Ultimele comentarii pe forum

26287 com 1 2 3 4 ..... 109110111112113114115 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
SUBIECT COMENTARIU
Tratament naturist pentru cancer 16-06-2012, 22:29:56 de către RaulDuke
am inteles deci: nu ai argumente despre nimic si ca atare nici nu te obosesti sa raspunzi.

indoieli DESPRE CE ? nimeni nu e obligat sa mearga la niciun doctor. cine nu o face insa, are de pierdut.
Tratament naturist pentru cancer 16-06-2012, 22:12:24 de către stevens
"..spre deosebire de tine, eu mai stiu si alte lucruri, cum ar fi de la lucruri elementare care se invata la scoala obligatorie pana la lucruri descoperite de cercetatori numerosi de-a lungul istoriei din mai multe domenii, lucruri care converg si sunt sistematizate in practica medicala bazata pe dovezi de astazi."

Don Raul de dr.Burzinski ati invatat la scoala ?! Am auzit ca a tratat pe banda niste cancere cerebrale la copii, cancer care e fara speranta de vindecare in mod oficial ! Am impresia ca medicii care cu adevarat descopera ceva relevant si functional sunt dati la o parte ! Asa este !?

Mi-e teama ca singura terapie eficienta pe care o aplicati este cea de tip cognitiv pe care o faceti benevol aici pe forum si care intra tot in sfera terapiilor naturale ! :)
Tratament naturist pentru cancer 16-06-2012, 21:53:16 de către Bicaz
Nu ! Lumea intreaba pt ca are indoieli !
Tratament naturist pentru cancer 16-06-2012, 20:50:04 de către RaulDuke
fals! a intreba nu inseamna a sublinia nimic. lumea pune de obicei intrebari ca sa afle raspunsuri. dar tu nici macar intrebari corecte nu ai, ai doar niste afirmatii (nici macar acuzatii) fara acoperire. ti se pare ca ai vreo dovada pentru cele pe care le sustii, sau doar ti se pare tie ca "ai vazut atata lume", cum zic toti neavenitii ?
Tratament naturist pentru cancer 16-06-2012, 20:20:24 de către Bicaz
`cateva concluzii despre rodul muncii titanice a mii de oameni inteligenti, muncitori si foarte invatati, asta am eu si cam orice medic de azi."

Mie-mi spui, care am un var in Bucuresti ?!
Discutia era ca medicina nu se ridica aici, la cancer, cu nimic. Ba chiar o acuz de masluirea bazelor de date .
Se spune unui om despre supravieruirea de 5 ani. In realitate nu este nici o zi !
Ca in acesti 5 ani este otravit , iradiat, este operat. Asta nu e supravietuire , ci tratament !
Supravietuirea este dupa ce se termina tratamentele.
E din condei, cum ar zice bunicu` !
De asemenea daca e depistat mai repede , nu ai sanse mai mari. Ci medicina il raporteaza cu statistica lui Michey Mouse, ca ar supravietui mai mult. Ca au timp sa faca , in timp ce bietul om " supravietuieste " de nu mai poate de bine , operatii peste operatii, imbalsamati cu chimicale , si ars de radiatii.
De asta zic faptul ca nu s e detaseaz a medicina cu nimic mai bun. Odata ce oamenii intreaba , subliniaza faptul ca au vazut ineficienta medicala .
Tratament naturist pentru cancer 16-06-2012, 19:54:40 de către RaulDuke
"dara tu barosul tau" asa ca ce mai vrei ?! vezi ca si eu stiu folclor. spre deosebire de tine, eu mai stiu si alte lucruri, cum ar fi de la lucruri elementare care se invata la scoala obligatorie pana la lucruri descoperite de cercetatori numerosi de-a lungul istoriei din mai multe domenii, lucruri care converg si sunt sistematizate in practica medicala bazata pe dovezi de astazi.

ca atare nu e vorba de "ciocanul" cuiva, aceste lucruri nu sunt rodul muncii mele, nu le-am inventat eu, nu sunt proprietatea mea; ele sunt acolo pentru a fi invatate, intelese si deprinse de orice vrea si poate.

cateva concluzii despre rodul muncii titanice a mii de oameni inteligenti, muncitori si foarte invatati, asta am eu si cam orice medic de azi. tu ai ceva mai bun decat datul din gura ?
Tratament naturist pentru cancer 16-06-2012, 19:36:19 de către Bicaz
La ce zici tu, este o vorba in folclor ca " fiecare tigan isi lauda ciocanul ".
Nu e nici o diferenta pt a pune una deasupra celeilalte .
Tratament naturist pentru cancer 16-06-2012, 14:30:21 de către RaulDuke
fals! tratamentele din medicina (singurele metode care pot fi numite "tratamente") ofera de multe ori prelungirea vietii, ameliorarea calitatii vietii si, intr-o proportie de aproximativ 50% chiar VINDECARE in cazul cancerului.
Tratament naturist pentru cancer 16-06-2012, 04:28:53 de către Bicaz
"din pacate, desi ar reprezenta o metoda sigura si ieftina, totusi "tratamentele naturiste" nu au demonstrat nici un fel de eficienta in domeniul cancerului, de nici un fel. "

Asa e !
La fel de ineficiente ca si cele propuse de medicina.
Din pacate !
Tratament naturist pentru cancer 09-06-2012, 22:03:02 de către RaulDuke
din pacate, desi ar reprezenta o metoda sigura si ieftina, totusi "tratamentele naturiste" nu au demonstrat nici un fel de eficienta in domeniul cancerului, de nici un fel.
carcinom mamar la pacienta cu hepatita cronica de tip B 10-06-2012, 15:16:46 de către RaulDuke
Asa este, markerii cu valori normale in conditiile unui diagnostic deja cunoscut nu au prea mare importanta. Pot fi utili pentru urmarire...
carcinom mamar la pacienta cu hepatita cronica de tip B 10-06-2012, 15:02:14 de către cris32
Nu am copii.

Am uitat sa scriu ca pe 21.05 am facut si markerii tumorali CA 15-3, CEA si alfa-feto proteina care au iesit cu valori normale iar CEA si AFP i-am facut si in urma cu doi ani, impreuna cu analizele pt. hepatita, si aveau si atunci valori normale. Stiu ca nu au valoare in diagnostic, mai ales la peste 6 saptamani de la operatie.
carcinom mamar la pacienta cu hepatita cronica de tip B 10-06-2012, 13:54:50 de către RaulDuke
predispozitia genetica in cazul cancerului se stabileste pe baza unor TESTE genetice. avand in vedere tipul tau de cancer cat si varsta foarte foarte tanara la care ai fost diagnosticata cu asta, intr-adevar, asta este o posibilitate. ma tem insa ca pentru confirmare se fac niste teste FOARTE SCUMPE care nu sunt deloc decontate... oncologul tau nu cred ca poate sa te ajute prea mult aici. ai copii ?
carcinom mamar la pacienta cu hepatita cronica de tip B 09-06-2012, 21:30:04 de către cris32
Multumesc pt. raspuns.

Voi incerca sa lamuresc intrebarile dvs.:

1. Pt. ca nodulul l-am simtit prima data pe 29 dec. si atunci nu prea aveam unde sa ma duc imediat, iar in urma cu 10 ani am mai avut un nodul ( nu mai tin minte in care san) pe care l-a simtit ginecologul la un control de rutina, dar acela s-a dovedit la ecograf ca e hormonal si dupa un an nu s-a mai vazut (fara sa fac nici un tratament). Din aceste cauze nu m-am speriat initial, mai ales ca la 2-3 ani cand faceam ecografie pt. ficat faceam si la sani (ultima ecografie mamara o facusem in 2008). Am asteptat sa-mi vina menstruatia si am facut ecografia in prima saptamana dupa menstruatie, la sf. lui ianuarie, la chirurg am ajuns la consultatie in februarie si m-a progamat la operatie pe 29 martie, dar eram putin racita si pana la urma am fost operata pe 2 aprilie. Iar rezultatul HP de la laborator a venit pe 17 mai (astea sunt termenele la IOB), apoi am dus proba la Victor Babes pt. care trebuie asteptat alte doua saptamani pt. rezultat.

2. Nu stiu sa lamuresc aceste intrebari, eu am scris exact ce scrie pe rezultatul HP; dar stiu ca dna doctor oncolog a vorbit personal cu chirurgul care a asigurat-o ca e convins ca a scos tot.

3. Eu am o taietura orizontala destul de mare, care a avut 9 fire si pt. ca nodulul respectiv era la suprafata banuiesc ca au taiat deasupra lui?

Legat de radioterapie dna doctor oncolog a spus ca nu o recomanda pt. mine, dar nu am intrebat de ce.

Urmeaza ca dl. doctor chirurg sa-mi spuna daca trebuie o alta operatie prin care sa verifice ganglionii, sau sa-mi recomande RMN, poate PET-CT? si apoi dupa ce se lamureste starea ganglionilor sa ma intorc la oncolog.

Nu stiu cat de relevant este in cazul meu dar mama s-a operat in martie 2011 de cancer la colon (cred ca stadiul III, tumora a avut cam 3-4 cm, cu 4 ganglioni invadati din cei scosi impreuna cu colonul; a fost operata laparoscopic la Floreasca apoi a facut chimioterapie la IOB, acum e bine). Dna doctor oncolog stie asta pt. ea a tratat-o pe mama, dar eu am uitat sa intreb daca asta inseamna vreo predispozitie genetica. Alte cazuri de cancer in familie, pe linie materna nu sunt.
carcinom mamar la pacienta cu hepatita cronica de tip B 09-06-2012, 19:13:29 de către RaulDuke
din pacate cazul tau este foarte particular, atat prin varsta ta foarte tanara cat si prin coexistenta acestei hepatite cronice. intr-adevar statutul ganglionilor codificat prin N este extrem de important ca factor prognostic cat si pentru ghidarea tratamentului.

totusi lucrurile nu sunt foarte clare, dupa cum reiese si din ce descrii tu:

1 - ce s-a intamplat intre decembrie si aprilie, de ce a durat atat de mult pana la diagnostic si operatia pentru cancerul de san ? mi se pare o perioada nepermis de lunga.

2 - din buletinul histopatologic nu inteleg foarte clar daca una din MARGINILE piesei operatorii este invadata de tumora sau nu; nu este suficient de clar; nu inteleg ce fel de interventie s-a practicat si de ce piesa este fara piele; (s-a incercat salvarea tegumentului in scop estetic?) daca exista infiltrarea marginii piesei operatorii, asta semnifica faptul ca exista o portiune (fie si foarte mica) din tumora canceroasa care nu a fost indepartata de chirurg; asta ar fi un lucru rau care ar preta la reinterventie chirurgicala; trebuie sa intrebati asta oncologul !

