Ultimele comentarii pe forum
SUBIECT | COMENTARIU | |
Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat |
09-04-2010, 15:56:09 de către Terra Mater "ma numesc ghita am28 ani tatal meu are cancer pulmonar malign din cauza unuiei comlicati a trebuit operat de urgenta la stomac si pentru o perioada nu i se poate face ghimioterapie sa dori sa urmeze un tratament naturit vas multumi din suflet daca mati putea ajuta cu vreo informatie.VA MULTUMESC SI SANATATE LA TOTI." La Arad, va puteti adresa domnului Iulian Voinea, care de peste 30 de ani trateaza si vindeca oamenii de diferite forme de cancer in diverse stadii, cu un leac naturist. -------* Leacul este extrem de eficient si sigur,iar costul sau consta in "cat vreti dumneavoastra sa dati", dar nu mai mult de 100 RON. Omul efectiv a ajutat si ajuta oamenii si nu cauta sa se imbogateasca pe seama suferintelor lor. Va doresc multa sanatate, incredere in sansa de vindecare si multa credinta in Dumnezeu si in ceea ce prin Natura de El creata ne-a pus la dispozitie de la inceputuri! (*modificat de administrator) ___________________________________________________________________________________ multumesc dm. Terra pentru mesajul trimis .Inca nu am reusit sa iau legatura cu domnu Voinea dar mai incerc.Speranta moare ultima va multumesc inca o data. Dupa cum vedeti, administratorul site-ului a modificat mesajul meu; mai concret, a eliminat exact acea parte care continea nr. de telefon si adresa domnului Iulian Voinea. Celor care considera ca le pot fi de folos aceste informatii,---------* Scrieti-mi si am sa va transmit prin e-mail atat numarul de telefon cat si adresa persoanei respective. Pana reusiti sa il contactati pe domnul Voinea, va pot sugera sa treceti cat mai repede posibil pe integratori vitaminici si minerali: vitamina C intre 10-20 grame zilnic, distribuita in mai multe reprize, dintre care doua in combinatie cu bicarbonat de potasiu pur; clorura de magneziu: circa 200ml de solutie zilnic (se dizolva 30 gr. de clorura de magneziu intr-un litru de apa care se pastreaza la frigider). Vitamina E circa 800 UI zilnic, vitamina A sau betacaroten, in cantitate de circa 9000-10000 mcg zilnic, coenzima Q 10 cate 3 -4 pe zi. De asemenea, vitamina B3, cate 3-5 comprese zilnic, insotita de B complex. Beti circa 1,5-2 litri de suc curat de mere, morcovi, frunze de telina, de patrunjel, de sfecla rosie sau alba. Eliminati sarea, zaharul si uleiul rafinate. Evitati pe cat posibil painea si fainoasele din comert; folositi paine in cantitati moderate, din faina integrala, macinata acasa sau la o moara in care averti incredere. Evitati alimentele acidificante si orientati-va spre cele alcalinizante. Eliminati definitiv si categoric fumatul si consumul de alcool, oricat de slab ar fi si in orice cantitate. Si mai ales, evitati orice medicament, chimioterapia, radioterapia, antibiotice, antiinflamatoare. Faceti clisme cu infuzii de plante, cu cafea biologica, si cu bicarbonat de sodiu.. Pentru eliminarea lichidului ascetic consumati pelin uscat, pe care dupa ce il frecati intre palme il cerneti, si luati 3lingurite zilnic. Il tineti sub limba circa 15 minute dupa care il inghititi si beti ceai de pelin. Pentru metastaze, se face un amestec de 500 gr. untura curata, biologica, (sau unt de casa, biologic), 500 gr. cafea biologica, 500 gr. lamai biologice, 500gr. miere poliflora curata din care se iau zilnic cate 3 linguri sau de mai multe ori 5-6 lingurite. Procurati-va alga Clorella, Zeolite si Argint Coloidal, pentru ca acestea ajuta la eliminarea multor virusi, bacterii si fungi precum si a metalelor grele. De cancer se poate vindeca! Trebuie insa multa determinare, incredere, vointa, credinta! Decizia este in mainile voastre. Voi trebuie sa hotarati daca veti trai sau veti muri. Dumnezeu da, dar nu baga in traista. Un proverb zice asa: "Incepe-ti tu opera ta, ca Dumnezeu o va desavarsi." Va doresc din tot sufletul sa aveti intelepciunea de a decide cum este mai bine! Doamne ajuta! |
|
09-04-2010, 12:21:09 de către ghitavarodi multumesc dm. Terra pentru mesajul trimis .Inca nu am reusit sa iau legatura cu domnu Voinea dar mai incerc.Speranta moare ultima va multumesc inca o data. |
|
09-04-2010, 12:13:46 de către ghitavarodi buna ziua tatal meu are cancer la plamini neoperabil am auzit de un tratament pe baza de petrol dublurafinat .Rugamintea mea este daca a auzit cineva sau stie de unde se poate achiziona.Vreo rafinarie sau din ori ce alt loc. Va multumesc anticipat si stept un raspuns cit mai urgent stiind ca toata lumea de pe sait stie ce blestemata si rapida este aceasta boala va multumesc. |
|
29-03-2010, 22:24:37 de către maria 90 eu una nu cred chiar dk imi doresc din tot sufletul sa aibe o cura eu am 20 ani mama mea tocmai a aflat ca are cancer de stadiul 1 nu stiu exact cat de grav este dar ma rog bunului dumnezeu sa aiba o viata lunga.sa speram ca se va gasi antidotul corespunzator cancerulu de orice tip sa speram numai asa cei care sufaera de aceasta grea boala se vor vindeca.multa sanatate ca este cea mai importanta. |
|
28-03-2010, 12:06:31 de către Terra Mater "ma numesc ghita am28 ani tatal meu are cancer pulmonar malign din cauza unuiei comlicati a trebuit operat de urgenta la stomac si pentru o perioada nu i se poate face ghimioterapie sa dori sa urmeze un tratament naturit vas multumi din suflet daca mati putea ajuta cu vreo informatie.VA MULTUMESC SI SANATATE LA TOTI." La Arad, va puteti adresa domnului Iulian Voinea, care de peste 30 de ani trateaza si vindeca oamenii de diferite forme de cancer in diverse stadii, cu un leac naturist. -------* Leacul este extrem de eficient si sigur,iar costul sau consta in "cat vreti dumneavoastra sa dati", dar nu mai mult de 100 RON. Omul efectiv a ajutat si ajuta oamenii si nu cauta sa se imbogateasca pe seama suferintelor lor. Va doresc multa sanatate, incredere in sansa de vindecare si multa credinta in Dumnezeu si in ceea ce prin Natura de El creata ne-a pus la dispozitie de la inceputuri! (*modificat de administrator) |
|
28-03-2010, 11:18:17 de către ghitavarodi ma numesc ghita am28 ani tatal meu are cancer pulmonar malign din cauza unuiei comlicati a trebuit operat de urgenta la stomac si pentru o perioada nu i se poate face ghimioterapie sa dori sa urmeze un tratament naturit vas multumi din suflet daca mati putea ajuta cu vreo informatie.VA MULTUMESC SI SANATATE LA TOTI. |
|
25-02-2010, 10:17:27 de către dianav DDAANNYY SAU ORICINE ALTCINEVA care a tinut cura lui BREUSS va rog sa ma ajutatI!prietena mea a inceput aceasta cura de 4 zile, dar nu suporta sucul de legume.ii e scarba de el.in 4 zile a baut maxim 10 inghitituri si nu stiu cat o sa reziste doar cu ceaiurile mai ales ca deja a slabit vizibil.azi cand a baut o inghititura a vomat si mi-e frica sa nu i se intample ceva...oare n-ar putea sa bea doar un suc de morcovi, de mere, sau de portocale,sau supa de ceapa pt. ca pe asta chiar nu poate sa-l bea.si inca ceva...ea bea de obicei f. multa apa asa ca acum tot timpul moare de sete...apa plata n-are voie sa bea in timpul acestei cure? |
|
16-02-2010, 13:54:02 de către luciana.l Cancerul în toate formele sale poate fi vindecat? DA cancerul poate fi vindecat ,spun acest lucru în primul rând din propria mea convingere şi în al doilea rind ,cunosc foarte multe persoane care au diferite forme de cancer şi care în urma unor terapi naturiste au avut rezultate incredibile. EU cred că pentru fiecare din noi sănătatea are o importanţă deosebită şi singurul lucru care ne-a mai rămas astăzi şi pentru care suntem direct responsabili,este propria noastră sănătate. Fiecare din noi pe parcursul vieţii suntem supuşi unui proces de uzură şi îmbătrânire fizică ,din păcate există o serie de factori externi care accelerează acest proces(substanţe dăunătoare pe care le asimilăm zilnic fără voia noastră). Acesti factori favorizează producerea accelerată de radicali liberi care în cantităţi mari afectează celulele organismului,atunci organismul este preocupat in primul rând de combaterea numărului mare de radicali liberi,neglijânduşi funcţiile naturale de regenerare. DAR organismul nostru ,prin sistemul său imunitar,este apt să lupte împotriva factorilor cauzatori de boală şi să se auto-vindece. Sfatul meu este să preveniţi NATURAL în locul produselor chimice ,deoarece organismul nostru necesită o alimentaţie bogată in proteine,vitamine,săruri şi substanţe minerale,acizi graşi esenţiali,acizi fenolici,flavonide ,etc . Acest lucru reprezintă garanţia unui organism sănăos. |
|
11-02-2010, 19:25:32 de către Terra Mater Eu am evitat cancerul la intestin! In luna mai am fost diagnosticata cu o multime de adenomi tubulari cu risc atat redus cat si ridicat de displazie (transformare in tumori maligne) care impuneau exereza totala de urgenta. Cu timpii lungi care din pacate exista in sistemul sanitar italian, am ajuns sa programez aceasta interventie abia pentru luna noiembrie. Intre timp, in august am inceput dieta-terapie a dr. Max Gerson. Dar mi-a fost efectiv imposibil sa o fac in totalitate, pentru ca nu am reusit sa imi procur integratorii pe care acesta ii indica in cartea sa. Asa ca am facut un cocktail din terapia Gerson+Maria Treben+ Breuss+Nacci+ Di Bella+ Pantellini care consta in sucuri proaspete de mere, morcovi, sfecla rosie, supa lui Hyppocrate, consum de ulei crud de in, eliminarea completa a sarii, a zaharului si uleiului rafinat, a carnii, a untului, margarinei, laptelui, branzeturilor, a painii; infuzii de coada calului si coada soricelului, 6 inghitituri de macerat de radacina de obligeana pe zi, ascorbat de potasiu 1 gr, circa 100ml de clorura de magneziu (25-30 gr, clorura de magneziu dizolvata intr-un l de apa care apoi se tine la frigider), cate 2-3 ovule de ulei de peste cu Omega 3, 2 capsule de Coenzima Q10, 2x 30 picaturi de tinctura de echinacea. Ulterior am adaugat 1 apoi 2 apoi 3 grame de vitamina C, 2 ovule de vitamina E si 2 pastile de vitamina A si 3x50mg de vitamina B3 (niacina). Am inceput sa consum la inceput cate o lingurita de seminte de mere macinate apoi cate 6-7 iar acum chiar 9-10 mandorle amare (vitamina B17, sau amigdalina, sau Laetrile). Toate acestea le-am gasit in carti si referate ale unor medici care au fost pusi la zid de sistemul medical international, pentru ca descoperirile lor nu convin OMS, FDA si BIG-PHARMA care conduc de fapt intregul sistem sanitar mondial, pentru ca, contravin intereselor acestora financiare. Alimentatia mea din august se bazeaza pe hrana biologica preponderent vegetala. (Consum doar putina urda nesarata din zer de vaca, iaurt slab si cate un galbenus de ou crud odata la saptamana pe langa diverse alimente mai mult crude vegetale; mai consum peste proaspat de mare). Incepusem sa am o pronuntata aldosteronemie pe care medicii se faceau ca nu o vad, (pentru ca eu am avut curajul sa spun ca nu vreau terapii alopate ci doar tratamente naturiste), ceea ce, impreuna cu simptomatologia, parea a fi semn al unei forme rare de carcinom la glandele suprarenale. Ieri am obtinut rezultatele analizelor efectuate cu 3 saptamani in urma: valorile au reintrat aproape complet intre limitele normale. (De doi ani erau dublul valorilor maxime de referinta si nu am avut niciun tratament pentru a-l reduce.) Acum, cand le arat medicilor rezultatele mele, imi spun cu nerusinare ca... cu siguranta au gresit laboratoarele si cei de la serviciile de examinari instrumentale , ca nu au vazut bine, ca nu au interpretat bine... etc. Doar ca sa nu recunoasca faptul ca doar cu alimentatie corecta si vitaminizare si mineralizare corespunzatoare chiar si bolile cele mai grave se pot vindeca. In noiembrie cand qm facut colonoscopia cu care ocazie trebuiau sa imi elimine acele adenoame sau chiar tumori cum banuiau deja medicii ca s-ar fi format, au ramas perplexi. Nu mai aveam urma de adenom ci prin cele 16 biopsii pe care mi le-au facut in intestin in noiembrie, au putut sa constate doar o scurgere abundenta a mucoasei intestinale, de tip reparatoriu. Gastroenterologul care monitoriza situatia mea, acum doua-trei saptamani a vrut sa stie cum am reusit acest lucru si dupa ce i-am relatat ceea ce am facut, mi-a strans mana si mi-a scris pe biletul adresat medicului de familie ca sunt libera sa continui cu dieta-terapie pe care am urmat-o pana acum. In plus, a afirmat ca aceasta dieta-terapie ar trebui sa o urmeze si el daca nu pentru altceva, macar pentru a mai scapa de kg in plus (el fiind usor supraponderal). Asta inseamna onestitate profesionala! Dar cati sunt onesti si preparati? Deci, dragii mei, terapiile naturiste functioneaza! Sunt singurele care vindeca cancerul si alte boli. Cele alopate lasa doar impresia vindecarii. Mai devreme sau mai tarziu, simptomele adormite de aceasta, ale multor boli izbucnesc in alte parti ale corpului, sub alte forme, si atunci cand corpul este mult mai slabit, fara puterea de a lupta corespunzator impotriva agresiunilor. Eu merg mai departe la acelasi mod pentru ca de fapt boala de care sufar este mai grea, este vorba de sclerodermie (problemele intestinale, la rinichi, plamani, esofag, sunt doar consecinte ale acesteia). Toti medicii afirma si despre aceasta ca este nevindecabila, ireversibila, ca singurul lucru care se poate intampla este doar ca aceasta sa se agraveze mai repede sau mai lent. Pot sa o zica atat cat le pare! Eu deja am rezultate si aici. In peste 3 ani si jumatate este pentru prima data ca anticorpii ANA nu mai sunt pozitivi! Pentru prima data in 3 ani si jumatate pielea mea nu mai este ingrosata si plina de noduri, ci a inceput sa isi recapete elasticitatea. Oare, de ce l-au apucat pandaliile pe profesorul care cica ma monitorizeaza, cand i-am spus ca trag tare cu vitamine si minerale? Nu ar fi fost mai degraba datoria lui sa imi sugereze sa fac o cura de vitamineminerale in loc sa faca crize de nervi urland ca cine mi-a zis mie de tampenii cu vitamine si minerale si cu ierburi si creme pe baza de buruieni, auzind ca eu oricum le-am luat si el nu a putut sa nu constate semnele pozitive? Cautati sa va tratati singuri, dar corect, pentru ca medicii vostri nu au interes sa o faca, sau multi dintre ei nu stiu sa o faca (si una si alta sunt foarte grave). Ei sunt prea vanduti sistemului, care ii subventioneaza ca sa promoveze medicamentele industriilor farmaceutice, care la randul lor finanteaza totul: scolile de medicina, farmaciile, spitalele, medicii, politica, presa, TOTUL. Cautati sa va procurati (cat inca se mai poate) cartile Mariei Treben, a dr. Hulda Clark, a dr. Catherine Kousmine, a dr. Max Gerson, a ing. Rudolf Breuss, a dr. Giuseppe Nacci, a dr. Luigi Di Bella, a dr. Pauling, a dr. Tullio Simoncini, a dr. Louis Kuhne. Nu nesocotiti si nu dispretuiti natura cu "buruienile" ei. Omul a fost creat, ca intreaga natura, de catre Dumnezeu si am fost lasati sa traim in simbianta cu intreaga natura. Aproape tot ceea ce este "bun" de gust este rau pentru sanatate. Toate adausurile din alimente sunt folositoare doar unei parti: celor care comercializeaza produsele. EXALTAND GUSTUL PRODUSELOR, ISI ASIGURA UN VOLUM DE VANZARI ANCESTRAL, DAR, VAI NOUA, CAT RAU NI SE FACE NOUA CELOR CARE CUMPARAM... Ideal ar fi sa devenim cu totii constienti de acest lucru si sa ne intoarcem cu fata catre natura, catre cultura simpla, biologica, cea pe care au practicat-o cu bun simt, respect si temere de Dumnezeu stramosii nostri. Dumnezeu sa va ocroteasaca, sa va calauzeasca si sa va deschida ochii mintii spre a fi in masura sa alegeti ceea ce este mai bine pentru sanatatea voastra! Doamne ajuta! |
|
15-01-2010, 20:47:45 de către Irina Magdas Buna. Ma numesc Irina, tatal meu are cancer si ia morfina de 3 luni iar acum i s-au umflat picioarele foarte tare si nu mai elimina apa. I-am dat furosemit dar fara nici un rezultat la eliminarea apei. Ce pot sa fac? Multumesc anticipat. |
|
14-12-2009, 19:08:35 de către lala26 buna luci ma numesc lala si as vrea sa iti spun si eu cite ceva despre cancerul la plamini. tatal meu are 6 luni de cind a murit de aceeasi boala.am facut tot ce am putut sal salvam dar boala era deja in grad 4 si nu am putut decit sai alinam durerea fara sai dam morfina care lar fi facut o leguma.iam dat niste pastile pe baza de plante care iau calmat foarte bine durerea si chiar a fost un om normal pina in ultima clipa. nu vreau sa te sperii dar vreau sa te fac sa te gindesti mai intii prin ce trece ea.singurul lucru pe care il regret ca lam facut cit traia tatal meu e ca lam lasat sa faca citostaticele. fac bine pe o parte dar iti distrug restul organismului. fii foarte atent la ficatul ei si la durerile de oase ptr ca tumorile canceroase la nivelul lor daca sunt mai mici de 1 cm nu se vad la rmn.--------------------------* (*modificat de administrator) |
|
14-12-2009, 10:07:07 de către luci08 Salut bogdangti, Am citit mesajul tau si am devenit imediat interesat de acest tratament. Mai intii as vrea sa iti spun despre ce este vorba si dupa aceea,daca ai timp si nu deranjez astept un raspuns de la tine. La inceputul lunii decembrie,deoarece mama mea nu se simtea bine a mers la radiologie unde si-a facut o radiografie la plamini.In urma acestei radiografii a fost internata la spitalul de pneumoftiziologie unde i s-au facut toate analizele. In urma acestora a fost diagnosticata cu cancer de gradul 4 la ambii plamini.Imediat am mers cu ea si i-am facut un RMN in speranta ca diagnosticul de la spital nu este bun. Din pacate si la RMN mi-a spus acelasi lucru. Totusi mama nu simte nimic in afara de faptul ca respira putin mai greu. I-am facut toate analizele si se pare ca in afara de plamini nu mai are nici un organ afectat toate fiind sanatoase.Medicii au spus ca nu poate fi operata si nici eu nu vreau acest lucru.Singurul tratament care mi-a fost recomandat de medici sunt citostaticele.Pina la urma o sa o las sa inceapa acest tratament daca nu mai am alta solutie. Ce te rog eu pe tine. AS vrea sa imi spui de unde pot achizitiona tratamentul de care ne-ai spus si daca il poate face in paralel cu cel recomandat de medici. Iti multumesc din suflet pentru picatura de speranta care mi-ai dat-o. |
|
02-12-2009, 19:48:32 de către evab V-as recomanda ceva.Destul de interesant. Noua Medicina Germana Dr.Ryke Geerd Hamer (German New Medicine) |
|
27-11-2009, 20:05:31 de către danielaelenat buna bogdangti...scuze,nu vreau sa deranjez ,vroiam sa te intreb daca aceasta ciuperca ar fi buna si pentru fratele meu si cat costa?omoara celula canceroasa? |
|
27-11-2009, 18:45:31 de către danielaelenat Buna seara.Ma numesc daniela si am descoperit acum cateva minute cateva postari ale dumneavostra la care as avea cateva intrebari de pus.Insa inainte de toate astea as vrea sa va spun ca sunt intr-o situatie aseamanatoare cu multi dintre dumneavostra ...nu eu personal si fratele meu in varsta de 30 de ani.de curand in urma multor controale la diferiti doctori si spitale...mai bine spus azi am luat examenele probelor de la biopie si rezultatul este carcicom tiroidian anaplazic sarcomatoid....adica CANCER.rezultatul corespunde cu cel al doctoului sarafoleanu de la spitalui sf maria unde fratele meu a fost internat acum o luna.doctorii de la fundeni mai bine spus doamna doctora stanculeanu dana cand a vazut rezultatul(prima data)de la sf maria...m-a descurajat total si mi-a sp ca sanse nu prea sunt!am aceeasi mare rugaminte si intrebare totodata ca multi altii ce posteaza pe astfel de forumuri....si anume:este bine sau nu sa-l las sa i se administreze citostatice si raze...pentru ca astfel de tratament ni sa recomandat la fundeni?tumoarea tinsa mentionez ca este in gat...se dezvolta f repede este giganta dupa cum spun doctorii...care de altfel nu stiu exact ce sa-i faca deoarece toti din toate spitalele unde am umblat spun ca nu au mai vazut asa ceva!fratele meu este acum in faza in care mananca pasat....deoarece tumoarea i-a mutata esofagul intr-o parte si este sa zic asa imbarligata pe trahee si laringe.am aflat nu de mult de cura doctorului rudolf breuss...insa am o mica teama ....mnu stiu cat de benefica este ...ca sincer as risca mai mult pe cale naturista decat pe citostatice.fratele meu nu stie inca ce are...de cand am aflat am vrut ca sa tin acest secret...pentru a nu claca el...deoarece sunt sigura cadaca i-as spune...ar dispera.situatia nu este roz deloc...vreau sa-l vad sanatos nu vreau nici o clipa sa ma gandesc ca nu va mai fi!!!am 25 de ani dar pana acum nu am avut ocazia nici unul din noi sa ne confruntam cu doctorii sau cu diverse boli,,,insa prin ce trecem acum...compenseaza tot!va rog mult daca ma puteti indruma sau ajuta cu ceva sigur...-----------*as ruga-o pe ddaannyy care scrie ceva mai sus ca a urmat cura lui rudolf breuss ...daca se poate sa-mi raspunda pe messenger(ca i-am lasat mesaj ofline) sau aici.va multumesc anticipat si astept un mik ajutor un sfat orice.sanatate tuturor (*modificat de administrator) |
|
24-11-2009, 00:35:50 de către mariacaziu d_doctor va rog din suflet sfatuitima cum sa fac sa nu imi operez baietelul an varsta de 4 ani si 8 luni de polipi de cand lam nascut doarme cu gurita antredeschisa nu respira greu si nici nu ami raceste foarte des singura problema care o am cu el este mancarea daca ar fi dupa el sunt buni numai biscuiti si cipsurile va rog din suflet ajutatima cu stima isac maria Suceava |
|
24-11-2009, 00:11:36 de către ktoni2009 buna ma numesc toni daca poate sami zica cineva ce se poate folosi pentru cancer laringian va rog sa ma ajutati daca cunoastetii cazuri ------------* VA MULTUMESC (*modificat de administrator) |
|
15-11-2009, 18:33:38 de către theolina A incercat cineva tratamentul Breuss combinat de exemplu cu salate sau orice alte alimente..legume,fructe ce nu contin proteine?oare ar da vreun rezultat?Mama mea are cancer de col uterin stadiul 3B si are o pofta de mancare foarte mare.Nu cred ca poate suporta un regim bazat strict pe lichide. Dar de ganoderma,ce parere aveti?A incercat cineva?Sincer nu stiu ce sa-i dau.Momentan ia niste injectii,piafen,algocalmin si ketonal supozitoare...nu stiu cat sunt de bune dar macar i-au oprit hemoragia. |
|
10-06-2009, 09:42:12 de către muntean alina buna ziua,ma numesc muntean alina ieri am aflat o veste teribila matusa mea cea care m a crescut are cancer la stomac cu metastaza pe ficat.A fost internata la Iasi la spital de unde ni s a spus ca nu mai e nimic de facut nu poate fi operat tratatat nimic nici macar nu au internat o la oncogie sau gastro interologie ci la diabetici .Nu stiu ce sa mai cred ce sa fac caut pe net tot felul de tratamente e incredibil in ce tara traim .VA ROG SA MA AJUTATI DACA CUNOASTETI CAZURI TRATAMENTE ORICE .VA MULTUMESC |
|
27-05-2009, 09:08:41 de către babytree Buna. Va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri si sfaturi. ddaannyy este foarte greu ca mama sa tina regim, mai ales ca are o foarte mare pofta de mancare. Raspunde f bine la interferon, iar de ieri a mai inceput cu un alt substituient numit sandostatin si iarasi pot spune ca suporta f bine. Medicii spun ca e o persoana fericita ca le suporta atat de bine. Nu are absolut nici un efect negativ. Naturist? Decat aloe vera gel, ceai de naprasnic si capsule de naprasnic, cate doua pastile la fiecare cana de ceai (3 cani/zi x 2 capsule la cana). Pe data de 23 iunie este chemata la control, si abia astept sa vad rezultatele analizelor. Ciuperca reishi nu o ia, mai toti spun ca nu se ia in paralel cu interferonul. Asa ca am inceput sa iau eu asa ceva, cate una/zi. Dar mi se pare un pic bizar, nu am nici un afect secundar. Eu o iau mai mult pentru intretinere. ddaannyy, acea combinatie de suc de radacinoase poate fi data chiar si atunci cand nu tine acest regim?? Sa aveti o zi cat mai buna. Dumnezeu sa vegheze asupra tuturor. Sanatate multa! |
|
26-05-2009, 21:19:43 de către lala26 BUNA BOGDANGTI NE POTI SPUNE UNDE GASIM ACESTA PASTILE SI CAT COSTA CACI EU AM AUZIT CHIAR II DAU TATALUI MEU GANODERMA TOT O CIUPERCA BUNA PTR TO CE AI SCRIS TU DAR E DESTUL DE SCUMPA DECI... |
|
24-05-2009, 17:03:08 de către mirceaolimpiu Buna ziua, ma numesc Mircea iar mama mea are 80 de ani si de curand a fost diagnosticata cu cancer al maduvei osoase (mielom multiplu). M-am oprit asupra tratamentului Breuss, dar in cazul leucemiilor tratamentul este putin diferit, in sensul ca nu se poate face tratamentul total al cancerului, bolnavul trebuind sa manance (asa spune R. Breuss), putand sa manance orice, cu exceptia "carne, branza si supa". Aceasta formulare este ambigua dupa parerea mea, ce fel de supa nu are voie bolnavul sa manance, supa de carne numai, sau orice fel de supa, incusiv supele de legume ? Sunt intr-o mare dilema : ce fel de regim alimentar sa-i aplic mamei mele, concret, daca incep acest tratament Breuss. Pentru ca in cazul celorlalte tipuri de cancer, autorul R. Breuss aplica tratamentul total, numai sucul Breuss si ceaiuri, timp de 6 saptamani. Ma poate ajuta cineva (eventual o persoana care a suferit de aceasta maladie, mielom multiplu) ? Va multumesc din inima ! |
|
10-04-2009, 21:35:42 de către ddaannyy Buna Irina, am avut cancer de col uterin si m-am operat "cu succes". Dupa un timp am fost la control si am depistat ca se extinsese, ca portiunea care ramasese era afectata . Nu mai puteam sa operez ce mai ramasese. Trebuia sa folosesc citostatice. Suparata am venit acasa si am spus prietenilor mei. Atunci am aflat de tratamentul lui Rudolf Breuss si m-am gandit ca mai bine incep acest tratament decat citostaticele si eventual dupa aceea sa fac trat cu citostatice. Am luat binecuvantare de la preot, ca mi-era totusi frica ca n-o sa rezist sa il fac pana la capat, si m-am apucat. Am rezistat foarte bine. Primele trei zile mi-era mai greu seara. Dupa ce l-am terminat, am inceput sa mananc cate putin, mai mult salate, si mai putina paine. Ca nu poti incepe sa mananci normal dupa atata nemancare. Dar starea mea generala pe perioada tratamentului a fost mult mai buna decat cand mancam de toate. Aveam o stare de bine extraordinara, nu mai aveam somnolenta, si somnul era foare bun, trezindu-ma complet refacuta. Este de necrezut ce bine te poti simti in aceasta perioada. Cand m-am restabilit cu mancarea, am facut si trat cu citostaticele, dar neregulat, fara incredere. Dupa ce am repetat analizele, am constatat ca nu mai aveam nimic. Am crezut prima data ca mi s-au gresit, ca nu s-au facut bine. Dar doctorul m-a asigurat ca au fost analizate cu mare atentie, pentru ca tot la acelasi laborator imi iesisera si cele proaste. Ce sa zic, m-am rugat in timpul asta si la Sf. Nectarie si la Sf. Ioan Rusu. Cred ca Dumnezeu a avut un mare rol in vindecare. Rudolf Breuss zice ca celulele cancerigene se hranesc cu proteine, si atunci recomanda acest suc de radacinoase foarte bine strecurat, ca sa nu aiba nici un pic de pulpa. Prin infometarea celulelor cancerigene, acestea ajung sa se manance intre ele, sa se autodistruga. Tratamentul se face intre 21-42 zile, cat rezista persoana respectiva, iar sucul se bea cu inghitituri mici care se mesteca bine intai. Sucul se face din: 300 g sfecla, 100g morcov, 100g telina, 70g cartof si 30-50g ridiche neagra. Rezulta 250 ml suc, dar se poate dubla cantitatea. Eu nu am simtit nevoia, ba mi-a mai si ramas in unele zile. Dar e bine sa fie bauti cei 250 ml, pentru ca dau putere. In rest ceaiurile Breuss si de salvie obligatoriu+ alte ceaiuri specifice localizarii. Pe google se scrie Rudolf Breuss si se da cautare. Apar mai multe intrari, pe care te poti uita, dar neaparat sa intri in cartea lui Rudolf Breuss, unde gasesti cartea intreaga si o poti scoate pe imprimanta. Este foarte important sa o citesti si sa respecti exact indicatiile. Sau intra direct pe adresa asta ca sa o descarci: http://www.scribd.com/doc/3673748/Tratamentul-total-al-cancerului Si iti apare prima pagina de la carte. Deasupra paginii cartii, mai spre stanga, scrie more si are o sageata in dreapta. Dai pe sageata si dai print. Asta e tot. Iti iese cartea. Are 71 pag. Doamne ajuta! Sa-i fie de folos. Intr-adevar eu n-am fost in ultima faza, dar totusi in carte scrie si de cazuri grave, vindecate. |
|
09-04-2009, 22:38:16 de către babytree buna seara. ma numesc irina si mama mea are cancer pancreatic cu metastaze la ficat. De maine incepe un tratament cu interferon, urmand ca apoi, sa inceapa cu octreotid lar, asta numai daca aproba referatul casa nationala de asigurari de sanatate bucuresti. As dori un raspuns din partea lui bratu_silviu2001 privind efectele negative pe care le-a avut in urma tratamentului cu interferon. Referitor la tratamentele naturiste, eram pornita pe asea ceva, mai laes pe cele care contin ciuperci, tip reishi, ganoderma si altele. In cazul mamei mele, avand cancer in ultima faza, aceste tratamente naturiste spun ca nu fac altceva decat sa-i prelungeasca viatza. NIMENI din doctorii pe care i-am cunoscut, inclusiv meducl oncolog mi-a spus sa nu dau banii pe asea ceva, mai laes pe ceaiuri naturiste, pentru ca sunt plante care, chiar daca sunt cunoscute, contin anumite substante care sunt toxice pentru ficat si nu numai. Oameni buni, am tot citit aici ca sunt cazuri de cancer vindecabile, dar unde sunt acele persoane? Vreau sa le cunosc si eu, vreau un nr de telefon si o dovada ca s-au vindecat!! Nu ne-a mai ramas decat sperantza, vesnica sperantza ca o sa ne mai vedem parintii traind o zi, o luna, un an cu aceasta bestie de boala care ne invadeaza, incet, dar sigur. Oriunde mergi, nu vezi decat oameni bolnavi, in spetza si eu, candva un om sanatos. Nu am decat 39 ani si un baietel perfect sanatos, dar am la activ 4 operatii, urmand sa mai fac doua. Nu poti sa fii indiferent la necazurile parintilor si rudelor! Asa ca un strop de necaz ne alimenteaza un locsor in corpul nostru ... Asadar, cancerul chiar poate fi invins??? Si mai ales in grad 4???? Poate este aici si DUMNEZEU care imi/ne va da un raspuns. Sanatate si numai bine tuturor. |
|
05-04-2009, 22:25:44 de către lala26 ma numesc lala am 26 ani si tatal meu are cancer pulmonar grad 4 si as fi interesata de tratamentul naturist despre care spunea anacristina daca cineva stie despre ce e vorba va rog sa ma contactati --------* va multumesc (*modificat de administrator) |
|
16-03-2009, 18:49:50 de către ddaannyy Buna, ma numesc Dana si am urmat tratamentul lui Rudolf Breuss cu succes. M-am vindecat si vi-l recomand cu toata increderea. ----------------------* (*modificat de administrator) |
|
13-02-2009, 10:50:54 de către MissMonica Buna...Ma numesc Monica, am 21 de ani, si recent am primit o veste grea...mama mea a fost diagnosticata cu tumoare la intestinul gros, mai bine zis cancer. Ea vrea sa se opereze, nu in Romania, ci in Italia, va rog din tot sufletul, ajutati-ma cu un raspuns, unde as putea sa merg cu ea in Italia, la un doctor bun si renumit, banii nu au importanta, conteaza sa iasa bine operatia si sa fie linistita. --------------*, pentru cine crede ca ma poate ajuta cu un sfat. Multumesc foarte mult (*modificat de administrator) |
|
00:00:00 de către marian84 scriu pt prima oara la acest forum ..si cine poate sami dea cateva sugestii le mutumec anticipat..am o prietena de 22 de ani care a fost depistata cu cancer malign...acesta sa extins la ficat...mai exisat solutii docatorii ii spun ca doar un miracol...va raog datii o speranta...am tot auzit de un tratamen ..ceva fen apio terpie sper sa nu gresesc..ceva cu albine...dar nu stiu detalii..daca cineva are sugetii solutii..---------------*..multumesc anticipat (*modificat de administrator) |
|
00:00:00 de către zeulARHAIC nu stiu ce scrieti voi oamni buuni aici .. dar un lucru este sigur: am 24 de ani.. si de la varsta de 18 ani .. studiez din placere psihologia aplicata... cu injectii la Subconstient(Zeul Arhaic) Ce este subconstientul ?! sunbconstientul este o o putere foarte mare.. este coordonatorul organismului.. el controleaza bataile inimi.. tot el. controleaza respiratia.. si regenerarea corpului.. este foarte important de stiut.. ca daca nu credeti in aceasta mare si extraordinara putere care se afla in toti dintre noi.. ea nu se va declansa niciodata... Subconstientu.. a vindecat SIDA CANER in toate formele posibile.. este o putere atat de mare.. incat nu prea cred ca cineva ar puteao ecplica. Acum 3 ani .. am avut o boala.. care se manifesta prin bube .. mam relaxat.. si am formulat o auto sugestie directa si la obiect .! Dupa cateva minte corpul meu a inceput sa se ioncalzeasca si simteam in interioruk meu... o caldura cu manifestatii foarte ciudate . Timp de 30 de min am repetat in continu acea autosugestie pana ma luat sonul( dar in aceste 30 minute caldura respectiva devenea tot mai placuta si mai insitenta). Dimineata.. cand mam trezit NU MAI AVEAM NICI UN FEL DE URME PE CORP!! vorbesc FOARTE SERIOS! eu nu sunt doctor.. nu fac facultatea de medicina pt mine este un simplu Hobby ! care ma ajutat de cate ori am avut nevoie! Puterea subconstientului.. nu numai ca vindeca orice boala... dar subconstientul.. este DETINATORUL PROGRAMULUI VITAL! pe care daca ati sti sa il modificati.. ati putea sterge tot raul si toate nereusitele pe care le-ati acumulat de lungul anilor.. el vindeca sida vindeca caner vindeca ORICE BOALA! ( problema e ca tre sa crezi in el si nicodata sa nu te gandesti ca vei avea efecte inverse.. aceasta sugestie elimina autosugestia propriuzisa) va voi spune mai multe.. pe parcurs |
|
00:00:00 de către mamilika si daca omul acesta are dreptate? Cancerul se poate vindeca usor daca restabilesti echilibrul energetic . Asta cel mai bine o faci reconectindu-te la energia universala, practicind qigong, meditatia. Au fost inventate o serie de aparate de biorezonanta care, manuite de o persoana capabila pate echilibra corpul energetic. Daca noi nu stim un anumit lucru, sau nu il intelegem, sau nu am vazut reclama la tv, asta nu inseamna ca nu exista. Nu stiu desre ce aparate vorbeste, dar daca nu minte? |
|
00:00:00 de către ve_ro Am citit recent cartea"Normal si paranormal in viata de zi cu zi"scrisa de dr.Valeriu L.Samu,din care am retinut ca neoplasmul(ev.cancerul)poate sa fie ereditar doar in masura in care se perpetueaza de la o generatie la alta un stil de viata gresit(stres,alimentatie incorecta,lipsa de miscare,tutun,alcool,lipsa de odihna),ca boala este un mesaj cifrat,iar pentru a descifra acest mesaj este nevoie sa descoperim ce este bine si ce este nesanatos in modul nostru de a trai,pentru a opera schimbarile cuvenite.Fara indoiala ca asa trebuie sa fie,intrucat daca ar fi altfel,nu ar mai exista supravietuitori ai cancerului,chiar eu cunoscand(auzind)despre un batran de 78 de ani si despre un tanar de 30 de ani,ambii diagnosticati cu tumoare la plamani inoperabila(primul in urma cu 17 ani si celalalt in urma cu 7 ani),care s-au tratat cu mijloace naturale.Un tratament naturist practic te ajuta sa te abati de la un stil de viata incorect,iar prin curele de ceai si prin hrana naturala,prin tot ceea ce se recomanda(odihna,renuntarea la tutun,plimbari in mijocul naturii),sa se permita celululor organismului sa se oxigeneze,caci tumorile se dezvolta in special in lipsa oxigenului,astfel ca nu are de ce sa dauneze cuiva.Daca unii sunt pesimisti,poate ar trebui sa tina ideile pentru ei si sa nu mai incerce a tulbura echilibrul fragil al celor care se straduiesc sa se convinga ca le va fi bine.Asadar asteptam numai vesti bune,iar anul 2008 sa fie anul in care se va omologa medicamentul impotriva cancerului! |
|
00:00:00 de către OMFG EU SUNT 100% de parere cu ioana.a !!! deci nu cred k se auzea de asa ceva prima data pe un forum.... avem pe lume mai multi paparazzi k politisti deci, trage-ti linie si ganditi-va putin.... nu e logic ce zice omul ala.... |
|
00:00:00 de către zaga Buna.Sunt anacristina dar mi-am schimbat user-ul pentru ca nu mai reuseam sa intru cu vechiul ID.Noi am facut pana la urma rost de carte dar dupa mult timp de cand am facut comanda.O pot scana in intregime si sa ti-o trimit pe mail.Vorbim pe mess cel mai bine.Sanatate! |
|
00:00:00 de către ve_ro ...In caz ca nu raspunde anacristina! Daca nu gasiti cartea Cancer si leucemie a lui Rudolf Breuss prin librarii,atunci luati legatura cu editura AnandaKali la adresa O.P.1 C.P.88 SIBIU,caci se impun mai multe reguli pe langa sucul de legume,reguli pe care le gasiti in carte. |
|
00:00:00 de către dyaboliq001 anacristina...lasa o adresa de mail sau da-ne reteta, te rog! |
|
00:00:00 de către ve_ro Dupa 5 sedinte de citostatice,tratament fitoterapeutic(imunostimulatoare,antitumorale, antioxidanti)regim alimentar adecvat-recomandat de autorul D.D.Chiriac in cartea sa de bucate pentru bolnavii de cancer,miscare in aer liber,cura cu Tahitian Noni juice (vezi damnachantal pe Google)si nu in ultimul rand,credinta in Dumnezeu si gandire pozitiva,am fost operata in septembrie la Spitalul militar central de catre d.l prof.Horvat,care mi-a spus ca as fi invins boala,intrucat tumoarea mea cu dimensiuni initiale de 7/6 cm.a disparut,el nemaigasind decat niste adenoame stafidite.Daca este adevarata teoria unor vindecatori naturisti precum ca operatia nu elimina celulele canceroase din sange si limfa,atunci poate n-ar strica si un tratament naturist(de obicei cu spanz sau marul lupului),dar facut sub indrumarea unor persoane pricepute(Ene Fanica Voinea,Virginia Faur,Szilaghi,Pop,s.a-scuze daca le-am stalcit numele).Desigur ca trebuie sa respectam in continuare acelasi regim alimentar si de viata si sa speram ca va fi bine.Doamne ajuta! |
|
00:00:00 de către ve_ro Prin anul 1776 dr.austriac Franz Anton Mesmer a declarat ca-si vindeca bolnavii cu ajutorul fluidului magnetic(teoria magnetismului animal),fluid care se manifesta in intregul univers,deci si in structura fiintei umane.Desi a avut succese notabile,la vremea aceea teoria sa a fost respinsa,dovedindu-se mai tarziu ca vindecarile miraculoase erau cel putin in parte efectul imaginatiei active a bolnavilor,imaginatie stimulata printr-o puternica sugestie de sanatate adresata subconstientului(Joseph Murphy-"Puterea extr.a subconstietului").Asadar,cred si eu,cu convingere, ca exemplele pozitive(vindecarile fie pe cale alopata fie naturista) trebuie aduse la cunostinta bolnavilor pentru sporirea optimismului lor si a credintei in vindecare. |
|
00:00:00 de către ve_ro Am citit recent o carte scrisa de ing.Fanica- Voinea Ene privind cazuri de cancer tratate de autor ;este vorba de cartea TERAPIE NATURISTA.CAZUISTICA , d-l Voinea conducand FUNDATIA"TERAPIA NATURISTA"din Valenii de Munte jud.Prahova.Gasiti detalii pe internet cautand F.E.Voinea.Am mai scris ceva aici si despre TAHITIAN NONI JUICE si cred ca tratamentul naturist,efectuat in paralel cu cel alopat sau independent,in functie de caz,sub supravegherea unor persoane pricepute,nu poate decat sa ajute,ceea ce voi face si eu(diagnosticata cu tumoare pulmonara). |
|
00:00:00 de către CIUPITU MARIANA NA NUMESC MIHAELA sunt din constanta . Matusa mea a fost diagnosticata cu neoplasm vezica biliara, icter mecanic metastaza gr4 in urma unei operatii pentru fiere . AU inchis operatia si ni s-a spus ca moare in 48 de ore. Dupa insistentele noaste Dr. SAVIN i-a administrat un tratament in urma caruia ni s-a spus ca va trai 3 luni .Cele 3 luni sunt pe sfarsite si cand ne-am dus la doctorita cu rugamintea sa ii faca perfuzi pentru ca este slabita si sa o inerneze ni s-a spus ca ce vrem sa scapam de ia de acasa. Imi venea sa sar la gatul ei , tinand cont ca ne-a mintit ca o opereaza de fiere desi din analize reiesea totul, si ca la fiecare control si pansat ea nu era de gasit si ne evita . Sistemul medical din romania nu numai ca este deplorabil ci o adevarata bataie de joc , acesti medici nu au pic de umanitate exact acolo unde ar trebui sa iti aline durerile in ultimile zile de viata ,esti tratat mai rau decat animalele. Nu ti se spune nimic despre boala, ti se pune in brate morfina si nici o informatie in plus. Sper din tot sufletul ca fiecare sa isi primeasca pedeapsa cuvenita pentru ca e strigator la cer . Daca nu ai bani mori cu zile . |
|
00:00:00 de către krisingeras Buna. Ma numesc Krisztina, am 23 de ani si mama mea are cancer. Medicii i-au aflat o tumoare pe intestinul gros, are si metastaze. O doare rau oasele. Medicii au spus ca deocamdatanu este indicat sa o opereze. Acuma face citostatice, dar nu stiu pana cand o sa reziste. Astept raspuns. Va multumesc. |
|
00:00:00 de către lucille25 Am fost diagnosticata cu hpv cu risc crescut genotipul 66 care da modificari celulare de natura canceroasa. pana acum nu am avut nici o problema dar anul acesta la papanicolau mi-a iesit in endocol clasa II si III care clasa III semnifica frotiu suspect. dr meu ginecolog mi-a spus ca daca peste 6 luni la papanicolau se mentine clasa III trebuie sa mi se extirpe colul sau portiune din el depinde cat de afectat este. Problema mea este ca nu am copii iar daca imi extirpa colul nu mai este posibila o sarcina. daca cineva a mai trecut prin asta va rog astept si eu un raspuns |
|
00:00:00 de către medula Buna Ziua, Ma numesc Viviana si as dori sa primersc mai multe informatii despre aparatele de care suneati. In ce masura se poate avea acces la ele? Mama a fost depistata in metastaza ?(forme cancesoase de diverse dimensiuni la ficat, colon, a fost operata de ocluzie intestinala, face chimio dar asta o ucide, are 40 de kg si o dor oasele mai nou...)...Mi-e foarte frica ca va muri in scurt timp daca nu gasesc alta solutie. Va multumesc |
|
00:00:00 de către anacristina Pentru Silviu si Ioana Tatal meu are cancer la plamani;a fost operat si momentan face chimioterapie.Am citit o cura naturista care ar elimina orice fel de tumoare "canceroasa".Tatal meu nu o poate urma deoarece trebuie sa termine chimioterapia si abia dupa aceea sa urmeze aceasta cura.Unica mea speranta este sa reziste pana atunci.Acest tratament ii apartine lui Rudolf Breuss si stiu 2 persoane care au reusit sa se salveze.Din pacate am aflat despre aceasta cura prea tarziu ca sa o poata urma si tatal meu(dupa operatie si dupa ce incepu-se chimioterapia). |
|
00:00:00 de către ioana.a Draga SINERGICUS, sunt operata de cancer. Daca a trecut ceva timp de atunci, cred ca este doar norocul meu. Ceea ce vrei sa faci este doar sa profiti de disperarea unor oameni. CANCERUL NU SE VINDECA! Se opreste din evolutie o vreme pentru ca apoi sa se intoarca si sa-si definitiveze lucrarea. Bineinteles ca alegerea este a fiecaruia. Eu am ales sa traiesc frumos, sa nu ma las influentata de cei care vand iluzii. Am avut incredere in medicina si in medici. Daca tratamentele alternative ar fi eficiente, s-ar gasi cativa medici care sa le promoveze... ca doar nu sunt toti nebuni! Poate in afara de nume ne spui si ce meserie ai? Esti medic? Mi-as dori ca toate aceste informatii sa fie adevarate! Si-atunci de ce mor oamenii pe capete de cancer aici si aiurea? Nu faci decat sa imparti sperante desarte celor bolnavi si nu este nici etic nici uman sa profiti de disperarea cuiva. Sanatate tie iar celor ca mine: INCREDERE in fortele lor pentru a respinge boala. Numai bine! |
|
00:00:00 de către bratu_silviu2001 Buna ziua. Am fost operat in urma cu 18 luni de MALENOM MALIGN am tinut tratament cu interferon si azi am fost externat din spital dupa ce am suferit o interventie chirurgicala din 10 ganglioni extirpati mi sa gasit unul invadat.SUNT DISPERAT as vrea sa stiu daca exista cineva care stie despre tratamentul naturist prin terapia Gerson si in special ma adresez d-na Dr.ADAM EVELIA, am citit cele doua carti care au aparut la noi pe piata despre vindecarea lui Beatha Bishop dar am inca multe necunoscute.Va rog frumos sa imi raspundeti si va multumesc anticipat.Sau va rog sa ma puneti in tema cu orice alt tratament. |
|
Boala Hodgkin-detalii si sanse de a avea copii |
21-01-2010, 18:08:46 de către clau_chibiusa buna !!! am un verisor de 11 anisori..care a fost diagnosticat cu cancer ganglionar..care a aparut mai intai la gat apoi s a extins la plamani..acum este internat in spital la iasi...din cate am inteles este vorba de boala hodgkin...medicii din iasi spun ca nu mai are mult...totusi..am citit ca boala se poate trata...care este tratamentul potrivit ?? multumesc mult.. |
|
30-07-2009, 15:18:42 de către ana s. salutare la toti si multa sanatate. ma numesc ana am 28 de ani si de 12 ani sunt in remisie complecata a bolii hodkin 3b. am o rugaminte daca stie cineva ceva despre REGISTRUL DONATORILOR DE CELULE STEM cum putem sa luam legatura cu acestre centre si ce trebuie sa fac sa ma inscriu pe lista de asteptare pt un transpalant. am inteles ca e bine sa fac acest transpalnt cat timp sunt in remise. va multumesc. |
|
00:00:00 de către cursant1001 Bogdan, nu stiu cum sta situatia cu boala Hodgkin la femei, insa avem o cunostiinta a carei sotie a ramas insarcinata la la aproximativ 1 an si 6 luni dupa terminarea tratamentului pentr Hodgkin gr. IV, iar copilasul s-a nascu sanatos ! Si eu am Hodgkin gradul II a si am 28 de ani si as vrea sa stiu daca voi avea copii vreodata. Oricum medicul tau curant iti poate da mai multe detalii. Multa sanatate ! |
|
00:00:00 de către ovidius Dr Dumitrescu Ioan Riscul e mare . ----------* (*modificat de admin) |
|
00:00:00 de către Gereben Eliza-Satu Mare Fetita mea a fost diagnosticata cu boala Hodgkin stadiu 1A dupa un tratament cu citostatice a facut si radio terapie fetita acum este perfect sanatoasa si in curind vom atinge 5 ani ca am terminat tratamentul pe parcurs pot avea surprize neplacute |
|
cum se poate trata displazie mamara? |
00:00:00 de către ovidius
Subiect: cum se poate trata displazie mamara?
Dr Dumitrescu IoanDaca o pacienta are displazie mamara sigur hipofiza nu lucreaza bine si exista un risc in timpul sarcinii . ---------* (*modificat de admin) |
|
00:00:00 de către mirela.iancu
Buna ziua, Am 26 de ani si am fost diagnosticata cu displazie mamara. Dr. mi-a spus ca se recomanda supravegherea anuala si mi-a dat un tratament cu dufaston, progestogegel si anticonceptionale. Din ce am citit pe anumite site-uri, aceasta doza mare de hormoni nu este recomandata in cazul displaziei mamare. Imi puteti recomanda un tratament, sau imi puteti da un sfat? Momentan nu am dureri de sani, si nu am alte boli care sa justifice aceasta afectiune. Va multumesc anticipat. Mirela |
|
00:00:00 de către cata_32
Va multumesc! |
|
00:00:00 de către Dr.Evelyn
Nu va afecteaza nici sarcina, nici alaptatul.Displazia mamara se supravegheaza si nu se intervine asupra ei daca este stationara(cel mai adesea este asa) pentru ca recidiveaza oricum. Insa ati mai pus intrebarea asta la o sectiune si v-am raspuns. |
|
Cancer la stomac cu metastaze in ficat |
12-06-2012, 23:38:12 de către RaulDuke am inteles. va urez mult noroc si curaj ! |
|
12-06-2012, 23:28:37 de către florindante programare are pe luni, deci peste 5 zile. am inteles ca sa extins la plamani si in zona peritonina adica spre coloana. nu stiu ce e de facut. sigur ca oncologul va spune ce trebuie dar, nu stiu de ce nu se face atat timp cat inca el se simte bine relativ pt ca are anemie, dar aceasta nu este severa ci moderata ceea ce e "bun" sa zic, si el inca mananca bine si poate umbla. are tusa seaca. |
|
12-06-2012, 23:22:39 de către RaulDuke cum am mai spus, tatal tau trebuie sa urmeze tratament oncologic, care cel mai probabil unul chimioterapic in momentul de fata. trebuie sa va faceti programare la oncolog. intr-adevar, o zi, doua, ba chiar o saptamana sau mai mult nu inseamna NIMIC in evolutia acestei boli, prognosticul (din pacate unul nefavorabil) nu se modifica; si in nici un caz metastazele nu au aparut DE LA ZERO in 5 zile, cu siguranta ca erau acolo de mult dinainte. aveti programare la oncolog ? cum arata analizele lui si care sunt principalele suferinte ? |
|
12-06-2012, 13:11:23 de către florindante va rog care ma poate ajuta cu informatii utile. la tatal meu se pare ca sa extins si la plamani are la stomac si metastaza la ficat. ce ar mai putea face in momentul de fata? as vrea macar sai mai pot `indulci` viata atat cat mai e ea, nu stiu ce sa mai fac. medicul care la trimis la tomografie dupa ce a primit azi rezultatul de la tomografie a vazut ca i sa extins la plaman ia spus sa astepte pana luni ca are cu programare la oncolog ; ca o zi, doua in plus nu conteaza, dar mie imi vine sal strang de gat, cum sa nu conteze? la inceput avea doar la stomac si ficat iar in cinci zile sa extins si la plamani. daca incepea un tratament mai puternic poate mai estompa cancerul macar. nu stiu ce sa mai zic, si incotro sa ma duc pt un ajutor mai de calitate. aveti vreo recomandare?. eu sunt din timisoara. |
|
11-06-2012, 23:11:00 de către RaulDuke cu placere! asteptam. |
|
11-06-2012, 22:26:31 de către florindante multumesc, maine primeste rezultate la tomografie si o sa stiu mai sigur cu e situatia. revin cu ce o sa aflu ms |
|
11-06-2012, 22:22:46 de către RaulDuke da, din pacate suntem toti, in diverse grade, neputinciosi in fata acestor boli. totusi medicii au solutii de fiecare data, daca nu pentru a salva sau macar prelungi viata, macar pentru a ameliora simptomele. pentru ajutor trebuie sa va indrume medicul de familie catre serviciile care pot sa ajute in momentul de fata. in cazul cancerului de stomac in faza metastatica se indica chimioterapia, cu scopul de a stavili progresia bolii, fie si macar o perioada, iar asta se face de catre oncolog. daca sangereaza, trebuie operat... cu asta se ocupa chirurgul. pentru durere sau anemie sau alte probleme, aici se iau masuri generale care pot fi folosite de mai toate tipurile de medici, inclusiv de medicul de familie. cum a fost diagnosticat ? are un examen CT recent ? aveti o programare la oncolog ? |
|
11-06-2012, 21:02:46 de către florindante buna, tatal meu a fost diagnosticat cu metastaza hepatica, adecarcinom cred gr 2 si cancer la stomac. mananca bine inca merge, desi e slabit deoarece a pierdut sange de la stomac.ce se poate face pt al ajuta ?care este cea mai buna metoda pt ai prelungi viata? va rog sami raspundeti sunt neputincios in fata acestei boli nemiloase |
|
30-05-2012, 09:00:39 de către RaulDuke repet: PARANOIC ! adica ai idei PUTINE, incidental GRESITE si FIXE: ti-am zis ca pH-ul sanguin este intre 7, 3 si 7, 4, nu conteaza ca ai sau nu ai cancer. el scade cand intri in acidoza, de exemplu din insuficienta renala, sau poate creste cand faci alcaloza, pentru ca, de exemplu, te hiperventilezi. dar NU MAI MULT de cateva zecimi este variatia! dupa aia mori. restul sunt numai minciuni si scorneli scoase de tine ! nu stiu de ce faci asta, dar esti penibil. |
|
30-05-2012, 02:51:15 de către 1Cenusareasa 1Cenusareasa este pe de o parte un paranoic si pe de alta un om fara scoala; aici ai nimerit ! Nu am nici o scoala ! Este o scoala cam la 1 km mai incolo si e a statului ! Nu mi-ar fi placut s a aiba nici vecinii scoala , ca imi spargeau copii geamurile , furau ciresele. |
|
30-05-2012, 02:45:42 de către 1Cenusareasa Imi pare rau ( zau ! ) ca trebuie s a te contrazic iar. In tesuturi este diferentz a de 0.2 diferentz a ph singe - tesut. Asta insemna de 3 ori mai multa aciditate , ca e scara exponentiala . Cei cu cancer au 6.5 la singe si sub 7 la saliva. pH ridicat din celulele canceroase se poate duce pina la peste 9 ! Adica 100 si ceva de ori mai bazic. Si intre stomac si doden e diferentza. Eu nu ma supar ca iti mai spun odata . E vorba de ridicat incet, in incrementi mici , pH in general, dar pt lovit tumora trebuie s a cresti in celule . Si se poate . Acum de ce ai fi tu contra ? Ca nu stiai ca cei teminali de cancer au aciditate a de 200 ori mai mare ca cei sanatosi ? Nu-i nimic ! Afli acum ! asta e rolul polemicii. Stiu cum e si ca nu se tine cont, dar s e va schimba odata si odata . Ti-am sopus ca stiu si sint de acord ca variatii mari de pH la singe nu se poate face . Stiu foarte bine ca lucrez cu asta mereu. dar incet, normalul poate fi ridicat tot mai sus. Corpul tinde sa mentina ph Cit mai constant posibil. Dar daca valoarea e jos( sub 7, ) e jale cu J mare. Incet s e poate stabili un nou " normal " pina e trecut de pragul de 7, 4. Aici cad cei care practica Immunotherapy. Ei ridica pH , dar il ridica prea incet. De asta au o ratra de succes doar de 35 % si 15 % la cei in stage 4. Este o grabire inceata , dar sigura . Corpul se adapteaza la noile valori. verifica la eci terminali singele , saliva si vezi ce valori au. De 6, 5 ( in jur ). daca ii lasi acolo , se prapadesc. Aici cred ca gresiti voi, dar e treaba voastra ! eu nu ma bag decit ca sint alte cai. |
|
30-05-2012, 01:18:28 de către RaulDuke 1Cenusareasa este pe de o parte un paranoic si pe de alta un om fara scoala; altfel ar fi stiut ca pH-ul sangelui umana este oricum in jur de 7, 4 si cu siguranta cel din interiorul celulelor nu este foarte diferit; la fel, acest pH nu poate sa varieze niciodata prea mult, pana in momentul in care fie murim, fie suntem aruncati intr-o baie de acid sau de baze puternice. prietene, nici macar lucrurile nu ti le pui bine in cap: sa mori "de batranete" ? asta ce vrea sa zica ? de batranete nu se moare tot de o boala ?sau se moare la batranete din sky diving sau ce ? iar procentele alea superbe de 0, 16 si alte imbecilitati de cifre, de unde le scoti ? :D ai tras o integrala de olimpic de vara sau o linie in spatele canapelei ? e normal sa spui asemenea porcarii ? probabil ca da, pentru un asemenea mincinos patologic, ca tine ! |
|
29-05-2012, 21:22:16 de către 1Cenusareasa Vorba vine ! Regula estre simpla . Cine este in stage 4, e terminat pe clasic si la medici. Punct. Daca e operat, de obicei devine stage 4 cam intr-un an si iar e rau. Cancerul nu e parte din noi, mai copii ! Medicii nu au invatat nici o ora ce este cancerul. Ei va zic tot poeziile stiute de la scoala. cancerul creste daca bate inima bine sau daca nu bate prea bine. Creste daca ai stomac de otzel sau daca e in pioneze. Cancerul este o forma de viatat ce face energia ca ciupercile, DIN FERMENTATIE ! Nu foloseste oxigenul ca celulel bune. Cea mai directa e sa ridicati pH in singe incet , pina ajunge la 7, 4 ( dureaz a cam 2-3 luni ) si sa faci pH 8, 5 -9 in celule. da , s e poate cu Cesium, rubidium si citeva minerale de transfer ( Mg, germanium , etc ). Dac e stage 4 si nu cauti ceva , va spun eu de la inceput ca sans a e doar de 0.16 %. Da ! Atit de mica este sansa sa mori de batrinetze. Va duceti la clinici pt diagnostice, ca sint aparate facute de ingineri. Apoi fugiti cit va tin picioarele . Chiar s e zice, ca daca zice doctorul ca vei muri in 6 luni, fugi cit potzi; ca chiar ti-o face. Ei dau in bobi si ei cauta s a fie medici si la cancer. E alt animal ce nu il stie , ca nu fac la scoala si nu au voie sa creada altfel. Imi pare rau, dar nu incercati cu verdetzuri ca nu faceti chiar nimic ! Sint bune inainte si dupa b, dar daca aui cancer, e prea tirziu, Nu au densitate a terapeutica necesara. Vedeti cum s-a vindecat de cancetr Pres Ronald reagan ! El a crescut pH si a scapat de cancer. A mai trait 19 ani si a murit de batrinete. Credeti ca el nu ave a bani sa se duca la medici ? Si daca da, de ce a ape4lat la un fizician si nu la un medic. Ghici ghicitoarea mea. Nu mai spuneti la medici ce pastile luati si ce e la analize. Ca un cancer e in crestere orice data ar fi. Nu s e aplica nimic la cancer. cancerul s e hraneste numai cu glucoz a fermentata. Nu maninca altceva si nu conteaza ca tu manini ridichi. Mediciona este o alternativa la solutia reala, adica la cresterea pH. cancerul nu traieste in pH ridicat. Cei care iau bicarbonat si altele pt redus acidul la stomac, nu fac niciodata cancer. Asyta e secretul pe care voi refuzati s a il vedeti. |
|
29-03-2012, 23:14:20 de către RaulDuke numai bine! |
|
27-03-2012, 22:24:30 de către hurjei Ok, Multumesc frumos pentru raspunsuri. Numai bine! |
|
24-03-2012, 10:59:59 de către RaulDuke nu inseamna nimic, nu sunt modificate semnificativ. despre pastile pentru dureri de stomac, ma tem ca asta nu se poate recomanda pe internet ci numai in urma unei consultatii medicale, care nu poate fi in nici un caz inlocuita de o discutie pe internet, fie ea si cu doctor House. adresati-va medicului de familie ! |
|
21-03-2012, 18:48:18 de către hurjei da, gemcitabina face.prima doza a fost de 6g si a scazut treptat pana la 2 g. Daca imi permiteti va pot da rezultatele primelor analize dupa operatie, care sunt 93iunie 2011): Hemoleograma 6.1 10³; Hgb 13.9; Hct 42g; Plt 360 10³ ; VSH 20mm; rezultatele ultimelor analize(27februarie2012) : creatinina serica 0.88; Fosfataza alcalina 84; Glicemie 100; Hemoleucograma 8.5 10³ ; HGB 16.8 ; HCT 43g; plt 260 10³ ; TGOC 26; TGP 23; Uree serica 35; VSH 10. Observ ca unele valori s-au schimbat, ce inseamna acest lucru? Inca o intrebare, ce pastile sau cu ce se pot ameliora durerile de stomac, pentru ca de ceva timp il doare foarte tare? Va multumesc frumos de amabilitate. |
|
20-03-2012, 23:11:59 de către RaulDuke stii cumva ce tratament chimioterapic urmeaza ? mai des de odata pe saptamana cu siguranta nu face. gemcitabina ? de asemenea este foarte importanta evolutia markerilor, incepand de la prima lor dozare. |
|
19-03-2012, 20:00:23 de către hurjei La ultima discutie cu medicul sau oncolog i s-a spus ca este bine si ca rezultatele analizelor sunt din ce in ce mai bune. Nu a facut iradiere, acum face citostatice cate o doza pe saptamana sau mai des, mai rar, in functie de cum stabileste medicul(ex: a facut 3 sedinte in 3 saptaman si urmeaza peste 2 saptamani umatoarea sedintai). V-am intrebat de naturiste pentru ca par a avea efect pozitiv deoarece s-a simtit din ce in ce mai bine, si parul este in continua regenerare(ii cade imediat creste altul), cat despre alimente nu poate consuma orice (ex: portocale, mineole, acidul, sosurile ii provoca dureri de stomac), iar medicul nu i-a spus ce poate consuma. De la un timp el s-a ingrasat considerabil, insa in partea dreapta a corpului, in zona terminala a ficatului unde a avut si acel furtun la operatie, este mai umflata decat in mod normal, chiar si fata de partea stanga. |
|
14-03-2012, 23:51:29 de către RaulDuke daca vorbim de diagnosticul de cancer (eventual adenocarcinom) de cap de pancreas cu invazie in ficat, deci o extensie foarte mare cu invazie locala cel putin, daca nu si metastaze, probabil ca ai fost si tu ca si tatal tau informata ca prognosticul vital este totusi unul foarte rezervat. in orice caz, din alte considerente decat cele chirurgicale, nu are nicio restrictie alimentara. singura mentiune este fata de cantitatea pe care o mananca. nu este recomandat sa manance mese in cantitati mari. in schimb, calitativ vorbind, poate sa manance ABSOLUT ORICE, ca un om obisnuit, ba chiar absolut ce ii place si are chef, cand are pofta. nu exista nici un beneficiu in a-l chinui si a-i interzice lucruri pe care le doreste, in schimb este foarte neplacut si descurajant, lucrurile acestea ti le spun ca oncolog. depsre aspectul cu "partea dreapta a corpului este mai umflata" aici nu inteleg prea bine ce vrei sa zici, nici cu "zona stomacala"... nu pot sa te ajut cu vreo informatie. care a fost rezumatul ultimei discutii cu medicul ? ce tratament face ? a facut iradiere ? de asemenea trebuie sa stii ca tratamentul "naturist" are cel mult un impact psihologic si atat, existand riscuri ca el de multe ori sa fie daunator. |
|
14-03-2012, 21:33:54 de către hurjei Buna ziua. Tatal meu in varsta de 42 de ani a fost operat, anul trecut in aprilie de tumoare maligna pe capul pancreasului si in ficat si stomac. Acum face citostatice si alaturi, urmeaza un tratament naturist. Ceea ce as avea nevoie sa imi spuneti este ceea ce ii este permis sa consume sau ce tratament l-ar putea ajuta.(mentionaz pana acum a cosumat carne de pasare, fara grasimi, fructe si legume, totul bio). Inca o problema ar fi faptul ca partea dreapta a corpului este mai umflata in zona stomacala si nu stim exact de la ce, desi medicul nu i-a spus nimic in legatura cu acesta. Multumesc anticipat. |
|
20-11-2011, 14:20:19 de către RaulDuke nu te gandi ca nu l-am vazut! insa tot nu vad rostul lui. partea cu "informare" o inteleg foarte bine, doar asta incerc sa fac si eu aici. in ce consta insa "interventia", asta nu reusesc sa patrund. |
|
19-11-2011, 22:32:42 de către AlegViata O sa iti raspund scurt si la obiect. Programul Aleg Viata are doua directii: Informare si Interventie. daca vrei mai multe detalii poti vedea si pe site-ul nostru: www.alegviata.ro |
|
17-11-2011, 12:41:33 de către RaulDuke tot ce scrii tu aici... e foarte... cum sa zic... profund :D e scris adanc, daca vrei si, la fel, daca iti place caragiale :D in schimb ce vreau eu sa stiu este, iarasi, concret, cum ajuti tu un om care are cancer ? orice om poate fi ajutat, e drept, dar de catre cineva care poate face CEVA pentru el. ce poti face tu pentru un asemenea om ? daca se poate sa faci referire la strict ceva legat de problema oncologica, ar fi minunat, pentru ca da, sa ajuti un om poate sa insemne inclusiv sa-i cari valizele de la gara, dar nu cred ca despre asta discutam. |
|
17-11-2011, 01:16:36 de către AlegViata le iau pe rand. 1. materia inseamna energie Poate am facut pasul prea mare in explicatie. Corect miscarea inseamna energie. Daca ne uitam la orice fiinta / obiect la nivel molecular, atomii sunt in continua miscare= energie. 2. presupui ca bolnavii de cancer NU isi constientizeaza starile/gandurile/actiunile? sunt niste oameni inconstienti sau cum ? Nu plec de la premisa ca ei nu isi constientizeaza starile/gandurile/actiunile. Fiecare stie cel mai bine ce este in curtea lui. Tocmai de aceea ca sa poti sa repari o masina, trebuie sa stii ce e este defect. nu te apuci sa schimbi roata din fata dreapta, daca are probleme cu motorul. Cand ma refer la contientizarea anumitor aspecte, ma refer la nivel superior de cunoastere de sine. Cu totii avem anumite stari/ganduri de care nu suntem deloc constienti si care nu ne ajuta deloc. 3. coaches/psihologi care te ajuta sa faci lucrurile astea, ei au niste experiente supraumane ? detin adevaruri superioare, pe care pot sa le impartaseasca ? Nu stiu in ce masura esti familiar cu ce face un coach, ce face un psiholog si care este diferenta dintre ei. Oricat de diferiti ar fi, ei nu detin adevarul. nu este rolul lor sa faca asta (desi cei care braveaza pretind ca stiu tot.) Rolul lor este sa il ajute pe om sa gaseasca solutii la problemele lui. Asta este pe foarte scurt ce fac ei. Nu trebuie sa detina experiente supraumane. 4. corpul celui care are cancer "transmite" mesaje pe care stiu psihologii si coachii sa le traduca ? O intrebare foarte buna. Unii stiu sa le traduca, altii nu. Cu siguranta orice psiholog/coach profesionist cu un nivel de experienta ridicat nu va veni cu propria lui realitate, adica cu propria lui "citire". In toate interventiile il vor determina pe cel din fata lor sa invete sa le descifreze. |
|
17-11-2011, 00:32:30 de către RaulDuke materia inseamna energie ? cum e asta ? eu am invatat la scoala (ba chiar in clase destul de mici) ca MISCAREA inseamna energie, mai degraba decat materia. despre partea cu constientizarea si etc... deci presupui ca bolnavii de cancer NU isi constientizeaza starile/gandurile/actiunile ? sunt niste oameni inconstienti sau cum ? iar respectivii coaches/psihologi care te ajuta sa faci lucrurile astea, ei au niste experiente supraumane ? detin adevaruri superioare, pe care pot sa le impartaseasca ? corpul celui care are cancer "transmite" mesaje pe care stiu psihologii si coachii sa le traduca ? |
|
17-11-2011, 00:23:36 de către AlegViata 2. Minte/corp/suflet -on your own: poti incepe sa iti constientizezi starile/gandurile/actiunile tale si sa le filtrezi, dand curs doar celor care iti aduc un stare pozitiva(in loc sa te enervezi in trafic pentru ca este verde si nu a plecat nimeni de la stop, sa ramai calm; in loc sa te intrebi "de ce eu a trebuit sa am cancer" sa te intrebi "ce imi transmite corpul meu prin aceste modificari?") -alaturi de un coach/psiholog etc 3.energetic -corpul nostru, materia inseamna energie. in momentul in care un organ s-a imbolnavit, nivelul de energie ii scade dramatic. Ce poti face este sa apelezi astfel de terapeuti (atentie mare ce tip de energie folosesc) |
|
17-11-2011, 00:18:39 de către AlegViata si mai concret, pot fi grupurile de suport "Aleg Viata". |
|
17-11-2011, 00:18:16 de către RaulDuke banuiesc ca 1. se refera la mersul la medic. dar 2 si 3, concret, ce inseamna ? cum apelezi concret la energetic, de pilda ? |
|
17-11-2011, 00:17:02 de către AlegViata exista 3 mari resurse la care poate apela orice persoana: 1.medical 2.corp/minte/suflet 3.energetic |
|
17-11-2011, 00:07:05 de către RaulDuke si deci concret, ce sa facem anume ? |
|
17-11-2011, 00:00:58 de către AlegViata Din momentul in care orice om aude ca are cancer, tot universul se schimba. De aici si nebunia de a crede tot. Doctorii sunt si ei oameni. Recunosc faptul ca nivelul de pregatire al unora nu este indeajuns de bun pentru rolul pe care il atribuim in momentul interactiunii cu el. De multe ori aceste este cel de vindecator, de magician care are cheia perfecta pentru ce avem noi nevoie. Din pacate nu suntem intr-un film american in care supereroul isi schimba hainele si salveaza lumea. Suntem intr-o lume total diferita si extrem de reala. Cum corpul nostru este o masinarie extrem de complexa vindecarea, rareori vine dintr-o singura parte. Pana si o raceala, pentru a scapa de ea necesita alte actiuni: sa ai grija mai mare cum te imbraci, ce faci, ce bei etc. Astfel cancerul necesita o abordare mult mai complexa. Am stat de vorba cu multe persoane care s-au vindecat si am vazut la toate ceva in comun: s-au implicat activ in viata lor si au prins taurul de coarne. Desi la inceput nu parea sa aiba vreo legatura cu diagnosticul au inceput sa isi faca prin toate ariile vietii curatenie si au devenit constanti cu anumite obiceiuri bune: unii au inceput sa faca sport regulat, altii sa se roage, altii sa se puna pe ei pe locul intai in viata lor pentru a le putea oferi mai mult familiilor lor (pentru a ii ajuta pe cei din jurul lor, mai intai trebuie sa se ajute ei insisi) etc. Unul dintre motivele pentru care scriu aceste lucruri este pentru ca am vazut persoane care s-au bazat 100% doar pe un tratament...si au plecat din planul fizic. Cancerul este un semn de alarma ca viata bolnavului are nevoie de schimbari majore in diverse arii. Semnalul de alarma pe care il trag este ca pe langa a gasi medicul care sa va inspire incredere este nevoie de a urma indeaproape tratamentul prescris si neaparat de a gasi pe cineva sau ceva care sa va ajute sa va rezolvati problemele din viata voastra pe care le-ati lasat deoparte atata timp, cum ar fi grupuri de suport atat pentru bolnavii de cancer cat si pentru apartinatori. |
|
26-10-2011, 08:06:37 de către aralex Multumesc pentru raspuns..am sa revin cu detalii pe parcurs |
|
25-10-2011, 19:54:27 de către RaulDuke da. cu aceleasi mentiuni cum am spus mai sus. |
|
25-10-2011, 15:00:41 de către aralex exista aceasta posibilitate si in cazul in care metastazele de care vb mai devreme sunt o recidiva a bolii descoperita cu 5 ani in urma (tratata atunci cu radioterapie si operata)? am uitat ieri sa amintesc de acest lucru |
|
24-10-2011, 18:47:06 de către RaulDuke da, ce conteaza acum este ca daca exista O SINGURA METASTAZA in ficat si chirurgul POATE sa o opereze, asta confera niste sanse foarte bune pe termen lung, chiar o sansa veritabila de vindecare. din pacate e greu de spus daca se indica sa ia o pauza de la tratament, chiar si dupa o asemenea operatie chiar de succes, dar lucrurile arata mult mai bine decat daca acest lucru n-ar fi fost tehnic posibil sau daca ar exista ramasite ale bolii si prin alte locuri din organism. poate ca dupa o eventuala operatie care sa scoata metastaza, cu o perioada suplimentara de tratament citostatic, urmata de lipsa altor semne de recidiva, oncologul poate decide si sa acorde o pauza de la tratament, in conditii de siguranta. asa sper sa fie si cazul. mult succes! |
|
24-10-2011, 15:57:39 de către aralex Buna ziua! v-am mai scris despre problemele medicale ale mamei pe acest forum..a terminat acum 3 saptamani seria de 6 citostatice administrate in urma descoperirii unor metastaze in tesuturile moi. dupa seria de citostatice a facut un CT si se pare ca a mai ramas o tumora (inainte de tratament avea 2.1 mm, acum are 1.8 mm)..medicul care o are in evidenta a hotarat sa o opereze pentru rezectie..problema ar fi ca ca e destul de prost amplasata...e in sectorul VII al ficatului, undeva intre ficat si un nerv a carui denumire imi scapa acum. imi puteti spune cate ceva despre interventie.mie mi se pare destul de complicata... ar putea urma o perioada de liniste pentru ea acum?.e speriata de o eventuala noua cura cu citostatice si uneori spune ca nu vrea sa mai continue... |
|
27-09-2011, 16:11:20 de către radicus florianu, imi pare rau pentru diagnosticul drastic! Sa speram ca tratamentul oncologic va da roade. Totusi, nu stiu ce s-a intamplat. De obicei explicatii despre rezultate nu se dau la telefon pentru ca pot aparea confuzii. Mai stiu cazuri in care medicii au notat/format gresit numarul de telefon sau au inteles gresit numele si le-au dat apartinatorilor vesti proaste la telefon desi nu era cazul. Poate asa s-a intamplat in situatia de fata, doar ca exact invers. Cred ca oricine in lume ar fi preferat sa primeasca vesti proaste care sa se infirme ulterior decat sa se intample ce s-a intamplat cu voi. Cat despre bani, nu trebuia sa-i dati nici 1 euro daca erati nemultumiti de serviciile lui. |
|
27-09-2011, 08:22:11 de către RaulDuke da, galia1, daca parerea ta despre banii in medicina este ca "ce se vede/da din mana = ce se plateste" inseamna ca nu ai nici cel mai elementar habar despre cum functioneaza sanatatea si asigurarile. tu consumi/ai consumat tratament de zeci de mii de euro poate, pana acum, si singurul lucru la care te gandesti este ca "nu ai platit". evident ca nu ai platit, nici nu POTI sa platesti si putini dintre cei care sunt bolnavi de lucruri ceva mai serioase isi permit sa plateasca "din mana". in schimb fie ca ai TU o asigurare foarte buna, fie ca are altcineva pentru tine, serviciile medicale TOT se platesc, iar pretul nu viariaza prea tare, cel putin in lumea civilizata. in romania se fac interventii, proceduri si tratamente pentru mult mai multi bani decat contributia totala la sistemul de sanatate romanesc inca din 1999, si ca atare e normal sa existe lipsuri enorme. medicina fara bani, nu conteaza de unde vin, nu exista! iar io iti zic despre cum e la noi, caci momentan lucrez aici, dar stiu si cum e in franta, caci am colegi pe care ii vizitez acolo, si in UK, foarte vag si in suedia, am fost si in statele unite, chiar in contact cu spitale de acolo si am oarecare termeni de comparatie. daca in romania se contribuie cu 2 lei la sanatate, atunci cand te duci la doctor ai parte de servicii de 2 lei. poti sa cresti asta oarecum "platind" din buzunar. dar garantii e firesc sa nu existe. |
|
27-09-2011, 08:17:04 de către florianu raulDuke, dupa cum spuneam, ingnoranta este maxima...atat virtual cat si face-to-face: se pare ca din tot ce am scris pana acuma nu a-ti citit nimik, decat partea cu banii care a fost retinuta si combatuta exemplar. sa aveti o viata placuta si ferita de probleme ca ale noastre... |
|
26-09-2011, 23:21:28 de către galia1 despre cazul meu am scris mai inainte acum vroiam numai sa precizez ca nu im toate tarile din UE se plateste pentru operatii si ca 500 de euro nu e chiar asa putin.Am fost operata in 2006 la stomac(GIST)o operati nu atit de simpla mi sa inlaturat stomacul complet, splina, fieria si glandele suprarenale si nu am platit nici un ban.In acea perioada nu eram nici regular aici in tara eram in negru.Cu parere de rau a trecut in metastaza la ficat.Acum de 13 luni fac tratament cu clivec.O cutiepe 30 zile costa 3487 euro, dar mi le dau gratuit.in acesti 5 ani am fost operata inca de 2 ori, ultima oara acum 2 luni la fel tot gratuit.As vrea macar lumea sa stie ca nu e peste tot tot cu bani.Si as diri sa intreb daca cineva a facut tratament cu aloe si daca a avut ceva efect? |
|
26-09-2011, 21:19:45 de către RaulDuke au fost discutiile astea ? florianu are toate motivele sa fie trist si suparat, vis-a-vis de noua veste extrem de neplacuta cu care se confrunta. insa totusi asta nu atarna greu in judecata unui sistem medical si nici macar a eticii si valorii profesionale a unei singure persoane. florianu, clarifica-ti intai tie si apoi spune-ne si noua, de dragul exteriorizarii, unde a fost chirurgul "mediocru" si "ignorant" si "lipsit de bun simti" si unde a gresit asa tare ? |
|
26-09-2011, 12:34:03 de către aralex sper ca nu va lua si medicina exemplul cfr-ului unde au inceput sa apara accidente "demonstrative" pentru nevoia de salarii mai mari si pastrarea locurilor de munca.. aceeasi situatie am trait-o si eu cu mama..un chirurg de la elias ne-a spus in urma unui tomograf ca formatiunie aparent tumorale nu ar fi metastaze..dupa operatie a spus ca sunt metastaze dar le-a rezecat pe toate.iar in biletul de iesire erau mentionate 5 formatiuni scoase, la tomograf erau 7 iar una din tumorile scoase (chiar cea mai mare) nici macar nu fusese depistata la tomograf. aici tine de etica, zic eu. mama e de profesie asistent medical dar daca nu stia nimic despre medicina poate nici nu mergeam atunci sa facem operatia. |
|
26-09-2011, 10:51:42 de către florianu corect, cancerul nu e vina nimanui, in schimb monumentala ignoranta, mediocritatea, lipsa de bun simt a "autostivuitorilor" medici romani, pune capac peste orice boala, fie ea cat de nemiloasa. ps. morala si lipsa de alternativa in fata bolilor ma obliga sa apelez la medici - asta insa nu le da dreptul sa se joace dea Dumnezeu. |
|
24-09-2011, 15:09:07 de către RaulDuke ok, my friend. cum zici tu atunci! nu te obliga nimeni sa apelezi la el... poate o sa-ti mai treaca dupa ce te vei mai accepta situatia asta noua care nu e vina nimanui. cancerul nu e vina nimanui. |
|
24-09-2011, 13:40:38 de către florianu adevarul este asa cum am spus, nu conteaza atat banii cat faptul ca ne-a mintit, ne-a dus cu zaharelul, chiar si fata in fata fara pic de rusine si omenie, si-a batut joc de sperantele si sentimentele oamenilor! cat despre "cosher" - asta e chiar tare - incep sa cred ca vorbesc chiar cu respectivul medic poate au fost "cosher" si cei de la oradea care au facut endoscopie acuma 1 an si au zis ca nu are nimik doar doua ulceratii minore, iar analizele de sange sunt ok? medicii din romania sunt "minunati" la fel intregul sistem - isi merita soarta toti cu prisosinta. |