Tumora intramedulara c3 c4... exista un alt tratament?
Secțiunea: Alte tratamente in cancer
3 comentarii
1
1 viorel_vasile |
09-03-2009, 18:38 |
Membru din 09-03-2009 Subiecte: 2 Comentarii: 1 |
Ce posibilitati sunt in aceasta situatie in Romania? Un alt tratament exista in afara de interventia neurochirurgicala.Va multumeste Viore din Ploiesti.
Astept un raspuns! |
2 alessia5158 |
07-03-2009, 14:36 |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 9 |
Nu stiu sa-ti dau un raspuns specializat la niciuna din cele 2 intrebari dar , am gasit pe net un asa zis tratament naturist al calugarului franciscan Romano..... n-am habar daca functioneaza sau nu dar ,nici nu are cum sa faca rau fiind un preparat natural . Iata reteta :
*1/2 sau 1kg miere de albine *2 frunze mari sau 3 frunze mici de Aloe Sabila(Vera) *3 linguri cognac sau whisky sau tuica - se sterge praful de pe frunze , se indeparteaza spinii ( nu trebuie indepartata partea exterioara a frunzei) -frunza ( nu se marunteste trecand-o prin sita /razatoare!! ), impreuna cu celelalte ingrediente se introduc intr-un mixer si se mixeaza . - preparatul se pastreaza la frigider Tratament : se ia o lingura plina de 3 ori / zi cu 15 min. inainte de masa . Cura dureaza 10 zile si numai daca analizele arata ca nu a avut rezultatul scontat, se mai repeta de inca 4 ori pana la remitere totala . Pot aparea abcese pe piele, dar acest fapt este un simptom bun . |
3 viorel_vasile |
09-03-2009, 18:38 |
Membru din 09-03-2009 Subiecte: 2 Comentarii: 1 |
alessi 5158 ce sti despre acst remediu cu aloe. ai auzit si tu ? sau ai vazut la cineva ? sa tratat cineva cunoscut? mi-as dori macar sa o usuce .tumora sau chist cum spun radiologi, este intramedulara si asezate bine. C3 C4 SI T1 T5. eu iti multumesc pt msj. si maI ASTEPT RASPUNSURI DE LA TINE
|
3 comentarii
1