3 - starea ganglionilor din vecinatate este absolut esentiala; posibil sa trebuiasca cel putin un examen RMN de perete toraci/san/axila/zona respectiva, pentru clarificare;

cand e urmatoarea programare la oncolog si ce v-a propus pentru viitor ? despre iradiere a spus ceva pana acum ?
cancer la colon 06-10-2012, 11:55:09 de către ntudose
Subiect: cancer la colon
buna stefan,
am citit mesajul tau si vreau sa iti impartasesc din experienta mea.
Acum un an am fost diagnosticata cu cancer la colon faza G3, mi s-a extirpat tumora, am facut chimioterapie timp de sase luni de zile si acum sunt bine.
Ceea ce vroiam sa iti spun este ca am invatat sa imi ascult organismul.
Daca pana la diagnosticare nu stiam ce imi provoa.ca dureri sau stare generala proasta acum stiu.
Cu toate ca acum mi s-a extirpat tumora totusi aceasta boala o simt ca este inca in organismul meu si ca ma pandeste pentru a iesi la suprafata. Este suficient sa las garda jos pentru a se trezi la viata.
Sa iti spun cum lupt eu:
- alimentatia si lipsa de stres.
In primul rand alimentatia: asa cum a spus si antevorbitorul meu este important sa nu manance zahar si produse care contin glucoza. eu am inlocuit cu fructoza, destul de rar, dar suficient incat sa imi satisfac poftele. In momentul in care mananc zahar chiar si accidental, intr-o ora -doua am o stare generala proasta.
Eu am trecut la un regim extrem: raw-wegan. dar nu stiu daca tatal tau ar accepta asa ceva, puteti incerca macar 50 %. Paine alba si produse de panificatie cu faina alba nu mai exista in alimentatia mea. mananc numai un tip de paine neagra cu tarate (nu este pufoasa!) pe care am descoperit=o dupa multe cautari si testari.
Bineinteles alimentele prajite nu trebuie sa existe in alimentatia tatalui tau. Ulei folosesc numai de masline. Carne mananc numai de peste alb si acela pus la macerat in otet de vin, de 2-3 ori pe luna. Salate foarte multe salate, imi fac fele si fel de combinatii. Am descoperit ciupercile crude pe care le pun in salata si dupa care sunt innebunita, foarte gustoase si cu proteine. Proteinele le mai iau din migdale si multe alte seminte.Cam asta este, daca doresti mai multe informatii nu ezita sa ma contactezi. Sper sa iti fie de ajutor. sa auzim numai de bine.
cancer la colon 08-07-2012, 16:03:23 de către RaulDuke
iti cerusem anterior niste informatii suplimentare referitoare la caz, pe o postare identica de a ta pe un alt thread, la care nu mi-ai raspuns.

nu stiu STADIUL bolii, tratamentele (inclusiv operatia) in ordine cronologica, rezultatul histopatologic, un CT dinainte de operatie sau imediat dupa si nici ce zona trebuie iradiata in momentul de fata. ca atare nu pot sa-ti dau niciun raspuns la ceea ce m-ai intrebat. radioterapia se face de obicei pentru cancerul RECTAL si nu pentru cel de colon, in scop adjuvant (adica dupa operatie, in scop de vindecare). in cazul de fata stiu prea putine ca sa pot sa raspund la "de ce anume face iradiere"...

doctorii ce ti-au spus ? le-ai adresat aceste intrebari ?
cancer la colon 08-07-2012, 15:50:24 de către balan stefan
buna ziua. imi cer scuze ca nu am mai revenit cu noutati pt ca am asteptat rezultatele analizelor. vroiam sa va spun ca tata a terminat seria de 6 citostatice dupa care doctorul ia zis sa faca analizele pt umunitate iar rezultatele au fost proaste dupa care doctorul ia zis sa faca un tomograf. acum a zis ca trebuie sa inceapa o serie de radio terapie dar nu nea zia daca boala sa agravat si vroaim sa va intreb domnule doctor cand este administrat tratamentul cu radio terapie ? cand boala sa agravat ? pt ca din ce am citit pe internet radio terapia este foarte daunatoare organismului si vroiam sa stie de ce ia fost administrat acest tratament. Poate nu am fost destul de explicit dar va rog daca imi puteti da un raspuns. multumesc anticipat
cancer la colon 09-06-2012, 00:37:00 de către RaulDuke
da, am raspuns la postarea aceasta pe locul initial. cel mai bine ar fi sa continuam discutia aici, pentru ca probabil va fi mai usor de urmarit. raspunde-mi, te rog, intai la intrebarile initiale pe care ti le-am pus in postul de dincolo !
chist adenom de ovar - motiv de ingrijorare? 15-06-2012, 21:07:48 de către RaulDuke
numai bine !
chist adenom de ovar - motiv de ingrijorare? 15-06-2012, 17:21:36 de către dianavasi
Buna ziua! Astazi au venit rezultatele analizelor si ca 125 are valoarea 12, acum m-am linistit. Multa sanatate tuturor!
chist adenom de ovar - motiv de ingrijorare? 09-06-2012, 00:11:01 de către RaulDuke
numai bine !
chist adenom de ovar - motiv de ingrijorare? 08-06-2012, 11:42:46 de către dianavasi
Multumesc pentru raspuns! O sa revin sa va spun valorile testului ca 125 dupa rezultat.
chist adenom de ovar - motiv de ingrijorare? 08-06-2012, 09:06:46 de către RaulDuke
nu, nu ai motive.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 06-03-2014, 17:23:05 de către alyat68
buna ziua, va rog tare mult, sa-mi spuneti in care centru oncologic ati primit abiraterone- zytiga, la ce medic, ce trebuie facut sa ai acces /sa incerci ? tatal meu cancer prostata, meta osos, a facut 12 chimio, dar psa, dupa 3 luni stagnare ( dec-februarie) a crescut fulgerator la 97. Cum sa fac ? ---------------*

(*modificat de admin)
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 26-11-2013, 10:14:14 de către geta66
pentru CHULO; buna ziua! am primit mesajul de la dvs.si va raspund la el am incercat prin mesaj privat, dar profilul dvs.nu este accesibil. deci din pacate nu am vesti bune pt dvs. desi tratamentul cu zytiga la inceput a dat oarecum semne imbucuratoare, in final nu a avut efectul scontat. din punctul meu de vedere acest tratament ar trebui aplicat cu mult inainte de metastaza !!! este un punct de vedere personal pe care l-am comunicat si medicilor prinsi in acest studiu !! nu doresc sa va demoralizez, , fiecare organism reactioneaza diferit. nu cunosc starea dvs. nu mi-au ramas pastile, intrucit acestea se predau la fiecare incheiere aciclului de tratament impreuna cu ambalajul.aprobarea pt acest tratament a durat f.putin, atit cit au durat analizele necesare ! Vadoresc din tot sufletul sa reusisti sa intrati la cest tratament si sa va dea d.zeu numai reusite !!!
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 28-01-2013, 18:05:22 de către RaulDuke
numai bine !
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 28-01-2013, 17:55:50 de către geta66
am inteles!! va mutumesc frumos pt raspuns !!! sa auzim numai de bine !!!
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 28-01-2013, 12:48:43 de către RaulDuke
este un tratament imunologic (Sipuleucel-T) extrem de scump si cu eficienta indoielnica, ce nu a fost niciodata folosit decat in statele unite, si nici nu cred ca va fi. alte terapii si metode au avut castig de cauza in fata Provenge.

se recolteaza niste celule imune din sangele pacientului, se cultiva si trateaza molecular, dupa care se reinjecteaza pacientului cu cancer de prostata (este un soi de vaccin). nu stiu daca se face pe undeva prin Europa, nici macar in trialuri clinice. procedura costa cam 100 000 de dolari.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 25-01-2013, 19:07:43 de către geta66
buna seara! va rog sa-mi spuneti daca se poate cite ceva despre Provenge... ce este si cit de eficient este si bine inteles daca s-a dat drumul pe piata, nu neaparat in Romania !!! sper ca am scris bine denumirea... va multumesc !!
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 21-01-2013, 09:27:33 de către riciu
radicus, ti-am trimis un mp ! mersi !
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 16-01-2013, 21:39:17 de către RaulDuke
numai bine !
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 16-01-2013, 21:29:45 de către geta66
Inca odata mii de multumiri pt precizarile facute dadatoare de speranta!!!!!in situatia asta te legi de orice fir !!!! pina acum sansa ne-a suris cit de cit, daca tinem seama ca se implinesc 7 ani de la prima diagnosticare ADK.si uite asa usor usor s-a ajuns aici.sper din tot sufletul ca viitoarele vesti sa fie si mai bune!!!!! oricum speranta moare ultima !!! va doresc din tot sufletul multa sanatate si numai bine !!!!
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 16-01-2013, 19:56:39 de către RaulDuke
intr-adevar. experienta in romania cu abiraterone este restransa, dar e in curs de consolidare. cum am spus, in aceasta etapa tinta ramane evolutia simptomelor pacientului. daca se simte mai bine ca inainte si asta tine mult timp, nu este doar excelent ci si intregul scop.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 16-01-2013, 16:04:33 de către geta66
buna ziua ! multumesc frumos pt raspuns !!! medicul a spus cam acelas lucru, numai ca aceasta crestere este f mare (de la 726 la 1577)si atunci a fost putin rezervat, avind in vedere ca se astepta la o crestere de max 25%-de altfelconform studiului...si atunci a propus o repetare a psa exact peste o luna, cind dealtfel aveam intilnire oricum, si daca psa nu da semn de scadere sau de stagnare, raminne de discutat, desi starea generala, as indrazni sa spun este, acum buna !!!toate analizele in afaara de psa sint f.bune... toate cele care sint cuprinse in acest studiu... ne-zis ca se poate continua nu numai dupa psa ci si dupa cum se simte pacientul, dar in cazul asta psa este fff mare !!! inca odata va multumesc f mult... nu ne ramine decit sa speram ca totul va fi cit de cit bine !!!
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 15-01-2013, 20:46:40 de către RaulDuke
da, este posibil sa creasca. este un stadiu al bolii in care tratamentul este ghidat dupa evolutia clinica, in speta "cum se simte" si nu dupa PSA. medicul ce ti-a spus ?
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 15-01-2013, 07:40:23 de către geta66
sotul meu este diagnosticat cu cancer la prostata metastazat !!!face tratament acum cu abiraterone, dupa ce a facut si hormonoterapie cu casodex si zoladex si dupa chimioterapie cu docetaxel.. dupa 3 luni de tratatment cu abiraterone PSA a crescut f mult mai mult decit dublu !!! starea generala aproximativ buna !!!! exista oare explicatii pt asta ??sigur am mai citit cite ceva despre asta, am discutat si cu medicul respectiv... raspunsurile sint cam incerte...este posibil sa creasca psa??
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 25-11-2012, 12:20:09 de către RaulDuke
nu prea.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 25-11-2012, 11:31:48 de către RRP
scuze, dar zytiga se gaseste in Romania acum? adica si gratuit?
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 10-09-2012, 11:06:13 de către qwerty77
Scuze, am crezut ca daca postez in 2 locuri va fi mai vizibil.
Merg mai departe doar pe postul celalalt
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 08-09-2012, 14:30:38 de către RaulDuke
ai mai postat acest mesaj. rezuma-te, te rog, la acelasi thread pentru un anume mesaj, pentru ca altfel e greu de urmarit discutia.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 07-09-2012, 15:25:36 de către qwerty77
1. Ce mai stiti despre Abiraterone ? Este folosit acum in Romania ? Eu am citit ieri ca se poate folosi si inainte de chimioterapie, desi nu i s-a dat initial aceasta aprobare in SUA din ratiuni economice.
2. Ce stiti despre Implantul subcutanat cu histrelina ? cand este recomandat ( in ce stadiu al bolii ) ? daca este aprobata folosirea sa in Romania si care sunt rezultatele ?
3. Ce stiti despre folosirea Jevtana ( cabazitaxel ) in Romania ? si daca este mai eficient decat Taxotere ?
Multumesc mult !
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 09-06-2012, 22:06:07 de către RaulDuke
da, reactia pe care o descrii tu este TIPICA pentru paclitaxel, ca o reactie alergica indusa de acest medicament. este ceva ce se intampla FOARTE FRECVENT cu aceasta clasa de citostatice numita TAXANI. practic asta a fost, o reactie alergica, care poate se indrepta si catre un soc anafilactic, daca nu ar fi fost controlata din timp. nu este chiar de amplorea unui soc anafilactic, dar se intampla des si pericolul e mare. de aceea (unul din motive) citostaticele nu se pot administra decat in locuri special amenajate. managementul este standardizat: de la oprirea perfuziei, la hidratare, corticosteroizi si alte medicamente specifice se poate ajunge, in cazuri drastice, la intubare si monitorizare in terapie intensiva (asta e foarte rar). de cele mai multe ori insa, corpul se "desensibilizeaza" si acest lucru nu mai apare, chiar perfuzia la care se intampla asta putand fi continuata, dupa o pauza scurta.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 09-06-2012, 19:35:21 de către Crytssy
multumesc de sfaturi, m-am documentat si eu inainte de inceperea tratamentului cu avastin asupra efectelor secundare, si intr adevar pulsul il are putin marit, adica intre 86 si 96, iar pentru asta ni s a recomandat metoprolol, iar tensiunea, desi putin sus, e cam constanta, la 14/9.
In schimb, ceea ce s a intamplat la sedinta trecuta si nimeni nu si explica, a fost ca la administrarea paclitaxelului, dupa avastin, la 10 minute de la inceperea administrarii perfuziei, mama a facut un puternic rush cutanat si o cadere de tensiune foarte puternica, pana la pierderea cunostintei.Marele noroc a fost ca asistentul a fost in salon si a reactionat prompt, si imediat mama si a revenit.La o ora dupa incident i-au incercat iar paclitaxelul, iar de asta data nu s-a mai intamplat nimic.Mai in gluma, mai in serios, ii spun mamei ca s-a nascut a doua oara, dat fiind faptul ca orice intarziere a primului ajutor i-ar fi fost fatala...
De sangerari Slava Domnului n-am avut parte, si nici de alte probleme secundare, asa ca toate semnele par "de bun augur" daca pot spune asa, organismul ei cred ca este destul de puternic, in pofida aparentelor, este miniona si slabuta de cand o stiu.
Multa sanatate si multumesc inca o data
Sa auzim numai de bine!
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 09-06-2012, 00:07:39 de către RaulDuke
efectele pe care le descrii sunt mai degraba legate de tratamentul citostatic clasic care se foloseste impreuna cu avastinul, acesta avand de obicei niste efecte adverse putin diferite. de exemplu: monitorizati tensiunea arteriala, pentru ca aceasta poate fi crescuta secundar; avastinul poate predispune la sangerari, mai ales pe leziuni nou formate, deci evitati loviturile, taierile, procedurile sangerande; mai sunt si altele, dar macar la astea trebuie sa stiti sa fiti atenti !
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 08-06-2012, 09:37:20 de către Crytssy
multumesc din suflet, intr adevar simt ca suntem printre norocosi, daca putem spune asa, si daca va amintiti domnule doctor, pe alt topic v am pus o intrebare referitoare la o remisie intr atat incat o tumora inoperabila sa devina operabila. Intrebarea eu v am adresat o pentru ca se vedea cu ochiul liber cum se strange, daramite un ochi specialist,...
In ceea ce priveste efectele secundare, da, sunt, dar spre bucuria mea minore, adica lipsa poftei de mancare cam pentru o saptamana, si furnicaturi in extremitatile membrelor, atat inferioare cat si superioare... Asa ca... cu Dumnezeu inainte...
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 07-06-2012, 22:10:50 de către RaulDuke
in romania indicatia avastinului in san nu s-a modificat oficial. mai nou, chiar s-a extins si in domeniul cancerului de ovar in faza metastatica, avand beneficii bine sustinute. de bolnavii care au "prins" aprobare pe un tratament, chiar daca pe durata aprobarii sa zicem ca indicatiile acelea s-ar schimba, de tratamentul bolnavilor CARE O DUC BINE pe respectivul tratament NU SE ATINGE NIMENI ! adica nu poate nici primul ministru nici papa de la roma sa zica "bolnavei asteia nu-i mai dati avastin" atata timp cat nu are efecte adverse groaznice sau cat timp boala nu este evident ca si-a reluat actiunea. va aflati practic in marja aceea ingusta a oamenilor care beneficiaza, desigur ca in mare masura CITOSTATICELOR, care se folosesc concomitent cu avastin. felicitari ! va urez remisie indelungata !
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 07-06-2012, 21:12:11 de către radicus
Oricand!
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 07-06-2012, 20:50:04 de către Crytssy
da, am inteles !
Ramane doar sa sper ca ai nostri nu-l vor retrage prea curand de pe piata, am avut marele noroc sa ne fie aprobat dosarul la "casa mare".
In fine, sustin ideea ca nu exista boala ci doar bolnavi, iar organismul fiecarui individ in parte reactioneaza in mod particular, nu degeaba fiecare persoana e unica!
Multumesc de lamuriri, sa auzim numai de bine !!
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 07-06-2012, 20:43:33 de către radicus
Studiile clinice inainte de aprobare se fac, de obicei, in 3 faze pentru fiecare tip de cancer/boala in parte. Toate aceste faze nu aduna mai mult de cateva mii de pacienti pe care se testeaza eficacitatea, ceea ce implica si o marja de eroare mai mica sau mai mare. Dupa aprobare ca tratament standard si utilizarea lui pe zeci sau sute de mii de pacienti, e posibil ca rezultatele sa fie putin diferite. In cazul Avastinului nu s-a infirmat in totalitate eficacitatea, ci i s-a depreciat importanta terapeutica in cazul cancerului mamar. O balanta cost-beneficiu.
Avastinul nu a fost retras de pe piata de acolo, este folosit cu succes la alte tipuri de cancer. Doar ca in SUA nu mai este decontat de catre asiguratorii privati. Daca esti in SUA, ai cancer mamar metastatic si medicul iti recomanda Avastin va trebui sa-l platesti din propriul buzunar - 100.000 $ pe an costa acolo, de cateva ori mai mult decat vechiul tratament. Evident ca asiguratorilor nu le convenea sa plateasca 100 mii $ pe an in loc de 20-30 mii $ pentru rezultate doar putin diferite.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 07-06-2012, 19:54:52 de către Crytssy
multumesc pentru raspuns.
Si totusi, sunt putin in ceata, pentru ca se bat cap in cap niste lucruri: ca sa-l poata scoate pe piata s-a efectuat un studiu, asa cum se face la orice nou medicament.Nelamurirea mea este de ce in timpul studiului rezultatele au fost satisfacatoare astfel incat produsul sa iasa pe piata, iar dupa cativa ani aceasta teorie se infirma? E vorba oare doar de producatori si de pretul mare al medicamentului, si de neputinta guvernelor de a face fata cheltuielilor, adica proverbul : "cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii" este transpus aici?
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 07-06-2012, 19:37:09 de către radicus
In noiembrie 2011, FDA din SUA a retras Avastinul din tratamentele standard pentru cancer mamar din cauza ca nu s-a reusit prelungirea semnificativa a vietii ci doar incetinirea progresiei bolii metastatice. S-a considerat ca nu merita ca asiguratorii sa suporte costuri mult mai mari pentru rezultate asemanatoare. In multe alte tari Avastinul inca se foloseste la tratarea cancerului de san metastatic, ignorandu-se pretul prea mare pentru rezultatele doar putin imbunatatite.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 07-06-2012, 16:04:52 de către Crytssy
urmaresc toate subiectele acestui forum cu mult interes, desi in ultimul timp au fost mai multe divergente decat sfaturi medicale, iar acum mi a atras atentia o fraza, si citez o parte din ea "unde nu mai este folosit este in cancerul DE SAN, unde s-a vazut ca, de fapt, nu este decat foarte putin mai util/benefic decat placebo, lucru care nu face sa merite efortul financiar si nici riscurile asociate cu tratamentul". Am o intrebare: de cand nu se mai foloseste in tratamentul cancerului de san metastatic avastinul? Pentru ca mama mea face acest tratament, a facut deja trei sedinte si, spre bucuria noastra, azi am fost si la medicul chirurg care s-a aratat foarte entuziasmat de faptul ca la palpare se pare ca tumora nu mai adera la peretele toracic, si in consecinta a spus ca ar putea efectua rezectia tumorii in momentul in care medicul oncolog va dispune, si tinand cont de faptul ca la inceput ne-au spus ca cel mai "mare lucru" la un moment dat va fi curatarea pe cat posibil a locului ranii.
Reamintesc ca mama mea a fost diagnosticata in februarie cu neoplasm mamar st IV cu metastaze osoase.
Iar din cate stie eu, medicul oncolog al mamei merge foarte des la diverse conferinte si stagii de perfectionare in domeniu in afara tarii, chiar zilele trecute a fos la unul in SUA, d-le doctor, ma puteti lamuri cumva?
multumesc
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 07-06-2012, 00:22:31 de către RaulDuke
imi pare rau, dar te inseli foarte tare.

1. avastin NU este retras de pe piata; dimpotriva! este folosit inca in cancerul pulmonar si chiar cu mare succes in cancerul DE COLON, ambele in faza metastatica; unde nu mai este folosit este in cancerul DE SAN, unde s-a vazut ca, de fapt, nu este decat foarte putin mai util/benefic decat placebo, lucru care nu face sa merite efortul financiar si nici riscurile asociate cu tratamentul. dar avastin se foloseste bine mersi si cu succes acolo unde am zis, si nu numai! se foloseste si in anumite cancere cerebrale, ca linia a doua, nu in romania, dar se foloseste si in cancerul renal si altele.

2. faptul ca o companie are DIVIZII care sunt destinate atat cercetarii de laborator cat si cercetarii clinice, si ulterior incheie contracte cu cercetatori/medici nu vad cum se poate numi SPAGA sau mita... e ca si cum ai zice ca eventual tu dai SPAGA la o firma de audit economic ca sa-ti evalueze propria ta firma. cui si la ce i-ar folosi ca aceasta sa MINTA, din moment ce poate veni imediat oricine altcineva din afara si sa demonstreze contrariul. te decredibilizezi si tu foarte repede si compania de audit respectiva si mai repede! la o molecula se lucreaza FOARTE MULT in diferite laboratoare si de cele mai multe ori numai dupa ce o molecula dovedeste deja eficienta, cel putin in studiile PREclinice, este cumparata de o companie care investeste mai mult in ea, spre a o transforma in medicament. ca atare, pana in momentul in care este pusa pe piata, ca orice metoda, pana la aparitia patentului, este libera pentru ORICE pentru testare si se fac mai multe studii simultane de catre institutii diferite. asta dupa multe zeci de ani in care lumea a invatat foarte bine cum sa puna la indoiala si sa verifice ORICE metoda, in cancer. vezi, ca exemplu (dar nu ar strica sa stii mai multe despre cum functioneaza studiile in medicina) scandalul finelor anilor 90 centrat pe persoana si activitatea lui Werner Bezwoda. am lucrat in domeniul studiilor/cercetarii clinice (daca vrei) si stiu si exact in ce masura se poate spune daca un studiu e fals sau subred, in cea mai mare masura din simplul design. dar studiul (si majoritatea de la ora actuala cu abiraterone) de care zice radicus e un studiu DE FAZA II, cu design cat se poate de elementar (iarasi, ar ajuta daca ai intelege cum se fac studiile, macar cele clinice). nu e nimic suspect aici. poti sa te apuci sa contrazici pur si simplu rezultatele, dar daca nu ai dovezi clare, doar latri la luna...

3. treaba cu "dubiile" tratamentului hormonal in cancerul de prostata (mai ales cel metastatic), este iarasi o inexactitate, daca nu chiar o minciuna. imi pare rau, dar deprivarea de hormoni androgeni este descoperita ca eficienta in acest cancer inca dinainte de existenta oncologiei moderne, anii 50-60, cand s-au descoperit hormonii estrogeni; ba chiar s-a extrapolat de la cancerul de san, unde principiul fusese descoperit cu aproape 100 de ani inainte, de catre un chirurg care observase ca daca vacarul sau scotea ovarele vacilor, acestora le involuau uterele foarte tare, si s-a extrapolat catre cancerul de san, constatandu-se beneficiu peste 60% din bolnave. este mai mult decat evident ca functioneaza, intotdeauna existand cel putin o populatie (fie ea si minoritara uneori) de celule din cancerul prostatic DEPENDENTA de factori hormonali, hormoni androgenici, etc.

4. aaa. treaba cu "tratamentul hormonal e zero pe metastaze" este iarasi falsa si oricum lipsita de orice argument (fiindca nu exista, nu de altceva); scuze, dar ma tem ca tratamentul in oncologie nu se poate face pur si simplu dupa "rigorile logice" ale te-mir-cui! de fapt nu se face dupa ale nimanui! in ziua de azi aveam "MEDICINA BAZATA PE DOVEZI" adica toate concluziile trase pe baza trialurilor, fie ele sponsorizate sau nu. dar totusi, de curiozitate, spune-ne mai multe despre unde te duc "rigorile tale logice" in subiectul cu metastazele, caci nu ai avut timp sa dezvolti... poate te putem lamuri mai bine, caci este clar ca iti lipsesc niste informatii.

5. despre faptul ca un cancer de prostata "nu ar trebui luat in seama"... ma tem ca asta e cea mai controversata afirmatie a ta, daca nu cea mai stupida. ar trebui sa incerci sa-i spui asta unui bolnav de cancer de prostata avansat, sa vedem ce crede. desigur ca in functie de multe criterii, una dintre optiunile de abordare a acestei boli este FIX cea de a nu face nimic activ, si doar de a urmari. "watchful waiting/surveillance", cum zic americanii. dar tu zici asa, tam nesam, ca "nu trebuie luat in seama ca multi mor cu cancer de prostata fara sa stie ca au avut". asa, foarte bine, si ? ce e cu asta? pentru restul, cei care au simptome date de boala care progreseaza din plin, ce propui ? sa fie lasati asa, pentru ca, iti imaginezi tu, probabil ca sunt mai putini si nu merita efortul? nu mi se pare reonabil. tratamentul hormonal este un tratament foarte eficient, cu rate mari de raspuns, foarte foarte BINE si usor de tolerat mai ales in comparatie cu chimioterapia sau iradierea, si care poate sa ofere (mai ales in faza metastatica) uneori si ani buni de zile de lipsa de simptome si prelungire a vietii, chiar daca nu tine la nesfarsit!

ma tem ca nu miroase deloc a frauda. uneori pur si simplu te afli la CAPATUL resurselor terapeutice ale unei boli si trebuie sa cautam ceva in plus, sa mergem inainte. cine isi imagineaza ca studiile clinice sunt "comandate" asa cum sunt comandate sondajele din politica romaneasca, face o mare mare greseala !
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 06-06-2012, 04:48:59 de către Patrunjel
"The study was sponsored by the drug`s maker, Johnson Johnson`s Janssen division, and some study leaders have financial ties to the company."

Tradus pe romaneste si clarificat, cercetatorii erau platiti (mita, spaga ) de catre J J sa scoata asa rezultate.minunate .
Asa si cei cu telefoanele mobile platesc cercetatorii sa gaseasca ca nu poate da cancer, usturoi nu a mincat si nici gura nu miroase. E interes de grup, si J J nu e noua pe arena fraudei.
Este reinventata apa calda si asta ar fi, chipurile , o castrare chimica, de 100 % (zic ei ).
Adica, dupa toate rigorile logice, e zero pt metastaze si nu este nici un studiu in acest sens.
Banuiala ca oprind homonii barbatesti ar opri cancerul, e o poveste dubioasa. Cancerul de prostata are o evolutie lenta si potzi pune si pe seama inghetatei cu fistic ca ar face bine. Pe orice !
Nu este ; si chiar studiile facute LA COMANDA SI PLATITE, nu indica nici ca o posibilitate largita, pt cazuri avansate.Multi mor de altceva fara sa fi stiut ca au cancer la prostata. Asa de lent este procesul si dupa o virsta nici nu mai trebuie luat in seama !
Ca va mai avea aceleasi efecte si dupa ce a ajuns in oase, e cusuta cu ata alba !
Atunci de unde au scos conationalii nostri ca e o minune ?
Nu stiu !
Banuiesc ca asa e traditia sa se bucure unii de orice. Cu sau fara motiv.
Acum nu sint motive. Miroase a frauda de la o posta.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 06-06-2012, 03:06:41 de către Patrunjel
Ce bine !
Nu e la fel ca Avastin si apoi retras de pe piata ? Declarat acum ca ineficient si frauda.
Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic 05-06-2012, 20:50:06 de către RaulDuke
da, ABIRATERONE este o terapie foarte noua, totusi aprobata de cativa ani in statele unite, de curand disponibila si in romania, indicata in cazul cancerului de prostata, cu foarte mari beneficii.

este o terapie HORMONALA, nu apartine clasei citostaticelor, ca atare cu un profil de toxicitate mult mai bun ca al acestora.

pentru aceia dintre voi care sunt bolnavi sau au pe cineva in familie bolnav de cancer de prostata metastatic, trebuie sa stie ca acest tratament este indicat in boala (cum am zis, metastatica) care a evoluat DUPA ce s-au epuizat restul variantelor de hormonoterapie (zoladex, casodex, combinatii, etc) si DUPA ce boala a progresat si sub tratamentul chimioterapic (cel mai des folosit TAXOTERE).
recidiva tumora laringiana 23-09-2013, 18:55:59 de către adrian111
Revin dupa mult timp... Miraculos, tatal meu face 2 ani de la operatie in decembrie. Desi a slabit foarte, foarte mult (poate are 35-40 kg) rezista. De atunci a facut vreo 8 sedinte de chimioterapie. Ultima a fost in Ianuarie anul acesta. Din vara am oprit vizitele la oncolog, la spitale. E clar ca nu se mai poate face nimic...

Avem alta problema: dupa ultimele sedinte de chimioterapie + antibiotice (martie 2013) ganglionii latero-cervicali dreapta au explodat intr-o masa de aproximativ marimea unei gutui. De atunci, doctorul ORL a lasat un orificiu pentru eliberarea presiunii (lichidului) si necesita pansament la fiecare 3-4 ore. Mai drastic, masa s-a spart si desfacut in delungul timpului, iar recent emana un miros groaznic (cred ca e putin spus).

Aveti vreo sugestie de o crema, un lichid, un praf ce se poate aplica pe pansament pentru a reduce acest miros? Mentionez ca in prezent folosim solutie de rivanol/betadina si cateodata o solutie facuta cu apa fiarta si metronidazol pisat si dizolvat (indicatie primita de la o asistenta Hospice)...

Multumesc anticipat de ajutorul si sfaturile dumneavoastra!
recidiva tumora laringiana 13-09-2012, 16:55:32 de către ancadragoman
Pentru PET/Ct se poate face dosar sis e deconteaza de CASMB, am facut noi acum pentru tata.Sanatate
recidiva tumora laringiana 13-07-2012, 20:57:00 de către RaulDuke
pai nu am ce sfaturi sa iti dau. ce a decis oncologul este ceea ce trebuie facut. desigur ca PET/CT este foarte indicat, dupa parerea mea, dar stiu ca in romania este mai greu accesibil si se poate si fara. urmati tratamentul !
recidiva tumora laringiana 12-07-2012, 12:17:23 de către adrian111
ieri am vizitat dr. oncolog. a recomandat CT craniu si abdomen + ecoabdominal. de asemenea ne-a spus ca pacientul se simte bine si a recomandat inceperea de indata a chimioterapiei in regim TPF. PET/CT a spus ca nu este cazul si ca este costisitor. radio nu se impune deoarece a facut doza maxima. va descriu buletinul de analize de la prima operatie:

diagnostic: neoplasm laringian
rezultat: pasa de laringectomie cu o formatiune tumorala supraglotica ulcerata de ~3/3/2 cm cu aspect microscopic de carcinom scuamos necheratinizant celule diferentiat ulcerat invaziv in tesutul cartilaginos.
limita de rezectie fara invazie neoplazica maligna.
limfoganglioni latero-cervicali drepti cu histiocitoza sinusala fara prezenta de metastaze.
cu limfo-ganglion latero-cervical stand cu prezenta de metastaze de carcinom scuamos necheratinizant.

ma scuzati daca nu e corect ce am scris, scrisul de pe bilet este destul de greu de descrifrat.

cronologia:

13.12.2011 - operatie neoplasm laringian (descris in aceasta postare)
15.02.2012 - 16.04.2012 - tratament radio si chimioterapeutic (radiologie a fost cu intreruperi din cauza aparatelor, iar chimio doar 2 sedinte din 4 (cisplatin) - intrerupte din cauza medicamentului
controale periodice pana in ~10 iunie cand dupa control s-a plans de durere
25.06.2012 - a doua operatie pe care am descris-o mai sus

imi puteti da niste sfaturi?

multumesc!
recidiva tumora laringiana 06-07-2012, 22:27:00 de către RaulDuke
ma refer la PET/CT ca investigatie. unde si prin ce mijloace, nu are nicio importanta.
recidiva tumora laringiana 06-07-2012, 21:23:06 de către adrian111
Buna seara, multumesc pentru raspuns!

prima operatie a avut-o in jurul datei de 15 decembrie 2011. s-a intors acasa de la bucuresti pe 31, iar radio a inceput destul de tarziu dat fiind faptul ca nu am avut rezultatele histo (au intarziat) - aprox. jumatatea lui februarie. am inteles c-a facut o doza destul de `grea` si ca nu ar mai putea intra in discutie multe sedinte de radio (asa spune dr. ORL). la oncologie avem programare miercuri. chimio, dupa cum spuneam mai sus, a facut doar 2 sedinte deoarece a lipsit medicamentul din farmacii. dl. dr. ORL a propus, oarecum, tratament chimio. sper ca miercuri sa va pot prezenta primul set de analize histo.

cea de-a doua operatie a avut-o in urma cu o saptamana (abia i s-au scos atele). dr. ORL a spus ca pielea gatului este destul de arsa si nu ar mai fi de acord cu radio - in vederea unei viitoare (a 3-a) operatii, ar putea prezenta probleme la vindecare.

va referiti la dosar pentru PET/CT la centrul din Oradea?
recidiva tumora laringiana 06-07-2012, 20:50:08 de către RaulDuke
este regretabil ca nu ai examenul histopatologic de la prima operatie. trebuie sa mergi la spitalul unde s-a operat initial, la laboratorul de ANATOMIE PATOLOGICA, si sa ceri o copie dupa examenul histopatologic de la prima operatie.

de asemenea m-ar ajuta (personal) sa fixezi cronologic cand au avut loc toate tratamentele: prima operatie, radio-chimioterapia si cea de a doua operatie.

CT-ul nu poate vedea leziunile oricat de mici, are niste limitari; a vazut o complicatie locala fie a bolii fie a tratamentelor, care a presupus reoperare si s-a vazut DOAR LA MICROSCOP extensia tumorala. pentru aceasta localizare este mai util examenul RMN, dar nici acesta nu e perfect. intrucat avea un abces, acesta preta la operatie fara la alte investigatii.

momentan cred ca ar fi extrem de util sa se faca un dosar pentru un examen PET/CT ca sa se vada daca mai exista sau nu boala reziduala, si ulterior sa se vada daca are rost sau nu sa se recurga la tratament imediat.

ce are de gand oncologul tau ?
recidiva tumora laringiana 06-07-2012, 20:11:35 de către adrian111
deci: a fost operat de carcinom scuamos nu mai am primul rand de analize histopatologice ca sa va dau mai multe detalii ( au ramas la doctorul ORL.)

dupa cum v-am spus, am vizitat doctorul ORL care a sugerat CT...

rezultat CT:
-laringectomie totala fara semne CT de rest / recidiva tumorala;
-glanda tiroida de dimensiuni normale;
-esofag de calibru normal;
-fara prize de contrast patologice la nivelul nazo/orolaringelui;
-fara adenopatii tumorale laterocervicale sau submandibulare decelabile CT;

-colectie fluida, bine delimitata (cu perete propriu subtire. iodofil postcontrast iv) de 18/15/20 mm (AP/LL/CC) localizata leterocervical dr, in contract cu muschiul sternocleidomastoidian dr si cu vena jugulara dr (ce apare usor comprimata, fara a decela defecte de umplere la acest nivel);

-fara determinari secundare osoase decelabile la nivelul sectiunilor efectuate

concluzii:
fara semne de rest/recidiva tumorala locala;
abces laterocervical dr.

a fost operat si acestea sunt rezultatele histopatologice secundare (dupa a 2-a operatie)

diagnostic de trimitere: adenopatie latero-cervicala necrozata-abcedata
material: ganglion lat. cerv. dr. - necrozat
rezultat:
macro: 4 piese de 8.8/0.5; de 1/1 cm; de 3/1.5 cm si de 2/.1 cm, cu aspect alb-gri pe sectiune
micro: fragmentele trimise prezinta structura unor proliferari tumorale maligne alcatuite din insule sau plaje mari de celule cu tenta scuamoida, focal fuziforme, cu citoplasma clara sau eozinofila, dispuse pe tesut conjunctiv hialinizat si zone extinse de necroza tumorala; este orezent un singur linfoganglion neimplicat tumoral; stroma preiganglionara prezinta atipii sau bizarerii nucleare postiradiere

concluzie: metastaze laterocervicale de carcinom scuamos, partial necrozate.

acum va intreb, de ce pe CT nu au aparut metastazele? a facut controlul periodic (inainte de CT) iar doctorul a spus ca totul e foarte bine... la 2 saptamani au aparul metastazele. doctorul e mai nedumerit ca noi si nu isi explica cum s-a putut intampla asa ceva. la prima operatie a avut probleme pe partea stanga (care acum arata foarte bine), iar acum au aparut aceste metastaze pe partea dreapta. ne-a spus ca nu a reusit sa curete tot locul pentru ca a atins jugulara... si acolo mai sunt resturi...

ce parere aveti?

multumesc!
recidiva tumora laringiana 03-06-2012, 00:36:56 de către RaulDuke
adrian111, esti nou pe forum si nu stii, dar 1Cenusareasa e un parazit nebun care nu face decat sa debiteze prostii (cum usor iti dai seama) si sa impiedice orice dialog normal. incearca sa-l ignori si, daca nu poti, raporteaza-i intruziunile pentru a fi banat sau macar admonestat, pentru ca incepe sa exagereze!

din pacate cine nu se opereaza (fie ca nu se poate fie ca... alte motive) de cancer, de obicei moare fara nici o speranta. de aceea cancerele este ideal sa fie surprinse in stadii cat mai putin avansate... desi uneori nu se poate.
recidiva tumora laringiana 03-06-2012, 00:30:45 de către 1Cenusareasa
Chemo nu a facut si e bine !
Deja e inceput tare rau.
Operat si raze ionizante .

Poate fi orice ! Daca e tumora incerca DCA. Nu te lua dupa medici, ca vezi ce fac !
Eu as face DCA- vit B1 si in doua saptamini tumora e sub jumate, acasa !
Apoi vezi ca DCA nu termina treaba , dar ajuta daca vii cu altceva si sa eviti opratiile .
recidiva tumora laringiana 03-06-2012, 00:04:04 de către RaulDuke
care a fost stadiul initial si care a fost rezultatul buletinului histopatologic, de dupa operatie ? la fel, cand a avut loc operatia si cand s-a facut chimioradioterapia ?

din pacate da, riscul de recidiva este foarte mare, dar depinde de care a fost stadiul initial. reevaluarea oncologica + un examen ORL + un examen imagistic (CT sau RMN) probabil ca va elucida acest raspuns. aceste cancere au o rata mai mare a recidivei locale decat la distanta, dar trebuie facuta o reevaluare.

totusi nu este obligatoriu ca asta e situatia, dar intr-adevar trebuie sa fiti pregatiti pentru orice ! va urez mult succes!
Sarcom cu celule rotunde 06-06-2012, 23:23:18 de către RaulDuke
valylie, spune-ne si noua mai multe detalii despre cazul tau, in ordine cronologica. ce arata rmn-urile, ce a zis biopsia, ce ti-au zis medicii ultima data, ce tratamente si cand ai facut, etc. numai in felul asta o sa te putem ajuta mai bine...
Sarcom cu celule rotunde 06-06-2012, 21:22:13 de către valylie
Eu nam probleme cu memoria de la chimioterapie.
Am fost diagnostiacat in februarie 2011 cu sarcom am facut chimioterapie(6 sedinte), cind am terminat am facut rmn si miau zis ca tumoarea a ramas pe loc fata de rmnul din ianuarie 2011 dar chimioterapia a oprito.am mai facut un rmn in aprilie 2012 si miau zis ca tumoarea sa mai micsorat.dar toti prietenii imi zic sa merg si sa ma consulte si alt medic si nu stiu unde sa merg.sau sa trimit rmnurile care le am!!!!!! parerea altui medic asupra diagnosticului meu ca cica medicii de aici nu prea se pricep la pus diagnostice dar eu am toata increderea in medicul care ma tratat.
Sarcom cu celule rotunde 03-06-2012, 18:12:58 de către RaulDuke
1Cenusareasa nu este medic, este un nebun care vorbeste ca sa se afle in treaba; spune numai minciuni si aberatii.

ce legatura are memoria cu chimioterapia ?
Sarcom cu celule rotunde 03-06-2012, 16:40:12 de către 1Cenusareasa
nu trebuie . Al doilea tot in chemo te tine !
mai incolo te avanseaza le radatii ( da din cele care rup tot pe unde trec ). Chiar dadc nu trebuie. Sint ieftine !
Deja esti pe un scaun fierbinte . L a cancer este la fel la Dorohoi ca si la Paris sau N York.
Doar asistentele la N York sint mai grase. ca tratament e la fel.
Doar australia discuta si se recalculeaz a efectele chemo si daca se merita .
Chemo este o otravire a intregului corp. Stiu ca vorbesc ca moise-n pustie , dar poti transforma si acest procedeu inuman in unul bun. Taind cjemo pina la un sfert si luat DMSO . Asta va face concentrarea otravii la o mas a mica. Cresti pe canceri otrava si salvezi restul corpului. Stiai ca chemo iti ia imunitatea si de acum depinzi de aceste chimicale ? Stiai ca te otravesti , la propriu ? Stiai ca vei ave a probleme mari cu memoria ?
Nu trebuie opinia altuia . Al doile a face exact la fel. Poti s a te duci in Denmaok, ca e la fel.

Compania Merk a facut un test ( facut in secret , dar dat de gol de cel ce a inventat vit B12 sublinguala - s-au certat de la bani, desigur ! ). S-a testat pe 15 pacienti cu cancer si numai la unul nu s-a oprit cancerul din crestere. La 9 din ei tumorile au scazut binisor.
Doza a dost de 390 mg de Co q10. Si nimic mai mult.

Vracii faceau asta demult, dar a facut si merk ( cel ce face medicamente ). Ca speculant de idei, nu putea sa imi scape asta . Nici un tratament pt cancer nu trebuie s a fie fara Co q10.
Nu trebuie a doua opinie !
Sarcom cu celule rotunde 31-05-2012, 20:51:27 de către RaulDuke
totusi, parerea altui medic PENTRU CE ANUME ? poti sa detaliezi putin mai mult, cronologic, istoricul bolii tale ?
Carcinom Apocrin 31-05-2012, 00:16:32 de către RaulDuke
Subiect: Carcinom Apocrin
trebuie sa mai ceri niste lamuriri, eventual tot de la doctorita medic rezident, pentru ca de multe ori rezidentii stiu la fel de multe dar sunt mult mai comunicativi decat specialistii si pot sa va lamureasca mult mai bine!

diagnosticul pare unul de cancer de san, dar informatiile sunt insuficiente; nu este mentionat stadiul, ce alte investigatii s-au efectuat, etc. aveti programata o consultatie la oncolog ? este absolut vital.
cancer la plamani 03-06-2012, 11:28:17 de către RaulDuke
am invatat si stiu mai mult decat tine si tot neamul tau! tot ce spui tu sunt MINCIUNI. nu vezi ca nu stii nici cat e pH-ul normal al sangelui si al oricarui tesunt ? orice ai baga in tine, pH-ul din nicio zona din organism NU se modifiica nici un pic, cu exceptia urinii. si in stomac daca bagi o punga intreaga de antiacide, pH-ul nu creste decat putin si pentru cateva minute. bai psihoticule, tu ti-ai masurat vreodata in viata ta pH-ul sangelui, sau al urinii sau al oricarui spatiu celular sau extracelular, sa sa vii sa ne zici noua cum e cu pH-ul ? habarnistule !
cancer la plamani 03-06-2012, 01:30:52 de către 1Cenusareasa
Nu mai boci ! Eu de luni plec, ca am treaba.
Eu doar am spus ca medicina nu s e pricepe la cancer.
E ultima treaba ce ai invatat tu la scoalal. Cel mai mare inventator al lumii a abandonat scoala in clasa a 4-a. Mergi la salile de operatii si vei vedea lampa cu oglinzi multe folosita si azi in salile de operatie . Era in clasa a 4-a cind a inventat asta . da, a inventat si becul.
Thomson care nu stia ce scrie si s a citeasca , a intors ciclul Carnot si a facut frigiderul. habar nu a avut ce au si svantii.
Bill gates si Steve Jobs nu au facut facuiltati si au creat cele mai avansate tehnologic si mai mari companii pe Lume .

Verdi nu a reusit niciodata la examenul de admitere la Conservatorul care ii poarta numele.
Ca in juriu erau nepriceputi scoliti.

Asa ca nu mai fac chip ciopplit din diploma , ca nu esti decit un soldat in slujba fabricilor de medicamente ( da, cei care iti platesc tie simpozioanele in strainatate ).

dar nu ast a e rau. E rau ca oameni nu afla adevarul si ca ce iti s opun ei nu au valoare pt cancer decit ca e mult sau putzin. In rest nu valoreaz a nimic . ca sint atrasi si implicati in termeni e care cancerul nu ii stie. cancerul este altfel de forma de viata . face energie din fermentare si cele bune din oxigen ( arderi ).
Atr influienta trenului asupra valizei.
Nu stiu cit stii tu si la ce iti foloseste ce zici ca ai invatat. Dar e cert ca pH este o enigma pt tine.

Mi-ar face o placere sa te apuci sa inveti !
cancer la plamani 03-06-2012, 00:34:02 de către RaulDuke
e un site bun pentru a demasca diversi nenorociti ca cei doi mentionati de tine, dar cum vezi, nu ti-am dat link numai din quackwatch, iar internetul este PLIN cu referinte si documentatie la adresa atat a acestor nebuni si impostori cat si la adresa metodelor tampite care nu fac altceva decat sa puna viata oamenilor nevinovati in pericol. toate informatiile sunt verificabile, toate sursele sunt citate, oricine poate afla exact istoria cu fiecare dintre acesti tampiti si despre toate lucrurile pe care le spui tu.

personal nu citesc quackwatch, nu am nevoie de site-uri de demascare ca sa stiu exact cat de mari sunt tampeniile pe care le spui. eu am facut facultatea de medicina, unde am invatat nu numai despre boli, ci si despre cum functioneaza corpul in mod normal; am invatat si alte informatii din stiinte colaterale in cadrul ei, fizica, chimie, biochimie, biologie, genetica, etc.; ca sa intru la facultate deci mi-a fost necesar un IQ cat de cat onorabil, plus niste cunostinte elementare de fizica, chimie si biologie; inainte de toate astea a trebuit sa am un parcurs onorabil pe durata intregii vieti si a scolii apoi, ca premisa, a trebuit sa fiu NORMAL LA CAP, si nu nebun, ca tine si idolii tai, ca sa pot numai sa intru pe drumul asta, care chiar daca nu duce spre adevarul absolut, macar te duce cel mai aproape de el.

adevarul absolut il detin numai nebunii (cum esti si tu) ! ei stiu toate despre tot dinainte sa se documenteze (nici nu se pot documenta, pentru ca mintea le e tulbure), sunt impenetrabili la orice argument din exterior si au idei putine si fixe. cam asta e definitia paranoicului, a ceea ce esti tu, in mare.

cine iti da tie crezare are numai de pierdut. noroc ca nu sunt multi asa.

ca sa stii, da, bruiezi pe toata lumea de pe acest forum; multe dintre intrebari sunt formulate cu cap si coada, despre stadii, despre denumiri de boli, investigatii, se cer explicatii referitoare la limbajul medical, etc; dar tu cu toata peroratia ta blochezi si ingreunezi toate discutiile. faci asta pentru ca esti sonat si prost crescut si nu iei in considerare alti oameni. sper sa ti se faca iarasi raportari si sa fi blocat de pe acest forum, pentru ca faci numai rau tuturor oamenilor de buna credinta! nu ajuti pe nimeni, nici macar pe tine!
cancer la plamani 03-06-2012, 00:13:40 de către 1Cenusareasa
quackwatch quackwatch quackwatch

Tu citesti asa ceva ?
AQsta e equivalentul la Arici Pogonici in cancer !!!!!
Asta e talibanul pt media la secta Oncologilor.

Tu de acolo stii despre hulda ?

quackwatch ? Nu meriti un raspuns ! Esti imatur !
Am pe alta adresa si iti pot pune corespondenta cu autorul. dar macar la el se stie ca scrie prostilor !
Tulio deocamdata are succes total. ca daca nu ar a=vea , i-ati face iar proces. Cert este ca bicarbonatul omoara cancer si ar trebui asta s a o spui la toti.

Si eu folosesc bicarbonat, dar cu DMSO.

Dar daca citesti quackwatch si iei in serios, ai probleme cu judecata si nu ma mai adresez direct tie. Esti prea jos pe scara unei discutii civilizate.
quackwatch zice a si de Cesium ca nu lucreaza si eu folosesc zilnic !
P e ce lume traiti !
Cine stie engleza cititi mascarauile acelea . Eu le citesc, dar numai s a fac bascalie de autor.
Desi nu vreau , imi trimite " noutati " din cancer . Sint doctoricite sa apara ca medicina rezolva cancerul.

Tulio e bine , si face o clinica in Mexic. De cind a avut procesul nu a dat nici un rateu. 100 succes. doar nu ia pe cei care au facut operatie .

Cit priveste ca nu poti din cauz a mea, sa fim seriosi !
Ce poti spune decit chemo, radiatie, moperatie , inmormintare. Nu ti-e rusine sa dai vina pe mine pt enormitatile sustinute de oncologie ( promovate de naivi , pt naivi ) ?

daca tu ai argument in quackwatch, inseamna ca si capra cu treei iezi chiar facea sarmale , alivenci si lapte cu tocmagi.
quackwatch ?
Cum as putea sa dau ca adevar salata din gradina ursului din povestea Harap alb !
quackwatch?????????????????????????

.
cancer la plamani 02-06-2012, 20:02:38 de către RaulDuke
ioana50: datorita poluarii intelectuale pe care o practica 1Cenusareasa pe acest forum, ma tem ca am mari dificultati in a urmari conversatiile cu subiecte medicale cu oamenii care pun intrebari. nu prea am ce sa fac, imi scapa ca atare multe postari relevante.
referitor la ce zici tu: totusi, are cancer pulmonar; cel mai probabil tusea este data de aceasta boala, dar sunt multe variabile la mijloc, cu care numai consultul la medicul tau poate sa te lamureasca sau ajute obiectiv. pentru TUSE SEACA pur si simplu dpdv simtpmatic, exista diverse medicamente pe care, la fel, medicul poate sa ti le prescrie. i-ai cerut ajutorul ?
cancer la plamani 02-06-2012, 19:59:44 de către RaulDuke
tullio simoncini si hulda clark, of doamne ! ce tampenii. pustiulica, tu aveai impresia ca esti primul sau singurul bolnav mintal de schizofrenie paranoida de pe lume ? dimpotriva ! e PLINA lumea de asa ceva. defapt pe cei ca tine se bizuie multi dintre aceia ca simoncini sau clark, aceia dintre ei care nu sunt si ei bolnavi mintali la randul lor. ca atare este foarte cinstit ce s-a intamplat cu ei, cum au fost decazuti din drepturi, dati afara de peste tot, ridiculizati, aratati cu degetul si scuipati de toata lumea stiintifica respectabila de peste tot, pentru ca asta sunt: sarlatani si nebuni!

cancerul NU este un fung sau o ciuperca, nici nu este cauzat de un parazit care odata omorat, echivaleaza cu vindecare de cancer, iar teoria cu "alkalinizarea" este de asemenea o idiotie fara fundament.

ca sa aflati despre mentorii lui 1Cenusareasa, pentru cine intelege limba engleza, cititi urmatoarele informatii (printre foarte multele disponibile pe internet), dintre care absolut TOATE pot fi verificate:

http://mymalignantmelanoma.blogspot.fr/2009/01/tullio-simoncini.html

http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/DSH/coral2.html

http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clark.html
cancer la plamani 02-06-2012, 19:31:11 de către 1Cenusareasa
ti-am zis: toti oamenii au pH-ul aproximativ la fel, intre 7, 3 si 7, 4 aproximativ,

Da atita am eu. dar cei cu cancer au mult sub 7.
De obicei 6, 5
Desigur ca rte referi la cel de la singe .
La tesuturi e cu 0, 2 mai putin.
Acum nu e bascalie ! Cum vrei s a faci tu ! ( deh, tinar si nexperimebtatt hahahaha ).
Dar daca vrei stiinta cu adevarat in cancer, atunci asta este . Verifica si fa pH cit zici tu si cancerul pleaca .
Am un arsenal intreg de unelte de facut asta . Desigur ca natural ar fi cel mai bine ( si sint care incearca cu legume si altele ) dar asta e incet ! Nu este timp de asa ceva. De asta , in incrementi mici, s e poate si in fortza . fara un pH bun, nu este rezolvare. Si cei cu cancer nu au. La tesuturi, dar s e poate aprecia si din singe. La saliva si urima nai incearca unii s a verifice, dar e fara precizie.
Eu nu masor. Eu stiu ca e scazut si incep s a il cresc din prima zi. Pe mai multe cai. cea mai ieftina si usoara e cu bicarbonat , dar apelez la CsCl si Rb Cl care permanentizeaza . Bicarbonatul e scos afara in citeva ore, , dar Cs si Rb ramine 2 - 3 luni.
Se poate !
Tu esti inca tinar si ar trebui s a te gindesti care este sursa insuccesului in cancer. Ca nu e de la lipsa de metode, ci de la rea vointa si lacomie de bani. cancerul e tinut sperietoare s a scoata omul ultimul ban. Ca e bolnav la o virsta la care ii este drag cuiva.
Ceva e putred in cancer ! ( cancerul in sine este o putrezire- fermentatie ).
Imi aduc aminte ce palme simbolice v-a dat tullio Simoncini ! Sa tina un simpoziuon In Los Angeles , a fost aproape de imposibil. Toti care inchiriau spatiul s e razgindeau miraculos.
A tinut-o, dar a trebuit s a fie pe spatiul unei firme falimentare, ca mafia cancerului s a nu aiba pe cine sa fac presiuni. Invitatii au fost anuntati de locatie doar cu o zi inainte si direct.
De ce v-ati temut as a de mult de el ? Stiu ca ai s a zici ca e sarlatan si ar fi murit o femeie in olanda ( uite ca a cistigat procesul si femeia a murit de altceva ). dar la voi cite femei mor pe zi de cancer ?
Asa Hulda Clark a sustinut ca niste paraziti dau cancer. A fost hulita, arestata si data afara din US. Doar ca a zis ca sint goange ce pot da cancerul. Acu sinteti de acord cu ea in destule cazuri . Despre ia a scris o carte cineva a carei mama a murit in mexic cind Hulda o tratta de cancer.
Publicata cartea peste tot. Oare este vre-o carte in care la oncologi a murit un pacient ?
Ca mor cu zecile de mii zilnic.
Eu sint pt a fi judecati oncologii ca si pe nazisti. Pt Crima cu premeditate.
Voi stiti ca chemo nu a mers niciodata si o faceti pt bani.
Dac nu stii ca e sarlatanie , mai gindeste-=te !
cancer la plamani 02-06-2012, 18:11:17 de către ioana50
buna ziua Pe data de 11 avem programare, si ne va spune ce fel de celule are cancerul, dar pana atunci ce sa`i dau sa il mai lase tusea?Azi, a tusit pana a ametit.Poate fi o metastaza si la creier, sau e numai lipsa oxigenari? multumesc
cancer la plamani 30-05-2012, 23:49:37 de către RaulDuke
ti-am zis: toti oamenii au pH-ul aproximativ la fel, intre 7, 3 si 7, 4 aproximativ, deci putin alcalin. ce zici tu deci, raman de domeniul fantasmagoricului si nu inteleg de ce insisti in aceste minciuni.
cancer la plamani 29-05-2012, 02:48:09 de către 1Cenusareasa
nenea duke,

Eu consider medicina o alternativa . Pina una alta, medicina nu a facut nimic.
Stiu, s e descopera o proteina in japonia in fiecare trimestru, ca o gena face nu stiu ce. Desigur ca a uitat sa fac experiente pe oamneni deocamdata . Ba uni zic ca lucreaz a la un vaccin. Nu e asta oare sarlatanie ? E !
Eu si multi ca mine nu cer medicinii nimic, dar am o treaba cind mint si se face supresie la stiri.
Nu ti s e pare curios ca s e face doar operatie, Chemo si radiatie timp de un secol ?
Chiar si pasteur a fost considerat nebun la vremea lui ( nici azi nu e admis ).
Safaci cabcer si sa nu stii ec a facut Otto Warburg ( e drept ca era sub directa comanda a lui Ady Hitler- si de asta a facut progrese, ca l-a protejat de Inchizitia medicala ).
Ca nu s e face, e ok ! dar a opri pe oricine, e gresit. daca cineva nu ridivaca problema in fata celor care stiau tot, pamintul ar fi fost si astazi flat.
Eu nu ma mai ocup de cancer decit ocazional. Eu nu voi incerca niciodata s a modific ceva in sistemul medical. E bun as a cum e , ca sint destui needucati sa fie macinati acolo. Si bani sint !
Singura grija pe care o am e pt cei care vor sa se salveze. Cei care s e duc sa aiba altul grija de sanatate primeste ce gaseste si .sa fie sanatos !
Dar daca cineva chiar vrea sa traiasca ( poate are nevasta frumoas a si nu vreea s a o lase la altii ). Unde se duce ? Tu zici ca la oncolog ! Eu zic ca nu ! Eu zic ca trebuie sa invete si sa se salveze singur.
Si s e poate , Cred ca este cam o duzina de metode din care s a aleaga , dar niciuna nu e cu sansele celei cu pH ridicat.
De ce sa nu afle ? ca vrei tu sa il chimizezi si sa-l radiezi ?
Trebuei s a stie ca este si alta cale . Cind eram tinar ma duceam la o vecina pe drumul mare, sau prin gradini. Prin gradini era mai sigur chiar daac era mai greu.
cancer la plamani 29-05-2012, 02:33:13 de către 1Cenusareasa
Nu e asa coane ! mai intereseaza-te ! pH nu variaza la singe decit fff greu. Pt ca este inertie mare. Dar in doua luni il poti aduce incet la peste 7, 2. De pe no zi pe alta nu s e poate si te omoara .
Dar se poate modifica pH in celula canceroasa. Ca in cancer intra Ionii de Cesium, de Rubidium, de potassium ( astia nu-s doritzi ca aduc si glucoza ), mai intra apa , glucoz a insulina .
Ce dati voi bolnavilor , mai ales chemo, nu intra in cancer. Eu nu recomand a nimeni s a citeasca , dar s e poate intreba de un grup de pacienti celebri: Pres Ronald reagan, Queen of Jordan, actporul Antony Quinn, caroline de Monaco.
La ei s-a aplicat terapia cu pH ridicat.
Si ghiceste ! au reusit !
Cancerul nu traieste in pH mare.
daca sint de acord cu tine, sint ca vegetalele nu ajuta cind ai cancer. Chiar deloc.
Si trebuie sa-ti e xplic de ce ! E vorba de trecerea intre pH 6.5 si 7, 3 Ca trebuie sa te duci la pH 7.4 daca vrei s a stai fara cancer. dar s e ajunge tare greu acolo. Intre 6, 5 si 7.3 cancerul creste ca varza la ploaie .
Daca nu afci asta sufiecient de rapid, nu treci pe malul celalalt.
De asta trebuie apelat la ioni ale elementelor alkaline , care stau in singe cu lunile . Nu ca bicarbonatul, pe care chiar daca il bagi intravenos, a doua zi nu mai este .
Tu te dai la om prea repede si te inteleg pe jumate .
Se pare ca ai o problema de mindrie doar sau asa ti s e spuen s a spui. Si in america este unu care zice la toata lume a sarlatani. Deh ! parca medicina ce e ? Nu tot sarlatanie ?
Tu ai avantajul ca oamenii s e uita in gura medicilor. Din fericire, tot mai multi nu mai cred povestile medicale .
DSoar ia exemplu de la vaccinarile aviare si porcine .
A fost o sarlatanie si stie asta pina si vecina mea ( e o femeie superba ! ).
cancer la plamani 29-05-2012, 00:39:34 de către RaulDuke
1Cenusareasa, e drept, atat pot eu, atata poate medicina, atata poate stiinta actuala. dar tu POTI CEVA pe lumea asta? inafara de a convinge oameni sa incerce lucruri daunatoare dand crezare la ineptiile tale doar pentru ca tu visezi ca umbli prin cercuri inalte, ca vorbesti cu marie curie si newton, ca ai `o carte`, ca stii ceva pe lumea asta si ca esti special si deosebit si stii lucruri pe care numai cativa oameni le stiu, ca tu detii `secretul` si ca restul sunt pur si simplu prosti sau corupti ? ma tem ca traiesti in tara minunilor, numai acolo functioneaza ce propui tu, la fel cum dieta atkins reprezinta un dezastru metabolic sau cum organismul uman NU SE POATE ALCALINIZA, pentru ca pH-ul sangvin NU VARIAZA APROAPE DELOC !

aviz amatorilor: exista cativa oameni aici pe forum, printre care si 1Cenusareasa, care toti propun metode `alternative` pentru vindecarea cancerului; aproape toate metodele sunt periculose iar ei fac asta fie din interese materiale fie ca deliriaza, fie ca pur si simplu nu au nicio ocupatie, se plictisesc foarte tare si vor sa para interesanti; de altfel de foarte multe ori se cearta intre ei, , fiecare pe metoda lui, pe cat de inepta pe atat de staruitoare. feriti-va, deci !
cancer la plamani 29-05-2012, 00:07:45 de către 1Cenusareasa
Tinerete,
Ca medic nu poate mai mult. El face ce scrie in tabelul medicului celuo mai batrin in breasla .
Dar sint de acord cu el ca plantele si ce este numit natural ( ( plante nu sint bune ). Cu astra sint perfect de acord.
Numai ac eu stiu ce ii este bun: proteine si grasimi la greu. Se cheama Ketonic Diet. Celulel canceroase nu pot procesa grasimile si proteinile . cele bune pot.
taiat tot ce e planta si buruiana in totalitate.
Este un pic acidic, dar se poata corecta .
Nici nu va raciti gura de p[omana sa intrebati un medic de plante . Ei nu stiu ce sint si nu invata in scoala . Ei dau doar varianta sintetica a celor gasite in natura. Sa zicem gaseste cineva ceva bun in veninul urzicii /. Medicina nu il va folosi. Plateste chimisti si vor face un produs sintetic despre care au auzit medicii, ca de acolo sint platiti, fac simpozioane in strainatate, atentii si chiar burs e cind au fost studenti.
Ei au obligatia s a spuna ca sint rele e. Ma indoiesc ca din rea voinyta , dar o fac din ambitie. Medicii sint singurii care mai pun titlul ed dr inainte a numeloi. In narcisismul lor, veti vedea si pe cavouri scris dr Culita Partrunjel, desi el e mort. dar in acest caz nenea D are dreptate. Nu ajuta ci8n ai cancer. Lista de anticancer e inainte de a ave a cancer foarte buna . Dupa ce ai, este alt joc si se danseaza altfel.

In carte a mea este perfect salvabil , dar se strica totul cu citos si cu operatii.
Stiu ca as a se face, dar nu e bun. daca face radiatii ( ionice ), apoi e terminat.
Tineti cont ca nu traieste nici un cancer in pH ridicat. Pur si simplu nu s e poate .

Mai multe nu pot spune, ca talibanul care pazeste aici forumul va sterge tot, dar pot s a iti spun un fact : Cei care iau bicarbonat pt necazuri cu acidul la stomac, nu fac niciodata cancer.
Asta este ceva de dimensiuni astronomice .
Se poate baga Bicarbonat prin piele , cu DMSO.
In cercurile inalte pe unde umblu s e cheama DPT Therapy. Este o varianta portabila si de facut acas a a unei therapii numita IPT ( asta e greu de facut si trebuie medic la capatii- ca te duce la Hypoglicemy sora cu coma. Sint citeva locuri unde se face( IPT ). dar DPT este cam la aceiasi rata ed succes soi poate sa fie facut acasa de catre oricine.
Doar cumparat niste DMSO ( sau procurat de unde procura spitalele, pt transplante ).
Dar se poate !
Eu nu sint medic, dar le stiu ca pe tabla inmultirii cu unu !
cancer la plamani 28-05-2012, 23:11:11 de către RaulDuke
ma tem ca acestea nu sunt intrebari medicale, nu am cum sa va raspund. vis-a-vis de chestiunea medicala, ca sa va pot lamuri trebuie sa inteleg mai bine situatia si pentru asta v-am cerut cat mai multe date referitoare la istoricul bolii.
cancer la plamani 28-05-2012, 21:26:38 de către ioana50
Chiar nu poate face nimic, decat citostatice ?Am omis sa va spun ca muncesc in Spania si are asigurare medicala.Medici isi dau interesul, am experienta de acum patru ani Ce ma sfatuiti sa fac?Sa venim in tara sau sa asteptam Dna cu coasa aici, fiindca oricum nu v`a vorbi cu noi?Cred ca am inceput sa bat campiile Romane si sa ma adresez d`voastra ca unui preot scuze si multumiri
cancer la plamani 28-05-2012, 20:33:26 de către RaulDuke
ma tem ca toate lucrurile acestea nu au nicio valoare, si multe dintre optuinile acestea "alternative" sau "naturiste" pot sa faca foarte mult rau.
cancer la plamani 28-05-2012, 19:23:23 de către ioana50
buna seara Sincer nu asteptam raspunsul asa curand, inca o data MULTUMESC Am multe semne de inrebare.As plictisi sau mai rau as dispera pe cei carora le`as adresa intrebarile.Il pot ajuta ceaiurile, sucurile de morcovi de varza , hapy gojy, usturoiul sau orice altceva?Tumorlex ?Bineanteles pe langa tratamentul cu chimio? Daca plictisesc sa`mi spuneti. Multumesc anticipat
cancer la plamani 28-05-2012, 19:03:44 de către RaulDuke
ma tem ca vestile pe care le furnizezi suna profund nefavorabil, generic vorbind cancerul bronhopulmonar metastatic/recidivat nefiind nici pe departe vindecabil. totusi nu vreau sa ma pronunt de nici o maniera pana nu poti sa ne furnizezi mai multe date obiective si oficiale medicale, cum sunt: rezultatul histopatologic de la prima operatie si ce tratament a facut, apoi rezultatul unui examen CT recent, care arata recidiva de acum + rezultatul histopatologic pe care il veti avea acum, de la o bronhoscopie, banuiesc... asteptam!
traducere... rezultatul de la anatomopatologie 31-05-2012, 00:27:56 de către RaulDuke
"borderline", din engleza "linie de granita" este un cuvant ales de catre specialistii in microscopia tesuturilor umane, sanatoase sau bolnave, care vrea sa insemne o zona de LIMITA intre o tumoare benigna si una maligna.
traducere... rezultatul de la anatomopatologie 29-05-2012, 12:00:04 de către stancu corina
am vorbit cu un oncolog, a hotarat ca nu e nevoie inca de chimioterapie, am facut la3 luni Ca125 si AFP...eu sper sa se fi vindecat..Dupa operatie m-am recuperat f.repede, desi a fost o taietura f.mare...ce inseamna"borderline"?
traducere... rezultatul de la anatomopatologie 27-05-2012, 21:28:05 de către RaulDuke
deci a fost diagnosticata o tumoare de ovar, sa inteleg, cu extensie la trompa uterina. nu este mentionat stadiul, dar un consult oncologic trebuie sa stabileasca daca se indica chimoiterapie adjuvanta. ai o programare la oncolog ?
traducere... rezultatul de la anatomopatologie 27-05-2012, 20:50:21 de către stancu corina
macro:anexa transformata tumoral cu diametrul de3020cm, aspect chistic biloculat;un chist de 8cm cu peretii ingrosati culoare roz-violaceu, consistenta moale, al doilea chist sanguinolent pereti netezi, trompa cu seroasa hiperemica
micro.1-criostat:chist adenompapilifer seros(suspiciune borderline);2-postcriostat, 3-11 ovar stang-chistadenom papilifer seros si mucoid cu zone borderline.12trompa stanga-salpingita hipertrofica.
a fost descoperit la un control de rutina, nu am avut niciun simptom, m-am alarmat pt ca-mi crestea burtica exact ca la sarcina, din cabinetul dr ieseam cu"diagnosticul"de sarcina in 4-5luni, insa trecand prin aceasta experienta de 2ori stiam ca e o alta problema si dupa multe discutii cu respectivul dr mi s-a facut ecograf si de aici a inceput cosmarul...
traducere... rezultatul de la anatomopatologie 27-05-2012, 14:24:02 de către RaulDuke
asta nu e examenul de la anatomopatologie, este examenul IMUNOHISTOCHIMIC ! sunt mult prea putine date ca sa-ti putem oferi vreo explicatie.

furnizeaza-ne mai multe informatii, referitoare la care au fost problemele, cum au evoluat, apoi toate rezultatele investigatiilor imagistice (CT sau RMN) apoi examenul HISTOPATOLOGIC de la biopsie/operatie si apoi eventual concluziile examenului imunohistochimic in corelatie cu cel histopatologic, pentru ca doar sa listezi acei cativa markeri ca in postul de mai sus nu ofera nicio viziune asupra cazului tau.
`Traducere` rezultat examen histopatologic 27-05-2012, 13:22:10 de către RaulDuke
mult noroc !
`Traducere` rezultat examen histopatologic 27-05-2012, 10:08:27 de către georgeta57
Nu, binenteles ca nu incerc "sa ma descurc singura" dar nereusind sa vorbesc cu medicii de la Cluj, in disperarea de a-mi face o parere despre situatia mea ca bolnav, am postat aici problema mea...si-ti multumesc din tot sufletul pentru acest dialog...Am sa incerc sa contactez medicul care m-a operat sau pe cel radiolog, daca nu telefonic, atunci plec la Cluj, ca timpul trece si banuiesc ca un tratament totusi trebuie sa urmez...
In ceea ce priveste "semnarea petitiei", a fost un mod metaforic de ati spune ca sunt intru totul de acord cu produsul respectiv...si intradevar, trebuie plecat de la a educa oamenii si de ai...INFORMA !!! Pe curand doctore si numai bine...
`Traducere` rezultat examen histopatologic 27-05-2012, 02:41:04 de către RaulDuke
P.S.: sper sa nu ai nevoie de chimioterapie totusi... odata ce iti va fi propus un tratament vom discuta mai multe despre ce si cum ai de facut. despre marijuana medicinala, multumesc de sustinere, dar momentan nu e vorba de nici o petitie. personal nu ma intereseaza asa ceva in comparatie cu a educa lumea si a populariza aceasta notiune. deci mai mult decat o petitie ma poti ajuta cu eventual o postare pe threadul respectiv si ulterior cu a discuta cu lumea pe care o cunosti despre notiunea asta. in restull europei exista un medicament numit nabilone care e derivat de asa ceva si care ajuta si el, exact in lucrurile in care se discuta pe subiectul respectiv.

26287 com 1 2 3 4 ..... 109110111112113114115 ..... 260 261 262 263 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp