Ultimele comentarii pe forum
SUBIECT | COMENTARIU | |
carcinom scuamos cheratinizant moderat doferentiat G2 |
17-11-2012, 14:03:09 de către adela1987 La controlul ORL ne-au zis urmatoarele: formatiune infiltrativa ce intereseaza hemivalul palatin stg cu extensie spre pilierul anterior stg iar ca biopsia nu i se poate face deoarece ar provoca daune mai mari daca ar lua un fragment de acolo..si sa revina la control.. |
|
31-10-2012, 13:41:41 de către RaulDuke asteptam. acum stii si alte intrebari de pus medicilor cu care veti vorbi. |
|
31-10-2012, 11:03:08 de către adela1987 multumesc frumos iar cand voi avea urmatoarele analize va voi rescrie... |
|
31-10-2012, 10:45:43 de către RaulDuke momentan exista o sansa sa fie chiar vindecat. la fel, nu se poate stii momentan, decat prin mijloacele pe care le-am mentionat deja. |
|
31-10-2012, 09:25:51 de către adela1987 intr-un alt sens ce sanse mai sunt de a supravietui, sau cat timp vazand analizele respective... |
|
31-10-2012, 00:08:30 de către RaulDuke mmmm. ma tem ca nu prea inteleg intrebarea. |
|
30-10-2012, 23:24:45 de către adela1987 Dar dupa parerea dumneavostra, vazand k metastaza nu exista este posibilitatea asa cum ne-au spus doctorii ca poate muri de la o zi la alta si ca este o boala a carei evolutie nu se poate sti dar este foarte invaziva de obicei si foarte rapida?? |
|
30-10-2012, 23:16:36 de către adela1987 nu ultimele date sunt de la tomograf si biletul de iesire de la oncologie..de la orl nu este specificat nimic... |
|
30-10-2012, 23:06:13 de către RaulDuke da, este acceptabil sa se procedeze asa. nu se impune tratament in conditiile in care nu este transata o continuare a evolutiei bolii dupa tratamentul facut. are un control ORL recent ? daca da, ce zice ? |
|
30-10-2012, 23:03:34 de către adela1987 Sa revina la control lunar..(iar in ceea ce priveste boala ca este foarte grav si `sa asteptam lucruri neplacute`, , multumesc frumos pentru raspuns... |
|
30-10-2012, 18:53:42 de către RaulDuke situatia este, dupa cum spune CT-ul, incerta cu privire la un cancer rezidual (adica ceva ramas pe loc dupa tratament). acest lucru nu poate fi transat decat prin una din urmatoarele metode: - reevaluare ORL cu repetarea unei biopsii; - trecerea timpului si supraveghere (de obicei repetarea examenului ORL cel putin dupa o luna, poate cu o completare printr-un examen RMN). ca alternativa se poate recurge la un examen PET/CT, dar daca exista inflamatie locala, nu cred ca va fi prea specific, in nici un caz mai specific decat o biopsie. ce v-au propus medicii ? |
|
30-10-2012, 16:10:24 de către adela1987 Tatal meu a fost diagnosticat incepand cu 6-7 luni in urma cu neoplasm al valului palatin T4N0M0- STD IV A(CARCINOM SCUAMOS G2) A IRADIERILE EXTERNE + 7PCT..IAR REZULTATUL TOMOGRAFULUI FACUT DUPA CEA DE-A 7PCT ESTE URMATORUL : examinare Ct: 1 La nivel cranian: Atrofie cerebrala in contextul varstei cu dilatatia spatiilor lichidiene intergirale si pericerebrale. Fara leziuni focale evolutive intracerebral in particular de tip tumoral secundar in contextul bolii de baza -fara edem focal, fara edem de masa vizibil -sistem ventricular pe linia mediana -fara modificari structurale osoase la nivelul calotei -deviatie de sept si hipertrofie de cornete nazale 2 La nivelul regiunii gatului: -se noteaza nazofaringe cu aspect simetric -fara deformari locale sau prize de contrast de tip tumoral -orofaringe care isi pastreaza simetria, fara prize de contrast de tip tumoral -la nivelul palatului moale exista o zona de 3, 07/2, 70 cm omogena care are o componenta postterapeutica +/- tumorala reziduala, fara caracter specific, fara semne de invazie la nivelul structurilor osoase. -se noteaza integritatea glandelor salivare si prezenta de ganglioni jugulocarotidieni ovalari;omogeni care cuprind spatiile cervicale superioare, mijlocii si inferioare cu talie pana la 1, 8 cm, cu intex L/T pastrat, faraelemente de morfologie tumorala -fara alte modificari ale lojei cervicale cu exceptia unui nodul de 1 cm la nivelul lobului dr tiroidian... Daca poate cineva sa imi spuna si mie care este situatia...multumesc anticipat!! |
|
17-05-2012, 13:15:50 de către RaulDuke ma tem ca intrebarea ta nu are sens. nu pot sa stiu care e starea ei fara sa o vad/consult. nu vad totusi de ce nu s-ar simti foarte bine momentan. ca atare, trebuie sa va marturisesc ca abordarea voastra este gresita vis-a-vis de urmatorul lucru: RADIOTERAPIA !!! este gresit sa asteptati pana se simte bine ca sa mergeti la radioterapeut, pentru ca este absolut SIGUR ca trebuie sa faca, cel mai bine la 4-6 saptamani dupa operatie; dar sa astepti este GRESIT pentru ca o programare pentru asa ceva nu veti obtine imediat, ci peste multe alte saptamani, poate chiar peste o luna. iata de ce ar trebui sau ar fi trebuit sa mergeti pentru programare destul de repede DUPA OPERATIE. de asemenea ar fi absolut util sa mergeti si la un oncolog pentru un consult, pentru ca cine a primit diagnosticul de cancer este OBLIGATORIU sa fie vazut si de un oncolog, iar increderea in doar ce zice chirurgul poate pune viata in primejdie. cu siguranta ca trebuie facut un RMN de pelvis si un CT de abdomen si posibil si torace, pe langa examenul imunohistocihmic pe care il asteptati deja, dupa cum recomanda si anatomopatologul. faceti lucrurile astea, pentru ca deja ati asteptata foarte mult ! |
|
17-05-2012, 09:28:04 de către elia30 Multumesc pentru promtitudinea raspunsului. Sincer m-ati cam speriat, dat fiind faptul ca ea incepe sa se simta mai bine in ultimul timp, tinand cont ca are 3 operatii facute odata: taietura de la rect, taietura de la burta (cu 16 copci) si anusul contra naturii. Iar ea a fost operata pe 19 aprilie. Doctorul care a operat-o a spus ca trebuie o perioada sa se refaca organismul dupa aceste 3 operatii ( 2 luni ), in acelasi timp asteptam o analiza de la Victor Babes, apoi vom merge catre oncolog pentru iradiere, respectiv sedintele de chimioterapie. Tot pe raportul de examinare histopatologica mai scrie: Macroscopie: Piesa de amputatie rectala masurand post fixare 30cm. La nivelul jonctiunii anorectale este prezenta o formatiune tumorala ulcero-vegetanta si infiltrativa de 5/3cm. Pe sectiune tumora infiltreaza mezorectul. Peritumoral se identifica arii de abcedare care vin in contact cu marginea de rezectie radiala. Microspopie: Tumora descrisa macrospopic este reprezentata de un carcinom scuamos cheratinizant moderat diferentiat. Tumora prezinta arii largi de necroza (centrul insulelor tumorale). Stroma peritumorala este desmoplazica. In profunzime invadeaza stratul muscular. Invazie perineurala prezenta. Emboli limfatici prezenti. Au fost identificati si examinati 11 limfoganglioni cu reactie foliculara moderata, fara metastaze. Recomandam evaluarea limfoganglionilor iliaci si inghinali. Peritumoral exista arii de abcedare.Toate marginile de rezectie sunt libere. Cea mai apropiata este marginea de rezectie radiala si se afla la 0, 7mm de tumora. In tesutul adipos sunt prezente arii lipomatoase suspecte (celule multinucleate si cu atipii nucleare) care pun problema unui liposarcom bine diferentiat. Imunohistochimie in lucru pentru confirmare. Data trecuta nu am avut timp sa scriu (fiind la servici) macroscopia si microscopia. Dat fiind cele scrise mai sus puteti sa-mi spuneti in termeni nonmedicali care este starea ei? Va multumesc si va doresc multa sanatate! |
|
17-05-2012, 00:36:33 de către RaulDuke diagnosticul este de cancer de anus (diferit de cancerul de colon si rect); tumora a fost relativ mica, dar operatia a fost din pacate ineficient facuta. este greu de spus daca acest lucru este din cauze tehnice, imposibilitate chirurgicala, extensie a tumorii, infiltratie locala, etc. asta nu poate sa va spuna decat chirurgul. ce v-a spus chirurgul, dupa operatie ? in orice caz, se impune un consult oncologic si neaparat o programare pentru iradiere, pentru ca operatia, mai ales dati fiind factorii de risc (L1 V1 R1 = invazie limfatica, invazie vasculara, rest tumoral microscopic dupa operatie), sansele ca boala sa recidiveze sunt extrem de mari ! poate ca o varianta ramane si reevaluare chirurgicala, pentru ca chirurgul sa-si dea cu parerea daca mai poate opera odata sau trebuie trecut la iradiere/tratament oncologic. |
|
melanom malign cu metastaze hepatice si metastaze subcutanate |
01-12-2012, 18:10:19 de către RaulDuke ai mai postat cumva si pe alt subiect ? |
|
28-11-2012, 21:39:05 de către vale1967 in data de 30octombrie excizie alunita care la biopsie, , , melanom malign cutanat nivel clark2 breslow mai mare de 3mm...reintorcanduma in italia sa confirmat diagnosticul, , , miau spua ca voi fi supus unei a 2 operatii de largire si de cautare a limfonodului santinela, , , programanduma pentru 15 decembrie, , intre timp miau facut analize sange plamani torace, , , prima intrebare, , , nu e cam lunga asteptarea si daca nu se poate ajunge la probleme din cauza asta...a doua intrebare ...excizia a fost pe spate si ma cam doare in jurul operatiei si oasele dimprejur...are legatura cu melanomul, ` |
|
08-09-2012, 13:35:18 de către RaulDuke condoleante, nicolina, si regret ca nu am apucat sa raspund la penultimul tau mesaj. probabil acum iti este mult mai clar ca nu as fi putut sa-ti spun foarte multe... cu exceptia raspunsului la intrebarea cu ficatul: acest lucru este pomenit de multe ori "in popor", dar este un fenomen practic imposibil. uneori un bolnav cu probleme de ficat poate sa verse niste cheaguri de sange care au ajuns in stomac, iar oamenilor din vechime, fara cunostinte prea adanci, au asemanat aspectul acestor cheaguri cu aspectul ficatului vazut de ei la animalele pe care le sacrificau in mod obisnuit, pentru hrana. totusi este un fenomen practic imposibil "sa iti versi ficatul". |
|
07-09-2012, 19:40:17 de către georgeta1959 nicolina.manole Condolente sincere pentru tatal tau!Dumnezeu sa il odihneasca iar tie sa iti dea putere sa depasesti drama personala prin care treci! |
|
07-09-2012, 18:51:27 de către nicolina.manole azi 05.09.2012 la ora 16.25 m-a parasit pt totdeauna. Nu simt decit o durere fara margini. |
|
04-09-2012, 09:50:09 de către nicolina.manole Buna ziua, Tatalui meu ii este din ce in ce mai rau, el se afla internat la spitalul de oncologie din Pitesti inca de lunea trecuta(27.08.2012). Are dureri cumplite de oase si ficat. Toata saptamana trecuta nu a pus picatura de mancare in gura, a baut decit apa si voma intr-una numai apa verde. Calmantele pe care i le faceau (algifen si mabron) nu isi mai faceau efectul si ni s-a dat morfina capsula ( pe ea scrie oxicodyne ) 1 la 24 de ore iar seara ii facea si un diazepam. De joi seara, dupa ce a luat prima pastila a dormit toata noaptea, nu a mai vomat ba chiar incepuse sa manance cite putin. Insa totul a durat foarte putin, pina ieri cind simtea iar durerile si nu a dormit toata noaptea, iar azi dimineata a vomat iar apa verde. In tot acest timp i sau facut perfuzii cu vitamine si glucoza iar azi cind am vb cu dr. a spus ca va continua sa ii faca pina inclusiv vineri. Va voi spune ultimile analize facute in 27.08.2012: LDH: 1956.9 WBC: 9.26 ; RBC: 4.01; HGB: 9.8; HCT: 30.9; MCV: 77.0; MCH: 24.4; MCHC: 31.7; RDW-CV: 18.1; RDW-SD: 53.7; PLT: 403; MPV: 8.4; PCT: 0.339; PDW: 15.7; NEU# 5.11; LYM# 2.83; MON# 0.75; EOS#.49; BAS# 0.08; NEU# 55.1; LYM% 30.6; MON%8.1; EOS%5.3; BAS% 0.9; PLCR 25.2; PLCC 102; LIC% 1.9; LIC# 0.18; ALY% 1.1; ALY# 0.10; CA: 9.61mg; uree 38mg; creatinina 1.13 mg; ALP : 610 u/l; GGT: 427 u/l; GLICEMIE 42 mg; TGO: 110u/l; TGP: 21 u/l. Desi stiu ca analizele sunt foarte proaste va rog sa mi le interpretati mai pe intelesul meu. Dl. dr. Raul Duke, stiu ca am mai vb si mi-ati spus ca in aceste momente trebuie sa ii fim alaturi si sa ii aratam ca il iubim dar totusi din cele relatate mai sus as vrea sa va intreb daca se mai poate face ceva ? Acesta este finalul ? Si as mai dori sa stiu daca bolnavul cu metastaze la ficat isi va vomita ficatul? Cam cit timp se chinuie in acest fel pina va pleca la ingeri? |
|
07-08-2012, 01:10:20 de către RaulDuke nu, ma tem ca nu exista o astfel de corelatie, nu se pot face prognosticuri pe baza acestei analize, mai ales de acest gen. |
|
06-08-2012, 13:22:41 de către nicolina.manole si in acest caz, in care valorile au ajuns la 1100..sau mai bine zis cam la ce valori ajunge LDH-ul cand pacientul cade la pat sau ajunge la deces? |
|
06-08-2012, 13:00:03 de către RaulDuke este foarte importanta si din pacate in contextul unui melanom malign cu multe metastaze, prezice evolutia bolii si distructia de tesuturi invecinate + un prognostic negativ. |
|
06-08-2012, 10:28:16 de către nicolina.manole Buna ziua, Vreau sa va intreb cit de importanta sau mai bine zis decisiva este analiza LDH ? Ma intereseaza pt ca la tatal meu creste de la o luna la alta. Acum doua luni era de 600, luna trecuta de 800 iar acum are valoarea LDH de 1100. |
|
31-07-2012, 01:13:34 de către Kittycat28 Nicolina, exact cum ti-a spus si dl Duke, la IOB vei gasi cele mai multe detalii atat despre vemurafenib cat si despre ipilimumab. Tatal meu a terminat ipi acum vreo 10 saptamani la IOB, fara nicio spaga. Nu a fost eligibil pt Vemurafenib, fiindca nu poseda mutatia genei B-RAF, altfel l-ar fi facut si pe acela. Sanatate multa! |
|
21-06-2012, 19:42:42 de către RaulDuke cred ca este mai apropiat de 9 000 de euro pe luna, iar aici in germania, de exemplu, este cam 13 000... trebuie sa va adresati pentru acest medicament la Fundeni la o doctorita care se numeste... nu imi amintesc prea bine daca Stefanescu sau Stanilescu. sunt cateva locuri in toata tara unde se deruleaza un astfel de program, IOB Fundeni fiind singurul din jumatatea de sud a tarii. |
|
20-06-2012, 13:57:25 de către nicolina.manole Buna ziua, Azi 20.06.2012 am vorbit cu medicul oncolg despre medicamentul vemurafenib si mi-a spus ca acest medicament nu intra pe lista celor de la casa de asigurari si ca ar costa in jur de 8000 euro. Nu stiu ce sa cred, poate ma lamureste cineva care a beneficiat de acest medicament. Cum l-ati obtinut? Este posibil prin casa de asigurari sau nu? Acesta este pretul acestui medicament? Va multumesc. |
|
19-06-2012, 21:42:27 de către RaulDuke Vemurafenibul (cu nume de piata ZELBORAF) nu "se face" nicaieri. sunt pur si simplu niste comprimate care trebuiesc luate dupa cum va indruma prescriptorul, in fiecare zi. asta chiar nu e o problema. nu stiam ca a intrat pe lista de medicamente cu aprobare, ma mira acest lucru, dar daca e asa, atunci aveti intr-adevar o sansa. dosarul trebuie intocmit de ONCOLOG oricum, nu de voi. voi il depuneti (nu stiu exact unde, cred ca cel mai probabil la sediul CASMB, dar nu e un lucru atat de important si oricum va indruma cel care vi-l intocmeste). pentru dosar trebuie cel putin urmatoarele acte: - copie buletin - adeverinta de asigurat - o copie dupa rezultatul examenului histopatologic care atesta boala (melanomul) - o copie dupa ultimul bilet de interpretare a unui examen CT sau IRM sau PET/CT care sa arate ca boala e metastatica (ce aveti mai recent sau toate pe care le-ati facut) - un buletin de analize mai recent, care sa arate ca anumite analize sunt in limite acceptabile (hemograma, biochimie, probe hepatice, etc) - cateva referate pe care le intocmeste medicul oncolog care face dosarul, semnate si parafate de el si de seful de program din sectorul/judetul vostru inainte de acest lucru trebuie sa va intanlniti totusi cu oncologul pentru a va confirma toate acestea si daca intr-adevar este posibil. |
|
19-06-2012, 11:10:39 de către nicolina.manole Buna ziua, As dori sa va intreb daca vemurafenib-ul se face numai la Bucuresti sau se poate face si la spitalul din teritoriu? Am sunat la spitalul Fundeni si au zis ceva de un dosar ce se depune la casa de asiguri. La care casa de asigurari se depune ? In Pitesti sau Bucuresti?Multumesc. |
|
16-06-2012, 01:25:25 de către RaulDuke ma tem ca nu se poate spune de pe urma unei discutii pe internet "ce sunt niste umflaturi". la ce descrii, da, este posibil sa fie metastaze osoase sau, mai degraba, daca nu exista dureri, metastaze subcutanate. dar asta nu se poate spune decat pe baza a cel putin unui consult. totusi melanomul malign metastatic evolueaza foarte des de aceasta maniera si din pacate nu prea este nimic de facut inafara de lucrurile despre care am discutat pana acum. neavand acces nici la ipilimumab, nici la vemurafenib nici la vreun studiu clinic cu vreun astfel de medicament mai nou si mai inovator, cu rezultate mai bune, singura solutie ramane tratamentul simptomatic, astfel incat in perioada ramasa totusi sa fie cat mai putin chinuitoare cu putinta. din pacate dacarbazina este medicamentul inca STANDARD in melanomul malign metastatic la ora actuala, cu ratele de raspuns CELE MAI MARI (citate undeva pe la 20%), dar cu rezultate extrem de modeste. nici un alt chimioterapic nu prea are sanse, in acest moment, sa dea rezultate mai bune, din pacate. tratamentul suportiv/simptomatic ramane singura varianta, ma tem: respectiv daca apar metastaze cerebrale sau osoase foarte dureroase, sa se practice iradiere; daca apar dureri, sa primeasca tratament antialgic corect si adaptat si crescut treptat, dupa nevoie, daca e foarte obosit, daca are greturi sau varsaturi, daca nu se poate alimenta sau hidrata, daca are dificultati respiratorii, etc etc etc... imi pare rau pentru situatia in care va aflati si regret ca nu am alte vesti mai imbucuratoare sa va ofer, dar consider ca, desi trebuie sa sperati la ce e mai bine, trebuie totusi sa fiti informati si sa va asteptati la ce e mai rau. Mult noroc si curaj pentru viitor ! |
|
15-06-2012, 09:32:38 de către nicolina.manole Buna ziua, Tatal meu continua sa aibe febra chiar si sub tratament. Medicul oncolog a spus ca e posibil sa aibe o infectie in corp si de o saptamana face tratament (perfuzii) la spitalul de oncologie unde este internat ambulatoriu si acasa ia zinat. De vreo doua zile a descoperit in zona sternului, imediat in josul lui unde este acel gol si incepe stomacul un nodul f mare, un pic mai mare decit un ou. Acesta este intern si se simte la palpare numai daca sta intins pe spate. Ia mai iesit un nodul si mai mare lung cam de 9-10 cm si lat de vreo 3-4 cm in partea stanga pe ultima coasta a sternului. As vrea sa va intreb daca acestea sunt tot metastaze? Banuiesc ca cea de pe coasta este metastaza osoasa dar cealalta din capul stomacului sub stern ce este? Poate fi o metastaza la stomac? Mentionez ca acum o saptamana tatal meu a facut prima serie de citostatice cu dacarbazina si ia scazut LDH-ul de la 790.90 la 690. Din moment ce iau aparut acele metastaze sub acest citostatic trebuie sa il schimbam ? Sau este pe ultima suta de metri?Va rug sa imi spuneti parerea dv medicala legata despre cele relatate mai sus. |
|
11-06-2012, 08:59:06 de către RaulDuke la fel ! |
|
11-06-2012, 08:37:32 de către nicolina.manole buna ziua, cind am spus ca nu mai putem merge la Bucuresti m-am referit la obtinerea ipilimumabului. binenteles ca am fost la medicul oncolog de la noi din teritoriu, i-am prezentat situatia si n-ea bagat pe tratament. voi reveni cu detalii. O zi buna. |
|
09-06-2012, 00:10:32 de către RaulDuke temperatura trebuie monitorizata sistematic, de mai multe ori pe zi. daca are febra/frisoane dupa citostatice, trebuie neaparat sa fie revazut de medic. chiar daca nu puteti merge la bucuresti asa des, nu inteleg de ce este nevoie ? puteti sa-l prezentati la cea mai apropiata camera de garda, sau macar la un medic de familie si sa-i faceti niste analize de rutina de sange, pentru ca riscul de infectie este crescut in aceasta perioada si trebuie verificat ! nu se poate sa stea asa, pur si simplu, mai ales ca nu e musai o problema de oncologie... se poate trata oriunde. |
|
08-06-2012, 10:43:12 de către nicolina.manole buna ziua, din pacate bugetul nu ne mai permite alte drumuri la Bucuresti pt a incerca sa vedem daca mai obtinem acest tratament din alta parte. A facut acum o saptamina, prima serie, de citostatice cu dacarbazina insa acum are dureri f mari in zona ficatului si in spate la coaste. Are temperatura corpului de 37.3 si frisoane f mari. Tremura si sub plapuma imbracat cu 2-3 plovere pe el. Ii administrez zilnic injectii cu tramadol si algolcamin insa degeaba. A slabit in ultima luna 10 kg. In aceasta situatie credeti-ma ca de cite ori intru pe forum si asta o fac aproape zilnic nu mai am puterea sa gindesc pt a intreba ceva despre starea lui si ce putem sa mai facem. Nu fac altceva decit sa citesc despre ce scriu altii. Atit... |
|
05-06-2012, 08:56:30 de către RaulDuke din pacate oficializat si acceptat si dovedit ca eficient, din moment ce ati incercat ipilimumab si a fost evidentiata progresia (poti, te rog, sa ne dai mai multe date despre cazul mamei tale ? in ce perioada a facut tratamentul si cum s-a vazut progresia? stii ca uneori sub ipilimumab leziunile pot sa creasca, ca mai apoi, in timp, sa se stabilizeze si chiar sa scada, pe o durata foarte lunga. s-a luat acest lucru in calcul ? exista niste protocoale care tin cont de aceste lucruri.); deci, inafara de ipilimumab nu mai e standard decat varianta cu vemurafenib, in cazul mutatiei activatoare BRAF (pentru care exista sanse de aproximativ 60%). restul variantelor, care intr-adevar, sunt multe, tin numai de STUDII CLINICE la ora actuala, nefiind finalizat niciunul de faza 3 (ultima faza), desi multe dintre acestea arata rezultate foarte foarte bune. despre cel din belgia, nu stiu exact la ce va referiti, sunt multe in derulare, dar daca e ceva facut pe bune, intr-un spital clinic (sau mai multe), monitorizat si standardizat, probabil ca este cea mai buna varianta de acceptat in momentul de fata. te asteptam cu detalii despre caz. |
|
05-06-2012, 00:56:15 de către m3ryro Buna seara! Nicolina, mama mea a facut tratamentul cu ipilimumab la spitalul coltea si nu a fost vorba de nicio spaga. Imi pare rau ca numai este disponibil acest tratament la coltea, dar am o veste buna pt tine. Tratamentul se face inca la timisoara si poti lua legatura cu doctorul Stefan Curescu sau daca vrei sa faci tratamentul cu vemurafenib poti incerca tot la el sau la Bucuresti la doctora Stanculeanu. Eu am fost saptamana trecuta la Bucuresti si am inscris-o pe mama mea, acum astept sa vad daca are gena braf ca sa ii poata administra tratamentul. Pe dna doctor Stanculeanu o poti gasi la institutul oncologic fundeni la etajul 6 iar pe dl doctor Curescu la spitalul din timisoara la clinica de oncologie. Iti doresc mult succes! Pt dl raul: vroiam sa stiu ce tratamente as mai putea incerca daca mama mea nu are gena braf. Stiu ca a msi aparut un vaccin pe care l-am gasit in belgia intr-un studiu clinic. Daca ma puteti ajuta cu ceva informatii va multumesc mult! |
|
04-06-2012, 20:50:35 de către RaulDuke nu prea are niciun rost sa-i prezinti lui 1Cenusareasa linkuri cu argumente si documentatie, pentru ca el nu citeste, nu se informeaza, nu invata (asa cum singur declara), el doar STIE !!! tipic pentru orice psihotic... si deci sanse mici sa o scoata cineva la capat cu el, altcineva decat medicul lui psihiatru ajutat de 2 brancarzi mari si cu tranchilizante la dispozitie. trec peste aspectul prostiei, nebuniei, al ignorantei, nu stiu ce, din partea lui si a acestor sarlatani. ma adresez direct deserviciului enorm pe care el si oamenii ca el il aduc oamenilor bolnavi in general si comunitatii romedic.ro IN SPECIAL ! nu pot sa spun ca a incalcat propriuzis regulamentele prin postarile sale, dar face ceva profund rau, mult mai rau decat asta. ca atare cred ca adminii ar trebui sa ia masuri inclusiv pe viitor, daca nu pentru restrictionarea acestor aberatii, macar pentru informarea si protejarea utilizatorilor acestui forum. |
|
04-06-2012, 11:55:10 de către radicus Arpopo de procentul ala de 100% a lui "Smochini". Se refera la pacientii vindecati de chinuri in vecii vecilor, amin? |
|
04-06-2012, 11:34:51 de către radicus 1Varicela, tu ai habar de unde vine denumirea de `cancer` si cand tumorile maligne au fost denumite, generic, `cancer`? Cancerul era foarte des observat inca de acum 5000 de ani si a existat de cand specia umana exista! Dar cum sa fie diagnosticati daca nu existau medici? Poate erau doar niste spirite rele care salasluiau in corp sau era pedepsit omul de zeitati. Sa spui ca in trecut oamenii nu faceau cancer denota o ignoranta uluitoare. Ia si citeste: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cncr.25553/pdf Sa-l dai exemplu pe sarlatanul no.1 pe plan mondial, Simoncini, spune totul despre `cunostintele` tale. Du-te si fa-ti niste suc in sticla de Cola cu Rb, Cs, Kk, DDT, DMS, DMSO si ce mai vrei tu, bea-l sanatos si lasa-ne sa respiram usurati ca s-a descoperit vindecarea cancerului. Acum, toti bolnavii, fuga in bucatarie, luati bicarbonat si mancati! PS: Daca toate teoriile tale conspirationiste la adresa medicinei, in special a oncologiei, se bazeaza pe ipoteza ca n-a existat cancer in preistorie sau antichitate, inseamna ca ai dat-o in bara rau de tot si ar trebui sa-ti revizuiesti ideile cat mai poti. Old man! |
|
04-06-2012, 09:04:03 de către RaulDuke tu esti un psihopat in permisie de la casa ne nebuni! nu omori nicio celula tu, inafara de cei cativa neuroni care ti-au mai ramas la deal de gatul ala pe care torni porcarii inutile. tu esti un QUACK la fel ca toti nenorocitii care prezinta astfel de dobitocenii si nu cunosti nimic despre nimic, asa ca tu esti cel care trebuie sa taca din gura si sa nu mai minta oamenii fara motiv. normal ca nu exista atata cancer cand nu existau medici, ca cine ajungea la 45 de ani era considerat batran. dar cu tine nu se poate discuta pe argumente, ca tu imediat dai din cap, te intorci cu spatele si spui linia ta obosita, cu greselile conceptuale, ca un papagal dresat prost. unde sunt cesiu si rubudiu ALKALINE ma, esti batut in cap ? cum poate un element din tabel sa fie ALCALIN ? am mai discutat asta, dar nu ai raspuns, pentru ca se vede treaba ca nici nu ai citit. ca pe orice lucru rational, mintea ta stramba nu l-a putut accepta. deci repet: trateaza-te pe tine si pe familia ta incesta cu solutii "logice" facute in sticla de cola, si lasa-i pe oamenii care gandesc in pace! |
|
04-06-2012, 05:04:52 de către 1Cenusareasa ipilimumab - C6742H9972N1732O2004S40 E bun de bagat in gaura lui Kourus ! Exact cum am spus, mai limric ! cancerul nu s e vindeca cu DMSO , mai parafina . Ci cu Cesioum si rubidium. DMSO este ptr transport, mai coacaza ! Celulele canceroas e sint iubitoare de glucoz a si insulina . Pe mine ma doare-n pix ce formula are Frunzaverdemumab.! Asta e treaba voastra , nu a mea ! Eu omor cancer si ma doare-mn paispe cum e insulina . Stiu doar ca celulele canceroas e o cacepta inauntru si nu Cucumubab-ul tau ! Si asta imi ajunge. da , fac solutie de cesium si rubidium in sticla de coca cola si punb DMSO in stropitor ca cel de la geamuri. Lighean n-am ca e bun sui acolo. Cs si rb sint saruri si poti sa e pui si in paharul de la inghetzata . Nu traieste nimic sa fie microbi. De ce s a nu fie in lighean ? Ce ar fi rau cui ...ligheanul. Cs si Rb sint cele mai alkaline elemente pe pamint, nu tincturi, mai naftalina ! Desigur ca vindeca cancerul, cancrerul nu poate trai in mediu alkaline. DMSO transporta si ajuta la intrare. Tu habar nu ai avut despre DMSO , as a ca plimba ursul cu ligheanul tau cu tot ! Se discuta ca Rahattmumab nu lucreaza. solutia este desigur una logica. A;lkalinizare rapida si patrundere in celulal canceroasa ( cu dedicatie ),. Pe mine nu ma doare nicaieri de medicamente , ca nu folosesc nici eu si nici nu invat pe altii. dar daca tu s pui ca medicina are ceva pt cancer, du-te si te cauta ! da, un corp alkaline nu face cancer si nupoayte mentine cancer. Daca esti ingust la minte, taci dreaq ! Eu nu compar Cs si Rb cu sulomumabul tau. Eu nu dau o coacaza pe ce o fi alifia voastra , ca nu e buna de nimic. Sia sta am facut. Am spus ca nu merge. Mai alifie, pe vreme a cind nu erau medici, nu era cancer. Atunci cum s e descuirca lumea sa nu aiba cancer. Asta fac eu. Vad ce se facea si nu s e mai face. daca e ceva in lighean, facem in lighean ! daca e ceva din pamint, il scoatem di pamint. Oamenii nu au avut atita cancer. Ceva au facut ei bine . Si crede-ma ca au facut fara indicatiile pretioase a oncolagiilor. Te mai legai de bicarb=onat . In corp este produs, natural, Sodium bicarbionate . Cum asta ar putea fi rau ? La ora asta simoncini are succes 100 % cu bicarbonat ( nu ia pacientiioperati ), ca daca ar ave a un singur pas gresit, filfizoni ca voi ati si sari si il muscati de varice. Eu pun chimicale mele in sticle golite de coca cola si e bun ! |
|
04-06-2012, 01:58:41 de către radicus Nenea 1CenusaArsa. Insulina e una si glucoza e alta. Cum poti spune ca C256H381N65O79S6=C6H12O6? Cum se poate ca DMSO (C2H6OS) este confundat cu insulina (C256H381N65O79S6) de catre tumorile maligne iubitoare de glucoza (C6H12O6)? Toate cele trei au o structura moleculara mult diferita intre ele. Si ca o comparatie intre `panaceul pentru cancer`, DMSO si medicamentul de care se discuta in acest topic, ipilimumab, pentru a se vedea de ce am spus despre prima ca este o substanta bruta: DMSO - C2H6OS, ipilimumab - C6742H9972N1732O2004S40. Cine crede ca vindecarea cancerului sta in tincturi facute in ligheanul din bucatarie ar trebui sa primeasca gratuit o camasa care poate fi purtata doar cu mainile incrucisate. |
|
04-06-2012, 00:06:35 de către RaulDuke CAPUL TAU e "flat" iar speculatia ta e proasta. pH-ul NU e mai mic la "cel cu cancer", tu doar bati campii ca un disc stricat. or fi luat altii diverse premii nobel pentru multe lucruri pe lume, dar tu nu ai nicio legatura cu nici unii dintre ei. pH-ul e LA FEL la toata lumea ! daca spui altceva nu demonstrezi decat ca esti batut in cap. |
|
03-06-2012, 23:37:36 de către 1Cenusareasa pai am fost si sint destept. Mai papagalule ! Eu pot creste rososii in gradina fara s a pun seminte /. Pot face bors la putina fara s a stiu cum cheama bactteriile care dau acreala . ca sint bune acele bactrerii e determinat de sute de ani. daca fac un borsh ( ipotetic ), pun in oala fara sa fac labiorator si stiu ca e bun. Deci ce au facut altii bine si publicat ca gaselnitza ( ca nu s e da premioul nobel la oricine trece prin gradina ! ). Eu iau de buna. Cum ai luat si tu de bun tabelul periodic, tabla inmuiltirii. E cum ai cere mie sa demonstrez ca daca am o piatra in mina si ii dau drumul, va cadea pe pardoseala . ASA CEVA NU SE DEMONSTREAZA ! La scoala poate s e face, sa nva invete cum s a faceti cercetare. Eu nu fac cercetare ! Eu fac SPECULATIE ! In oric e domeniu sint speculanti si inventatorii asta fac mereu. Inventatorii nu sint din rindul profesorilor. Ca ei sint incorsetati in teorii si nu vad mai departe, El stie ca pamintul e flat si gata ! Un inventator se gindeste la ceva ce nu s-a gindit nimeni, dar nu cerceteaza neaparat ( foarte rar ). Ideile speculate nu sint mai putin valoroase ca cele a cercetatorului. daca pH e mic la cel cu cancer, il marim. Ca esti tu contra ? ca nu priocepi ? Ca nu stiai ca la cancer e fermentatie de gl;ucoza Vs ardere, iatr nu-i bai. Inveti acum ! dar a spune ca nu e adevarat ca nu ai auzit, e alta mincare ! Cit priveste pe altii, daca au luat premiul nobel pt medicina , si in 1931 direct cu cancer, nu are legatura . ca vrei tu, un popindau in halat ! Brewer a fost in fizica si desigur ca a gasit ce tu nu ai cuium s a gasesti, chiar daca vrei, si anume ca la cancer nu mai este voltaj pe membrana . Nu e bai ! Invceti ! ca de asta ai cap ( eram s a zic halat ! ). pe ceva trebuie s a te bazezi in orice studiu. experienta altora poate sa fie baza la tine , sau chiar o rastorni. Ca e canceru una cu acidul.poate vei invatat si tu ! Ajuta sa intelegi ! |
|
03-06-2012, 18:18:09 de către RaulDuke tu nici nu stii cum arata cancerul si cat e pH-ul sangvin, intracelular si de nicaieri. cum pretinzi sa fii luat in serios cand nu stii nimic despre nimic ? stii doar sa citezi niste nume ale unor oameni care nu au avut nicio activitate direct in domeniul medical ? de ce nu raspunzi, ca atare, la nici una din intrebarile simple si elementare pe care ti le pun fie eu, fie radicus, fie oricine care ar putina minte in cap ? numai un debil mintal zice "io nu am nevoie de cercetare, io doar imi IMAGINEZ si asa e cum zic eu" :D este amuzant, dar si dramatic in acelasi timp... pentru gelatina care se afla in capul tau. |
|
03-06-2012, 18:05:36 de către 1Cenusareasa desigur ca sint mare ! De ce nu as fi ! Eu nu trebuei s a dovedesc la nimeni ca un mar e bun. Stiu ca e mincat de multa vreme si nu e rau. Nu trebuie sa aduc dovezi nimanui. Cercetarea a facuto altii si eu o speculez in folosul pacientilor. Eu nu fac cercetare fundamentala , ci doar citeva teste cind fac combinatii ce nu au mai fost folosite. Cum ar fi tandemul DCA si cel cu Cs si Rb. E la inb=nceput si toate bune pina acum ! E drept ca eu stiu s a fur ideile de la cercatare ce sint probate ca bune stiintific. Eu nu am timp de cercetare. Informatiile initiale au plecat de la doi laureati ai premiului Nobel ( O Warburg si Linus Pauling ), apoi unul ce trebuia sa ia premiul Nobel in 1981 pt DPT ( adica o tehnica ce sa inlocuiasca IPT - nu te gindi, ca e complicat pt tine ! ). faptul ca fizicieni ca Brewer si Nieper si altii au facut si nu au fost medici, mi-am zi ca se merita sa incerc. Desigur ca nu m-a interesat niciodata medicina si chiar o gasesc necinstita ca tine cancerul la medicina. E cum te-ai duce sa repari pantofii la profesorul de astronomie . Nu s e pricepe . Eu nu am nevoie s a demonstrez nimic afara de pacient. In acest domeniu, pacientul e cel mai important. La voi e medicul ! deci si aici este o mare diferenta. Sint domenii diferite si se pare ca nu intelegi ca ceva nu ar fi medicina la cancer. Tu chiar nu vezi ! Daca dai pe unu in apa , nu trebuie s a demonstrezi ca s-a udat. Ca eu nu am de justificat salariul si nici titluri. Tu legi meseria ta si cauti asemanre in pasiunea me a pt cancer si pacienti. NU e la fel. Un pescar merge la lucru si prinde peste . E plictisit si s e gindeste la pensie si salariu. Un pescar amator s e pregateste pe cheltuiala lui, pierde timpul lui si vine bucuros acasa. Amindoi prin peste , dar strea de spirit e diferita . pH marit, coane !Asta e rezolvarea ce a mai buna pina acum ! mai incolo, vom vedea ! |
|
03-06-2012, 11:40:42 de către RaulDuke ce tampit e asta, dumnezeule ! mare e gradina lui Dumnezeu, dar parca prostii sunt infiniti !!! bai drogatule, si de unde si cum ai invatat tu lucrurile astea ??? le mai poate invata cineva de la alta sursa decat DE LA TINE ? probabil ca nu, pentru ca nu se afla decat in imaginatia ta. unde le-ai invatat ? citind pe net si la simpozioane de quacks si impostori ? te-am intrebat de 20 de ori: ai masurat vreodata pH-ul CUIVA sau a CEVA pe lumea asta ? "Eu sint mare in domeniu" - e clar ca esti paranoic si ai delir de grandoare. ti-am mai zis sa te duci la psihiatru, o sa devina noul tau cel mai bun prieten ! "la ce scoala" - incepe intai cu clasa... sa nu zic clasa intai, ca vad ca totusi stii sa scrii (nu mi-ai demonstrat ca stii sa citesti inca) sa zicem du-te la clasa a 2-a sau macar a 3-a, pe undeva, si nu la o scoala "pentru copii speciali" asa cum cel mai probabil ai urmat prima data. inceteaza cu minciunile, ca nu poti sa raspunzi la nicio intrebare cu cap si coada pusa de cineva care se pricepe cu adevarat, iti schimbi de fiecare data, incet incet, marjele de care esti intrebat (cum faci cu pH-ul), repeti ca o moara stricata ideile alea fixe cu alcalinitatea si cesiu si rubudiu si insulina (ineptii), nu poti sa dai nicio explicatie despre DE UNDE ai tu informatiile astea "miraculoase", ai ca idoli in domeniu niste oameni demonstrati ca sarlatani sau nebuni cu acte in regula, si nici nu poti sa demonstrezi sau macar sa sustii ca ai lucrat in vreun laborator vreodata, sau ca ai vazut vreodata in viata ta cum se masoara un pH sau daca macar ai vazut vreodata masurat pH-ul vreunei singure solutii, in toata viata ta traita degeaba ! |
|
03-06-2012, 08:37:26 de către 1Cenusareasa `Cum se leaga DMSO de spirala ADN-ului celulelor atipice care sunt diferite de celulele normale doar prin rata mitotica, apoptoza si alte elemente insignifiante pentru o molecula chimica atat de bruta, " Simplu ! E luat drept insulina. celule canceroase au si potential scazut ( mins 5-6 m V ) si asta e tractie pt Cs si Rb. Eu dau cu fiurtunul, nu cu pipeta . canecrul nu traieste in mediu bazic si asta a fost si este destul pt mine. Au aflat asta si altii. Eu sint doar un speculant de idei care am gasit un protocol ce s e poate face acasa. paote s a fie pacientul ( de obicei ) sau cineva care e ruda de singe , daca e la pat ) Eu doar stiu ca s e fac e alkaline . Maui s tiu ca in celula s e face pH 9 ! Si omoara cancerul. Daca vrei s i o slabiciune , este ca celulel canceroas e moarte , si acid uric din belsug trece prin rinichi si urina . Aici este slabiciune a sistemului. De la 2, 5 l de apa pe zi in zos. trebuie s a opresc. Nu s e poate face evacuarea. Numai bine ! |
|
03-06-2012, 08:30:32 de către 1Cenusareasa nenea Ridiche ! "Cum poate DMSO sa transporte substante active DOAR la celulele maligne " Uite de ce ! Pt ca celulel canceroase cauta insulina. Consuma aprox de 5 ori mai multe decit o celula normala. DMSO este confundata cu Insulina . Procedeul s e cheama DPT si inlocuieste IPT care e greu de facut. DMSO asta face in plante in fiecare zi. Duce unde trebuie ce trebuie ! Ori credeai ca plantele au inima ? DMSO este cel care trece nutrientii si scoate deseurile in Plancton, ca acolo e sursa. Cineva trebuie s a fac transportul peste membrana. Ca poate sa transporte bicarbonatul. Sigur ca da ! Eu transport orice e anticancer pe tumora . Acum experimentez mentol, care e si mai brut decit Sodium Bicarbonate ! Trebuie sa fac un pin de ABC in cancer. celulel canceroase folosesc numai glucoza . Bicarbonatul ajunge in zona , dar nu este absorbit de tumora . Neutralizeaz a acidul lacti si cel uric , daca este in preajma . Eu folosesc Cs si Rb sa intru in celula canceroasa . Asta ridica pH ( in celula ) la aprox 9 !!!!!!!!!!!!!! Cs Si Rb sint absorbite pt ca sint confundate cu potassium. Banuiesc ca stii ca potassium trece peste membrana glucoza. Da, cancerul e pacalit. Ia DMSO drept glucoz a si Cs + Rb drept potassium. De ec sa fie folosit bicarbonatul ? - Ca e ieftin si nu e toxic - Ca are pH 14. Cancerul nu poate trai peste pH 7, 5 -Se leaga bine cu DMSO, dar si cu altele naturale ca sirop de artzar sau miere . Este speculata gratios o slabiciune a celulei canceroase . La fel cum PET / scam speculeaza foamea dupa glucoza. Concluzie : DMSO nu supreaseaz a nimic ! dar este u penetrant foarte bun a si p bicarbonatuil ) si ajunge usor in oase , traverseaz a ca si cum nu ar fi bariera encefalica. DMSO in tandem cu MSM, imbunatateste transportul de oxigen in zonele acide ( cancerul este un punct acid ).MSM este un DMSO cu un atom de oxigen in plus si cind ajunge in zone sarace in oxigen, il cedeaza si devine DMSO. Asa face in orice planta la fotosinteza. Iar DMSO mai are inca o prioprietate ce iar nu are egal. Scoalte celulel moarte si radicalii liberi. Banuiesc ca este documentatie . cauda " Fukoshima , DMSO " si vei vedea ca fizicienii care lucreaz a la instalatiile nucleare folosesc DMSO pt a scoate celulele lovite de radiatii inainte de a se diviza. Are rolul de a apara de cancerul provenit de la radiatii. DMSO coboara tensiune a in cavitate a craniana . daca stiii pe cineva lovit la cap si ramas cu durere , sa ia cite doua linguritze pe zi pina trece ( cu apa , ca gusta oribil ). Este perfect la embolia sau in caz de stroke. Dizolva cheagurile de singe. daca vei avea un accident cu masina in Turcia , intii iti da pe git DMSO, sa feie sigur ca nu paralizezi. Cind ajungi la urgenta , iar iti da DMSO. Stiu ce vrei sa spui, dar nu esti in tema s a lovesti asa subiect. Eu folosesc DMSO mereu. Pt ca eu ma ocup numai de stage 4 si DMSO imi cauta tumorile la fel cum glucoz a de la PET /Scan le cauta pt vizualizare. Medicina este un business necinstit si un sistem de exploataree. Eu nu ascult pe nimeni cu s tetoscopul. Nici macar nu stiu cum arata pacientul. Doar imi trebuie cita mas a canceroasa are. Oricit se screm medicii s a lege cancerul de medicina, nu se potriveste ! E complet animal, cu mod de viata ciupercos. Cine stie sa duca oxigen, cistiga ! E adevarat ca nu poti baga oxigen cum vrei, ci prin retinere tot mai mare de oxigen pina ajungi la pH 7, 4 ! Temporar si greu 7, 5 , la singe. la tesuturi e mai jos. Nu trebuie tinta " bine definita ". Cu asta sint superior medicinii. Duc in zona destul bicarbonat, Cs si Rb, dar si altele pt a usura transferul peste membrana ( Mg si altele ) si omor fara s a tintesc. Impusc cu pistolul de la sold ! Medicina umbla dupa tinte ( target () si nu gaseste niciuna . faci totul alkaline si moare tot ! Corpul uman s e descurca bine la pH 7, 5 ! Chiar foarte bine. Nu imi plac medicii ? De ce sa-mi placa ? Nu ei sint dusmanii mei fluturind .diplome ? In Oncologie nu valoreaz a hirtia pe care e scrisa. De ce i-as iubi cind sint atit de fanatici ? Decec i-as iubi cind stiu ca ei aduc mai multe boli decit trateaza. chiar tu tii s a recomanzi si s a ma ocup de radiatii . De ec ? crezi ca toti sint specializati ingustr ca voi la medicina ? Nu ! Cum de se descurca ursii fara medici ? Cum s-au descurcat oamenii acum 5000 de ani fara medici ? Eu nu am fost niciodata la medic si ce patzesc ? Nimic ! legatura dintre sanatate si medicina este artificiala . Jignesc pe cineva ? E ok ! Cine nu poate alerga cu ciinii cei mari, sa stea pe prispa !- zice o vorba in batrinii de aici. daca vrei s a zici ceva, potzi zice ! De luni sau marti plec de aici. Multumesc mioderatorului ca a lasat mesajul de a sta departe de clinicile de cancer. Numai cei ce stau departe au o sansa - zicea chir unul de-al vostru ( francez ) |
|
03-06-2012, 02:43:37 de către radicus Cum poate DMSO sa transporte substante active DOAR la celulele maligne fara a avea o tinta moleculara bine definita - gen p53/ki67/KRAS/s.a.m.d.? Cum se leaga DMSO de spirala ADN-ului celulelor atipice care sunt diferite de celulele normale doar prin rata mitotica, apoptoza si alte elemente insignifiante pentru o molecula chimica atat de bruta, transportand...bicarbonat:)? Cum poate inhiba DMSO anumite enzime si proteine care activeaza si dezactiveaza oncogenele si genele supresoare? Mai bine axeaza-te pe denigrarea radioterapiei, daca tot esti fizician si vrei neaparat sa denigrezi medicina. Ce se propune aici este o metoda barbara de utilizare a unor substante chimice industriale brute fara a se avea habar macar de ciclul de viata al unei celule normale. Presupunand ca DMSO poate transporta substante active, de ce s-ar folosi bicarbonatul si nu praful de copt sau faina? |
|
03-06-2012, 00:52:52 de către 1Cenusareasa e momentul sa te duci la scoala, sa iti iei o diploma, sa pui un halat pe tine, sa lucrezi intr-un laborator la ce scoala ? la scoala aceia ? Si ce sa vad eu la laborator Se stie ca Cs si Rb intra in cancer inca din 1928. A demonstrat asta un fizician ( ca si mine ), pasionat de cancer, ca si mine . Fizicienii au avut succes in cancer. Iar unul a avut un pacient ca Ronald Reagan. E ceva ! |
|
03-06-2012, 00:46:36 de către 1Cenusareasa adica eu, colonel s a ma duc la scoala de sergenti ! DMSO transporat a ce vrei, mai Naftalina. Eu sint mare in domeniu. Si rolul meu aici, cit ma mai las a moderatorul ( este corect pina acum ) e sa le spun ;ala toti s a stea departe de Clinicile de cancer. Ca numai asa au o sansa. Oncologia este o fabrica a mortii ( de la soldat mic ca tine, la cei care conduc fabricile de medicamente , ca tu faci ce zic ei ! ). Eu le zic. daca nu vor sa vada, e treaba lor. Dar corect si onest e sa le spun ca oncologia omoara oameni. Sansa sa nu faci nimic si sa scapi e mai mare mult decit daca alergi la medici. |
|
02-06-2012, 19:42:06 de către RaulDuke esti penibil ! eu inca nu i-am dorit nimanui sa se imbolnaveasca de cancer, nici macar ultimilor sobolani de pe lume. asta denota care iti este caracterul, caci despre faptul ca esti bolnav mintal ai dat destule dovezi pana acum. DMSO nu reprezinta nimic dpdv terapeutic si nici ca "transportor" sau mai stiu eu ce, catre celulele canceroase. e o minciuna si o prostie nedemonstrabila. DMSO nu e altceva decat un solvent, o molecula mica si care se plimba liber aproape peste tot, cu nicio specificitate fata de celula canceroasa. de altfel treaba cu "in celula canceroasa nu intra nimic decat cs, rubidiu, insulina si bla bla bla" este inca o minciuna si o ineptie. e momentul sa te duci la scoala, sa iti iei o diploma, sa pui un halat pe tine, sa lucrezi intr-un laborator si afli si tu cum sta treaba. astfel sa-ti dai seama ce ineptii spui si ce greseala faceai sa crezi ca ce iti imaginezi tu este adevarul, desi nu ai avut niciodata niciun argument pentru nimic. |
|
02-06-2012, 18:16:52 de către 1Cenusareasa DMSO este doar agent de transport. mai naftalina . Are dou mari proprietati. Se lipeste de anumite substante ( o face asta in plante ) si a doua este iubit de cancer , ca semana cu Insulina. Deci duce chiar acolo dinamita ! Lucreaz a EXACT ca la PET /Scan ! Unde DMSO este ce este la PET glucoza. De asta e bun in stage 4. Pt mine este perfect, pt ca nu mau uit unde este cancerul. daca este, il gaseste. DMSO nu omoara cancerul si nimeni nu afirma asta. dar Cs sI Rb transportat de acesta , chiar la locul dorit, DAAAAAAAAAAA ! Problema este ca tu nu pricepi si nu as avea as a pretentie . E cum as cere unui carutzash sa rezolve o integrala tripla . Cu carutzasul pot bea, pot sa vorbim despre vreme. Nu iti cere nimeni s a stii, Doamne Pazeste ! Ar fi ca si cum as abuz a un minor ! DMSO nu are valoare terapeutica . Ci esential la gasit cancerul si toate cele mici si noi ( numite de voi, impropriu, metastaze ). Cineva trebuie s a le gaseasca , ca nici PET nu le vede sub un mm cub. DMSO e noutate pt tine si pina acum nu ai auzit. dar asta nu e nimic rau. Te vei gindi sigur la asta. Si iti spun eu ! Mai ales dupa operatii, cind s e asteapata revenirea . DMSO poate fi trimis sa caute noi formatiuni canceroase . Doar il amesteci cu ce vrei tu. Din fericire, la asta merge des si orice fel de chemo. De ec ? Pt ca chemo nu mai otraveste tor corpul. Se dau doar 20 % din doz a , pt ca DMSO concentreaza pe tumora , deci raportat la o mas a mica. Procedeul s e cheama DPT, care este partea umana a IPT ( uinde in loc de DMSO s e foloseste insulina si pofta cancerului pt insulina - este greu de tinut ). Daca nu ai stiut de IPT , poate ca e cazul s a afli. ca voi oncologii va imbolnaviti de cancer mai des decit general population. Nu strica ! Ca oadata da si peste tine. Esti prea ignorant s a stii sa te pazesti ( eu stiu pt mine ! ). |
|
02-06-2012, 13:26:05 de către RaulDuke iar tu trebuie sa incepi odata tratamentul antipsihotic, ca sa ti se mai stavileasca putin tampeniile si minciunile! DMSO nu are nicio utilitate terapeutica, iar cine spune ca are e un mare mincinos! |
|
02-06-2012, 03:12:14 de către 1Cenusareasa da ii stiu E folosit rar si medicii nu il inteleg. O vreme am fost preucupat si interesat in a salva organele de transplant, facind un sistem imunitar paralele cu cel al bolnavului ( si care era supresat ). Eu pot prelua lupata cu microorganosmele . Noi vracii nu avem voie s a intepam pielea pacientului ( o restrictie pe care Inchizitia a pus-o crezind ca nu vom ave a niciodata densitate therapeutica pt nici o boala - ce anal-fabeti ! ) Si DMSO il folosec pe loc de siringa . Dar la cancer ste intr-adevar ceva ce greu un medicament ar putea face as a ceva . mau aveti mult de invatat. Dar aveti timp. |
|
02-06-2012, 00:28:00 de către RaulDuke da, prietene, desigur ca ii cunosti pe toti care il folosesc impotriva cancerului, doar sunt prietenii tai de celula de la sanatoriul de psihiatrie, cu care faci cu randul la aceeasi camasa de forta. nu reusesti sa o scoti la capat cu mine, pentru ca pe de o parte stiu mai multe ca tine despre aparent ORICE pe lumea asta (inafara de informatii care vin din deliruri psihotice, ca ale talel), si pe de alta parte pentru ca esti atat de amuzant incat nu am cum sa ma opresc vreodata ! |
|
02-06-2012, 00:19:33 de către 1Cenusareasa Doar nu ai priceput . DMNSO nu are nu trece camncerul. Insulina are chimicala asta si e luat drept insulina. Dar nu asta o face anticancer. Ci ca poate transporta, cu prioritate pe cancer , ce vrei. Poti mune si mustar pe cancer daca vrei. DMSO e numai sistem de transport pina la celaulel canceroase. Transporta bine Cs . Rb , dar si bicarbonatul. Nu ai sa pricepi DMSO doar citind. E mult mai complex decit pare. Chestia e ca voi la scoala nu invatatti nimic despre sulf si de asta nu puteti cuprinde ce face. Mai are si un rol direct, dar cu beneficii micute ( cite un pic s e aduna ), pt ca se transforma in MSM la primirea unui atom de oxigen. Atom puierdut in zona bolnava , ce este acida, deci cu oxigen putzin. L acedarea de oxigen, devine iar DMSO. Este deci si un caraus de oxigen . Atit de necesara celor cu cancer. ca asta este cancerul ! Crestere fara oxigen ! DMSO nu e de nasul vostru. Doar citiva medici stiu sa il foloseasca . Nu ai cum s a fii tu intre ei, ca ii numeri pe degete si pe multi ii stiu.. Mai e folosit la transplant. Pastrat si spalat organele l a transplant ( dovada ca e nu e toxic si nu poate fi ). Tpate plantele il au. Il simtiti si iin padure unde este un miros ca de usturoi si nu stiti de unde vine. Acela este DMSO. |
|
01-06-2012, 09:13:05 de către RaulDuke DMSO este un solvent cu molecula mica, nepolara; iata motivul prin care trece prin practic orice, inclusiv prin piele, si a fost folosit si ca sisteme de livrare; ca eficienta in cancer insa este extrem de evident ca nu e mai eficient ca apa chioara. nu se cunosc insa toate toxicitatile lui, deci pana la proba contrarie, orice e posibil. la soarecii in curs de dezvoltare (care ii plalc lui 1Cenusareasa atat de mult) s-a observat ca da intarzierea dezvoltarii creierului si este neurotoxic. deci nu mint si nu dezinformez, dar 1Cenusareasa, tu ai schizofrenie paranoida si orice ti se opune tie ca si convingere iti cauzeaza goluri in minte. unde am zis io ca DMSO e toxic, prietene, in postarea anterioara ? da copy/paste daca poti, ca asta stii sa faci! despre B17 tu esti cel care minte. este TOXIC pentru ca cianurile le elibereaza inclusiv in sange. lumea ar putea sa-ti raporteze continutul postarilor ca inadecvat, pentru ca minti si dai sfaturi periculoase. |
|
01-06-2012, 01:31:36 de către 1Cenusareasa daca singurul tau argument e ca nu sint medic, ai foarte putin. Desigur ca nu imi fac decit datoria sa va spun ca medicina in cancer este o sarlatanie de cind intri . Habar nu au ce este cancerulo. Intreba-i si zic ca nu stiu, sau au o definitie DIN SEC 19 -lea ca e ceva cu crestere necontrolata . Ca sa vedeti ce ruginiti la minte sint ! Cica DMSO ar putea da ceva reactii bengoase ? serios Care anumea ? De ce ai zis ca " s-ar putrea " ? Te bazezi ca pacientii habar nu au ? E bine, dar nu e etic. S-ar putea. daca zici ca s-ar putea ar fi trebuit macar sa ghicesti ceva. Nu e asa ca nu stii ? La transplant ar fi folosit daca ar avea efectele despre care zici ? La pastrat onulii ? Nu crezi ca ceva tozxic ar afecta un ovul care e ste as a de g=fragil ? Ce inseama " s-ar puttea " ? DMSO poate fi folosit oricind si de catre oricine. Nu este cunoscut nici un caz sa fi facut ceva rau la oameni. poate la soareci.. ca voi studiati soareci. La om nu este nici cea mai mica evidentz a ca ar fi fost ceva rau. Tu chiar nu ai rusine sa dezinformezi ? Da cel mai mic exemplu la ce " s-ar putea ! :". Daca ai raspundere. Altfel ce ai spus este dezinformare si panglicarie . Ude a fost DMSO macar in dubiu ca ra face rau / " s-ar putea ? ". Eu as fi jenat de asemene a dezinformare. ar trebui s a se predea la scoala si bunul simnt profesiomnal. Ca dai lips a de indoctrinat. Unde a fost , macar in gluma , DMSO rau ? Si cum intra in piele intra si in cancer , ca seamna cu insulina . sa stii ca nu te mai iau in nici o considderatie daca nu ceri scuze de la cititori. Cum adica " s-ar putea " ? De unde a aparut .dubiul ? daca e de la ingustimea mintii si indoctrinare, e ok ! Ca asta nu e bine ce faci. E buna chemotherapia si DMSO e rau. Tu chiar crezi ca toti sint idioti ? Sa iti ceri scuze pt afirmatia complet nefondata si reaintentionata . Rusinica la doctorica. |
|
01-06-2012, 01:16:50 de către 1Cenusareasa Las-o moale ! Unde ai gasit, mai filosof ambulant ca DEMSO e toxic ? Pe ce lume traiesti ? Da e folosit DMSO si cu Chemo si desigur ca da rezultate. Nu cum ar trebui, pt ca chemo nu e ce trebuie . Dar de ce sa ne oprim la chemo ? Pt ca vrei tu si habar nu ai ? DMSO este fara toxicitale si e gasit in absolut in toate plantele de pe Planeta Pamint ! Este partea buna din apa de ploaie., nenea . B17 este foarte eficient dar nu destul, pt ca este amprenta antibioticelor. Da ceanuri dar nu da in celulel normale , ci numai in cele canceroase. Cianurile nu se elibereaz a in celule normale . Ca sa vezi ce putin stie medicina ! B17 este dovedita ca buna , dar nu ajunge. Este perfect la majoritatea terapiilor anticancer. Desigur ca nu le gasiti la clinici.+ Cica nu s-a vazut ca ajuta B17 pe cei cu cancer ? dar radiatiile ajuta, mai naftalina ? Chemo ajuta ? medicina este alternativa , Ca e parte a rea. daca alegi alternativa la realitate, doar te inscrii cu cei dragi la coada celor spre cimitir. Voi nu vedeti ca medicii dau in bobi ? Ca HABAR nu au ? Chiar sinteti orbi ? Cica simburii de fructe sint rai si toxici ( au vitr B17 ). Ce copil nu maninca cite o basca de simburi ? Cione nu a spart intre dinti semintele de la mere, pere ? Numai in mintea voastra bolnaba poate sa fie ca semintele fructelor sint rele ( toate au B17, afara de citrice ). dac B17 nu a ajutat, ardiatiile te pomenesti ca au dat rezultate. Astia trebuie legati ! |
|
31-05-2012, 20:20:49 de către RaulDuke ma tem ca dincolo de esecul unei linii de chimioterapie in cazul melanomului malign, la ora actuala pe planeta, nu sunt decat 4 variante medicale: ipilimumab si vemurafenib (din pacate doua solutii extrem de scumpe, inca nerambursate de CASA pentru ca sunt prea noi), inscrierea intr-un studiu clinic (solutie optima, doar daca s-ar gasi asa ceva prin apropierea voastra; eu momentan nu mai sunt in Romania, dar am sa incerc sa ma interesez despre asa ceva, pe cat pot...) si ingrijirea paleativa/simptomatica (un lucru care e mereu valabil). vis-a-vis de toate celelalte chestii de medicina "alternativa" si ce tembelisme propune 1Cenusareasa, care poate ca este un om sincer, dar in toate pe care le zice, un om extrem de periculos si iresponsabil, asa ca fiti cu bagare de seama, nu am niciun cuvant de spus. atata timp cat primiti o confirmare ca nu sunt daunatoare, cred ca se poate incerca orice. dar nu rupeti, pentru binele vostru, legatura cu medicii ! repet: atentie mare la ce vi se propune, mai ales daca cel ce va propune NU e medic. de pilda ce zice 1Cenusareasa: DMSO nu pare un produs cu riscuri prea mari; in orice bibliografie e foarte greu de gasit ca ar avea vreo toxicitate periculoasa sau ca ar face ceva foarte daunator; ca produs medical totusi, si ca beneficiu in tratamentul cancerului, din pacate nu are niciun beneficiu. exista tot niste sarlatani sau nebuni care zic ca face marea cu sarea, dar nu s-a reusit demonstrarea a asa ceva. defapt singurele articole cel putin apocrife gasite pe net sugereaza ca DMSO tot cu chimioterapie a fost folosit, cu presupuse beneficii, el folosind ca un fel de solvent al diverselor produse si transportul lor foarte eficient si prin piele. nu are, desigur, nici o specificitate fata de celula canceroasa si sunt putine informatii despre ce dezastre poate sa provoace in diverse combinatii cu alte substante. cu celelalte idei crete ale lui 1Cenusareasa, fiti mult mai circumspecti ! de exemplu afacerea cu vitamina B17 care se gaseste in nu stiu ce seminte, atentie mare, caci este o otrava dovedita ca atare si inca foarte potenta, care poate cauza chiar moartea prin acumulare cu cianuri. desigur ca asta poate ar fi un risc asumabil daca cine ia asta poate spera ca se vindeca sau macar castiga niste timp in fata cancerului. din pacate s-au facut studii intensive si nu s-a observat absolut nicio imbunatatire a pacientilor cu cancer. fiti atenti, toata lumea ! nebuni sunt multi. sarlatani, si mai multi. |
|
31-05-2012, 19:02:18 de către 1Cenusareasa ti-am scris pe privat si ne bestelim acolo hahahahh. Glumesc ! Eu sint blind ca un urs. da, le iau un pic ca jigniri, ca lumea e exigenta cu noi, dar nu e cu medicii. Nu e corect ! Cind cancerul e vazut, e de mult acolo si crescut peste tot. Sa vedem ce facem si e posibil s a il facem bun de insurat ( desi nu recomand insuratoarea nici la dusmani ! ). Vorbim pe privat si ti-am dat adrese . Proaspete si active. Nu mai fi in disperare ca faci si tu cancer ! caderea phsihica este rea pt tine . Invata s a vezi jumatatea de pahar plin, nu jumatrea goala a paharului. Am a te invat si vei invata ce inseamna a sta in fata cancerului. Toti care au luptat cu cancerul, a pierdut batalia . Atunci il vom pacali ! Ii dam ce ii place , dar , la timpul potrivit, dat si ce nu ii place. si as a merge . Pa ! Nenea Duke este sincer in ce ti-a zis, cred ! El stie ca e grav si nu prea e unde intoarce carutza. Asta e ! La cancer iei ce gasesti acolo, nu ce iti place ( ca therapist ). |
|
31-05-2012, 16:56:54 de către nicolina.manole BUNA, daca erai atent la ce ti-am scris prima data vedeai ca sint constienta CA NIMENI NU S-A FACUT BINE DE CANCER. De jignit nu cred ca am jignit pt ca nu te cunosc si as face-o poate doar daca as fi jignita. Ti-am cerut doar sa imi argumentezi si sa ma pui in legatura cu oameni care au incercat un asemenea tratament. Si asta doar ca poate sunt disperata in cautarea unei solutii. Daca cineva mi-ar da dovezi ca este bolnav de cancer si a facut tratamentul pe care mi-l recomazi i l-as face si eu tatalui meu. Am mai citit interventii ca ale tale care recomanda tot felul de tratamente naturiste. Dupa care sa ma iau? Chiar nu am nimic cu tine si nici nu am vrut sa te simti jignit. Pina la urma fiecare isi sustine punctul de vedere. Aceste remarci si intrebari nu trebuie sa le iei ca pe o jignire ci ca pe niste simple intrebari a unor oameni disperati care se agata de orice pentru viata. Aceleasi intrebari, aceleasi suspiciuni, acelas ton l-am folosit si cu dnul dr Raul Duke insa mi-a raspuns si chiar incurajat fara sa obtina altceva in schimb. Nu il cunosc personal nici macar nu ii stiu numele adevarat dar il simtim aproape de noi. Atit. Da, este adevarat ca medicina este depasita de aceasta boala dar stau mai bine la statisticile cu privire la prelungirea vietii. Statistici reale sau nu Dumnezeu stie. Cert este ca tatal meu duce aceasta boala de 8 ani. Ca a fost tratamentul sau doar evolutia bolii mai lenta nu stiu. Voi cauta si pe google sa gasesc mai multe informatii despre DMSO dar m-as bucura si chiar am nevoie daca stiti pe cineva care a urmat acest tratament sa ma puneti in legatura. Multumesc. Trebuie sa intelegeti doar disperarea in care suntem |
|
31-05-2012, 16:27:41 de către 1Cenusareasa Desigur ca voi face , dar nu cum vrei tu. de ce jignesti ? Pe medici i-ai intrebat daca tratamentul lor a mers vreodata ? De ce nu aplici acelasi standard si cu ei ? Ca pe ei ii platesti si trebuie sa-ti suporte tonul. Este in stage 4 si nimeni nu s e gindeste macar ca s e va face bine. sanas a lui este ZERO ! dar tu poti incerca . Inclusiv cu petrol lampant. Stiu ca suna ieftin. " acel " DMSO este chemicala din apa de ploaie pe care o foloseau pe vremuri femeile la spalat rufe, la ingrijiyt pielea si la sanatate in general. E un compus pe baza de sulf si e si elementul activ in aloe vera . Asta este DMSO -ul acela " ! DMSO nu face altceva decit transporta pe tumora ce amesteci tu. Ca acelasi DMSO duce in sus si in jos hrana in plante si e extras din plante ( din lemn, sa fiu mai precis ). Ca structura seamna cu insulina si de asta e preferat de cancer. DMSO doar transporta otrava pt cancer, ce este, in cazul nostru, bicarbonatul. Restul fa tu ! Eu nu vind DMSO si nimic altceva . Doar iti spun ca exista si s e aplica cu succes in cancer. Da repede un google si vezi despre DMSO, invata si apoi vorbim. Din pacate tu trebuie s a inveti, ca nu e ceva ce e ca o retzeta. iei asta si trece . Iti voi scrie pe privat. Dar fii atenta cum intrebi ! Eu nu am nevoie " sa ma crezi ", ca eu nu iti vind nimic ! Eu nu iau salariu din asta ! Eu doar ajut sa inteleaga pe cei care nu au inteles cancerul. Interesant ca pe cei cu CUCUMUBAB i-ai crezut fara sa iti dea adrese... Detalii pe privat cum gasesc o fereastra de timp. pe privat ma poti besteli cum vrei. O alta treaba ce trebuie stiut pt oricine, e ca medicina face tratament. Ceilalti incercam s a vindecam. medicina trateaza , ca are un profit din asta . Tratarea si incercarea de vindecare e diferenta de la cer la pamint. Documentarea despre DMSO este de obicei in engleza. Ca vreau ca tu sa te documentezi, ca tu vei face. Daca nu poti face traduceri, sa-mi zici pe privat si ti le fac eu, electronic, ca nu am timp de facut manual. Intr-o saptamina vei fi pregatita sa executi si nu mai trebuie sa zici " saru` mina ! " la nimeni. Eu asta fac ! dau putere omului sa isi faca singur. daca este DMSO toxic ? Nu e ! E folosit la pastrat si spalat organele pt transplant ( cel mai des ). |
|
31-05-2012, 15:36:26 de către nicolina.manole ok, ce este acel DMSO?. A facut cineva acest tratament care il recomazi? S-a facut bine sau macar ameliorat boala? Da-mi exemple, poti sa imi dai mesaj privat dar vino cu argumente, de ce crezi tu ca este mai avantajos tratamentul pe care mi-l recomanzi. Pune-ma in legatura cu oameni care au urmat acest tratament si acum sunt bine si atunci te cred.. |
|
31-05-2012, 15:26:31 de către 1Cenusareasa nicolina Nu e nici o paguba. Nu exista nimic facut in cancer sa fie palpabil. Totul e fum si oglinjoare. APADEPLOAIRMUBAB e alta vrajeala . Uita de ciuperca ! Daca vrei s a faci ceva , si e la indemina , cauta petrl lampant. Sa ia cu zahar. Este ceva ieftin dar mai eficient decit tot ce ofera medicina ridicat la puterea a treia . facut acaa. tatal tau nu are nici o sansa unde este acum si e nedrept ! Nu a gresit cu nimic sa fie condamnat la moarte. Cumpara niste DMSO , amesteci cu bicarbonat si dat pe picioare cam de 5-8 ori pe zi ( dMSO facut solutie de 66 % adaugind apa . Cam o lingura ajunge.tul pe tumora , oriunde ar fi. Astea sint arme reale , ieftine si foarte eficiente . Apoi simburii de caise au Vit B17. Macar 4-5 simburi pe zi. Sint bunis si de la prune, corcoduse etc. Trecut la o dieta strict pe carne si grasimi. Nimic ce e planta si buruieni. cancerul s e hraneste numai cu glucoza. deci nu ii dai glucoza. Dar ce faci tu acum nu e bine, mai copii ! E stage 4. Ii va da glucoz a si il va radia pina il omoara . Asa e procedura si ei nu stiu multa carte. fac exact ca pe vreme a lui Ion Creanga. La cancer nu s-a facut nimic. Mai sint si altele , d nu le putetzi face. daca nu vreti, e tot Bine ! Spitalul va ajuta sa se faca liniste in cel mult un an. Liniste profunda . Daca sint deja peste un miliard de victime a CHEMO, ce te face sa crezi ca in cazul 1 000 000 001= lea ar fi diferit ? Cancerul e diferit de nooi. Este ceva ce face energia prin fermentarea glucozei in loc de oxigen. Nu mai este medicina . Pot sa te ajute medicii cam cit te ajuta si frizerii. Te asculta cu stetoscopul ( inventat la inceputul sec 19 ). cancerul creste indiferent unde te asculta . Si de fapt ce asculta ? cancerul nu tuseste ! Tace chitic si creste . Indiferent care e tensiunea, cancerul creste . Indiferent cita haemoglobine este, cancerul creste . Indiferent ce e in urina, cancerul tot creste . Nu e medicina ! Chiar ieri ma uitam , ca am fost in vizita la cineva la spital, tocmai ii luase singe ( IAR ) pt analiz e , desi la spital venis e cu o hemoragie ( tot greseala medicilor , care stiu s a s e acopere ). Un medic s e dadea " prietenos " si dac tot veni vorba , am intrebat de ce i-a luat iar singe pt analize . Zice a de facut cultura si alte bazagonii. habar nu avea decit ca . asa e procedura . Cum la armata , patul de pusca e facut din lemn de nuc pt ca asa scrie in regulament. Eu nu zic ca Duke e rau intentionat, dar el vede partea lui. El e platit pt a spune asa. Din asta traieste ( conformare ). Avind interes, opinia este patata cu interes si profit. |
|
31-05-2012, 09:44:51 de către nicolina.manole mULTUMESC PENTRU RASPUNSUL PROMT. Starea lui generala este cit de cit buna. In sensul ca arata binisor, a mai slabit dar nu mult, i-a scazut apetitul -maninca cit de cit ( are momente cind zice ca nu poate minca decit daca inghite mancarea cu apa), are senzatii de voma f dese si dureri in zona ficatului si a spatelui pe omoplatul stg. Insa merge singur, se plimba, sta f mult la aer, nu este dependent de cineva. Acum, adica chiar azi in acest moment cind vb cu dv a inceput tratament cu dacarbazina aici in spitalul de oncologie din Pitesti. Mai multe detalii dupa tratament. As vrea sa va multumesc inca o data pt informatiile cu privire la IPILIMUBAB. Faptul ca mi-ati spus ca nu s-a pus problema spagii m-a facut sa imi recapat increderea in mine. Ca pot sa lupt mai departe pt tatal meu. Nu ca nu as fi facut-o dar eram oarecum dezamagita de mine ca nici macar nu imi trecuse prin cap de spaga si ca ratasem tratamntul din cauza acestui lucru. Oricum nu am fi avut acesti bani, abia ne descurcam cu drumurile, examenele CT, analize...Dar acum ma-ti linistit, parca mi-ati luat o piatra de pe inima. Va multumesc. |
|
31-05-2012, 09:04:21 de către RaulDuke nicolina.manole, cum am spus, nu stiu unde sa te mai indrum in momentul de fata. si eu imi facusem oarecum sperante ca o sa apuci si am fost dezamagit ca nu ai mai putut. totusi ii cunosc personal pe unii din medicii de la coltea si am reusit ca atare sa comunic cu ei, in ultimele zile, afland exact cum sta treaba cu accesul la ipilimumab. pot sa te asigur ca nici pe departe NU este si nu a fost nicio vorba de "shpaga". eu insumi ti-am spus ca m-am ocupat de acest tratament in romania la un numar de bolnavi si cu siguranta NU A FOST VORBA DE NICIO SPAGA de la niciunul dintre cei pe care i-am tratat, vreo 7 sau 8 bolnavi. cel putin 2 dintre ei, ca atare, erau chiar cazuri sociale, abia aveau unde sa locuiasca. de asemenea stiam foarte bine si de limita de timp impusa de PRODUCATOR a acestui program si, daca mai tii minte, te informasem si avertizasem chiar de la inceputul discutiei cu privire la asta. sunt aproape convins ca nu "spaga" a facut diferenta in acest caz ci ca asa ti s-a parut datorita greutatii emotionale prin care treci. orice medici din romania/bucuresti au foarte mare interes sa isi inscrie (sa isi fi inscris) pacienti in acest program pentru a avea o experienta cat mai mare cu acest medicament foarte nou si deosebit, iar pacientii care se incadreaza medical oricum nu sunt multi. deci chiar a fost o mica competitie intre medici spre a avea pacienti din acestia. nu s-a intamplat si imi pare foarte rau! totusi ti s-a propus vreo varianta, ultima data unde ai fost ? ti s-a spus ceva despre ce ati putea sau ar trebui sa mai faceti in continuare ? care e starea generala a lui momentan ? |
|
31-05-2012, 08:48:28 de către nicolina.manole Buna ziua, Mai Cenusareaso ce pot sa spun? Poate ai dreptate. Zic poate. Dar pt noi care ii avem pe cei dragi noua bolnavi ne este f greu. Sint constienta ca NIMENI NU S-A FACUT BINE DE CANCER. Insa pentru noi si pentru bolnavi este o raza de speranta in medicina. Ne hranim practic cu aceasta speranta. Nu stiu daca medicamentele sau boala a evoluat mai greu in cazul tatalui meu dar cert este ca ne luptam cu ea de 8 ani iar pe altii ii pune la pamint in citeva luni. Eu am incredere in dl dr Raul Duke. Ii multumesc ca ne este alaturi si pentru incurajari, poate ca de asta avem nevoie. A fost singurul care mi-a scis si ma indrumat pe acest forum desi am vazut ca mai raspund si alti medici. Datorita dansului am auzit si de medicamentul IPILIMUBAB, pe care am incercat sa il obtinem dar nu am reusit. Se pare ca si aici se merge tot pe spaga. Din acest motiv nu l-am obtinut sau cel putin asa ne-a sugerat medicul nostru oncolog. Dar asta este o alta poveste care ma macina pt ca nu stiu daca este asa si ma frusteaza fapul ca se poate juca cineva de-a Dumnezeu. In fine, cred ca daca nu am apela la medicina ne-am blestema si am avea toata viata mustrari de constiinta ca nu am incercat sa face nimic pt cei dragi. Asa cum am mai spus nimeni nu sa facut bine de cancer dar i s-au mai prelungit zilele. Eu va multumesc dle dr Raul Duke ca existati, pt ca ne sunteti alaturi cu un sfat si ca ne sustineti asa cum poate altii nu o fac. Va multumesc. V-as ruga sa imi spuneti opinia dv cu privire la CIUPERCA REISHI. |
|
31-05-2012, 07:49:19 de către 1Cenusareasa Da ! Eu am baut gaz ! Am vrutr sa vad cum e, ca mai luasem de mic la bunici. Soldatii americani fac asta mereu, pt a s e putea descurca fara medicamente in zone izolate . Protocolul cu petrol lampant a fost brevetat in toate tarile Iuropi lu peste ! Daca nu ai gustat niciodata , inceraca . Se ia cu zahar neaparat. Toti parazitii iubesc zaharul si as e pacalit s a inghita si kerosene. Multumesc de sfaturi, dar eu nu ma duc la medici. Mi-e nu mi-e greatza de medici. Mi-e doar sila sau indiferenta. Paote amindoua odata . 97 % din boli sint datre de oparaziti ( inclusiv camncerul ). Vrei s a ytraiesti mult si bine ? Nu te imbolnavi. Vrei s a nu te imbolnavesti, nu te las a rapus de microbi. Fii cu un pas inainte ! Se poate trai fara medici vfoarte bine. Ursii polari nu au medici si sint sanatosi ca niste .ursi ! Oamenii nu sint mai sanatosi de la industrializarea medicinii. E chiar pe dos. |
|
31-05-2012, 00:13:35 de către RaulDuke se aplica bine deci zicala : prietene, ai baut gaz ? probabil ca da. din fericire ultimele tale postari fac foarte vizibila tulburarea ta psihica pe care, cu motivatie si cadere deontologica medicala, te conjur sa o iei in evidenta pe undeva, la un medic psihiatru ! nu sunt acelasi tip de oameni ca oncologii sau ca alte tipuri de medici care iti repugna tie, sunt niste oameni care sigur te vor ajuta! e drept ca asta nu va ajuta oamenii de pe forum cu nimic, pentru ca, asa cum am zis, de nebuni cu idei crete este plin ! mergi, te rog, la o simpla consultatie! o sa te ajute ! |
|
30-05-2012, 22:31:10 de către 1Cenusareasa atentie la toata lumea, nebuni pe lumea aceasta sunt multi, inclusiv pe acest forum. acest 1Cenusareasa nu este singurul ! paziti-va ! Gura pacatosului adevar graieste. Din pacate se vor pazi. Dar e ok ! Eu imi fac datoria . Cine are urechi, sa auda. Ma uit la Nicolina... Dragutza de ea explica una si alta , are numere la indemina si crede in ce spune, in ce face. Nu ii ajuta la nimic ! Este cancer stage 4, avansat. As vrea s a fiu mai tinar si sa ma ocup de asta . Acum as vrea s a fiu mai tinar si s a ma ocup si de altele. Cind vom privi inapoi i timp, cred ca o sa ne fie rusine cum ii tratam pe cei cu cancer. Nu ii ajutam deloc. Rudele se zbuciuma , s e implica. Ce nu este ? Nu este " know how " ! De ec e condamnat la moarte ? Doar pt ambitia de a ramine cancerul la medicina si foame a de bani. Atit ! Nimic mai mult. Bani ! zicea unu mai destept ca mine ca " mai multi oameni traiesc si cistiga o piine de pe urma cancerului, decit cei care mor. Deci totul trebuie s a ramina asa ( cum este ! ) ! ". Este o metoda populara in china, dar e brevetata si in Iuropa lu peste. Cu gaz lampant. Cel de la pravalie nu e bun, ca are aditivi. Dar trecut prin bumbac de citeva ori, e bun. Inceput cu citeva picaturi si crescut la 3-4 linguritze pe zi, luate cu cite un cub de zahar. metoda este brevetata de un medic austric ce a avut cancer si era pe patul de moarte . Din pacate inventia nui s e aplica nicaieri decit in clinica ei din Varsovia. Si mai ziceti ca medicina nu e problema cea mare ? Pe cei care nu pot sa-i ajut, le zic s a fac asta . Multi scapa . ca nu am timp sa fac ce stiu eu bine. |
|
30-05-2012, 22:12:31 de către georgeta1959 De acord cu Dl. RaulDuKe! |
|
30-05-2012, 21:58:04 de către RaulDuke atentie la toata lumea, nebuni pe lumea aceasta sunt multi, inclusiv pe acest forum. acest 1Cenusareasa nu este singurul ! paziti-va ! |
|
30-05-2012, 17:39:19 de către 1Cenusareasa Renunta la gindul ciupercii ! Nu este nici un medicament si nu conteaza daca ia sau nu orice medicament facut de ind farmaceutica. Nu este , puiule, nimic sa ajute la cancer. E doar sarlatanie ( vezi AVASTIN , care intrece sarlatania sarlataniilor ). Nu plinge dupa acest medicament ca ajuta cit frectia la picior de fag. Nu este ! Moartea in cancer vine aproape la fel daca te duci la medic sau nu. Cind esti diagnosticat cancerul e demult acolo. E raspindit, corpul acid si gatra de a forma noi tumori ( numite impropriu .metasytaze ). Detectarea timpurie e buna pt medici, ca pot s a rapotrtez e cazutri mai multe de suuprabietuire de 5 ani si o zi. Pt pacient aproape ca nu conteaza. Incerca IPT, ca sint citeva locuri unde se face . In austria sigur si la fel in Germania . Mai este DPT care e nou, dar sintem putini care stim. Simuleaz a efectul ( e aceiasi logica ) de la PET /Scan. Numai ca in loc de vizualizare, s e poate duce ce trebuie pt omorit tumorile si apoi cancerul ( cancerul e mai complucat decit tumora, indiferent ce va zic medicii ). Dar s a va intre bie in cap ca NU ESTE NIMIC, ABSOLUT NIMIC, pt cancer. Stiu ca s e fac analize, te asculta cu stetoscopul, se uita in urechi si la limba , dar atit. Stii la ce s e gindeste medicul dupa ce te asculta si se uita in ureche ? Se gindeste cind sa te programeze la urmatoarea vizitaa. Ca din asta traieste . Credeai ca se gindeste la ce a auzit in stetoscop ( o scula din sec 19 ! ) ? Nu a auzit nimc. cancerul tace si face ! O terapie cu Rubidium si cesium ar fi perfecta , dar nu are cine sa o faca in Romania . |
|
30-05-2012, 10:26:15 de către nicolina.manole BUNA ZIUA, Puteti sa imi spuneti ceva despre Ciuperca Reishi? Imi recomandati sa incercam un tratament cu ea ? Exista un medicament pe baza acestei ciuperci? Cum se numeste si cam ce pret are? |
|
30-05-2012, 01:04:43 de către RaulDuke imi pare rau sa aud asta... ma tem ca nu am nicio solutie suplimentara. |
|
29-05-2012, 15:27:26 de către nicolina.manole Buna ziua, Din pacate raspunsul pe care l-am primit azi 29.05.2012 cu privire la acest medicament a fost unul negativ. nu mai sunt locuri. Era o raza de speranta care mi-a fost distrusa. Nici nu stiu ce as mai putea spune acum, cert este ca vom urma tratamentul pe care il va recomanda medicul oncolog din Pitesti. Mai departe DUMNEZEU cu mila. |
|
17-05-2012, 22:22:34 de către RaulDuke nu vad sa fie descrise metastaze pulmonare. despre rostul de a merge la coltea, am vorbit destul de clar: tratamentul cu ipilimumab se recomanda in acest stadiu al bolii ca fiind SINGURUL (cu o exceptie la care accesul este aproape imposibil acum) care are o sansa, fie ea si minoritara, de a atinge o remisie si de a-i prelungi viata. alta varianta nu este si dupa parerea mea ar fi o greseala enorma sa dati cu piciorul macar la aceasta incercare, chiar daca aceasta incercare poate si ea sa esueze. oricat de greu v-ar fi si oricat de mare ar fi efortul, totusi el nu cred ca se va apropia nici pe departe de costul acestui medicament de care e posibil sa aveti parte GRATIS, si care cost este de aproximativ 80 sau 100 de mii de euro... faptul ca nu exista metastaze cerebrale este unul pozitiv; la fel este si faptul ca el inca se simte bine, nu are simptome severe (din cate presupun); singurul lucru care mai trebuie facut este sa va prezentati luni si sa fiti consultati de oncolog, sa se mai recolteze niste analize uzuale si sa se ia decizia finala: daca se poate sau nu. faceti aceasta incercare, pentru ca altfel pot sa va asigur ca va exista un moment in care veti regreta foarte tare daca macar nu ati incercat! mult succes ! vorbim dupa ziua de luni incolo. asteptam cu totii vesti despre ce s-a discutat atunci. P.S.: posibil ca luni sa asteptati destul de mult pentru consultatie... fiti pregatiti pentru asta! |
|
17-05-2012, 21:35:23 de către nicolina.manole in acest stadiu al bolii ne mai recomandati sa mai mergela Bucuresti la Coltea? Pt ca efortul pt a putea merge este enorm. Dar daca merita o sa ne straduim. Insa as dori opinia dv sincera si fara ocolisuri. Mai este vreo speranta sau este deja prea tarziu? La plamani nu sunt metastaze? |
|
17-05-2012, 21:27:36 de către RaulDuke "determinari secundare" este un sinonim pentru metastaze, intr-adevar. pe CT-ul descris vad certificata existenta a asa ceva la nivel osos (nu cerebral, ci cel mult in oasele capului) in mai multe locuri, in ficat si in ganglioni cel putin la nivel mediastinal. extensia bolii din pacate este mare. |
|
17-05-2012, 21:12:37 de către nicolina.manole Buna seara, azi tata a facut CT recomandat de dv. pt. nu a mai pierde timp. Rezultatul CT este: Sistem ventricular simetric pe linia mediana. Fara procese expansive intracerebrale. Absenta globului ocular stang. Opacifierea sinusului maxilar stang. Zone de osteoliza de 15, 6 mm respectiv 12, 4 mm parietale si temporale stangi ( diseminari secundare osoase). Opacifierea celulelor mastoidiene de partea stanga. Spondiloza cervicala. Sciruzita oblica stanga. Multiple adenopatii de 13; 15 mm situate la nivelul mediastinului superior. Fara colectii pleuro-pericardice. Zona de osteoliza de 22, 1mm situata la nivelul corpului vertebral T9 ( diseminare secundara). Ficat cu structura neomogena la examinarea nativa, prezinta multiple formatiuni de 52; 55; 65, 8; 38.8mm (diseminari secundare hepatice). Vezica biliara fara calculi, fara hidronefroza. Fara adenopatii abdominale. Fara colectii lichidiene intraabdominale. Vezica urinara normala. Acum, as avea rugamintea sa imi spuneti si mie mai pe intelesul meu ce inseamna acele zone masurate in mm , , diseminari secundare". Este vorba de metastaze? Sa inteleg ca exista unele si la cap? S-au mai bine luatile pe rind va rog : cerebral torace si apoi ficat si detaliati. Va rog. |
|
17-05-2012, 12:54:33 de către RaulDuke da, multumesc, dar mai important e sa-i uram nicolinei sa aiba norocul sa mai prinda acces la programul cu acest tratament... ma tem ca ne aflam la o foarte stransa limita. daca o sa aiba norocul sa fie admisa (din simpla limitare a terminarii dozelor de medicament), vom vorbi mult mai multe despre eventualele riscuri sau efecte adverse, evolutia si toleranta la acest medicament si ce asteptari se pot avea de la el, pentru ca nu e ca un citostatic obisnuit. ai grija ca medicul nu va putea sa spuna decat daca se incadreaza, nu si daca va avea acces la medicament sau nu. daca el considera ca dpdv medical se "potriveste", atunci el depune o cerere electronica la producator, care sta cateva zile si analizeaza cazul si daca mai dispune de medicament, ulterior da rezultatul. in cazul fericit in care il primiti, trebuie sa fiti pregatiti cu niste resurse pentru urmatoarele lucruri: sa veniti odata la trei saptamani si sa stati de fiecare data o zi sau doua in bucuresti pe undeva, asta de 4 ori (cate administrari se fac maxim); apoi pentru niste examene pe care doctorul este nevoit sa vi le ceara la anumite momente cheie, preprogramate (si pot fi destule), de tipul CT sau chiar RMN, analize de sange de tipul dozari de hormoni tiroidieni, si altele. consider ca e esential sa fiti pregatiti. bafta oarba ! |
|
17-05-2012, 01:45:00 de către maria 123 D-LUI DR. RAUL DUKE Va transmit urari de bine si sanatate, dvs. si celor dragi dvs.SI succes in tot ceea ce faceti.. Multumim pt. TOT ceeace ne "oferiti"iata, pt. aceste boli... O noapte linistita ! Doamne ajuta! |
|
17-05-2012, 00:29:53 de către RaulDuke am mai avut aceasta discutie si ti-am mai explicat mai multe detalii, printre care si numele corect al medicamentului si anume IPILIMUMAB, nu ipilimubab. de asemenea ti-am spus ca medicamentul NU ESTE DELOC EXPERIMENTAL, indiferent ce ti-a spus oncologul din pitesti, care evident fie habar nu are despre subiect, fie a fost o greseala de exprimare/comunicare intre voi. mai exista un medicament, ca alternativa, numit vemurafenib, care din pacate nu se foloseste inca, nu e in nici un program, si poate fi folosit doar la cine are o anumita mutatie si dispune de 10 000 de euro pe luna timp de cel putin 6-12 luni. ipilimumab este si mai scump, dar la ora actuala inca se deruleaza programul despre care ti-am zis. daca nu vorbesti deschis si clar cu tatal tau, nu va intelege ca nu are nicio varianta la dispozitie, iar boala va progresa, il va chinui si v-a muri dupa o suferinta indelungata si fara prea mare drept de apel, fara vreo alta sansa, nici macar comparabila. alte date din pacate nu prea ai de la cine/de unde sa mai obtii, decat daca stii engleza si cauti pe wikipedia si pe site--uri de specialitate, pentru ca, asa cum ti-am zis, in romania au fost tratati pana acum o mana de oameni (sub 100) si nu cred ca vor mai fii altii, mai multi, prea curand. daca tot ati obtinut o programare la coltea, va sugerez sa faceti examinarile CT de care v-am amintit, iar daca aveti norocul sa vi se propuna acest tratament, sa vorbiti cu totii cu bolnavul si sa-i explicati toate aceste lucruri, spre a-l convinge ca nu exista varianta mai buna, nici macar la fel de buna, pentru ca altfel nu va incerca nimeni prea mult sa va convinga, intrucat nu are nimeni nimic de castigat, inafara de el/voi. mult succes! |
|
nodul hepatic - aspect sugestiv pt. hepatocarcinom |
28-06-2013, 18:09:33 de către RaulDuke felicitari! continuati urmarirea dupa cum decid medicii, pentru ca intr-adevar, risc exista, dar lucrurile arata favorabil si speram sa fie vindecat ! numai bine ! |
|
28-06-2013, 10:32:01 de către Gianina 32 buna ziua revin dupa fff mult timp pt a va povesti care este starea tatei tocmai pt a da sperante multor oameni care citesc aici Este un an de cand tata a avut prima interventie la ficat dupa ce a descoiperit intamplator acel nenorociyt de nodul.dupa toate peripetiile ACUM TATA ESTE F BINE.a luat inapoi in greutate, are o viata normala, face cate o investigatie o data la 2 luni si a facut Tomograf si RMN.in schimb il chinuie acea tromboza pt care ia tratament si acum are un picior umflat.speram sa avem pt o cat mai lunga perioada aceleasi vesti deoarece stiu ca sunt mari sanse in priumii 2 ani sa recidiveze.sanatate si voi mai reveni cu vesti.toate informatiile primite aici au fost de folos si au coincis cu realitatea.operatia facuta de dl doctor pe ficat a fost una REUSITA (nu comentez de cele intamplate in urma interventiei, important e ca raul a fost indepartat), iar dupa urmatoarele 2 operatii toata stradania aceluiasi doctor a avut rezultate pe masura si interesul s-a vazut dupa toate tratamentele pe care i le recomanda. multumesc mult |
|
27-11-2012, 22:07:40 de către RaulDuke felicitari si numai bine si noroc pe viitor ! |
|
27-11-2012, 16:15:55 de către Gianina 32 buna ziua din nou, azi a facut tata din nou CT si acele analize pe care ni le-ati recomandat.Totul este normal deocamdata, el are deja o viata normala si pe cat posibil activa.A luat deja in greutate, are pofta de mancare mai mult decat ar fi nevoie, tine regim, psihic este alt om.Noi speram sa fie bine pt ca din ce am citit cele mai multe sanse sunt in primii 2 ani sa recidiveze.Cu ajutorul medicilor totusi si mai ales cu a lui D-zeu, acum este mai bine decat se astepta toata lumea.Am fost abordata de diferiti oameni cu diferite solutii, naturiste.sa..dar am preferat sa merg pe mana medicilor si am facut bine.A...tata ia si un tratament pe baza de cartilaj de rechin. Multa sanatate si sper sa revin numai cu vesti bune si cei care vor citi sa inteleaga ca doar D-zeu hotaraste.si sunt si cazuri care merg spre bine... |
|
05-10-2012, 23:15:46 de către Gianina 32 Va multumesc pt sfaturi.Saptamana viitoare va ajunge pe la spital si va face si aceste analize. |
|
05-10-2012, 22:29:42 de către RaulDuke foarte bine ! ii urez o remisie cat mai lunga ! totusi ar fi util sa aveti si voi niste analize biologice facute cu regularitate, macar odata la vreo 3 saptamani, care sa includa neaparat probe hepatice si din cand in cand LDH si alfa feto-proteina. |
|
04-10-2012, 22:43:13 de către Gianina 32 Buna seara, A fost fratele meu la Oncologie Cj.si am primit acelasi raspuns ca si cel dat de dumneavoastra.La sfarsitul lui noiembrie trebuie sa faca un RMN si in functie de rezultat vedem ce e de facut.Deocamdata se simte mult mai bine, are pofta de mancare, ia in greutate si arata mult mai bine.A facut multa miscare, locuind la tara.Ia in continuare medicamente in doza mai mica pt tromboza si doar pe la operatie mai are ceva probleme.Face nicte basicute din care curge un lichid, apoi se vindeca si se muta.Am fost la un chirurg sa facem poate o interventie locala si a zis ca trebuie doar igiena locala.iar zilel trecute i-a iesit pe acolo un fir ca de plastic albastru pe care i l-a taiat si scos medicul de familie.Saptamana viitoare va merge sa vada ce spune un chirurg despre asta. Va multumesc si sper sa revin cu vesti bune. |
|
24-08-2012, 22:25:01 de către RaulDuke din punct de vedere nu este nimic de facut in momentul de fata, inafara de urmarire la distanta. reveniti cu rezultatul examenului HISTOPATOLOGIC de la operatie, daca se poate! |
|
22-08-2012, 23:21:09 de către Gianina 32 am revenit acum dupa ce vom rezolva sper aceste complicatii aparute, dupa cat timp va trebui sa inceapa un tratament oncologic? sa inteleg ca deocamdata este in regula dpdv oncologic? noi am mers la oncologie SUCEAVA, aveti cunostinta de un spital cu sectie oncologica la care ar fi bine sa mergem? stiti probabil ca in aceste momente de disperare am dori sa cerem paraerea la toti medicii din lume, ca am face orice e posibil doar sa fie el bine.nu vrem insa sa facem din egoism unele tratamente sau sa il purtam pe el pe drumuri si sa ii facem doar mai mult rau.vrem doar sa facem tot ce e mai bine pt el lasand durerea din sufletele noastre deoparte. multumesc mult |
|
22-08-2012, 23:02:31 de către Gianina 32 va multumesc din suflet, am adaugat ceva acum un minut pt ca ne-a chemat medicul de la CT. acelasi lucru ni l-a recomandat si el ieri.problema este ca tata e cu moralul la pamant si nu vrea sa auda de internare.maine va merge fratele meu la o clinica privata din sv.sa incercam sa rezolvam problema mai aproape sa nu mai mergem cu el pana la tg.mures pt.ca el este inca ffff slabit. va multumesc din suflet pt vestea buna in leg cu situatia lui dpdv oncologic |
|
22-08-2012, 22:56:59 de către RaulDuke situatia lui e una favorabila dpdv oncologic. este evident ca nu oncologul poate sa va ajute in ce trebuie facut acum, ci chirurgul. cereti un bilet de trimitere catre CHIRURGIE si vorbiti cu chirurgul vostru, pentru ca el trebuie sa vada si bolnavul si rezultatul CT-ului si trebuie sa si faca ceva pentru toaleta + control local, drenaj etc. a ce pare a fi un abces sau un alt tip de colectie intraabdominala. |
|
22-08-2012, 22:55:40 de către Gianina 32 buna seara astazi ne-a chemat dl doctor de la CT si ne-a completat la concluzii cu TROMBOZA VMS maine vom discuta cu o alta d-na doctor cardiolog sau ceva de genul, va merge fratele meu |