Ultimele comentarii pe forum
SUBIECT | COMENTARIU | |
Buletin analiza BIOPSIE |
14-05-2011, 20:32:39 de către RaulDuke
Subiect: Buletin analiza BIOPSIE
nu. |
|
Buletin analiza BIOPSIE |
14-05-2011, 20:19:24 de către cif1961
Subiect: Buletin analiza BIOPSIE
am fost diagnosticat cu tumoare peniana si recomandare de amputatie partiala de penis. exista alta metoda de avindecare/ |
|
carcinom col uterin std II a |
14-02-2011, 17:02:56 de către miyrrella
Subiect: carcinom col uterin std II a
asa a avut si mama mea atrecut prin multe tratamente(radioterapie la constanta)si la bucuresti a fost operata si operatia a reusit are deja 10 ani de atunci si e sanatoasa.tot ce trebuie e sa aibe o dieta bogata in legume si fructe.fara carne de porc mai ales.la cancer cel mai mult ii place carnea.ficatel copt, piept pui la gratar si in rest multe ceaiuri.de tot felul ceai sa fie.sanatate si curaj ca se trateaza. |
|
cancer colon stadiu III |
12-02-2011, 16:17:09 de către radicus
Subiect: cancer colon stadiu III
Exista sanse bune sa traiasca ani de zile daca ne luam dupa statistica. Dar totul depinde de mai multi factori cum ar fi starea pacientului, eficienta tratamentului, etc. |
|
12-02-2011, 10:54:48 de către carlita1
Celulele canceroase au invadat un singur ganglion..atat, nu are afectate celelalte organe.Spuneti mi va rog daca sunteti medic, sa stiu daca parerea Dvs este avizata. Banuiesc ca era normal sa ni se spuna acest lucru de catre medicul ei oncolog de la inceput. Multumesc. |
|
11-02-2011, 13:24:44 de către zimbru
daca a intrat in metastaza mai are cel mult 6 luni de trait.imi pare rau dar o alta operatie nu se m-ai poate face !!! |
|
adenocarcinom colonic tubulo-papilar |
06-02-2011, 23:17:13 de către radicus
Subiect: adenocarcinom colonic tubulo-papilar
Ariile intinse de necroza intratumorala pot arata o tumora agresiva, care creste atat de repede incat nu apuca sa-si creeze proria retea sanguina, iar celulele din mijlocul ei nu mai au destul sange si se formeaza tesut necrozat. Nu se cunoaste numarul de metastaze la distanta (daca exista). Tumora e relativ mica, dar deja a produs metastaze la sistemul limfatic din apropierea ei. Prin operatie s-a scos tot ce era de scos. Nu stiu varsta pacientului.La ce va puteti astepta? Sunt cateva zeci de scenarii. Cel mai optimist e acela in care tratamentul oncologic o sa dea roade si pentru cel putin cativa ani (poatepentru tot restul vietii, depinde) nu vor mai fi probleme majore cu aceasta boala. Cel mai probabil scenariu nu stiu care e. Depinde foarte mult de varsta pacientului, starea generala si daca poate sa suporte tratamentul, dar cel mai important e sa functioneze bine tratamentul. |
|
alte tipuri de cancer pe langa cel pulmonar? |
03-02-2011, 21:41:44 de către Dr.Anda Marcu-Medicina interna Galati Este greu de facut pe loc un prognostic...Nimai medicul oncolog va poate da aceste informatii, pentru ca nu ati precizat tipul anatomo-patologic de tumora(respectiv, rezultatele biopsiei)...Multa sanatate! |
|
03-02-2011, 17:56:26 de către ancutzzsa sa inteleg cumva ca adenopatiile acelea sunt metastaza ale cancerului pulmonar in alte organe ale corpului? cu riscul de a nu mi raspunde, va intreb care sunt sansele ei de a se reface? va multumesc |
|
02-02-2011, 22:53:13 de către Dr.Anda Marcu-Medicina interna Galati Din nefericire, toata aceasta descriere seamana foarte mult cu metastazele ganglionare si osoase(osteoliza descrisa).Mama dvs. trebuie neaparat sa faca o bronhoscopie cu biopsie.Adresati-va unui chirurg de chirurgie toracica! |
|
cancer, metastaza prostata |
28-01-2011, 11:05:29 de către chicunatalia
Subiect: cancer, metastaza prostata
Buna ziua! Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar acum7 luni...a facut chimioterapie 4 sedinte + radioterapie 25 sedinte... acum zice ca are noduri in git, inghite greu si are febra pina in 38...sa mai intensificat si tusea si scuipa sputa cu singe...VA ROG SA-MI ZICETI ESTE VRE-UN EFECT SECUNDAR AL RADIOTERAPIEI...???? In rest se simte bine si are si pofta de mincare...alt discomfort nu -l deranjeaza... Va rog frumos..sa-mi raspundeti!!!!!Acel nod din git zice ca parca sa spart si a iesit mult murdarie cind a tusit... ce ar putea fi...nu mai inteleg nimic...si medicul nu ne explica nimic...Va Rog sa ma ajutati cu un raspuns. |
|
Carcinom mamar ductal invaziv san |
06-09-2013, 23:09:49 de către RaulDuke
Subiect: Carcinom mamar ductal invaziv san
1. este valabil, in sensul ca va benefica de tratament hormonal in mod sigur. desigur ca egal ca importanta este urmatorul, care poate spune acelasi lucru sau ceva diferit.2. nu este un rezultat "bun" sau "rau", este o testare in vederea aprecierii celui mai oportun tratament. scintigrafie osoasa cred ca trebuie sa se faca pentru ca se pare ca avem de a face cu un CANCER RECIDIVAT dupa tratament, chiar daca in aparenta doar local. nu este nimic suspect la oase per se, dar metastazele osoase pot totusi sa existe. e important de verificat, pentru ca daca apar certe pe scintigrafie, atunci nu se mai indica interventia chirurgicala. |
|
06-09-2013, 22:10:12 de către Antonela 72
Tocmai am intrat in posesia rezultatului imunohistochimic (cel de la prima operatie)-receptorii estogenici sunt pozitivi in aprox. 60%din celulele tumorale -receptorii progesteronici sunt pozitivi in aprox. 70%din celulele tumorale -her 2 este negativ: scor 1+ -indicele de proliferare ki67este pozitiv in aprox. 40%din celulele tumorale legat de acest rezultat am cateva intrebari: 1. mai este valabil acest rexamen sau se va astepta urmatorul ? 2.este un rezultat bun? intreb acest lucru deoarece medicul oncolog mi-a aspus ca este relevant doar pentru a stabili daca va face tratament hormonal sau nu. medicul care mi-a dat trimiterea pt laborator mi-a spus ca ar fi bine sa iasa macar 10% pozitiv. daca nu va face un altfel de chimioterapie. legat de recomandarea dumneavoastra...este ceva suspect la oase?medicul nostru mi-a spus ca in tot raul acesta e bine ca nu sunt metastaze si nu mi-a recomandat decat operatia.cat mai repede. vrea oare sa ne protejeze zicandu-ne adevarul partial? |
|
06-09-2013, 20:18:04 de către RaulDuke
probabil ca nu, dar conteaza cum va arata examenul imunohistochimic de dupa operatie de data aceasta, preacum si cel histopatologic, evident. de asemenea de data asta nu cred ca se poate sa NU faceti radioterapie, motiv pentru care va recomand sa mergeti inca de acuma pentru o programare, daca nu vreti sa asteptati enorm de mult !de asemenea, inainte de operatie, va recomand sa faceti o scintigrafie osoasa rapid ! |
|
05-09-2013, 20:01:16 de către Antonela 72
Buna seara! Am rezultatul noului CT al mamei-nodul tiroidian drept de 0.8 cm -formatiune tumorala spiculata, neomogena la nivelul glandei mamare drepte, profund, cu dimensiuni max de 3.9cm; tegument reractat, ingrosat -structura densa, slab iodofila cu dimensiuni de 5/4.3cm la nivelul axilei drepte -fara determinari secundare pleuro-pulmonare -fara adenopatii mediastinale si hilare -ficat cu dimensiuni normale cu microchist in segm. IV de 0.8cm -minime dilatatii de CBIH perihilar in lobul drept -splina, pancreas, glande suprarenale, ambii rinichi, vezica urinara, uter fara modificari CT -fara adenopatii intraabdominale -fara lichid peritoneal -fara determinari secundare osoase Concluzie -formatiune tumorala glanda mamara dreapta - structura densa axila dreapta-cel mai probabil bloc adenopatic -microchist hepatic Am fost si la medicul oncolog si ne-a recomandat masectomia.stiu ca nu poate nimeni sa imi spuna cu certitudine, insa eu ma incapatanez sa intreb, parerea dumneavoastra, va trebui sa faca, iar, chimioterapie dupa operatie? |
|
05-09-2013, 09:56:12 de către Antonela 72
concluziile examenului histopatologic sunt: carcinom mamar ductal invaziv slab diferentiat (G3), scor BRS 9(3+3+3) cu...(nu inteleg scrisul) tumorali vasculari limfatici si metastaza in 1ggl din 10ggl axilari examinati; margini de rezectie chirurgicala laterala neivadate tumoral. pT1N1Mx cam asta am postat in legatura cu examenul histopatologic in 08.04.2013 inca nu am intrat in posesia rezultatului noului CT. voi reveni cu acesta multumesc! |
|
04-09-2013, 13:04:40 de către RaulDuke
daca poti sa dai un fel de copy/paste sau ceva de la postarea respectiva, caci nu am reusit sa o identific... mi-ar fi util! |
|
03-09-2013, 22:50:17 de către Antonela 72
imi pare tare rau ca nu am dosarul la mamei la mine. a ramas la ea astazi. dar am postat ceva in legatura cu examenul histopatologic in data de 08.04.2013. daca reusiti sa gasiti ceva indicii acolo... |
|
03-09-2013, 22:42:21 de către RaulDuke
daca este o masa solida, mai mult ca sigur ca merita biopsiata. revino, te rog, si cu rezultatul buletinului histopatologic de DUPA operatie! pot fi si acolo indicii. |
|
03-09-2013, 22:38:41 de către Antonela 72
nu am inca rezultatul. maine. insa m-am nelinistit deoarece in timpul examinarii medicul a intrebat-o pe mama de doua ori daca intr-adevar este operata. dar.este posibil sa apara metastaze (nu stiu daca ma exprim corect) [e perioada chimioterapiei? pot deduce de aici ca citostaticele nu au avut efectul scontat? |
|
03-09-2013, 22:33:43 de către RaulDuke
ai cumva rezultatul acestui nou CT ? pe primul era scris ceva despre "o colectie", adica asta poate insemna si o acumulare de lichid. |
|
03-09-2013, 21:26:58 de către Antonela 72
Buna seara! am o intrebare care ma nelinisteste. este posibil ca in urma unei operatii in care s-a scos partial sanul si s-a efectuat `evidarea ganglionara axilara dr` si dupa 6 sedinte de chimioterapie la evaluare, la CT sa se vada o formatiune suspecta la san? adica se pot dezvolta alti nodului maligni pe perioada chimioterapiei? la radioterapie nu am ajuns inca. urma sa vedem ce ne recomanda medicul oncolog. am recitit ce am scris in 17.04.2013 referitor la Ct-ul efectuat de mama inainte de a incepe chimioterapia si dupa operatie ( pt ca s-a facut operatia si apoi au urmat ccitostaticele). sa inteleg ca de atunci era ceva in neregula? adica doar la o luna de zile dupa operatie sa creasca un alt nodul de data asta mai mare? |
|
17-04-2013, 22:08:50 de către RaulDuke
este imposibil de spus pe baza acestui examen CT. exista anumite formatiuni suspecte, pe baza descrierii, dar acest lucru trebuie interpretat in context de catre medicul care se ocupa de caz, caci nicaieri nu este o mentiune clara a vreunei imagini care "sigur" sa aiba aspect radiologic de metastaza. |
|
17-04-2013, 11:09:02 de către Antonela 72
Buna ziua! Revin cu rezultatul CT-ului mamei mele diagnosticata cu carcinom mamar ductal. Mai am putin pana ajung la medicul oncolog asa ca as dori sa stiu daca s-a extins cancerul si la alte organe.Iata partea scrisa a CT-ului: -imagine de colectie proiectata in glanda mamara dreapta de 5.7/3 cm, bine delimitata omogena, cu infiltrare difuza a grasimii adiacente. formatiunea se afla in contact cu o arie cutanata retractanta si ingrosata; -imagine de colectie axilar dreapta ce se extinde pe peretele latero-toracic cu diametrul A-P de 8.7 cm, transvers de 5 cm, bine delimitata, neomogena, cu fine septe; -fara adenopatii mediastinale si hilare; -glande suprarenale normale; -fara modificari pulmonare de tip determinari secundare; -ficat neomogen cu 2 formatiuni hipodense hipofixante in segm IV periferic de 8mm si de 6mm; -minime dilatatii de CBIH perihilar lob drept; -splina, pancreas, glande suprarenale, ambii rinichi in limite normale; - vezica urinala normala; - uterul prezinta o structura hipodensa centrala; -in aria anexei, bilateral se vizualizeaza cate o formatiune heterogena ovalara de 2.2cm; fara modificari de structura osoasa de tip determinari secundare; -modificari degenerativ artrozice. Concluzie: colectie axilara si mamara dreapta; formatiuni hepatice- aspect de urmarit. Va multumesc! |
|
09-04-2013, 09:32:33 de către RaulDuke
trebuie sa intrebi oncologul care iti da trimitere pentru imunohistochimie. blocurile le iei de unde s-a facut operatia si le duci la un laborator care lucreaza asa ceva. |
|
09-04-2013, 09:24:44 de către Antonela 72
va multumesc din suflet pentru raspuns! intr-adevar s-a scos partial sanul si s-a efectuat "evidarea ganglionara axilara dr". evolutia postoperatorie este favorabila. asadar, operatia a fost reusita. astazi, cel tarziu maine vom ajunge la cardiolog (in functie de cum reusesc sa obtin programarea) si apoi mergem la oncolog incepem chimioterapia si radioterapia. am facut ochii foarte mari cand am citit de examenul imunohistochimic. nimeni nu mi-a zis de asa ceva. de unde iau acele blocuri cu parafina si cui trebuie sa i le dau? imi cer scuze sunt total neinitiata in acest domeniu si merg pe acest drum ca un copil care se clatina pe picioare. orice informatie este binevenita. multumesc din nou pentru timpul acordat si sfaturi! |
|
08-04-2013, 21:11:39 de către RaulDuke
ma tem ca nu inteleg foarte bine problemele ridicate de tine. cum adica daca recomandam mastectomia ? a fost operata, nu ? si pare ca a fost o operatie reusita. nu spui ce tip de operatie a facut, dar banuiesc ca una in care o parte din san a ramas pe loc. ca atare se indica sa faca RADIOTERAPIE pe san si pe ariile ganglionare, dar inainte de asta ar trebui sa faca chimioterapie. daca va face sau nu tratament hormonal, asta se va vedea in urma rezultatului de la examenul IMUNOHISTOCHIMIC, pentru care banuiesc ca ati inaintat deja blocurile de parafina.altfel, la ce descrii, boala este in stadiul I, deci foarte mic si vindecabil. din pacate exista niste mici sanse de recidiva, dar acestea pot fi facute SI MAI MICI cu tratamentul complementar de care am vorbit mai sus. nu vad motive pentru care sa fie indicata o reinterventie de scoatere totala a sanului. ce urmeaza sa faceti, conform discutiilor cu oncologul ? in mod normal va cam incepe chimioterapia, in asteptarea examenului imunohistochimic, si trebuie sa mergeti deja sa va programati la radioterapie (dar sa intrebati inainte cam cate serii de chimioterapie va face, deci cam cat va dura). |
|
08-04-2013, 20:40:50 de către Antonela 72
mama mea, in varsta de 69 de ani, a suferit o interventie chirurgicala de inlaturare a unei tumori mamare dr (2 cm) din cadranul inferno-extern. concluziile examenului histopatologic sunt: carcinom mamar ductal invaziv slab diferentiat (G3), scor BRS 9(3+3+3) cu...(nu inteleg scrisul) tumorali vasculari limfatici si metastaza in 1ggl din 10ggl axilari examinati; margini de rezectie chirurgicala laterala neivadate tumoral. pT1N1Mxintrebarile mele sunt : cat de grav este stadiul in care se afla?, recomandati masectomia ? (medicul oncolog pe care l-am contactat eu a zis ca ramane la latitudinea mea acest aspect), ce prognostic are? inca nu am inceput chimioterapia pentru ca ni s-a recomandat un examen cardiologic si o ecocardiografie cu FEVS poate ar trebui sa mentionez si alte diagnostice "secundare":cardiopatie ischemica cronica, nespecificata; hipertensiune esentiala (primara); diabet mellitus tip 2 fara complicatii; astm, nespecificat si alergie la unele analgezice. multumesc! |
|
16-04-2011, 22:27:20 de către bartos
va multumesc asa este era MX am gresit euasteptam rezultatul de la imunihistichimie si markerii tumorali la oase |
|
16-04-2011, 11:16:04 de către RaulDuke
din moment ce a fost operata, pot sa presupun ca a avut un stadiu operabil, deci cel mult un stadiu trei. nu inteleg ce ai vrut sa spui mai sus cu M*63, nu exista asa ceva, poate e Mx, nu am cum sa stiu diagnosticul clinic si alte detalii. totusi in cazul in care NU exista metastaze, exista sanse de vindecare pentru ea. din pacate numarul foarte mare de ganglioni invadati tumoral nu este de bun augur. statistic se spune ca sansele ei de recidiva la 5 ani dupa operatie sunt de 72 % pana la 82 %.suna valabil cursul ei ca tratament, probabil ca dupa citostatice medicii vor recomanda si radioterapie, iar intre timp va veni rezultatul de la IMUNOHISTOCHIMIE al probei de biopsie care va spune mai multe despre posibilitatile de tratament pe termen lung, adica daca va putea sa urmeze tratament hormonal. |
|
15-04-2011, 22:18:09 de către bartos
va multumesc pt raspunsuri, mama mea a inceput chimioterapia iar eu si sora mea am facut la o clinica markerii tumorali pt san iar rezultatul a fost 8.52 (u/mL). merg cu mama mea la bucuresti pt a face markerii ososi si sa vedem apoi rezultatul.dupa prima sedinta de chimio nu i-a fost deloc rau. oare a facut ceea ce trebuia? parca nu mai ai incredere in soilalele noastre, ma puteti ajuta? a facut ctx 1000mg + farma 100 mg oare este bine daca va incepe si un tratament naturist? in gen reteta dnei monica tatoiu? astept raspunsurile voastre si va multumesc |
|
14-04-2011, 10:41:38 de către RaulDuke
ce propui tu nu are nici un beneficiu in fata cancerului, chiar daca, asa cum zici, scade riscul de boli cardio-vasculare. trebuie sa stii mai intai care sunt factorii de risc si gradul lor de influenta in cancerul de san, dar tu nici asta nu stii momentan, si totusi dai sfaturi referitor la cum poate fi el prevenit. te asigur ca e total pe langa, iar eu NU sunt dezinformat, sunt cum nu se poate mai bine de informat! o ecografie mamara la 2 sau 3 ani nu iradiaza deloc si o palpare a sanului de catre medic facuta anual nici nu costa nimic!pentru a doua problema: trebuie sa imi spui mai mult despre diagnosticul ei referitor la examenul anatomopatologic, imunohistochimic, ce investigatii a mai facut si ce tratament a urmat exact. sunt curios daca s-au epuizat toate metodele de tratament disponibile. despre celltrion... imi pare rau sa iti spun, e o denumire comerciala cel mai probabil si nu stiu care e molecula activa, deci nu pot da nici o informatie cel putin momentan. nu cunosc acest medicament deoarece el sigur nu a fost aprobat pentru folosire nici la noi si nici in restul europei, si nici in USA cred... poate voi afla in curand. |
|
14-04-2011, 08:06:04 de către LauraEO
Esti si indaratnic nu numai dezinformat.Ce solutii concrete ai oferit tu ? Sa faca mamografii odata pe an si la fiecare nodul suspect sa faca biopsie? Sa faca tomografii? Sa se iradieze si sa dea o mana de ajutor cancerului sa apara mai repede ? Cu alte cuvinte i-ai oferit o solutie care sa faca din ea victima sanatoasa a spitalelor. Exact cum spunea dna Carlotte Gerson. Sunteti invatati inca din facultate ca singura preventie eficienta e cea prin metode medicale, cea care aduce bani tot in visteria Industriei medicale. Adevarat, nu ? Iar pentru voi fetelor, uite aici, o experienta exact de anul trecut in aceeasi perioada, sa vedeti ca diagnosticul de cancer nu intotdeuna se stabileste cu usurinta. Sunt situatiii cand se confunda cu alte boli si necesita extrem de multe investigatii, nervi de otel si rabdare. http://forum.romedic.ro/prod/cancer_esofag_!!!_va_rog_am_nevoie_de_un_sfat_!!!!_038338.html/5 Ce solutie i-am oferit eu ? I-am oferit o varianta care nu costa nimic, o schimbare usoara care se poate face relativ repede atunci cand exista o motivatie. Si ma indoiesc ca atunci cand iti vezi mama bolnava, poti sta pasiva si sa astepti sa ti se intample la fel. I-am oferit o solutie care nu numai ca va reduce riscul aparitiei cancerului dar o va scutii si de alte boli grave. Ar fi pacat nu, sa se fereasca de cancer cu ajutorul mamografiilor si sa moara de boli coronariene ? Prin urmare sfatul meu este sa cititi aceasta "biblie" mai sus amintita, Studiul China, scrisa de un medic care a lucrat 40 de ani in cercetare cu finantare chiar de la "Institutiile Medicale", studiu care nu a fost popularizat de catre oficiali, din moment ce descoperirile lui ar fi falimentat Industriile in cauza. T.Colin Campbell inca mai traieste, are 90 de ani, este extrem de lucid si sanatos. Nu sufera de nici o boala degenerativa desi in familie a avut gene de toate felurile. Mult succes si multa sanatate la toata lumea ! Si pentru medici am o intrebare: O cunostinta are metastaze osoase. Medicul doreste sa o includa intr-un trial (CELLTRION). Nu stiu ce sa o sfatuiesc. Puteti sa-mi dati mai multe date. Urmand un astfel de drum sunt sanse mai mari pentru ea ? Eu sunt sceptica dar nu vreau sa fiu subiectiva si sa o sfatuiesc gresit. E o femeie la 40 de ani cu un cancer de san la care a urmat chimio, operatia si acum a descoperit metastazele osoase. Va multumesc ! |
|
12-04-2011, 20:00:15 de către RaulDuke
tipic. nu ai nici o solutie, dar vorbesti foarte mult...daca esti atat de documentata propune-i tu o solutie prin care sa-i garantezi ca nu va face cancer niciodata, mai buna decat supravegherea prin controale periodice! |
|
12-04-2011, 15:05:06 de către LauraEO
Pentru ca nu e suficient doar renuntarea la carne. Stilul de viata e un complex de principii ce tin de sanatate. E important si cata apa bei, si cate cruditati consumi si cat sport faci si multe altele.Am recomandat cartea pentru ca domnul doctor explica si se face inteles. Eu nu am citit cartea respectiva in schimb am citit Alimentatia Inteligenta a aceluiasi autor, Dr. Emil Radulescu. Sanatate multa ! |
|
12-04-2011, 14:40:08 de către RaulDuke
aha, si la ce ajuta alimentatia vegetariana sau vegana, inafara de a conferi confort psihologic naivilor care se mandresc de faptul ca iau ca biblie Studiul China ?daca ai atata incredere in fantasmagoriile astea de ce nu ai curajul sa-i zici omului sus si tare "daca nu mai mananci carne niciodata toata viata, sigur nu mai faci cancer!" ??? |
|
12-04-2011, 14:20:23 de către LauraEO
Si pe langa monitorizare, ai putea sa-ti schimbi si stilul de viata. Medicii cam omit sa precizeze.Uite o carte care ti-ar putea raspunde la intrebare: http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=21769 Si ai mai putea face ceva cand mergi cu mama la oncologie. Verifica, printr-o intrebare scurta si la obiect, cati dintre ei sunt vegani sau vegetarieni cu o alimentatie minima de oua si lactate. Poate asa primesti si raspunsul la intrebare. Multa sanatate si tie si mai ales, mamei tale ! |
|
11-04-2011, 11:49:06 de către RaulDuke
Stadiul s-ar numi III C in conditiile in care nu exista metastaze sau stadiul IV in cazul in care exista metastaze, fie ele in oase, plamani, ficat sau orice alt organ. pentru asta trebuie facute si alte investigatii, daca nu le-a facut deja.ca fiica ai un risc estimat de peste doua ori mai mare de a face si tu cancer de san decat daca nu ai avea o ruda de gradul unu cu aceasta boala, doar din cauza asta. insa mai sunt si alti factori de risc care trebuiesc luati in calcul. totusi tine seama de faptul ca sansele ca, la modul cel mai general, sansele ca o persoana absolut obisnuita sa faca un cancer de san sunt aproximativ 1 la 1000. nu trebuie sa traiesti viata cu o teama continua! tot ce trebuie sa faci este sa te monitorizezi. mult succes! |
|
11-04-2011, 11:31:55 de către bartos
buna ziua in martie mama mea a fost operata si diagnosticata cu - carcinom mamar invaziv, de tip mixt, lobular si ductal, slab diferentiat, cu metastaze in toti limfoganglionii examinati(16/16), mamelon cu invazie neoplazica sunt prezenti emboli tumorali in vasele limfatice pT4bpN3apM*63. puteti sa imi speneti care este stadiul acestei boli? si eu ca fica pot mosteni aceasta boala urata? va multumesc |
|
Carcinom microcelular T4N3M0 + Dificultati de vorbire |
21-02-2011, 13:57:09 de către lala2004 Nu stiu sa-ti raspund la intrebarile tale dar, pot sa-ti spun ca sint tratamente naturiste care-i pot prelungi viata.Am inteles ca nu are metastaze, un lucru f bun.O sa-ti trimit un mesaj privat pt. ca nu am voie sa postez aici pt. a nu face publicitate unui site. |
|
29-01-2011, 22:29:48 de către chicunatalia Buna ziua! Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar acum7 luni...a facut chimioterapie 4 sedinte + radioterapie 25 sedinte... acum zice ca are noduri in git, inghite greu si are febra pina in 38...sa mai intensificat si tusea si scuipa sputa cu singe...VA ROG SA-MI ZICETI ESTE VRE-UN EFECT SECUNDAR AL RADIOTERAPIEI...???? In rest se simte bine si are si pofta de mincare...alt discomfort nu -l deranjeaza... Va rog frumos..sa-mi raspundeti!!!!! Acel nod din git zice ca parca sa spart si a iesit mult murdarie cind a tusit... ce ar putea fi...nu mai inteleg nimic...si medicul nu ne explica nimic...Va Rog sa ma ajutati cu un raspuns. |
|
26-01-2011, 20:44:20 de către romicu_75 A treia zi de tratament - dimineata somnolemta, mic dejun, somn pana la 11, stare de greata, voma, pe la 12.30 am plecat pentru tratamentul la neurologie, suportat OK, restul dupa-amiezei fiind fara probleme. |
|
25-01-2011, 16:35:18 de către romicu_75 Update: Astazi, dupa un nou shot de Manitol+ Piracetam+ Cerebrolysin perfuzate, intramuscular Milgamma si vitamine Triovit si PoliOmega oral am facut si un examen oftalmologic. Atropina + verificare fund de ochi. Totul e OK. Poimaine mergem la CT general si... vedem dupa. |
|
25-01-2011, 16:32:12 de către romicu_75 Caracal, Olt. |
|
25-01-2011, 12:28:05 de către lala2004 De unde sunteti? |
|
Metastaze hepatice multiple |
29-01-2012, 11:17:12 de către RaulDuke
Subiect: Metastaze hepatice multiple
cred ca pe luna si ar fi util sa aflati despre ce medicament e vorba si daca bolnavul se incadreaza in criterii pentru acest studiu. caci cu siguranta e vorba de INROLAREA LUI intr-un STUDIU CLINIC cu acel medicament, nu pur si simplu de a i se administra o substanta noua. |
|
29-01-2012, 07:09:33 de către deliana68
Nu stiu, am aflat pe coridoarele de la Spitalul Oncologic Cluj-Napoca si din alte surse. Ce stiu ca acest medicament este propus de medici ca tratamet, nu este omologat, nu distruge celule sanatoase, se foloseste de mai multi ani si are rezultate bune. Primii 2 ani este gratuit iar apoi costa 2500euro/an. |
|
28-01-2012, 20:08:55 de către RaulDuke
ce medicament experimental ? |
|
28-01-2012, 16:26:54 de către deliana68
In Cluj-Napoca serviciile medicale sunt foarte bune, medicii si asistentele foarte atenti cu pacientii, iar mie si mamei mele nu ne-au solicitat cadouri. Se incearca chiar un medicament experimental. Veniti aici, o sa -l ajute. |
|
23-01-2011, 12:31:51 de către ssloredana
Multumesc pentru incurajari.Imi pare rau, nu am vrut sa generalizez, cu siguranta mai sunt si OAMENI printre medici. Din pacate nu am intalnit unul la oncologie si nici nu am stiut la cine sa ma adresez. De dat as fi dat orice, numai sa am la cine. Nu vreau sa mai continui cu povestea asta ca am alta prioritate acum. Daca ma poate ajuta cineva cu raspunsuri la intrebarile mele astept cu mare interes. Multumesc mult si multa sanatate la toti. |
|
23-01-2011, 02:45:45 de către raducelu
Aia cu scazutul salariilor era aluzie sa le dati mita. |
|
23-01-2011, 00:26:39 de către lala2004
Buna seara, am citit cu multa atentie tot ce ai povestit si da-mi voie sa-ti spun ca iti inteleg supararea dar, nu toti medicii sint la fel.Trebuia sa te adresezi d-lui. prof. Carasevici care este un mare OM.Chiar daca tatal tau se afla intr-o stare avansata a bolii, nimeni si nimic nu le da dreptul medicilor sa fie atit de duri cu pacientul si cu fam. lui.Stiu ca le-au taiat din salariu dar nu tb. sa-i plingem, ca le pica suficient.Infirmierele si asistentele nu misca un deget fara sa le bagi bani in buzunar.De medici...ce sa mai zic...cunosc foarte bine cum merg treburile in oncologie din spit. Sf. Spiridon Iasi.Multa sanatate tatalui tau si tie putere sa-l ingrijesti cu toata dragostea. |
|
Formatiune tumorala solida la ficat |
18-01-2011, 22:40:33 de către amiro
Subiect: Formatiune tumorala solida la ficat
Multumesc frumos pentru raspuns, astazi am facut si Computer tomograf, maine primim rezultatul si speram ca va fi bine!O seara placuta!Cu respect Adina |
|
Formatiune tumorala solida la ficat |
18-01-2011, 22:08:26 de către elina
Subiect: Formatiune tumorala solida la ficat
Buna seara! Trebuie sa consultati un oncolog; pentru a preciza natura tumorii, este necesara biopsia. Pentru stabilirea unui diagnostic de certitudine si a unei conduite terapeutice adecvate, va recomand Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni; numai bine |
|
metastaza pulmonara |
07-07-2011, 08:04:55 de către Nelu Bercioiu
Subiect: metastaza pulmonara
Mulţumesc pentru răspunsul la întrebarea mea. M-am programat la un specialist oncolog pentru 11.07.2011.Vă voi ţine la curent cu rezultatele. |
|
metastaza pulmonara |
04-07-2011, 18:36:50 de către RaulDuke
pentru sammy45: cand oncologii decid ca tratamentul are mari sanse sa faca mai mult rau decat bine, ei trebuie ascultati. chimioterapia nu vindeca un cancer metastatic! alternativa este, mai ales la varsta ei, luare in evidenta intr-un serviciu de ingrijire paliativa/terminala, pentru evaluarea si controlarea simptomelor de catre medici specializati in asa ceva, cel putin in momentul in care aceste simptome incep sa apara.pentru Nelu: radiologii au vazut pe examenul CT de plamani niste imagini ce lor le sugereaza, cu probabilitate inalta, METASTAZE, adica raspandiri de la distanta ale unui cancer care nu a fost identificat. pentru asta, trebuie sa te prezinti intr-un serviciu de oncologie sau intr-un spital unde poti face analize, la cererea unui clinician, care sa elucideze daca intr-adevar este vorba de un cancer sau nu. in locul tau nu as sta mult pe ganduri, nu vrei sa lasi lucrurile sa progreseze, in cazul in care chiar e vorba de un cancer in stadiul metastatic! lucrurile astea nu au nici o legatura cu lovitura ta de la coaste de acum 2 ani! nu te panica, dar lucrurile trebuiesc elucidate! mult succes! |
|
metastaza pulmonara |
30-06-2011, 20:08:49 de către Nelu Bercioiu
Întâmplător făcând un CT pentru prostată, au scris pe buletinul de examinare şi următorul aliniat :Segmante bazale pulmonare cu multiple imagini micronodulare cu aspect de determinări secundare. Asta se datorează probabil faptului că în urmă cu doi ani m-am lovit foarte puternic în partea stângă la ultima coastă de jos.După ce s-a vindecat durerea propriu zisă ( a coastelor probabil), am, rămas cu un fel de jenă care seamănă cu o mini balonare locală, care rar, apare şi dispare.Am 67 ani şi niciodată nu am fost în spital şi în afară de un ulcer care s-a vindecat singur de circa 20 ani, nu am suferit de nici o maladie Vă rog frumos să mă lămuriţi cam despre ce ar fi vorba. Mulţumesc din suflet Speedy43 |
|
Cancer ovarian... indrumari, sfaturi |
18-03-2011, 21:36:35 de către Vio sau Vasi
Subiect: Cancer ovarian... indrumari, sfaturi
spune-mi te rog ce face BUNI? |
|
carcinom scuamos necheratinizant - cat e de grav? |
08-01-2011, 22:21:26 de către flory m este un forma forte grava aceasta forma de cancer? va multumesc pt raspunsurile date ! |
|
08-01-2011, 14:24:36 de către Casa drhouse Daca se poate interveni chirurgical dupa aceste sedinte de radioterapie, este bine, stai cuminte si termina aceste sedinte apoi mergi fara grija la operatie.....nu mai intreba de alte tratamente si nu mai lua nimic altceva caci alt tratament nu este pentru acest tip de cancer . |
|
07-01-2011, 20:42:20 de către flory m mi sa spus ca ma opereaza,iar dupa operatie e posibil sa mai fac iar radioterapie.stiu ce este ceva grav dar va rog poate puteti sa mi explicati cam cat de grav este. |
|
07-01-2011, 18:48:38 de către flory m mi sa propus dar inainte tr sa fac sedinte de radioterapie am inceput sa fac din ele. |
|
07-01-2011, 15:54:01 de către Casa drhouse Nu ti s-a propus interventia chirurgicala ? sau ai refuzat-o ? |
|
07-01-2011, 14:01:45 de către flory m carcinom il am pe colul uterin pe partea stanga, iar operata nu am fost |
|
07-01-2011, 13:39:31 de către Casa drhouse Unde ai acest carcinom ? Ai fost deja operata ? |
|
cancer de col uterin |
31-12-2010, 17:57:51 de către Teodora M.
Subiect: cancer de col uterin
Daca ai un stres asa de mare in legatura cu asta, stii sigur ca numai prin analize poti sa te linistesti. Fa-ti PAP si analiza secretiei si vei stii cum e sanatatea locala. Cancerul poate aparea la orice varsta, in principiu, dar nu inseamna ca nu se poate face ceva. Sunt sigura ca ai inteles ce am vrut sa spun. Sanatate! |
|
lipom de care nu mai scap |
28-10-2011, 19:15:05 de către RaulDuke
Subiect: lipom de care nu mai scap
sanse pentru ce ? este o boala care se trateaza si stiu hematologii cum. in functie de stadiu, poate fi chiar vindecabila. durerile de oase pot fi efect advers al injectiilor "imunostimulatoare", probabil cu filgrastim. pot fi combatute cu antialgice inclusiv paracetamol sau algocalmin etc. |
|
28-10-2011, 17:22:24 de către lorica222
fratele meu a fost diagnosticat cu limfom nonhodgkin dupa ce a fost operat de ulcer perforat.dupa investigatii s-a ajuns la concluzia ca este limfom gastric cu mari celule albe, el este in italia si aceasta este traducerea, i-au fost recomandate 8 cicluri de chimioterapie din 2 in 2 saptamani.analizele inainte de chimio era in limite normale dar cu o saptamana inainte de prima sedinta i-au crescut transaminazele a luat ceva si au scazut si a reusit sa faca prima sedinta de chimio acum inainte de a 2a sedita iar analize proaste i-au scazut globulele albe.i-au recomandat sa faca 3 injectii in stomac cu un fel de imunostimulator si are niste dureri de oase ingrozitoare.oare asa v-a fi dupa fiecare sedinta de chimio?sau e ceva in neregula? are 35 de ani si a fost diagnosticat chiar de ziua lui de nastere.suntem disperati, are 2 fetite de 2si 8 ani.oare sunt sanse? |
|
20-01-2011, 10:32:35 de către mnmarcel
Va multumesc mult pentru sfatul dat mula sanatate va doresc. |
|
12-01-2011, 10:43:32 de către georgeta1959
Domnule Marcel,Sotul meu a avut o situatie similara cu a DVs a lasat-o ani de zile , umflatura a crescut si la un moment dat s-a hotarat sa o scoata caci avea dimensiuni inestetice.In urma biopsiei s-a constatat ca era de natura maligna. Nu mai intru in detalii despre cosmarul care a urmat dar va sfatuiesc sa faceti un RMN si sa mergeti la un specialist intr-un centru universitar. Multa sanatate! |
|
tumora maligna poate fi depistata la tomograf? |
27-03-2011, 23:57:02 de către pandele florin am si io cateva intrebari legate desprea sanatatea tatalui meu..a fost operat de cancer rectal..i s-a extirpat tumora.si i s-a facut anus contra naturii..operatia a durat cam 6 ore..au trecut 2 zile si tatal meu este tot la reanimare.tinut cu tot felul de perfuzii.nu se poate ridica din pat..desi doctorul i-a spus sa incerce sa paseasca usor cativa pasi..se simte foarte slabit.si fara puteri.e normal ca fata sa i se umfle?nu e umflata rau..dar este vizibil umflata..este din cauza anesteziei.?sau de la ce altceva ar putea fi? dar starea de covalescenta este normala..?..astept un rasp urgent va rog din suflet.. |
|
11-02-2011, 23:22:57 de către pandele florin e normal ca dupa ce este luata biopsia la colon sau rect pacientul sa nu poata face treaba mare deloc sau foarte foarte putin.?daca nu este normal v-as ruga sa-mi spune-ti va rog ce este de facut..sau ce medicament sa ia.cat timp persista durerile la locul biopsie dupa ce aceasta este facuta..?.va multumesc.. |
|
10-02-2011, 14:33:24 de către pandele florin va rog din suflet ajutati-ma :acum 2 zile i-a iesit biopsia tatului meu in varsta de 62 ani.este vorba despre o tumora maligna.va rog spuneti-mi ce este de facut..aceasta este biletul de externare:diagnostic internare:tumora rectala inferioara singerinda, stenozanta.diabet zaharat...diagnostic principal externare:neoplasm rectal inferior.rectoragii...diagnostic secundar externare:diaabet zaharat insulino-dependent, coxartroza, hta, cicd..pacient diabetic, cu afectare osteoarticulara(RAA si coxartroza), afirma de aproximativ 6 luni prezenta de rectoragii minime la scaun si tenesme rectale..la prezentare stare generala relativ buna, afebril, stabil cardio-respirator, abdomen moale, suplu nedureros.tuseul rectal constata prezenta unei tumori rectale la 3-4 cm de orificiul anal, pe peretele anterior, fixa fata de planurile profunde, ulcerovegetanta.treaba mare si treaba mica o face, dar greu dupa vreo 4-5 incercari presarate de durere..este normal sa-l doara locul biopsiei asa de rau cum il doare pe el?.doctorul la trim la fundeni pentru un tratament cu nu stiu ce raze..timp de 6 luni de zile...(pt ce este acest tratament)?.doctorul i-a m-ai spus mamei mele k o sa poarte dupa operatie cat v-a mai traii un anus contranaturii.este neaparat nevoie de anus contranaturii?..ce se poate face k el sa poata face normal si dupa operatie..cu multa stima si respect..va rog din suflet sa-mi raspunde-ti..sunt disperat..pt asta am si apelat la dumneavoastra.. |
|
02-01-2011, 12:30:05 de către danyela19 buna ziua de curad mama a fost diagnosticata cu cancer sab stadiu II B , si-a facut biopsie si rezultatul a fost: carcinom ductal invaziv gr II SBR , grad histologic 2 , grad nuclear 2 si grad mitodic 2. Nu se evidentiaza necroza sau calcificari , elastoza focal prezenta , nu se identifica emboli tumorali limfatici sau vasculari RH. E +++100% P+++100% HER2-2+ C 50.9 M 8500/3 va rog mult daca au fost persoane in situatie sa-mi spune-ti cat de grav este , sunt disperata nu stiu ce se poate intampla multumesc |
|
24-12-2010, 18:35:35 de către Casa drhouse Ea a fost vizibila, mai ales la tomograf, dar daca cei ce interpreteaza rezultatele nu au experienta nu vor recunoaste tumora.....deoarece tumora a fost vazuta cu ochiul liber, in timpul operatei, este evident ca exista... |
|
Interpretare RMN cranio-cerebral nativ si cu contrast |
24-04-2014, 17:31:42 de către onciu_c Buna ziua, am nevoie de interpretarea unui REZULTAT RMN cranio-cerebral nativ cu substanta de contrast+angiografie in urma caruia concluziile sunt: - chist epifizar de 7mm - contacte ale arterelor AICA cu pachetele nervoase acustico-vestibulare in segmentele cisternale - sinuzita maxilara dreapta cu colectie lichidiana ce ocupa in totalitate sinusul. Multumesc! |
|
02-03-2011, 13:02:54 de către h_florina Buna ziua, as dori si eu sa ma ajutati cu RMN-ul. Ceea ce nu inteleg este : " Formatiune de 9/5 mm. Hipointensa T1, hipointensa T2 si neomogen hiperintensa in FLAIR cu gadofilie moderata intr-o celula etmoidala paraorbitar in dreapta." Este ceva grav? Pozitionarea poate afecta functonarea ovarelor? In speranta unui raspuns, va multumesa anticipat! |
|
12-02-2011, 01:42:28 de către GLevy up !!! |
|
22-01-2011, 12:03:32 de către GLevy UP !! |
|
04-01-2011, 11:25:13 de către adrianaandrei81 va rog sa ma ajutati cu interpretare rmn pentru mama mea. Diagnostic: neoplasm pancreas avansat local cu efect compresiv duodenal operat paliativ Suspect meningioza carcinomatoasa cu poilradiculopatie senzitivo motorie subcutanata (Crestere brusca a tensiunii, senzatie de paralizie a buzelor, pleoapelor, nu isi simte talpile, buricele degetelor) Cervical corpi vertebrali cervicali si toracali superiori cu multiple zone heterogene in hipersemnal izosemnal si hiposemnal T1, T2 si STIR, incarcate neomogen postcontrast (leziuni secundare osoase), de la C3 la C6 discuri intervertebrale cu inaltime redusa in hiposemnal T2 potruzie discala circumferentiala cu amprenta asupra sacului dural si asupra maduvei C4, C5, C6 fara conflict radicular evident |
|
22-12-2010, 03:39:41 de către GLevy si in bucuresti la ce spital ?! sau la ce clinica ? Ce sfat imi mai puteti da ?! Sanatate multa ! |
|
18-12-2010, 16:14:24 de către Casa drhouse Este o formatiune tumorala la baza lobului frontal ....glioamele sunt tumori benigne....eu sunt de parere ca urmatorul control sa-l faci la Bucuresti la neurochirurgie . |
|
Cancer renal cu metastaze se vede la eco abdomen total? |
10-12-2010, 18:13:50 de către ursuleata Va multumesc pentru raspuns. Nu am avut foarte mult timp sa despic firul in patru ,dar e o problema care va trebui rezolvata pana la urma. Sa va povestesc despre ce este vorba. Sotul meu avea oscilatii mari de tensiune si se simtea destul de rau. In septembrie 2009 ne-am dus la prof. Tintoiu( extraordinar medic si om ) la spit. Militar sa vedem ce se intampla. Dupa investigatii,analize,consultatii,holter de tensiune montat 24 de ore, ii spune ca are cardiopatie ischemica gradul 3, ca trebuie neaparat sa tina regim, sa nu mai guste niciun pic de alcool pana nu termina toate investigatiile,i-a prescris tratament pe care l-a si urmat cu foarte mare strictete si ca ar fi foarte bine sa vada daca nu cumva ar putea fi o tumoare la suprarenale, acestea de obicei generand fluctuatii mari de tensiune. In luna noiembrie 2009 l-am programat sa faca o ecografie la unul din cei mai buni specialisti in imagistica din Romania,sau cel putin asa credeam eu atunci,asa imi fusese recomandat dar s-a dovedit a fi cea mai proasta alegere cu putinta. I-a facut ecografia, abdomen total pe 27 Ianuarie 2010( mai repede nu s-a putut ca era f. solicitat omul ). Sotul meu i-a povestit despre ce era vorba, de banuiala profesorului Tintoiu, dar fara niciun folos pentru ca el n-a vazut nimic. I-a spus asa : " ai doua chisturi in ficat care seamana mai degraba a lipoame, cu care probabil te-ai nascut, stai linistit NU AI CANCER, vino peste un an sa le mai vedem sa nu cumva sa-si schimbe dimensiunile ". Acelea erau de fapt metastazele cancerului renal de care el suferea si pe care luminatul medic nu l-a descoperit la o ecografie de abdomen total 4D.Asa ca noi am plecat acasa linistiti ca nu sunt probleme grave. Nu-i spun numele pt ca vreau sa fiu sigura ca a gresit, iar atunci o sa raspunda pentru ca sotul meu a pierdut mult in fata bolii din cauza lui. Dupa trei luni au inceput durerile de spate( suportabile ) iar el le-a pus pe seama efortului de la serviciu. Inainte sa plecam in concediu la inceputul lui iulie s-a simtit f.rau( avea dureri mari de spate dar si dureri ciudate de stomac )am chemat salvarea si i-am spus ca nu plecam in concediu pana nu face niste investigatii pentru coloana sa vedem ce se intampla .Aia de la Urgente Floreasca i-au dat no-spa si l-au trimis acasa, spunandu-i "domle faceti dvs investigatii ca la stomac n-aveti nimic, probabil o indigestie" . A doua zi de dimineata ne-am dus la Medlife Baneasa unde doi medici tineri ( Oana Dolofanu si Ghenea Adrian )au descoperit cumplita boala si le multumim din suflet.Din ianuarie pana in iulie i-a mai aparut o metastaza in ficat iar el nu a putut fi operat pt. ca tumora a prins vasele mari .Noi imediat dupa CT ne-am dus la Prof Sinescu( un om si un asa medic cred ca se naste o data la 100 de ani ) la Fundeni iar dansul a facut tot ce este omeneste posibil sa-i scoata tumora dar nu a putut. Face tratament acum cu Sutent si asteptam cu sufletul la gura sa vina ziua cand o sa poata fi indepartata tumora primara cu tot cu rinichiul stang.Numai Dumnezeu sa ne mai ajute...... |
|
Cancer renal cu metastaze se vede la eco abdomen total? |
09-12-2010, 22:49:31 de către radicus Ecografia are o acuratete mai scazuta decat celelalte mijloace de investigatii in cazul metastazelor, dar aceasta acuratete depaseste 80%, poate depasi chiar si 90%. Deci, in cel putin 8 sau 9 cazuri din 10, o ecografie poate depista cu acuratete metastaze hepatice. Formatiunea tumorala de la rinichi cred ca e prea mare sa se dea gres la ecografie. E nevoie de tratament adecvant indiferent de care va fi diagnosticul final. |
|
Ajutor: cancer renal metastaze la ficat |
15-10-2012, 02:36:34 de către RaulDuke aici e problema, mai "scuzabila" dar si mai tragica, in aparenta: omul chiar crede asta. si cum se poate numi un om care crede atat de tare intr-un lucru care nu numai ca nu se stie daca are efect, dar a fost demonstrat ca inutil si daunator: cel putin FANATIC. |
|
15-10-2012, 02:07:02 de către radicus stevens, chiar crezi ca poti ajuta niste pacienti cu asemenea tratament? Bazandu-te pe o teorie infirmata inca de acum 90 de ani cum ca celulele maligne sunt ciuperci nu poti sa ai vreun rezultat. Daca simoncini ar primi bani doar dupa vindecarea bolnavilor iti garantez ca acum n-ar mai avea bani nici sa cumpere un plic cu bicarbonat de la magazin. |
|
14-10-2012, 22:23:42 de către stevens Simoncini nu este inchis si nici nu a facut inchisoare pt nimic, asa cum eronat se mai propaga pe net ! Eu ii trimit la el ca sa stai linistit iar el stie cum sa abordeze problema in optim pt vindecare, fiind chiar medic oncolog ! Si diabetolog in plus ! |
|
14-10-2012, 22:12:00 de către RaulDuke nu sunt pareri, sunt adevarul ! si adevarul e ca porcariile pe care le propovaduiesti sunt INUTILE si unele incercari au imbolnavit oameni in mod inutil. de asemenea cativa "doctori" sarlatani se afla in momentul de fata IN PUSCARIE pentru ca au folosit asa ceva ! |
|
14-10-2012, 21:58:27 de către stevens Mutumim ca ai atentionat forumul dar de acum pastreaza-ti parerile pt tine ! O eventuala recompensa sau plata se face numai dupa vindecare, nu inainte de inmormantare ca la voi oncologii, o specializare care de fapt nici n-ar trebui practic sa existe ! Daca cancerul apartinea infectioaselor, oamenii nu mai erau in situatia dramatica de a cauta ei singuri solutii in alte parti ! Atentie la sarlatani va spun si eu chiar daca aparent pare ca nu va costa nici un leu ! |
|
14-10-2012, 21:44:00 de către RaulDuke atentie cu stevens ! nu stim daca e sarlatan sau nebun, dar are niste idei prostesti care nu au legatura nici cu stiinta nici cu medicina si nu a reusit nimeni sa demonstreze altceva decat ca sunt daunatoare. idei care presupun tampenii de tipul `pH inalt` sau tratament prin alcalinizare si alte idiotenii din acestea care nu au sens. oricum ar fi si orice v-ar propune, trebuie sa stiti ca nu valoreaza NICI UN BAN, deci daca, oriunde pe parcurs, vi se cere SI UN SINGUR LEU, atunci sa stiti fara dubiu ca va expuneti unei ESCROHERII ! P.S.: la fel si cu Nicolitul. |
|
14-10-2012, 12:52:46 de către ionita catalin poi sunt interesat, dar cum am putea lua legatura in privat?...daca se poate pe messenger. ------------------* (*modificat de admin) |
|
13-10-2012, 19:27:14 de către stevens Catalin te pot ajuta eu cu niste variante eficiente de tratament si care nu exclud operatia sau nicolitul, stiu ca este un produs destul de vechi si poate nici nu se mai fabrica ! Vorbim pe privat daca esti interesat ! Numai bine ! |
|
13-10-2012, 13:41:28 de către ionita catalin pai nu s-au epuizat celelalte metode...nici operatia nu e facuta..da am auzit de acest medicament si as vrea sa stiu de unde se poate procura...fac orice pt mama mea... |
|
12-10-2012, 23:05:26 de către RaulDuke daca ai ajuns la nicolit, un produs care este egal cu zero, ar fi bine sa se fi epuizat toate celelalte metode standard de tratament, altfel mama ta va fi lipsita de niste sanse importante. |
|
12-10-2012, 22:00:57 de către ionita catalin as vrea sa stiu si eu, daca se poate, de unde pot cumpara faimosul medicament nicolit.vreau sa imi ajut mama care are cancer pe col uterin in faza 2b.va implor.un rasp..o adresa..un nr de telefon...orice..multumesc anticipat |
|
30-03-2011, 00:27:25 de către catri Ti-am trimis mai multe mail-uri pe yahoo. Sanatate! Catrinel |
|
29-03-2011, 11:14:15 de către ema83 Da Doamne ajuta si iti multumesc mult pentru imbarbatare. Sper din tot sufletul ca putem face ceva pentru ea. ------------*. Multumesc! (*modificat de administrator) |
|
28-03-2011, 22:29:36 de către catri Buna Ema, Sa fiti increzatori, acesta este mesajul meu, si sa incercati sa traiti cat mai bine momentele prezente pentru ca ele sunt cele mai importante. Asta ajuta cel mai mult. Ce o sa urmeze nu stie nimeni si nu sta de fiecare data in puterea noastra sa controlam viitorul. Fii tare si Doamne ajuta, sa stii ca s-au intamplat minuni de-a lungul timpului in lupta cu aceasta boala. Daca vrei, da-mi adresa ta de mail sa iti trimit diverse directii pe care le-am incercat eu si da-i mamei tale incredere ca cautati solutii pentru ea, Numai bine, sanatate si sa fiii tare! Catrinel |
|
28-03-2011, 15:41:36 de către ema83 buna catri! mama mea are aceeasi problema te rog din tot sufletul sa-mi spui daca s-au rezolvat problemele in bine! am mare nevoie sa stiu ca exista o rezolvare! te rog frumos! |
|
08-12-2010, 18:58:56 de către Rica Venturiano Mai intai ar trebui sa constientizati posibile cauze. Iata o explicatie. Alte articole pe aceeasi tema (cum ne imbolnavesc cerealele), in blogul din profilul meu. Latura necunoscuta a graului - Noi perspective asupra bolii celiace si intolerantei la grau __________________________________________________ ______________ WGA (aglutinina germenelui de grau) este o glicoproteina clasificata ca lectina, cunoscuta ca avand un rol important in patologia renala, cum este nefropatia IgA. In articolul : "Sunt daunatoare lectinele alimentare?", alergologul David L J Freed, explica cum WGA se leaga de peretii capilarelor glomerulare, celulele mesangiale si tubulii renali (la om), iar (la rozatoare) se leaga de IgA, favorizand depozitele mesangiale", aratand cum consumul de grau poate provoca distructia renala la indvizii vulnerabili. Intr-adevar, un studiu facut de Institutul de Cercetari Farmaceutice Mario Negri din Milano, publicat in 2007 in International Journal of Cancer, a studiat corelatia intre consumul de paine si cancerul renal. AU AFLAT CA CEI CARE CONSUMAU CEL MAI MULTA PAINE, AVEAU UN RISC CU 94% MAI RIDICAT DE CANCER RENAL, COMPARATIV CU CEI CARE CONSUMAU CEL MAI PUTIN. Dat fiind toxicitatea naturala, pe care WGA ar putea sa o aiba asupra functiei renale, este posibil ca in anumite cazuri predispuse genetic (de pilda genele specifice bolii celiace) organismul - in inteligenta sa nativa - ia o decizie "administrativa": ori permite distrugerea rinichilor (si chiar a altor organe), pana cand se instaureaza insuficienta renala si apoi decesul sau lanseaza un atac autoimun asupra vilozitatilor pentru a preveni absorbtia substantei distructive, ceea ce conduce la o malnutritie prelungita. -------------------------------- Pierderea functiei renale poate fi doar "varful icebergului", cand ne referim la posibile efecte adverse pe care proteinele si lectinele din grau le pot genera. Daca tumora renala este o situatie probabila, alte cancere pot fi de asemenea corelate cu aportul de grau. |