Ultimele comentarii pe forum

26287 com 1 2 3 4 ..... 205206207208209210211 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
SUBIECT COMENTARIU
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 22-05-2013, 03:17:13 de către SihAstrul
Si daca tot m-am apucat de impartasit experiente, ca tot vorbeam de alimentatie si rolul acesteia in sanatatea noastra, cati medici romani interzic zaharul? Nu vorbesc de recomandari, vorbesc de a interzice zaharul pentru totdeauna din alimentatia noastra.
De ce? Pai hai s-o luam inginereste. Stim ca acele celule. sa le spunem mutante, de fapt sunt niste celule normale care se transforma si celulele bune nu mai sunt capabile sa le omoare. Ce le face pe aceste celule sa devina mai rezistente, cu o medie de viata prelungita si care se multiplica haotic? Ceva trebuie sa le ajute, n-o fac de la sine. Energia! Fiecare celula din organism este energizata de ceea ce consumam.
De unde energie? Din banalul zahar. Ce legatura exista? Pai sa ne uitam putin la definitia zaharului care suna asa (citez) :
`Zahărul este un aliment obţinut din sfecla de zahăr sau din trestia de zahăr, cu un conţinut mare de zaharoză (un dizaharid solid, alb, cristalin), care îi conferă un gust dulce pronunţat. Este folosit în alimentaţie pentru a îndulci mâncărurile şi băuturile, dar şi drept conservant. Se digeră repede, constituind o sursă rapidă de glucoză, un monozaharid care este folosit în celulele biologice pentru producerea de energie.`
Noi nu avem nevoie de zahar. Niciodata, nu de acest zahar rafinat si plin de chimicale. Noi ne luam zilnic portia de zahar din legume si mai ales din fructe ce contin zaharoza. Care nu prea e buna nici aia in cantitati enorme.
Ia 2 bolnavi de cancer, da-i unuia o alimentatie echilibrata, bogata in fibre si saraca in proteine si carbohidrati si altuia da-i porcul, vita, saorma, mc chicken-ul de la kfc si vreo 2 cani de zahar pe zi. Vezi care rezista mai mult. Eu stiu deja rezultatul.
Consider ca este unul din cele mai periculoase alimente existente pe piata, n-are rost sa discut de alte boli cauzate de zahar, ma refer aici strict la speta cu pricina.
Am invatat o treaba foarte importanta cat am fost plecat pe-afara (si am fost ceva). Cand asculti sfatul cuiva, uita-te putin si la persoana care ti se adreseaza.
Cum poate un supra-ponderal, poate si obez, care gafaie si daca urca 3 trepte, care fumeaza ca turcul 3 pachete pe zi, care mananca aripile de la fast-food ca pe ciocolata si se mai si linge pe degete, cu o piele zbarcita si patata, cu 3 sferturi din par cazut si posibil 70% impotent, sa-mi dea mie sfaturi despre sanatatea mea? Am descris in mare medicul roman trecut de 40-45 de ani. Sa va spun ceva? Un astfel de medic in strainatate nici macar nu trece de primul interviu, nu te baga nimeni in seama atata timp cat arati ca o epava de om. De aceea prefera tinerii care inca n-au fost pe deplin contaminati de sindromul medical din tara asta.
Sunt si exceptii, am intalnit oameni cu o reputatie remarcabila, oameni plimbati pe la conferinte prin toata lumea si asta se vede din felul in care ti se adreseaza, din felul in care arata, din felul in care se respecta. Din pacate sunt prea putini si prea mancati de sistem.
Asa ca, daca doriti sa nu aveti de-aface in viata asta cu medicul oncolog, cel cu care nimeni in viata asta n-ar vrea sa aiba de-a face, respectati niste lucruri de bun simt.
Fara fast-food, fara carne, carnea trebuie sa fie un eveniment in viata, nu masa de dimineata, pranz si seara, mancati legume si fructe verzi si cat mai ecologice posibil, nu pesticidele modificate genetic de toti turcii si kurzii care vand 80% din produsele aflate pe tarabe, mancati peste rapitor, sau pestele banal care nu merita sa fie crescut, pentru ca si cei crescuti sunt plini de hormoni de crestere si de alte pesticide.
Puiul de la hala? Cel mai groaznic aliment, ala saracul n-are nicio sansa de cand a iesit din ou, nu face niciun pic de miscare, e tot plin de grasime, care ramane in tine dupa ce-l mananci si tratat inca de la iesirea din gaoace cu o sumedenie de medicamente ca sa nu se imbolnaveasca. E o vorba rastalmacita, spune-mi ce mananci sa-ti spun in ce hal esti. Apoi ne miram ca medicamentele uzuale nu mai reactioneaza cand e necesar. Pai deja suntem dopati si pastilati din aproape tot ce mancam si ce a fost tratat, rafinat, pesticizat.
Cum sa mai scapi de boala cand zilnic bagi in tine antibiotice din pui? Ce citostatice sa-si mai faca efectul cand prin tine deja curge antibioticul prin sange ca prin seringa medicului? Normal ca acele celule canceroase devin imune, cand tu le imunizezi zi de zi, prin ceea ce bagi in gura.
Ascultati la mine, Europa ne vrea bolnavi, statul ne vrea bolnavi, medicii ne vor bolnavi. Pentru ca vrei nu vrei, indiferent de conditia sociala, vei ajunge tot acolo, la bisturiu sau tratament.
Asta cu dovezile si studiile...am mai zis-o, nu-i in interesul nimanui s-o faca. E de ajuns sa te uiti la aia din tarile cu apa calda ca sa intelegi multe.
Probabil ca e prea mult sa precizez ca in decurs de un an am dat jos 15 kg fara niciun efort major, iar sotia putin peste 30. Doar renuntand a mai manca prostii. La tara, oamenii batrani nu mor de cancer, oamenii mor de batranete. Asta ar trebui sa dea oricui de gandit. Am avut 2 bunici care au baut si fumat toata viata pana peste 80 de ani si au murit din cauze accidentale. Alimentatia proasta, stilul de viata sedentar si stresul te omoara de 3 ori mai repede ca orice viciu.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 22-05-2013, 01:54:25 de către SihAstrul
Da, am avut o problema care, in timp poate cauza cancer. Si aceasta problema se trateaza usor si se tine sub control prin alimentatie si prin controale anuale daca este depistata la timp. Si aceasta problema, nedescoperita la timp provoaca un cancer care metastazeaza si poate altera si alte organe, ca, de altfel, toate cancerele.
Problema descoperita intr-un loc in care nicunui medic, dintre cei...nici nu mai stiu, sa fi fost vreo 40, nu i-a dat prin cap sa ma trimita la un control. Pentru ca pe nimeni nu intereseaza un om cu potential de imbolnavire, doar pe cei deja bolnavi si condamnati.
Ne plangem de sistemul medical, dar el este asa cum este, deoarece nimeni nu e interesat de preventie, ci doar de tratare.
Ar fi un alt mediu de munca ca lumea sa vina la controale si nu cand e prea tarziu. Ar fi si pacientul mai sanatos, ar fi si medicul mai relaxat si si-ar face treaba cu placere. Caci ajuns intr-un stadiu grav, medicul stie ca-ti vinzi si organele doar sa salvezi viata unei persoane.
In schimb, la niste banale pietre la fiere pe care le-am scos cu niste lamaie si ulei si la control n-a mai aparut nimic, toti medicii deja pregateau sala de operatie pentru interventie.
Nu vreau sa reiasa condamnarea medicilor, ci a intregului sistem care merge pe o panta total gresita.
Ma gandesc la bunica-mea, saraca, ce isi consuma 70% din pensie pe pastile, care cu siguranta n-o fac sa se simta mai bine fata de un banal regim alimentar echilibrat. Credinta tuturor este ca acele chimicale luate cu pumnul te fac sanatos.
Corect, ca si tratament in ultima instanta iti pot ameliora din probleme, dar nu sa fie prescrise ca si alternativa la hrana, cum o fac medicii in ziua de azi.
Ca se vorbea de cazuri.
Amicul meu are tatal bolnav de limfom. Nu stie de care, eu cred ca e o forma mai simpla de Hodkin. Nu a fost niciodata tratat cu citostatice, sotia lui fiind medic in afara. Culmea este faptul ca acest om nici nu stie ca este bolnav de cancer, ca sa vedeti cat de tare functioneaza psihicul omului. Stiu de aceasta istorie de peste 13-14 ani si omul in continuare isi duce viata linistit, iar controalele pe care le face, nu stie de ce le face, e doar ordin de la sotie.
Alimentatia, stilul de viata si psihicul uman cred ca functioneaza mult mai mult decat am putea crede.
In afara, in spitale nici nu zici ca se trateaza oameni, e incredibil cum merg lucrurile acolo, iar muribunzii care plang pe trepte sunt de regula romani si rusi care ajung in stadii terminale, cand toti doctorii de la noi nu le mai dau nicio sansa. Si nu au altfel de medicamente, ci doar niste scheme perfectionate pe fiecare caz in parte.

Recomand, pe aceasta cale, oricarei persoane trecute de 30-35 de ani, sa faca analizele complete anuale, sa faca cel putin o data la 3 ani controale imagistice, ecografii, CT, tot ce ar putea evidentia o problema intr-un stadiu incipient. E atat de usor sa tratezi o problema aflata in primul stadiu...incat e pacat de Sus sa nu facem asta pentru noi.
Desigur, va veti izbi de intrebari de genul `Da ce-aveti?` `Dar ce va doare?` `Dar va supara ceva?`, treceti peste cand deja ceva doare, supara sau iese din analize, va spun eu ca e deja prea tarziu. Mult prea tarziu.
De aceea niste banale analize nu pot evidentia o tumoara de 1-2 cm sau un cancer aflat intr-un stadiu incipient. Cand analizele sunt date peste cap, de regula, bolnavul se afla intr-un stadiu terminal.

Pe baza unor banale analize, cu o minte de inginer, ca alta n-am, am descoperit o problema destul de grava a sotiei. Corect, a trebuit sa invat eu ce-ar fi trebuit sa invete altii, dar asta e, pentru sanatatea noastra suntem in stare sa invatam si alte meserii daca e cazul, n-ar fi primul caz si probabil nici ultimul.
Sper ca nu v-am plictisit prea tare.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 21-05-2013, 09:35:54 de către RaulDuke
ai avut cumva o problema legata de cancer ?
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 21-05-2013, 01:57:52 de către SihAstrul
Buna seara.
Ma aflu aici din curiozitate, de ceva vreme am inceput sa-mi schimb radical stilul de viata, alimentatia, modul de gandire.
Totul s-a intamplat din cauza faptului ca sunt mereu plecat in calatorii si am interactiune cu diverse culturi si civilizatii.
Ce pot sa va spun este faptul ca in strainatete medicii se bazeaza in primul rand pe preventie. Apoi pe diagnosticare si tratament. Pacient este si un om care vrea sa previna, din pacate la noi, un om nu prezinta interes decat in momentul in care este numai bun de ajuns la cutit sau la un tratament foarte chinuitor si, de regula, foarte scump.
Pentru ca asa merge aceasta afacere. Trebuie sa incetam sa mai credem ca exista ceva care se face din cauze umanitare, joburile sunt o afacere, tratamentele sunt o afacere, faptul ca nu exista informatii pentru preventie este o afacere.

Inca un sfat, de la un om care s-a chinuit vreme de 10 luni sa-si gaseasca problemele. Dupa 10 luni de chin, de informatii citite, de a incerca sa inteleg cum functioneaza organele, analize, intalniri cu diversi profesori cu reputatie in diverse domenii, am concluzionat ca ori sunt eu dus cu capul, ori exista o foarte mare indolenta in ceea ce priveste un om care doar vrea sa stie ca este sanatos si vrea sa fie sanatos in continuare.
Se cunoaste faptul ca orice problema, descoperita in cele mai incipiente momente, are foarte mari sanse de regres, daca este tratata la timp. Nu vreau sa vorbesc de tratamente naturiste sau alte cele, nu e cazul, eu vorbesc pentru persoanele sanatoase, sau cel putin cele care se cred sanatoase.
Dupa tot acest chin, in doar 3 zile, un set de analize de sange, o scanare la un CT si o colonoscopie am reusit sa-i dau de cap problemei care ma chinuia de atata amar de vreme. De fapt chinul a inceput odata cu aparitia unor analize de sange suspecte, dar care nu puteau identifica cu exactitate o problema, ci doar ca undeva exista o problema. Iar acele analize nu sunau bine deloc, referindu-se la unele dintre cele mai grave probleme.
Nu spun de markeri tumorali, teste genetice si alte cele facute, de ridicari din umeri, de zambete pline de dispret ale marilor specilisti care identifica o tumoare doar daca le arata pe ecran cand e deja prea tarziu.
In 3 zile si cu un sfert din banii dati pana atunci in tara, am reusit intr-un mod, nu pot sa descriu cat de civilizat si de linistitor, sa gasesc ceea ce ma framanta. Totul a fost sa schimb tara, aceasta fiind Austria, mai exact Viena.
Care e plina de romani ce se trateaza de ani de zile, oameni carora li s-au dat cateva luni si isi duceau boala cu zambetul pe buze. Nu e ieftin, dar e foarte ieftin comparativ cu valoarea unui om.
Sfatul meu, orice problema mai grava aveti, cereti o opinie secundara unui doctor din afara. La ei nu exista opinii diferite ca la noi. La ei totul e standardizat in functie de stare, de analize, totul tine de niste parametri. Ei au experienta in cercetare cat n-avem noi istorie. Nu exista 3 opinii diferite si 3 tratamente diferite, cum se intampla la noi.
La noi, fiecare isi foloseste propria experienta, propriile cunostinte acumulate, dar nu exista o standardizare, pentru ca nimeni nu e interesat de asta. Nu asa se fac banii. Ideea e sa poti mulge pacientul cat se poate, pana mai poate.
Nu vreau sa vorbesc prea mult de rau situatia de la noi, insa a vedea un muribund pe holurile Fundeni-ului, iar un mare `mahar` sa-l intrebe razand cu gura pana la urechi `ai venit dupa rinichi, asa-i?` deja mi s-a parut prea de tot.
Eu inteleg ca meseria asta te dezumanizeaza, insa, din pacate, multi uita ca au de-a face cu oameni, cu sentimente si nu doar niste vite duse la abator si numai bune de facut profit din ele.

Si da, alimentatia ne schimba viata, ne-o poate imbunatati, sau ne-o poate inrautati. E un fapt, nu mai trebuie dovedit, ca n-are cine. Nu e in interesul nimanui sa ne spuna sa nu mai mancam alimente alterate genetic, pline de pesticide, sa nu mai consideram porcul si vaca mai importante ca banala apa.
Nu vreau sa va spun ce inseamna sa vorbesti cu niste ilustri in materie de medicina, care se implica atat in partea lor de tratare, dar si preventie cu sfaturi, cu controale anuale si altele. Pe-acolo, medicina pare mai mult decat un simplu job.
Eu in tara asta, doar in cazul unei urgente, am spus ca nu mai calc in vreun cabinet sau sa fac vreun test de sange.
Sa faci acelasi test de sange la 3 clinici private la interval de 20 de minute si sa iasa rezultate diferite? Unul bun, unul depasit putin peste limita si unul dezastruos? In cine sa mai ai incredere? Sa primesti tratament pentru trombofilie ereditara cu n mutatii genetice in sarcina? Un adevarat cosmar, unii nici n-au auzit de asa ceva. Altii iti spun sa faci tratament doar daca sunt probleme, altii sa iei aspirina, altii doza maxima de Clexane.
Domnilor, va rog frumos, nu mai induceti lumea in eroare. Tot ceea ce facem sau nu facem ne poate provoca rau. Sa spui baga linistit porcul si osanza in tine, ca si-asa o sa mori la un moment dat, mi se pare doar o tentativa de marketing pentru a umple spitalele de clienti.
Am multe de spus, dar prefer sa ma opresc.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 18-12-2012, 12:02:32 de către RaulDuke
da-mi un mesaj privat pe acest forum. faci asta dand click pe numele meu.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 18-12-2012, 10:06:51 de către adamcristian
buna ziua la toata lumea,
ma numesc adam cristian;
am citit aceste postari si am o mare rugaminte la domnul RaulDuke;
va rog sa ma ajutati sa intru in legatura cu dvs. in mod direct, nu pe acest site, din f. multe puncte de vedere;
adresa mea este cristian_adam@festo.com;
daca se poate trimiteti-mi date cum sa va contactez direct ; as dori sa am o mica discutie cu dvs. in ceea ce ma priveste dpdv al sanatatii mele ;
daca nu se poate, oricum am inteles cate ceva din cele postate de dvs si va multumesc;
cristian
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 25-04-2012, 15:15:46 de către RaulDuke
citez: :"nu e suficient pentru a ma convinge EU pe mine sa imi supun mama unui asemenea `tratament` draconic si sa `storc` din ea si ultima farama de viata infometand-o." --- FOARTE BINE SPUS !

la postarea ta de pe celalalt subiect, tocmai am raspuns.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 25-04-2012, 12:37:59 de către MaraTom
Buna ziua,
Ilinca, eu prefer sa merg pe mana medicinei! Nici macar tu nu cunosti asa cum trebuie pe cineva care sa se fi vindecat de aceasta maladie aplicand acest tratament SF pe care-l descrii. Un copil, pe care nici nu-l stii exact, si care sunt absolut convinsa ca NU a baut doar sucuri atata amar de zile, nu e suficient pentru a ma convinge EU pe mine sa imi supun mama unui asemenea `tratament` draconic si sa `storc` din ea si ultima farama de viata infometand-o. Apoi toate exemplele date de tine au sfarsit nu tocmai bine...

Medicii sunt oameni cu ani de scoala in spate care invata pe tot parcursul vietii si sunt convinsa ca daca macar 1% din ce spuneai tu e adevarat, EXISTA macar un grup de medici care sa cerceteze si sa confirme cele spuse de tine. Eu nu pot sa nu cred in vorbele lor.
Cancerul este o boala mult prea agresiva ca sa se poata vindeca precum guturaiul. Aceasta boala difera fundamental fata de o cura de detoxifiere (cu care tu faci analogie)

Asa ca prefer sa raman indobitocita!

N.B. Domnule RaulDuke, v-am mai scris si v-am rugat sa ma sfatuiti, la postarea mea, despre Metastaze osoase. Daca aveti timp si bunavointa, poate imi veti raspunde!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 25-04-2012, 12:26:22 de către Miss Jackson
Stevens, Adevarat a inviat!

Iti multumesc pentru sustinerea ta, esti un dragut si un finut, si pe deasupra esti si o persoana f. inteligenta, cu care se poate discuta, schimba opinii, si asa mai departe....
Ai toata stima si respectul meu!

Te rog insa din tot sufletul sa nu te mai ostenesti oferindu-le acestor "domni/doamne" lamuriri, nu merita sa iti risipesti creativitatea in aceasta maniera.

Referitor la celalalt subiect despre care am mai vorbit, abia dimineata am vazut mesajele tale, iarta-ma te rog! Lasa-mi adresa ta!

Doamne ajuta, toate cele bune!
Vorbim...

Ilincuta
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 25-04-2012, 09:21:31 de către RaulDuke
Stevens, nu ai nici o informatie despre nici un "studiu" de asa ceva, pentru ca NU EXISTA. nu exista studii clinice care sa fi aratat vreodata asa ceva, sau trialuri randomizate, studii prospective, etc !!! daca exista, eu zic ca primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa pui rapid referinta, eventual si linkul unde se gaseste abstractul, spre a putea vedea toata lumea confifugatia asaziselor "studii" ! despre restul iti racesti gura degeaba, pentru ca discutia era legata de ineptia spusa mai sus cu legatura dintre candida si cancer. nu ma intereseaza forma originala a acestui mesaj, ci forma inepta in care a fost prealuata de catre oameni nepregatiti care nu stiu unde le fierbe oala, si anume in concluzia ca totusi "candida cauzeaza cancer".

la fel, cancerul, ca orice forma de boala, este un mijloc prin care, in final, se instaleaza moartea. tu vezi moartea/sfarsitul fiintei unei persoane SEPARAT de orice forma de boala ? in imaginatia ta se traieste bine mersi, tonic si performant ca un maratonist intai 10, apoi 40 apoi 80 de ani, si la 83 de ani, de exemplu, intr-o noapte adormi pur si simplu si nu te mai trezesti ? fara sa fi avut (nu diagnosticat) nici o singura boala inainte ? asa vezi tu lucrurile ? daca da, esti inept! oamenii intai se imbolnavesc si, dupa o suferinta mai scurta sau mai lunga, mor. si durata suferintei si varstele la care apar sunt dispuse pe niste curbe gaussiene care nu poti sa-mi demonstrezi ca s-au modificat semnificativ in ultima suta de ani !
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 25-04-2012, 01:11:23 de către radicus
Stevens, n-am auzit de un studiu atat de mare unde s-au testat efectele consumului de carne, ci doar de unul unde s-au testat efectele consumului de fructe si legume. Cred ca toti suntem de acord ca daca vom consuma foarte des carne rosie vor creste riscurile pentru diferite boli. Dar asta nu inseamna ca eliminarea carnii din dieta duce la eliminarea riscurilor pentru acele boli. Probabil va referiti la cancere din sfera gastroenterologica, celelalte nu prea au vreo legatura cu alimentatia, decat extrem de mica. Nu inseamna ca dieta bazata pe carne va CAUZA vreodata un cancer, ci va creste RISCUL. De exemplu, stim ca un anumit subtip de cancer esofagian poate fi cauzat de consumul exagerat de alcool. In acelasi timp stim ca alcoolul doar creste riscul de cancer ovarian. Daca vom chestiona bolnavii diagnosticati cu aceste doua cancere se pot observa variatii foarte mari in ceea ce priveste consumul de alcool intre cele doua grupuri. Exista o diferenta majora intre cauzalitate si risc.
REPET, nu inteleg rostul discutiei despre riscuri si cauze in legatura cu cancerul. Credeam ca aici se discuta despre renuntarea la alimentele posibil riscante cu scopul vindecarii, ceea ce este imposibil.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 25-04-2012, 01:01:37 de către sandruta
S-a creat o adevarata polemica, observ, totusi cancerul nu este o "raceala", am avut deja 4 membri ai familiei, 3 bunici si tatal meu, care nu se mai afla printre noi din cauza acestei boli.de putin timp mama mea a fost diagnosticata cu aceasi boala...am inceput sa cred ca este vb de blesteme sau ocultism, dar se pare ca totul se rezuma la o "gena" rea...cand doctorii i-au dat speranta de viata bunicii mele 6 luni dupa sedintele de kobalto-terapie (1994), bunica mea a "supravietuit " 8 ani dupa tratamentul soc pe care l-a facut urmand sfaturile naturiste din cartea Mariei Treben si combinand ceaiuri de coada calului, coada soricelului, urzica cu bitter suedez.a si multa rugaciune.
Sunt de parere ca aceste tratamente pot fi complementare tratamentului alopat.poate functioneaza (la restul celorlalte 3 cazuri din famile, boala a fost descoperita prea tarziu si nu s-a mai putut face nimic)
In speranta ca poate ajuta comentariul meu!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 25-04-2012, 00:11:41 de către stevens
Hristos a inviat ! Am uitat sa spun si eu ! Iertati-ma !
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 25-04-2012, 00:05:14 de către stevens
Intr-adevar este vorba de o relatie de proportionalitate si nu neaparat de una cauza-efect ! Ceea ce uneste cele doua este mediul acid si imunitatea scazuta, iar aceasta ipoteza a fost lansata de un medic chirurg daca nu ma insel, care a observat prezenta acestei ciuperci in tumorile operate de el ! Asa ca nu va grabiti sa o acuzati pe d-ra Ilinca ! :)
D-le Radicus dv care intelegeti atat de precis ceea ce vrea sa exprime o persoana pe forum, spre deosebire de d-l dr. Raul - campionul rastalmacirilor si faulturilor logice, nu mai spuneti nimic despre acel studiu efectuat pe 425.000 de oameni, timp de 6, 5 ani si care a stabilit ca mai mult de 70 de grame de carne pe zi mareste riscul de cancer cu nu stiu cate procente ! Aceasta e varianta corecta a `studiului pe 500.000 de oameni` invocat de dv putin mai inainte !

D-le dr Raul intre nastere si moarte exista niste legi ale cresterii si dezvoltarii si, mai ales, ale conservarii ! Moartea e un fenomen natural bineinteles, insa numai atunci cand nu apare prematur ! Boala este o anomalie a functionarii naturale si nu natura insasi ! Chiar daca nu suntem medici, nici copii nu mai suntem ca sa inghitim asemenea sofisme ieftine ! Mai bine ramaneti la operatii, biopsii si chemoterapie, caci o faceti excelent si eu apreciez asta ! Deci..

Cu stima ! :)
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 24-04-2012, 21:44:57 de către radicus
Nici eu n-am inteles ce legatura exista intre candida si cancer. Stiu de un studiu rudimentar, realizat in stil studentesc, prin care se face o asociere intre frecventa candidei si bolnavii de cancer, concluzionand ca exista o legatura intre acestea fara sa se ia in considerare variabilele utilizarii substantelor imunodepresive la tratarea cancerului sau un corp foarte slabit de boala - cu siguranta acestea sunt responsabile de frecventa crescuta a infectiei cu candida la bolnavii de cancer. Poate exista o relatie de direct proportionalitate, dar nu exista nicio relatie de tip cauza-efect prin care candida genereaza cumva (habar n-am cum) o tumora maligna.
Cunosc 4 persoane care au avut de suferit cu candida din cauza utilizarii incorecte a tratamentelor cu antibiotice. Daca ma iau dupa cele spuse pot sa-i anunt sa-si faca testamentul si sa se pregateasca de drumuri pe la oncologie.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 24-04-2012, 19:18:40 de către Vio sau Vasi
@ilincuta...nu pot sa ma abtin...ce vrei sa spui, ca o tumora indepartata chirurgical in totalitate poate sa recada datorita CANDIDEI???? Ce crezi ca aici pe forum toti suntem niste redusi mintal sau tu ai o problema.
Inceteaza cu toate porcariile si exemplele date...nu te crede nimeni, pana si cei care n-au nici-o cunostiinta in acest domeniu isi dau seama ca bati campii...
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 24-04-2012, 17:30:33 de către RaulDuke
concluzie: ilincuta nu are NICI O SINGURA DOVADA pentru nimic din toate cele zise, si cu siguranta ca nu face diferenta intre cancer si candida, pentru ca nu au nici o singura legatura directa una cu alta !

cancerul e cauzat de candida ? nu inteleg de unde ati scornit lucrul asta, care NU SE POATE sa fie mai departe de adevar. La fel, nu exista nici un singur caz docmentat, nici macar cunoscut de tine, care a fost diagnosticat cu CANCER si care s-a VINDECAT folosind NUMAI metode naturiste. chiar si cazurile pe care le descrii tu, sunt despre oameni care au mers indelung pe la spitale. nu ai nicio singura dovada ca respectivul mers la spital nu e defapt singurul lucru care le-a prelungit viata. si sa dai ca exemplu de om "prost" un om inteligent si educat pentru ca nu se ia dupa prostiile tale, sa stii ca judeca lumae din exterior despre cine e prostul defapt!

iar despre mintile luminate care nu au descoperit nimic in directia pe care tot bati tu apa in piua, e simplu: nu s-a descoperit nimic pentru ca NU FUNCTIONEAZA NIMIC, desi s-a incercat in secolul 20 si nu numai, din rasputeri, in zeci si sute si mii de trialuri, fara rezultat.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 24-04-2012, 16:47:47 de către Miss Jackson
Buna,

Mara, da, cunosc o astfel de persoana, este vorba despre un copilas in varsta de 7 ani, de fapt acum are chiar 9... tatal sau l-a luat din spital tocmai pentru ca medicii l-au chinuit inutil si s-a hotarat sa il trateze naturist, ba saracutului copilas ii amputasera si un piciorus si inca doreau sa mai continue cu tratamentele, plus ca ii faceau aproape saptamanal radiografii, ceea ce este total interzis... eu nu le-as fi permis asa ceva, dar stii care sunt indeletnicirile medicilor in general, daca nu faci ceea ce doresc ei si nu te supui tratamentelor prescrise de ei, nici nu te mai baga in seama.
Copilasul este din Ramnicu Valcea, anul acesta nu am mai reusit sa ii contactez (pe el si pe tatal lui), nu stiu ce s-a intamplat, probabil ca nu mai au acelasi numar de telefon, insa isi revenise fenomenal in urma dietei, copilul urma o dieta f. stricta cu sucuri proaspete si era f. bine ultima data cand am vb cu ei, acum cateva luni. O sa incerc sa iau legatura cu o alta doamna pe care am cunoscut-o la spital la Budimex, intr-una din vizitele la acest copilas, si poate imi va mai da dansa detalii despre Ionut (pentru ca asa il cheama pe baietel), sper sa mai fi vorbit cu el, eu nu am mai reusit sa ii contactez... o sa mai incerc si o sa iti comunic starea lui, fara indoiala.

Mai cunosc (sau mai bine spus am cunoscut, pt. ca din pacate acesta nu mai este printre noi) un baietel, tot cam de aceeasi varsta, pe care am incercat din rasputeri sa il ajut sa lupte cu aceasta boala, a urmat un timp (cateva luni) aceasta dieta pt. ca reusisem sa o conving pe mama lui, timp in care isi revenise extraordinar, analizele lui erau mai bune ca niciodata, copilul se putea da jos din nou din pat, se juca, era vioi, din cate am inteles i se micsorasera si tumorile la plamani (nu sunt sigura 100% si nu pot sa confirm acest lucru pt. ca eu personal nu am vazut radiografiile, doar din ce imi povestea mama lui) ... insa doctorii au tot insistat si au convins-o din nou pe mama lui sa il aduca la spital la Fundeni pentru alte tratamente, care din pacate i-au grabit sfarsitul, au urmat radiografii peste radiografii, ii administrau tot felul de medicamente, si ca urmare a acestui fapt a inceput sa i se umfle f. mult un piciorus, apoi si celalalt... sfarsitul a fost ineviatbil... nici nu vreau sa imi aduc aminte cat a suferit bietul copil...

Ma crezi ca as fi fost in stare sa il iau la mine acasa, pe raspunderea mea si sa am grija de el? La momentul respectiv toti din jurul meu m-au considerat nebuna, chiar si parintele meu duhovnic mi-a spus asta, dar as fi fost in stare sa fac asta pentru acest copil, m-a impresionat maturitatea lui si felul in care aborda starea lui de fiecare zi, era vesel si iubaret in ciuda suferintei lui, vorbeam cu el ca si cum as fi vorbit cu om matur, incredibil!!! Mama lui, vazand cat m-am atasat de el, nici nu a avut curajul sa-mi spuna cand a murit, abia la o luna si jumatate am aflat... si aici ma opresc cu povestirea.

Sincer, daca ar fi fost copilasul meu, nu l-as fi lasat nicio clipa pe mainile unor astfel de medici. Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu pe toti de orice boala, dar si daca ne loveste cumva vreuna, ma rog sa ne dea si intelepciunea sa trecem prin filtrul mintii ceea ce ne spun altii ca este sau nu bun pt. noi, sa nu ne luam chiar dupa recomandarile oricarui medic... Parerea mea...

Si spun asta pentru ca am mai avut un unchi, de fapt era unchiul mamei mele (fratele bunicii mele), un om f. cult, profesor universitar (fizica-chimie), asadar un om inteligent, care putea sa judece, putea sa citeasca si sa inteleaga absolut orice, ar fi trebuit numai sa si vrea.
Ei bine, si el a murit de acesta crunta boala tocmai pentru ca nu avea incredere in tatamentele naturiste, pe care le considera, precum spui si tu: "frectie la picior de lemn". Si mai rau decat atat, era atat de cu bun-simt (eu as numi-o prostie in toata regula) incat a refuzat sa mearga sa ceara si parerea altor medici oncologi, sa incerce si alte tratamente in afara celor recomandate de medicul sau curant de atunci, si stii de ce? Ii era teama ca, daca medicul sau cumva ar fi aflat, s-ar fi simtit prost ca nu a avut incredere numai in el... ce parere ai? Poti sa crezi asa ceva?! Fara cuvinte... asemenea replici te lasa complet interzis, si mai ales cand vin din partea unui om cult... Vezi? Si el a studiat si a citit carti grele toata viata lui, a fost un om care s-a plimbat si a facut schimb de experienta cu f. multi profesori din toata lumea aceasta, ar fi avut chiar posibilitatea sa se trateze in strainatate, dar... comentariile chiar nu merita continuate... pana la urma si oamenii destepti pot fi cateodata "foarte prosti", imi pare rau sa o spun, a fost un om extraordinar, pe care il regret enorm, si poate ca astazi ar mai fi fost in viata, dar... prostia si alegerea au fost de partea lui.

Si stii de ce sunt f. putine cazuri vindecate prin metode naturiste, care care ies la iveala cand si cand? Pentru ca oamenilor le este frica sa incerce, ajung la capat de drum si unii abia atunci vad/intrezaresc, iar unii chiar si gasesc, in NATURA, o ultima sansa, o salvare...

Taietura (operatia in cazul acesta), chimioterapia, uneori chiar si o simpla biopsie pot rascoli si inflori foarte mult aceste celule canceroase, si de aici se pot imprastia in tot organismul ajungandu-se la metastaze. Chiar daca este indeparatata prin operatie o tumora de acest gen, boala mai devreme sau mai tarziu poate recidiva, si asta pentru ca, Candida este mereu prin preajma... Eu explic cat pot de simplu si pe intelesul oricarui om de rand, nu sunt un savant in domeniu, insa am habar de niste lucruri esentiale si le percep drept logice... mai ales ceea ce am citit si citesc de zor prin cartile de medicina naturista.

Sa nu crezi ca incerc sa te conving de ceva, iti spun doar cum stau lucrurile... insa orice tratament ai alege trebuie neaparat sa tii cont de faptul ca o dieta f. stricta este obligatorie in cazul acestei boli, macar atat!! Nu te lua dupa cei care spun ca se poate manca orice, sunt inconstienti!

Iti pot lasa datele de contact ale unui medic adevarat (intr-un mesaj privat) sa mergi sa il consulti, sa stai de vorba si apoi sa tragi singura concluzia, asta numai daca doresti.

Si inca o chestiune, stau si eu acum si ma gandesc/intreb, ca o minte mai mult sau mai putin luminata ce oi fi eu, oare tu de ce crezi ca nicio "minte luminata" a medicinei mondiale nu a confirmat cele spuse in astfel de carti?! Oare de ce?!

Multa sanatate si putere de lupta, cu Bunul Dumnezeu inainte! Hristos a inviat!
Ilinca

P.S. Incerc sa aflu care este starea copilului, asa cum am promis, si revin...
Si ar mai fi vorba de o persoana, o doamna pe care am cunoscut-o in 2008 si care se intretine f. bine cu regim si dieta f. stricta, pot sa incerc sa o abordez sa te pun in legatura cu dansa, sa iti arate analizele, sa discutati, etc. daca doresti, desi nu este o fire prea deschisa. Incerc, nu promit...
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 24-04-2012, 12:32:22 de către MaraTom
Buna ziua,
Ilinca, poti tu sa dai un exemplu concret de persoana care s-a vindecat de aceasta boala aplicand tratamentul din carte? Cunosti personal pe cineva? O ruda, un prieten, o cunostinta? Poti sa ne lasi o adresa de e-mail al unui om cu care sa vorbim noi, cei care ne-am da ani din viata pentru a ne salva parintii de la moarte, pentru a discuta cu acea persoana, sa ne arate rezultatele analizelor inainte de vindecare, stadiul bolii etc. si analizele dupa vindecare?
Cum am spus, as face orice sa imi salvez mama, dar imi este tare greu sa cred ca band doar lichide atata timp, parintele meu se va vindeca.
Nu te contrazic, nu neg, dar vreau exemple concrete care sa confirme cele spuse de tine! Si m Mi ntreb, cum de nicio minte luminata a medicinei mondiale nu a confirmat cele spuse in astfel de carti? Or fi incopetenti cativa, dar toti medicii oncologi resping vehement astfel de tehnici, care sunt un fel de `frectie la picior de lemn` cum ar spune mama mea :)
Iti multumesc frumos pentru orice fel de raspuns si iti doresc o zi senina!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 24-04-2012, 12:13:22 de către Miss Jackson
Imi cer mii de scuze, am uitat sa spun exact ceea ce era mai important:

HRISTOS A INVIAT!!!
HRISTOS A INVIAT!!!
HRISTOS A INVIAT!!!

Slavit fie EL in vecii vecilor! Amin!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 24-04-2012, 11:19:05 de către Miss Jackson
Salutare!

Revin cu o informatie extrem de utila (pentru cine doreste sa o ia in seama si sa o considere utila, evident).

La sfarsitul lunii martie a avut loc lansarea unei noi carti, se numeste "Nu hrani cancerul! Alimentatia este aliatul tau impotriva cancerului".
Autori: Pavel Chirila, Madalina Popescu si Cristela Georgescu, Editura Christiana, Bucuresti 2012.

Dl. Pavel Chirila este medic primar boli interne si terapii alternative; am avut deosebita placere sa il cunosc personal si va spun ca este un om inzestrat cu o blandete deosebita, cu credinta in Dumnezeu si cu o remarcabila putere de intelegere a semenilor si a suferintelor lor; iti este mai mare dragul sa stai de vorba cu un astfel de om, eu una l-as fi "acaparat" o zi intreaga sa stau de vorba cu dansul, daca ar fi fost posibil... din pacate sunt multe, foarte multe persoane care ii viziteaza zilnic clinica, iar timpul este destul de limitat.

By the way, drepturile de autor si veniturile editoriale realizate din aceasta carte vor fi cedate integral pentru construirea Clinicii Nera - prima Clinica de Recuperare Oncologica din Romania, care, printre altele, va incorpora si un centru de cercetari, asta ca sa nu se creada de catre "unii" ca sunt iarasi la mijoc cine stie ce interese financiare "colosale" :)

Numai bine, multa sanatate tuturor!
Ilinca C.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 23-04-2012, 20:35:16 de către RaulDuke
bine, mestere, cum zici tu! se pare ca pe tine nu te-a vindecat nici de prostie nici de ignoranta, la fel cum nu a vindecat pe nimeni ajuns la capatul vietii nici de cancer, nici de boli metabolice, nici infectioase, nici de boli cardiovasculare, nici de nimic altceva. ca atare cum contrazici tu faptul ca moartea e un lucru natural ? pentru a face asta, trebuie sa fii ori perfect de prost, ori absolut nebun. eu zic sa mai reflectezi putin inainte de a mai scrie ceva, dincolo de x-ul pe care il folosesti drept semnatura pentru actele care iti atesta iresponsabilitatea pentru orice faci sau zici pe lumea asta, inclusiv pe forumuri medicale ! :D

nu ti-a zis mamicuta ta povestioara aia cand stateai pe olita, la cei nici 18 anisori ai tai, cu "daca nu ar muri nimeni, oamenii nu ar mai incapea pe pamant" ? e o explicatie perfect inteligibila si suficienta chiar si pentru cineva de nivelul tau, deci multumeste-te cu ea si nu mai da clampanitoare, ca strici peisajul ideatic !

repet: a muri e la fel de natural ca a te naste! nimeni nu se poate opune acestui fapt. frustrarea vine din neacceptarea acestui fapt.

cat despre oamenii care gasesc de cuviinta sa puna intrebari aici pe forum, chiar si mie, mai numeste-i tu fraieri de multe ori, sa vedem ce se intampla! de ce sunt fraieri, ca cer explicatii ? ca nu considera (ca tine) ca le stiu pe toate, asa cum numai oamenii lipsiti de inteligenta si educatie fac ?

oricat putine stie "creierasul" meu, stiu cu mult mai multe decat vei stii tu vreodata, deci sunt ok cu asta :D hai somn usor acuma, ca risti sa faci o intindere mentala!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 23-04-2012, 19:11:15 de către catalin v
natura te omoara? cum o mai fi si asta?ce prostii spui, tu stai sa te gandesti inainte sa debitezi astefel de lucruri?vai de capul tau, mai esti si doctor ce bombe scoti din creierasul ala al tau, pe care de fapt nu prea il ai
mai bine du-te frate si vinde gogosi la metrou si nu mai "vinde" gogosi la oameni aici pe forum ca nu esti deloc credibil, vrei doar sa te dai interesant. fraieri aia care iti cer tie sfaturi, auzi natura te omoara, Doamneeeeeeee, mare e gradina ta Doamne. varza esti Raul duke, rau de tot.
natura te vindecar fraiere care esti, ce stii tu?nimic nu stii
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 12-04-2012, 00:53:16 de către RaulDuke
catalin v, da, si eu cu asta ma ocup, cu a incerca sa dau sfaturi bune. totusi cred ca e la fel de important sa atrag atentia asupra celor care insista sa dea sfaturi proaste, cum sunt cele din categoria "natura te vindeca singura". natura nu te vindeca, natura TE OMOARA, asa cum iti da si nastere, la inceput. e simplu, noi NU vrem sa murim, care defapt e lucrul natural, si atunci NE OPUNEM NATURII cat de tare putem. simplu de inteles asta, mai greu de acceptat. ca imi place sa-i mai si admonestez pe cei care insista, asta e doar hobby-ul meu :)
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 12-04-2012, 00:24:40 de către radicus
Liliana, de unde stii ca n-am trecut si eu prin asta? N-am facut contabilitatea bugetului cuiva si cum si-a cheltuit cineva banii. Am spus ca anumite persoane care comercializeaza acel medicament - nedovedit, netestat suficient - au cerut sume exorbitante. Ei au ramas cu banii. Sper ca voi ati ramas cu sufletul impacat ca s-a incercat tot ce era omeneste posibil.
Daca vrea cineva reiau povestea cu Ukrain. Este vandut in SUA ca supliment si nu ca medicament - pentru a fi considerat medicament este nevoie de dovedirea efectelor inscrise in prospect, lucru care nu s-a realizat inca dupa aproape 2 decenii. Nu stiu cine vi l-a recomandat, ce medic. Dar cand apare un medicament nou, netestat suficient, pacientii pot sa se inscrie in studii clinice, cu contract si semnatura, iar medicamentul este primit gratuit.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 11-04-2012, 19:53:25 de către liliana mihalache
Buna seara, tuturor. Nu inteleg de ce ajungeti la discutii atit de contradictorii ? Aici, toti sinteti, , binevoitori, , , dar ar trebui sa va agitati doar daca aveti o problema, un caz, in rest lasati pe cei ce pot da un sfat bun ! nu cred ca i cazul sa judecam pe cei ce au un caz in fam, daca a cheltuit sau nu corect, daca a ales un medicament bun sau rau, radicus ! sa te fereasca Dumnezeu sa treci cu un parinte prin boala asta parsiva !!!!!!!!!! dOAR ATUNCI VEI SIMTI CU ADEVARAT CE INSEAMNA DURERE SAU GROAZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! REFERITOR, la med ukrain, a dat roade pe un cancer pe creier !!!!!!!!! nu ti imagina ca aruncam o suma de bani, doar de amorul artei !!!! mi a fost recomandat de un dr !! dar a fost tardiv !!!!! cit despre nenorocitul asta de cancer, nu exista indoiala ca se trateaza !!!! poate sint putin dura, dar daca aveti rude sau prieteni suferinzi, aratati le si spuneti le zilnic ca i iubiti, fiti alaturi de ei ca si cum ar fi ultima lor zi de trait, lasati i sa manince orice si faceti i sa zimbeasca !!!!!!!!!!!!!!!!atit e important cind ajungi aici, la final de drum. CREDETI MA PE CUVINT..si aveti incredere in dl Raul, tineti cont de sfatul sau, e bun.MULTA SANATATE TUTUROR, IAR APARTINATORILOR, MULTA PUTERE !!!!!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 11-04-2012, 18:51:42 de către catalin v
Este vorba despre o cunostinta a sefului meu, deci nu este vorba despre cineva doar di auzite si din cate am inteles s-a vindecat complet in urma terapiei fara hrana, discutie initiata acu cateva zile, asa ca..pana la urma concluzia as zice ca este foarte simpla, daca natura poate vindeca o boala asa grava e de la sine inteles ca natura poate vindeca orice boala.ca doctor nu o sa recunosti niciodata potentialul naturii.pacat, mare pacat.din cate scrii pe aici doctore se pare ca esti f inversunat impotriva a ceea ce a lasat Dumnezeu pe pamant, plantele sunt medicamentele nostre, asta trebuie sa intelegem cu totii.medicamentele ne scurteaza zilele, oameni buni.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 08-04-2012, 23:32:58 de către stevens
`Da, alcoolul, tigarile, consumul exagerat de condimente, carne si grasimi, etc, pot creste riscul aparitiei cancerului. Oricine stie asta. Dar renuntarea la ele cand o persoana are cancer nu va aduce vindecarea niciodata. Foarte posibil ca renuntarea la alimentele de baza considerate nocive de unii sa nu aduca nici macar un beneficiu vizibil. Cauza si efect, indepartarea cauzei dupa efecte nu aduce totul la situatia initiala. Daca un om e lovit de tren degeaba dinamitezi trenul, omul ramane mort. `

Stimate d-nule Radicus este un citat integral, adica fara pauze, din ce ati afirmat putin mai sus ! Mi se pare ca va contraziceti un pic de la o propozitie la alta si eu chiar nu obisnuiesc sa fac rastalmaciri !
Afirmatia corecta este ca o alimentatie haotica chiar determina dezvoltarea unui cancer (acolo unde exista si o predispozitie poate) iar renuntarea la alimentele nocive aduce un beneficiu vizibil insa nu foarte rapid sau pe masura asteptarilor, cred ca asta ati vrut sa spuneti ! Pt rezultate rapide exista medicina alopata si este foarte bine sa se apeleze la ea de cate ori este cazul, eu nu sunt impotriva !
Iar analogia cu trenul eu as vedea-o altfel ! Daca un om este lovit de tren si scapa cu viata, caci despre acestia vorbim de fapt aici, este f bine sa nu se mai plimbe prin zonele periculoase ca sa nu fie lovit din nou, adica sa inceapa sa respecte cat de cat LEGILE BIOLOGICE si sa nu le mai infrunte sau ignore in mod constant, de exemplu sa nu mai consume carne sau branza de 2-3 ori pe zi ci doar de 2-3 ori pe saptamana (postul) si sa manance echilibrat din TOATE alimentele pe cat posibil in starea lor naturala si nu fierte invariabil (aici ma refer in special la radacinoase), cat despre toxice - tutun, cafea, alcool, sucuri (zahar), conserve (E-uri) - nici nu mai poate incapea vorba ! In felul acesta rezultatele pot aparea si cateodata destul de repede, depinde si de cata informatie si indrumare exista si cata vointa se investeste intr-un asemenea demers !

Sper sa nu fie cu suparare pt nimeni ! Sanatate tuturor !
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 13:41:15 de către RaulDuke
LauraEO, cum am discutat si pe threadul in cauza, diagnosticul de colangiocarcinom a fost unul de SUSPICIUNE, nu de certitudine. nu s-a prelevat biopsie. faptul ca evolutia a fost favorabila si clinic si biologic, fara nici un fel de tratament mai ales, este de natura sa sugereze ca nu a fost vorba de cancer... altfel remisii spontane s-au mai vazut, nu e exclus, dar sunt extrem de rare.

tine deci cont de faptul ca exista o sansa foarte mare ca nu a avut cancer!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 13:39:55 de către radicus
Ilincuta C., nu ti-am catalogat credintele ca fiind ineptii. Ma dezamagesti.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 13:24:40 de către Miss Jackson
Nu va mai chinuiti sa le dati explicatii doamna Laura, nu aveti cu cine... nu ati vazut ca nu se mai opresc in a se contrazice, chiar nu aveti cu cine, lasati-i cu Dumnezeu! Sa se trateze dansii asa cum doresc, numai sa nu mai spuna aberatii, ca bietii oameni ii si cred...

Ce face mama dvs., cum se simte in prezent?

Daca doriti, putem sa mai discutam si in particular, aici ne sunt urmarite comentariile, si nu ca m-ar deranja asta indeosebi, ma deranjeaza faptul ca spun numai ineptii...
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 13:16:14 de către radicus
Hmm, imi pare rau sa aud asta! N-am vazut topicul, am avut perioade inactive si probabil nu l-am observat. Dupa citirea topicului e de inteles de ce ati renuntat la chimioterapie.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 13:08:28 de către LauraEO
Radicus, hai ca nu intru iar in polemici cu voi. Ma opresc aici.
Da, mama mea a fost diagnosticata cu colangiocarcinom, la sf anului trecut a facut toate investigatiile la Fundeni.
Da si am renuntat la chimioterapie alegand plantele.
Uite, aici am deschis topic:
http://forum.romedic.ro/prod/COLANGIOCARCINOM_de_lob_stang_hepatic_063834.html
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 13:03:39 de către radicus
Rezumatul studiului: http://jnci.oxfordjournals.org/content/102/8/529.abstract - exista relatie foarte mica de asociere, nesemnificativa, invers poportionalitate, intre cantitatea zilnica de fructe/legume si riscul de cancer. Ipoteza valabila care poate fi rescrisa dupa concluzii: `Preventia cancerului depinde in foarte mica masura de dieta`.
Exista o serie de variabile si metode statistice care pot fi luate in calcul pentru limitarea erorilor de interpretare. La subtitlul `Methods` sunt prezentate succint cateva dintre ele.

Niciodata n-am auzit sa se testeze o singura planta cand se crede ca efectul il are o combinatie de plante. Toate studiile, atat obiective cat si partinitoare, testeaza un intreg tratament. Ce e mai bun: fier cu vitamina C, fier cu patrunjel, fier cu banane, fier cu tuica de prune. Dupa rezultate iti dai seama care e mai bun. Nu poti sa studiezi cat de bun e un mar pentru sanatate daca nu-l compari cu altceva. Daca stii ca frunzele de dud in combinatie cu strugurii au cele mai bune efecte e EVIDENT ca nu testezi doar strugurii sau doar frunzele. Vei testa combinatia dintre cele doua.

Nu inteleg afirmatia `Iar noi care am ales calea naturopatiei in vindecarea cancerului`. Din cate stiu tatal tau nu a fost diagnosticat cu limfom. Iar mama ta e diabetica, nu stiu de alte boli. Doamne fereste sa fie cineva apropiat tie diagnosticat cu cancer, dar nu cred ca vei renunta la tratamentele medicinei moderne pentru a-i da cine stie ce alge si ciuperci. Nu cred ca vei renunta atat de usor la singura sansa de vindecare.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 12:49:23 de către LauraEO
Ilinca, continua sa studiezi si sa citesti cat mai mult. asta iti va ajuta cu siguranta si nu numai tie ci si familiei tale.
Si eu am avut acum 1 an - 2, tentative sa schimb lumea aici pe forum, dar nu am avut cu cine. Am iesit si mi-am vazut de ale mele. Naturopatia-homeopatia mi-a schimbat viata incepand cu faptul ca a redat sanatatea copilului meu. Am scapat de spitale, acum am un copil normal si sanatos.
Dar vezi, eu am deschis ochii si mi-am imbunatatit conditia si viata prin alegerea facuta. Nu incerc sa conving pe nimeni de `convingerile` mele. Consider ca cine are ochi de deschis deschide si doar daca primeste anumite repere. Mai mult, fiecare e liber sa studieze daca vrea sa schimbe ceva.

Mama mea in lupta cu boala a facut urmatoarele:
- sport, mult sport cu fatza la soare;
- 2-3 l de apa pe zi (dimineata apa cu argila);
- 60 ml suc de iarba de grau/iarba de orz;
- 1 l de sucuri verzi (spanac/patrunjel/salata);
- 1 l sucuri de legume (crucifere+radacinoase);
- o portie de cruditati (hrisca sau alte cereale yang);
- doua amestecuri pulbere de plante medicinale;
- clisme;
- masaje in zona ficatului;
- rugaciune si meditatie;
- iesiri la aer curat;
- si mult mult optimism;

Cred ca am omis multe...dar cam asta e in mare.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 12:25:30 de către Miss Jackson
Foarte adevarat si intru totul de acord cu ceea ce ati spus dvs., doamna LauraEO:

"Insanatosirea vine dintr-un complex de factori, nu e suficienta doar o planta sau un suc. E vorba de o simbioza cand toate elementele naturopate actioneaza si se ajuta una pe alta ducand la un remediu complet."

Asa este, si in plus remediile naturopate actioneaza sigur, bland, doar ca isi vad efectele dupa un timp mai indelungat.

Multa sanatate!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 12:02:40 de către LauraEO
Radicus, ma intereseaza daca cunosti detalii in privinta acestui aspect " Un grup de oameni primeau zilnic portii cu legume in timp ce restul puteau sa manance orice. La final, rata cancerului in grupul cvasi-vegetarian a fost cu 2, 5% mai scazuta decat in cazul grupului cu alimentatie haotica. Riscul de cancer a scazut cu un procent mult mai mic decat se asteptau chiar si initiatorii studiului.".

Nu am inteles exact. Grupul respectiv primea si portii de legume dar consumau in continuare proteine animale ? Iar daca nu mai consumau proteine animale cu ce erau inlocuite? Ma gandesc ca daca inlocuiau proteinele animale cu conserve de soia sau alte semipreparate e cam acelasi lucru.
Mi se pare mai logic ca testarea sa se faca asa: un grup sa consume haotic iar celalalt sa consume preparate cat mai crude iar daca sunt gatite sa fie cat mai organic cu putinta, fara conservanti si alte minunatii.
Totusi mie mi se pare greu de controlat un astfel de studiu derulat pe perioade lungi de timp. Cum ai certitudinea ca cei care trebuie sa duca o viata sanatoasa o si fac ? Cine iti garanteaza ca nu trag la o tigara sau nu au alte abateri ? Doar nu sunt paziti 24 ore din 24, nu ?
Si mai am o dilema. Cum se face testarea unei plante ? Se ia planta si se testeaza calitatile farmacologice ?
Eu cred ca insanatosirea vine dintr-un complex de factori, nu e suficienta doar o planta sau un suc. E vorba de o simbioza cand toate elementele naturopate actioneaza si se ajuta una pe alta ducand la un remediu complet.
Ex. cel mai cunoscut in alopatie : fierul se asimileaza in prezenta vitaminei C. Daca studiezi in particular doar efectul ingerarii de fier s-ar putea sa nu ai rezultate remarcabile, dar daca la doza de fier se asociaza si vitamica C, studiu arata ca FIerul a avut efect, a trecut testul si "medicamentul" e acreditat.
Din cauza asta, in naturopatie nu avem dovezi certe ale eficientei ei, pentru ca e foarte greu de testat.

Iar noi care am ales calea naturopatiei in vindecarea cancerului, exceptand banii dati pe legume nu am cheltuit decat 140 ron/ 2 consultatii la un medic naturopat. Pentru ca sunt sarlatani si in naturopatie asa cum sunt si in alopatie, nu mi se pare corect sa denigrati aceasta medicina. Si noi, oamenii de rand avem minte si vedem cu ochii nostrii sau simtim pe pielea noastra ca ceva are efect. Pana la urma fiecare isi alege drumul. Daca metodele alopate de vindecare a cancerului ar fi functionat mai mult de 50%, da, poate ar fi fost corect ca oamenii sa aleaga aceasta varianta. Dar in conditiile in care omul se duce acasa cu diagnosticul moarte, cu ce va deranjeaza ca incearca si altceva ?
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 11:32:28 de către Miss Jackson
Ooooo, buna dimineata! :-)

Se putea domnule doctor sa am eu o zi fara dvs. si dvs. fara mine? :) Nu, parca nu prea era ok... :)

Dar de data aceasta va voi face pe plac, nu va voi mai contrazice, si stiti de ce?

Pentru ca:

1. Nu doresc sa va mai dau apa la moara. Pana la urma sunteti liber sa credeti ceea ce doriti despre mine, ca sunt nebuna, proasta si tot ceea ce va mai trece prin minte... a, mi-am amintit ca ati mentionat din nou si despre interesul material... credeti cum vreti dvs., ma intereseaza numai ceea ce crede Bunul Dumnezeu, si eu am constinta foarte curata fata de EL.
Va multumesc oricum pentru jigniri; eu, spre deosebire de dvs,. va port tot respectul, nu stiu daca ati observat ca pana acum nu mi-am permis sa va tutuiesc si nici nu o voi face. Sunt convinsa ca sunteti un om minunat, si vreau sa cred cu tot dinadinsul asta; NU sunt suparata pe dvs., nicidecum!! Pana la urma pe cine as putea sa fiu suparata? Nici nu va cunosc. Sunt doar total impotriva principiilor dvs., atata tot, vreau sa intelegeti asta!!

2. Inca o data, pentru ca va respect ca om, si mai putin ca medic, imi pare rau sa o repet, dar asta e, nu pot fi de acord cu ceea ce afirmati, si mai ales ca in viziunea dvs. toti binefacatorii au fost si sunt sarlatani... ma rog, daca asa considerati dvs., iarasi nu va voi mai contrazice...

3. Apropiindu-se Sfintele Sarbatori de Paste doresc sa fiu impacata in sufletul meu, si chiar va cer iertaciune pentru faptul ca poate v-am macinat putin nervii pe alocuri. Probabil ca nu sunt singura cu care v-ati contrazis, va contraziceti si va veti mai contrazice vreodata..., asa ca ... sper sa ma iertati!
Este foarte frumos ceea ce faceti, ca mai oferiti cate un sfat aici pe forum, dar daca va aduceti bine aminte, eu nu va cerusem nicidecum sfatul, dvs. v-ati bagat peste comentariul meu initial, fara sa va fi poftit sa o faceti, dar asta e... eu v-am iertat!

A, cat despre alcool si fumat, nu am mentionat nimic pentru ca m-am gandit ca este lesne de inteles, nici nu cred ca mai era necesar sa mentionez ca acestea 2 sunt strict interzise. Cand eu am trambitat sus si tare despre importanta alimentatiei sanatoase, regimuri si diete stricte in cazul bolnavilor, oare mai era cazul sa aduc in discutie alcoolul si tutunul? Eu zic ca nu, EXCLUS TOTAL!

Acestea fiind spuse, va doresc tot binele din lume, sarbatori Pascale linistite si tihnite alaturi de cei dragi, si f. multa sanatate, ca despre asta este vorba in primul rand aici.

Va promit ca nu va voi mai deranja. Toate cele bune!
Ilinca
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 09:22:53 de către Mary91
Stevens, nu am stiut de existenta acestei ape.Nu stiu daca am voie sa spun marca aparatului dar stiu ca e foarte bun.Contine o membrana care elimina si calcarul din apa.Multumesc oricum pentru informatie.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 09:16:19 de către RaulDuke
nu numai apa chioara, dar orice "metoda alternativa", inclusiv tratamentul cu sucuri, ceaiuri si ciorbe goale.

in rest: mai degraba decat pur si simplu si generic zic "alimentatia", un factor cu impact profund in etiologica cancerului, totusi foarte neglijat si vad ca NEMENTIONAT de nici unul dintre voi pe aici pe forum, mai ales de "naturisti", este consumul (chiar si moderat) de alcool. pentru asta va rog sa revedeti rezultatele studiului european EPIC, cu date culese in ani anterior, pe vreo 500 000 de persoane din 10 tari din eurupa. sau pentru cine stie engleza, cititi macar referinta urmatoare, sub forma de highlights dintr-un articol de pe medscape:

Even Moderate Drinking Increases the Risk for Cancer CME

CLINICAL CONTEXT
Alcohol consumption accounts for a substantial number of deaths worldwide, and Europe is among the regions with highest alcohol consumption per capita. Chronic diseases, especially cancer, are among the disease burdens of alcohol consumption, but past studies have not examined the role of past consumption on future risk.

This is an analysis of a longitudinal European cohort study, EPIC, to examine the role of past and current alcohol consumption on cancer risk among men and women.

STUDY HIGHLIGHTS
The EPIC is a multicenter prospective cohort study from 1992 to 2000 that recruited more than 500, 000 men and women aged 37 to 70 years from 10 European countries.
Participants were selected from the general population, except in France and the Netherlands. This analysis included participants without cancer at recruitment who were not in the top or bottom 1% of the ratio of energy requirement to energy expenditure.
The investigators determined alcohol consumption using a validated dietary questionnaire assessing frequency and portion size of beer/cider, wine, spirits, and fortified wine covering the 12 months before recruitment.
Past alcohol consumption was assessed as self-reported consumption at the ages of 20, 30, 40, and 50 years.
Participants were differentiated by never-consumption, former consumption (past consumption but no current consumption), and lifetime consumption (current and past consumption).
The incidence of cancer was determined with use of regional cancer registries, self-report, next-of-kin report, pathology registers, health records, or death certificates.
Loss to follow-up was less than 2% in all countries.
Analysis was stratified by sex, age, education, body mass index, physical activity, menopause status in women, and other factors.
Alcohol-attributable fractions for cancer risk were calculated.
The recommended level of alcohol consumption was defined as 2 drinks a day (24 g) for men and 1 drink a day (12 g) for women.
Consumption over that level was considered higher than recommended.
Across the countries, there was a north-to-south gradient in alcohol consumption.
Consumption was highest in Germany and Denmark and lowest in Greece and Spain, with a similar pattern seen for consumption above the recommended level.
Among male and female lifetime alcohol consumers, the risk for all cancers increased with each additional drink a day.
Former alcohol consumption in men was also associated with an increased risk for all alcohol-related cancers.
10% and 3% of the risk for total cancer were attributable to lifetime alcohol consumption in men and women, respectively.
The number of attributable cases varied by country because of different population sizes.
For selected cancers, the respective risks for men and women were 44% and 25% for upper aerodigestive tract cancers, 33% and 18% for liver cancer, 17% and 4% for colorectal cancer, and 5% for breast cancer in women.
The highest absolute number of alcohol-related cases in men was found for aerodigestive tract cancers and in women for breast cancer.
A substantial portion of attributable risk was due to consumption above the recommended level of alcohol for men and women.
The authors concluded that lifetime alcohol consumption in men and women, especially above recommended levels, was associated with increased cancer risk and that restricting consumption to recommended levels would reduce cancer risk.
CLINICAL IMPLICATIONS
Lifetime alcohol consumption, especially above recommended levels, in men and women is associated with an increased cancer risk.
The highest cancer risk with alcohol consumption is for aerodigestive tract cancers in men and breast cancer in women.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 01:01:13 de către radicus
stevens, partial adevarata ideea cu acele campanii antifumat. Mai putin despre nutritie. Rata obezitatii e in crestere alarmanta, mai ales la copii. Nu numai in SUA. Cultura fast food este, deja, adanc inradacinata in memoria colectiva a americanilor. Or fi ei...mari, dar alimentatia incorecta tine mai mult de diabet sau boli cardiovasculare. Problema discutata pe topicul acesta nu este `sunca versus salata verde`(este evident care ar fi prima optiune pentru un om care vrea sa-si mentina sanatatea), ci este despre renuntarea la acele alimente posibil nocive DUPA aparitia cancerului. Acum un an sau 2 am citit rezultatele unui studiu mamut desfasurat pe vreo 400.000 de oameni intinzandu-se pe o durata de peste 10 ani. Un grup de oameni primeau zilnic portii cu legume in timp ce restul puteau sa manance orice. La final, rata cancerului in grupul cvasi-vegetarian a fost cu 2, 5% mai scazuta decat in cazul grupului cu alimentatie haotica. Riscul de cancer a scazut cu un procent mult mai mic decat se asteptau chiar si initiatorii studiului. Iar cancerele mai frecvente la grupul de control (haotic) au fost, in principal, la aparatul digestiv (colorectal). In rest, ratele cancerelor non-colorectale in ambele grupuri au fost identice.

Ilincuta C., am vazut ca ai dat exemplu de dezumanizare a medicinei si industriei farmaceutice chiar un caz interesant si dramatic in acelasi timp, al Lilianei Mihalache. Ei bine, nu e cel mai reusit exemplu. Iti spun si de ce. Medicamentul pe care a dat 150 milioane lei este Ukrain, un medicament al MEDICINEI ALTERNATIVE (naturismul intra aici), nicidecum un tratament standard aplicat dupa dovedirea efectelor si aprobarea ca medicament oncologic. Am avut chiar si o discutie contradictorie pe acest forum cu userul `domysan` avand ca subiect chiar acest medicament. Poti cauta printre mesajele mele, oricum nu cred ca te intereseaza. In acele discutii am demonstrat ca nu exista in lume vreun studiu obiectiv care sa ateste ca substantele din Ukrain au chiar si cel mai mic efect asupra pacientilor cu cancer. Cheltuielile uriase ale Lilianei cu acest medicament si deznodamantul tragic arata cruntul adevar al negustorilor de apa chioara care trag pielea de pe oameni promitandu-le vindecare.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 06-04-2012, 00:19:23 de către stevens
Mary 91 nu stiu despre ce aparate scumpe pt filtrat apa vorbesti, parerea mea este ca daca sunt atat de inaccesibile e foarte bine sa ramana asa ! :)
Serios vorbind acum cea mai buna apa, adica de leac pt diverse boli, este apa saracita in deuteriu Qlarivia fabricata la un institut de cercetari in fizica de la Valcea si care se gaseste deja in multe retele de farmacie !

Radicus, daca rata de cancere in SUA a scazut in ultimii ani, asta in mod sigur se datoreaza informatiilor care circula mult mai usor in ultima vreme - campaniile antifumat, antialcool, carti si emisiuni de informare despre nutritie etc insa din cauza faptului ca ei mananca toti la restaurant numai carne `dopata` de pui si vita ati vazut cat de imensi sunt ei ca oameni ?!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 05-04-2012, 19:44:04 de către RaulDuke
mda, absolut improbabil! nu vad cum monopozizez eu discutia. e un forum, aici scrie cine doreste cand doreste... la fel si despre citit.

in rest toate lucrurile scrise si pe care le propovaduiesti tu sunt minciuni, nu conteaza care e cauza lor, nebunie, prostie sau interes material, poate chiar combinatii.

repet: bolnavii de cancer nu trebuie sa urmeze diete alimentare, restrictii severe de nici un fel, alimentatia recomandata este cea echilibrata, care contine in aceeasi masura ca si pentru un om sanatos glucide, proteine si grasimi, iar apoi vitamine si restul principiilor alimentari cunoscuti. restrictiile alimentare se impun indirect, atunci cand omul sufera de boli de metabolism corelate sau nu cu boala de baza (ca de exemplu diabetul) sau cand are alte complicatii, cum ar fi insuficienta renala foarte avansata, insuficienta hepatica, sau alte probleme.

partea cu `cancerul este o ciuperca - candida albicans (sau care o fi)` este iarasi o minciuna, dar nu numai: este o prostie ridicola. este folosita de catre sarlatani ca o explicatie tangibila si usoara pentru oamenii creduli, nimic mai mult.

P.S.: ma intereseaza foarte putin spre deloc ce oameni deranjez eu pe aici, caci treaba mea nu este sa dau apa la moara sarlatanilor nici sa incurajez sperantele false. ce fac aici fac fara nici un interes si e doar un exercitiu pentru gandirea mea oncologica si, daca am ocazia, sper sa scutesc oameni de a se prezenta la medic in ultimul hal al bolii, pentru ca au crezut ei in nu stiu ce dieta sau ce gemoterapie sau mai stiu eu ce baba miraculoasa. peste asta mai confer si niste explicatii cate unor bolnavi sau apartinatori care au nevoie de clarificari. asta e tot.

P.P.S.: vad ca nu rezisti sa nu tot replici si sa replici :D desi ai anuntat inca de mult ca te-ai oprit. amuzant !
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 05-04-2012, 16:59:48 de către Miss Jackson
Domnule doctor, dvs. ma acuzati pe mine de persistenta, dar de dvs. ce spuneti?
Incercati sa monopolizati discutia, nu reuseste nimeni sa spuna mai nimic pt. ca dvs. aveti imediat o replica, si din pacate una f. proasta si de 2 bani.

Am primit mesaje private prin care mi se cere cartea, insotite de comentarii nu chiar pozitive la adresa dvs; se pare ca oamenilor le-ar fi teama oarecum de dvs., nu este posibil asa ceva!!! Ba mai mult, s-a intamplat sa ma intrebe cineva si cat costa cartea, cand eu am spus clar ca nu am pretentii financiare.

Din momentul in care am citit ultima dvs. postare mi-am dat seama ca nu stiti chiar nimic, sunteti de rasul-plansul, si nu alta.
Ne place sa ne dam sofisticati, ca am citit carti grele si aride de medicina, ca am studiat ani de zile, ca am plans, am sangerat (ca sa va citez pe dvs.), si asa mai departe... Asa este omul in general, snob, cauta mai intai solutii complicate la lucruri ce se dovedesc ulterior a fi extrem de simple.
Sa ne lumineze Bunul Dumnezeu sa ajungem la cunostinta adevarului. Si aici redau o fraza dintr-o frumoasa rugaciune: "Care pe cei trei tineri si pe Daniil, care erau in Babilon, fiind hraniti cu seminte, i-ai aratat mai frumosi decat pe cei hraniti cu multe desfatari...`, intelegeti ceea ce doriti...

Evident ca oricine care trece printr-o facultate ramane cu ceva, este imposibil sa iesi de acolo fara sa stii chiar nimic, si dezinteresat sa fii, si tot iti ramane o urma de "ceva" in cap, dupa ce treci de examene. Nu contest ca nu stiti medicina, este posibil sa aveti habar de ceva medicina, nu zic nu. Pacat ca nu v-au invatat acolo si despre importanta unei alimentatii sanatoase, iar in cazul bolilor grave de importanta ei vitala, pacat ca nu v-au spus ca de acolo pleaca majoritatea bolilor noastre, de la o alimentatie necorespunzatoare. Din momentul in care ati spus ca nu sunt restrictii alimentare in cazul unei boli asa de grave (ati mai "spus-o" si cu majuscule) mi-am dat seama ca habar nu aveti de nimic si ca nici nu veti avea habar de nimic esential vreodata, pt. ca nu doriti.
Cartile acelea atat de sofisticate pe care va laudati ca le-ati studiat valoreaza fix 0, si mai mult nu mai am ce sa spun.

Si ca sa nu ma mai lungesc cu dvs. la discutii, pt. ca spre deosebire de dvs. eu chiar am lucruri importante de facut, nu sa stau sa contrazic oamenii pe forumuri, ce faceti daca vin la dvs. la cabinet si va prezint un caz complet vindecat numai prin tratamente naturiste? (cu analizele de dinainte si de dupa, cu tot ce trebuie) Ce faceti?! Si atunci o sa refuzati sa credeti?

Dvs. contraziceti cartea lui Breuss si pe celelalte sute, de care spuneti ca prezinta cazuri vindecate. Eu in locul dvs. n-as indrazni sa fac asta, cartile acelea nu sunt fictiune domnule draga, asta nu doriti sa intelegeti, sunt realitate.
Si ca sa va contrazic in legatura cu ceea ce afirmati ca oamenii aceia au facut totul pe bani grei, va redau mai jos un pasaj din cartea domnului Breuss:

"Un tratament al cancerului, realizat conform instrucţiunilor din această carte, nu costă aproape nimic. În ultimă instanţă, pe parcursul dietei cu sucuri, nici pe mâncare nu se cheltuiesc prea mulţi bani. Faceţi comparaţie cu costul medicamentelor sau cu cel al unei operaţii!
Până în 1990, au fost vindecaţi aproximativ 45.000 (valoare probabil sub-estimativă) de bolnavi de cancer, sau de boli aparent incurabile! Dacă aşa-numita mişcare pentru cercetări asupra cancerului şi şcolile academice de medicină convenţională ar fi studiat alături de mine şi nu s-ar fi orientat împotriva mea, ar fi existat probabil peste un milion de cazuri vindecate."
Trageti singur concluzia!

Acum sa stam stramb si sa judecam drept, ce interese materiale ar putea avea oamenii astia, ca doar nu stau si vand ei legumele in piata pe sute si mii de euro? Pe cand companiile farmaceutice fac o adevarata avere pe seama ignorantei si mai ales pe seama bietilor oameni; doar ce a povestit doamna/domnisoara Liliana ca a cheltuit 150 mil. in 30 zile, si totusi in zadar... ei, ce mai aveti de zis? Va spun eu, mai bine taceti, nu mai spuneti nimic, de vindecat nu se va vindeca nimeni prin metodele si tratamentele dvs. chimice, never ever. Doar chin, si atata tot... chimioterapia otraveste si omoara nu numai celulele canceroase, ci si celulele sistemului imunitar, pe care il face "praf". Iar acest sistem imunitar facut "praf" nu mai poate raspunde in mod eficient la atacurile de Candida (cancerul este o ciuperca cauzata de candida) iar aceasta va castiga teren astfel incat cancerul se va transfera si in alte parti ale corpului ajungandu-se astfel la raspandirea acestuia. Ce ii place si cu ce se hraneste aceasta ciuperca? Candida se hraneste cu zahar, carbohidrati, alimente fermentate... Ar mai fi de detaliat dar nu mai am timp acum... concluzia este ca nicidecum nu putem sa spunem ca nu exista restrictii alimentare in cazul acestei boli!! Chiar nu putem, am fi inconstienti daca am crede asta.

"Cinsteste pe doctor cu cinstea ce i se cuvine ca si pe el l-a facut Domnul..." Intru totul de acord, dar medicul sa aiba si el habar macar de regulile de baza ale unei alimentatii. Ca sa nu mai amintesc (din nou) de regulile stricte de alimentatie in cazul bolnavilor.... Asadar, mai studiati... lasati cartile acelea "grele" ca se pare ca nu prea folosesc in prima faza la nimic, cititi in primul rand ceea ce este de baza, se pare ca ati cam sarit peste asta.:) A, si cititi Biblia, daca sunteti crestin, si daca cumva nu ati citit-o. Da, Biblia este intr-adevar o carte grea si in acelasi timp cu greutate.

Este de la sine inteles, nu cred ca trebuie sa mai precizez, ca tratamentul si cura conform cartii doctorului Breuss sa se faca tot sub indrumarea unui medic, dar a unuia deschis sa ajute, dezinteresat material, si nu in ultimul rand f. iscusit.

Ramaneti cu bine!

P.S. Am impresia ca va este teama ca s-ar putea sa va conving pana la urma chiar si pe dvs. insiva.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 05-04-2012, 09:00:06 de către Mary91
nu stiu daca aceasta dieta da rezultat sau nu, dar este foarte important ca apa sa fie curata, pentru asta e nevoie de un aparat, singurul din lume, nu dau nume, nu vreau sa creada lumea ca fac reclama.si bunicul meu are cancer si m-am interesat si de aceasta carte, exista o doamna care a scapat datorita acestei diete.asa se spune, nu stiu ce sa cred.tot ce stiu sigur e ca, fara acel aparat nu are rost.Dar e foarte scump.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 04-04-2012, 11:27:00 de către RaulDuke
totusi, stevens, eu mananc si branza si carne si expresia "proteinele au hormoni", de orice fel ar fi respectivele proteine, nu reusesc sa o inteleg. nu inteleg decat ca cine spune asa ceva trebuie sa-si clarifice putin notiunile elementare de chimie organica inainte sa tina prelegeri si explicatii. iar daca restul discutiei tale (care peste 90% urmeaza acestei expresii) a plecat de la o asemenea enormitate... iti poti imagina cat de corect e si cat se poate fi de acord cu el = ZERO !
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 04-04-2012, 01:01:49 de către radicus
Normele UE privind alimentele si substantele/cantitatile de substante utilizate la productia de carnuri si preparate din carnuri sunt mult mai stricte decat in SUA. Precizez ca rata bolnavilor de cancer in SUA scade anual cu 1-2 procente de vreo 12 ani incoace. Sa nu-mi spuna cineva ca americanii au ajuns vegetarieni in ultimul deceniu...
Cand tratamentul hormonal la om se intinde pe o perioada indelungata creste riscul, cu cateva procente, pentru anumite limfoame. Chiar daca presupunem ca acei hormoni ajung in cantitati mari in corpul uman NU este explicata, teoretic, aparitia altor cancere. Apoi nu poate fi dovedit vreun beneficiu daca ai cancer si renunti la `carne dopata`. Da, alcoolul, tigarile, consumul exagerat de condimente, carne si grasimi, etc, pot creste riscul aparitiei cancerului. Oricine stie asta. Dar renuntarea la ele cand o persoana are cancer nu va aduce vindecarea niciodata. Foarte posibil ca renuntarea la alimentele de baza considerate nocive de unii sa nu aduca nici macar un beneficiu vizibil. Cauza si efect, indepartarea cauzei dupa efecte nu aduce totul la situatia initiala. Daca un om e lovit de tren degeaba dinamitezi trenul, omul ramane mort.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 03-04-2012, 23:44:53 de către stevens
Am gresit !..Mai trebuia sa pun si un i la stiintifica ! :D

Hormonii de obicei stau in grasimi ! Pt cine mananca doar cazeina din lapte n-are logica propozitia e adevarat, pt cine mananca branza si carne insa are sens "proteine animale" ! Cu restul inseamna ca sunteti de acord ! :)
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 03-04-2012, 23:12:05 de către RaulDuke
STOP! de la inceput, citez: "PROTEINELE CONTIN HORMONI" ?! are logica propozitia asta ?
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 03-04-2012, 22:47:52 de către stevens
Intru abrupt in subiect si va spun ca exista o explicatie stintifica pt evitarea proteinelor in bolile canceroase si ne referim numai la proteinele de origine animala ! Acestea contin hormoni de crestere sau sintetici (cu atat mai rai) care constituie un factor de risc pt dezvoltarea tumorilor ! Ati vazut ce repede creste un vitel sau un purcel ?! In sase luni este deja la maturitate ca schelet, apoi numai se ingrasa ! Se spune ca rata de crestere este de 8 ori mai mare comparativ cu factorii de crestere continuti in laptele uman, iar o eventuala tumora poate capta aceste semnale continute de hrana de origine animala, pe de alta parte tumorile au si ele nevoie de proteine (aminoacizi) pt a se dezvolta, de aceea se evita acestea in tratamentele naturiste ! In schimb este nevoie de o cantitate cat mai mare de flavonoizi si antioxidanti care se stie ca au numai efecte benefice asupra organismului !
Pentru adoptarea unui astfel de regim insa, este nevoie de indrumarea din partea unei persoane cu experienta si de supraveghere medicala de specialitate, fiindca de cele mai multe ori este nevoie de operatie si tratament clasic prima data !!

Sanatate !
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 03-04-2012, 19:34:32 de către RaulDuke
da, catalin v, din pacate cazul de care relatezi tu cu siguranta nu este unul real, este o inventie a cuiva, la fel de adevarat ca relatarea cuiva despre cum vorbeste cu Iisus Hristos sau ca este posedat de extraterestri. de unde provine, daca nu te superi, relatarea aceasta si care sunt ARGUMENTELE pe baza carora pari sa-i dai crezare ? sau e doar o poveste frumoasa in care alegi sa crezi si nimic mai mult ?
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 03-04-2012, 19:21:06 de către catalin v
Buna ziua. Am citit cu interes discutiile dumneavoastra si mi-a atras atentia fapul ca ati adusvorba de apa distilata.as vrea sa va relatez si eu cazul unei fete care a fost tratata cu apa distilata.Era f grav bolnava, medicii nu i-au mai dat nici o speranta si in final a fost tratata tot cu un regim fara hrana, nu stiu exact daca numai si numai cu apa distilata, dar stiu ca ajunsese saraca la 35 kg. important este ca intr-un final a fost vindecata. Sa dam totusi crezare si regimurilor naturiste, se pare ca ele pot face minuni, nu stiu daca este valabil pt toate persoanele si nici daca se potrivesc tuturor unii pot sau nu sa reactioneze la ele, insa cazul acestei fete este unul real si ea a fost vindecata.Cred ca important este sa avem si rabdare sa le incercam, ele actioneaza pe o perioada lunga de timp nu dau rezultate imediate, dar si daca rezultatul este sigur cred ca este bine sa le luam in serios.multa sanatate
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 03-04-2012, 17:24:35 de către RaulDuke
La fel! nu am zis pe nicaieri ca nu esti normala. sa ai o tulburare legata de pierderea unei persoane apropiate e ceva cat se poate de normal si probabil ca cei mai multi dintre noi sufera de asta, chiar daca, la fel, cei mai multi dintre noi, suntem intr-o faza de negare mai lunga sau mai scurta. de asemenea nu neg ca ce sustii tu este de buna credinta! nu am cum sa neg asta, pentru ca nu te cunosc si nu dai semne ca ai vreo agenda separata. totusi, toate acestea nu scutesc lucrurile pe care le zici/sustii/aperi sa fie profund gresite, din radacine, neadevarate si potential periculoase. de buna intentie au fost si cei care au pus comunismul in practica, si cei care au colonizat australia cu iepuri, chiar si persoanele care au contribuit la dezvoltarea armelor nucleare: rezultatele tot dezastruase au fost. deci "buna credinta" nu duce si la "bune rezultate", aici am insistat sa revezi notiunea de "make believe"...

este admirabila dorinta ta de a face o fapta buna, dar ma tem ca din prea mult entuziasm si prin metode gresite, rezultatul este fix opus. nu s-a vindecat nimeni "doar prin metode naturiste" si rezultatul folosirii acestor metode nu a fost masurat niciodata, deci nu se poate vorbi despre efectul lor. ce se stie este ca deproinizarea poate grabi moartea si in orice caz, chinuie si un om normal, dar in mai mare masura un bolnav de o boala consumptiva. cred si faptul ca esti o persoana persuasiva, dar la fel era si hitler, de exemplu, iar asta nu te face mai cunoscatoare asupra subiectului sau mai credibila dpdv medical sau stiintific.

ti-ai format niste principii sofistice pe baza unor concluzii care nu vin din nimic experimentat, de tine sau de altii, si sunt CEL MULT chestiuni de suprafata, neesentiale, iar in cel mai probabil caz, doar supozitii si vorbe despre nimic, ipoteze nedemonstrate, cum e cartea lui breuss si alte sute ca ea.

bineinteles ca nu poti compara diabetul cu cancerul, pentru ca una e o boala de metabolism DIRECTA, iar cealalta nu, cel mult indirect. confuzi cauza cu efectul. nu ai de unde sa stii lucrurile astea, pentru ca nu ai pregatirea necesara, trebuie sa accepti acest lucru, daca insisti pe partea cu credibilitatea. desigur ca NU EXISTA RESTRICTII ALIMENTARE pentru un pacient cu cancer, fata de un om obisnuit. da, omul in general nu trebuie sa fumeze sau sa abuzeze de alcool, dar sa mananci carne... care e problema aici ? cuvantul acesta repetat obsesiv "toxine" are vreo insemnatate pentru cei ca voi, sau e doar ceva mistic asa, invaluit in ceata, cum ar fi cuvinte ca "diabolic" sau "evil" ? chiar si cola sau orice altceva ce consuma oamenii obisnuiti, in cantitati moderate, care ai tu impresia ca este problema in a le consuma ? asta dincolo de tampenii de filmulete facute de psihotici care sufera de conspirationism ? dar despre a supune un bolnav cronic la deproinizare sistematica, ai vreo informatie ? stii macar ce presupune ?

constat ca, inainte de toate calitatile pe care ti le imaginezi ca le ai, cea mai de sus este persistenta. persisti, insisti sa fii habotnica si sa nu te lasi penetrata de nici un rezon, nimic ce contravine lucrurilor marute si strambe pe care le stii si pe care ai ales sa le crezi doar pentru ca iti sunt comode, si ca aplicatie si ca explicatie. ma tem ca asta risca sa te faca o persoana marginita, pentru care persistenta sa devina si ea un defect.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 03-04-2012, 12:05:04 de către Miss Jackson
:))) sunteti simpatic... dvs. aveti impresia ca stati de vb. aici cu un copil pe care puteti dvs. sa il duceti cu vorba asa cum doriti...

Imi primul rand mesajul ii era adresat Lilianei, dar nu, nu puteti dvs. sa aveti liniste pana nu aveti ultimul cuvant, va bagati ca musca in lapte, ca sa zic asa... Ei bine, nici eu nu pot sa va las sa conduceti discutia asa cum doriti dvs. si de fiecare data cand o sa afirmati neadevaruri despre mine o sa va dau replica, sa fiti convins de asta.

Asa v-ati dori dvs., sa am eu o tulburare... ei bine, nu am niciun fel de tulburare interioara si nici sentimente de vinovatie nu simt, nu mai incercati sa faceti pe psihologul cu mine si sa cautati dvs. explicatii si motivatii ascunse pt. ceea ce am postat aici, pt. ca nu va merge, si va asigur ca nici nu o sa gasiti. Sunt un om perfect normal, chiar daca in acelasi timp ff. sensibil.

Ceea ce am dorit cu detalierea acestei carti a fost de buna-credinta, sa fac o simpla fapta buna, acum daca parerile noastre sunt total diferite nu aveti niciun drept sa imi spuneti ca nu am eu dreptate, si nici celor care s-au vindecat prin tratamente naturiste nu aveti dreptul sa le spuneti ca au facut ceva rau din moment ce ei insisi sunt inca in viata si se simt bine.

Am mentionat de la inceput ca nu sunt medic si nici nu consiliez oamenii in domenii care nu ma privesc, asa ca nu pun in pericol viata nimanui, aici fiecare dintre noi poate veni cu un sfat, o idee, nu trebuie sa fii neaparat medic ca sa activezi pe acest forum; si nici prea priceput in ale medicinei ca sa faci o simpla recomandare asupra unei carti :) Cine doreste sa o ia in considerare o poate lua, cine nu... la fel de bine, cum de altfel si unii oameni pot fi de acord cu ideile expuse in ea, pe cand altii nu, ce atata disperare?
Chiar nu doriti sa intelegeti ca nu intentionez sa conving pe nimeni? ci doar sa expun si un alt aspect f. important al acestei probleme.... V-ar fi placut poate sa scriu aici: "mancati ceea ce doriti pt. ca toate va fac bine, nu este nicio problema, beti chiar si Coca Cola, este buna si ea ... sau mai stiu eu ce... sa fim seriosi! Daca am putina constinta si frica de Dumnezeu nu o sa fac asta cand stiu si eu, si alte persoane f. bine ca nu este ok...

La fel ca si in cazul diabetului, nu trebuie sa fii mare doctor ca sa stii exact ce alimente sunt sau nu permise in cazul unei boli ca diabetul, am dat doar un exemplu...

Eu stiu f. bine de ceea ce va temeti dvs., dar din bun simt nu o sa detaliez aici.

Haideti sa va spun ceva, daca am o calitate, aceea este forta de persuasiune, si stiu (am si argumente) ca pot convinge pe cineva de ceva atunci cand imi doresc. Dar nu despre asta este vb aici, pt. ca eu, asa cum am mai afirmat (a nu stiu cata oara, m-am si plictisit de cate ori am spus), nu mi-am dorit sa conving pe nimeni de nimic, am vrut doar sa ofer un sfat; dvs. ati facut din tantar ... un mare armasar.

Discutia s-a amplificat artificial si fara rost. Nu stiu de ce imi dati atata importanta daca spun numai prostii; sincer, nu faceti decat sa ma ajutati sa par si mai credibila decat deja sunt, asta faceti!

Si stati linistit, peste pierderea suferita am trecut demult ..., nici despre asta nu este vb aici. Nu va faceti niciun fel de griji pentru mine, sunt f. ok, din toate punctele de vedere, atat psihic, cat si fizic, multumesc si slava Bunului Dumnezeu pentru asta si pentru toate lucrurile minunate care se intampla in viata mea! Slava LUI in veci!

Si ca sa inchei discutia, pentru ca pur si simplu nu isi mai are rostul, va doresc si eu numai bine, multa sanatate si putere de munca!

Ilinca

P.S. Incepeti sa-mi deveniti chiar simpatic... vb. serios.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 02-04-2012, 20:14:19 de către RaulDuke
din relatarile tale, ilincuta, se intelege foarte mult despre tulburarea ta interioara legata de pierderea unei persoane apropiate, amestecata cu sentimente de vinovatie, care chiar daca nu sunt justificate, sunt foarte puternice. ca atare subconstientul nu te lasa sa te detasezi de acesta problema si incerci sa cauti scurtaturi si raspunsuri si solutii care nu exista de fapt, ba mai mult, le mai si gasesti! repet: ele NU EXISTA, asa cum le vezi tu. am vazut ca ai folosit o expresie tipica englezeasca, respectiv "open-minded"... poate o sa mai reflectezi asupra uneia: "make believe". ceea ce faci tu si atatea si atatea persoane, in speta amestecati dorinta cu realitatea, dar nu faceti decat sa va indepartati si mai mult de la adevar si, pe deasupra, sa dati apa la moara unor sarlatani care nu au nimic de oferit lumii, numai de luat.

imi pare rau pentru pierderea suferita de tine, dar daca crezi ca esti singura sau cea care a suferit cel mai tare, sau speciala in vreun chip, ma tem ca te inseli. treci peste asta si accepta ca TOTI am fost afectati de chestia asta, inclusiv eu, dar solutiile pe care ti le doresti tu NU SUNT REALITATE ! aplicarea lor face chiar rau si in momentul de fata atator si atator mii de bolnavi, care odata diagnosticati, sunt convinsi de diversi oameni sa se tortureze si chinuie prin diete inutile si deprivare proteica, ce le este de fapt foarte necesar in bolile "consumptive".

te mai rog odata sa-ti tii parerile pentru tine, pentru ca sunt eronate si pot sa puna oamenii in pericol. ai respect pentru faptul ca aceste recomandari NU SUNT MESERIA/TREABA/RESPONSABILITATEA TA si nu ai nici un fel de pricepere ca sa le faci!

numai bine in rest !
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 02-04-2012, 17:01:48 de către Miss Jackson
Buna Mihnea,

Ti-am expediat cartea, sa iti fie de folos! Doamne ajuta!

Ilinca
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 02-04-2012, 16:55:36 de către Miss Jackson
Buna Liliana,

Ce pot sa mai spun... cuvintele sunt de prisos pe langa durerea pe care o resimti. Imi pare foarte rau, si te inteleg, dar intr-un fel trebuie sa te bucuri ca mama ta a scapat intr-un final de suferinta. Si fii convinsa ca Bunul Dumnezeu i-a pregatit un loc minunat, pe care noi nici macar nu ni-l putem imagina; mama ta este in Rai si fii convinsa ca ea este mai bine decat oricare dintre noi, cei de pe Pamant, acum. Sa nu incetezi sa te rogi pentru sufletul ei.

Dupa cum ti-am mai povestit, eu am avut un bunic care s-a chinuit f. mult cu aceasta boala si sfarsitul a fost inevitabil. Sincer iti spun ca am suferit foarte mult in ultimele lui luni de viata pentru ca nu se mai putea da jos din pat si avea dureri destul de mari, insa cand am aflat ca a murit am simtit de-a dreptul o usurare, am stiut atunci ca l-a iertat Bunul Dumnezeu. Chiar am simtit o mare bucurie stiind ca nu il voi mai revedea suferind.
Si cu atat mai mult am suferit pe timpul cat inca mai era in viata, pt ca imi transmitea mereu prin mama dorinta lui de a ma vedea; eu mereu amanam momentul pentru ca nu ma simteam in stare sa dau ochii cu el si sa il vad in starea aceea; poate fi catalogat ca un gest egoist din partea mea pt ca intr-un fel doream sa ma protejez pe mine insami de suferinta. Imi este foarte greu sa vad oameni in suferinta, oricine ar fi acea persoana, imi face deosebit de mult rau, nu pot sa trec repede peste astfel de momente... Ei si totusi m-am dus sa il vad, a fost prima si ultima intalnire de acel gen, cu 3 luni inainte sa moara, l-am sarutat pe obraz si am ramas cu amintirea chipului sau senin, avea ochii albastri si o privire ff calda, intotdeauna o sa mi-l amintesc asa... M-am rugat, din momentul revederii, in fiecare zi la Bunul Dumnezeu sa ii scurteze chinul si sa il ia mai repede in imparatia Sa.

Imi dau seama ca, fiind vorba de mama ta, poate suferinta a fost si mai crunta, mai ales ca ai stat si ai ingrijit-o pe toata aceasta perioada. Dar bucura-te nespus pentru sufletul ei pentru ca este in impartia lui Dumnezeu acum; si mai mult decat mantuirea sufletului ce ne-am putea dori si noi? Nimic nu este mai de pret, iar boala ne este data adeseori spre curatire sufleteasca, cu toate ca noi mai greu intelegem asta.

Am vazut mesajul tau privat si o sa iti raspund la el, in orice caz daca o sa mai doresti sa vorbim si daca te (mai) pot ajuta cu ceva, sa stii ca as prefera sa vb. prin aceste mesaje sau pe mail, nu doresc sa mai postez niciun fel de comentariu aici, sunt foarte dezamagita de marginirea si neincrederea unor oameni... si mai ales de comentariile lor malitioase.

Poate ca tu esti mai open-minded si chiar as vrea sa iti daruiesc aceasta carte (pe mail evident) ca si tu sa o poti darui la randul tau mai departe cuiva care poate va mai fi in nevoie..Macar sa o citeasca...

Si DA, domnilor care urmariti aceste mesaje, chiar acesta este secretul, o dieta bazata exclusiv pe hrana lichida pentru a se putea detoxifia organismul. Dar nicidecum nu imi doresc sa va mai conving, nu aveti decat sa spuneti ca sunt aberanta, chiar nu dau doi bani pe parerile dvs.
Poate nu stiti ca si Valeriu Popa a vindecat astfel de cazuri de boli f. grave tot prin diete f. stricte bazate pe sucuri, ceaiuri si apa distilata. Sau poate nu stiti nici macar cine a fost Valeriu Popa... nu m-as mira...

Asadar, draga Liliana, sincere condoleante, si daca vei dori sa mai vorbim, poate si despre alte lucruri, mai vesele, cu cea mai mare placere o putem face, dar precum ti-am spus, nu vreau sa mai scriu nimic aici.

Toate cele bune, multa sanatate iti doresc din tot sufletul, dar si dvs., tuturor celorlalti, care cititi aceste comentarii.

Ilinca
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 31-03-2012, 19:19:27 de către RaulDuke
ai dreptate.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 31-03-2012, 11:14:40 de către Coyote
Nu-mi vine sa cred!!!!
Mi se pare aberant ca cineva ar putea sa se vindece de cancer prin malnutritie, pentru ca de fapt asta recomanda acest Breuss. Si mi se pare si m-ai aberant ca cineva sa creda asa ceva
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 30-03-2012, 21:48:52 de către liliana mihalache
CIT DESPRE SFINUL MASLU, AM MERS IN FIECARE MIERCURI SI VINERI, LA NOI LA PIATRA NEAMT.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 30-03-2012, 21:45:52 de către liliana mihalache
buna Ilinca. Asi fi vrut sa ti multumesc peste o luna macar, daca ar fi fost posibil, dar din nefericire mamicuta mea nu a mai vrut nimic !!!!!!!!!! a plecat dintre noi ffff fericita, iar pe noi ne a lasat zdrobiti fizic, psihic si moral !!!!!!!!!!!! nu pot spune ca sint nemultumita cu mine insumi !! tot ce a fost posibil, omenesc si moral.am facut, ba chiar si imposibilul ! I AM FACUT 30 ZILE UN MEDICAMENT PERFUZABIL CARE SE NUMESTE UKRAIN, o fiola costind 500 ron, da 5 mil !!!!!!! cine ar mai risca 150 mil pe vremea asta grea ???? eu am incercat ! pt mamica orice am facut, nu i singura investitie !!!!!!! dar nu am avut putere sa o ajut sa i lungesc viata !! in schimb sint bucuroasa ca a inteles ca am iubit o, i am spus cu totii asta zilnic !!!! cu toate astea, ne a parasit !!!!!!!!!ACUM CRED CA NU M AI ARE DURERI !!! DUMNEZEU SA O IERTE !!!!!!!!!!! A AVUT O INMORMINTARE FFFF FRUMOASA, O SLUJBA CU UN SOBOR FORMAT DIN 8 OPT PREOTI , DEOSEBIT DE FRUMOS A FOST !!! DACA E ADEV CA HOITUL SE DUCE, IAR SUFLETUL VEDE TOT 40 ZILE.ATUNCI SA BUCURAT !!!!! SANATATE MULTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 30-03-2012, 14:09:11 de către mihnea78
Si eu sunt intersat de aceasta carte.am auzit cate ceva despere dieta lui Breus dar nu am putu accesa linkul sa descarc cartea.oricum in medici nu mai am incredre, am vazut limitele lor, sunt parsivi si te duc de nas ca sa iti ia banii, chiar si de la muribunzi primesc spagi.nu stiu cat de geniala este cartea insa vreau sa o citesc.daca mi-o poti trimite si mie Ilincuta C ti-as fi foarte recunoscator, iti trimit un mesaj privat cu adresa mea de mail. multumesc mult
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 29-03-2012, 23:02:59 de către RaulDuke
nu stiu ce te face sa crezi ca cineva din discutia asta e admin pe acest forum. discutia oricum nu-si are rostul in termeni de jigniri ci pur si simplu de sfaturi daunatoare pe care le dai si pe care le da oricine care ii spune unui bolnav de cancer ca ar fi bine sa se hraneasca doar cu sucri de fructe si legume, asta e tot. tu faci asta din inconstienta, dar te iei dupa niste oameni care le-au facut pentru bani grei.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 28-03-2012, 11:16:54 de către Miss Jackson
A, si despre stergerea comentariilor postate de mine, puteti sa faceti si asta daca doriti si va va face sa va simtiti bine, puteti chiar sa imi stergeti si contul de pe acest forum, nu ma deranjeaza de asemenena...

Numai bine!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 28-03-2012, 11:10:33 de către Miss Jackson
Buna ziua,

D-na vasi-viorica, nu cred ca am jignit pe nimeni, ma consider prea cu bun-simt ca sa fac asemenea gesturi.

Vedeti?! V-ati inselat in ceea ce ati afirmat despre mine, ati fost convinsa ca nu sunt fitecine... ei bine, chiar sunt o persoana oarecare, nu sunt nici persoana publica, cum de altfel nu am niciun fel de interes financiar, nici vreo boala psihica si nicidecum nu imi doresc admiratori, departe de mine toate cele mentionate de dvs. si de dl. doctor.

Am postat informatii despre aceasta carte, pe care cu tot respectul va rog sa ma lasati in continuare sa o consider fascinanta, si nu am facut altceva decat sa o ofer oricui ar fi interesat sa o citeasca. Ce interese ascunse vedeti in asta?!

Si da, domnule doctor, in alt context, decat cel dezbatut aici, poate chiar sunt o nepoata visatoare, aici nu va contrazic, ce ar fi rau in asta?!

Dvs., si oricine altcineva, sunteti liber/libera sa luati in considerare ceea ce doriti, la fel cum si eu am parerile si valorile mele, si credeti-ma ca nu sunt bazate doar pe studiul cartilor. Am vazut, si cu siguranta o sa mai vad oameni in suferinta, am intins, si cu siguranta voi mai intinde o mana de ajutor cui va dori sa o apuce, nu consider ca am gresit cu nimic incercand sa ma fac utila.

Fiecare este liber sa aleaga, sa citeasca, sa actioneze, sa se trateze dupa cum doreste, repet: nu am impus nimanui sa faca cum vreau sau gandesc eu si nici nu o voi face vreodata, Doamne fereste! NU inteleg de unde atata agresivitate si suparare...

Iar daca chiar considerati ca am jignit, imi pare rau si imi cer iertare! Chiar nu imi mai doresc sa intru in contradictoriu cu nimeni, sincer... am obosit! Nu va doresc decat foarte multa sanatate, dvs., si oricarei alte fiinte de pe acest pamant.

Iar dvs., domnule RaulDuke, va doresc mult succes in continuare in activitatea pe care o prestati! Si chiar imi doresc sa aveti succes, sa va ajute Bunul Dumnezeu!

Cam atat am mai avut de spus, o zi buna!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 27-03-2012, 20:02:06 de către RaulDuke
Ilincuta C., nu sunt de parere ca exista motive grele pentru care sa ti se stearga postarile, intrucat, dupa parerea mea, nu te faci vinovata de cine stie ce incalcari ale regulamentului; oricum, asta conteaza mai putin. Ce conteaza cu adevarat, zic eu, este faptul ca te-ai decis sa ma lasi pe mine sa am ultimul cuvant in aceasta discutie in contradictoriu si iti sunt recunoscator pentru asta! Imi faci treaba cu atat mai usoara si le lasi sperante mai mari potentialilor cititori, care de obicei au sanse mai mari sa citeasca ultima postare.

Cu siguranta nu sunt Dumnezeu si nici nu stiu tot despre toate. Doar stiu mai multe decat tine in general, iar despre oncologie stiu mai multe decat practic oricine care NU e medic sau macar biolog. Oncologii stiu cele mai multe destre diagnosticul si tratarea cancerului, asa cum inginerii stiu cel mai mult despre... mecanica fluidelor, de exemplu. O relatie cauza/efect foarte simplu de inteles pentru oricine nu cu creierii destul de imprastiati incat sa incurce aceste 2 lucruri intre ele, asa cum pari sa faci tu. Ai impresia ca inveti biologia cancerului citind beletristica sau carti spectaculoase despre nimic ? Nu, oncologia teoretica se invata citind cele mai aride carti posibil, pentru care ai nevoie de multi ani de munca preliminari, doar pentru a le putea descifra!

Iata cum sta treaba: medicii NU sunt oameni de stiinta iar eu la randul meu NU fac cerctare! Toate lucrurile pe care le invat si pe care le-am invatat si pana acum, nu le numesc pretentios `cercetare` ci doar norma in care se aplica ce are mai bun omenirea de oferit in lupta cu o boala atat de feroce. Cercetarile le fac si le-au facut echipe formate din mii de oameni, care au investit miliarde de dolari, milioane si milioane de ore de munca, incercari, eforturi peste eforturi, au pierdut, au sacrificat, au plans si sangerat, pe de o parte medici, pacienti si oameni de stiinta, toate acestea combinate. Aceste sacrificii ei le-au facut nu din dorinta de a vinde un produs, sau o carte, sau de a se face cunoscuti pe sine. Au facut asta in buna credinta, pe de o parte, si pe de alta din teama si respect pentru ferocitatea acestei boli necrutatoare numita cancer. La cat de multi oameni sunt care au facut asta, mi se pare cel putin neplauzibi, daca nu chiar nebunesc, din partea oricui, sa sustina ca TOTI au fost fie interesati economic, fie naivi sau dusi cu pluta si nu stiu ce au facut si pe ce drum se afla. De partea opusa, consider ca un om ca Breuss (unul singur si cu putini acoliti) are sanse mai mari pentru a-si avea munca pusa la indoiala, fie ca, asa cum am zis, nebun sau interesat financiar sau un visator fara sperante de vindecare.

Despre faptul ca unii oameni se prezinta inclusiv la mine in sectie cu o bala ajunsa intr-un hal fara de hal pentru ca au decis sa mearga la un dietetecian chinez sau breussist sau pentru ca le-a zis o nepoata dusa cu pluta, totusi binevoitoare, ca se vindeca daca mananca suc de morcovi si tzelina cruda... asta am vazut-o de prea multe ori ca sa te iert pe tine sau pe oricine care isi face publice opiniile de acest gen, in loc sa le tina pentru sine. De asta nu ezit sa va demasc ! Nu stiu care sunt motivele voastre, de buna seama unul din acestea trei: lipsa de bun simt/naivitatea sau pura boala psihotica sau doar interesele economice.

Eu in schimb nu am nici un unghi obscur, nici o agenda. Nu sunt persoana publica si nu sunt interesat sa ma fac cunoscut, pentru a-mi atrage `clientI`, nici sustinatori si admiratori si nici critici si atacatori, mai multi decat am in viata reala la locul curent de munca. Activitatea mea pe acest forum este sprea a indruma oameni care au nevoie de mai multa indrumare sau informatii sau explicatii, caci stiu din proprie experienta ca nicioadata nu au timp de vorbit suficient cu medicul lor. La ce banuieli se preteaza activitatea mea de aici de pe forum... nu prea vad. Si pentru cine gaseste... nu prea imi pasa.

Ai dreptate deci: oncologia este un ocean; eu sunt un rechin, iar majoritatea oamenilor care vor sa se contrazica pe tema asta cu mine pe internet, defapt nu stiu nici sa inoate.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 27-03-2012, 19:25:15 de către Vio sau Vasi
Hei Ilincuta draga, sunt convinsa ca nu esti fitecine, dar cuvintele folosite in conversatie iti dau nota 4, dar e problema ta.
Cu siguranta ti se vor sterge comentariile jignitoare.
Opinia mea...nu se vindeca cancerul cu sucuri, cu ierburi, poate ajuta, dar nu vindeca.
Am tratat chisturi ovariene cu diverse..si s-a ajuns in final tot la cancer ovarian, asa ca...
Iti respect opinia, dar te rog nu jigni persoane care ne-au fost de ajutor aici si inca cum...
o seara buna...
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 27-03-2012, 16:26:21 de către Miss Jackson
Draga Liliana,

O precizare, eu te-am sfatuit sa mergi la Sf. Maslu la manastirea Radu-Voda, insa abia acum imi dau seama ca nu m-am gandit sa te intreb daca esti cumva din Bucuresti, in caz contrar fiind mai greu sa ajungi la aceasta manastire.

Dar chiar si asa, te sfatuiesc sa mergi impreuna cu mama ta la orice biserica la aceasta sfanta slujba, o sa ii fie de foarte mare folos.

Doamne ajuta!
Ilinca
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 27-03-2012, 16:22:19 de către Miss Jackson
Ha, ha, eram ferm convinsa ca veti "ataca" din nou. Sunteti precum rechinii, pe cuvantul meu, stati la panda si cum se spune ceva ce nu este in acord cu convingerile dvs. sariti repede si "muscati".

Pai nu spuneati domnilor ca sunteti mari cercetatori?! Cand mai aveti timp de "savante" cercetari daca nu ratati nimic pe forum?

D-le doctor, in special dvs. va adresez acest mesaj; nu este vorba despre niciun orgoliu aici, nu aveti decat sa credeti ceea ce doriti, oricum prea putin conteaza pt mine parerea dvs.

Stau si ma intreb oare de ce nu doriti sa acceptati ca natura uneori va depaseste cu mult, cu foarte mult, toate "cercetarile" dvs. "marete", cu cazuri concrete de vindecare, oameni care erau cu un picior in groapa si care acum sunt mai sanatosi si mai plini de viata ca niciodata... Asta nu vreti sa acceptati, adevarul!

Despre mine puteti sa spuneti orice doriti, ca aberez, ca spun prostii, pana la urma am expus doar continutul unei carti. Ea apartine unui adevarat medic neamt, pe nume Rudolf Breuss, stiti dvs cine a fost acest domn? Un adevarat geniu, este cel care a tratat si vindecat numeroase cazuri de cancer, nu a avut timp de pierdut vremea contrazicandu-se pe forumuri cum faceti dvs care nu prea cred ca va puteti lauda ca ati vindecat pe cineva.

As fi curioasa in ce spital va oferiti serviciile medicale, daca sustineti ca sunteti doctor... As veni personal sa va cunosc!

Si tocmai ca NU eu sunt cea care contrazic medici, bilologi si cercetatori, precum afirmati, ci un savant care a obtinut rezultate uimitoare prin cazurile pe care le-a vindecat. De ce nu vreti sa acceptati? Imi pare rau, dar sunteti atat de limitat!
Adevarul doare, asa este, daca spuneam niste aberatii poate ca nu imi dadeati atata importanta, dar stiti dvs f. bine ca nu sunt deloc aberatii, insa nu doriti sa recunoasteti. Sau poate, in obtuzitatea dvs. chiar asa ganditi, cine mai stie?! Sa fim seriosi, orice om cu putina minte stie ce spun si ca nu vb. prostii, dar lasati, oamenii care stiu sa faca diferenta stiu si ce sa aleaga pt sanatatea lor.
Si nu risc sa fac nimic pentru ca nu am impus nimanui nimic, sunteti chiar culmea! Fiecare este liber sa aleaga, am adus in discutie o carte, poate lumea vrea sa o citeasca, de ce va temeti atat de mult?! Oh, Doamne!

Daca s-au facut si se fac atatea cercetari de ce nu s-a descoperit draga domnule pana acum niciun tratament cu adevarat eficient? Da-ti-mi voie sa va spun eu, pt ca sunt la mijloc interese financiare uriase, adevarul despre vindecarea acestei boli se stie deja demult, este atat de simplu si de bland, iesirea lui la lumina ar falimenta cu adevarat industria farmaceutica care comercializeaza aceste tratamente ucigatoare.

Ramaneti dvs la parerile dvs si eu o sa va urmez sfatul, o sa mai citesc; DAAAA, o sa mai citesc, cu siguranta o sa mai citesc, pt ca imi place sa citesc, imi place de fapt sa aflu adevarul! Dvs ramaneti aici pe forum si contraziceti oameni savanti, repet: nu pe mine m-ati contrazis.

Credeti ca daca ati absolvit medicina, sunteti Dumnezeu?! Sa revenim cu picioarele pe pamant si sa nu ne imbatam cu apa rece!
Exista oameni care nu au absolvit medicina, care dau sfaturi pe acest forum si care sunt cu mult, cu f. mult mai instruiti decat dvs., credeti-ma pe cuvant!

Numai bine va doresc, chiar nu am de gand sa va mai raspund, ma lasa total indiferenta ceea ce veti mai scrie sau jignirile pe care mi le veti aduce. Imi este mila de pacientii pe care ii aveti in grija! Sa aiba Bunul Dumnezeu mila de ei!

V-am enervat, nu? Sunt convinsa, putin imi pasa, ramaneti in bezna mintii!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 27-03-2012, 00:13:55 de către RaulDuke
ilincuta c, da, este foarte frumos si dragut si chiar adorabil sa avem fiecare idei si opinii si pareri personale despre lucruri exterioare, care ne pot afecta pe toti, dar cel mai corect, dupa parerea mea, este ca atunci cand NU suntem specialisti intr-un domeniu in care acestia exista, sa ne tinem respectivele opinii pentru noi! cel putin pentru ca e posibil sa gresim foarte mult si sa contaminam pe altii cu niste idei gresite din care sa rezulte niste actiuni daunatoare, asa cum ITI GARANTEZ ca risti tu sa faci, foarte mult, pentru oricine e putin mai naiv sau influentabil, si are uimitorul nenoroc sa dea cu privirea peste postarile tale de mai sus.

in aceasta discutie, iarasi GARANTEZ, tu esti cea care trebuie sa mai citeasca si sa mai invete, sa mai reflecteze si sa se mai gandeasca, si, nu in ultimul rand, sa "treaca putin" peste propria persoana, peste orgoliul acela si lipsa de umilinta care iti da impulsul de a trancani spre a contrazice oameni intr-un domeniu in care tu doar citesti un fel de beletristica, iar cei pe care ii contrazici sunt biologi, medici, cercetatori, etc.

reiterez: mai gandeste-te !
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 26-03-2012, 23:41:06 de către radicus
Doamna Ilinca, va respect si eu opinia. Nici nu incerc sa conving pe nimeni ca e adevarat sau nu ceea ce spun. Vreau sa adaug ca viziunea dvs coincide cu viziunea populara, arhaica. Si eu eram adeptul acestei viziuni in urma cu mult timp: daca mananci sanatos scapi de cancer. As fi vrut sa fie atat de simplu. Pana la urma si eu si dvs si Raul, absolut toti avem sanse mari sa ne confruntam pe parcursul vietii cu aceasta boala crunta. Din pacate, cancerul nu inseamna doar o tumora urata, este mult, mult, mult mai complicat si mai greu de tratat.
Chiar daca mesajul celalalt ii era adresat lui Raul, trebuie sa precizez ca stiu despre studiile prin care se face o asociere intre sistem imunitar scazut - candida - cancer. Insa nu se determina cauzalitatea. Cancerul este cauzat de candida sau de sistemul imunitar scazut? In mod cert candida apare din pricina sistemului imunitar scazut, in mod si mai cert sunt o serie de cancere care apar din acelasi motiv.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 26-03-2012, 17:14:43 de către Miss Jackson
D-le radicus, sunt in total dezacord cu ceea ce ati relatat, insa fiecare este liber sa aiba propriile convingeri si opinii.

Va respect punctul de vedere, asa cum va rog si pe dumneavoastra sa il respectati pe al meu.

Multumesc, o dupa-amiaza deosebita!
Ilinca
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 26-03-2012, 17:10:02 de către Miss Jackson
Domnule doctor oncolog, RaulDuke, despre ce vorbim aici?!

Hmmm... vorbim limbi diferite, asta e clar!

Eu am istorisit pe scurt continutul unei carti, unde sunt prezentate cazuri concrete de vindecare pe baza unei diete exclusiviste din sucuri, iar dvs. bateti campii in continuare despre nu stiu ce metode de tratament care costa sute si mii de euro. Inca o data intreb: despre ce vorbim?!?!

Sa ne intelegem clar, odata si pt. totdeauna, nu stiu ce aveti dvs. in minte, nu este vorba despre nicio metoda si niciun produs "minune", sau mai stiu eu la ce va ganditi dumneavoastra, este vb. despre un simplu regim bazat pe sucuri de legume, f. important in faza de detoxifiere a organismului, atat!

Si dvs., mai mult decat oricine, ar trebui sa stiti cata importanta are un regim alimentar strict, fara toxine, in cazul acestor bolnavi, ca doar sustineti ca sunteti medic, daca tot vreti sa fiti unul adevarat.
Nu ma afluu aici pentru a intra in polemici, nici cu domnia voastra si nici cu altcineva, asta sa va fie clar, vreau doar sa aduc in lumina un aspect ESENTIAL in tratamentul acestei boli, imi pare rau ca avem opinii diferite...

Stiti dvs. oare, ca doar sunteti medic oncolog si deh, poate ati citit, cercetat, studiat... cum ca, banala ciuperca Candida ar fi responsabila de aparitia cancerului, pe fondul unui sistem imunitar deficitar?! Pai daca nu stiati, aflati acum...

Sfatul meu: mai ganditi-va, mai reflectati si, nu in ultimul rand... mai cititi!!!

Doamne ajuta!
Ilinca
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 26-03-2012, 14:47:35 de către RaulDuke
daca toate aceste produse si metode nu s-ar vinde "ca la piata" si pe bani grei, platiti direct de catre pacienti, poate chiar ar mai avea o ultima tenta de credibilitate. dar asa, cand vorbim de preturi de sute de euro pentru metode care stiintific vorbind NIMENI nu a reusit sa sustina ca ar avea vreun avantaj in comparatie cu A NU FACE NIMIC... cred ca nu le poate da atentie decat cineva fara nici o cunostinta sau bun simt stiintific, aflat intr-o stare de panica foarte mare. alternativa nu vad, si spun lucrul asta ca medic oncolog.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 26-03-2012, 14:02:01 de către radicus
Ilincuta C., este admirabil ca incerci sa ajuti prin cunostintele si valorile tale.
Dar. Cancerul este grav in toate cazurile, niciodata celulele maligne din corp nu vor fi eliminate cu diete. Dupa ce cancerul a aparut, indiferent care a fost cauza, regimul alimentar are un efect foarte mic (spre deloc) asupra celulelor maligne. Este clasic exemplul fumatorului care are cancer bronhopulmonar iar la depistarea bolii se lasa de fumat. Renuntarea la fumat nu va avea niciun efect, cancerul se dezvolta si metastazeaza ca la o persoana care continua sa fumeze.
Eliminarea obiceiurilor nesanatoase iti pot scadea riscul de a fi diagnosticata cu cancer peste ani de zile? Da, daca nu bei, nu fumezi, nu mananci des alimente cu nivel mare de substante cancerigene, eviti grasimile, etc. Chiar si asa vei avea un risc, nu-l poti elimina.
Cand ai hipertensiune arteriala nu primesti alimente cu sare. Cand ai diabet zaharat nu primesti dulciuri. Cand ai boli gastrice nu primesti fripturi. Si asa mai departe. Dar cand ai cancer poti sa mananci cam orice aliment, va fi exact acelasi lucru. Ca o comparatie cu acest context, nimeni nu te opreste sa nu mai bei lapte zilnic pentru ca ai dioptriile nu-stiu-cat. Nu exista legatura. Renuntand la consumul de lapte dioptriile vor continua sa creasca pana la primirea unui tratament oftalmologic adecvat, renuntand la anumite alimente cancerul va continua sa se dezvolte pana la primirea unui tratament oncologic adecvat.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 26-03-2012, 12:40:49 de către Miss Jackson
Buna ziua!

Domnule RaulDuke,

Nu stiu in ce calitate afirmati ceea ce afirmati, daca sunteti sau nu medic, daca ati studiat sau nu astfel de cazuri, sau poate doar ati citit una si alta din surse diverse... Imi pare rau, dar trebuie sa va spun ca va inselati grav in ceea ce spuneti.

Eu nu sunt medic, desi regret, incep sa imi dau seama ca mi s-ar fi potrivit aceasta profesie; nu am de altfel nici extraordinar de multe cunostinte in domeniul medicinei (incerc sa acumulez si eu pe cat posibil citind), insa am cunoscut si am cunostinta de existenta unor astfel de cazuri, care isi tin boala sub control exclusiv prin regim alimentar si tratamente naturiste.

Poate ca, in anumite cazuri mai grave, boala nu va putea fi eradicata definitiv din organism, insa se poate trai cu ea, se poate tine sub control, fara a fi nevoie sa chinuim inutil organismul cu tratamente chimice. Trebuie doar sa existe f. multa vointa, "chinul" va consta de fapt in abstinenta de la anumite alimente, in regimul alimentar f strict, pe o perioada mai lunga sau mai scurta, in unele cazuri chiar pe parcursul intregii vieti. Dar cand esti intr-o situatie limita si daca pui viata mai presus decat orice, oare chiar sa nu merite efortul si lupta pentru viata?!... Merita macar incercat, nu exista niciun risc.

Repet, ceea ce am afirmat si in mesajul anterior: nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, nu vreau sa fac altceva decat sa invit la a se citi aceasta carte si nu altele, doar ACEASTA. Fiecare poate trage apoi propria concluzie.

Atat am avut de spus.

Multumesc, toate cele bune va doresc, si... SANATATE, ca ea este cea mai de pret!
Ilinca
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 26-03-2012, 12:17:38 de către Miss Jackson
Buna Liliana! Pot sa iti spun pe nume, da?

O sa te rog sa imi dai adresa ta de email ca sa iti pot expedia cartea si te-as ruga sa o citesti cu foarte mare atentie; in carte este descris, pe langa dieta propriu-zisa, mecanismul prin care sangele curata organismul de tumori. Ideea de baza este sa nu se consume timp de 42 de zile (sau poate chiar timp mai indelungat, in cazuri mai grave) hrana solida, ci doar ceaiuri si sucuri proaspete de legume, f. bine strecurate (chiar si dupa ce au fost stoarse la storcator poate ai vazut ca mai raman niste sedimente f. fine... ei bine, nici acelea nu pot fi consumate pt ca pot constitui hrana pt. celulele canceroase. Si daca tot m-am apucat sa iti spun despre ce este vorba, o sa iti spun pana la capat cum stau lucrurile, si poate de aici inteleg si trag si altii concluzia, mai ales cei care nu vor sa auda de tratamente naturiste. Ideea este urmatoarea: sangele este avid de proteine, nehranind organismul in tot acest timp, sangele va devora toate acele celule canceroase, care pe zi ce trece vor deveni din ce in ce mai mici, pana la disparitia lor completa. Este denumita "operatie fara cutit", exact asa scrie in carte. De aceea spun ca este mai bine sa o citesti tu, impreuna cu mama ta bineinteles, si ai sa intelegi f. bine cum actioneza aceasta dieta. Este detaliat atat de frumos si atat de simplu, pe intelesul tuturor...

O mica precizare: toate legumele sa fie procurate din surse sigure, culturi organice, fara chimicale. Se slabeste intr-adevar f mult, dar in timp ce acele celule bolnave se diminueaza si mor, organismul supravietuieste datorita substantelor nutritive din aceste legume.

Decizia o veti lua impreuna, dar macar citeste-o!!! Si nu te mai lua dupa ceea ce spun unii si altii, care habar nu au ce vorbesc; ba chiar unii medici (daca nu chiar majoritatea) sunt de parere ca regimul alimentar nu are nicio importanta. BA DA, intr-o astfel de boala regimul alimentar trebuie sa fie foarte strict, este cel de care depinde insasi viata persoanei in cauza, nicidecum tratamentele lor imbecile cu chimicale care distrug in ultimul hal sistemul imunitar si au de asemenea muuuuuulte, fff. multe efecte secundare devastatoare asupra organismului. Ca sa nu mai spun ca nu fac altceva decat sa chinuie si nicidecum sa vindece. In schimb, ceea ce a lasat Dumnezeu in natura este vindecator, si chiar exista vindecare pentru orice in natura, trebuie numai sa existe rabdare si vointa, pt ca NATURA vindeca lent, dar bland si sigur.

Eu am vazut intr-un spital de copii, la sectia de oncologie, cum li se aducea masa, si anume: friptura, diverse preparate cu lapte, prajituri, si tot felul de alte "porcarii" (da, in mod categoric pentru un om care sufera de acesta bola astea chiar pot fi numite porcarii alimentare). Este de neconceput incultura si indiferenta unora dintre medici; ei ar trebui sa fie primii care sa se informeze si astfel sa impartaseasca si celor pe care ii trateaza...
Si ca fapt divers, pentru oricine va citi aceste randuri, poate nu stiati ca la Moscova exista un spital unde se fac cercetari si unde bolnavii de cancer sunt tratati cu suc de sfecla rosie...

Eu am avut un bunic care a murit de aceasta cumplita boala si de atunci am citit f. multe despre asta, cartea aceasta am gasit-o f. tarziu pt el, din pacate.

Nu vreau sa conving pe nimeni de ceea ce stiu si/sau cred eu, insa de ce sa apelam in ultima instanta, si sa vedem ca pe o ultima salvare ceea ce poate functiona din prima incercare atat de sigur si atat de neagresiv asupra trupului nostru fragil?!

Multa sanatate ii doresc mamei tale si vindecare cat mai grabnica!

A, inca un sfat, daca poate sa mearga mama ta, si chiar si tu, miercurea si vinerea la Sf. Maslu la manastirea Radu-Voda (zona P-ta Unirii), unde se afla moastele Sf. Nectarie, vindecatorul de cancer. Este uimitor cate minuni a facut Bunul Dumnezeu in randul celor suferinzi, prin intermediul acestui sfant. Este imposibil sa nu te vindeci, numai sa vrei... Boala este consecinta pacatului, daca iti schimbi viata si modul de gandire, daca ierti si iti iubesti in mod sincer si din tot sufletul aproapele si vei avea tot timpul pacea in sufletul tau, este imposibil sa nu vina si vindecarea... daca Bunul Dumnezeu va ingadui asta, si o va ingadui cu siguranta in atotmilostivirea Sa fata de om, trebuie numai sa facem un singur pas catre el si el va face negresit 10 inspre noi.
Pana la urma nimic nu se petrece in lumea aceasta fara ingaduinta lui Dumnezeu, si boala, si suferinta... si chiar si vindecarea, insa trebuie si omul sa vrea, si mai ales sa merite. Sunt enorm de multe de spus pe tema asta, banuiesc si as vrea sa cred ca esti o persoana credincioasa...

Mergi, daca poti, si vorbeste cu un preot (calugar) la manastirea de care tocmai ti-am spus, ti-l recomand pe parintele Hristofor, o sa te invete ce sa faci si din punct de vedere duhovnicesc.

Multa sanatate va doresc, atat tie, cat mai ales mamei tale, si as vrea sa imi spui peste cateva luni ca totul a functionat perfect.

Toate cele bune,
Ilinca
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 26-03-2012, 09:08:51 de către RaulDuke
din pacate daca pentru oamenii "sanatosi" dietele si mancarea "sanatoasa" au o valoare discutabila, care poate sa intre in discutie ca metoda cu eficienta mai mica sau mai mare in preventia cancerului, ma tem ca pentru cei deja bolnavi de maladia in cauza, toate aceste metode, inclusiv ce scrie prin cartile de acest tip, sunt ineptii si povesti inutile.
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 26-03-2012, 07:26:53 de către liliana mihalache
BUNA. as dori si eu daca se poate cartea, am nev pt mamica. Mult din suflet. sanatate !!!!
Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului 23-03-2012, 17:06:05 de către Miss Jackson
Buna ziua,

Va felicit din toata inima pentru aceasta informatie, cartea este GENIALA, si chiar o detin pentru oricine este interesat.

Eram chiar pe punctul de a lansa si eu informatii despre existenta acestei carti, insa, din dorinta de a respecta regulamentul forumului, si cautand ca nu cumva cineva sa mai fi postat ceva asemanator, am dat peste mesajul dumneavoastra.

Informatiile din aceasta carte sunt mai mult decat demne de luat in consideratie, atat pentru cei bolnavi, cat si pentru cei sanatosi; Rudolf Breuss a fost un renumit medic german, el descrie acolo mecanismul foarte lesne de inteles prin care sangele curata organismul de celulele canceroase, se numeste simplu: operatie fara cutit. Aceasta "operatie" se face printr-o cura de 42 de zile (puteti sa considerati aceasta cura ca pe un post), bazata exclusiv pe sucuri proaspete de legume.

De asemenea sunt prezentate cazurile a multor persoane care s-au vindecat de aceasta cumplita maladie printr-o dieta bazata exclusiv pe sucuri proaspete de legume; in carte sunt descrise intocmai concentratiile in care se administreaza aceste sucuri.

Eu am citit-o integral si mi s-a parul deosebit de utila chiar si pentru persoanele sanatoase, in special pentru cei care doresc sa urmeze o cura de detoxifiere a organismului.

Cred ca este mai indicat si mai de folos ca dvs. insiva, cei interesati sau cei in nevoie, sa cititi aceasta carte; este mult mai util decat sa o povestesc eu aici; asadar, daca cineva doreste sa intre in posesia acestei carti, imi poate lasa un mesaj si i-o voi expedia in format electronic cu foarte multa placere.

Multumesc, si multa sanatate!
Ilinca
Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros 00:00:00 de către Mr. Nick
Nu are de ce sa iti fie frica sa mergi la medic... sentimentul de frica nu face decat sa inrautateasca atat starea ta fizica cat si pe cea psihica; cu cat intarzii mai mult sa mergi la medic cu atat mai rau pt sanatatea ta.

Nu trebuie neaparat sa te gandesti la Leucemie, poti suferi de SPLENOMEGALIE (nu inteleg de ce toata lumea relationeaza durerea de splina NUMAI cu leucemia !!!)

Splenomegalia reprezinta cresterea in volum a splinei. Diferite boli sau infectii pot cauza o splenomegalie:
- afectiunile hepatice ca ciroza hepatica;
- infectiile bacteriene: septicemia, febra tifoida si paratifoida, bruceloza, tuberculoza etc.;
- bolile zise de sistem: lupus eritematos diseminat, sarcoidoza sau amiloidoza;
- bolile hematologice: leucemie sau splenomegalie mieloida;
- bolile parazitare ca paludismul;
- bolile virale: mononucleoza infectioasa.

Splenomegalia provoaca uneori o senzatie de greutate in hipocondrul stang (regiunea superioara stanga a abdomenului) si dureri.

IN CONCLUZIE, te rog sa consulti cat de curand un medic!!!

Numai Bine...
Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros 00:00:00 de către gabitzaaa
De cateva zile am dureri de cap...dureri de splina fara sa fac nici un efort...obosesc foarte repede....cateodata vad cam in ceata....ma dor oasele....am cautat pe net si gasesc numai despre leucemie...am mai gasit pe un site ca splina nu doare decat cand ai leucemie sau ruptura de splina...mi-e frica sa ma duc la doctor...puteti sa imi dati un sfat sau sa imi ziceti daca sunt sanse sa am leucemie???la leucemie iti cade parul mereu sau doar la cateva tipuri de leucemie???mie imi cade parul cand ma pieptan sau cand fac baie cam mult fata de cum le cade altor persoane...va rog mult sa imi raspundeti la mesaj.Multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!!!!
Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros 00:00:00 de către gabitzaaa
De cateva zile am dureri de cap...dureri de splina fara sa fac nici un efort...obosesc foarte repede....cateodata vad cam in ceata....ma dor oasele....am cautat pe net si gasesc numai despre leucemie...am mai gasit pe un site ca splina nu doare decat cand ai leucemie sau ruptura de splina...mi-e frica sa ma duc la doctor...puteti sa imi dati un sfat sau sa imi ziceti daca sunt sanse sa am leucemie???la leucemie iti cade parul mereu sau doar la cateva tipuri de leucemie???mie imi cade parul cand ma pieptan sau cand fac baie cam mult fata de cum le cade altor persoane...va rog mult sa imi raspundeti la mesaj.Multumesc anticipat!
Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros 00:00:00 de către tuncan
rog parerea unui medic ca sunt disparata! acum 2 sapt am fost diagnosticata cu limfom malign non-Hodgkin cu celula mare B in stadiul 3,in urma biopsiei unui ganglion din zona gatului si CT,m-i sa prescris citostatice timp de 3 luni,apoi pauza timp in care voi face raze,apoi iar 3 luni citostatice cu urmatoarele medcamante:SINDOVIN,KYTRIL,ENDOXAN,ADRIBLASTINA RD,va rog sa-mi spuneti dak este corect sau dak mabthera este indicata in diagnosticul meu?acum 1 sapt. am descoperit ca am si leucemie,are vreo legatura una cu alta,pt asta ce tratament exista?Va multumesc anticipat.
Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros 00:00:00 de către dr i.f.
Daca va face citostatice, frecventa administrarii acestora este stabilita de medicul oncolog, aceasta variind de la o perfuzie la trei-patru saptamani pana la cateva zile consecutive de tratament urmate de o pauza de cateva saptamani, timp de aproximativ 6 luni.
Efectele adverse variaza de la medicament la medicament si de la om la om, sunt persoane care nu au nici un fel de manifestari secundare... Tratamentul se poate administra si in regim de spitalizare, dar si ambulatoriu, doamna putandu-se prezenta pentru perfuzie care dureaza in jur de 45 de minute. Va observa cum se simte dupa primele sedinte si va decide daca va merge singurica la tratament... nu este nevoie de supraveghere continua.
Numai bine!
P.S. V-am trimis si un mesaj privat, pentru a-l vizualiza trebuie sa va logati.
Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros 00:00:00 de către HopSI
Daca fac citostatice va sta in spital? Am tot auzit spunandu-se ca daca face citostatice se va simtii rau, ca cineva va trebuii sa stea cu ea in permanenta, etc.
Cum e de fapt?
Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros 00:00:00 de către dr i.f.
Buna ziua,
Intr-adevar este vorba de o tumora maligna, probabil aspectul intraoperator a dus la extirparea sanului si a ganglionilor din jur, masura obligatorie in astfel de cazuri.
Vestea buna este ca nu au fost afectati ganglionii, adica celulele tumorale nu s-au raspandit in vecinatate si probabil ca nici la distanta, ceea ce ne permite sa spunem ca tumora a fost excizata intr-un stadiu precoce.
Oricum, probabil ca doamna va fi indrumata spre examene complementare si consult oncologic unde se va stabili conduita terapeutica ulterioara - tratament citostatic, terapie hormonala, radioterapie - decizia este luata de medicul oncolog.
Nu trebuie sa se sperie pentru ca sunt sanse mari de vindecare completa.
Multa sanatate si numai bine!
medicul care l-a operat a spus ca i-a vazut 2 metastaze si pe ficat 18-06-2009, 17:45:59 de către Andreea221987
Buna ziua! Am si eu o intrebare , mama mea a fost diagnosticata cu polip|(adenom) vilos cu neoplazie intraepiteliala de grad inalt, as vrea sa stiu ce inseamna? Astept un raspuns , urgent va rog! Va multumesc!
medicul care l-a operat a spus ca i-a vazut 2 metastaze si pe ficat 18-06-2009, 14:31:08 de către Oanav
Buna ziua!
Am si eu o rugaminte mare!De curand ,prietenul meu in varsta de 26 de ani a fost diagnosticat cu Tumora desmoplastica cu celule rotunde mici in zona pelvisului.In momentul de fata el urmeaza un tratament la spitalul fundeni,numai ca doctorita care il trateaza a spus ca dansa pana acum nu a intalnit pe cineva care sa aiba astfel de tumora si ca nu stie cum reactioneaza .Acum rugamintea mea este ,daca cineva stie un medic oncolog bun ,cu mai multa experienta sau daca cineva a auzit ceva de un caz asemanator sa imi lase un mesaj,va rog!As vrea sa stiu ce sanse sunt de vindecare,pentru ca pana acum,nimeni nu ne-a dat un raspuns clar.Va multumesc !
medicul care l-a operat a spus ca i-a vazut 2 metastaze si pe ficat 00:00:00 de către emba
dar dr care la operat ar trebui sa poata spune daca e operabil, dpdv tehnic (adica daca se pot scoate tumorile de pe ficat asttfel incat sa ramina ceva functie hepatica dupa...
medicul care l-a operat a spus ca i-a vazut 2 metastaze si pe ficat 00:00:00 de către emba
Incearca la fundeni, clinica de chirurgie generala, conf Mihnea Ionescu
adenoza macrochistica, glanda mamara tip 3, bi rads 2 00:00:00 de către alessia5158
Medicii nu sunt toti din categoria celor care stau cu mana intinsa la ciubuc ! Multi f. multi isi fac meseria fara a astepta recompense! du-te cu incredere la medic probabil (mai degraba sigur) trebuie sa urmezi tratament hormonal si trebuie sa-ti monitorizeze acele chisturi prin mamografii repetate la anumite intervale de timp. Daca pui inaintea sanatatii tale problemele financiare, nu vei avea decat de pierdut si te va costa mai mult, mult mai mult !!!
cancer mamar la barbati - sugestii 03-06-2009, 15:55:48 de către radu_2002
buna....am si eu problema ginecomastiei si ma darama foarte tare psihic ideea doar!la medicul de familie... nu pot sa merg pentru ca mi-e jena din anumite puncte de vedere,iar in alta parte probabil trebuieste o trimitere,nu?se trateaza cumva?se poate face ceva?am devenit atat de stresat din cauza asta incat nu mai pot purta orice haina....va multumesc!
cancer mamar la barbati - sugestii 20-12-2008, 16:13:33 de către MonaMD
Aveti sanii mariti? Cresterea sanilor la barbati se numeste ginecomastie. La barbatii cu ginecomastie cancerul mamar este posibil. Ce varsta aveti si de ce afectiuni ati suferit? Ce tratamente ati urmat? (Ginecomastia poate fi determinata de unele medicamente). Cel mai bine ar fi sa va vada un medic. Mergeti initial la medicul de familie.
Neo col uterin operat 00:00:00 de către lyanageorgescu
Evolutia cancerului de col uterin este in principal locoregionala( recidiva) inainte de metastazare.Cresterea la limita de sus a fosfatazei alcaline are mai multe cauze,mai degraba disfunctii vezica biliara, litiaza biliara si chiar consumul unor medicamente.Nu se pune problema de metastaze, este indicat un regim de viata corect( atentie chimicale), suplimente nutritive(care trebie luate si de oamenii aparent sanatosi).Dar inainte de a lua orice supliment, trebuie sa te informezi care sunt toate cercetarile stiintifice din reclama si cum ajuta foarte mult in astfel de cazuri.
Cancer la coloana 00:00:00 de către lyanageorgescu
Tratamente naturiste sunt foarte multe, depinde in ce scop doriti sa le folositi.Tratamentul aplicat este corect si cu cele mai mari sanse.Il puteti ajuta cu un antioxidant si cartilaj de rechin de calitate.
Sarcom embrionar hepatic 00:00:00 de către simi797
Ii multumesc mult d-nei Vali Mantuleasa pt raspunsul si incurajarea pe care mi-a dat-o si as dori mai multe detalii despre med. si d-nul dr.! Multa sanatate sotului si Doamne-ajuta!
dupa operatia la san - cicatricea s-a modificata 05-11-2009, 09:39:05 de către Madalina Brutaru
Am citit despre unguentul Dermatix ca ajuta la vindecarea cicatricelor....am folosit Prosil si Contratubex,dar cam fara rezultat....Dermatix ar fi mai indicat?
Multumesc.
dupa operatia la san - cicatricea s-a modificata 00:00:00 de către Madalina Brutaru
Folosesc de vreo luna acei plasturi...dar mi se par incomozi,avand in vedere ca trebuie sa ii port 24 de ore!si inca mai am dureri,sunt perioade cand se inroseste si pot spune ca se si umfla putin....
dupa operatia la san - cicatricea s-a modificata 00:00:00 de către Dr. Daniel Popescu
Daca cicatricea este pe san, va recomand re-excizare si re-sutura cicatricii. Pe san cicatrizarea este in general excelenta. Daca cicatricea s-a modificat inseamna ca nu a fost suturata corect.

Plasturii cu silicon dau rezultate pe cicatricele cheloide, acelea care apar frecvent pe stern.

26287 com 1 2 3 4 ..... 205206207208209210211 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp