Ultimele comentarii pe forum

26291 com 1 2 3 4 ..... 201202203204205206207 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
SUBIECT COMENTARIU
interzis plaja toata viata? 13-02-2009, 00:05:43 de către Mr. Nick
D-na Morgan, dvs. lasati pacientii sa moara pe hol si va bateti joc de mine?
Cum adica: "chiar ai invatat", "Stii chiar sa cauti" etc., pai aveti sezatia ca vb cu un oligofren? Nu inseamna ca daca am 22 de ani, sunt.....

"Mai greu este sa faci legatura cu realitatea" - asa este, aveti dreptate, dumneavoastra nu stiti sa faceti diferenta intre realitate si fictiune; eu nu caut pe google, 99% din informatii vin din encefal, daca stiti ce este!
In plus, nu vad care ar fi problema...sau va deranjeaza ca unii au bunul simt sa caute pe google?

Daca nu incetati sa imi vb cu "aere superioare", eu...
Chiar nu mai vreau sa comentez...am niste probleme cu stomacul si din cauza "aerelor de superioritate" absurde pe care dumneavoastra le aveti, starile de greata s-au accentuat, stiti vreun medicament folcloric pt. acest simptom? Stiti sa navigati pe Google si sa faceti legatura cu realitatea?
interzis plaja toata viata? 13-02-2009, 00:03:34 de către jaquelinne
morgan,ai putea sa vii cu niste informatii utile pentru doamna aceasta care trece printr-o perioada critica in momentele astea??Poti lua informatiile si de pe google,dar ajut-o si nu te mai lua aiurea de Nick sau de alte persoane!!!
Off doamne,cata rautate....
interzis plaja toata viata? 12-02-2009, 23:02:14 de către morgan
Nu am spus ca esti incult. Stii sa scrii si chiar ai invatat numele unor medicamente folclorice. Stii chiar sa cauti pe Google unele informatii. Mai greu este sa faci legatura cu realitatea.
interzis plaja toata viata? 12-02-2009, 19:27:33 de către Mr. Nick
psihedelice=psihodeletice (termen adaptat dupa DSM IV-TR)
interzis plaja toata viata? 12-02-2009, 19:26:33 de către Mr. Nick
Psihodeleticele sunt medicamente pe care dvs. ar trebui sa le luati pentru a nu mai fi asa de nesimtita...daca si eu sunt incult....bye bye!
interzis plaja toata viata? 12-02-2009, 18:11:41 de către morgan
Psihodeletice ???? astea sunt fenomenele prin care energia se transforma in materie? :))))
Cred ca vroiai sa spui psihedelice......
Ehe.... si sferto-doctismul asta al tau....
interzis plaja toata viata? 11-02-2009, 16:31:13 de către Mr. Nick
Buna ziua!
Ma gandeam eu ca ati fost supusa unui tip de hipnoza, datorita fenomenelor psihodeletice pe care le-ati experimentat...stati linistita, totul se va rezolva, gaditi pozitiv si totul va fi BINE.

O zi superba intr-o saptamana minunata!
interzis plaja toata viata? 10-02-2009, 23:08:31 de către rada 69
Da, am fost supusa unui tip de hipnoza, a fost o experienta, numai ca realitatea e ca ieri am sunat la Cluj, unde m-am operat si dr. mi-a spus ca din 15 ganglioni scosi din axila 6 erau invazivi, iar marginile tumorii excizate ( mi-a facut sectorectomie ) erau prea aproape de tesutul sanatos.
In consecinta, ideea e ca urmeaza o alta interventie chirurgicala, chimioterapie...
Eram fericita ca scapasem asa ieftin, dar n-a fost sa fie. Oricum miercuri, sapt viitoare, ma duc la Cluj, sa vorbesc cu medicul care m-a operat sa-mi expuna variantele, mi-a spus ca ar fi trei variante.
Multa sanatate si numai bine!
interzis plaja toata viata? 03-02-2009, 17:13:32 de către Mr. Nick
D-na Rada 69, ati fost "supusa" unui tip de hipnoza?

D-na Morgan, nu va mai dau nici un exemplu, exemple aveti la tot pasul, daca nu puteti sa le vizualizati asta este!

Va doresc numai bine amandurora si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ceea ce doriti!
interzis plaja toata viata? 03-02-2009, 03:22:50 de către rada 69
Draga Nick, draga Morgan, probabil ca in timp ce voi va contraziceati pe aceasta tema, si va multumesc pt asta, eu am trait o experienta extraordinara, care s-a produs ca un declic, fara sa ma pregatesc pt asta. Am trait cred, marea revelatie, starea de meditatie. De mult timp ma tenta o astfel de experienta. Acum multi ani s-a oferit o persoana sa ma conduca si sa ma asiste intr-o astfel de drumetie, dar nu am avut f mare incredere in ea si n-am avut curaj. Mi-a explicat la vremea respectiva, ca s-ar putea sa ma sperii, ca am sa vreau sa revin la real, si trebuie la inceput sa fiu asistata de cineva avizat, el fiind psiholog de profesie. A avut dreptate, au fost si momente de panica, dar am reusit sa ma linistesc si a fost extraordinar. Am gasit raspunsuri pt toate intrebarile, totul era atat de luminos, de simplu, iar toate framantarile mele, ale noastre, atat de inutile... De fapt cred ca asta este cel mai potrivit cuvant pt toate ambitiile, framantarile, orgoliile mele de pana acum... INUTILE. Teama venea din faptul ca imi vedeam corpul inert, fara nici o nevoie fizica, fara nici o durere ( in mod normal am o gramada de neplaceri din cauza operatiei, nu pot dormi in orice pozitie, axila o am umflata din cauza limfei care se acumuleaza inca, etc ). Imi dadeam seama ca daca m-as fi concentrat reveneam in corp, dar dorinta de a ma desprinde, de a explora, a fost mai mare, m-am linistit, am scapat de frica si mi-am lasat spiritul liber. Calatoria asta a durat ore, nu stiu exact cate. A fost exraordinar. Mi-am dat seama ca totul este la nivelul mentalului.
Oare o sa credeti ca am luat-o razna? Inca nu stiu daca experienta asta m-a schimbat, nu-mi dau seama, oricum neplacerile fizice au revenit.
Sunt curioasa daca se va repeta calatoria asta in alta dimensiune, daca pot controla "deplasarea".
Ati trait asa ceva?
interzis plaja toata viata? 02-02-2009, 21:53:42 de către morgan
...atunci care e relevanta exempului cu tomata si insolatia ? imi poti da un exemplu in care energia se transforma in materie ? chiar si indirect ? chiar prin principii quantice ?
interzis plaja toata viata? 02-02-2009, 21:39:37 de către morgan
...saracul Albert, intradevar....
interzis plaja toata viata? 02-02-2009, 17:48:43 de către Mr. Nick
D-na Morgan,

Eu nu am spus ca plantele au piele si ca insolatia este acelasi lucru cu bronzarea, unde ati citit dumneavoastra asa ceva? (nu ati inteles ce vroiam sa va transmit, nici nu ma asteptam), probabil ati vazut in vreun film SF despre care vorbeati...in cazul acesta, incercati sa faceti diferenta intre science-fiction si reality (ati fost ironica, va primiti rasplata, conform principiului mecanicii - actiunii si reactiunii, ca tot m-ati sfatuit sa citesc fizica :( ).

" Daca tot vrei sa postezi raspunsuri pe teme MEDICALE, ai bunul simt si citeste o biologie si o fizica de liceu " - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ati fost foarte amuzanta si persiflanta in acelasi timp, dar v-a lipsit sarea si piperul...cititi cate ceva dsp Einstein si veti intelege la ce am vrut sa ma refer cand am spus ca energia se transforma in materie si pe urma sa aveti bunul simt sa sfatuiti pe cineva sa stea linistita la plaja (in caz ca nu ati auzit dsp Einstein, va spun eu ca s-a nascut in 1879, a primit in 1921 premiul Nobel pt demonstrarea teoriei efectului fotoelectric si a murit in 1955 - pe scurt, evident ;))

Nu mai comentez pentru ca nu are rost...mult succes si dvs. si inainte de a vb mai ganditi!
interzis plaja toata viata? 02-02-2009, 15:13:09 de către morgan
D-le Nick (si eventual Jaquelinne)
Plantele folosec soarele printr-un proces care se numeste FOTOSINTEZA......SI NU AU PIELE ...un organ specific animalelor.
INSOLATIA nu este acelasi lucru cu BRONZAREA; prin insolatie se produc dereglari la niv. termostatului hipotalamic cu aparitia de fenomene vegetative. Epistaxisul poate sau nu sa apara in insolatii...
Razele UV pot produce cancer prin mutatii de ADN la nivel celular-ribozomal. Radiatiile solare pot provoca aceste fenomene doar a nivelul pielii.
ENERGIA se transforma in MATERIE doar in filmele SF.
Daca tot vrei sa postezi raspunsuri pe teme MEDICALE, ai bunul simt si citeste o biologie si o fizica de liceu. Mult succes.
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 22:29:26 de către Mr. Nick
Cu multa placere, da, informatiile le gasiti pe prospect!
Va asteptam cu cea mai mare placere sa ne povestiti, sa ne spuneti ca va simtiti din ce in ce mai bine, ca radiati de fericire.

NU UITATI; omul are in EL toate "armele" necesare vindecarii, trebuie doar sa indeplineasca doua conditii: sa creada si sa aiba incredere in Dumnezeu. Orice boala poate fi invinsa, iar medicamentul suprem este EL.

Important este ca va veti face bine si vom putea vb si peste 40 de ani cand eu voi avea 62 de ani si dvs mult mai mult, iar Jackie 70 :);) Sa vezi distractie......

Numai Bine si nu va lasati influentata negativ de catre nimeni care sustine ca aceasta afectiune nu se trateaza, NU-I ADEVARAT! Multa sanatate;)
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 22:22:23 de către rada 69
Va multumesc din suflet, chiar maine ma duc pe la magazinele naturiste sa caut produsele ce mi le-ati recomandat. Banuiesc ca modul de administrare il gasesc in prospecte?
Multumesc Jaquelinne, multumesc Nick!
Revin sa va povestesc ce am mai facut...
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 20:50:24 de către Mr. Nick
Hello...
Doamna Rada, ceea ce v-a sfatuit Jackie este perfect corect...nu pot spune acelasi lucru si dsp ceea ce a spus d-na Morgan...
Radiatia solara este ENERGIE. Energia creeaza indirect materie. Omul este materie si energie si atunci este normal ca dvs. sa nu aveti voie sa stati la plaja. Va supraincalziti, iar razele UVA, UVB etc., patrund cu usurinta in organism tocmai pentru ca organismul este o energie materializata si va asigur ca nu fac deloc bine, chiar daca folositi un sunscreen de 50 SFP.

In concluzie, eu va recomand evitarea energiei solare intre orele 11 si 18 si o cura cu:

- sucuri ecologice Biotta, in special sucul Breuss;
- spirulina si chorella (vi le recomand insistent, la fel si o prietena foarte buna - Carmen din Italia pe care o pup);
- sulforaphan-ul, dupa cum a spus si Jackie (esti o dragutza Jackie ;)), este foarte bun pt cancer si nu numai;
- ceaiul Kombucco Orientalis Cancer Clear;
- Germaniu organic etc.

D-na Morgan, daca soarele te afecteaza doar pe dinafara, de ce oare rosiile nu se coc doar pe dinafara si inauntru nu raman verzi (sau orice alt fruct)? De ce cand faci insolatie, iti curge sange din nas (epistaxis) si ai multe simptome precum: frisoane, formicatie, bufeuri, ameteala, vertij etc.? nu ar trebui sa fi doar afectat epidermic vorbind?
Ati spus indirect sau direct o aberatie demna de premiul Nobel pentru ... persoane care ar trebui sa dea sfaturi in cunostinta de cauza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va doresc numai bine d-na Rada si aveti mare grija, nu-i de joaca cu radiatiile Uv si nici cu cancerul.
Pup Jackie :)
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 16:26:37 de către jaquelinne
http://stiri.acasa.ro/articole/sanatate/broccoli-leguma-miraculoasa uite si aici informatii utile!
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 16:08:38 de către rada 69
Multumesc Jaquelinne, apreciez faptul ca vrei sa ma ajuti si voi fi receptiva la informatiile pe care mi le transmiti. Il astept si pe Nick, voi reveni.
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 16:01:36 de către jaquelinne
Tot Nick este cel care ne-a vorbit prima data despre sulforaphane from broccoli si se putea gasi doar in SUA si Japonia!!Acum se gaseste si la noi,la o singura firma importatoare de medicamente!Cu toate ca am stresat destul de mult importatorul,insisitentele noastre au fost benefice ;))
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 15:57:36 de către jaquelinne
Si pentru ca vreau cu tot dinadinsul sa te ajut,am sa rog un bun prieten Nick,sa se alature acestui subiect,pt ca el cunoaste foarte multe informatii in mai tot ce tine de medicina si nu numai ;))
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 15:55:45 de către jaquelinne
Iata si alte informatii foarte utile despre Sulforaphane,postat de iodorin:

S. O. S. pentru sân

Broccoli conţin sulforafan - un compus care poate întârzia dezvoltarea cancerului de sân. Acesta blochează divizarea celulelor cancerigene şi nu permite dezvoltarea ulterioară a bolii.
Broccoli conţine o substanţă, numită sulforafan, capabilă să anuleze efectele devastatoare ale diabetului asupra vaselor de sînge. Sulforafanul stimulează secreţia unei enzime care protejează vasele de sînge. Astfel sînt prevenite complicaţiile cardiovasculare la care sînt expuşi diabeticii: infarct şi accident vascular cerebral.
Cercetatorii britanici au testat efectele sulforafanului asupra vaselor
de sânge afectate de hiperglicemie, întâlnite în cazul celor afectati de diabet. La final au observat o reducere cu 73% a moleculelor ROS (Reactice Oxygen Species) a caror aparitie în organism este cauzata de hiperglicemie.
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 15:48:10 de către jaquelinne
rada 69 uite,am sa iti citez niste informatii in legatura cu o substanta numita sulforaphane,o substanta cu multe proprietati,o substanta care se gaseste in broccoli!De curand ea a fost importata si in Romania,la insistentele mele si a catorva persoane de pe acest forum!Mai multe detalii despre acest produs il poti gasi la subiectul postat de mine despre helicobacter pylori!Eu am cumparat produsul pt a-mi trata o afectiune a stomacului!Nu vreau sa fac nici un fel de reclama a acelui produs!Eu impreuna cu cativa utilizatori ai acestui forum,cu care ne-am unit fortele ca sa spun asa,am reusit sa convingem un importator de medicamente naturiste,sa aduca si in tara noastra acest medicament numit sulforaphane from broccoli.Deasemeni aceasta substanta o poti lua din broccoli.Acum o sa iti citez informatiile si te rog sa le citesti cu atentie,pt ca te vor ajuta enorm!!

"Sulforaphane
Sulforaphane este un anti cancer, antidiabetic, şi antimicrobiene compus care poate fi obţinut prin care mănâncă cruciferous legume, cum ar fi varză de Bruxelles, broccoli, varză, conopidă, Bok choy, varza, collards, varză de broccoli, chineză broccoli, raab broccoli, gulii, mustar, turnip, ridiche, rachetă, şi apa. De enzimă myrosinase transformă glucoraphanin (a glucosinolat) în sulforaphane la daune de plante (cum ar fi de mestecat). Tinerii varză de broccoli si conopida sunt deosebit de bogat în glucoraphanin."

Iti las linkul sa il studiezi mai bine:
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Sulforaphane&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dsulforaphane%26hl%3Dro%26sa%3DX
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 14:48:55 de către rada 69
Nu am stiut ca pentru biata Melek expunerea la soare i-a fost fatala. Bineinteles ca vreau sa inving boala si normal ca pot renunta la soare pana ma vindec. Ma gandem doar sa nu fie o chestie generica de tipul " renuntati la fumat ". Toate femeile cu care ma intalneam la chimioterapie sau cele care au fost operate odata cu mine erau nefumatoare. Cred iarasi ca intreb mai multe persoane pt ca astept raspunsul care imi convine. Ar trebui sa fie suficient cred daca mi-ar spune o singura persoana ca e contraindicat. Multumesc Jaquelinne...
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 14:22:47 de către jaquelinne
Era o turcoaica pe nume MELEK,care avea cancer ovarian si care nu a respectat indicatiile doctorilor de a nu se expune la soare,sa se odihneasca etc si acum unde credeti ca se odihneste???Sub pamant dragelor!!!
rada69 daca vrei sa invingi boala,lasa naibii soarele ca vei putea mai tarziu sa te si bronzezi!!!
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 13:03:53 de către rada 69
Morgan cam asa gandesc si eu, am intrebat mai multi oncologi, dar parerile sunt diferite, deci am ramas nelamurita. Astazi la ora 16.00 trebuie sa sun la Institutul Oncologic Cluj ( acolo am facut chimioterapia si m-am operat ) sa-mi spuna care este rezultatul a ce au scos de acolo si ce urmeaza sa fac in continuare. Ei mi-au zis ca exista o foarte mica sansa sa nu mai gaseasca nimic legat de cancer si tot cosmarul sa se termine aici, dar cel mai probabil e ca va trebui sa fac radioterapie. Asta ma cam incurca, am f mare incredere in cei din Cluj, insa radioterapia ar trebui sa o fac in Constanta. Se face zilnic timp de aproape o luna si nu as putea sa ma mut in Cluj de una singura atata timp. In ce se face aici, in Constanta, cu regret o spun, dar nu am deloc incredere. Oi vedea...
interzis plaja toata viata? 30-01-2009, 12:22:41 de către morgan
Fiti serioase ! Soarele (radiatiile UV) favorizeaza doar aparitia cancerului de piele, nu a celui mamar !
Foloseste creme protectoare, evita expunerea prelungita si cand soarele este f puternic. Consulta bineinteles si un alt medic ca sa te linistesti.
interzis plaja toata viata? 29-01-2009, 21:16:18 de către jaquelinne
Puneti sanatatea pe primul plan si nu va expuneti la soare daca nu vreti sa recidiveze boala!!Macar stati la umbra!!
rezultat buletin histopatologic 09-01-2011, 16:56:37 de către carmenutza86
buna ziua, as vrea sa iau AC LOGEST,problema este ca imi curge 2 zile un lichid maroniu, apoi imi vine menstruatia, cand ar trebui sa iau prima pastila de logest?si dupa cat timp de la inceperea primei pastile am voie sa am contact sexual neprotejat, multumesc
rezultat buletin histopatologic 10-05-2010, 09:25:59 de către carmenutza86
buna ziua, ati putea sa ma ajutati cu un raspuns? mi am facut o electrocauterizare, iar portiunea care mi-a taiat-o a trimis o la bucuresti si mi-a iesit fragment exocervical cu epiteliu partial ,prestrat cu koilocite si neoclipicei cred ca scie reduse ale elecrtrocauter
rezultat buletin histopatologic 28-01-2010, 14:30:39 de către hucigabi
Buna ziua..as dori si eu o interpretare a acestui buletin..
Macro:piesa de 2,5/3/2,5 cm marcata cu fir.( adica?)
La nivelul orelor 1,2,3,5,7,8,11 se constata zone de eroziune extinse, la nivelul jonctiunii scaumocilindrice si endocol, insotita de infiltrat hemetic, modificari reactive glandulare adiacente.Epiteliul exocervical prezent este moderat acantonic si incadrat cu glicogen. Se observa un grup de glande cu metaplazie tubara alaturi de glande endocervicale dilatate cu formare de chiste Naboth.
La nivelul orei 4, la nivelul zonei de tranzitie se evidentiaza imagini de neoplazie intraepiteliala de grad inalt (CIN II SI III)-HSIL, la nivelul epiteliului de suprafata si la nivelul glandelor adiacente.Membrana bazala nu este depasita si nu se observa aspecte de microinvazie.Aspectul displazic este discontinuu, alaturi de zone de eroziune cu infiltrat limfocitar subiacent, se extinde pe o lungime de 5mm si nu ajunge pana la margine de rezectie superioara.
La nivelul orei 6 se constata o zona mare de ulceratie la nivelul endocolului, insotita de tesut granulativ nespecific si chiar formare de foliculi limfoizi.Un mic epiteliu scaumos restant cu aspect de LSIL.
La nivelul orelor 9-10 se observa doar acantoza si spongioza epiteliului exocervical si glandele Naboth.
La nivelul orei 12 epiteliul scaumos este atrofic, focal se intuieste un aspect de LSIL in vecinatatea eroziunii din zona de jonctiune.
Piesa de conizatie cu aspect de LSIL si HSIL, cu toate marginile de rezectie ( superioara, inferioara si profunda) libere....C53,9 si M8077/2
As dori sa stiu daca sunt motive de ingrijorare.. nu specifica nicaieri HPV...deci nu sa gasit virusul Papiloma? Defapt cred ca asta ma ingrijoreaza cel mai mult..
rezultat buletin histopatologic 31-05-2009, 18:32:33 de către eniko12
vineri 20.05.am primit rezultatul analizelor rcarcinom epidermoid keratinizant infiltrativ moderat diferentiat inflamatie masiva asociata peritumoral cod morfologic CIM -0-3M-8071/32 C3.9 8 FRAGMENTE 3-4 mm as dori sa aud si alte pareri
rezultat buletin histopatologic 31-01-2009, 09:28:52 de către Casa drhouse
Ai avut un cancer de col uterin stadiul I fara metastaze in vecinatate , fara extindere in jur , fara infiltrare vaginala si ganglionara.Deci nu e un cancer in stadiul avansat, stai linistita.Acum vei face probabil vreo 5 saptamani de radioterapie, absolut necesara in astfel de cazuri, si va fi bine.Ti se va spune ca pe timpul sedintelor sa mananci multa carne pentru a preveni anemia.Eu te sfatuiesc sa mananci bine, dar mai putin proteine de origine animala si, cu timpul, sa treci numai pe regim vegetarian.Sunt o multime de carti de bucate cu acest fel de nutritie.Anemia o poti trata si medicamentos.Numai bine!
rezultat biopsie carcinon scumos keratizant ce inseamna? 26-02-2009, 22:38:37 de către elena@@
draga emi georgi nu styu sigur daca are metastaza eu ma duc acum duminica in romania si o sa aflu tot adevarukl k asa prin telefon nu prea am inteles nimik de la doctora.....io ity multumesc din sufet k mi ai raspuns la mesaj ity doresc insanatosire grabnica si sa ai putearea sa treci peste toate ...te pup si ai grija de tine.ps nu ai idee cat de mult ma ajutat rasunsul tau...pt k doctora o cam da de gard cu noi...
rezultat biopsie carcinon scumos keratizant ce inseamna? 26-02-2009, 16:08:10 de către emigeorgi
draga elena@@, nu stii in ce stadiu este mama ta?Sa inteleg k are metastaze?Lupta alaturi de mama ta si sa faca tot ce este posibil si sa nu se gandeasca ca mai are nu stiu cat de trait ci sa mearga inainte...boala asta tine f mult si de psihic.Niciun dr nu poate sti exact cat mai are de trait un pacient totul depinde de el ,de organismul fiecaruia si de D-zeu.De cand am aflat de diacnosticul meu nu a fost zi sa nu ma rog la D-zeu sa ma intareasca la trup si la minte sa pot lupta cu boala si tratamentele agresive si uite ca mai am putin(iradierea interna sapt viitoare 2 aplicatii si dupa operatia cu histerectomie totala plus scoaterea ganglionilor limfatici de la abdomen).Sanatate multa tie si mamei tele
rezultat biopsie carcinon scumos keratizant ce inseamna? 26-02-2009, 15:47:58 de către elena@@
draga emigeorgi ity multumesc pt raspuns biopsia este luata de pe buza dreapta a vaginului ea a avut o buba acolo de 2 ani si nu a dat importantza si sa agravat acum ea are cancerul in tot corul asa ni sa spus nu styu faza dar ni sa zis k nu mai are mut da trait maximum 3 sap o luna.nu styu faza pt k eu nu am putut sa ma duc personal pt k nu stau in romania acuma ma duc sa vad care e treaba..
rezultat biopsie carcinon scumos keratizant ce inseamna? 26-02-2009, 14:05:37 de către emigeorgi
draga Elena,nu ai precizat locul de unde a facut biopsia. Eu de la inceputul anului am aflat k am cancer.A iesit tot carcinom cu celule scuamoase keratinizate dar la col eterin.Am terminat 5 saptamani de radioterapie externa ,chimioterapie 5 sedinte si urmeaza cea interna(intracavitara) dupa 4-6 sapt operatia.Nu vreau sa te sperii dar tot ce iese carcinom la biopsie este cancer. A FOST UN MARE SOC si ptr mine vreo 2 zile ca doar am 28 de ani dar acu sunt f optimista si cu incredere in D-zeu si cu sprijinul familiei am trecut peste tratamentul f agresiv si mai am un pic si ajung la operatie si in cateva luni reintru in normal.Bine este sa urmeze tot tratamenul care i se indica atat cat suporta organismul si cu mult optimism si ajutor familial se va face bine mama ta.Sper k ti-am fost un pic de ajutor si multa sanatate mamei tele! P S. nu ai precizat ce stadiu este mama ta.
complicatii in urma chimioterapiei 11-07-2009, 13:25:20 de către lyanageorgescu
Cum se manifesta acum tromboza de la bratul drept si ce simtiti la bratul stang?Cele 6 sedinte au fost facute toate inainte de operatie?Detralex luati de 6 luni-ce efect a avut?Daca nici unul, nu-l mai luati.trebuie schimbat tratamentul
complicatii in urma chimioterapiei 10-07-2009, 23:22:45 de către balan_nela
Draga mea rada69..nu mai stiu nimic despre tine...ai plecat la cluj...ce ai mai facut?
complicatii in urma chimioterapiei 28-01-2009, 18:12:49 de către rada 69
Multumesc pt raspuns. Cred ca ma cam grabesc sa imi reiau viata de dinainte de cancer. Trebuie sa invat sa am rabdare.
complicatii in urma chimioterapiei 28-01-2009, 17:20:50 de către Casa drhouse
Sigur ca-ti va trece , cu timpul, dar deabea ai fost operata, stai linistita si lasa deocamdata masajul, terapiile anticelulita etc., urmeaza doar tratamentul indicat si sfaturile specialistilor ce au grija dce tine.Detralex este foarte bun, el te va ajuta in aceasta tromboza.Ai grija sa nu fumezi , sa nu consumi alcool si sa nu faci efort cu membrele superioare, nu ai voie sa ridici si sa tii in maini greutati, trebuie sa te feresti de frig si de caldura excesiva.Numai bine!
dupa mastectomie totala dreapata... o strange operatia si o inteapa 27-01-2009, 07:34:48 de către Casa drhouse
Da, cu raze s-ar fi vazut daca ar mai fi fost ceva la san sau la organele din torace.A trecut ,totusi ceva timp de la operatie, cred ca plaga operatorie s-a prins deja bine, are firele scoase si nu supureaza de niciunde.Vorbeste cu ea si intreab-0 daca dupa ce misca mai mult mana de partea operatiei observa ca seara se umfla putin si simte ceea ce spui tu.Deci eu cred ca de vina este limfedemul produs prin efort si singurul remediu este sa stea linistita.
dupa mastectomie totala dreapata... o strange operatia si o inteapa 26-01-2009, 22:49:16 de către HopSI
Ea s-a mai plans odata de aceste simptome si am fost la spital. I s-au facut raze la plamani si pe operatie si au zis ca nu se vede nimic. Cu raze se vede daca ar fi ceva in neregula? Daca nu s-ar vindeca OK operatia..?
dupa mastectomie totala dreapata... o strange operatia si o inteapa 26-01-2009, 19:26:21 de către Casa drhouse
Probabil ca are aceste simptome dupa ce mana de partea operatiei se umfla putin ca urmare a efortului.Nu trebuie sub nici o forma sa faca efort, sa suprasolicite mana respectiva.Numai bine!
form. tumorala inflitrativa mediastino-pulmonara dreapta 25-01-2009, 13:26:21 de către adz
Buna ziua!Va sfatuiesc sa nu intrati in panica,aceasta formatiune tumorala nu inseamna automat ceva foarte grav.Poate fi datorita racelii si se poate trata cu medicatia adecvata.Vorbiti cu medicul dumneavoastra,cereti-i sa va explice in cuvinte simple acest diagnostic si sa va spuna el ce implica acest lucru.Va spun asta pentru ca numai medicul care va trateaza stie exact despre ce e vorba,stie cum arata aceasta formatiune tumorala,dimensiunile ei si toate datele care il conduc spre un tratament corect.
Repet,nu va speriati,asteptati explicatiile medicului si urmati intocmai pasii indicati de acesta!
Multa sanatate!
form. tumorala inflitrativa mediastino-pulmonara dreapta 25-01-2009, 12:55:17 de către Psihoterapeut Ana Cristina Badita
pentru crinna22:suntem oameni simpli de la tara.verdictul acesta ne-a marcat profund;cat de grav este si ce se poate intampla?Totul a inceput cu o raceala puternica,urmand ca pe 28 decembrie sa fie internat iar pe data de 16 am primit aceasta veste,in urma tomografiei.vreau sa stiu la ce ne asteptam.
form. tumorala inflitrativa mediastino-pulmonara dreapta 25-01-2009, 10:19:05 de către dr.bociu
tumora este şi în spaţiul dintre plămâni şi în plămân... a depăşit acea barieră dintre plămân şi restul corpului.
cancerul si urmarile sale 26-01-2009, 10:28:35 de către ali39
Nu stiu ce sa va spun in aceasta situatie,e foarte delicata si imi pare nespus de rau ca treceti prin aceasta situatie dureroasa . Presupun ca aceste citostatice v-au afectat sistemul osos si poate e nevoie de putin ajutor in sensul ca va trebuie un tratament adecvat pt acele inflamatii , avand in vedere ca CT a iesit bine, adica nu aveti metastaze osoase. Dar medicul oncolog care va ingrijeste ce v-a mai spus ? Nu a zis nimic adica nu v-a recomandat si altceva avand in vedere boala dvs?
Tinand cont si de ce v-au spus domnii de mai sus haideti sa cautam impreuna un tratament naturist , o crema , pe care sa o aplicati peste locurile dureroase.
Eu am facut un tratament c-am vreo 4 luni cu un gel-crema de la Aloe Vera si credeti-ma ca a dat rezultate.
Nu e rau daca l-ati incerca si dvs. nu are cum sa va faca rau ,dimpotriva !
Ce ziceti ?
Astept sa mai vb !
Alisia
cancerul si urmarile sale 25-01-2009, 17:09:22 de către jenisilviu
ALI39 salut si multumesc. Dupa cum am spus durrile suntin zona de articulare apicioarelor:glezne,genunchi,sold.Pe lungimea osului nu.Separe ca nu este lipsa de calciu ptr.ca la injectie intravenos cu calciu senzatia de caldura apare imediatplus celelalte simptome.Atunci ce este?O inflamatie ca in art. silviu_m74?In rest nu doare nici unul din cele 2 organe afectate de tumora.CT ultim arata bine. Multumesc silviu_m74 si danabv.
cancerul si urmarile sale 24-01-2009, 18:51:34 de către ali39
Orice e important ,spuneti-mi dvs. O sa citesc totul si maine mai vb!
Aliss
cancerul si urmarile sale 24-01-2009, 10:45:15 de către jenisilviu
Multumesc.Buna ziua.Tratamentul a fost facut cu citostatice in strainatate,din luna august 2008,s-a terminat tratamentul pe 1dec. 2008.Am avut cancer la plaman cu extindere la ficat,acu ficatul pare a fi curat,iar la plaman celula cenceroasa este inactiva.Am de la1 ian.2009 dureri f.mari la picioare in zona articulatiilor,feselor,gleznelor. Intrebarea este de ce?din lipsa de calciu ce a fost distrus de citostatice sau din alte cauze?Daca mai doriti amanunte intrebati-ma. Multumesc.
cancerul si urmarile sale 23-01-2009, 18:37:45 de către ali39
Buna ziua . Pai cum v-ati tratat? Ati facut citostatice ? De cat timp, unde, ce , dati mai multe informatii ca sa va putem spune cate ceva !
Si sigur ca exista tratamente naturiste pt tot felul de cancere ,nu stiu cat la suta dau randament dar de ce sa nu luati , rau n-au cum sa va faca !
Astept sa spuneti mai multe !
Alis
endometrioza - valori mari 31-01-2009, 21:58:07 de către ali39
Va doresc si dvs.multa sanatate si mult curaj.
Dumnezeu sa va ajute !
Asteptam vesti cand veniti acasa ! De-ale bune !!!
endometrioza - valori mari 31-01-2009, 17:01:45 de către nelimar
multumesc mult pentru incurajari.
da ,valoarea este de 447 si nu 44,7,dar stiind ca am endometioza ,poate ca de la asta mi se trage( sper)
miine plec spre timisoara la operatie fiindca saptamina trecuta cind vroiam sa plec mi-a venit ciclul si mi-a zis medicul sa stau sa imi treaca .asa ca de luni incep sa fac analizele si zicea ca pe miercuri ma opereaza.
va multumesc inca odata tuturor pentru mesaje si incurajari si o sa va dau mai multe vesti dupa operatie.
sanatate multa si sa ne auzim cu bine
endometrioza - valori mari 23-01-2009, 18:42:03 de către ali39
Dna SANDA , ca sa se mai linisteasca cu raspunsul dvs . trebuie sa-i dati mai multe informatii!
Este necesar sa- i ridicam moralul acum , inainte de operatie .
endometrioza - valori mari 23-01-2009, 18:39:18 de către ali39
400 a fost inainte de operatie , da ? Si , se simte bine acum ?
Poate stiti mai multe ca sa-i spuneti si doamnei de aici .
endometrioza - valori mari 23-01-2009, 14:29:40 de către SANDA MARIA
BUNA.Am o prietena care a avut analiza CA125 cu o valoare aprox 400 iar dupa operatie i s-a dat diagnosticul de endometrioza .val normale sunt (0-35) din cate stiu eu.Sper sa va linisteasa raspunsul meu
endometrioza - valori mari 23-01-2009, 13:24:14 de către ali39
Buna. Scuza-ma ca te intreb desi am citit valoarea care ai scris-o,poate n-ai scris bine .
Este 447 sau 44,7 ?
Nu vreau sa te sperii dar daca e prima e exagerat de mare valoarea !
Cancerul de san 23-01-2009, 19:58:46 de către Casa drhouse
Subiect: Cancerul de san
Persoanele sanatoase au acest marker sub 30.La mama ta aceste valori nu sunt mari, nu reprezinta o crestere atat de importanta si nu trebuie sa va ingrijorati.Valorile normale variaza putin de la un laborator la altul, ele nu sunt batute in cuie deoarece determinarile se fac cu aparate diferite si cu metode diferite.Numai bine!
Cancerul de colon-raspuns urgent va rog 19-01-2009, 21:46:17 de către coca1955
eu am avut o tumoare colono-rectala pe care am operato acum trei ani
dupa operatie am facut 28 de sedinte de cobaltoterapie apoi 8 sedinte de citostatice cu fluorouracil
asta la sugestia doctorului oncolog
sanatate numai bine poate imi dai raspuns
Cancerul de colon-raspuns urgent va rog 19-01-2009, 19:42:09 de către Casa drhouse
Raspunsul la aceste intrebari ti le poate da numai oncologul.Cu biletul de la spital si cu rezultatul anatomopatologic al tumorii scoase trebuie sa mergi la oncologie.Acolo se va stabili tipul de citostatic si numarul de sedinte, utilitate sau inutilitatea lor.Numai bine!
cancer la stomac cu metastaza la plamani 15-08-2010, 12:54:34 de către cosmin_4for_ever
Din pacate unchiul meu a pierdut lupta cu boala.
cancer la stomac cu metastaza la plamani 15-08-2010, 07:43:57 de către Casa drhouse
Ce s-a intamplat cu unchiul tau ? Cum a evoluat sub tratamentele aplicate ?
cancer la stomac cu metastaza la plamani 11-03-2009, 22:43:11 de către cosmin_4for_ever
Momentan unchiul meu este bine.A slabit intr-adevar,dar poate sa manance si sa mearga singur.Azi pleaca sa faca al 3 lea rand de chimioterapie(citostatice) la Bucuresti.De obicei dupa ce se intoarce de acolo se simte foarte rau.Si ia niste ceaiuri ca sa nu vomite dupa ce face citostatice.Ea medicamente da nush sigur care.Si in paralel a mers in fiecare zi la Constanta la un domn Cretu Ioan care face bioenergie.Multa lume vine la el pentru diverse boli si se vindeca.De ex un domn trebuia sa fie operat de pancreatita si a scapat de operatie de la bioenergie.Unchiul meu merge in fiecare zi la el si mai merge la doamna Silvia Teodorescu care a fost la emisiune la Happy Hour care intra in codul genetic al fiecaruia pentru a-l vindeca.Din cauza acestei boli,unchiul meu face analize in fieacre saptamana si va spun ca unele analize (nush care) i-au revenit al normal dupa ce a mancat urzica adaugata la mancare.Cu aceste tratamente si cu ajutor de la Dumnezeu speram ca va trai multi ani.
cancer la stomac cu metastaza la plamani 17-01-2009, 08:57:54 de către Casa drhouse
Chirurgul probabil v-a spus ca acesta este ultimul stadiu al cancerului de stomac.El ce a decis? In acest stadiu sunt cuprinsi mai mult de 15 ganglioni limfatici si deja se produce metastazarea la distanta.Chimioterapia nu are cum sa faca bine metastazei de la plaman, pentru ca si aceasta este de natura canceroasa .Dar nici chimioterapia, nici radioterapia nu mai ajuta in acest stadiu.Deci, cu parere de rau, prognosticul este sumbru.Incurajati-l si purtati-va cu el normal.In momentul atingerii pancreatice vor incepe durerile ;sa mergeti la oncologie pentru morfina.Sa va ajute Dumnezeu!
iodoterapia... va rog informatii 04-06-2010, 08:02:10 de către trandafiradriana1
buna ziua.am fost operata de tiroida si rezultatul biopsiei indica un microcarcinom papilar sclerozant , marcherii tumorali calcitonina este 2, tiroglobulina este 0.1 .as vrea sa va rog daca poate cineva sa ma indrume sa fac iodoterapia care mi-a a fost recomandata si sunt programata pe data de 06.12.2010, tinind cont ca la iod fac soc anafilactic.va multumesc
iodoterapia... va rog informatii 30-01-2009, 15:55:39 de către ionescu camelia
metastaze sau doar chisturi pe ovare va rog dati mi un raspuns
operatie cancer rectal 22-11-2010, 22:21:20 de către nod322009
pt bionela! ce ai mai facut cu mama ta mentionez ca si eu sunt cam in aceiasi situatie ,astept raspuns.mc
operatie cancer rectal 12-01-2009, 21:35:33 de către drweather
E greu sa iti spun mai mult decit au spus cei care au vazut-o pe mama ta....pot doar sa recunosc ca de multe ori medicii se inseala in privinta prognosticului....uneori e bine sa spui inainte de operatie ca operatul va trai 8 luni desi banuiesti ca va trai mai mult:nimeni nu iti va reprosa "greseala" ba chiar vor banui ca traieste mai mult fiindca operatia a reusit pe deplin.Pe cind daca spui ca mai traieste 2 ani ,daca moare peste 3 luni ti se va zica ca nu ai operat bine....
rog un raspuns urgent, poate fi cancer la san? 13-01-2009, 18:50:32 de către adina86
Multumesc mult Jaquelinne,sunt doctori aici in Irlanda,dar sincer a-si prefera sa merg in tara la medicul la care ma duceam eu de obicei, deoarece pot vorbi mult mai liber si mai deschis cu el decat cu alti de prin alte tari,dar cred totusi ca voi apela pana la un urma la un medic ginecolog de aici.Multumesc mult.Sanatate va doresc!
rog un raspuns urgent, poate fi cancer la san? 12-01-2009, 22:19:17 de către jaquelinne
Adina,dar in Irlanda nu poti merge??Cred ca poti gasi si acolo un medic ginecolog care sa te examineze.Deasemeni o ecografie mamara este indicata!!Nu cred ca este cancer,dar mai bine sa fii sigura decat sa stai cu teama!Stii cum se spune;este mai bine sa previi decat sa tratezi!!
Numai bine
rog un raspuns urgent, poate fi cancer la san? 12-01-2009, 21:59:46 de către adina86
V a multumesc mult pt raspuns,astept incontinuare si alte comentarii.Toate cele bune!
rog un raspuns urgent, poate fi cancer la san? 12-01-2009, 21:39:23 de către drweather
Avind in vedere frecventa crescuta a canceruli la sin,orice manifestare anormala la acest nivel impune un control clinic la un ginecolog.Nu analize,pt ca la analize cind apare cancerul e deja prea tirziu.Deci cit mai repede la un examen clinic ginecologic.In mod normal orice femeie ar trebui sa faca acest examen macar o data pe an,char daca nu observa nimic anormal.
cancer de val palatin 28-02-2010, 22:40:52 de către eu_camelia
buna florinusca! tatal meu e relativ ok, in sensul ca tumoarea a crecut f putin intr-un an de zile. chimio si radio a facut si el, dar anul trecut in iunie. Trebuie sa mergem in iulie daca totul e bine pana atunci. tata mananca bine, ia si ceva pastile de plante, dar cel mai important e ca psihicul lui e foarte tare. ma bucur mult ca tatal tau e bine. ma bucura mult vestile astea bune, indiferent despre cine este vorba. multa sanatate si voua, si tinem legatura daca vrei. o seara frumoasa!
cancer de val palatin 28-02-2010, 19:30:05 de către florinusca
buna camelia!si tatal meu are cancer an gat stagiul 4 dar nu lam operat a facut si chimio terapie si radiere si acum e bn.la ultimul control nea zis ca e an remisie totala.as vrea sa stiu daca tatal tau e bn.multa sanatate!
metastaza traheala 09-01-2009, 20:10:40 de către drweather
Un bolnav cu cancer in faza de metastaza poate prezenta multiple simptome...functie de localizarea metastazelor.Tusea (e seaca?productiva?) poate fi cauzata de iritarea,prin metastaza,a unui anumit nerv care trece prin zona traheei(tuse seaca).Dar si de o pneumonie (tuse productiva)Umflarea picioarelor poate fi si din cauza deteriorarii functiei cardiace,dar si manifestarea unei metastaze la nivelul venei cava.E important sa fie consultat din nou de oncolog care va recomanda explorarile adecvate in vederea precizarii cauzei acestor simptome
sani bolnavi? 09-01-2009, 00:42:05 de către alessia5158
Subiect: sani bolnavi?
De ce nu mergi la Cluj din nou, este centru universitar si ai mai mari sanse de a gasi buni specialisti !
trebuie sa te fixezi asupra unui medic care sa monitorizeze la intervale stabilite aceasta mastoza . din cate imi amintesc eu, mastoza se tine sub control hormonal, dar nu totdeauna . Cu bine 1
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 09-01-2010, 00:08:49 de către radicus
daca diagnosticul e tuberculoza, atunci nu mai incape urma de indoiala. Oprirea tratamentului sau administrarea incorecta e printre cele mai frecvente greseli facute de bolnavii cu tuberculoza. Trebuie sa mergeti la doctor si sa reincepeti tratamentul. Iar de data asta sa va tineti de el ca nu e de glumit cu asa ceva.
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 09-01-2010, 00:01:01 de către dr.andreeaj2010
O tuberculoza confirmata prin explorari clinice si paraclinice, netratata si ignorata complet poate duce la deces. Si asta fara sa exagerez. Sunt bolnavi care nu au afectiuni atat de serioase ca dumneavoastra si iau si cate 10 pastile pe zi. Tuberculoza trebuie tratata urgent.. Daca stati si acasa si veniti in contact cu membrii familiei trebuie toti testati pentru ca tuberculoza este boala transmisibila pe care aeriana. Nu trebuie sa aveti neaparat tuse sau alte simptome de "raceala"..Aveti grija, cu o astfel de boala nu se glumeste. Tratamentul consta in administarea unei scheme de tratament constand in minim 3 tipuri de pastile diferite care daca nu sunt luate impreuna nu au nici un efect. Se face acest tratament 6 luni de zile aproximativ urmand ca ulterior sa va repetati analizele. Bacilul cauzator al tuberculozei nu se detecteaza nici in sange nici in urina asa ca sa nu va mirati ca v-au iesit normale.
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 05-01-2010, 15:08:27 de către balanel
Buna ziua! Acum doua luni am fost diagnosticata cu tuberculoza pulmonara(un punct in marime de 1cm pe plaminul drept) analizele de sputa au esit bine si cele de urina si de singe tot.Am facut o multime de radiografi si medici nusti-au precis daca sa imi puna un asa diagnostic dar oricum mi l-au dat tuberculoza pulmonara de tip inchis si mi-au dat si tratament,dar nu l-am urmat din cauza ca am socotit ca sunt prea multe pastile pe zi (13).Dar de doua saptamini am dureri in regiunea inimii.Tusa si alte simptome care sunt de obicei la asa boala nu le am.Spuneti-mi daca totusi am tuberculoza si daca sa incep tratamentul acum.Va rog sa ma ajuta-ti!
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 02-02-2009, 11:55:59 de către __Florin__
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine in intelegerea unui diagnostic.
Mama mea a fost recent diagnosticata in urma bronhoscopiei cu:
Multiple fragmente de mucoasa bronsica tapetate de un epiteliu de tip respirator, unele cu infiltrate neoplazice de tip adenocarcinom mucipar.
Medicii au decis sa o opereze imediat.
Va rog, daca se poate sa imi explicati si mie in termeni cunoscuti, ce inseamna diagnosticul dat.
Va multumesc.
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 07-01-2009, 18:56:00 de către mihut
in anul 2007 am fost operata la cluj de histerectomie totala interanexiala.Acum ma simt tare rau.Am facut un ct abdomen +pelvis unde in fosa iliaca dreapta se evidentiaza 2 leziuni hipodense ce se incarca cu contrast predominant periferic, care amprenteaza vezica urinara.Am facut ca 125= 4,61. Eu ma simt tot mai rau dar nimeni nu vrea sa-mi spuna ce este. Toti medicii propun operatie dar nici unul nu-mi pune un diagnostic. Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce boala am. Am doi copii si 35 de ani. Mama mea a murit de cancer acum 10 luni. Am antecedente in familie de cancare genitale. V a multumesc.
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 04-01-2009, 08:12:11 de către Casa drhouse
Mergeti asa cum au hotarat medicii si pentru cealalta operatie, daca acel carcinomul era extins nu se mai apucau chirurgii de operat, nu-i mai scoteau nimic daca era prea tarziu.Nu aveti ce pierde , doar de castigat, nu se stie niciodata, poate se va reface.Numai bine!
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 03-01-2009, 20:13:41 de către Lienica
si intr adevar i a fost extirpata tumora insa dupa analizele de laborator s a depistat a fi malign..dupa o luna dupa operatie , rana nu s a vindecat nici acum..din cate am inteles i a scos stomacul si acum are un mat..ceva de genul..
in afara de tratamentul pt tbc care il ia pe gura restul le face intravenos..
Intrebarea mea este de fapt daca are acest cancer la stomac credeti ca mai are sens sa l mai chinuim cu alta operatie care este destul de grea?..
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 03-01-2009, 20:08:15 de către Lienica
A stat o luna in spital si a luat tratament pt TBC...a fost depistat cu tbc inainte sa fie operat..ia in continuare tratamentul..l au externat acum o saptamana..iar luni o sa l interneze iar pentru efectuarea operatiei bypass la picior.
Ideea era daca mai are vreun sens sa faca aceasta operatie pentru ca oricum starea lui de sanatate este critica si nu stim cat mai are de trait...
Multumesc frumos pt ajutor...si sfaturi..
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 03-01-2009, 18:52:21 de către Casa drhouse
Situatia lui este foarte delicata pentru ca, probabli, nu suporta nici un medicament luat pe gura si tuberculoza pe care o are trebuie neaparat tratata.Tuberculoza nu poate fi rezolvata doar prin terapie injectabila, necesita zilnic un pumn de medicamente, in stadiul in care boala exista si nu poate fi tratata bolnavul este contagios, va puteti toti cei din casa imbolnavi de TBC.Cum rezolvati problema tratarii tuberculozei?Si arterita care este in stadiul avansat [ din cauza ei are dureri mari la picioare, cred ca a fumat foarte multi ani multe tigari pe zi!] are nevoie urgenta de tratament care tot pe gura trebuie luat.Corticoterapia banuiesc ca se face injectabil, dar ar trebui oprita pana se mai reface stomacul si pana se negativeaza testele pentru TBC.Acest bolnav trebuia sa ramana in spital, sa i se faca transferul la pnemoftiziologie si sa-l trateze ei timp de o luna, caci are multe boli care pun probleme mari de terapie.Daca a fost operat la stomac, banuiesc ca tumora a fost extirpata.Daca bolnavul e acasa sa mearga cineva luni la cabinetul sau spitalul unde a fost diagnosticat cu tuberculoza , luati biletele de la iesire din spital ,si sa intrebe cum veti face cu terapia. Ca sa nu va imbolnaviti si voi acest bolnav trebuie sa aiba cana, farfuria si tacamurile lui.Cand tuseste sa duca o batista la gura si nu lasati copii sa-i stea in preajma.Numai bine!
Ajutor pentru intelegerea unui diagnostic 03-01-2009, 14:13:10 de către ali39
Buna si La Multi Ani! Din pacate, malign! Carcinomul este o tumora maligna!
Imi pare rau! Poate va raspunde si un medic de aici si va mai indruma la cate ceva! POti citi cate ceva si pe internet daca intri pe google tastezi cuvantul carcinom gastric si o sa vezi cate informatii sunt despre acesta!
Multa sanatate!
ciroza hepatica decompensata cu eliminare lichid 01-01-2009, 11:38:23 de către Casa drhouse
Lichidul acumulat nu e in stomac ci in peritoneu.El se acumuleaza datorita faptului ca ciroza mamei este avansata, complicata deja la nivel vascular printr-o alterare ireversibila a functiei ficatului.Lichidul trebuie scos , se simte mai bine dupa evacuarea lui.Ciroza hepatica nu se vindeca, dar boala poate fi incetinita .Trebuie mare atentie la ce mananca si , mai ales, la ce bea.Nu are voie absolut deloc sa bea alcool.Lichidul va putea fi controlat cat de cat cu ajutorul diureticelor.Deci lichidul in abdomen se va mai acumula, dar, daca se tine un regim strict si se vor lua medicamentele recomandate, el va fi in cantitate mai mica si va fi nevoie mai rar de punctie evacuatoare.Numai bine!
Linfom non Hodgkin cu celule T 29-12-2008, 15:18:43 de către alf66
Incercati la Spitalul de oncologie-Cluj!
Amanarea citostaticelor? 29-12-2008, 15:37:11 de către Casa drhouse
Cred ca ai vrut sa scrii 6 ianuarie.Dar cand a facut a 3-a tura de citostatice nu i s-a spus daca este cineva pe 30 decembrie?In dimineata zilei de 30 sau cu o zi inainte dati un telefon si intrebati daca sa veniti la programarea obisnuita. Normal este sa faca terapia la datele stabilite.Dar daca atunci nu va fi nimeni si se va amana cu o saptamana, nu se va intampla mare lucru.Sarbatori fericite!
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 08-08-2010, 17:40:52 de către Pirtea Maria
Pentru tibi49
Ura si rautatea transpare din cuvintele dvs. Daca spuneti ca sunteti credincios de ce vorbiti de rau cu astfel de cuvinte nedemne de un dialog civilizat? Nu ati auzit de porunca lui Dumnezeu care spune sa nu vorbesti de rau? Nu ati fost la Arad, nu stiti ce este acolo, dar loviti cu pietre. Toate sedintele de la Casa Desanka - Templu din Arad sunt gratuite şi acolo se cere numai credintă in Dumnezeu.
Daca spuneti sa-i cautam pe Sfinti, nu ati auzit ce a spus Domnul Iisus ucenicilor: Cercetatile pe toate şi tineti pentreu voi ce este bun. Noi am cercetat, ne-am vindecat si am gasit ce este bun pentru noi. De cand am fost acolo Dumnezeu ne-a luminat mintea si sufletul, caci Doamna Desanka era INTRUPAREA SFANTULUI DUH, am devenit mai buni si mai intelegatori, chiar si cu oameni ca dvs care vorbiti in necunostinta de cauza. Sunt milioane deja de bolnavi care s-au vindecat acolo si care continua sa se vindece si acest fenomen de la Casa Desanka nu poate fi ascuns nici teologimii, nici lumii medicale şi mai ales opiniei publice. Este mai moral să mori de cancer după nenumarate operatii si bani grei care ii dai pe la doctori si prin clinici sau sa te inchini lui Dumnezeu si sa ceri de la El vindecarea fără bani? Daca s-ar face o statistica sa se vada cu adevarat cati se vindeca de cancer prin medicina traditionala si cati scapa dupa chimioterapie v-ati ingrozi vazand cat de mic este procentul dar ce sume fabuloase se cheltuie acolo.
Norocul nostru al celor saraci este ca Bunul Dumnezeu in marea Sa mila fata de noi ne-a mai deschis si o alta cale de vindecare - prin credinta!
Dumnezeu vindeca! Chiar si medicii sunt numai slujitorii Lui de pe Pămant... iar detractorii si cei care spun vorbe ca d-vs vin de la cel rau. Nimeni nu are dreptul de a împiedica un bolnav sa urmeze calea potrivita pentru el si sa-i ia speranta de vindecare, deoarece îl va avea pe constiintă si va da socoteala pentru aceasta.
Cu respect Pirtea Maria.
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 03-08-2010, 14:13:32 de către ioan26-1
Stimata d-na Cocos Alexandra si alte persoane care luptati impotriva cancerului sau aveti pe cineva care e in aceasta situatie:
Tratamentele cu produse naturiste precum si alte metode ce tin de medicina neconventionala, se utilizeaza tot mai frecvent in ultimul timp si cu rezultate dintre cele mai bune!
Metodele si suplimentele pe care le-ati enumerat sint intr-adrvar bune, produc ameliorari radicale uneori, insa nu cunosc vreun caz in care sa fi produs vindecari. Acestea actioneaza mai mult asupra efectului. Pentru eradicarea cauzei, sint alte suplimente si terapii. Putem vorbi despre acestea insa nu vreau sa patesc cum am mai patit odata si sa-mi fie stearsa postarea de catre moderator! Ma mir cum de nu s-au atins inca de textul d-voastra, posibil ca nu au citit inca ce ati scris, dar cu siguranta-l vor anula, intrucit ati indicat denumiri de medicamente si chiar un sait de unde pot fi comandate! Cereti de la moderatorul forumului adresa mea de e-mail si scrieti-mi acolo. Toate cele bune !!!
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 27-07-2010, 21:05:13 de către ioan26-1
Buna seara va spun la toti, iar pe tine Jenim te rog contacteaza-ma -----------*. Ti-am scris aici pe forum lucruri interesante despre filtre de apa si ceva legat de problema ta, dar moderatorii au considerat ca fac publicitate (desi nu vind deocamdata nimic si nici nu reprezint vreo firma de vinzari) si mi-au sters postarea dinaintea celei din 25.07. Toate bune tuturor,chiar si moderatorilor !

(*modificat de administrator)
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 27-07-2010, 09:49:28 de către tibby49
pentru toti tragi-comediantii care cred in GURU alde Bivolaru, Desanca etc. , "trimisi ai lui Dumnezeu", mergeti la Manastiri prin Bucovina si la cea de la Prislop dar mai ales la Boroaia, unde se afla adevaratii sfinti, adevaratii fii ai lui Dumnezeu si nu la inselatori care iau bani si se imbogatesc de pe spinarea credulilor fara minte.
Pentru autentificarea celor spuse, luati si vizitati si site-ul
http://www.roportal.ro/discutii/index.php?s=b95b33f22f1473d7f7172a68ac0fcb6eshowtopic=35509st=10p=1066319#entry1066319
si alte site-uri credibile care sa va trezeasca din amorteala mintilor bolnave si credule de prostii. Ati ajuns sa va inchinati idolilor falsi doar ca va promit marea cu sarea si va adorm creierele cu tot felul de minciuni. Politia e mana in mana cu ei. Daca NU ar fi corupti l-ar lua la puricat bine de tot pe falsul si maleficul fiu al maleficei Desanca.
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 25-07-2010, 21:58:23 de către ioan26-1
Buna seara!
Revin cu o specificatie intrucit incercind sa verific daca adresele de web pe care le-am enumerat si care contin referiri la ceea ce afirmam, deschid sau nu toate articolele la care faceam referire, am depistat o problema..Astfel articolul despre nocivitatea apei pure si a celei distilate, pueti sa-l cititi pe www.ecosistem28.ro la capitolul "Articole", fiind vorba despre Art. nr.7 - "De ceapa pura si apa distilata nu sunt bune pentru tine" Consider ca tot ceea ce am citit pe acest sait este bine documentat si prezentat de oameni cu studii si cercetari in multe domenii ce tin de vastul tarim al sanatatii si nu mi-as fi putut inchipui ca poate sa apara un alt cercetator, japonez de data aceasta ( Junji Takano ) care sa vina cu argumente ca apa ionizata si dezintoxicarea Foot Spa, sint inselatorii !!! Poate citeste aceste rinduri vreun om cu pregatire mai vasta in aceste domenii si ne lamureste si pe noi cum stau lucrurile, ca eu unul am cazut in panta dilemelor si tare ma tem ca fiecare isi lauda produsul, facindu-i o descriere unilaterala si insistind doar pe calitati !!! Toate cele bune si pe curind.
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 16-07-2010, 13:26:51 de către Jenim
Buna, buna, dragii mei, cred ca apa saraca in deuteriu este buna, fac chiar acum o cura, nu e de moft, e de nevoie. Atat doar ca din fericire am gasit aparatul care face apa . Sa va povestesc cum:
am fost diagnosticata cu boala aceea urata, care incepe cu "c....(nici nu vreau sa-i spun numele).
Printre altele mi s-a recomandat consumul cu apa preventa. stiu ca e scumpa, ca e greu de procurat,dar eu locuiesc aproape de granita,deci nu era o problema sa gasesc pe cineva sa-mi aduca de dincolo.
Ii povesteam unei prietene de ale mele, cum e cu apa accea, saraca in deuteriu, si cat de costisitor poate fi un tratament cu ea, mai ales in timp, si normal ca mai trebuie sa iei si altele in afara de ...
S-a uitat la mine, si mi-a zis: -pai, asta este apa pi,sau apa vie!!! si nu trebuie sa ma dau peste cap ,ci sa comand de la un distribuitor de produse Nikken aparatul Pi-Mag, care costa undeva in jur de 100 de euroi,si este utilizabil mult si bine, transforma orice apa,prin filtrul sau (care are nu stiu ce), in apa saraca in deuteriu. O data pe an se schimba filtrul acela, si costa cam 100 ron. asa ca de cateva zile sunt fericita posesoare, si e atat de simplu. Sa stiti ca nu sunt distribuitoare de aparate, nu am nici un interes, ca asta crede toata lumea ,ca faci reclama. cine doreste poate sa intre pe net si sa caute si sa se informeze,nu e greu.
Eu va doresc tuturor multa sanatate, speranta si mai ales credinta ca cineva acolo sus ne iubeste
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 16-05-2010, 21:47:14 de către Anonim212
...Pe net oamenii zic prostii...cma..nu ii crede...vor doar sa li se cumpere medicamentele si celelalte prsotii...du-te si ai sa vezi dak esti pregatita ...si ai vrea cu adevarat...
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 16-05-2010, 21:44:42 de către Anonim212
auziti...Templul din Arad face minuni...vreau sa spun sedintele si apa...si casta 2,5lei sau 5lei maxim(apa)!!!!dak ati vre sa stiti am 11ani si am fost acolo!!!!aveam boli...mi s-au vindecat...si mama avea cancer...s-a vindecat...Citez "Cine va trebui sa ajunga va ajunge"!
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 23-12-2009, 23:39:51 de către Pirtea Maria
În 1996 am avut cancer la cap. Am fost la Templu la Arad la Doamna Desanca unde după trei zile de şedinţe am eliminat tumoarea pe cale naturală. Acolo se fac vindecări ca acum 2000 de ani cu putere Divină. Şedinţele sunt gratuite dar trebuie să ai credinţă mare în Dumnezeu şi să te rogi. Timp de 6 luni de zile am băut numai apă din izvorul tămăduitor din curtea Doamnei, actualmente curtea Templului, unde izvorul binecuvântat a fost captat şi apa se îmbuteliază şi pleacă în toată ţara şi se numeşte APA DOAMNEI. Acel loc este darul lui Dumnezeu pentru români - Str Porumbiţei nr 23 - Arad tel.0257276010.
Dumnezeu există şi îi ajută pe cei care cred!
Dacă medicina actuală ar ţine cont şi de energiile omului, de aură, meridiane şi ceakre, toate cancerele s-ar vindeca foarte uşor. Dar nu se ţine seama de asta. Se ţine seama numai de ţesuturile palpabile. De aceea mulţi oameni nu se vindecă, deoarece nu-şi curăţă corpul de toxinele acumulate în timp care sunt hrană pentru celulele canceroase şi nu-şi deblochează acele energii şi centri energetici care nu mai funcţionează corect şi care ar trebui să alimenteze corect corpul cu energie vitală. Ceea ce medicii încă nu ştiu sau nu sunt pregătiţi să facă, Dumnezeu şi Medicii Săi Cereşti ştiu şi fac. La Arad au fost salvate mii de vieţi începând din anii 90. Eu cred că aşa cum eu am avut o şansă, aşa au dreptul şi alţii. De aceea am considerat că este de datoria mea morală înaintea lui Dumnezeu să scriu aceste rânduri. Bunul Dumnezeu să-i ajute pe toţi cei bolnavi, dar şi cei bolnavi să-şi îndrepte gândurile spre Cel ce ne-a creat şi care ştie şi cel mai bine să ne vindece.
Doamne fii cu noi şi ai milă de toţi bolnavii! Cu respect Pirtea Maria.
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 24-03-2009, 15:22:43 de către mamineta
Pentru toti cei interesati, aflati ca Apa Doamnei de la Arad se gaseste imbuteliata la 5 lt. si in Bucuresti la un angro de pe strada Moinesti din cartierul Militari., nu mai tin minte exact pretul, dar daca nu ma insel este 15 roni. Va doresc multa sanatate tuturor vizitatorilor .

26291 com 1 2 3 4 ..... 201202203204205206207 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp