operatie cancer rectal
Secțiunea: Cancerul de rect (rectal)
3 comentarii
1
1 bionela |
22-11-2010, 22:21 |
Membru din 22-11-2010 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Buna seara, mama a fost operata anul trecut in luna iulie, are cancer rectal pana in luna decembrie a urmat tratamentul de citostatice iar azi a fost internata din nou pt a doua operatie,in urma unei ecografii abdominale si endovaginale i s-a descoperit pe langa tumoarea care face corp comun cu uterul si peretele posterior al vaginului,o colectie bine delimitata, de 30/30/30 mm, situata in fundul de sac Douglas, medicii mi-au spus ca poate fi vorba de metastaza la ovare, iar sansele de viata sunt de inca 8-9 luni.
Eu as vrea sa aflu parerea si altor medici specializati daca se poate. multumesc! |
2 drweather |
12-01-2009, 21:35 |
Membru din 09-01-2009 Subiecte: 0 Comentarii: 6 |
E greu sa iti spun mai mult decit au spus cei care au vazut-o pe mama ta....pot doar sa recunosc ca de multe ori medicii se inseala in privinta prognosticului....uneori e bine sa spui inainte de operatie ca operatul va trai 8 luni desi banuiesti ca va trai mai mult:nimeni nu iti va reprosa "greseala" ba chiar vor banui ca traieste mai mult fiindca operatia a reusit pe deplin.Pe cind daca spui ca mai traieste 2 ani ,daca moare peste 3 luni ti se va zica ca nu ai operat bine....
|
3 nod322009 |
22-11-2010, 22:21 |
Membru din 22-11-2010 Subiecte: 0 Comentarii: 1 |
pt bionela! ce ai mai facut cu mama ta mentionez ca si eu sunt cam in aceiasi situatie ,astept raspuns.mc
|
3 comentarii
1