Ultimele comentarii pe forum
SUBIECT | COMENTARIU | |
cancer ovarian |
31-10-2010, 23:20:09 de către radicus
Subiect: cancer ovarian
Nu stiu daca de la toxicitate. Medicul vede pe analize daca ficatul si rinichii functioneaza normal si nu sunt afectati puternic de catre chimioterapie. Abdomenul poate fi asa si de la ascita daca mai are. |
|
cancer ovarian |
31-10-2010, 19:05:31 de către Cristi987
Exista ceva care sa mai reduca din toxicitate?binenteles abdomenul il are cum v am mai zis tare nu stim dece .Trebuie sa ia zilnic ranitidina ca daca nu are dureri de stomac.Credeti ca toate astea sunt de la toxicitate? |
|
cancer ovarian |
31-10-2010, 17:24:34 de către radicus
Daca are vointa are sanse foarte mari sa termine tratamentul inceput. Ce nu tine de vointa sunt toxicitatea crescuta in organe si scaderea prea mult a hemoglobinei. Cu sangele nu e extrem de grav, se poate remedia prin transfuzii si tratamente suplimentare. |
|
cancer ovarian |
30-10-2010, 09:56:51 de către Cristi987
Analizele au iesit bune doar leucocitele sub limita.Macar a scapat de transfuzia de sange.Luni merge cu ele din nou in spital.CE credeti v a putea termina chemio care a incept o?Multumesc frumos. |
|
cancer ovarian |
29-10-2010, 22:49:05 de către radicus
Noutati? Cum au iesit analizele? |
|
cancer ovarian |
27-10-2010, 18:10:14 de către Cristi987
A mers azi de urgenta in spital si i au facut perfuzii cu ser fiziologic si glucoza si mai face si maine.Cred ca i au bagat si ceva calmante .Vineri ii fac analizele si daca nu iasa bine ii fac iarasi transfuzie de sange. |
|
cancer ovarian |
27-10-2010, 15:51:58 de către radicus
Dureri mari de abdomen si intarirea lui sunt semne de ocluzie intestinala, destul de intalnita la cancer ovarian. Pot fi si alte cauze. In orice caz, indiferent daca e ocluzie sau nu, e nevoie ca medicii sa hotarasca si sa usureze situatia. Nu trebuie lasata sa nu se alimenteze. |
|
cancer ovarian |
27-10-2010, 06:13:35 de către Cristi987
Da ,este asa cam de 2 saptamani de cand a inceput noul tratament.Starea ei se mai ameliora putin dupa din nou se simtea rau si tot asa, reusea sa mai manance cat de cat.De cateva zile nu mai poate sa mai manance si sa bea nimic.Noi ne am gandit ca s reactiile citostaticilor .Dar pe zi ce trece se simte tot mai rau.Acum ne ramane sa vedem ce zic medici de la noi din Targu-Jiu.Multumesc ,imediat ce am un raspuns va scriu din nou. |
|
cancer ovarian |
27-10-2010, 00:10:21 de către radicus
De cand e asa? Aveti grija sa nu fie ocluzie intestinala. Nu stiu in ce oras sunteti, dar sigur exista undeva in apropiere de voi sectie de urgente medicale. Mergeti cat de repede puteti daca tot asa e starea mamei sau se agraveaza. De fapt, mergeti la medic indiferent daca s-a imbunatatit starea, e nevoie de investigatii de specialitate, nimeni nu se poate pronunta de la distanta. |
|
cancer ovarian |
26-10-2010, 20:19:53 de către Cristi987
Buna seara vreau sa mi dai dati din nou cateva cateva sfaturi .Mama mea se simpte din ce in ce mai rau abdomenul il are tare si umflat dureri teribile nu poate sa manance nimic ,nu poate sa bea ca i vine sa verse.Stiti cumva de unde provin toate astea?si ce trebuie facut ?Multumesc. |
|
cancer ovarian |
12-10-2010, 16:14:58 de către radicus
Toate medicamentele utilizate la chimioterapie sunt foarte puternice. Medicatia pe baza de platina nu pare sa fi avut succes, degeaba s-ar folosi tratament cu carboplatin/cisplatin daca avea efecte reduse asupra bolii. Acum nu putem sti daca aceasta noua abordare are succes. E nevoie de analize. Exista si posibilitatea intreruperii acestui tratament daca nu da rezultate acceptabile, sau daca toxicitatea din corp e prea mare. La fel e in cazul oricarui tratament. |
|
cancer ovarian |
12-10-2010, 14:18:33 de către Cristi987
Nu a mai primit acest tratament inainte este pentru prima data .Ce parere aveti despre el o sa dea rezultate ?Credeti ca i mai puternic decat cisplatinul si carboplatin ce a facut mai inainte?S au o sa i inrautateasca si mai rau situatia?Exista riscul sa nu poata termina aceasta linie?Multumesc. |
|
cancer ovarian |
12-10-2010, 00:59:33 de către radicus
Deci a primit doxorubicina liposomala (Caelyx/Doxil). Daca ia Caelyx singur inseamna ca s-a renuntat la chimioterapie pe baza de platina (cisplatin/carboplatin). Unghiile poate o sa i se innegreasca mai incolo, depinzand de doza.A mai primit acest tratament inainte? |
|
cancer ovarian |
11-10-2010, 22:02:44 de către Cristi987
Va multumesc pentru raspuns i au dat Calix face la 3 saptamani nu stiu exact cate mg .Doctora i a zis ca o sa i invineteasca unghiile si se desfoliaza pielea de la maini si picioare.Deocamdata nimic reactie adversa doar senzatie de voma si dureri de stomac. |
|
cancer ovarian |
11-10-2010, 04:47:55 de către radicus
Cristi987, sincer, situatia nu stiu daca o sa fie mai buna. Trebuie sa fim realisti, o schema de tratament foarte eficienta, care sa ofere scaderi drastice ale CA-125 dupa 1-2 sedinte, nu cred ca poate intra in discutie. Ar fi bine sa se gaseasca una care sa opreasca progresul bolii sau macar sa-l incetineasca. Aceasta noua postura de cresterea mare al CA-125 nu schimba cu mult situatia. Tot e nevoie sa se incerce noi scheme.In acesti 3 ani, cum a tot schimbat tratamentul, ceva schema sigur a incetinit boala. Posibil dar putin probabil sa fi rezistat 3 ani pana la aparitia primei recidive daca nici macar o schema nu i-a ajutat cat de cat. Stiu de femei cu cancer ovarian neoperabil al caror nivel initlal CA-125 a depasit 5000 (una din femei avea peste 8000). Au fost schimbate cateva scheme pana a fost descoperit tratamentul optim. Dupa vreo 1 an sau 1 an si jumatate de tratamente, nivelul CA-125 in cazul lor si avand in vedere situatia foarte grea, a scazut considerabil: sub 300. In concluzie, chiar si cand totul pare ca merge spre rau, uneori, se intampla sa mai apara o speranta. Si speranta trebuie s-o aveti voi, familia, dar mai ales mama ta. Si sa faceti ceva sa stea bine cu moralul. Lupta cu cancerul e un razboi fizic si psihologic. Un moral ridicat al pacientei poate contribui foarte mult, macar la razboiul psihologic. Sunt curios de noul tratament. Daca stii ce i-au dat. |
|
cancer ovarian |
07-10-2010, 19:00:57 de către Cristi987
Buna seara scuzati ca nu am mai scris pana acum dar totul mergea ok pana ieri cand a fost la cluj pentru continuarea citostaticilor.Vreau sa va intreb i au fost facute analizele si i au iesit foarte proaste doctora nu i le a mai aratat si nici nu i a zis valorile,doar i a zis ca hemoglobina foarte mica si markerul i a crescut foarte mult .I se facea taxol cu cisplatin azi i au bagat o punga cu sange si maine ii vor face din nou analizele si i se va schimba din nou schema.Ce pericole sunt in situatia de fata se v a mai schimba ceva in bine s au va merge din ce in ce mai rau.Se mai poate face ceva in situatia aceasta.MUltumesc frumos. |
|
cancer ovarian |
13-09-2010, 23:33:36 de către radicus
Hb si trombocitele pot scadea din cauza tratamentelor de pana acum, sau chiar din pricina recidivelor. Valoarea de 10,4 nu e chiar atat de rea. Dar e nevoie de cateva retusuri, pentru ca dupa un ciclu de tratament poate sa-i scada drastic. Prin retus se intelege o alimentatie echilibrata. Daca situatia va fi rea mai incolo, probabil ca i se va face transfuzie. Sau deja ii face dosar pentru eritropoetina.Iar despre alimente care trebuie scoase, nu prea se recomanda scoaterea vreunui aliment major din dieta zilnica. Poate sa manance cam orice. Un anumit aliment are nevoie de mult timp (in care e folosit des) sa produca efecte majore asupra celulelor, mai ales asupra cancerelor ginecologice. Totusi, sa nu se abuzeze de anumite alimente in detrimentul altora. Trebuie sa existe un echilibru intre fructe, legume si proteine animale. Puteti incerca diferite diete asa-zise anticancer, dar exista posibilitatea sa-i scada hemoglobina si mai mult si sa fie nevoie de oprirea tratamentului. Dietele stricte, mai ales pentru cancere fara legatura cu sistemul digestiv, nu trebuie interzise dar nici recomandate. Ramane la latidudinea voastra. |
|
cancer ovarian |
13-09-2010, 21:51:53 de către Cristi987
Scuzati ca nu am mai scris nimic dar asteptam analizele mamei mele ,astazi le a facut si i au iesit cam prost .Puteti sa mi dati va rog un raspuns ce se intampla hemoglobina 10,4 si trombocitele deasemenea si ele sub limita 105 000.Ce trebuie facut pentru ca nu mai poate sa continue citostaticile cu valorile astea.Am uitat sa intreb daca trebuie sa scoata ceva din alimentatie care sporeste cresterea celulelor canceroase.Va rog sa mi dati din nou un sfat .Va multumesc frumos pentru timpul acordat. |
|
cancer ovarian |
30-08-2010, 18:38:56 de către Cristi987
Ok,multumim frumos pentru incurajere sa speram ca totul o sa fie bine . |
|
cancer ovarian |
28-08-2010, 17:23:25 de către radicus
Normal ca sunteti dezamagiti. Si normal ca se mai poate face ceva. Cu optimism si incredere in tratament, boala, poate sa stagneze sau sa dea inapoi. Orice cancer isi are tratamentul lui. Conteaza sa fie gasita o schema de tratament care da rezultate satisfacatoare. Sa speram ca de data asta tratamentul va da roade. |
|
cancer ovarian |
28-08-2010, 13:59:25 de către Cristi987
Multumesc,da face Taxol cu carboplatin.Timp de 3 ani i s a schimbat schema dupa terminarea celor 6 cicluri de citostatice .Cred ca a facut toate schemele pentru cancer ovarian.Nu a mai fost propusa pentru operatie pentru ca medicul zice ca este inoperabila recidiva de Bont vaginal.Suntem chiar cu moralul la pamant i s au gasit diseminari secundare sub pancreas si splina ,la nivelul peritoneului si in mezenter .Suntem dezamagiti ,doar citostaticile au ramas singura noastra speranta .Multumim frumos pentru amabilitate ,cum reusesc sa i au legatura cu mama va trimit mai exact toata schema de citostatice.Credeti ca este un caz in care nu se mai poate face nimic?Dumnezeu ne a ajutat pana acum sa reziste la toate tratamentele speram sa ne ajute si n continuare. |
|
cancer ovarian |
28-08-2010, 13:31:16 de către radicus
Cristi987, ascita e destul de intalnita la cancerul ovarian. Se poate scapa de ea printr-o procedura simpla, paracenteza. I se scoate lichidul cu un ac, dar nu tot deodata, mai ales daca e in cantintate ceva mai mare . Ascita e mai mult un simptom. Dar si din cauza ei nivelul CA-125 poate creste. Adica, sunt sanse sa scada CA-125 dupa evacuarea lichidului. Ascita tinde sa se refaca in timp, dar sunt medici care se folosesc de cantitatea de ascita care se reface pentru a-si da seama daca pacienta raspunde bine la tratament; asta pe langa celelalte analize si markeri tumorali. Cresterea de la 300 la 800 nu e chiar cea mai buna, insa nici anormala nu e. E o recidiva cu ascita si e normal sa creasca. Daca ai putea sa-mi spui despre tratament: - primeste carboplatin+taxol, sau taxol simplu? - in acesti ani i-a fost schimbat tratamentul sau a primit acelasi tratament timp de 3 ani? Si daca da, as vrea sa stiu schema (ce medicamente a primit). - a fost propusa pentru operatie? |
|
cancer ovarian |
28-08-2010, 07:44:20 de către Cristi987
Multumesc mult pentru raspuns a avut gradul 3 c a operat o dr.Dan Eniu de la cluj .De tratament se ocupa doamna doctor Porutiu de la spitalul Chiricuta Cluj .Ca -125 avea valoarea de 300 acum a ajuns la 800 dupa 3 ani de tratament .Este la prima recidiva .Nu stiu daca este normal dar ii s a format si ascita in cantitate moderata.Chiar ma ingrozeste gandul ca incepe sa i mearga din ce in ce mai rau .Se poate scapa de ascita eu chiar nu prea stiu cum evolueaza aceasta boala nemiloasa.Multumesc frumos pentru timpul acordat. |
|
cancer ovarian |
28-08-2010, 00:20:55 de către radicus
Cancerul ovarian, depinzand de histopatologia tumorii si stadiul initial, e destul de agresiv. Tinde sa recidiveze chiar si de mai multe ori indiferent de tratament. Taxol+carboplatin sunt cele mai eficiente in tratarea cancerului ovarian. Mai exista optiuni cum ar fi taxol singur, ciclofosfamida, etc. Dar toate sunt la fel de greu de suportat. Acum incep eu cu intrebarile: Ce stadiu initial a avut? Ce medic chirurg a operat-o? Cine se ocupa de tratamentul oncologic? Ce nivel al CA-125 a avut si are? A mai avut vreo recidiva pana acum sau e la prima? |
|
tumora vegetala si adenocarcinom colonic |
07-12-2010, 11:53:37 de către onu76 din pacate a murit pe 20.11.2010. ca a facut cica stop cardio repirator. la auotpsia ceruta de Dr. Jitea Nicolae cel care a operat-o ia trecut neoplasm hepatic. |
|
18-11-2010, 18:14:32 de către onu76 mama a fost operata la Sp. Coltea a reusit operatia dar a facut infectie si nu raspunde la tratament cu Invanz |
|
24-08-2010, 09:38:19 de către onu76 ms mult. ea este acum la spitalul Coltea la domnul doctor Jitea. in prezent face 1 saptamana de raze cu cobalt dupa aceea se va opera sper sa fie bine. |
|
22-08-2010, 23:02:33 de către Dalidana Imi pare rau, sunt tare trista cand vad astfel de situatii.Este vorba de un cancer( adenocarcinom).Evita ORICE VITAMINA!!!!!Acestea dezvolta celulele canceroase!!!!!Ca si clinica ptr interventia chirurgicala iti recomand fie Spitalul Militar, fie Spitalul Fundeni( pr dr Brasoveanu).Iar ptr problema hepatica, pr dr Voiculescu, dir Centrului de cercetare hepatica ( tot la Fundeni il gasesti).Eu am trecut prin asa ceva, ambii parinti avand cancer.Bafta multa! |
|
tratament postoperator tumoare maligna pielea buzelor |
18-08-2010, 23:11:58 de către radicus Avand in vedere ca diametrul e sub 2 cm, inseamna ca e o tumora intr-un stadiu incipient. Radioterapia nu e neaparat un standard de tratament in cazuri incipiente, putand fi folosita doar chirurgia. Cu radioterapie tumorile dispar sau scad in dimensiuni si tesutul din jur care trebuie rezecat e mai mic. Se pare ca in acest caz nu a fost nevoie de radioterapie si probabil s-a ocolit aceasta rezolvare din cauza celorlalte probleme de sanatate. |
|
mastopatie fibrochistica cu adenopatii axilare |
16-09-2010, 11:13:08 de către ziuaalba Buna ziua, am o mare dilema si incep prin a va spune ca la 17 ani am fost operata de un fribroadenom mamar san stang la care din fericire biopsia s-a aratat a fi favorabila (nu era tumora)-am recupat rapid In urma cu 7-8 luni am vazut ca sanul drept se inroseste si se inflameaza, in martie a.c. am facut eco unde mi s-a vazut un fibroadenom asociat cu o usoara hiperplazie fibroglandurala, cert e ca a urmat o incizie pentru ca se inflamase sanul in forma acuta. Dupa 4 luni de la efectuarea inciziei, aceasta nu s-a inchis iesind din ea secretie purulenta, astfel ca am ajuns sa fiu operata pentru scoaterea fibroadenomului in luna iunie. Toti medicii imi spuneau ca va fi ok, dar rezultatul ultimei biopsii era de mastopatie fibrochistica. Aceste interventii au fost facute in Braila. dar problemele continua, am fost la I.O.B. ) fiindca nu mi se inchisese incizia si operatia, astfel ca m-a tratat cu baneocin, spunandu-mi ca am fost operata degeaba ( ca nu a fost nici un nodul la san) si ca va fi ok. Va spun sincer ca am inceput sa o iau razna, pentru ca in acest moment operatia si incizia s-au inchis, dar in interiorul sanului e ceva (acest ceva inca nedescoperit medicii la care am fost) care produce infectie. Cert este ca din cauza presiunii aceasta a facut o fisura langa mamelon ca sa poata iesi aceea secretie purulenta. ( adica sanul s-a inflamat foarte tare incat s-a spart ca sa poata iesi materia. Va rog mult sa ma lamuriti daca se va putea gasi cauza si trata in aceasta problema, caci sperantele mele de a scapa de secretia purulenta, pansamente shimbate zilnic(timp de 8 luni) si faptul ca voi mai duce o viata normala si de a da nastere macar unui copil simt ca se naruie, de aceea va cer ajutorul. Multumesc anticipat. |
|
12-08-2010, 13:38:45 de către radicus kormi, e destul de posibil ca adenopatia axilara sa nu aiba nimic in comun cu mastopatia fibrochistica, ci sa fie de la ceva infectie sau de la epilat. Aceasta boala nu e foarte grava, e benigna, dar trebuie sa iei tratamentul prescris si sa mergi la control la intervatul de timp care iti este recomandat. |
|
09-08-2010, 19:01:25 de către kormi Ma intreb daca intrebarile mele, au un grad de dificultate? Pentru mine este foparte important sa stiu ce va urma, si cat de grav este aceasta boala, cu atat mai mult cu cat, din domeniul de specialitate reiese ca in mod normal mastopatia fibrochistica nu este asociat cu adenopatia axilara. Va rog frumos un raspuns. |
|
Efectele citostaticelor |
09-08-2010, 08:44:37 de către bobi elv
Subiect: Efectele citostaticelor
buna ziua! sunt pt prima data pe acest forum si as vrea sa va intreb ceva:socrul meu a fost operat de curand la colon si iau gasit si un cancer malign , ce sanse mai are .va multumesc |
|
Efectele citostaticelor |
09-08-2010, 01:58:41 de către radicus
Subiect: Efectele citostaticelor
Daca persoana a decedat nu cred ca se mai pot face prea multe lucruri. Daca sunt acte doveditoare ca a avut metastaze cerebrale (analize parafate, fisa pacientului) atunci sunt sanse sa ii fi scazut capacitatea de discernamant dar trebuie dovedita si lipsa discernamantului. Sau o constatare directa a lipsei de discernamant in fisa pacientului ar simplifica lucrurile.Cu lipsa temporara a discernamantului nu cred ca se poate obtine anularea actelor juridice, pentru ca acea persoana si-ar fi dat seama in lunile urmatoare de viata ca a gresit. Ca efect posibil al chimioterapiei sau al altor factori, din nou, e aproape imposibil sa se obtina anularea actelor juridice daca nu exista o constatare oficiala cu stampila si semnatura. Dar toate acestea constatate in timpul vietii pacientului. |
|
este cancer la colon? ajutati-ma! |
01-11-2010, 22:28:26 de către faned
Subiect: este cancer la colon? ajutati-ma!
Socrul meu a fost diagnosticat cu cancer de colon, astazi i-au venit rezultatele finale si ne-au zis ca trebuie operat cat mai urgent. Doar ca nu ne-a dat prea multe detalii, va scriu aici ce scrie pe rezultatul biopsiei:-Provenienta materialului: proces proliferativ sigmoidian -Aspect macroscopic: doua fragmente tisulare albicioase de 0.3/0.1/0.1 fiecare + 1 mic de 0.1 cm diam. -Diagnostic Histopatologic: adenocarcinom mucosecretant tubulo-papilar moderat diferentiat (G2) cu inflamatia stromei. Mentionez ca a facut si un CT toraco-abdominal la care NU s-au vazut alte organe afectate. Ma intereseaza cat este de grav, ce stadiu este (G2 = gradul doi?) si daca la stadiul asta prima optiune este operatia? Va intreb pt ca am avut doi vecini apropiati operati de cancer de colon (nu stiu exact in ce stadiu) care n-au rezistat mai mult de un an dupa operatie, si socrul meu e cam temator in legatura cu operatia... Va multumesc mult, si sanatate la toata lumea! Ps. in rezultatul colonoscopiei scrie cva de genu: "La 15 cm de OAE proces proliferativ...", in cazul asta poate scapa de "anus contra naturii"? se poate sa revina totul la normal dupa operatie??? |
|
08-08-2010, 21:13:42 de către Casa drhouse
Piatra la ficat nu este din cauza cancerului ...se va vedea rezultatul dupa ce se intervine chirurgical. |
|
08-08-2010, 18:49:33 de către crisiul
are piatra la ficat. Asta ar putea fi si din cauza cancerului?mentionez ca a cazut foarte rau anul trecut in fund pe gheata si de atunci are aceste dureri. Deci, la biopsie scrie decat de acest tesut necrozat, nu scrie absolut nimic de cancer, dar dna doctor i a spus ca a simtit la mana ca este cancer.Se poate asa ceva?va multumesc mult |
|
08-08-2010, 18:19:54 de către Casa drhouse
O ecografie a facut ? Ficatul este " curat " ? |
|
08-08-2010, 18:00:34 de către crisiul
Va multumesc. Este deja la spital si urmeaza operatia.Are dureri mari la ficat,ce poate fi?multumesc inca o data. |
|
07-08-2010, 15:10:41 de către Casa drhouse
D.p.d.v. anatomo-patologic exista mai multe tipuri de cancer , printre care si forma ulceroasa sau ulcero-vegetanta , care are in compozitie tesut necrozat.Deci poate fi o forma de cancer de colon.Daca indicatia terapeutica este interventia chirurgicala, atunci trebuie neaparat operat. |
|
a primit rezultatul ”tesut necrozat” = cancer? |
08-08-2010, 18:50:48 de către crisiul imi pare sincer rau. tot cancer de rect? |
|
a primit rezultatul ”tesut necrozat” = cancer? |
08-08-2010, 14:08:15 de către stefan ion Ma numesc Stefan Ion. Am cancer malign de tip "Pancoast-Tobias".Am facut 10 sed. de cobalto la militar, apoi am inceput citostaticele la Campina, Pana in prezent,3 sedinte. Am dureri(crize) foarte mari imediat dupa care dureaza 30-40 de minute de-mi vine sa ma omor , apoi raman cu o durere prezenta permanent. Am fost descoperit in aprilie, iar azi 08 aug. arat ca un muribund.Fie si asa, stiu ca nu mai am mult, dar macar sa nu mai am dureri asa de mara ! Va multumesc pentru atentie! |
|
operatie tumorala - solicit sfaturi pt viitor |
04-08-2011, 08:44:54 de către maria anton11 Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe sotia dumneavoastra desi si eu am trecut printr-o operatie histerectomie radicala cand nu mai credeam ca scap Dumnezeu mi-a intins o mana si am trecut cu bine . Dumnezeu sa o ierte. |
|
03-08-2011, 18:33:49 de către generalul sotia mea a decedat acum 9 luni. in chinuri groaznice. DUMNEZEU sa o odihneasca in pace. nu pot zice mai mult decat ca aceasta boala e ireversibila. e pe "sens unic". |
|
01-08-2011, 18:12:12 de către RaulDuke daca are vreun efect, el nu este cunoscut... nu are nici un efect direct cunoscut asupra chimioterapiei, dar poate, teoretic cel putin, sa ajute in combaterea unora dintre efectele secundare ale unor tipuri de chimioterapie. |
|
01-08-2011, 11:58:41 de către aralex era o intrebare, am uitat sa pun semnul |
|
01-08-2011, 11:58:01 de către aralex supradin (complex de vitamine) are vreun efect asupra chimioterapiei. mama le ia la recomandarea med de fam |
|
25-07-2010, 13:57:05 de către radicus generalul, dupa cate vad e un cancer colorectar si carcinomatoza peritoneala. Partea cea mai buna e ca operatia a reusit. Pentru a combate efectele secundare ale chimioterapiei mai bine vorbiti cu medicul oncolog, rezidentul sau asistentele. Va vor da diferite medicamente contra greturilor sau contra altor efecte secundare. NU luati tratamente adjuvante din auzite pentru ca, dupa cum spunea si elvira, pot diminua efectele chimioterapiei asupra celulelor maligne. Tot ce vreti sa incercati trebuie sa intrebati oncologul si sa folositi acele produse doar daca a existat acceptul medicului. |
|
25-07-2010, 11:22:34 de către elvy.elvira Sunt foarte impresionata de suferinta sotiei dvs. Nu sunt de specialitate dar cred ca Zeolite ar putea interfera cu chimioterapia, in sensul diminuarii efectului. Ar fi bine sa consultati un oncolog, specializat in astfel de terapii. Zeolithe este un adjuvant in afara perioadei de chimioterapie. La fel despre alimentatie. Sunt sigura ca trebuie sa tina un regim foarte restrictiv, avand in vedere complexitatea operatiei la care a fost supusa. Trebuie sa colaborati cu oncologul care i-a prescris terapia. Dumnezeu sa o ocroteasca iar dvs sa va dea sanatate si putere de a rezista in lupta cu boala. Cel mai bun medicament pe care puteti sa i-l oferiti este faptul ca in aceasta suferinta se sprijina pe dragostea unui sot devotat. |
|
a fost diagnosticata cu cancer col uterin st 1b |
25-07-2010, 19:52:03 de către Casa drhouse Este un carcinom , un tip "rau de cancer.....trebuie operata.....numai asa va avea o speranta mai mare de viata. |
|
22-07-2010, 06:49:50 de către marga28 va multumesc prt raspuns dar as vrea sa stiu daca exista riscul ca acesta sa apara din nou altundeva dupa operatie prt ca cineva i-a spus soacrei mele sa nu se opereze ca asa traieste mai mult e adevarat ?????? |
|
22-07-2010, 06:13:48 de către Casa drhouse Este ceea ce stii deja, un cancer ....e nevoie de operatie. |
|
limfom hodgkin se poate vindeca in totalitate? |
19-07-2010, 22:51:16 de către radicus silu, normal ca acest tip de limfom se poate vindeca. Sunt multe exemple de persoane publice care au fost diagnosticate si traiesc bine-mersi de ani si zeci de ani de zile. De exemplu partenerul de afaceri al lui Bill Gates, Paul Allen. A fost diagnosticat in 1983 si traieste si in ziua de azi. Intre timp a devenit printre cei mai mari miliardari ai lumii. |
|
Imagini RMN - va rog un comentariu |
19-07-2010, 21:45:52 de către zaharia mirela
Subiect: Imagini RMN - va rog un comentariu
Buna seara!Va deranjez c/o intrebare.De curand am facut o ecografie la ambii sani.La unul mi/a iesit un chist mic/respectiv formatiune transonica omogena vasculara cu dimensiuni de 5,5/3 mm ax lung paralel cu axul tesutului glandular situat superficial in tesutul glandular...fara ectazii ductale semnificative,despre care d/na doctor mi/a spus sa nu/mi fac probleme ci doar sa/l urmaresc....dar m/a ingrijorat un limfonodul cu aspect inflamator cu diametrul de circa 13 mm situat in centrul axilei despre care mi s/aspus ca nu are nicio legatura cu sanul drept...si ma cam ingrijoreaza..noaptea ma cam jeneaza zona...in anumite perioade...in rest nu supureaza nu se inroseste sanul...absolut niciun simptom.Am fost intrebata daca am suferit traumatisme...si acum in an am cazut si intr/adevar m/am lovit la umarul stang, am facut fizioterapie...si poate de acolo sa se fi imflamat.Ce sfat imi dati?Samerg la un medic oncolog?Sa fac un RMN? Multumesc mult! |
|
adenocarcinom rectal... si trebui sa faca radioterapie |
22-09-2010, 22:40:31 de către georgeta1959 D-na prof. Anghel este un radioterapeut deosebit de meticulos din pacate extrem de ocupat |
|
adenocarcinom rectal... si trebui sa faca radioterapie |
10-07-2010, 14:18:23 de către riciu buna ! un radioterapeut f bune este chiar directorul IOB-ului in persoana d-nei dr Rodica Anghel ! tatal meu a fost pacientul dansei si cu noi s-a purtat f bine si tratamentul pe care i l-a dat a fost f eficient la tatal meu ! singura problema este ca intri f greu la dansa pt ca are f f multi pacienti si sunt saptamani in care tb se vii si cate trei zile la rand sa poti intra !! bafta multa !! |
|
cancer colorectal-markeri tumorali mariti |
09-12-2010, 22:59:55 de către radicus CEA poate ajunge si la valori de ordinul miilor. Nu e o greseala. |
|
cancer colorectal-markeri tumorali mariti |
08-12-2010, 22:03:25 de către alina2000vro Buna seara ! Am o prietena a carei mama i-a iesit marker tumoral CEA de 780, ceea ce mi se pare ingrozitor de mult. Este posibil sa fie o greseala sau chiar acest marker poate atinge o astfel de valoare? Va rog din suflet sa ma ajutati cu orice informatie! Va multumesc din suflet! |
|
cancer la vezica urinara.. ce trebuie facut? |
20-07-2010, 21:59:28 de către radicus doamna Jenei Ildiko, exista o sectiune a forumului deschisa pentru tratamente naturiste. Va rog sa fiti civilizata si va prezentati acolo "descoperirile" sau sa utilizati un site de mica publicitate pentru a va vinde produsele. Cine vrea tratamente naturiste se uita pe acea sectiune, nu aici. Va multumesc! |
|
02-07-2010, 10:06:02 de către IuliaCristianaB După operaţii şi tratament ce a spus medicul? Au fost extrase toate celulele canceroase? se vindecase? dacă da, următorul pas este să faceţi tot posibilul să creşteţi imunitatea, mâncat sănătos, nu fumat etc- un stil de viaţă sănătos pentru a evita reapariţia cancerului. Puteţi să vorbiţi cu medicul care l-a tratat, să vă facă câteva recomandări şi orice alt medic- homeopat, fitoterapeut care ar putea să vă ajute în această privinţă |
|
01-07-2010, 17:30:02 de către jaquelinne Consultati un medic homeopat! |
|
reinterpretare RMN |
05-07-2010, 16:14:01 de către radicus
Subiect: reinterpretare RMN
Exista diferite clinici de imagistica, le platesti RMN-ul si apoi consultatia. Chiar si la clinici de stat se poate plati. Pentru rezultate anterioare nu stiu daca vor oferi consultatie fara un nou RMN, dar incercati, e posibil sa reinterpreteze (contracost) fara refacerea RMN-ului. Daca apar in raport "zone de osteoliza" dar nu exista o tumora primara sansele sa fie metastaze osoase scad. Iar neconfirmarea prin scintigrafie scad din nou sansele la ce e mai rau. Posibil sa fie doar boli benigne ale sistemului osos. |
|
Rezultat histopatologic.. ce inseamna leiomiofibrom cu arii sclerohialine? |
04-07-2010, 17:32:23 de către rusalim menstruatia a venit din nou pe 30 iunie,am fost la control,doctorul mi0a prescris microgynon,dar nu am luat pentru ca deja eram in a treia zi de ciclu.am citit prospectul.am 38 de ani si sunt si fumatoare.peste trei luni trebuie sa fac iar control,nu stiu ce sa fac,are destul de multe reactii adverse,nu am luat niciodata contraceptive.va rog,poate sa imi spuna cineva ce reactii poate avea ? e posibil ca fibroamele sa reapara? |
|
28-06-2010, 19:09:47 de către rusalim va multumesc.pe 2 iulie fac o luna de la operatie de fibroame laparoscop.la eco ,s-a vazut unul de 3,15,alrul de 4,75.de fapt au fost 4.Urmeaza sa merg la control.fibroamele au fost pe peretele uterului. |
|
26-06-2010, 21:23:03 de către Casa drhouse Este aspectul histologic al unei tumori benigne formate din fibre musculate si celule.....nimic rau , nimic de speriat . |
|
Vindecarea cancerului cu ajutorul terapeutului Lungu Gabriel |
16-04-2013, 20:12:26 de către marius hrab lamuritima si pe mine este acest domnu lungu si e adevarat ce face? |
|
16-01-2012, 17:56:46 de către Andreas24 Feriti-va de sarlatanul Lungu. Cititi http://www.unromaninfuriat.blogspot.com/2012/01/hoax-plagiat-inselaciune-si-furt-de.html |
|
26-11-2011, 21:02:53 de către RaulDuke @3Alina: oricum oamenii ca Lungu Gabriel si alti nenorociti care apar pe OTV nu au viata lunga. adica cel putin in linia de munca pe care si-au ales-o (frauda), pentru ca mai devreme sau mai tarziu (de obicei destul de devreme) tot ajung cautati, fie de bratul lung al legii, vie de razbunarea oamenilor, si tot ajung rau. din pacate oricat de rapid s-ar duce in jos acest sarlatani, tot apar altii gata sa profite. inflorirea lor este ca o plaga pe un tesut vulnerabil, ei insisi reprezentand infectia, iar lucrul asta nu poate fi combatut decat cu o mai buna educatie in populatia generala. |
|
26-11-2011, 18:18:54 de către radicus Exista multe categorii de "afaceristi" care profita de vulnerabilitatea oamenilor. Printre acestia se numara sarlatanii dar si traficantii de droguri. |
|
26-11-2011, 17:03:24 de către 3Alina dragii mei, poate sunteti curioasi cu privire la domnul doctor Lungu Gabriel. nu stiu cate persoane sustine el ca a vindecat, insa eu am apelat la serviciile lui si fara niciun rezultat. mama a fost descoperita cu cancer pancreatic si metastaze hepatice. el mi-a bagat practic e gat niste prafuri din alge, scumpe, dar nu contest ca nu ar fi bune! insa fara niciun efect. apoi m-a pus sa cumpar alt supliment detoxifiant, am insistat sa iau doar o cutie insa m-a convins ca trebuie sa iau 4!! le-am luat dar in timpul tratamentului starea ei a inceput sa se inrautateasca. nu am lucrat doar cu el, ii mai dadeam niste anticangerigene din america, de care mi-a zis ca sunt foarte bune si in combinatie aceste tratamente or sa-si faca efectul. n-a fost asa, in 3 luni mama s-a stins. in asemenea momente suntem in stare de orice sa-i salvam pe cei dragi, dar trebuie sa fiti constienti ca sunt multi sarlatani care profita de slabiciunea unor persoane disperate pt a isi imbunatatii traiul. nu vreau sa acuz pe nimeni. mai stiu depre d-nul Lungu ca a studiat homeopatie la universitatea Spiru Haret si ca mai mereu e plecat prin Europa, ceea ce ma face sa ma intreb care e adevaratul scop ar iesirilor atat de dese din tara!!??? |
|
12-11-2011, 12:00:36 de către RaulDuke in cazul de fata (carcinom renal, probabil cu celule clare, recidivat) se impune incercarea tratamentului cu SUTENT. e un medicament nou si foarte scump, care trebuie aprobat de casa nationala de asigurari pe baza unui dosar pe care trebuie sa-l intocmeasca oncologul lui. sunt comprimate, nu se administreaza IV, iar toleranta este cu mult mai buna ca la chimioterapie sau interferon. nu are aceleasi efecte secundare. momentan este singurul lucru care poate sa-l ajute, sau mai bine zis care poate sa-l ajute cel mai bine. |
|
12-11-2011, 00:13:25 de către anka9 Nu, de la doctori stim doar de Interferon si atat. |
|
11-11-2011, 23:35:59 de către RaulDuke opreste-te ! s-a mentionat cumva cuvantul "sutent" prin discutiile cu oncologii de pana acum ? |
|
11-11-2011, 23:06:11 de către anka9 A mea Raul. In Aprilie/Mai i s-a depistat o tumora maligna de 9 cm pe rinichiul stang asa ca a trebuit extirpat rinichiul. Dupa, i-au dat tratament cu interferon 9mil la 3 zile inca pen-ul avea numai 6..si am facut cate 6mil. A inceput sa nu mai doarma seara din cauza durerilor de cap, frisoanelor care am inteles ca sunt efecte secundare comune. Si asa incet incet si-a pierdut pofta de mancare si a ajuns cu moralul la pamant, petrecand f mult timp in pat...Daca se ridica avea ameteli etc. Ingrijorati am mers la doctorita oncolog din Constanta sa o intrebam daca poate renunta la tratament (ca doar era preventiv). Momentan face perfuzii cu glucoza si tata e incantat ca ii revine pofta de mancare insa dupa CT, suntemi toti socati...au trimis poza CT la Dr. Sinescu de la Fundeni si a zis ca e incredibil cat de agresiv e cancerul si ca nu prea mai e ceva de facut deoarece a aparul in locul rinichiului extirpat si s-a extins la splina si o parte din ficat... Chimioterapia nu e indicata din cauza ca are doar un rinichi si acesta va fi afectat... DECI, CE IMI RAMANE DE FACUT? Sa ma pregatesc de inmormantare??? REFUZ!! |
|
11-11-2011, 22:55:11 de către RaulDuke ai prefera moartea cui ? pentru ca despre tatal tau ai spus ca il vei pierde in curand daca nu gasesti "ceva"... despre ce diagnostic vorbim ? cumva melanom malign ? |
|
11-11-2011, 22:50:28 de către anka9 Stiu teoria si apreciez ce-mi spui dar practica pe mine cel putin, ma tine pe loc. Dupa cum ai spus, suferinta e mai dureroasa ca moartea si sa fiu sincera si egoista, as prefera cealalta varianta! Dar nu se intampla cum vrem noi, asa ca pot doar sa sper...in altceva si nu in doctorii ineficienti de care am avut parte... Interferonul de exemplu, mai rau i-a facut... si oricat de galopant ar fi fost cancerul, daca isi bateau capul un pic, poate am fi fost mai pe faza |
|
11-11-2011, 22:45:29 de către RaulDuke linisteste-te ca nu arunc cu piatra. a avea o problema emotionala nu e vina nimanui si e ceva absolut comun si chiar inevitabil atunci cand te confrunti cu o trauma asa de mare. dar totusi asta nu inseamna ca nu poti gasi resurse sa faci ceva constructiv, in nici un caz sa dai apa la moara celor care vand sperante false la pret de aur curat, nu crezi ? moartea e cel mai sigur lucru din existenta. eu insumi mi-am pierdut un procent de departe majoritar din apropiati cancerului, partial motiv pentru care am ajuns sa practic specialitatea asta, dar pe de o parte am inteles ca pe datoria mea sa inteleg nu doar ce se intampla ci si care sunt limitarile a ceea ce se poate (chiar cu mult inainte sa am legatura cu medicina), iar pe de alta parte sa accept ca exista lucruri mai grave decat moartea, unul din ele fiind suferinta. singurul mod in care copiii pot sa nu isi piarda parintii (pana la urma), este ca parintii sa-si piarda copiii. crezi ca asta e preferabil ? m-am gandit si ma gandesc mereu la lucrurile astea. diferenta e ca, in plus fata de tine, am facut-o si din perspectiva neutra, si din cea de apropiat a cuiva care moare, dar si din perspectiva cuiva care se ingrijeste (macar putin) de asemenea oameni si care vorbeste si cu ei si cu apropiatii lor. singurul lucru constructiv pe care il poti face, deci, este sa accepti, iar apoi sa-ti traiesti viata. |
|
11-11-2011, 22:36:45 de către anka9 RaulDuke, sunt de acord cu tine, de asta am si pus linkul pe forum! Am apelat la el dupa ce am citit pe ACEST FORUM testimoniantele oamenilor care sustin sa s-au vindecat la el... APOI, am cautat mai multe detalii pe net si am aflat. In fine, e usor sa judeci omul care apeleaza la astfel de oameni (fara sa stie ca sunt dusi cu pluta)..si DA, am o mare problema...in curand imi voi pierde tatal daca nu gasim ceva!... E usor sa arunci cu piatra... Multumesc |
|
11-11-2011, 21:27:52 de către RaulDuke dupa parerea mea nu numai cine se repede, dar chiar si cine apeleaza la nenorocirile astea in orice moment al vietii s-ar afla, are o problema. ca acea problema e de ordin educational sau de stabilitate psiho-emotionala, conteaza mai putin. cert e ca are o problema! cum sa apelezi la orice sarlatan de tipul asta, mai ales cand vezi un anunt de genul " Tratamente pentru crestere in inaltime, slabire, tratamente naturiste pentru cancer, marirea penisului, sanilor si imbunatatirea vietii sexuale. www.banderas.ro" ??? acesta a fost un citat. |
|
11-11-2011, 20:37:39 de către anka9 Dr Lungu Gabriel 0728575715 Mult noroc! |
|
11-11-2011, 20:35:57 de către anka9 Am citit tot ce ati spus despre miracolele pe care Dr Lungu le face...si mi-am pus speranta in el si am zis sa caut online mai multe detalii, testimoniante si am dat cautare pe google la "Doctorul Lungu Gabriel" si mi-am pierdut speranta... Am gasit un articol unde se dovedeste ca este un mincinos..Va rog uitati-va si lamuriti-ma si pe mine, chiar vreau sa cred ca tatal meu ar putea fi salvat de tratamentele dansului. http://unromaninfuriat.blogspot.com/2010/11/hoax-si-plagiat-romanesc-partea-ii.html Sper ca mai existe o speranta! |
|
26-07-2011, 23:22:04 de către andreri1976mocanu A aparut carte Tratamentul cancerului a doctorului Johan Levensberg din Germania. |
|
23-02-2011, 12:13:28 de către Misah Buna ziua!Imi puteti spune va rog din ce oras este domnul dr Lungu Gabriel?Si daca ofera consultatii/tratamente si prin tel, sau trebuie sa ne prezentam personal.Multumesc |
|
05-02-2011, 13:54:14 de către velociraptor As vrea si eu nr de tel al d-lui Lungu(un mesaj perasonal sau...).Eu nu stiu inca ce am dar fiind tratament homeopat...incerc de acum.Multumesc |
|
02-01-2011, 20:37:43 de către INTERESATA Buna seara ! Si eu am nevoie de numarul de telefon al dumnealui si v-asi fi recunoscatoare daca asi putea sa intru in posesia lui ! L-am avut si printr-o intamplare l-am pierdut ! Va multumesc ! Diana Dinulescu |
|
06-12-2010, 20:42:38 de către crystinna buna.te rog frumos imi trimite un mail cu numarul de telefon al dansului?? am mare nevoie de el... |
|
26-06-2010, 21:49:39 de către mardan_ionela_paraschiva Buna seara! Dansul este din Bucuresti dar lucreaza cu mai multi doctori din Iasi si Constanta. Contactati-l telefonic si va da amanuntele.Sanatate. |
|
26-06-2010, 10:24:55 de către rrox mardan2008-IMI POTI SPUNE TE ROG DE UNDE E DOMNUL? MERSI! |
|
26-06-2010, 00:09:46 de către mihaialbu In cartea dansului gasiti metodele cele mai eficiente impotriva cancerului atat pentru preventie cat si pentru vindecare. Apelati cu incredere, eu am avut incredere si ducem o viata sanatoasa toti in familia mea de cand am urmat sfaturile dansului. |
|
Ana Lupescu si remediile ei miraculoase! |
03-01-2013, 17:31:31 de către RaulDuke nu e pacat sa termini anul cu o minciuna atat de sfruntata ? |
|
28-12-2012, 15:44:58 de către cristimar Am cunoscut-o personal pe aceasta femeie si pot sa spun ca nu e o excroaca, culmea pune diagnosticul fix ca un medic, probabil experienta isi spune cuvantul, nu are tarife la fel ca alti excroci si nici nu-ti da ceai in sticle, are anumnite preparate alifii cataplasme ( statea cearsaful in picioare chiar si dupa 2 spalari ce o fi continut nu stiu) cert este ca a mai lungit viata unui om, iar unui alt om care a fost cu noi doar din vorba i-a spus sa nu mai bea si sa tina regim deoarece are probleme de circulatie (omul nu s-a conformat si a facut infarct la 7 ani dupa multe interventii si o amputatie ).Se merita vizitata! |
|
06-11-2012, 11:19:43 de către RaulDuke evident, nu. |
|
03-11-2012, 14:11:44 de către fluturas micut imi puteti spune cum se vindeca cu leacuri naturale durerile de picioare |
|
16-08-2012, 03:23:10 de către levarda Vai ce darnic esti ! Salvezi lumea de baba. |
|
15-08-2012, 23:49:38 de către skorpio001 Raul nu-ti mai pune mintea cu ineptiile astuia ca nu are rost..Sa spuna ca nu am fost sau ca vbesc de pe coclauri cand am avut o experienta de cosmar si ma chinui sa avertizez lumea ca nu e chiar cum se spune pe net, clar omul e ruda cred sau un copil aiurit. Sincer sa fiu am incercat sa trag semnale de alarma in primul rand incepand cu ziarul Formula As care i-a facut reclama cea mai mare...Pe langa faptul ca nu mi-au raspuns la mail, mi-au sters si postul de la ei...si nu este singurul ziar din pacate.. Acesta este singurul loc in care mi s-a permis sa imi expun experienta fara restrictii si pentru asta tot respectulMai exista si oameni cu coloana vertebrala care accepta lucrurile asa cum sunt si nu denaturate. Deci clar este foarte greu sa relatezi adevarul in Romania..efectiv nu esti lasat si din cauza asta foarte multi oameni o sa aiba de pierdut, cel putin in acest caz:bani, timp si mai mult, poate sanatatea. O seara placuta tuturor! |
|
15-08-2012, 23:37:58 de către RaulDuke imi pare rau ca nu sunt jurist si nu pot sa sar si cu legea sa dau o referinta imediata. desigur insa ca daca pierd cateva ore pe internet, voi putea sa fac si asta, dar mi-e lene. nu cred ca exista dubii ca ce face o persoana din aceasta intra evident sub auspiciile legilor ca INSELACIUNE, ca sa nu mai vorbim de vrajitorie. e intr-adevar regretabil ca exista oameni care apeleaza la aceste persoane si este total vina lor, dar nu cred ca actele acestor "vraci" mincinosii, care iau bani (si care sper ca ai glumit zicand ca platesc taxe) pot fi trecute cu vederea sau catalogate ca "normale". dimpotriva ! cat despre speculatii cum ca scorpio, unul, altul, spune povesti si inventeaza... astea sunt doar speculatii si pot fi facute oricate. la fel cum fac marturii si cei care spun ca au fost ajutati de aceasta escroaca. la fel cum spune si ea ca ar fi vindecat fie si O SINGURA PERSOANA de o chestie atat de banala ca... negi sau muci. ilegal: sigur ! ca atare de ce sa se continue ? |
|
15-08-2012, 20:11:40 de către levarda Duke zice ca ai demascat baba. Chiar purta masca ? Cu masca ce ai facut ? |
|
15-08-2012, 15:51:49 de către skorpio001 Doamne fereste...Omule, ai nevoie de un psiholog, sincer.Nu esti in apele tale si este evident.Sfatul meu este sa iei cateva sedinte pentru ca nu esti in lumea reala si asta e destul de evident. |
|
15-08-2012, 15:47:04 de către levarda s-a intilnit tusea cu junghiul ! A te duce la babe pt ce ai tu, este o descalificare in judecata . Indiferent ce ai ! Chiar daca te duci, daca nu vezi partea stiintifica , renunti ! Nu mai poti intoarce caruta. Chiar ma gindeam care sint problema tarii. Nu ma gindusem insa ca cei care se duc la babe sint partea buna si trebuie inmultita. Deci cei care nu se duc la babe sint raul tarii noastre. Cum as putea sa ma indrept ? Duke sare repede ca e ilegal ceva. Nu e ! ca e periculos ? Nici atit. Sorpiosu putea tine pielea de vitel pe frunte pina la 100 ani. Dar oare a pus ? Nu cred! Povestea lui e inventata. Ca ea nu vinde medicamente . Plantele si pieile de vitel nu sint patentate , asa ca le poate vinde. Daca plateste taxe, poate vinde ! Am inteles ca traieste modest ( din ce scrieti voi ), deci nu este evidenta o schema de inselaciune. Ca nu folosesc la nimic. Deh ! Multe nu folosesc la nimic . |
|
15-08-2012, 13:26:11 de către skorpio001 Bine zis Raul.. Nu stiu ce vrea sa demonstreze acest individ:o fi ruda, o fi protestatar din spatele PC-ului a orice, o fi un inadaptat al oricarei societati fie ea romaneasca sau mai civilizata...cert este ca se minte singur continuu si am sa refuz sa mai am vreun clinci de orice natura cu astfel de oameni care nu fac nimic de fapt, ci doar comenteaza ici si colo de orice, oricand, oriunde. Cine a avut de inteles a inteles ce am vrut sa spun cu acel comment al meu..Exista si astfel de cazuri mai putin fericite cum este al meu si trebuie sa se stie si despre ele.Dc sa ne mintim continuu daca faptele stau altfel.Dar asta e problema tarii si a oamenilor ca tine levarda:se mint continuu ca au dreptate si ca ce spun ei este adevarul suprem, dar de fapt nu fac absolut nimic sa demonstreze realitatea cuvintelor spuse de ei.De stat pe scaun si scris trei fraze anti orice e foarte simplu.Eu pot spune ca am trait ce vbesc pe cand argumentele tale sunt atat de puerile incat denota mintea unui copil de 12 ani care nu stie decat sa jigneasca de colo colo aratandu-si el ce tare e si ce minte "sclipitoare are". Vezi-ti de viata ta ingrata si nu mai urmari subiecte care necesita pentru intelegere, o minte peste medie si nu una mediocra. Va urez o zi placuta tuturor! |