mai pun mamei melodia preferata! mai plang un pic! mai ma rog un pic..mai disper..mai sper..mai caut o solutie!
Glioblastom multiform 22-05-2011, 16:04:15 de către RaulDuke
pai este absolut normal ca tu trebuie sa decizi!
lasa-ma sa-ti descifrez raspunsul lor evaziv! el zice asa: daca e rau si insistati, noi legal o sa cam fim obligati sa il internam, dar sincer preferam sa NU FACEM ASTA din motivul ca e foarte rau si starea lui nu o sa se imbunatateasca si o sa ne legam cu el la cap pe durata nedeterminata; peste asta se suprapune faptul ca... cine isi doreste sa moara acasa? asa ca mai bine faceti tot posibilul sa il ingrijiti acasa, pentru ca rezultatele vor fi cel putin la fel de bune, chiar daca nu mai bune!
ca idee, daca ai fost la casa soarelui, cei de acolo pot sa te puna in legatura si cu niste firme care furnizeaza asistenta paliativa la domiciliu, deci pe langa asistentele care vin regulat, medici care evalueaza starea lui si medicatia. mi se pare ca, daca firmele respective au contract cu casa de asigurari, aceste servicii pot sa fie chiar gratuite. altfel va trebui sa ii platesti pe respectivii medici, dar tot poate fi mai util decat sa-l pui pe drumuri inutil.
daca ai bani sau sansa sa beneficiezi gratis de asistenta la domiciliu, parerea mea e ca e mult mai bine decat cu internare de lunga durata. compromisul ar fi ca din cand in cand sa-l duci la consulturi prin ambulator... in functie de nevoie.
Glioblastom multiform 22-05-2011, 15:55:22 de către geoanca
Multumesc foarte mult de raspuns. am fost la sf Luca si am vorbit cu Dna Doctor Rahnea, avem si in Constanta un centru Paleativ Casa Soarelui.. 0241 586620 dar credem noi ca acasa o putem ingriji mai bine...sau cel putin cu mai multa iubire!

Doar sa stim cum...sa stim cand...are o echipa de asistenti care ii pot administra acasa orice ce este sub parafa medicului...dar medicii ne-au recomandat momentan doar carbomazepina/tramadol si medrol.

Paleatie acasa nu se poate? nu exista un medic care sa vina sa o consulte acasa?

nimeni nu iti da un raspuns asumat. Totul este relativ! am intrebat la sf Luca ce imi recomanda? sa o ingrijesc acasa sau sa o internez..iar ei mi-au spus cum cred eu..deci tot eu trebuie sa decid
Glioblastom multiform 22-05-2011, 15:39:08 de către RaulDuke
geoanca, intr`adevar sa o pui pe drumuri pe distante atat de mari este absolut nejustificat din orice punct de vedere ai privi. daca starea ei generala este foarte foarte alterata, din pacate nici la radioterapie cu sau fara temodal nu se poate preta.
in orice caz, toate intentiile de tratament din acest punct sunt PALIATIVE, adica vizeaza ameliorarea simptomelor si, in mai mica masura, prelungirea vietii.
pentru asta trebuie sa o iei in evidenta la un spital/clinica specializata in tratamentul paliativ/terminal, unde sa i se poata administra simptomele si cu personal specializat in ameliorarea calitatii vietii.
cateva exemple la noi in tara sunt Hospice casa sperantei din brasov, care are si o varianta in bucuresti, pe strada fetitelor, undeva prin zona bd. unirii, care momentan se lupta sa-si faca un contract cu casa nationala de asigurari de sanatate sau spitalul Sf. Luca.
pentru date suplimentare poti sa intri pe hospice.ro
eu pot sa-ti raspund la alte intrebari medicale, daca mai ai...
Glioblastom multiform 22-05-2011, 14:32:53 de către geoanca
Buna Dodo80, imi pare nespus de rau pentru tatal tau si pentru toti parintii din lume ce se duc prea repede.
mama mea a fost si ea diagnosticata pe 10 aprilie 2011 cu glioblastom. 5 tumori..cea mai mare fiind de 6 cm. am trimis rmn-ul mai multor clinci din strainatate: ini hanovra, anadolu, acibadem, germania, anglia. turcia si germania ne-au chemat ptr tratament cu raze si temodal. in romania la Bagdasar ne-au spus ca nu avem ce face decat sa o luam acasa..caci la operatie nu rezista si ptr biopsie e la fel de periculos. Dr Toader de la Obregia ne-a spus ca el o opereaza..o operez asta e..alta sansa nu aveti.

eu si fratele meu am ales sa nu o operam. mentionez ca mama la aflarea diagnosticului era deja afazica, nu vorbea, nu mai mergea. deci am ales sa plecam acasa sa trecem de paste..sa putem anunta si restul familiei de tragedia ce ne-a lovit.
am alergat disperati la toti medicii mentionati : neurochirurgi, psihoterapeuti, neurologi, oncologi, etc..ginecologi, endocrinologi..etcc si nici unul nu ne-a pregatit ptr ce urmeaza. nu scrie nicaieri decat de carbomazepina /dezo, manitol, etc

Nu ne spun daca are dureri, daca plange de ce plange, cand sa ne ingrijoram, de ce transpira asa, de ce plange, ce inseamna crize de epilepsie, etc etc...

esti singurul care a mentionat de ce inseamna sfarsitul..prince ati trecut..ce dureri a avut tatal tau..daca a avut..caci nici noi nu stim...as pleca totusi cu ea in Turcia sa incerc tot posibilul..desi am vazut ca tu ai facut asta si parca a fost si mai chinuitor.

am inteles ca temodalul..si razele ar trebui facute cand pacientul este intr-o stare buna cat de cat..nu ma stiu

cert e ca mama mea vrea sa plece de langa mine..si nimeni nu ma va iubi ca ea..si nimeni nu va zambi ca ea...si cine stie daca o voi revedea vreodata ! Doar o minune..doar o minune atat ar putea-o ajuta!

Poate ma ajuti cu un sfat..ce sa fac sa ii fie mai usor..iubitei mele mame!
Glioblastom multiform 12-04-2011, 21:45:04 de către RaulDuke
imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat !
glioblastomul multiform e o boala necrutzatoare care are un raspuns modest la orice tip de tratament.
te sustin, pentru ca si eu mi-am pierdut prieteni si stiu cum e! mult noroc in continuare si multa alinare!
Glioblastom multiform 12-04-2011, 20:41:27 de către silviutza111
am scris in luna martie despre prietena mea bolnava de glioblastom din pacate sa stins vineri 8 04 2011 dupa o lunga suferinta in ultimele doua saptamani a avut dureri cumplite urla zi si noapte nam crezut niciodata ca va ajunge di om ne om glioblastomul este o boala mortala nu are leac ia ramas un baiat de 15 ani cateodata viata este nedreapta cu oameni buni doresc sanatate tuturor.
Glioblastom multiform 12-03-2011, 19:40:44 de către silviutza111
buna ziua...ma numesc silvia vreau sa va impartasesc povestea celei mai bune prietene.bolnava de gliobastom scromatosde tip 4.. Totul a inceput in luna mai 2010 cand la 42 de ani a simtit din senin niste dureri ingrozitoare de cap, facand si o semipareza pe partea stanga caruia nu i-a acordat pe moment importanta.Familia a dus-o la spitalul Bagdasar pentru investigatii iar in urma acestora a fost supusa unei interventii chirurgicale de catre celebrul profesor Gorgan.In urma interventiei s-a simtit foarte bine si ajunsesem sa credem ca numai mana acestui profesor cu ajutorul lui dumnezeu a facut o minune dar ne-am inselat.In speranta unei vindecari a inceput razele si in acelasi timp tratament medicamentos cu temodal, dexa, manitol, venin de scorpion cat si alte tratamente naturiste aduse din America sumele de bani nefiind o problema. Boala s a mai ameliorat cu toate ca starile de confuzie si durerile insuportabile au fost diminuate sub efectul medicamentos dar in luna ianuarie 2011 boala a recidivat intru-n mod agresiv, paralizand organismul umpland-se de metastaze, creierul mic fiind si el afectat deasemenea si maduva spinarii. S-a intervenit chirurgical la spitalul Elias de catre doctorul Balteanu un om cu un deosebit caracter si cu un suflet de aur..(in situatia ei nimeni nu ar mai fi intervenit) care a facut tot ce-i omeneste posibil insa...starea ei s-a inrautatit si mai rau..fiind transferata la spitalul Fundeni unde va incepe din nou raze.Mi-e teama de momentul cand va parasi aceasta lume...iar dupa toate aparentele acest moment e foarte aproape insa speranta moare ultima..atat
Glioblastom multiform 19-12-2010, 13:07:51 de către teodora florina
Tatal meu in varsta de 46 de ani a fost si el diagnosticat anul trecut cu glioblastom multiform in gradul IV dupa ce in seara de Inviere cand am ajuns de la Biserica a facut o convulsie.A fost operat la cluj in mai dupa care a urmat radioterapia, cu temodal.s`a simtit foarte bine nu a avut absolut nicio reactie el inainte de aflarea bolii avand 74 de kg acum se ingrasase pana la 93 de kg, a continuat cu serviciul si sa conduca masina cu toate ca nu avea voie.insa au urmat convulsiile din ce in ce mai puternice,iar in urma RMN`ului care l`a facut in august am aflat ca boala recidivase.a fost operat anul acesta pentru a doua oara in iunie,a urmat chimioterapia la fel fara reactii adverse sa`i cada parul sau altceva.insa din octombrie lucrurile s`au schimbat radical.dormea tot mai mult ,cand mergea parca isi pierdea echilibrul incepea sa uite iar pe sfarsitul luni s`a topit complet.2 saptamani a stat doar pe pat, nu a putut vorbi cu nimeni,dar a fost lucid de ceea ce se intampla pentru ca daca il intrebam ceva raspundea ,facand semn cu mana....n`a mai rezistat insa, Dumnezeu a vrut sa i`l ia la El si sa nu-l mai lase sa sufere...a plecat de la noi in 30 octombrie dupa ce nu a mai putut lupta cu aceasta boala ingrozitoare.Dumnezeu sa te odihneasca tati si stiu ca de acolo de sus tu o sa fii ingerul nostru pazitor!
Glioblastom multiform 27-10-2010, 10:53:03 de către dodo80
Lacrima, astazi se implinesc 9 saptamani de cand tata nu mai e printre noi si lupta de care vorbesti tu e tot mai grea. Am fost sau am crezut ca sunt o persoana puternica, dar esecul in fata acestei boli si pierderea scumpului meu ticut m-a terminat. Nu stiu cum sa fac sa-mi revin pentru ca stiu ca asta si-ar dori el, ca nu ar vrea sa ma vada asa.....dar pur si simplu nu pot sa trec peste ce s-a intamplat. Am crezut ca doar mie mi se intampla sa fiu asa, ca am nevoie de ajutor medical, insa constat ca si altii care au trecut prin ce am trecut eu sunt la fel. Chiar nu stiu ce e de facut, cum sa apuc viata asta care mi se pare fara rost si ma ingrozeste gandul ca acest cancer cerebral distruge in continuare si alte vieti fara sa-l opreasca nimeni.
Parca a murit ceva din mine....
Glioblastom multiform 27-10-2010, 10:09:10 de către Lacrima Sabau
Tatal meu a murit ziua de Adormirea Maicii Domnului. E cumplit ceea ce s-a produs in mintea mea atunci... Am vrut si m-am tot chinuit in aceasta perioada sa uit . Amintirea tatalui meu ma urmareste in fiecare clipa. N-am resentimente. L-am iubit pe tata. Cred ca numai pe el l-am iubit asa cu toata fiinta mea plina de admiratie, cu respect, cu duiosie, cu mila mai apoi. Mila - acesta este cel mai cumplit sentiment. Mila si neputinta in fata bolii. Si m-am tot intrebat ce boala o mai fi si asta Doamne... Sunt atatea minti geniale pe planeta... De ce nu se descopera ceva impotriva acestei nenorociri?
Nu stiu ce mai simtiti voi... In mine se da o lupta permanenta. Ma intriga boala aceasta, imi torpileaza existenta. N-am fost niciodata puternica dar am fost prezenta in competitiile vietii, i-am tot repetat tatalui meu aproape obsesiv ca o sa reusim in acest concurs si el a avut incredere in mine dar acum totul s-a sfarsit.
Glioblastom multiform 15-09-2010, 14:41:09 de către dodo80
tatal meu in varsta de 61 ani a fost diagnosticat cu glioblastom multiform in luna martie 2010. Nu am crezut ca aceasta boala este atat de cruda, nu am acceptat ca este imposibil de castigat in fata ei...dar din pacate in numai 5 luni tatal meu iubit s-a dus in ceruri, dupa o lupta mult prea grea. Din pacate, dupa cum am observat, acest cancer se descopera tarziu pentru ca primele simptome apar tarziu. La o saptamana de la primul RMN, tata a fost operat in strainatate, insa tumora de aprox 6 cm era situata undeva in partea stanga a creierului si nu a putut fi scoasa decat partial. Doctorii ne-au dat atunci 6 luni, maximum 1 an. La 4 zile de la operatie, tata a suferit niste crize epileptice ( nu avusese niciodata astfel de crize in trecut), moment in care a inceput daramarea lui psihica si mai apoi fizica. Imediat ce a terminat tratamentul cu raze (si Temodal), adica la 2 luni de la operatie, s-a descoperit ca tumora recidivase deja, avand aprox 7 cm, tip fluture, iar doctorii uimiti de imaginile RMN, ne-au mai dat maxim 1 luna. A trait insa inca 2 luni jumatate, trecand prin toate starile posibile (de la copil, la nervi, apoi bland, apoi iarasi copil, etc). Nu voi stii niciodata daca a fost constient sau nu, daca a suferit sau nu si nici ce a fost in sufletul lui, pentru ca au fost momente in care parea perfect constient si momente in care parea ca este in alta lume. Operatia si razele l-au zapacit, insa noi, familia am facut tot ce ne-a stat in putinta sa-l salvam, sa-i prelungim viata, fara sa acceptam cruntul adevar: ca orice am face, el va pleca de langa noi! A luptat si a inchis ochii cu demnitate, fara sa se planga vreodata. Scriu aici pentru cei ce trec prin ce am trecut eu lunile trecute, fara sa am pe cine intreba exact ce va urma (toate informatiile le-am adunat din ce am citit pe internet pt ca doctorii nu dau detalii despre sfarsit). Bucurati-va de fiecare clipa pe care o mai aveti langa cel/cea diagnosticat/a cu glioblastom multiform, faceti tot ce va sta in putinta sa-i faceti fericiti, sa le aratati ca-i iubiti si daca doriti detalii despre sfarsit, la ce sa va asteptati, intrebati-ma si va voi raspunde. E greu, dar trebuie sa fim tari si sa mergem inainte pentru ca asta isi doresc si ei!
Glioblastom multiform 16-08-2010, 21:37:20 de către claude_gabitu
cumnatul meu in varsta de 27 de ani a murit pe 24 iunie si in cazul lui si cerul a plouat pentru ca era un baiat prea bun care s-a l;uptat cu boala asta perversa si nemiloasa si pe care credea ca o sa-o invinga.Avea momente cand credeam ca este mai bine sau poate noi vroiam sa fie asa dar moartea a venit prea repede si ni l-a luat pe cel mai bun baiat pe care l-am cunoscut cumnatul meu preferat ,cel mai bun prieten al meu.DUMNEZEU SA-IL AIBA IN GRIJA SI NU TE VOI UITA NICIODATA GABITUL MEU,TE IUBESC SI VEI FI MEREU IN SUFLETUL MEU.
GLIOBASTOMUL MULTIFORM ESTE O BOALA CARE NU DA SEMNE DECAT PREA TARZIU SI NU IARTA NICI MACAR DACA ESTI TRANAR SI CORPUL LUPTA PENTRU A DUCE BOALA MAI MULT.
Glioblastom multiform 16-08-2010, 00:28:01 de către nicoleta63
sotul meu a decedat intre timp.intr adevar a fost asa cum a spus prof ciurea nu rezista mai mult de 9 luni de la operatie.In luna nov 2009 a fost operat ,iar pe 8 iulie a murit
.dumnezeu sa l odihneasca in pace! e foarte greu ,avea 55 de ani ,era un bun ing automatist,tata cu 2 copiii studenti,un sot de neinlocuit.L am inmormintat pe un potop de ploaie si cred ca versurile i se potrivesc: "Si cerul a nceput sa plinga, Si totul s a intunecat,IN CLIPA N CARE AI PLECAT.Si ploi d e lacrimi au cazut,In clipa n care te am pierdut!" va fii mereu in sufletul nostru.boala aceasta sa stiti este necrutatoare!
Glioblastom multiform 24-02-2010, 23:08:34 de către nicoleta63
si ca o ironie sa va spun ca ,comisia de expertiza i a dat certificat de handicap doar gradul 2 desi el practic nu mai poate face nimic fara ajutorul meu
nu stiu cum or fii incadrat boala lui destul de nenorocita
mai e cineva in situatia lui?
astept sa mi scrieti
Glioblastom multiform 24-02-2010, 23:04:32 de către nicoleta63
sotul meu a fost operat de glioblastom multiform in luna nov 2009 la spit bagdasar de catre prof ciurea si dr brehar.a facut 3o de raze x si temodal la iob sub indrumarea prof dr anghel.Vreau sa va spun ca la rmn facut la o luna de la term terapiei tumora crescuse
.Am crezut ca fuge pamintul de sub picioare .Cum e posibil sa creasca sub terapie?
a facut si o hemipareza pe dreapta,mi s a spus ca mult nu mai are de trait
citeva ;luni
este absent,nu comunica,iidau obligat sa manince
.Ma rog bunului dzeu sa mi l mai lase
.avem 2 copii studenti care sunt devastati
viata aceasta este umbra si vis asa cum se spune la scriptura
Glioblastom multiform 07-09-2009, 11:47:18 de către Lacrima Sabau
Acest cancer cerebral extrem de agresiv este inspaimantator. Nu stiu ce face Dumnezeu cu noi. Sunt ingrozita. Tatal meu se topeste. N-am mai pomenit o boala care sa batjocoreasca intr-un asemenea hal. Dintr-un om puternic, cu un rationament imbatabil , cu un umor fin... o minune de om...
In data de 10 septembrie, implineste 10 luni de la operatie. Au fost zile cand imi placea sa cred ca e mai bine, ca o sa contrazicem medicina, dar n-a fost decat o iluzie.
Sa ne rugam la Dumnezeu sa inspire o minte din cercetarea medicala.
Sa se descopere ceva impotriva acestor boli.
Glioblastom multiform 07-09-2009, 04:05:06 de către claude_gabitu
cumnatul meu in varsta de 26 de ani a fost diagnisticat cu gliobastom grad 4 a fost operat in iulie 2008 in Spania pentru ca acolo lucra. A facut radioterapie acum face chimiterapie dar boala a recidivat. sunt ingrozita de ceea ce am citit despre aceasta boala , nu imi vine sa cred ca unui baiat de 26 de ani i se poate intampla asta. nu stiu ce sa cred, vreau sa cred ca Dumnezeu face o miune cu el pentru ca este cel mai bun om pe care il cunosc.
adenocarcinom ovarian 31-01-2009, 22:01:40 de către ali39
Eu una nu ti-as recomanda Institutul Fundeni . Din mai multe motive nu pot sa iti spun de ce. Incearca in alt spital Cluj,Timisoara sau Tg Mures ,daca ai posibilitatea.
adenocarcinom ovarian 30-01-2009, 20:10:50 de către dr.bociu
mie mi-a plăcut de doctoriţa Şandru.. e mai tânără dar mi s-a părut deşteaptă şi că ştie ce face. pe de altă parte cred că e chirurgă oncoloagă...
interzis plaja toata viata? 13-02-2009, 22:44:37 de către morgan
Rada, eu ti-am spus parerea mea - si nu numai- despre expunerea moderata la soare dupa interventile oncologice. Imi pare rau daca situatia ta s-a complicat si sunt convinsa ca ajutorul iti va veni de la medici si nu de la samani, vrajitoare si ineptii postate pe forumuri. Nu am pretentia ca raspunsurile mele sa aiba valoare de diagnostic, dar cel putin eu ma bazez pe un minim de bun simt medical.
Poti sa-i intrebi pe medici de la Cluj, dupa ce totul se va fi rezolvat cu bine, daca mai poti sa faci plaja.

Mult succes si sanatate !!!
interzis plaja toata viata? 13-02-2009, 14:36:35 de către jaquelinne
Doamna rada,morgan este cam rautacioasa de felul ei sau cel putin asa mi se pare!
Noi vom fi alaturi de dumneavoastra cu un sfat,o vorba buna si fiti sigura ca daca ascultati cu strictele spusele medicilor,o sa va faceti bine!!Mai ales ca la Cluj sunt medici renumiti!
Ne vom gandi la dumneavoastra si va asteptam peste o sptamana,sa ne aduceti vesti dintre cele mai bune!!
Curaj si multa sanatate va doresc!!
interzis plaja toata viata? 13-02-2009, 08:52:52 de către rada 69
Draga Morgan, as aprecia interventiile tale, daca l-ai combate pe Nick in folosul meu. Am inteles de cand am probleme de sanatate ca medicina nu este chiar o stiinta exacta, ca sunt mai multe pareri, ca asa probabil evolueaza lucrurile. De aceea probabil si in Cluj unde ma tratez eu, deciziile despre ce urmeaza sa fac se discuta intr-o comisie de vreo saptamana.
Insa mi se pare ca tu vrei doar sa-l sanctionezi pe Nick si nu sa ma ajuti pe mine in vreun fel.
Voi reveni saptamana viitoare dupa ce ma intorc din Cluj, sa va povestesc ce voi face mai departe.
Se pare ca voi intra in clubul "siliconatelor":)))))
Va pup, numai bine!!!!!
interzis plaja toata viata? 13-02-2009, 00:34:50 de către Mr. Nick
Am uitat sa spun faptul ca va respect, dar va rog frumos sa nu mai faceti afirmatii care nu-si au locul, asta pentru ca stiu mai multe decat va imaginati...ca nu le afisez, este altceva! Trec printr-o perioada foarte grea din viata mea, daca erati in locul meu nu cred ca supravietuiati asa cu una cu doua...va rog frumos!

Numai Bine si nu mai faceti supozitii la adresa mea, care pe deasupra sunt nefondate, mai bine folositi-va abilitatile si cunostintele, pentru a va ajuta semenii aflati in suferinta si nu numai. :)

26291 com 1 2 3 4 ..... 200201202203204205206 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp