Ultimele comentarii pe forum

26291 com 1 2 3 4 ..... 202203204205206207208 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
SUBIECT COMENTARIU
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 23-01-2009, 11:53:00 de către nelimar
daca e vorba despre apa saracita in deuteriu,se gaseste linga vilcea la institutul de criogenie si costa 25 roni litrul si se poate procura direct de acolo cu datele unei societati comerciale sau se trimit banii intr-un cont de-al lor.
eu chiar mi-am luat 9 litrii sa o beau preventiv fiindca nu se stie niciodata ce te poate lovi asa ca pentru sanatatea nostra sau a celor dragi,ce mai conteaza 2 milioane
sper sa mai gasesc exact adresa de acolo si mai stiu ca se poate procura si din bucuresti si alte judete unde s-au deschis magazine care o comercializeaza de ceva timp.
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 02-01-2009, 21:35:52 de către mariazet45
cred ca despre apa saracita in deuteriu sau apa vie ,dar asta se foloseste preventiv sau in stadii incipiente ale bolii ,nu trageti sperante desarte . Este apa verificata stiintific care e folosita si la diferite preparate si in prevenirea cancerului .Asa zice pe net ,de verificat nu stiu cat s-a verificat ,ca au luat apa cei disperati ca daca esti un pic sanatos zici ca tie nu ti se poate intampla si atunci de ce sa folosesti apa care costa 20 de lui litru .
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 02-01-2009, 18:38:13 de către cma
acum citeam pe net..despre apa doamnei..o alta inselatorie...care cred ca profita de oameni canoi aflati in suferinta sau durere pt cineva iubit, bolnav de cancer si pt care nu poti face nimic decat sa astepti......sincera sa fiu eu nu am incredere in asa ceva...daca ar fi fost ceva bun in cancer..cred ca ar fi folosit-o multi bolnavi....despre Desanka si fiul ei..nu am dreptul sa judec..dar..cine se roaga lui DUMNEZEU..SIGUR NU VA MERGE ACOLO...este doar parerea mea!
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 27-12-2008, 15:14:06 de către mariazet45
este vb de apa saracita in deuteriu ??/
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 27-12-2008, 11:20:46 de către miss
buna..
scuzami exprimarea...:Pacieentul trebuie sa se tina pe picioare...pentru ca akolo va urma niste tratamente...
pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA 27-12-2008, 11:11:30 de către miss
buna..
exista alta apa...o gasesti la Arad...se numeste Apa Doamnei...
si unchiul meu a avut leucemie...dar s-a dus prea tarziu acolo...cunosc persoane care s-au vindecat...
dar trebuie sa mergi din timp...adica..trebuie sa te poti tine pe picioare ca sa ajungi cu bolnavul akolo ...pentru a putea face nu stiu ce sedinte...baxu de apa daca nu ma insel...este in jur de 50 lei..(asta a fost in vara).
Am o tumora in stomac! 06-07-2009, 22:14:19 de către biabia
buna ziua si eu am fost diagnostificata acum trei ani cu un mic divertricul intre stomac si esofag.Am niste dureri cumplite in bara adica ma doare di stomacul si ficatul si opancreasul durerile se duc spre spate nu imi trece cu nici un calmant ajung la urgente la doua saptamani as dori sa fac o endoscopie filmata unde as putea gasi un laborator care sa-mi filmeze endoscopia intrucat am mai facut si un examen bariu acum cateva zile si nu am decat o gastrita as vrea sa stiu pana la urma de ce sa ma tratez .Imi puteti spune si mie acest divertricul este cumva o tumoare? va multumesc astept raspuns ----
Am o tumora in stomac! 22-04-2009, 09:17:22 de către IuliaT
Buna ziua!
Sper ca pot posta si eu intrebarea mea aici.
Mama a fost diagnosticata recent cu o ,,tumora a stomacului cu evolutie imprevizibila si necunoscuta"(diagnostic principal) si alte diagnostice secundare precum : sindromul de postcolecistomie, diverticuloza intestinului gros fara perforatie sau abces si fara mentionarea hemoragiei, hemoroizi interni si externi fara complicatii, aderente pelvi-peritoneale postprocedurale, gusa multinodulara netoxica, alte spondiloze, localizari mutiple in coloana vertebrala
Diagnostice formulare libera: polip gastric operat recidivat. Sindrom postcolecistomie, Diverticuloza colonica. Boala hemoroidala. Sindrom aderential postoperator. Gusa tiroidiana polinodulara. Spondilodiscartroza CDL.

Epicirza (anameza,examen clinic,paraclinic,tratament):
Pacienta in varsta de 46 de ani diagnosticata in urma cu aproximativ 10 ani cu un polip antral (cu ocazia unei HDS - MELENA 1998) se interneaza actual acuzand un sindrom dispeptic nespecific predominant biliar dar si modificari de scaun cu suspiciunea unei colite cu prediminenta sindromul diareic. De mentionat ca polipul gastric a fost operat(examenul histopatologic evidentiaza aspectul benign - respectiv tesut pancreatic) ocazie cu care s-a practicat colecistectomia (colecist alitiazic) la o pacienta cu inca o operatie cezariana in antecedente.
Ex clinice - abdomen sensibil difuz, in special in etajul superior, discreta hepatomegalie fara splenomegalie, paraclinice si imagistice complexe ce stabilesc diagnosticele mentionate.
Eco abd - colecistectomie cu cale biliara principala dilatata, in rest aspect normal.
Eco tiroida - multiple imagini nodulare
Ex ginecologic - tulburari de premenopauza
EDS - mica hernie hiatala, stomac cu formatiune protuziva diametrul aprox 1 cm la nivel antral pe mica curbura, mamelonata ombilicala central (biopsie) cu pliuri convergente catre formatiune, pilor spastic, bulb duodenal si D II normale
EDI - hemoroid extern si hemoroizi interni cu anita hemoroidala, cativa diverticuli mici la nivelul sigmoidului si descendentului, in rest aspect normal pana la nivelul unghiului splenic, nu suporta examinare in continuare.

Asta scrie pe fisa dupa ce a facut mai multe analize.
I s-a recomandat Nexium, Debridat, Kreon, Sargenor, Arcoxia, Proctolog.

Va rog sa aveti rabdare sa cititi tot si sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu tumora stomacului!!!

Va multumesc!
Am o tumora in stomac! 23-12-2008, 18:02:40 de către dr i.f.
Buna seara,
Cred ca nu este vorba chiar de o tumora, probabil pe buletin scrie "formatiune diverticulara", ceea ce este altceva. Pentru acest lucru pledeaza si precizarea urmatoare - cu opacifiere prelungita...
Diverticulul arata ca un saculet, de aceea substanta de contrast (sulfatul de bariu) ramane mai mult timp la acel nivel, pana ce acesta se goleste...
Intr-adevar este o afectiune mai rara pentru ca de obicei diverticulii apar la nivelul esofagului, colonului, mai rar la nivelul stomacului. Nu este un lucru de speriat. Trebuie sa mergeti cu rezultatul la un consult chirurgical, unde probabil ca veti fi indrumat si spre endoscopie, asa cum v-a spus mai sus si dl. Casa drhouse.
Diverticulii stomacului se pot opera si laparoscopic, insa numai de o echipa experimentata, avand in vedere ca e o localizare mai putin intalnita.
Nu cred ca e cazul sa va speriati, daca e vorba de un diverticul, asa cum inteleg eu din acest rezultat, se va rezolva totul fara probleme...
Sarbatori fericite!
Am o tumora in stomac! 23-12-2008, 17:41:23 de către Casa drhouse
Tumora nu avea cum sa se vada , caci la ecografie se vad doar organele pline cum ar fi ficatul, rinichiul, nu organele goale ca stomacul.Cu rezultatul de la tranzitul baritat si cu trimitere de la medicul de familie trebuie sa mergi, dupa sarbatori, la o clinica de gastroenterologie pentru o endoscopie gastrica.Un tub subtire cu o camera de filmat in capat se introduce pana in stomac, sub anestezie, si se vede ce fel de tumora este.Tot acolo se va hotari daca te vei opera sau nu.Stai linistit, caci tumora nu e mare.Sarbatori fericite!
diabet, ciroza hepatica de virus B si tumora la ficat.. recomandare: carbonat de litiu 21-12-2008, 13:05:19 de către Casa drhouse
De asta trebuie sa te interesezi la departamentul relatii cu publicul din cadrul Ministerului sanatatii.Dar ai intrebat la farmacii, nu se mai fabrica la noi, dar poate ca se aduce din import?!Sarbatori fericite!
tumora talamica bilaterala giganta 21-12-2008, 11:57:50 de către Casa drhouse
Mergi fara ea , doar tu cu analizele si documentele medicale ale surorii tale ,imediat dupa sarbatori in doua locuri in Bucuresti : la spitalul clinic "Bagdazar-Arseni"- clinica de neurochirurgie si la spitalul militar "Carol Davila" tot la clinica de neurochirurgie si du-te chiar la sefii de clinica si sa nu pleci fara sa vorbesti cu fiecare din ei.Spune-le cazul surorii tale si solicita internarea la ei pentru a vedea daca mai are vreo sansa prin extirparea tumorii.Nu-l lua pe `NU" in brate, poate are noroc si un doctor curajos o va opera.Incearca intai la spitalul militar.Apoi te intorci, iei bilet de trimitere de la medicul de familie pentru acel spital si vii cu sora ta.Succes si sarbatori fericite!
Veruca in talpa 17-12-2008, 18:31:26 de către lyanageorgescu
Subiect: Veruca in talpa
Cred ca ar fii utila o consultatie la dermatologie. Exista creme,unguente keratolitice care pot fi folosite, Dermatologul va va indica produsul cel mai eficient in cazul dvs si va va explica cum se foloseste.
glanda mamara accesorie interpretare echografie 14-12-2008, 18:11:00 de către
Buna ziua,
Acuma referindu-ma strict la termenul de "glanda mamara accesorie" (sau tesut mamar ectopic) acesta se refera la o varianta anatomica normala ce apare destul de rar, iar cand apare de cele mai multe ori este asimptomatica (practic ramane nedescoperita toata viata). Uneori acest tesut mamar accesoriu poate fi organizat chiar sub forma unui san supranumerar , caz in care putem vorbi de polimastie.
Cea mai frecventa localizare a tesutului mamar ectopic este axilar, dar in literatura s-au mai descris si alte localizari cum ar fi gat, abdomen, torace, solduri, etc.
Fiind tot acelasi tip de tesut mamar, practic poate dezvolta exact acceasi patalogie ca si sanul. De aceea , si aici revin la cazul dvs, aceea zona de tesut accesoriu trebuie urmarita exact cum urmariti si sanii: ecografie anual iar dupa varsta de 40 de ani se poate incepe si controlul mamografic.( oricum daca ati retinut si scris corect , totusi o zona de numai 3 milimetri este din punctul meu de vedere la limita detectabilitatii ecografice, ...doar un ecograf foarte performant poate caracteriza teoretic o zona asa de mica...poate totusi e vorba de o zona de 3 cm ) .

In legatura cu a doua problema, a doua ecografie, acea zona situata in sanul stg ora 12 la 1 cm de areola, din cat inteleg din ce ati scris dvs, termenul acela , dezorganizare, probabil ca se refera la o mica zona de distorsiune arhitecturala, care practic poate sa nu insemne absolut nimic patologic , dar oricum trebuie la fel urmarit ecografic si apoi in cadrul screening-ului mamografic al sanilor dupa varsta de 40 ani.
Din cate am inteles dvs faceti anual control ecografic , asa ca daca doctorul care va urmareste nu v-a recomandat si alte investigatii suplimentare, nu trebuie sa va ingrijorati. In plus, nu uitati de palparea corecta periodica (lunar eventual) a sanilor.

Multa sanatate.
dupa o lovitura puternica la cap... imi apara o tumoare sau alte complicatii? 13-12-2008, 09:43:25 de către Casa drhouse
E bine sa iei o trimitere la neurologie si sa soliciti o tomografie craniana.Daca e asa cum spui inseamna ca lovitura a fost puternica; atunci nu te-ai controlat la neurolog? In acesti 5 ani nu ai avut ameteli sau dureri de cap?Nu se stie niciodata cat de mare a fost hematomul format atunci si ce s-a intamplat cu el in timp.De aceea e bine sa faci un tomograf,Cu trimitere de la neurolog te va costa mai putin.Sarbatori fericite!
ex CT in urma unei interventii chirurgicale-tumora sarcom 23-09-2009, 15:31:52 de către medamoraru
buna din nou!
oameni buni,iata-ma aici,dupa aproape un an,scriindu-va ca ,multumita Bunului Dumnezeu,tatal meu este foparte bine,multumesc!
in urma ultimului tomograf de rutina ,nu au mai fost evidentiate nici o formatiune de genul celor descrise in prima faza de mine.e ca si cum nu ar mai fi bolnav. trebuie sa va spun ca in tot acest timp (adica din 15.12.2008) a fost sub tratament citostatic cu GLIVEC( 4capsule pe zi)

cand ma gandesc din ce prognostic a avut(respectiv 3 luni de viata),din ce operatie a reusit sa traiasca(cu hemoglobina de 3.8%)..aproape ca mi se pare aievea.

Sfat: continuati sa sperati pana in ultima clipa si nu uitati ca timpul,indiferent ca vreti sau nu, isi face datoria: sa curga asa cum e scris in stele
NIMIC NU E INTAMPLATOR IN ACEASTA VIATA!

mULTUMIM DOAMNE PENTRU TOT BINELE SI AJUTA-I SI PE SEMENII NOSTRI
ex CT in urma unei interventii chirurgicale-tumora sarcom 06-05-2009, 21:17:19 de către lala26
va rog sa mi spuneti si mie pe intelesul meu ce inseamna> voluminoasa formatiune tumorala toracopulmonara stg dezvoltata in lobul superior, posterior,nativ heterodensa, cu mici calcificari incluse, cu iodofilie inegala,de tip nodular periferic, cu necroza centrala. leziunea prezinta baza larga de contact cu peretele posterior determinind osteoliza arcului costalCv si VI simansonind arcul costal IV cu subtierea compactei si fina osteoliza la acest nivel, dezvoltinduse pana in spatiul paravertebral posterior. Cranial, formatiunea se dezvolta din reg coastei 3 posterior si caudal pana in aria parahilara corespunzatoare arterei pulmonare stg, leziunea descrisa prezinta contaca lobular spre parenchimul pulmonar pe carel infiltreaza prin densitati nodulare si lineare, mansonind scizura oblica.In rest parenchimul pulmonar apare predominent in lobii superiori cu aspect de mozaic, prin tulburari de ventilatie/perfuzie.ingrosarea peretilor bronsici perihilar stg dupa emergenta din bronsia principala. ingrosarea scizurii oblice drt. Multiple adenopatii mediastinale>in spatiul prevascular cu necroza centrala,paratraheale,traheobronsice stg, si in fereastra aorto/ pulmonara.Adenopatii hilare bilateral. calcificari pleurale posteromedial stg. multiple leziuni osteolitice
suglenoidal stg
somatic toracal t9 si t10
Ficat cu doua procese inlocuitoare de spatiu nativ hipodense, cu iodofilie periferica,localizate in seg 2 de 1cm, iseg VII periferic de 1,5cm
Multiple leziuni osteolitice la nivelul lui>L1 cu interesarea pediculului drt de 2 cm,
si central vertebrale fara afectarea canalului medular,la L2 posterior,la L5, la nivelul osului coxal stg cu intreruperea compactei si la nivelul acetabului stg perete superior si posterior.
CONCLUZIE
Formatiune tumorala toracopulmonara stg cu extensie locoregionala
determinari secundare hepatice si osoase
spunetimi si mie va rog ce inseamna toate astyea ca nu mai stiu va rog spunetimi........
ex CT in urma unei interventii chirurgicale-tumora sarcom 14-12-2008, 10:52:15 de către medamoraru
multumesc mult pentru raspuns,NU nu s-a facut tratament, in primul rand ca ni s-a explicat ca avand hemoglobina sub 8 nu poate suporta inca tratamentul, dupa care ne-am lovit de birocratia obtinerii tratamentului...(dupa care si in celasi timp cu perioada de recuperare).
Trebuie a spun ca un dosar facu la inceputul lunii octombrie, a fost aprobat pe 1 decembrie.

multumesc mult pentru explicatii
ex CT in urma unei interventii chirurgicale-tumora sarcom 12-12-2008, 07:31:01 de către Casa drhouse
Formatiunea hipodensa de la nivelul ficatului poate fi de natura vasculara sau chistica.Formatiunile dense de la nivel ileal, mezenteric si peritoneal pot fi resturi ale tumorii mari /insamantari.Rezultatul trebuie sa-l vada chirurgul dar si oncologul , probabil trebuie sa fie internat si la oncologie pentru terapie.Dupa operatie nu s-au facut citostatice?
soacra mea a fost depistata cu un mezoteliom pleural 30-12-2008, 12:04:11 de către Pop L
Multumesc Morena, intre timp soacra mea a murit. Am inmormantat-o a doua zi de Craciun. Doresc sanatate tuturor celor ce au nevoie!
soacra mea a fost depistata cu un mezoteliom pleural 18-12-2008, 01:39:18 de către morena1r
Darga mea,nu suna deloc dur ci doar...realist...:-(.Tineti-va firea si inceracati sa fiti tari pt ca e o incercare la care va supune viata.Nu o ajutati nici pe ea si nici pe voi daca va mai imbolnaviti si voi.Cred ca santeti indurerati si stiu ca e usor sa dai sfaturi de pe margine,dar ce am incercat eu sa va spun e tot ceva real.Aveti grija de voi pt ca,din ce spui tu,pt ea nu mai puteti face nimic :-((.
soacra mea a fost depistata cu un mezoteliom pleural 15-12-2008, 11:32:32 de către Pop L
morena 1r, multumesc mult pentru raspuns si incurajari. In ultimele zile, starea ei s-a degradat considerabi: nu mai mananca deloc (numai glucoza), vomita permanent si de 20 de ori pe zi, nu mai doarme deloc si cred ca are dureri mari. Astazi doctorul ne-a spus sa-i aplicam plasturi cu morfina. Cum sa-i spunem (are perioade cand este constienta), sa vrea sa primeasca preotul. Suna dur, dar credeti ca ar trebui sa ne "pregatim"? Nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc; toti din casa sunt innebuniti si terminati de oboseala si de durere
soacra mea a fost depistata cu un mezoteliom pleural 12-12-2008, 16:58:20 de către morena1r
Offf...nu stiu ce sa-ti zic pt ca nu cunosc starea ei.E o situatie foarte delicata si stresanta pt voi si pt ea.Sa va dea Dumnezeu putere sa rezistati.Sanatate multa!
pana se stie daca are sau nu cancer ovarian? 10-12-2008, 21:30:19 de către Casa drhouse
In nici un caz nu dureaza o luna, deja ar fi trebuit sa va fie anuntate rezultatele.Insistati sa vi se spuna despre ce e vorba.Numai bine!
dupa cat timp se da un rezultat concret intr-un posibil caz de cancer ovarian? 08-12-2008, 06:39:53 de către Casa drhouse
Rezultat la ce analiza, la care investigatie?Pentru cancerul ovarian se fac anumite analize in urma carora se stabileste acest diagnostic.
oamani buni, miracole se intampla! 10-12-2008, 11:46:53 de către quantum
mamilika,mi-ar placea sa discutam.ai entuziasmul cel aveam si eu,acum cca 4 ani in Ungaria cand am avut placerea sa cunosc niste oameni deosebiti din Romania,medici,avocati si psihologi ce s-au reunit la niste cursuri de medicina cuantica.oameni carora le multumesc ca mi-au deschis mintea catre aceasta cale a medicinii.
oamani buni, miracole se intampla! 07-12-2008, 20:16:11 de către mamilika
multumesc pentru comentariu. Uneori un singur cuvant inseamna f. mult. Am dat click pe numele tau si am citit comentariile tale. Am inteles ca te framanta multe intrebari existentiale. Cred ca ai putea sa gasesti multe raspunsuri la cursurile Maestrului. Asta daca a venit momentul sa le afli. Se vorbeste de multe ori ca e bine sa ai o relatie directa cu Dumnezeu, dar nimeni nu ne invata concret cum poti sa faci asta. Sau poate nu eram eu capabila sa inteleg iar altii puteau. Aici nu e vorba nici de inteligenta, nici de cultura generala, ci de ceva mai putin palpabil. E vorba de vibratia personala, de evolutia spirituala lucruri pe care nu prea le poti obtine nici din carti , nici cu bani. Sufletul omului nu se vede si de aceea multi cred ca nici nu exista. Nici campurile energetice nu se vad cu ochiul liber, dar ele au fost evidentiate de cativa ani cu ajutorul stiintei. Si totusi, nici macar asa, multi dintre noi nu acceptam ca ele exista. Aura se poate vedea si sta in puterea noastra sa exersam ca sa o putem distinge tot mai clar. Si aici e vorba de a evolua. Energia Universala ne hraneste zi de zi chiar daca noi nu credem ca ea exista, chiar daca nu-i multumim niciodata ca ne sustine viata. Atunci cand insa simtim ca bateriile noastre sunt descarcate si o boala se instaleaza in trupul nostru e bine sa invatam despre aceasta forta inepuizabila care abia asteapta sa o folosim in vindecare. Invatam sa ne conectam la ea de cate ori avem nevoie pana cand corpul isi recupereaza energia pierduta. Trebuie doar sa crezi si sa practici. Sanatate!
oamani buni, miracole se intampla! 06-12-2008, 17:40:52 de către jaquelinne
Interesant...
oamani buni, miracole se intampla! 06-12-2008, 17:19:22 de către mamilika
Sunt si medici la curs care vin de ani de zile. Din fericire incep sa se deschida catre acest subiect tot mai multi medici. Parerea mea este ca viitorul medicinii este medicina energetica. Trebuie facut orice pentru a-i vindeca pe oameni si daca pentru asta trebuie sa ne schimbam mentalitatea si prejudecatile, atunci sa o facem.
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 16-07-2012, 22:30:10 de către RaulDuke
cu placere !
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 16-07-2012, 21:42:25 de către AlinaR91
aha, am inteles, multumesc mult !
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 16-07-2012, 21:41:03 de către RaulDuke
exista medicamente care se pot da fara prescriptie, de la farmacie. antiinflamatoare usoare, antialgice, etc. paracetamol e cel mai esential lucru...
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 16-07-2012, 21:39:06 de către AlinaR91
m-as duce daca as fi fost in tara si cu siguranta primul lucru pe care il voi face atunci cand voi ajunge, ideea era de ceva sfaturi ce as fi putut face pt a reduce din durere...
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 16-07-2012, 21:36:00 de către RaulDuke
da: fa in asa fel incat sa ajungi la medicul de familie. problemele medicale nu se rezolva pe internet, din pacate...
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 16-07-2012, 18:39:59 de către AlinaR91
De cateva zile, la sanul drept in jurul mamelonului, simt o durere mai ales la palpare, mamelonul mentionez ca s-a inrosit si ca atunci cand palpez simt de parca as avea o piatra in san, banuiesc ca e nodul, iar la doctor momentan nu ma pot duce,..ceva recomandari ?
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 12-03-2010, 16:42:11 de către ruxy89
buna ziua am 21 de ani si am si eu o mica problema la un san si sunt speriata ca nu stiu ce sa fac acum 2 zile mia apaut sub sanul drept un nodul care este si tare si ma doare foarte tare si in locul unde este nodulul este rosu ,mama mia spus k nu este nimic grav ca poate fi o infectie am fost la farmacie mia dat ketona,ampicilina si fenilbutazona pt el akm nu stiu daca imi va trece tin sa mentin ca ma doare ffff tare.......la medic inca nu am fost pentru ca am mai citit pe site-uri ca ar putea fi infectie .......poate un medic sa ma ajute si pe mn in aceasta problema va multumesc frumos pentru ajutor si astept un raspuns.........
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 10-12-2008, 17:36:17 de către lyanageorgescu
Va inteleg retinerile si nu vreau sa comentez. Va sugerez un consult la un cabinet ginecologic; daca nu aveti biletul de trimitere de la medicul de familie, puteti plati consultatia la un cabinet particular sau la o policlinica/ centru de diagnostic. Oricum trebuie un consult medical.
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 04-12-2008, 13:38:25 de către claudet
la medicul meu de fam mai mult ma stresez.stai o jumatate de zi si mai rau te inbolnavesti mai ales daca intri si o gasesti intr-o pasa proasta pe doftoreasa
.de aceea am facut si un echo abdominal total cam scump...95ron tot de capul meu pt a vedea daca nu exista chisturi pe ovare .
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 04-12-2008, 13:29:58 de către claudet
daca ar trebui sa nu mai trec pe la medicul de familie ,primul pas ar fi o mamagrafie?
poate sa fie un nodul adevarat sau poate fi si o chestie hormonala? 04-12-2008, 10:16:53 de către M.D.
Asa cum spuneti, poate fi un nodul "adevarat" sau o chestie hormonala. Pentru orice formatiune recent descoperita la autopalparea sanului, este foarte recomandabil sa mergeti la doctorul dv sa va vada. El va decide daca este nevoie de vreo investigatie sau nu.
Endoscopie digestiva inferioara 30-11-2008, 14:30:11 de către Mr. Nick
Salut,

Citeste cu atentie tot ce ti-a spus Alisia pentru ca ti-a dat niste sfaturi foarte bune.
Gandeste pozitiv si totul va fi bine, vei vedea!

Multa sanatate si Dumnezeu sa iti Binecuvanteze toata familia!
Endoscopie digestiva inferioara 28-11-2008, 19:17:23 de către ali39
Buna, stai linistit, nu iti mare cere atatea scuze ca toti am avut problema asta la inceput.
Pt subiectul tau ,eu iti spun din ce stiu ,pt k am mai avut cazuri ,la cativa prieteni.
In primul rand, da , trebuie obligatoriu sa se opereze.
In al doilea rand, institutul oncologic Cluj este renumit in tara,pt bolnavii de cancer, dar si la Tg.Mures am auzit ca sunt medici foarte buni.De preferat ,eu ti-as recomanda Cluj.
In al treilea rand,orice operatie este dificila chiar si apendicita,important este sa fie facuta de catre un profesionist,consta in rezectia tumorii de pe intestinul gros si probabil o parte din el ,depinde acum de cat e de mare, nu e obligatoriu,riscuri nu stiu,depinde de la caz la caz.
. Si dna dr va zis ca trebuie cat mai repede indepartata pt ca exista pericolul ca aceasta tumora maligna sa cresca si nu va mai putea fi operata , si tatal dvs. va face metastaze.
Din cate stiu eu ,operatia este clasica, de laser nu stiu ce sa iti spun,dar sa fii sigur ca dak il duci la Cluj
acolo au numai aparatura performanta ,sala de operatie(am vazut si eu din usa) e ca prin filme!
Te rog sa stai linistit ,sa nu te sperii,gandeste la rece, gandeste-te ca se va face bine si mergeti la spital, nu mai amanati!
Va doresc toate cele bune si nu stiu ce sa iti mai spun, atat am stiut si eu, poate iti va fi de folos ce ti-am spus sau poate nu dar te inteleg prin ce treci ,si eu am trecut!
Alisia
rezultate biopsie 20-12-2008, 15:48:42 de către MonaMD
Din cate inteleg, materialul bioptic a fost prelevat din doua regiuni diferite. Una din ele prezinta un lipom, tumora benigna, in timp ce a doua prezinta o metastaza a unui carcinom scuamocelular (cancer de piele). Carcinomul cu metastazele sale trebuie indepartat (adresati-va unui oncolog si unui chirurg plastician), iar lipomul, daca nu il deranjeaza cu ceva, poate fi lasat pe loc.
Cancer de pancreas - aşa de sumbru? Să fie adevărat? 03-02-2010, 10:37:53 de către celestron10
Mirela Wagner este un medic foarte bun, am avut norocul sa o cunosc personal dupa 3 ani de tratament fiind plecata in Los Angeles la un seminar.Sint putini oameni ca dinsa si as dori sa fie un exemplu si pentru medici nostri din Romania care asteapta numai banii fara sa isi dea interesul pentru cei suferinzi.
Cancer de pancreas - aşa de sumbru? Să fie adevărat? 26-06-2009, 15:22:51 de către bruneta5_6
tatal meu 51ani a fost operat prima data de piatra la fiere apoi de stenoza pylorica.acum este bine dar vreau sa enumerez cateva dintre simptome pe care le-a avut inainte de operatia de stenoza pylorica la stomac :greata varsaturi scadere in greutate 103kg-79kg si apa daca bea o varsa dupa cateva minute. Dupa cea de a2a operatie doctorul mi-a zis ca ar avea cancer in cap de pancreas sau o pancreatita acuta. In schimb nu mai are greturi nu mai varsa greutatea e de 85kg se simte bine nu-l doare nimic putin taietura si e normal Imi este foarte frica oare e posibil sa aiba cancer poate puteti compara simptomele astept un raspuns va rog daca se poate. Vio
Cancer de pancreas - aşa de sumbru? Să fie adevărat? 26-01-2009, 23:07:01 de către pleata_wrc
ptr popaliviaiulia
am citit despre cazul mamei tale si as vrea sa stiu ce s a mai intamplat?
si tatal meu este inernat de 2 sapt si are cam aceleasi simptome
--------------------------------
Cancer de pancreas - aşa de sumbru? Să fie adevărat? 23-11-2008, 12:06:34 de către popaliviaiulia
Sunt terminată!
Astăzi am văzut-o foarte umflată în burtă, semn că făcut şi ascită (apă în burtă) care este foarte periculoasă. Puncţie cu fibrinogenul zero nu cred că îi face nimeni, este foarte periculos. Nu mai vă spun că nici afară nu poate să iasă, sărăcuţa..
Cancer de pancreas - aşa de sumbru? Să fie adevărat? 23-11-2008, 00:23:04 de către popaliviaiulia
Draga mea, iti multumesc pentru raspuns.
Am incercat sa-i scriu un e-mail dar, din pacate, imi spune ca adresa nu este corecta si mesajul nu a fost trimis.
Cancer de pancreas - aşa de sumbru? Să fie adevărat? 22-11-2008, 22:22:14 de către alessia5158
Draga mea , am gasit din intamplare pe un forum un nume si o adresa de email ; dr.Mirela Wagner---------------- . Am citit despre ea ca este plecata din tara de 19ani, este stabilita in Los Angeles,este un bun specialist(are 3 specializari),are o clinica, intocmeste scheme de tratament pentru boli grave. Incearca sa intri in legatura cu ea. Dumnezeu sa-ti dea putere si tie si mamei tale!!
posibil cancer? 07-12-2008, 13:41:32 de către adriana ionescu
Subiect: posibil cancer?
buna s eu am fost diagnosticata cu encondrom s operata la nivelul femurului.am 3 luni d la operatie.tu ai zis k ai 3 ani ai mai avut pb d atunci?sau imi poti spune ceva despre aceasta boala?pt k sunt fff ingrijorata.astept raspunsul tau.multumesc
Alimentatia bolnavului de cancer (mielom multiplu)! 15-03-2013, 12:42:48 de către daria12
Miolomul multiplu este o forma de cancer rara.
Tatal meu a paralizat si ia aparut ganglioni care a dus la metastaza fiind in stadiul iv al bolii.
Erau sanse sa mearga pentru ca i se facea o operatie la picior si putea sa mearga in carje dar boala a avansat atat de tare ca nu se mai poate face nimic fiind afectati plamani, bratele, esofagul
Alimentatia bolnavului de cancer (mielom multiplu)! 21-04-2010, 20:12:00 de către bejenarucatalin
am un prieten are coloana cervicala rupta ,nu mai simte nimic de la gat an jos ,oare se va mai face bine vriodata?care ma ajuta cu un raspuns?
Alimentatia bolnavului de cancer (mielom multiplu)! 21-04-2010, 20:06:32 de către ilonka
buna stoprain
mama mea a fost diagnosticata cu mielom multiplu
am gasit si eu pe internet de la un roman despre o reteta care a avut succes la el avea nickname baghera
am aplicat si eu reteta (produsul pe baza de aloe arborescens si miere de albine) si se pare ca functioneaza.
cautati pe internet Padre Romano Zago si reteta sa
daca cunoasteti italiana sau engleza e si mai bine
sunt multe lucruri incredibile
parintele a scris o carte: Di Cancro si puo Guarire"
cancerul se poate vindeca , cu aceea reteta care doreste sa o imparta cu toata lumea
nu e el inventatorul el doar o face publica, in brazilia si nu numai oamenii se vindeca cu ajutorul acestei retete
Alimentatia bolnavului de cancer (mielom multiplu)! 13-03-2010, 17:24:17 de către simovingabi76@yahoo.com
Buna, stoprain.Daca s-ar putea, as dori sa aflu mai multe despre modul in care reusesti sa ti sub control boala de care suferi.Tatal meu, in varsta de 64 de ani, a fost diagnosticat cu aceeasi boala acum 2 ani, timp in care a facut 6 cure de citostatice si un autotransplant de celule stem, insa din nefericire, saptamana trecuta, in urma analizelor a aflat ca imunoglobulinele au inceput din nou sa depaseasca limita admisa.Multumesc pentru intelegere.Ma simt atata de neputincioasa in lupta aceasta.
Alimentatia bolnavului de cancer (mielom multiplu)! 03-03-2009, 22:03:52 de către wellness_club2000
Da, v-ar ajuta mult o banda de mers, inclusiv pentru imbunatatirea alimentatiei.
Daca ma contactati pe mail va pot trimite niste materiale despre alimente. Va recomand cartea "anticancer"-imi scapa autorul in momentul asta, dar cand mai intru, va scriu.
Din tot ce am citit eu- cat mai multe fructe si legume crude (luati-va un storcator pentru sfecla rosie, morcov, telina) - multa salata de varza, conopida, brocoli, salata chinezeasca;
Seleniu - Efect antioxidant puternic Creşte funcţie celulelor NK - rol anticancerigen directOrigine: legume şi cereale; peşte, crustacee;
Administrarea concomitentă de seleniu, vitamină C şi vitamină A la şoareci cu cancer mamar a blocat dezvoltarea tumorii la 80% din cazuri!
De fapt sunt prea multe de spus...am foarte multe informatii despre asta.
Contactati-ma pe mail si va trimit tot ce stiu, eventual poate echilibrati alimentatia atat de bine, sa si slabiti putin - grasimea din organism nu va ajuta deloc!
Carcinom epidermoid necheratirizant slab diferentiat 05-12-2008, 21:04:54 de către ganomiracle
oricum ar fi , speranta moare ultima. Dezintoxicarea organismului se stie ca este cea mai importanta in orice problema de sanatate. Exista si suplimente care pot ajuta la dezintoxicare. Sunt pe baza de Ganoderma (o ciuperca folosita de mii de ani in medicina traditionala chineza). Au fost de curand aprobate in tratamentul anticancer la Cluj, dar sunt folosite de multi ani in lume. Exista scheme de tratament pentru diferite tipuri de cancere si nu numai. Daca vrei mai multe informatii scrie-mi ---------------
Carcinom epidermoid necheratirizant slab diferentiat 24-11-2008, 21:16:42 de către Szent
Pt. Ali 39. Nu ar trebui sa te surprinda ce am spus despre Cluj. Am asteptat 4 saptamani rezultatele, iar acum , cand analizele au fost din nou reluate au aparut modificari. Se pare ca analizele de la ficat nu sunt bune, asa incat, deocamdata nu poate face chimioterapia. Momentan ii face perfuzii cu vitamine. Asta se intampla, cand rezultatele vin tarziu, iar boala evolueaza. Vedem ce va mai bine, in nici un caz nu credem ca spre bine.
Carcinom epidermoid necheratirizant slab diferentiat 24-11-2008, 18:12:12 de către ali39
Buna Szent! Ma surprinde ce ai spus de Cluj, eu am fost acolo,singura nu cunosteam pe nimeni si am fost tratata extraordinar.E adevarat ca am plecat si eu putin nelamurita in sensul ca eu vroiam mai mult iar timpul medicilor este insuficient la cate cazuri sunt acolo dar s-au purtat cu mine minunat.
Sunt fel si fel de cazuri decat sa ajungi acolo mai bine lipsa.. Imi pare sincer rau de voi, nu stiu cum as putea sa te ajut decat sa va doresc multa sanatate si curaj!
Ali
Carcinom epidermoid necheratirizant slab diferentiat 22-11-2008, 18:38:32 de către smith
in urma cu doi ani am operat pe mama de tiroida la examenul histopatologic a iesit carcinom papilar si folicular am fost cu ea la cluj pentru a face tratament cu iod radioactiv dna.doctor de la medicina nucleara ne-a spus ca operatia nu a fost reusita urmandsa o operam din nou avandun nodul tiroidian cu microfocare de calcifiere urmeaza tratament de substitutie cu tiroxina analizele ft4sunt bune dar are momente ca uita sa ia medicamentele avand varsta de 72 ani lipsa de memorie nu mai vrea sa faca operatie fiind slabita in ce consta tratamentul cu iod radioactiv daca se ia pe cale orala si unde se mai poate face in afara de cluj acest tratament ea fiind in oltenia iar eu sunt in timisoara. ma numesc ilie moroiu
Carcinom epidermoid necheratirizant slab diferentiat 18-11-2008, 21:54:35 de către Szent
Am fost la Cluj, unde se spune ca sunt cei mai buni medici. Oricum, analizele au durat o vesnicie, 5 saptamani. Ne-au trimis acasa sa facem chimioterapia si pe urma sa revenim pt alte analize. E destul de obositor sa te plimbi prin spitale, sa stai zile la rand la usa medicilor si sa nu te lamureasca cu nimic, iar daca nu cunosti pe "cineva" se pare ca nu ai nici o sansa.
Carcinom epidermoid necheratirizant slab diferentiat 18-11-2008, 18:03:06 de către ali39
Buna. matusa mea a fost diagnosticata cu acest tip de cancer.De la o aluna in spate ,o avea de vreo 10 ani, a operat-o intrun final si asa i-a dat rez la ex anatomopatologic-in structuri carcinom epidermoid bazocelular si nu mai stiu ce cuvinte explicau ca oricum nu le-a inteles nimeni,oricum nu scria de nici o faza sau stadiu . Ce vreau sa-ti spun este faptul ca ea nu a facut nici un fel de alte tratamente pt k a zis medicul dermatolog k a fost bazocelular si k nu e nevoie.Acum e ok s-a vindecat complet.
Nu sunt cazuri asemanatoare dar totusi poate te ajuta cu ceva.
Nu puteti sa consultati un alt medic oncolog?
adenopatie, ganglioni mariti 1.5-2 cm 17-12-2010, 09:01:34 de către auramin
Buna ziua!Am si eu unele neclaritati cu niste simptome ale unui prieten daca cumva ma puteti ajuta astept raspuns urgent.Prietenului meu ii apar un fel de noduli pe spate si pe buza,ii apar in cateva secunde si ii dispar dupa o zi dupa ce ia antihistaminice.De doua saptamani are o durere groaznica de spate cu febra mare.Acum 6 luni a fost la un medic alergolog si-a facut testul cutanat si nu este alergic la nimic.D-na doctor a spus ca poate fi de la o intepatura de capusa.A facut tratament 6 luni si nu vrea sa mai mearga la doctor.La ce medic ar putea sa se mai duca?A fost la urgenta de cateva ori i-a administrat antihistaminice si l-au trimis acasa.Aveti idee de la ce ar putea fi aceste umflaturi (noduli) care sunt destul de mari cam de marimea unui ou de porumbel pe spate iar la buza sunt un pic mai mici.Astept parerile voastre.Multumesc.
adenopatie, ganglioni mariti 1.5-2 cm 13-11-2008, 17:33:54 de către lyanageorgescu
RMN-ul de ce l-ati facut? Ce afectiune se suspiciona? Hematologia din Spitalul Militar Bucuresti este foarte buna. Un diagnostic etiologic al adenopatiilor s-ar putea pune prin biopsie.
cancer de endometru 15-09-2009, 22:37:49 de către olariu_elena
Buna seara , am 57 ani, am avut o histeretomie totala in aprilie 2008, de la oa vreme , seara imi ard talpile si simt un zgomot permanent in ureche , adorm foarte greu ,credeti ca poate avea o legatura cu un cancer de endometru sau operatia ?
cancer de endometru 03-09-2009, 21:08:43 de către olariu_elena
Am avut o sora de 59 ani. nu-mi pot gasi linistea cum lucrand in invatamant an de an la inceputul anului scolar isi facea analiza sangelui ,avand in septembrie 2007, 7531 leucicite in sepembrie 2008, 6435 leucocite , iar in iulie 2009, a ajuns la urgenta duminica si a iesit pe la morga miercuri, decesul fiind cauzat de o leucemie acuta , avand un numar de leucocite de 207000,fara ca in perioada septembrie 2008 -iulie 2009 sa se observe acest lucru, atat cat cu doua zile inaintea zilei de duminica sa fie la medic pentru
ca s-au umflat tare piciorelesi a fost trimisa acasa cu un banal antibiotic.
de ce se moare in Romania din nestiinta? neglijenta sau noi o dam pe soarta.
ATAT DE REPEDE SA CREASCA NUMARUL DE LEUCOCITE ? citisem ca 80% se poate supavitui cel putin cinci ani,oare de la depistare la moarte sa fie numai TREI ZILE ?
cancer de endometru 10-11-2008, 08:38:49 de către olariu_elena
va multumec ,am avut evidare a 5 ganglioni iliaci, oare are in timp legatura cu un cancer osos?
cancer de endometru 08-11-2008, 15:54:44 de către dr.bociu
este foarte posibil să fie în legătură cu operaţia, mai ales dacă de exemplu ţi-au fost scoase grupe limfatice importante, sau manevraţi nervii în timpul operaţiei
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 26-04-2013, 22:50:55 de către ancadd
danaz, as vrea sa stiu cum se mai simte mama ta. De 2 ani ne gasim in aceeasi situatie, insa departe de casa, cu un sistem medical destul de complicat si fara o asigurare medicala pentru ea. Multumesc si va doresc tot binele din lume.
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 25-06-2009, 12:29:13 de către cma
sincera sa fiu eu sunt sceptica...cu ceea ce scrie coenzima q10 e ft buna si cand esti sanatos poate ajuta in cazuri de cancer in faza incipienta.....poate fi benefica organismului...dar nu cred ca VINDECA Cu toata conenzima.....tata a murit in 60 de zile fara a avea vreun simptom inainte......cred ca depinde de organism....si mai depinde de Dumnezeu..si ce i-ti este scris.... Repet este doar o parere personala
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 25-06-2009, 12:25:16 de către cma
mvav ...nu stiu ce sa spun dar bine nu reactioneaza organismul daca dupa sedinte de chimio si cobalto in loc sa intre in remisie..a avansat si din cate vad eu din ce ai scris..este deja metastazat pe mai multe organe si incepe si pe oase...la cap si-a facut caci din pacate...ajunge ft repede la creier nu sunt in masura sa dau sfaturi din punct de vedere medical dar ar fi bine sa consultati si alt medic pt ca de obicei daca tratamentul nu lucreaza..ci dinpotriva trebuie ales un altul doar ca din pacate la noi partea de oncologie..e..putin limitata si nu prea poti merge de la un dr la altul.puteti incerca reishi ganoderma acea ciuperca care..sa zic ca reuseste in mare parte sa intareasca sist imunitar..fructe multe fara carne..daca vrei intra pa internet si da -cancer metastazat gr 4- unde este un forum cu oameni aflati in aceeasi situatie ca si noi si de la care poti afla ft multe..cerand pareri si citind..mesajele postate..anterior.. mult curaj va doresc......si credinta in Dumnezeu sanatate
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 25-06-2009, 11:27:41 de către coenzimaq10
Domnule mvav va raspund: Am actualizat site-ul fatima.dap.ro/Q10 cu pagina hrana verde extrem de utila care arata ca o alimentatie 100 vegetale crude si o buna oxigenare poate vindeca cancerul. Este foarte eficace in cancerul de san Curcuma actioneaza pe niste mecanisme genetice de blocare . Recomand: Super Curcumin 1000mg de la agelesscures.com Apoi Omega3 3 grame / zi iaurt zilnic.
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 25-06-2009, 10:50:27 de către mvav
buna ziua la toata lumea. Am o sora care p3 13 iulie face 36 de ani si a fost operata in iunie 2005 de neoplasm mamar la sanul stang la Fundeni i a facut chimio terapie si cobaltoterapie si in 2008 in iulia a descoiperit la un examen de computer tomograt matastaza multipla la ficat cea mai mare fiind de 3mm pe lobul 7 a facut iar si cmioterapie si cobalt si acum la ex tomografic i-au descoperit multiple formatiuni nodulare cu contur neregulat pe tot ficatul cu dim. intre 52-66 mm rinichi cu secretie fina lama de lichid subpleuric drept leziuni de tip osteoplastic si osteolitic la nivelul vertebrelor lombare sacrumului oaselor iliace sternului si coastei a 6 a . Face tratament cu AVASTIN de un an o data la 2 sapt si de 2 luni cu BONEFOS o data pe luna.Acum se sinte f slabita si nu are pofta de mancare vomita aproape orice mananca in afara de fructe si totisi are 75kg la 1 64m anul trecut cand a inceput iar citostaticele avea 82kg. va rog sa-mi spuneti ce se poate face ca sa nu mai aiba durerile astea ingrozitoare de oase si ce treatamente se mai pot face . va rog f. mult sa-mi dati variante alternative de tratamente . va multumesc f. mult
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 06-01-2009, 09:08:16 de către cma
draga karlushk,sa stii ca astept sa imi dai ok,pt id de mess....ti-am lasat acolo...poate vorbim...cu toate ca mi-ar fi placut sa avem alt subiect de discutii...
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 05-01-2009, 16:41:03 de către karlushk
pt cma si alte persoane care au mai trecut prin asa ceva si cred ca ma pot ajuta cu vreun sfat ma puteti contacta pe id : sweet_sweet_karlita.va multumesc
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 02-01-2009, 18:54:15 de către cma
pt karlushk..
sa stii ca si tatal meu a fost diagnosticat in urma ...maine sunt 2 luni...cu neoplasm pulmonar meta hepatice si cerbrale..starea lui este ft proasta..in 7 saptamani de la diagnosticare..e cumplit..dar e important sa sti cate meta cerebrala are,daca sunt max 3 cu dimensiuni de max 3cm,incearca la centrul de excelenta in neurochirurgie,dr perin se numeste....care se ocupa cu operatii cu gamma.din pacate tatalui meu nu i s-a putut face,pt ca metastazele sunt multiple,trebuie facuta radioterapie..care iar depinde de med oncolog,la tata nu a mai mers nici radio...ne-au zis 2 luni!!!!!si maine sunt 2 luni .Poate mama ta e mAI NOROCOASA....MULTA SANATATE!!SI Nicolit al dr Niculescu,am auzit ca trece bariera encefalica..la tata ii dau de 1 luna.dar nu pot zice ca pot veda rezultate...dar stiu pe cineva care ia de 2 luni si pe care la al 2 ct,i s-au micsorat...
daca vrei poti sa imi scrii aici pe forum..dar oricum fi tare!e ft greu si eu te inteleg perfect..
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 13-12-2008, 22:41:46 de către coenzimaq10
Buna seara,

In afara de mesajul meu de mai sus, care face bine ca supliment oricum, recomand sa consultati si alt oncolog, sa vedeti daca nu cumva cancerul de san poate fi atacat cu vreun tratament specific: daca e ER pozitiv cu anti-estrogeni, daca e Her2 pozitiv cu Herceptin. E o analiza care se face dupa lame la Victor Babes pentru a determina Her2, ER etc.
Aportul de fier este de asemenea esential.
Daca nu merge nimic din cele de mai sus, o alta directie de cercetare naturista actuala si cu rezultate promitatoare este Curcuma (Curcumin).
Dar, Q10 in doze masive, cum scrie pe pagina de mai sus face minuni.
Cristi
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 13-12-2008, 11:05:45 de către karlushk
va rog din tot sufletul sa -mi raspundeti la intrebare si sa -mi dati sfaturi ca nu mai stiu in ce parte sa ma duc ,sunt disperata.mama mea ,in urma cu 2 ani si jumatate a fost diagnosticata cu neoplasm mamar stang . a suportat o operatie in urma careia i s-a extirpat nodulul,apoi nu a fost suficient si i s-au extirpat ovarele si uterul,dupa care tot sanul.a urmat chimioterapie,analizele i-au iesi bine.apoi dupa o perioada ,relativ scurta ,cateva luni i-a aparut care un nodul deasupra operatiei.doctorul a dezis sa -i scoata nodulul. i l-a scos si a trebuit din nou sa urmeze chimioterapia.la a 5-a sedinta s-a simtit f rau (fiind in iunie 2008),nu putea manca ,avea greata,voma ,ameteala.am crezut ca este o manifestare a tratamentului,deoarece avea uneori simptome dintr-astea,dar perioada era d 2,3 zile,pe cand atunci i-a fost rau aproape 10zile,chiar nu s mai tinea pe picioare ,dupa care am mers la medic unde i s-au facut analize,care i-au iesit scazute in ultimul hal,a ramas uimit si doctorul,dar cu ajutorul lui dumnezeu si cu vointa s-a pus pe picioare,se mai simtea ametita putin si avea o usoara stare de neechilibru.apoi in toamna a inceput serviciul,dupa 2 sapt s simtea ametita mai rau si starea de echilibru scadea.am mers la medic,pe picioare,unde 2 sapt a stat degeaba in siptal,mai mult de cateva perfuzii nu i- s-a administrat nimik,dupa care nu mai putea merge ,avea o puternica ameteala si starea de echilibru mult mai saczuta .i s-a facut o tomografie in urma careia i s-a dat diagnosticul de metastaza a creierului cu transmitere de la san.va rog mult sa ma ajutati,nu stiu ce sa mai fac,sunt disperata.spuneti-mi unde sa ma duc ca nu pot sa stau asa cand o vad cum se uita la mn si isi pune toate sperantele in noi.va multumesc anticipat...
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 07-11-2008, 18:44:01 de către alessia5158
Studiul clinic in ceea ce priveste cartilagiul de rechin a fost aprobat de Congresul american si a fost sponsorizat de Institutul National pentru cancer din SUA. Acest studiu a testat extractul de cartilagiu de rechin ca medicament realizat de catre compania canadiana Aeterna Zentaris.Inainte de a considera orice terapie altemativa sau complementara a cancerului, cum ar fi cazul cartilagiului de rechin, recomandam tuturor celor interesati sa se consulte cu medicul personal sau cadrul medical, explicind intentia de a folosi un tratament altenativ ca si inlocuitor al tratamentului conventional sau ca un adiacent la tratamentul traditional. Aceasta va va da posibilitatea sa considerati opinia cadrului medical daca nu cumva cartilagiul de rechin ar putea interfera in vreun fel cu cursul tratamentului prescris
cancer mamar acum 14 ani urmat acum de metastaze osoase 07-11-2008, 17:10:12 de către quantum
In afara schimbarilor alimentare si introducerii produselor naturale mama ta trebuie sa caute in sufletul ce o nemultumeste,ce nu-i da pace.Este necesar sa se impace cu sine,si sa inteleaga neputintele acestei lumi si sa le accepte.
Afectiune tumorale sunt afectiuni sufletesti!
Cum se diagnosticheaza adenomul hipofizar? 10-11-2008, 18:16:53 de către lyanageorgescu
RMN de hipofiza(atentie) cu substanta de contrast
Chist clavicular la o fetita de 8 ani. Va rog mult, ajutati-ma! 07-11-2008, 16:56:41 de către Stefania Elena
Va multumesc din suflet!M-am mai linistit.Am inteles k dupa operatie ii va pune mana in ghips, sa speram k se va recupera fara probleme.
Chist clavicular la o fetita de 8 ani. Va rog mult, ajutati-ma! 07-11-2008, 07:30:03 de către Casa drhouse
Nu, nu este de natura maligna.Chistul osos este o afectiune benigna, ce presupune ca o mica cavitate din os e plina cu lichid.Se poate produce prin tulburari ale circulatiei venoase sau limfatice a osului sau datorita unei inflamatii.Operatia este simpla, chistul fiind chiuretat si plombat cu grefon osos [ ca si dintele la stomatolog] , sau in chist se injecteaza medicamente.In timp acea cavitate mica care a fost plina cu lichid se umple cu un nou tesut osos.Ceea ce este important e faptul ca dupa operatie copilul trebuie supravegheat si sa stea cuminte.Timp de 6 luni - 1 an nu trebuie sa ridice greutati cu mana de partea operatiei, nu va face gimnastica cu acea mana, nu trebuie sa puna greutati pe spate sau umar, nu trebuie sa cada in mana sau umar,, sa aveti grija ca umarul si clavicola sa nu fie lovit. caci se produc usor fracturi pe osul cu chist. Deci stai linistita si asculta ce zice medicul.Numai bine!
Sfatul d-voastra privitor la rezultatul unui marker 07-11-2008, 13:20:08 de către 68cris
buna dd, ce pot sa spun, daca valorile marqerilor au iesit marite ,stiu ca pentru sin limita este de >27, tre sa mergi la medicul oncolog curant imediat pentru solutii ,neaparat, mult succes.
tumoare maligna 02-01-2009, 22:56:47 de către dorumoise
Subiect: tumoare maligna
cate cure de citostatice se pot face neintrerupt? fratele meu a facut 16 cure .nu trebuie si o pauza? stie cineva?
tumoare maligna 07-11-2008, 19:38:18 de către rodicarenta
buna ziua
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns..
Folosirea aparatului BIOPTRON in cazul tumoare maligna plaman are vreun beneficiu sau nu se poate folosi deloc .
tumoare maligna 02-11-2008, 19:05:35 de către rodicarenta
buna seara
sant un pic nedumerita sotul a raspuns bine la prima tura de cito dar azi ia scazut brusc tensiunea este oare efectul cito sau este alceva...
tumoare maligna 02-11-2008, 07:22:57 de către Casa drhouse
Mergi maine la oncologie sau la clinica unde a fost operata si cere terapie pentru durere.Are facuta o deschidere artificiala pentru eliminarea urinii si scaunului? Incet. incet, se va reface, dar trebuie sa o linistesti.Azi du-te si ia de la farmacie cateva pastilute de Tralgit de 100mg si da-i una la pranz si una seara.Mergi neaparat la oncologie.Numai bine!
tumoare maligna 01-11-2008, 20:51:09 de către anghelescu_lidia
va rog u raspuns urgent
tumoare maligna 01-11-2008, 20:51:07 de către anghelescu_lidia
va rog u raspuns urgent
tumoare maligna 01-11-2008, 20:49:30 de către anghelescu_lidia
au trecut trei saptamani de la operatie, nu s-a cicatrizat,mama mea nu poate manca .are dureri cumplite, nu doarme, cum pot sa o ajut va rog
tumoare maligna 01-11-2008, 20:34:32 de către anghelescu_lidia
operata de exenteratie pelvica totala stadiu IV.B ,mai sunt sanse ,de supavetuire
tumoare maligna 01-11-2008, 15:31:01 de către rodicarenta
multumesc ptr raspuns asa este mult curaj si sanatate dar ...e asa greu de acceptat .parca nu pot sa imi imaginez eu lam inernat cu diaree si sa descoperit cancerul la plaman ;la prima tura de citostatice sa comportat bine adica nu a avut greturi ,varsaturi,doar o lipsa a poftei de mancare si ceva ameteli ,ce va mai fi.....nepotelu nostru intreaba; bunu are buba; si noi ....stam si asteptam ce am putea face...
tumoare maligna 01-11-2008, 05:37:43 de către Casa drhouse
Deci medicii ti-au explicat clar situatia cancerelor care au deja si metastaze.Nu are rost sa-ti mai dea cineva sperante desarte. Bolile sunt necrutatoare.In fata lor nu conteaza ce varsta ai, ce pregatire , ce avere sau ce pozitie sociala .Cand reusesti sa obtii o victorie asupra lor este extraordinar.Daca problema te depaseste nu poti decat sa asisti neputincios.Imi pare sincer rau si-ti doresc sanatate si putere de a infrunta toate cu curaj!
a fost internata acum 3 luni cu apa la plamani, acum.. a reaparut 07-11-2008, 13:26:55 de către 68cris
mergi cu ea la un oncolog bun si insista pentru inceperea chimioterapiei ,fara aceasta o vei pierde repede,operatia in sine fara chimio. este egela cu 0, mult succes.
a fost internata acum 3 luni cu apa la plamani, acum.. a reaparut 03-11-2008, 10:53:17 de către Crystyn
Precizez ca ganglionii i.au fost scosi... cei vizibili ...apoi a fost folosit un aparat cu abur pentru restul...
a fost internata acum 3 luni cu apa la plamani, acum.. a reaparut 03-11-2008, 10:48:28 de către Crystyn
Un medic, nu oncolog i-a dat sanse de supravietuire de max 3 luni. Am mers cu ea la un oncologsi a fost operata deoarece dr. au considerat ca este mai bine.
Nu, la tomograf nu s-au gasit modificari decat la pancreas si ficat.
Inainte de operatie mama obosea f repede si din cauza lichidului de la plamani respira greut ...avea zile in care putea sa manance f putin, apoi isi revenea...Mai prezenta si stari de voma , dar nu in fiecare zi. Precizez ca nu a slabit deloc.
Acum...la 2 saptamani dupa operatie....pare ok...Putin palida, dar asta banuiesc ca este din cauza operatiei. Pofta de mancare are...doar ca mananca putin...mancare la regim...
I-a luat si lichid de la plamani ptr analize...de 4 ori...n-au iesit celule canceroase. Din cate am inteles, daca ar avea si la plamani ar iesi in analizele de la apa sau ma insel?
a fost internata acum 3 luni cu apa la plamani, acum.. a reaparut 02-11-2008, 14:39:31 de către lyanageorgescu
Datele prezentate de dvs sunt incomplete si neclare. Totusi s-ar cristaliza diagnosticul de cancer de pancreas cu metastaze hepatice si posibil pleurale.Nu inteleg de ce s-a operat de urgenta. Ar fi interesant de stiut starea generala a mamei si daca la computerul tomograf s-au gasit si alte modificari.Prezenta metastazelor incadreaza cancerul in stadiul IV ; terapiile sunt foarte limitate in aceasta localizare.Imi pare rau si va doresc putere sa depasiti situatia.
ce inseamna carcinom epidermoid de endocol? 30-10-2008, 23:52:09 de către alessia5158
Presupun ca ori nu ai fost impreuna cu mama la control ,ori ca nu ai calculator ca sa te poti informa singura ori doresti informatii de la un alt specialist oncolog.Pe ac forum medicii fac voluntariat,deci raspund rar.In ipoteza ca nu ai la dispozitie mijloace de informare,desi mi-e greu, iti raspund eu: Carcinomul epidermoid de endocol este o forma de cancer de col uterin ; stadiul 2B inseamna invazia parametrelor fara a ajunge la peretele exavatiei. Succesiunea mijloacelor terapeutice in ac. caz este: iradiere(radioterapie),chirurgie(histerectomie totala),chimioterapie,tratament adjuvant. Fi alaturi de mama ta,iubirea si atasamentul tau pot face minuni :ea va stii ca nu e singura in lupta ei cu boala!! D-zeu sa va dea puterea sa invingeti !! Sanatate multa!!
Metastaza osoasa? 22-05-2010, 16:57:42 de către Gabita D
Astaxantinul şi cancerul
Tanaka a constatat că astaxantinul protejează şoarecii de cancerul la vezică indus pe cale chimică şi scade riscul unor apariţiei unor tumori induse chimic în cavitatea bucală la şobolani, fiind în această privinţă mai eficient decât beta-carotenul. În plus, astaxantinul a blocat în mod semnificativ evoluţia cancerului la colon indus de carcinogen la şobolani, încetinind totodată evoluţia cancerului mamar la şoareci, având un efect mai puternic decât beta-carotenul şi cantaxantinul.

Tanaka,T, et al:
(1)Chemoprevention of mouse urinary bladder carcinogenesis by the naturally occurring carotenoid astaxanthin. Carcinogenesis 1994;15:15-19.
(2)Chemoprevention of rat oral carcinogenesis by naturally occurring xanthophylls, astaxanthin and canthaxanthin. Cancer Res. 1995;55:4059-4064.
(3)Suppression of azomethane-induced rat colon carcinogenesis by dietary administration of naturally occurring xanthophylls astaxanthin and canthaxanthin during the postinitiation phase. Carcinogenesis 1995;16:2957-2963.

Potrivit lui Kurihara, experimentele pe animale au dovedit că astaxantinul minimizează reprimarea celulelor NK (celule killer naturale), ceea ce duce la înlăturarea mai eficace a celulelor tumorale.

Kurihara H, et al: Contribution of the antioxidative property of astaxanthin to its protective effect on the promotion of cancer metastasis in mice treated with restraint stress. Life Sci. 2002;70:2509-2520.

Rezultatele pozitive privind efectul astaxantinului sunt confirmate şi de alţi oameni de ştiinţă. Bertram, Jewell şi Jyonouchi au efectuat o serie de studii independent unul de celălalt. Ei au ajuns la concluzia că succesul astaxantinului în lupta împotriva cancerului se explică prin (1) efectul său antioxidant şi antiinflamator, (2) optimizarea comunicării între celule prin aşa-numitele "gap-junctions" (legături între membranele celulare ale celulelor la animale, care fac posibil transportul anumitor molecule între celule învecinate), (3) activarea enzimelor de faza I din ficat, plămâni şi rinichi care contribuie la combaterea nocivităţii substanţelor carcinogene, (4) activarea unei gene tumor surpresoare şi (5) modularea reacţiei imunitare împotriva celulelor tumorale.

Bertram JS: Carotenoids and gene regulation. Nutr Rev. 1999;57:182-191.

Jewell C, et al: Effect of dietary supplementation with carotenoids on xenobiotic metabolizing enzymes in the liver, lung, kidney and small intestine of the rat. Br J Nutr. 1999;81:235-242.

Jyonouchi H, et al: Antitumor activity of astaxanthin and its mode of action. Nutr Cancer 2000;36:59-65.
Metastaza osoasa? 20-05-2010, 18:47:13 de către alllya
Pentru evidentierea metastazelor osoase examenul cel mai portivit este scintigrafia .Medicul curant oncolog prescrie acest examen.Daca raspunsul este pozitiv se poate face iradiere la clinica medicala Hifu.Si in cazul in care este vorba de o afectiune reumatica tratament antiinflamator se poate face tot acolo cu rezultate excelente.Sanatate multa!

26291 com 1 2 3 4 ..... 202203204205206207208 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp