posibil cancer?
Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii
1
1 nikoletta | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
iau pastile cu extract din cartilaj de rechin si un sedativ pt k am dureri mari noaptea la genunchiul la care am fost operata in urma cu un an cu diganosticul leziuni menisc intern si extern si membrana sinoviala tasata iar durerile au reaparut...dar a aparut alta intrebare,sunt putin cam speriata deoarece la analizele sangelui,vsh are valoare normala,rheuma test este negativ,numai fibrinogenul are o valoare ridicata.in urma cu 3 ani am fost operata de o tumora la deget V,falanga I,diagnosticul a fost encondrom...m`am speriat pt k am vazut pe prospectul cartilajului de rechin k este de asemena adjuvant in tratamentul cu citostatice,o valoare mare a fibrinogenului de aseemenea poate fi un semn de tumori maligne,si ceea ce m a ingrijorat este faptul k parintii mei nu mi`au zis nimik in legatura cu rezultatul biopsiei tumorei de la deget...cred ca sunt cam speriata degeaba,de aceea as vrea sa stiu daca este vreo posibilitate sa am o tumora maligna.va multumesc anticipat
|
2 adriana ionescu |
07-12-2008, 13:41 |
Membru din 07-12-2008 Subiecte: 0 Comentarii: 1 |
buna s eu am fost diagnosticata cu encondrom s operata la nivelul femurului.am 3 luni d la operatie.tu ai zis k ai 3 ani ai mai avut pb d atunci?sau imi poti spune ceva despre aceasta boala?pt k sunt fff ingrijorata.astept raspunsul tau.multumesc
|
2 comentarii
1