Ultimele comentarii pe forum

26287 com 1 2 3 4 ..... 167168169170171172173 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
SUBIECT COMENTARIU
Ajutor: cancer renal metastaze la ficat 03-12-2010, 21:39:18 de către catri
Multumim!
Ajutor: cancer renal metastaze la ficat 03-12-2010, 19:49:33 de către Casa drhouse
Nu stiu daca amilazele vor scadea, acestea se mentin ridicate si mai pot creste avand in vedere aceasta grava boala la nivelul abdomenului si insuficienta renala existenta . Dar pana luni nu este mult, e adevarat ca fiecare ora conteaza, dar ce va fi va fi ...nu trebuie sa manance ce are pofta, ci ceea ce trebuie...avand in vedere ca are ficatul si pancreasul inflamate, amilazele ridicate, nu trebuie sa consume alimente ce ar stimula si mai mult secretia pancreatica si ar solicita aceste doua organe...alimente caldute, nu reci si nici prea fierbinti, in cantitati mici si mai des....nici un fel de proteina animala, doar peste slab fiert, supe cu legume, cu cartofi , orez , cu putin pesmet sau bucatele de paine prajita inauntru, cu putina grasime vegetala inauntru [ o lingurita de ulei de masline ], condimentate cu marar si patrunjel, fara vegeta,piure de legume [ de morcov ]....nu se exagereeaza cu cartofii , nu are voie cruditati [ merele coapte sunt bune ] ....nu bea apa in timp ce mananca.....fara apa minerala , doar apa plata...ceaiurile sa nu le faceti prea concentrate...Un sfarsit de saptamana linistit !
Ajutor: cancer renal metastaze la ficat 02-12-2010, 23:21:08 de către catri
Multumesc pentru raspunsul dvs. Noi am vrea acele doze mici de cistostatic insa medicul oncolog si medicul gstroenterolog ne-au recomandat sa asteptam sa vedem cum se comporta pancreasul (cel putin saptamana aceasta - acum au trimis-o putin acasa). Eu vad ca pancreasul nu se comporta bine: ieri i-a fost foame si a avut pofta de putin mai mult cartof fiert si niste paste (totul fara grasime, recomandat de medic meniul) si azi de dimineata a avut ore in sir intepaturi atroce in burta. I-am facut clisma si a reusit sa se linisteasca si sa ii dispara complet durerile. I-am mai dat doar supa de legume fierte (brocolli, conopida, telina, pastarnac, telina). In acelasi timp ii dam ceai slab de tataneasa, obligeana si pedicuta si BioBrann (de asemenea am intrebat medicul de aceste produse naturiste). Dar nu stiu cum se va simti maine. Si mi-e frica sa ma gandesc cat o sa ii fie amilazele luni, candni s-a spus sa revenim la gastroenterologie Fundeni.
Eu nu stiam ca amilazele cresc direct proportional cu metastazele, nu ni s-a spus acest lucru. Din conta, ni s-a spus sa asteptam sa scada amilazele.
Chiar efectiv nu stiu ce sa fac.
Ajutor: cancer renal metastaze la ficat 01-12-2010, 16:04:23 de către Casa drhouse
Eu nu sunt de specialitate, dar stiu ca , in anumite conditii, se poate utiliza si radioterapia hepatica....dar daca oncologul nu a mentionat nimic despre aceasta, atunci in mod sigur a ajuns la concluzia ca nu ar ajuta cu nimic in acest stadiu. Trebuia sa fiti de acord imediat cu acele doze minime de citostatic avand in vedere evolutia rapida a metastazelor....orice opreste dezvoltarea acestora e benefic . Amilazele cresc direct proportional cu metastazele hepatice din apropiere...Nu vreu sa va dau sperante desarte cu cine stie ce metode, doar oncologul decide, el stie adevarata situatie si conditie a mamei.
Ajutor: cancer renal metastaze la ficat 01-12-2010, 13:25:49 de către catri
Multumesc mult de raspuns.

Acum o luna (25 octombrie) cand a facut operatia de extirpare a tumorii si impreuna cu ea a intregului rinichi stang existau doar 2 ganglioni (hilar si langa aorta). Dupa 3 saptamani erau vizibie 2 formatiuni metastazice pe ficat pe lobul drept. Dupa inca o saptamana aparuse o formatiune si pe lobul stang. La ecografia facuta ieri, deci dupa inca approximativ 10 zile metastazele pe ficat pe ambii lobi crescusera de la 2 la 4 centimetri si erau vizibie si altele decat la inceput. Deci acum sunt metastaze multiple pe ficat, pe ambii lobi, si cresc ingrozitor de rapid.
Pancreasul nu are metastaze: la ecografia facuta ieri (si tomografia facuta acum 10 zile) pancreasul apare bine conturat. Totusi exista in continuare reactia aceasta pancreatica: ieri amilazele erau 893.
Metastazele nu exista inca nici la plamani (i-au facut si o radiografie pulmonara acum 10 zile).

Chiar nu stiu ce sa fac...
Am vorbit cu un oncolog, dr Donea de la Institutul de Oncologie care nu poate interveni decat cu o doza minima de citostatic (tinand cont de toate complicatiile descrise mai sus).
Nimeni nu mi-a spus pana acum de radioterapie tintita. Spuneti-mi va rog mai mult.
Chiar sunt foarte foarte speriata ca se va stinge in cateva saptamani si noi o privim absolut neputinciosi cum moare in fata noastra. Fara a putea face nimic.

Astept va rog o indrumare!
Multumesc mult!
Ajutor: cancer renal metastaze la ficat 30-11-2010, 20:08:07 de către Casa drhouse
Problema cea mai severa este metastazarea ficatului....cate metastaze sunt si unde sunt situate in ficat ? Pancreasul , fiind vecin cu tumora, nu are formatiuni canceroase ?Trebuie neaparat sa vorbesti cu oncologul, poate ca , daca cu chimioterapia nu se poate interveni, radioterapia tintita, iradierea hepatica, poate reduce marimea si numarul metastazelor ....Cat timp exista metastaze nu stiu cat ajuta celelalte metode ....dar merita incercat.
scaune dese dupa operatia la colon...este grav? 17-11-2010, 15:10:50 de către ileana80
nu i-am mai dat sucuri de atunci, insa mie un alt medic chiar mi-a recomandat sa ii dau sucuri naturale, in special din legume...oricum mama nu a avut diaree decat o singura data, problema este ca facea scaune cam dese, dar ca si consistenta erau ok. acum de cateva zile vad ca si -a revenit din punctul asta de vedere, sper sa fie bine si in continuare. de la citostatice nu s-a simtit rau deloc, doar pofta de mancare i-a cam scazut si e putin slabita pentru ca dupa operatie a stat cam 8 zile nemancata, doar cu perfuzii. doctorul a spus ca nici parul nu o sa i cada, pentru ca face o cura de citostatice mai usoara. sa vedem cum o sa fie de pe 29 cand incepe a doua serie de citostatice.
multumesc mult si sanatate sotului:)
scaune dese dupa operatia la colon...este grav? 17-11-2010, 08:35:26 de către marianabetiu
buna ziua,sotul meu a fost tot asa operat si face acum citostatice dar tine regim medicul ne-a spus ca nu are voie sa bea sucuri cum a-ti spus ca-i dati. fara cruditati fara lactate fara acidulate si fara sare si totul ii va merge bine stiu ca este foarte greu dar nu au ce sa faca nu-i dati sucuri acum pt. ca poate face altceva in cazul in care aceste citostatice ii provoaca diaree trebuie sa-i dati meficamentele pe care i le recomanda medicul pt. diaree mai detaliati putin eu pot sa va scriu mai multe pt. ca el a facut si radio inainte de operatie iar acum face chimio si se simte mai bine acum aveti grije la mere doar compot.Sanatate multa!
scaune dese dupa operatia la colon...este grav? 16-11-2010, 20:12:32 de către ileana80
multumesc mult pt sfaturi...o sa discutam cu un medic neaparat. sanatate la toata lumea:)
scaune dese dupa operatia la colon...este grav? 15-11-2010, 15:44:05 de către Teodora M.
Este normal ca citostaticele sa afecteze inclusiv flora intestinala si tranzitul, dar cel mai bine e sa ii spuna gastroenterologul ce dieta sa aiba in acest caz, poate chiar sa ia niste capsule cu probiotice daca ii recomanda. E clar ca sucurile pot accelera si ele tranzitul, mai ales merele. Oricum, trebuie sa aiba grija sa nu se deshidrateze de la diaree, dar sa si primeasca organismul cele necesare. E de vorbit cu un medic cu rabdare si experienta. Sanatate multa, din tot sufletul!
Histerectomia... rog mai multe informatii 31-12-2010, 12:39:54 de către thasha
M-am operat si mi-au scos sapte fibroame.Acum astept cu infrigurare rezultatul biopsiei
Histerectomia... rog mai multe informatii 14-11-2010, 17:22:30 de către radicus
Histerectomia totala inseamna indepartarea prin interventie chirurgicala a uterului si al colului uterin. Histerectomia partiala inseamna indepartarea uterului, operatie mai conservatoare. Mai poate fi recomandata o histerectomie totala cu anexectomie bilaterala/unilaterala (indepartarea ovarelor/unui ovar), dar asta e foarte putin probabil avand in vedere ca e vorba de fibroame.
Si da, o a doua parere nu strica. Fie si la un cabinet privat.
Histerectomia... rog mai multe informatii 14-11-2010, 16:33:47 de către ophelia
Parerea mea e sa mai consulti si un alt medic. In astfel de cazuri se recomanda si o a doua opinie.
condrosarcom cu elemente de osteosarcom 14-11-2010, 17:01:34 de către radicus
Sansele sa-si revina complet depind de stadiul bolii. Daca e amputat piciorul atunci e evident ca nu poate fi o recuperare chiar completa. Doar medicii pot hotari daca amputarea piciorului ii poate oferi un avantaj in supravietuire. E posibil ca amputarea sa nu ii ofere vreun avantaj semnificativ dar si invers, sa ii ofere. Condrosarcomul dediferentiat nu e chiar foarte intalnit. Exista pe internet destul de multe informatii suplimentare in engleza, denumirea fiind "dedifferentiated chondrosarcoma" sau "atypical chondrosarcoma", asta daca sunteti vorbitor/vorbitoare de limba engleza. Acest cancer tinde sa metastazeze cel mai des in plamani, deci trebuie controale cat mai amanuntite, probabil, pentru tot restul vietii.
cancer de colon 11-11-2010, 21:39:06 de către carauastela
Subiect: cancer de colon
precizez ca la operatie sa constatat ca organele interne nu sint afectate,,sint in limite normale,,,imbatrinite,,dar in limite aproximativ normale,,,acum la un an si jumatate de la operatie au reaparut constipatiile,,,alternate cu diaree,,cu dureri de burta,,,va rog,,sintem, disperati,,
Tumoare hilara stanga cu invazie mediastinala si adenopatii - a fost cineva la Szeged? 11-06-2011, 01:52:28 de către emilia25
Buna seara..si mama mea a fost intervenita astazi (toracoscopie) tot de domnul dr.Claudiu Nistor de la Spitalul Militar Central dr.Carol Davila.Din cate am inteles este un adevarat profesional.Multa sanatate.
Tumoare hilara stanga cu invazie mediastinala si adenopatii - a fost cineva la Szeged? 04-11-2010, 10:43:29 de către elina
Buna dimineata! Iti recomand pe domnul dr Nistor Claudiu de la Clinica de Chirurgie Toracica-Spitalul Clinic Militar Central din Bucuresti. Numai bine
tumoare pancreatica 23-07-2011, 10:19:01 de către m_a3
Imi pare rau pentru pierderea suferita. Si multumesc pentru raspuns.
tumoare pancreatica 22-07-2011, 19:13:59 de către adnas1974
Din pacate mama a decedat in 12.05.2011.
Dar nu toate tumorile sunt la fel. Multa sanatate.
Pt mai multe inf ma puteti contacta ------------*

(*modificat de admin)
tumoare pancreatica 22-07-2011, 15:38:58 de către m_a3
Buna. Poti sa-mi spui ce s-a mai intamplat cu mama ta? Am un prieten intr-o situatie asemanatoare. I s-a descoperit o tumora cap pancres de aprox 10 cm. A fost operat, insa nu i s-a putut indeparta tumora datorita dimensiunii si faptului ca inglobase vena mezenterica.
Cancer ovarian seros 31-05-2011, 16:07:47 de către Vio sau Vasi
ce faci?n-ai dat nici un semn.sanatate multa.
metastaza osoasa 01-05-2014, 16:02:54 de către RaulDuke
Subiect: metastaza osoasa
si ?
metastaza osoasa 01-05-2014, 12:46:25 de către Dragomir Ramona
pe foaie de externare la epicriza acolo scrie ca tumoarea de pe peretele lateral al vezicii urinare a avut si depuneri calcare. Cineva imi spunea ca inseamna ca a avut un fel de pietricele pe acel polip..:|
metastaza osoasa 01-05-2014, 12:42:28 de către RaulDuke
unde scrie de depuneri calcare? in urina exista compusi cu calciu ce pot precipita.
metastaza osoasa 01-05-2014, 12:14:33 de către Dragomir Ramona
Inca o intrebare va rog... el a avut Tumora pe peretele lateral al vezicii urinare cu depuneri calcare. Ce sunt aceste depuneri?. :(
metastaza osoasa 01-05-2014, 12:12:31 de către Dragomir Ramona
Doctorul care l-a operat la Braila, ca de aici suntem, ne-a zis ca normal in 21 de zile vin rezultatele, a trecut de-acum o luna si am fost la spital, unde ne-a zis sa nu mai venim degeaba ci sa sunam la sectia de urologie, am sunat zi de zi, ultima data ieri unde ne-a zis o tanti sa revenim cu un telefon sapt viitoare.tata nu poate dormi noptile spune ca se duce la toaleta foarte des mai ales noaptea, dar face limpede...si nu mai elimina nimic, el nefiind acasa, ci pe vapor, in fiecare zi ma intreaba de rezulttate, in casa e o atmosfera foarte aiurea...numai cuvvantul "tumora" te inspaimanta...ce mai citesc pe aici ma ingrozeste
metastaza osoasa 01-05-2014, 12:05:49 de către RaulDuke
inteleg, dar trebuie sa te stapanesti putin, pentru ca pentru moment nu exista nimic in plus de facut decat sa recuperezi rezultatul histopatologic. ai incercat sa vorbesti cu cineva din spital ? cine iti tot zice sa revii, desi a trecut peste o luna ? daca tumora e invaziva sau nu, asta nu poate spune decat REZULTATUL HISTOPATOLOGIC, nu e obligatoriu sa se vada la operatie.
metastaza osoasa 01-05-2014, 11:17:04 de către Dragomir Ramona
A si rezultatul de la biopsie nu il am inca, desi a trecut o luna mi se tot spune sa revin sapt.viitoare...tocmai de aici si disperarea mea cu intrebarile astea, dar va rog macar spuneti-mi daca aceasta tumoare era infiltrativa sau invaziva, se vedea la operatie nu??nu ma pricep deloc...pe foaia de externare scrie :tumora pe peretele lateral al vezicii urinarea deasupra OUS.E tatal meu pe care il iubesc mai mult ca orice in lumea asta si de aceea nu concep sa fie ceva grav
metastaza osoasa 01-05-2014, 11:07:07 de către Dragomir Ramona
Nu cred ca am fost nepoliticoasa, nu stiam ca sunt si reguli destea...am vrut doar sa postez in mai multe locuri ca sa pot primi mai multe sfaturi...din partea mai multor persoane!
metastaza osoasa 01-05-2014, 08:00:04 de către RaulDuke
gravitatea va fi relevata de examenul anatomopatologic al polipului biopsiat. revino cu el, cand o sa-l ai! de asemenea, rezuma-te la o singura postare! mi se pare cel putin nepoliticos sa dai cu copy/paste mesajul in 30 de locuri. mai sunt si alti oameni care vor un raspuns.
metastaza osoasa 30-04-2014, 18:22:10 de către Dragomir Ramona
Buna ziua...as dori sa stiu daca mai e/sau a fost cineva in situatia de a avea polipi pe peretele lateral al vezicii urinare?tatal meu(48 de ani) se confrunta cu aceasta problema, in urma cu 3 sapt a suferit operatie TUR-V prin care s-a scos acel polip de 1, 6 cm.Este ceva foarte grav?:( Cunosc un barbat care a avut u tumoare pe vezica urinara de 2 cm, operat, la biopsie a reiesit ca era tumoare maligna cu risc scazut, sunt 5 ani de atunci si e OK.
PRESUPUN ca daca era o tumoare invaziva, infiltrativa(sper ca ma exprim bine) doctorul ne spunea inca de cand l-a operat.A zis ca trebuie sa se lase de fumat, sa nu faca excese in legatura cu mancarea si va fi ok!...As vrea sa primesc un raspuns din partea unui doctor sau unor persoane care cunosc subiectul.Mentionez ca el se simte OK, cu exceptia faptului ca inca il mai ustura la urinare, si nu prea doarme noaptea...din cauza gandurilo
metastaza osoasa 02-12-2010, 00:47:42 de către radicus
Imi pare foarte rau sa aud asta! Ma bucur daca am fost de ajutor, desi acum nu mai pot fi multe de zis. Nu mai avem ce sa facem. Condoleante!
metastaza osoasa 01-12-2010, 22:19:24 de către mircumirian
Pt radicus!
Nu te cunosc dar imti multumesc pt sfaturi si sper sa ajuti asa si pe alti.Din pacate tatal meu a decedat(azi l-am inmormintat)si am simtit nevoia sa iti spun.Din pacate a suferit nespus de mult.Sper sa fi medic de profesie si atunci pot spune ca medicina din tara mai are sanse.
Multumesc pt tot!!!
metastaza osoasa 20-11-2010, 22:23:31 de către radicus
Si acest lucru doar un medic poate sa-l spuna dupa controale. Sansele sunt cam de 50-50 sa fie grav sau nu.
metastaza osoasa 17-11-2010, 23:40:13 de către mircumirian
Cu toate ca imi doresc sa nu mai deranjez pe nimeni ma vad nevoit sa o fac,sa apelez la ajutorul unor oameni care,cu toate ca nu am facut nimic pentru esti totusi mau ajutat. Deci,tatal meu neavind vezica nu poate sa urineze normal,dar de cind a fost operat am vazut ca curge putin singe din penis(adica se murdareau chilotii putin cu singe de la un schimb la altul) dar acum se pateaza bine pot spune chiar mult.Rugamintea mea este sa imi spuna cineva daca este grav sau normal. In speranta ca cineva ma va ajuta cint mai repede nu imi ramine decit sa multumesc anticipat!!!
metastaza osoasa 15-11-2010, 11:51:20 de către mircumirian
Va multumesc mult!!
metastaza osoasa 14-11-2010, 17:09:54 de către radicus
Cel mai bine ar fi sa consultati un medic care stie bine cazul, el o sa va recomande tratamentul cel mai bun, sa nu fie surprize de genul incontinentei fecale sau diferite leziuni ale aparatului digestiv.
metastaza osoasa 12-11-2010, 18:35:53 de către mircumirian
Imi cer iertare ca tot apelez la ajutor,dar din pacate este singurul loc unde ma pot informa fara sa am dubii ca nu inteleg, sau nu ma fac inteles. Asa dar problema mea legat de tatal meu este ca nu are scaun.M-am interesat pe unde am putut si se pare ca problema este legata de tasarea coloanei vertebrale si de faptul ca o bucata din intestin a fost taiata pentru confectionarea unei vezici,si daca am inteles bine exista un proces de(nu stiu cum sa ma exprim asa ca voi incerca cum pot) impingeri a materiei fecale catre afara. Problema este ca tatal meu nu mai simte ca trebuie sa mearga la wc (pina acum 15 zile numai la wc vroia sa stea fara rezultate) Cum pot sa il stimulez? Se poate cu laxative daca el nu are simtul,sau sa incerc purgative? (cu toate ca nu stiu care sint purgativele si ce efecte au,cum se procedeaza,cum se manifesta)
multumesc!
metastaza osoasa 11-11-2010, 10:57:08 de către mircumirian
Va multumesc frumos pentru tot ajutorul!
metastaza osoasa 10-11-2010, 23:39:50 de către radicus
In mod nomal chimioterapia are efecte adverse mai agresive decat radioterapia. Dar conteaza si zona care se iradiaza. Pot chiar sa ii scada durerile, uneori, radioterapia e mai eficienta decat chimioterapia.
metastaza osoasa 10-11-2010, 18:13:57 de către mircumirian
Am nevoie de o informatie cit mai repede,si poate nu o voi primi la timp(pina dimineata la ora 7:30)dar totisi incerc.Azi doctorul oncolog pe baza spuselor mele in legatura cu durerile tatalui meu la metastaza de pe coloana(se pare ca ii atinge maduva spinarii) mi-a spus ca trebuie sa intrerupem chimoterapia si trebuie sa facem niste sedinte de radioterapie.Problema este ca sunt speriat de reactiile negative de care am auzit,si nu stiu daca tatal meu va rezista pentru ca el practic nu mai poate sa se ridice din pat.Ce sa fac? Trebuie sa apelez la voi pentru ca sinteti singuri oameni care ma pot ajuta! MULTUMESC ANTICIPAT
metastaza osoasa 07-11-2010, 14:25:18 de către mircumirian
Nici nu stiu cum sa incep.Provin dintro familie simpla si chinuita,parintii mei nu au prea avut multe bucurii in viata ei fiind simpli muncitori.Mama mea a avut multe probleme de sanatate si multe operati dar firea ei este una de luptator cu bolile(sper sa mai reziste ca este inimaginabil de pe acum)in schimb tatal meu nu a avut decit probleme cu circulatia singelui din cauza fumatului.Boala tatalui meu a cauzut ca un trasnet pt ca el de cind a simtit ca are usturime la urinare a mers la policlinica si si medicul la tratat de raceala timp de de 6 luni(medic urolog la al 2 spital ca marime din timisoara si poate considerat cel mai bun medic din spital) pina cind am mers eu cu el si am primit vestea ca un glont in frunte.Deci:sintem saraci si operatia la Szeged am facuto cu mari eforturi.Acum am inteles ce va urma,dupa 5 luni de sperante.Tatal meu acum nu mai poate sa se ridice din pat si geme de dureri nestiind defapt ca el nu este vindecat si ca din contra este pe moarte.Ma intreaba cind incepe sa se simta bine(am facut o sedinta de chimoterapie)pentru ca i sa spus ca durerile vor scadea in intensitate macar putin.Intrabarea mea este:exista riscul sa se rupa coloana vertebrala pt ca acolo are o metastaza mare(sper ca m-am exprimat bine)si ce sanse am sa ii alin macar putin suferinta,si cum trebuie sa ma comport cu el.De 4-5 zile sa mai ivit o problema.La Szeged operatia din punct de vedere tehnic se pare ca a fost o reusita(cel putin asa spun medici din timisoara de la oncologie si cei care i-au facut tomografia)dar ni sa spus ca va avea probleme cu scaunul(se pare ca i sa facut o vezica din intestin dar nu au putut sa il faca sa urineze normal pt ca a fost afectata uretra)si intradevar asa a fost. Adica am incercat cu toate laxativele pe care am fost in stare dar nu mergea si atunci am recurs la clisma,dar ultima incercare de clisma nu a mai reusit. A 2 zi am fot la oncolog si a spus sa ii dam lactulose. De cind a luat primul paharel pina cind a trebuit sa mearga la wc au trecut 2 ore. A reusit sa se goleasca complect dar de atunci nu mai ii tine muschiul rectal(anusul este deschis) si face pe el fara sa simta.ce sa inteleg ca sa intimplat? L-am fortat noi cu clisma sau i se trage de la lactulose? La clisma ultima data nu putea sa introduc lichidul in el,curgea tot afara si am incercat si cu o miniclisma dinacea care o strigi in mina ca sa se goleasca,dar nu puteam sa o golesc desi am strins relativ tare,si de frica sa nu ii lezez ceva am renuntat, dar a ramas un semn de intrebare,adica nu inteleg cum de nu a intrat lichidul cu toate ca am incercato si functiona perfet normal.In speranta ca nu v-am plictisit cu problemele mele,si ca voi primi un raspuns,va multumesc pt intelegere!!
metastaza osoasa 07-11-2010, 11:12:52 de către radicus
mircumirian, situatia era grava si daca erau afectate doar oasele. Daca sunt afectate atatea organe, atunci e si mai grav. Supravietuirea pe termen mediu (peste 1 an) depinde de starea generala a pacientului, care presupun ca nu e tocmai buna. Nu mai putea fi pusa problema vindecarii din momentul aparitiei primei metastaze.

nu.va.grabiti.la.copii, esti cam dur/dura si ai tendinta sa descurajezi bolnavii si rudele. Aici nu e ca in sectiunea forumului unde activezi tu mai mult, unde se pune problema contraceptiei sau a planningului familial. In partea asta a forumului, tumori benigne si cancer, oamenii nu au nevoie de comentarii cu iz de editorial satiric la adresa lor sau a apropiatilor. Aici e nevoie doar de intelegere.
metastaza osoasa 06-11-2010, 13:49:36 de către mircumirian
Merci pt ajutor(nu imi dau seama daca este gluma sau chiar se poate intimpla)dar nu ma asteptam la un asemenea raspuns.Poate mai exista si alte pareri alte opinii(in special radicus)orice imi poate fi de ajutor.binenteles ca situatia se schimba de la o zi la alta si mai nou tatal meu face pe al lipsa mare,adica

muschiul de la anus nu mai tine(cred)si pina o sa ajung la un doctor cineva imi da un sfat,o sugestie.
MULTUMESC!
metastaza osoasa 05-11-2010, 17:58:00 de către mircumirian
Din pacate am descoperit ca boala sa agravat probabil iremediabil ,adica cancerul a intrat in singe si a afectat aproape toate organele. Fiind tatal meu nu pot sa accept ideea si nu vreau sa renunt. el a facut deja prima data citostatice,si doctorul oncolog a spus ca sanse nu mai are deloc. Cel mai rau este ca are metastaza la oase (sper sa ma exprim cit de cit corect) si are afectata coloana,deci nu se poate misca fara dureri ingrozitoare.Organele afectate sint:ficatul,plaminii,un rinichi si oasele.Ce pot sa mai incerc tinind cont ca nu vreau sa renunt? Ori ce sfat sau sugestie este binevenita!
multumesc
metastaza osoasa 02-11-2010, 13:28:39 de către radicus
Probabil se refera la metastaze ale ganglionilor limfatici. Cu tratament adecvat sunt sase sa fie salvat, adica sa nu mai aiba probleme majore cel putin o perioada.
metastaza osoasa 01-11-2010, 18:48:06 de către mircumirian
Nu stiu cui trebuie sa multumesc dar multumesc foarte mult pt tot ajutorul pe care nu am sperat sa il primesc.Este prima data cind apelez la aceasta cale de ajutor si se pare ca functioneaza nesperat de bine.Intre timp situatia a evoluat rapid si se pare ca nu in bine.Adica,am apelat la doctorul de familie care intimplator este maghiar si a sunat la Szeged la medicul care l-a operat pe taicamiu.Asa ca am inceput sa ies din ceata in care din pacate ma bagat infirmiera(plecat din romania in decembrie89)pentru ca traducerile ei erau asa cum credea ea ca este bine pt linistea noastra sau din motive stiute doar de ea. Deci era vorba despre ganglioni limfatici care se pare ca au cancer. Intrebarea mea,sau defapt rugaminte este sa imi spuneti daca cu un tratament adecvat am sanse sa il salvez pe tatal meu!?
multumesc pentru eventualul ajutor!!
metastaza osoasa 31-10-2010, 17:56:13 de către radicus
Daca cei din Szeged i-au luat biopsie, poate insemna o biopsie din leziuni (tumori osoase). Zone de osteoliza observate la investigatii pot fi indicii ale metastazelor. La fel si hipercalcemia (prea mult calciu in sange). Daca toate astea s-au confirmat, sansele sa nu fie metastaze osoase sau alt tip de cancer osos nu sunt prea mari. Dar totusi exista sanse cat de cat.
Iar despre simptome, durerile mari pot fi si la metastaze osoase dar si la alte boli benigne ale sistemului osos.
Doar biopsia poate confirma sau infirma metastazele.
cancer la cap de pancreas 20-04-2011, 10:57:58 de către anar
spune-mi te rog, la ce doctor s-a operat mama ta, si unde il pot gasi?
tumoare palato-velara inseamna cancer? 28-10-2010, 14:03:05 de către Teodora M.
In mod normal, in aceste situatii se face biopsia tumorii ca sa se stie de care este. Un medic cu experienta poate stii si "ochiometric" de care este, dar biopsie tot cere. Asa ca sunt sanse sa nu fie maligna, dar trebuie facute toate investigatiile. Sper din suflet sa fie ceva benign, sau chiar un chist ceva banal!
Sanatate multa si sa faca toate investigatiile posibile!
Cancer la stomac unde ficatul si pancreasul a fost atacat 06-11-2010, 14:02:01 de către riciu
-----------*

mirela , ai incredere in medici si urmeaza tratamentul oncologic si cu voia lui d-zeu , tatal tau o sa fie bine !! mult noroc !!

(*modificat de administrator)
hiperpalzie endometriala simpla cu displazie usoara focala 15-11-2010, 18:01:38 de către pitelena
buna ! in speranta ca nu am sa plictisesc pe nimeni va zic asa...voua celor ce cititi....am scapat de stresul acelui test...am repetat paptestul la iasi...si BINGOOOOO cel facut la botosani se pare a fi o eroare medicala ....voita sau nu.... deci sun ok...va puup pe toti si mullllta sanatate si sa auzim de bine !
hiperpalzie endometriala simpla cu displazie usoara focala 01-11-2010, 00:04:24 de către gelu_ciobanu57
pentru Gabyc.
tocmai am fost operata recent. ---------*

(*modificat de administrator)
hiperpalzie endometriala simpla cu displazie usoara focala 25-10-2010, 14:11:39 de către gabyc
buna, tot gaby sunt, am rezultatul biopsiei : displazie severa exo/endocol. SIL - CIN III PAP IV A, ce fac?
mai consult alt medic , mai fac un test? e grav tare? oare trebuie sa extirp totul? as vrea sa ma duc la cluj la un alt medic, va rog recomandare
hiperpalzie endometriala simpla cu displazie usoara focala 24-10-2010, 22:43:43 de către alinadascalul
buna..sunt noua pe aici si am o intrebare: am facut o lama si rezultatul suna cam asa.....frotiu marcat inflamator cu numeroase pmn integre si alterate, detritus celular, mucos, fibrina
flora microbiana nespecifica mixta {bacilara, lactobacilara, cocobacilara, rar bacilofilamentoasa}
nu se obs candida spp, neisseria gonorrhoeae, trichomonasvaginalis
celule epiteliale scuamoase cu aspecte reactive.
poate cineva sa imi traduda...poate stie diagnosticul si poate un tratament?
hiperpalzie endometriala simpla cu displazie usoara focala 24-10-2010, 22:31:28 de către pitelena
eu am o poveste mult mai delicata cu acest vestit test papa nicolau
in luna august2010 am mers ptr un control de rutina la maternitatea din botosani,unde in urma unor analize si a testului papa nicolau a iesit gradul 2 pe 3 ,iar la colposcopie a iesit urmatorul diagnostic:uter8cm/5cm contur neregulat,structura neomogena cu endometru central prezent de 0.58cm pe peretele anterior fundic formatiune hiperecogena de 3.25/2.14cm,,ovar drept 3.95/3c cu 2 formatiuni hipoecogenede 1.75cm si 0.92cm ,,ovar stang=3.31cm/2cm structura microfoliculara.Mentionez ca in timpul recoltarii paptestului aveam o scurgere anormala de culoare unei zeme de carne stricata care de fapt m-a determinat sa fac aceste investigatii.dr a fost direct si mi-a zis ca e vb de o displazie de col uterin si trebuie efectuata o biopsie in urma careia va decide se taie sau nu din corpul meu
am zis ca e bine sa mai repet un paptest si asa am si facut la doua sap am repetat acest paptest si mi-a iesit gradul 1 deci ceva mintea in tot acest diagnostic am decis astfel sa consult un dr din IASI care a ramas surprins cand pe buletinul de analize a gasit scris: ASC-LSIL 2-3 si a zis ori e una ori e alta acestea doua nu pot exista pe acelasi buletin de analize.....iar si mai mare a fost surpriza mea cand mi s-a zis ca nu am nici cea mai mca leziune pe col.Am urmat un tratament cu PIMAFUCIN-ovule si spalaturi cu TANTUM ROSA acea secretie a disparut iar acum trebuie sa recoltez un nou paptest.....si sper sa fie totul o eroare medicala(adica ....displazia de col uterin de care se vorbea la controlul de la maternitatea botosani)si daca vor fi contrazise rezultatele de la primele investigatii tin sa inclin sa judec astfel caci banii obtinuti de la o interventie chirurgicala sunt mai importanti ptr unii medici decat un organism mutilat fara motiv intemeiat o sa revin si...fii tare gabyc nu dispera viata merita traita
Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba? 04-09-2011, 12:11:12 de către RaulDuke
1 - aici este un thread despre CANCER si e posibil sa nu gasiti ajutorul de care aveti nevoie. e important sa ne mentinem in subiect!

2 - solicit tuturor oamenilor care doresc sa-si protejeze/mentina starea de relativa sanatate sa NU MAI CAUTE SFATURI MEDICALE PE INTERNET! aveti, va rog, mai multa minte decat atat! nu aflati diagnostice si cum sa va tratati pentru cine stie ce suferinta PE INTERNET. pentru asta aveti nevoie de consult MEDICAL potrivit. traseul unui om care are o problema care nu necesita sa fie luat pe sus cu elicopterul smurd sau salvarea este urmatorul: MEDIC DE FAMILIE - consult si tratament dupa caz, daca nu se rezovla apoi TRIMITERE CATRE MEDIC CLINICIAN DE SPITAL din specialitati mai inguste/tintite; trimiterea este gandita tot de medicul de familie, caci nu puteti voi avea o suspiciune mai buna despre unde e cazul sa mergeti, si sansele sunt ca nici din discutii de pe net nu veti afla. mediul vostru de familie este sansa cea mai buna pe care o aveti! medicul de familie este cel mai important medic din sistem, nu este birou de scris/copiat acte!

pentru glosita/afte orale/inflamatii de gingii, sansele sunt minime sa gasiti ajutor la ORL-ist. este o specialitate chirurgicala si de obicei chirurgii stiu una si buna: SA TAI SAU SA NU TAI. atat! in schimb mai importat este internistul, poate dermatologul, poate infectionistul, poate chiar medicul stomatolog.

CONSULTATI-VA MEDICUL DE FAMILIE! nu mai cereti sfaturi pur medicale pe internet!
Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba? 04-09-2011, 11:23:32 de către Bogdi23
Am inteles Mr. Nick. Am sa urmez sfatul dvs. Va multumesc pentru timpul si sprijinul acorda.
Multa sanatate si toate cele bune va doresc!
Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba? 04-09-2011, 00:28:24 de către Mr. Nick
Salve!
Stimate drule/dle Marrrius, glosita, de foarte multe ori, este expresia unui deficit de vitamina B2, adică a unei ariboflavinoze. Vă recomand să vă determinaţi la un laborator de analize medicale concentraţia de vitamina B2, din sânge, pentru a vedea dacă nu cumva suferiţi de un deficit. Dacă deficitul se confirmă nu vă rămâne de făcut decât să vă administraţi 50-100 mg de vitamina B2/zi, în timpul micului dejun, timp de 14-28 de zile, cu acordul medicului dv. curant, pentru a vă trata glosita.
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Nick
Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba? 04-09-2011, 00:25:11 de către Mr. Nick
Salve!
Stimate drule/dle Bogdi23, acea umflătură, care v-a apărut pe mucoasa jugală a obrazului dv., trebuie investigată de către un medic orl-ist, pentru că este o formaţiune cutanată benignă, cel mai probabil, nu malignă, apărută ca urma a unei cauzalităţi necunoscute.
Stomatita v-o puteţi ameliora sau trata cu ajutorul unei cure cu vitamina B2 (riboflavină) şi vitamina B12 (metilcobalamină) + HofidentQ10, toate 3 administrate conform prospectelor aferente lor.
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Nick
Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba? 10-08-2011, 21:20:50 de către marrrius
Da a trecut un an si acuma ma confrunt cu acesta problema am fost peste tot in tara si in italia si in romania si mi sa pus diagnosticul de glosita.care nu imi mai trece
Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba? 07-05-2011, 12:48:28 de către Bogdi23
Buna ziua Mr. Nick! As vrea sa va intreb si eu acelasi lucru ca si domnul Marius. Am avut stomatita, si inca mai continua sa reapara dar din cate am auzit, cam asa se "comporta" aceasta boala. Dar de vreo saptamana am "descoperit" si eu o umflatura, ca un bob de mazara in obraz, pe partea dreapta inferioara, si la fel e flexibila si ma intreb ce o fi? Si as vrea sa va intreb cu ce sa tratez, ce imi recomandat dvs. pentru stomatita, si in momentul de fata am gingiile inflamate. Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!
Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba? 17-01-2011, 02:59:24 de către Mr. Nick
Stimate drule/dnul Dumitru-Marius,

Încă mai aveţi problema pe care aţi specificat-o şi descris-o în mesajul de mai sus? (vă întreb pentru a şti dacă mai aveţi nevoie de ajutor!).

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
Bunicul meu are metastaze pulmonare 21-10-2010, 09:31:21 de către kokoua
Astazi de dimineata a facut si una si alta . ieri nu si-a mai luat deloc morfina , pe care trebuia sa o ia de 2 ori pe zi . I -am luat niste pastilute care se numesc reishi balance si o sa le ia de maine . Daca or sa apara din nou durerile o sa ia si morfina . Cat despre medicul oncolog de care a fost tratat........nu pot decat sa-i urez sa nu aiba vreodata nevoie de persoane ca dansa . I -am cerut sfatul inainte sa iesim din spital, am intrebat-o cum va evolua boala , ce mai putem face pt a-i alina durerea . Raspunsul a fost " ce crezi ca mai e de spus ?? cauta si tu pe internet si vezi ! la ce te mai astepti ? are 70 de ani!!
Bunicul refuza sa mai mearga la medic . O sa incerc sa iau legatura cu medicul lui de familie astazi sa vedem poate e mai receptiv decat medicul lui oncolog.
Va multumesc din suflet pt raspunsuri .
Sanatate!
Bunicul meu are metastaze pulmonare 21-10-2010, 08:41:08 de către pulberedestele
Utile ar fi analizele tintite pe functia rinichiului: creatinina, acid uric si uree sanguina,sa vedeti daca e vorba de o insuficienta renala si controlat daca nu cumva are glob vezical, pentru care se impune sondajul urinar.
Acuma depinde si daca stiti sau nu de existenta unor metastaze,daca i s-a facut un CT complet,cine stie ce poate ascunde.Va recomand sa tineti legatura cu medicul de familie, cu oncologul, eventual cu un medic nefrolog.Oricum ar fi, e o urgenta medicala si daca vreti sa mai traiasca faceti ceva!
depistarea tumorilor 23-10-2010, 21:59:05 de către georgeta1959
Buna Sanda

Din cate stiu eu tumorile se pot depista la RMN dimensiuni si alte elemente dar natura lor se poate afla numai cu biopsie.
Medicii sunt cei mai in masura sa decida dar sunt si tumori care pot fi identificate cu RNM super perfofmant.insa ptr corectitudine si indica examen histopatologic

Sanatate Multa!
depistarea tumorilor 22-10-2010, 19:54:52 de către meganne
draga Sanda eu sunt tot din Braila sa stii ca tomograful din braila nu e bun de nimic eu am fost la galati acolo mi-a spus pe loc ce este ,au aparatura superperformanta incearca acolo e cam scump dar merita sa stii ce este daca vrei iti pot da un nr de telefon de acolo0336105510 madimage galati
depistarea tumorilor 18-10-2010, 10:53:41 de către sanda_claudiu
Multumesc pentru raspuns .Da stiu in Braila este RMN la spitalul judetean dar intrebarea este urmatoarea .Se poate depista tumorile la RMN si de ce natura sunt tumorile?.Astept raspuns urgent!
depistarea tumorilor 17-10-2010, 21:37:30 de către georgeta1959
Draga Sanda,

Medicul de familie stie precis daca in orasul vostru se poate face RMN daca nu poti suna in Bucuresti la Prolife sau la Sanador cred ca mai sunt si alte clinici si poti face o programare.
Poti face si prin Casa de Sanatate dar iti trebuie trimitere plus acordul Casei de Sanatate ca platesc ei.

Suces!
depistarea tumorilor 14-10-2010, 10:24:44 de către sanda_claudiu
am uitat sa precizez problema este la femurul drep
sanse de supravietuise in stadiu de cancer generalizat 12-10-2010, 23:22:55 de către fatacuminte12
Multumesc pentru raspuns.
Eu sunt optimista, sper sa reusesc sa-l ajut macar prin donatii si lucruri de genul asta.
Intr-adevar, speranta moare ultima.
Multa sanatae si dvs.
sanse de supravietuise in stadiu de cancer generalizat 12-10-2010, 08:54:51 de către riciu
buna! imi pare rau ca treceti prin asa ceva . din pacate si mie mi-a murit cumnatul , pe care l-am iubit ca pe fratele meu , la varsta de 25 de ani din cauza unui cancer care a plecat de la testicul , iar cand a ajuns la medic era deja avansat , de jos o luase in sus si afectase toate organele : rinichi , ficat , stomac , plamani inclusiv esofag . a luptat incontinuu 1 an si 7 luni , citostatice si 2 operatii f grele cu cei mai buni medici dar............ ne-a parasit !!!! imi pare rau daca te-am suparat , eu zic sa lupte ca stii cum se zice " speranta moare ultima " !! sanatate multa !!
Nedumerire in privinta unei tumori 13-10-2010, 21:26:36 de către elina
Da, examenul histopatologic pune diagnosticul de cancer. Orice decizie teraputica viitoare va depinde de acest examen. Ar fi bine sa discutati despre tratament si cu chirurgul care a operat-o. Numai bine
Nedumerire in privinta unei tumori 12-10-2010, 15:01:28 de către julianms
Bună ziua, doamna doctor !

Mama a dat telefon ieri acolo, iar asistenta a zis că "examenul a ieşit bine" şi că să ne ducem să luăm "foaia".
Să fie vorba de acest examen "histopatologic" ? Noi aşa credem.

Si deci ei continuă să spună că ar fi vorba de problema dentară (care ar produce aşa ceva). E posibil aşa ceva ? - mă gândesc că aţi văzut poza al cărei link l-am publicat şi mai sus, adică :

http://oi54.tinypic.com/1534iyr.jpg

(Copy/Paste în browser ... Internet Explorer, Firefox ...etc..)

Vă mulţumim mult, doamna doctor ! - poate ne puteţi confirma dacă credeţi că despre acest tip de examen este vorba ... (dacă e vorba de acel examen şi acela a ieşit într-adevăr bine înseamnă că nu ar fi vorba de cancer de piele ? ... sau un alt fel de cancer ...)

Iulian _____
Nedumerire in privinta unei tumori 12-10-2010, 10:04:45 de către elina
Buna dimineata! Examen histopatologic s-a facut?
Nedumerire in privinta unei tumori 11-10-2010, 23:01:07 de către lala2004
Acele consultatii online sint pe sfatulmedicului.ro
cancer la plamani cu metastaza la ficat HELP ! 20-10-2010, 15:28:18 de către Corina_V
Buna Sergio,

Inteleg perfect prin ce treci deoarece povestea mea a inceput in acelasi mod ca si a ta, mama mea fiind diagnosticata la inc lui sept cu neoplasm gastric si metastaze hepatice. A fost totusi operata in Bucuresti la Fundeni pe 5 sept. Mama era tot in provincie, mai exact la Braila, iar doctorii la insistentele mele au trimis-o cu ambulanta la Bucuresti, transfer facut fara nici un diagnostic, pe trimiterea au scris la cererea familiei (la homoglobina 5 cred ca se asteptau sa nu ajunga in Buc si astfel sa fie absolviti de orice vina). Odata ajunsa la Bucuresti nu s-a pierdut, dimpotriva medicii de aici, Oameni extraordinari i-au facut imediat endocopie si au depistat ulcerul canceros care ii declansa episoade de melena in care pierdea o cant enorma de sange. A fost operata de urgenta, gastrectomie subtotala. Medicii nu opereaza in cazul tatalui tau sau au dat sanse minime in cazul mamei mele din cauza metastazelor hepatice considerand un cancer generalizat.
Totusi au operat, iar operatia si recuperarea au decurs normal, fara nicio complicatie.
Dupa o per de refacere e 3 sapt am revenit in institutul oncologic pt tratament citostatic. Sunt constienta ca tratamentul este pur paleativ si nu unul curativ, dar iomportant e ca viata ei este acum salvata si va mai fi prelungita datorita tratamentelor.
Parerea mea este sa insisti ca tatal tau sa fie transferat in Bucuresti la Institutul Oncologic. Aici au si sectie de chirurgie (din pacate nu stiu sa iti indic chirurgi tatal tau avand tumoarea la plamani..dar sincer nu cred ca mai conteaza. Pe mama au operat-o 3 medici rezidenti care erau de garda si au salvat-o spre marea lor satisfactie, dar mai ales marea mea bucurie.) Transferul se face de obicei cu acordul medicului din Bucuresti; de transfer tb sa se ocupe Doctorul din Pitesti in cazul tau. Daca totusi sunt oameni buni si te ajuta cu transferul este excelent; pe mine nu m-au ajutat in niciun fel de aceea iti propun si planul B. Incearca sa faci o programare la CMU Baneasa la Dna Doc Stanculeanu si sa mergi tu si sa ii prezinti cazul tatalui tau si poate in acest fel reusesti sa obtii acordul pt transferul la Bucuresti. Opoti cauta si la Inst oncologic, doar ca este foarte aglomerat si se asteapta mult.. La dna doctor merg cu mama si parerea mea este ca daca mai e ceva de facut, ea sigur va incepe demersurile tratamentelor/operatiei. Acesta nu este un mesaj de sustinere a doamnei doctor sau a clinicei mai sus amintite, nu are nevoie, marturie stau tot review-urile pe care le gasesti pe internet despre activitatea dansei.

Iti doresc sa gasesti cea mai buna solutie si in niciun caz sa nu te multumesti cu singura parere, ea fiind si atat de pesimista.

Multa sanatate!
cancer la plamani cu metastaza la ficat HELP ! 20-10-2010, 08:47:35 de către pulberedestele
Ti-am mai scris pe un topic,unde ai postat, parca pe tuburari respiratorii,si ti-am dat mai multe detalii!
cancer la plamani cu metastaza la ficat HELP ! 20-10-2010, 08:46:00 de către pulberedestele
Dragul meu Sergio,

eu ti-as recomanda spitalul de pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, unde daca se poate opera, se va opera.Acolo vei afla absolut toate detaliile de care ai nevoie.Pana atunci, incearca sa-i dai o alimentatie bogata ca sa nu ajunga la slabire masiva sau altceva.De evitat vitamina B12!
cancer la plamani cu metastaza la ficat HELP ! 11-10-2010, 15:01:31 de către sergionline
multumesc pt incaurajari .
astazi doctora de la oncologie mi-a sugerat sa il internez la un azi privat care arata foarte bine si parerea oamenilor este foarte buna despre serviciile lor. insa sincer mi se pare ca ducandu-l acolo nu se mai incearca nimik pt a ii prelungii viatza sau cel putin sansele de a ii se administra un tratament sunt infirme.
incerc sa inteleg cum de nu se poate administra altceva decat glocoza si ser fiziologic
rog cititorii acestui post sa ma ajute cu orice informatie utila referitoare la medici care nu se lasa pagubasi asa repede si incearca sa trateze boala cutusi de putin... sincer nu ma pot invatza cu ideea ca DOCTORII NU AU PUTUT FACE NIMIK .

orice informatie imi este de ajutor./ opinie

Multumesc
cancer la plamani cu metastaza la ficat HELP ! 11-10-2010, 13:34:08 de către piticot20
Si am uitat de ce am comentat... noi am fost foarte multumiti cum a fost tratat la Spitalul Universitar din Bucuresti. Doctorii sunt detreaba si chiar iti spun adevarul si se chinui sa prelungeasca viata pacientilor.
cancer la plamani cu metastaza la ficat HELP ! 11-10-2010, 13:32:55 de către piticot20
Buna, sincer imi pare rau sa aud asta.Stiu cum este pentru ca si eu am trecut prin asta cu tatal sotului meu. Nu pot decat sa-ti urez sa fii tare si sa nu cedezi.
Socrul meu pe 25 iulie dansa la nunta noastra de mama focului, iar pe 25 august l-am internat in spital. Atunci am aflat ca avea metastaza generalizata. Pe 02 sept l-am adus acasa la solicitarea medicului si cu toate eforturile, cu toate pastilele si injectiile nu am reusit sa-l ajutam cu nimic. Pe 02 oct a murit.Sper din suflet catatal tau sa fie mai rezistent si sa nu treci prea curand printr-o experienta ca asta.
Avand in vedere ca la tatal tau nu e generalizata...sper din suflet sa o duca pe picioare cat mai mult timp. Bafta
Informatii despre reteta M. Tatoiu 24-10-2010, 18:04:47 de către adaene
Buna seara,
As dori sa stiu cat timp ar trebui tinut tratamentul Tatoiu, daca stie cineva. Trebuie luate pauze intre cure sau se tine permanent? Va rog sa imi spuneti, daca a tinut cineva tratamentul, care sunt rezultatele? se simte cumva vreo imbunatatire?
Va multumesc
E cancer de esogag? 28-09-2010, 02:55:53 de către nicolae1900
adenocarcinom unde exact?
la jonctiunea esogastrica?
a facut endoscopie, computer tomograf?
ce spun aceste investigatii?
tumoare cerebrala metastatica 18-09-2010, 13:05:03 de către lala2004
Sa fii aten ca spinzul luat in doze mari este foarte toxic.In Iasi este o pers. cunoscuta care vinde ceaiuri din spinz la preturi exagerate si nu are rezultatul scontat.
Cancer la san sau nu? 16-09-2010, 21:27:46 de către M.D.
Poate că un tratament homeopatic ar fi indicat în cazul dv, în care pare a fi vorba de o problemă de teren mai degrabă decât de o boală.
lichid in fundul de sac Douglas 03-11-2010, 22:00:31 de către rusalim
nu stie nimeni????
lichid in fundul de sac Douglas 11-10-2010, 19:19:08 de către rusalim
va rog un raspuns sau o parere!!
lichid in fundul de sac Douglas 28-09-2010, 10:54:51 de către rusalim
nu stie nimeni sa raspunda?va rog un raspuns.
cum putem trai fara stomac 24-01-2013, 02:19:30 de către stefi.trans@yahoo.com
azi dupa o perioada de 6 luni pot vorbi despre moartea tatalui meu imi este foarte dor de el in final a ajuns acasa, lunea dar a ajuns in cosciug am simptit ca imi fuge pamantul de sub picioare si inca mai am senzatia asta:(
cum putem trai fara stomac 21-07-2012, 12:19:32 de către RaulDuke
cu placere !
cum putem trai fara stomac 20-07-2012, 23:50:33 de către stefi.trans@yahoo.com
multumesc mult RaulDuke
cum putem trai fara stomac 20-07-2012, 19:34:29 de către RaulDuke
pai daca medicul lui i-a dat voie sa manance orice, eu ce pot sa mai spun si ce rost are sa mai spun ceva ? doar nu o sa iei de buna discutia pe internet cu cineva necunoscut in defavoarea unei recomandari directe de la un medic in carne si oase !

ca il doare in partea dreapta, iarasi, este o problema cu care trebuie sa te ajute tot medicul, incepand de la CE MEDICAMENTE contra durerii are. poate trebuiesc ajustate, crescute dozele, etc.
cum putem trai fara stomac 20-07-2012, 17:25:02 de către stefi.trans@yahoo.com
pai medicul deocamdata ia dat voie sa manace orice inca este in spital luni i sa spus ca o sa i se dea drumul.Dar inca spune ca il doare in partea dreapta nu stiu ce sa mai zic
cum putem trai fara stomac 19-07-2012, 20:27:51 de către RaulDuke
totusi, de la chirurg ce raspuns ati primit la aceasta intrebare ?

calitatea nu este importanta, mai degraba cantitatea.
cum putem trai fara stomac 19-07-2012, 20:15:33 de către stefi.trans@yahoo.com
.Imi este frica de ziua in care va veni acasa pentru ca nu stiu ce mancare are voie sa manance si ce nu daca ati putea sa ma ajutati cu problema asta.va multumesc.RaulDuke
cum putem trai fara stomac 19-07-2012, 20:02:44 de către RaulDuke
cu placere!
cum putem trai fara stomac 19-07-2012, 07:36:34 de către stefi.trans@yahoo.com
buna dimineata in sfarsit ieri ia fost 2 drene scoase plus cea din nas si mi s-a spus ca se simpte mai bine cred ca urmeaza sa-i dea sa manance pe gura.Imi este frica de ziua in care va veni acasa pentru ca nu stiu ce mancare are voie sa manance si ce nu daca ati putea sa ma ajutati cu problema asta.va multumesc.RaulDuke
cum putem trai fara stomac 16-07-2012, 21:34:05 de către RaulDuke
asteptam rezulutatele.
cum putem trai fara stomac 16-07-2012, 17:01:45 de către stefi.trans@yahoo.com
asta nu pot sa spun pentru ca nu am fost eu cu el cand si-a facut toate controalele stiu doar ca are 4 drene acum in stomac si il hranesc inca artificial dupa o saptamana de la operatie mi s-a spus ca dupa 9 zile de poate pronunta daca operatia merge bine sau nu dar pot sa va spun ca este foarte slab.Va multumesc. RaulDuke

26287 com 1 2 3 4 ..... 167168169170171172173 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp