Cancer la mai multe organe.. se mai poate face ceva?
Secțiunea: Cancerul de stomac (gastric)
4 comentarii
1
1 Chiscop Alina |
06-10-2012, 12:18 |
Membru din 06-10-2012 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Buna seara, am si eu o problema, acum o saptamana am aflat ca unchiul meu are cancer la stomac.. si ca trebuie sa se opereze de urgenta.
l-au operat in cele din urma....iar dupa operatie ni s-a zis ca nu se mai poate face nimic..pentru ca are cancer la mai multe organe...nu numai stomac...si ca in maxim 6 luni moare...!!!oare este adevarat? chiar nu se mai poate face nimic? astept un raspuns urgent...va rog sa ma ajutati. |
2 Teodora M. |
10-02-2009, 00:05 |
Membru din 10-02-2009 Subiecte: 3 Comentarii: 48 |
Iti spun ce stiu tot din informatiile altora. Inteleg ca dna. doctor Wagner trateaza asa ceva, emailul dansei este mmirelawagner@aol.com. De asemenea, te poti interesa la www.anticancer.ro ce scheme de tratament sunt, sau mers direct la o consultatie la ei. Sanatate deplina!
|
3 Mihaela1973 |
30-03-2010, 01:38 |
Membru din 30-03-2010 Subiecte: 0 Comentarii: 1 |
Dna Wagner este in America in L.A. reprezentatntul sau in Romania este dl. Lungu Gabriel - tehnician homeopat.Daca reuseste cineva sa ajunga la dansul e vindecat dar greu de contactat. Autor a mai multor carti despre cancer a vindecat 3 bolnavi de cancer dintre cunostiintele mele, este posibil sa fie mai multe cazuri. Dansul este considerat un guru al cancerului. Intr-un interviu acordat antenei 1 a afirmat ca s-a nascut sa distruga cancerul. Cei care au apelat la dansul , s-au vindecat? -------------*
(*modificat de administrator) |
4 Cristina Teodora |
26-07-2010, 00:24 |
Membru din 26-07-2010 Subiecte: 0 Comentarii: 1 |
buna seara,
tatal meu (62 ani) a fost operat de cancer la stomac (i s-a scos tot stomacul) acum un an si recent a fost reoperat din cauza unui blocaj la nivelul intestinelor, dar, de fapt, era vorba de o carcinomatoza peritoneala. I s-au mai dat trei luni de viata, deja au trecut 4 luni de la operatie, si el e tot mai rau (are 50kg la peste 1.80, manca regim strict, dar cu mare greutate, la fel si lichidele - senzatia de preaplin, e balonat mereu, scaune f dese, picioare umflate, nu poate focaliza imaginea, si, mai ales, e in permanenta foarte extenuat). urmam tratament cu resveratrol, arginina si ganoderma, plus ulei de canepa, si germeni de brocoli si morcov. a mai luat si biobran, si i-am cumparat si apa saraca in deuteriu, dar am senzatia ca nu e suficient, timpul trece in defavoarea noastra si el e tot mai rau. suntem disperati, citesc pe net despre diverse tratamente miraculoase si nu stiu ce sa-i dau si pe care sa-l aleg. daca stie cineva un caz similar cu rezultate pozitive, i-asi fi profund recunoascator sa ma ajute cu informatii (tratament/doctor etc). Multumesc din suflet si multa sanatate tuturor, Cristina Teodora |
4 comentarii
1