Ultimele comentarii pe forum
SUBIECT | COMENTARIU | |
Mama mea are cancer ovarian stadiul 4 cu metastaze |
23-04-2011, 22:13:13 de către eloise Din cate am inteles, distruge tumorile deja existente: celulele maligne fiind `lacome` sunt cele care `incorporeaza` o cantitate mai mare de medicament decat celulele normale. (Din pacate nu stopeaza evolutia bolii...; in plus, nu se inregistreaza succes la 100% dintre cei ce incearca produsul.) Formula chimica, sper ca va dati seama ca, e patentata si nici nu cred ca mi-ar folosi la ceva sa o stiu. Pare-se ca e pe baza de acid boric... Dar sigur ca mai multe detalii puteti afla direct de la d-l doctor Niculescu, inventatorul (unul dintre cei doi) inca in viata, in varsta de peste 90 de ani, care locuieste in Bucuresti, in zona Garii de Nord. Domnul sa il aiba in grija. Paste tihnit tuturor! |
|
22-04-2011, 00:36:48 de către RaulDuke cum actioneaza acest medicament minune ? ce formula chimica are ? |
|
21-04-2011, 19:10:24 de către eloise continuare... Se misca prin casa, mai iese la cate o plimbare, mai isi face de lucru, dar la modul, taie cu ferastraul, schimba garnituri la baterii si tot felul ce chestii, care inainte ni se pareau ireversibil pierdute pentru el. Bastonul in care se sprijinea inainte acum e de prisos. Mananca bine, e bine dispus, practic si-a recastigat speranta de a trai. Sigur ca trebuie sa luam in seama si aspectul duhovnicesc: Nu stiu cat din vindecarea lui este meritul Nicolitului si cat - meritul rugaciunilor facute de preoti /calugari pentru el si inclusiv de el. Acum tata se spovedeste in posturi, si se impartaseste (ceea ce inainte nu facea), citeste Psalmi si alte carti ortodoxe. Dar cu siguranta Nicolitul nu este doar un `panaceu` pentru cancer. In cazul tatalui meu, cred ca a avut un rol important in reabilitarea sa. Mai departe, cum o vrea Dumnezeu. Sper sa fie din ce in ce mai bine dar suntem multumiti sa il pastram si la nivelul acesta de `functionalitate` :) si fara acele dureri insuportabile. O mentiune trebuie sa mai fac: cancerul tatei a fost initial localizat la laringe, mai precis coarda vocala stanga. Simptomul alarmnat a fost pierderea mia intai temporara apoi permanenta a vocii in iunie 2008. Histopatologic: carcinom scuamos diferentiat moderat In 2009 ORL--istul a refuzat sa il opereze, zicand ca nu are sanse sa supravietuiasca. Tot in 2009, Oncologul, Dumnezeu sa il aiba in paza, i-a dat 30 sedinte de cobaltoterapie si medicamente chimio (nu stiu care). Dar l-a indus in eroare cu un singur lucru: l-a trimis la Reumatolog pentru durerile de spate si am pierdut mult timp din acest motiv. In 2010 Neurochirurgul a refuzat sa il opereze, zicand ca nu are sanse sa supravietuiasca si sa zicem merci ca a trait si atat. (Le multumim pe aceasta cale: refuzul lor, l- a salvat pe tatal meu si pe noi de la multe chinuri si bani cheltuiti inutil). Daca mai pot sa va fiu de folos cu ceva, lasati -mi un mesaj aici. Multa sanatate tuturor si sarbatori tihnite! eloise |
|
21-04-2011, 18:49:46 de către eloise Buna Linistea pe acest forum poate fi un semn rau. Nu si in cazul meu! Nu am mai postat deoarece nimeni nu mai parea interesat de subiect. Tatal meu este in a 11 a luna de Nicolit! Avea metastaze pe coloana. In mai 2010, practic nu mai avea nici o vertebra `intacta`; durerile erau atroce so permanente. Primea medicatie cu opium. Acum e altceva; in primul rand nu il mai doare, decat usor, ca de la reumatism (are 75 ani), SE |
|
20-04-2011, 15:49:21 de către altestan77 Am observat ca nu mai exista postari in legatura cu acest medicament Nicolit din 2010 si ma intreb de ce. Tocmai acum cand l-am descoperit si eu dintr-o disperare mare.Socrul meu a fost diagnosticat de Tumora Lob Superior Drept, stadializata T2N3M0 cu metastaze osoase, nu stiu daca michael 52 si care are o postare destul de veche avea sau are astfel de metastaze si sunt tare curioasa daca a continuat sa ia acest medicament si daca are efect.Sunt destul de hotarata sa incercam acest Nicolit si sper din suflet sa aiba vreun efect.As vrea sa iau legatura cu michael52 si sper din suflet sa fie bine sanatos el nemaipostand nimic.Va rog din suflet cine are un astfel de cancer si a folosit acest medicament sa-mi trimita un raspuns. Sunt tare speriata si nu stiu daca sa-i dau socrului meu acest medicament sau nu. Ce ma sfatuiti? |
|
25-10-2010, 00:59:35 de către eloise imariaaa Nicolitul este bun, exista marturii in acest sens, dar nu pierde din vedere rugaciunile.... Tatal meu ia Nicolit si este supravietuitor cu metastaze; e drept au trecut 5-6 luni si nu stim ce ne rezerva viitorul, dar iti pot spune cu certitudine ca nu i-a facut rau tratamentul acesta si in plus, i-a permis sa traiasca normal, sa manance ce are sau ce isi doreste fara acele restrictii care mai mult te darama decat te ajuta. El a luat acum in greutate asa incat nu il mai incap nici hainele de dinainte de a se imbolnavi; si nu mai are dureri si ceea ce a fost mai curios, i-a cazut o alunita ce o avea pe fatza, lasand locul complet cicatrizat. Chiar as intreba daca cineva a mai auzit de un astfel de efect al vreunui tratament... Eu am scris mai multe la alt post, cauta dupa numele meu, te rog, daca vrei sa afli ce au mai intreprins cei din famlia mea pentru vindecarea tatalui meu. |
|
23-07-2010, 22:57:22 de către radicus imariaaa, cunosc o persoana care a cumparat acum cativa ani nicolit, culevit, suc noni, cartilaj de rechin, laptisor de matca si multe altele. Nici nu poate fi vorba de efecte de vreme ce a decedat la o luna si jumatate de la diagnosticare. |
|
22-07-2010, 23:56:51 de către imariaaa va rog frumos,cei ce ati luat nicolit,ati observat imbunatatiri ? si eu as cumpara pentru cineva,dar nu sa fac mai mult rau (va rog fara reclame,nu e cazul) |
|
27-11-2009, 23:05:58 de către lorr_y tatal meu a fost descoperit recent cu o tumora de rinofaringe,nush exact stadiul tumorii k ink nu i s-a facut biopsie,dar incercand sa nu las timpul sa treaca degeaba am comandat nicolit.nush prea multe lucruri despre ac medicament as fii interesata sa aflu detalii. |
|
06-11-2009, 17:09:38 de către michael52 Dlor,eu fac tratament cu acest citolitic numit Nicolit din 04.iulie.2009.Dar sa incep cu inceputul : Am 57 de ani,iar anul trecut in 2008 in luna septembrie,in urma unor investigatii {radiografie,bronhoscopie,tomografie) am fost diagnosticat cu Tumora Lob Superior Stang,stadializata T2N3M0. Am fost operat la Institutul de Pneumologie "Marius Nasta",unde imi depistase-ra si boala.La sfarsitul luni septembrie (am fost operat pe 02 septembrie) pe 25-26 sept. am inceput Tratamentul cu citostatice (GEMZAR si CISPLATINA) 6 serii din 22 in 22 de zile.La sfarsitul lui februarie 2009 am terminat.Pe 25 iunie am facut din nou o tomografie sa vedem cum stam.Ce sa va spun era sa inebunesc,eram ca la inceput.Tumora recidivase probabil si avea aceasi dimensiune 3/2 cm,si tot in lobul superior stang.Ce puteam face,trebuia sa ma operez din nou,nu-mi era frica,dar daca scenariul se repeta din nou ? Am inceput sa navighez pe Net,vreo saptamana continuu zi si noapte,sa ma informez in legatura cu orice Tratamente naturiste care m-ar putea ajuta.Vreau sa va spun ca am "stors" calculatorul de orice informatie pt Neoplasm Bronhopulmonar.Pe un sitte www.cancer-new-drug.com am gasit vreo 10 tratamente contra cancerului.Cand o sa va uitati ve-ti vedea.Eu am ales Nicolit,am mai spuso,pentru "istoria" lui 50 de ani,ca acest citolitic a fost inventat in 1970 si pe vremea comunismului multe cadre de partid s-au tratat cu el,si fiind foarte ieftin in comparatie cu celelalte tratamente.Acum ce sa va spun,am 5 luni de tratament cu Nicolit.La inceput sincer sa fiu am fost cam neancrezator,deoarece in privinta formelor de cancer la plamani nu s-au facut deloc progrese.Dar incet, incet,am observat niste schimbari,am inceput sa nu mai transpir,pofta de mancare am avut tot timpul,nu mai oboseam asa repede,faceam plimbari zilnice la cumparaturi,greutatea am ajuns la 77-78kg (la operatie am avut 62-63) si sa stabilizat si nu am avut reactii adverse.Va las cu bine si o sa va tin la curent cu evolutia bolii mele,da am niste musafiri,mai vorbim,ca si maine mai e o zi. O seara linistita va doresc tuturor. --------------- |
|
00:00:00 de către gandalph_85 imi cer scuze pentru balbe ...sunt obosit de nesomn si de viata grea pe care o duc .....apropo am omis un lucru mamica mea a plecat dintre noi pe data de 06.martie 2008 adica la inceputul lunii acesteia ....Dumnezeu sa-mi ierte mama !!! aveti grija de voi va rog din suflet si nu lasati timpu sa treaca |
|
00:00:00 de către gandalph_85 Nicolitul este o gluma proasta. Cine incearca sa-mi zica mie ca Nicolitul este un tratament eficient se inseala ....e o intreaga aberatie ,o ordinarie si o otrava ,mama mea a luat timp de 2 luni si nici un efect ba din contra mai rau ,boala evolua asa ca daca nu va suparati permiteti-mi sa nu va cred referitor la acest produs numit Nicolit ,daca tot vreti sa va spun ceva ce am vazut cu ochii mei si am crezut este faptu ca exista o carte cu terapia lui Rudolf Breuss - Cancer si Leucemie care chiar a dat roade ..pot spune ca in criza pe care am avut-o pentru a-mi salva mama pe care o iubesc din toata inima mea [P.S imi cer scuze ca nu am mai intrat sa va mai tin la curent cu evolutia starii mamei ....mamica mea m-a parasit si ma rog la Bunul Dumnezeu sa ajunga cu bine la El sa aibe grija de ea si sa-i ierte pacatele s-o odihneasca in pace...eu din pacate am ramas cu sora mea geamana singuri pe lume si ea avand totodata probleme ...este DEPRESIVA- tulburare afectiva bipolara(schizofrenie ) ce pot sa va spun este ca trec printr-o perioada foarte grea intai mama mea si acu cu boala sorei ...Dumnezeu sa fie cu minesi cu sora mea!!] este ca am cunoscut o femeie care s-a vindecat de cancer ovarian stadiu 4 cu metastaze practic aceeasi boala ca a mamei mele si acu este bine mersi pentru ca i-a dat Bunul Dumnezeu putere de vindecare prin aceasta terapie a lui Rudolf Breuss....mamica mea din pacate nu a putut fii salvata pentru ca a avut pe langa acest stadiu de cancer nenorocit si o a 2 operatie de ocluzie intestinala si ficatul zdrobit si practic mancat de viu ...acesta din pacate a fost ghinionul mamei mele insa acea femeie pe care am cunoscut-o cu aceeasi forma de cancer (dansa mi-a dovedit cu acte in regula) a avut norocul ca a depistat aceasta terapie mai devreme decat mine ...din pacate pentru mamica mea ...ce pot sa va spun la toti este ..Sa va de-a Dumnezeu sanatate la toti si sa va ierte pacatele asemeni si mie si sorei mele...Doamne ajuta!!! |
|
00:00:00 de către petre.nicoleta73@yahoo.com am citit mesajul tau si vreau sa-ti spun tie si altora urmatoarea poveste:acum 3 ani nepotelul meu care avea 7 ani a fost depistat cu limfom nonHotking, tumora reprezentand o a treia ,,amigdala".a fost operat la Budimex, si tratat cu citostatice la Fundeni. initial medicul oncolog i-a recomandat 6 cure cu citostatice.intre timp parintii au aflat de dr.Niculescu si acesta i-a prescris picaturile Nicolit,care merg fara nicio problema in paralel cu citostaticele.dupa 4 sedinte medicul de la Fundeni i-a chemat pe parinti si le-a spus ca nu i s-a mai intamplat pana acum sa nu mai fie nevoie de toata cura de citostatice.mentionez ca asta se intampla numai dupa o luna si jumatate de picaturi. i-a lasat pe ei sa decida daca mai continua cura de citostatice, din punctul ei de vedere copilul fiind vindecat.baietelul este foarte bine ,a urmat cura cu picaturi 2 ani.am dus si alte persoane bolnave si pot sa-ti spun ca face minuni. am cunoscut la acest medic o doamna din Cluj tratata cu picaturi Nicolit,acum 8 ani.i se spusese ca este in metastaza,dar traia dupa 8 ani.daca nu este prea tarziu du-te cu mama la acest medic. sanatate multa si cu D-zeu inainte. |
|
00:00:00 de către karina127780 De BioBran 1000 a auzit cineva? Stie cineva de unde se poate procura? Va rog mult sa-mi raspundeti! Multumesc |
|
00:00:00 de către dragud Nu stiu ce sa zic referitor la globulele rosii si Nicolit. Ar trebui sa vorbesti cu doctorul Niculescu, daca te decizi sa ii dai Nicolit. Nici el nu stiu daca te-ar putea ajuta pentru ca din cate mi-am dat seama el nu este medic oncolog. Din pacte pentru mama mea acest medicament nu a mai avut efect, in cele din urma a decedat. Doctorul spune ca acest medicament isi produce efectele benefice daca pacientul se hraneste bine pentru ca sa poata lupta impotriva bolii. Tota cepot sa va spun este ca trebuie sa incercati tot ce se poate pentru a nu avea pareri de rau la un moment dat. Multa sanatate si putere. |
|
00:00:00 de către aldea va rog sa imi spuneti si mie : avand in vedere ca are globulele rosii foarte scazute si nu poate face citostatice poate sa ia acest medicament neafectandu-i globulele? va multumesc astept raspuns-ul dvs-tra |
|
00:00:00 de către mariap Buna Gandalph. Iti recomand un doctor foarte bun: se numeste profesorul Ion Balanescu numar de telefon: 021/211.76.13. Mama mea este cam in aceeasi situatie si tot cu ascita si este operata de domnul profesor si simte bine. Multa sanatate. |
|
00:00:00 de către gandalph_85 acesta este numarul de telefon de unde-ti poti procura tratamentul nicolit 223.09.18 (sa suni dupa ora 19:00 aceasta este regula la doctoru acela) incearca sa intrii sa vb -----------*.....sa te recomanzi sa stiu de unde te stiu ,ok Kitina? (*modificat de administrator) |
|
00:00:00 de către kitina va rog sa imi spuneti de unde pot procura Nicolit.un telefon sau adresa pt soacra mea cancer gardul 4 cu metataza.sufera fff mult .deja a facut 1 zi de citostatice si urmeaza peste 3 saptamani alta cura daca va mai rezista pana atunci.nenorocita boala...te mananca de vie. |
|
00:00:00 de către gandalph_85 si mai am o intrebare ....exista cineva care s-a tratat dupa terapia Dr. Max Gerson??? vreau sa imi rasp cat mai repede va rog pt ca zilele sunt numarate si in kzul in care exista un pacient care s-a tratat cu acea terapie vreau sa fac tot efortu sa fug cu mama in Mexic |
|
00:00:00 de către gandalph_85 am o rugaminte catre toti cititorii,dak cumva stiti cum se poate controla Ascita odata declansata(prin diete ,sau medicamentatie )va rog sa ma indrumati (va rog sa imi raspundeti cei care sunteti in acest caz sau care aveti legatura cu asa cva) si ar mai fii o intrebare ....cum pot sa opresc eventualele Metastaze din organizmul mamei ,cei carora nu vi s-au dat sanse decat o anumita perioada iar dvs.ati reusit sa treceti cu bine peste acea perioada va rog sa imi scrieti cum pot sa rezolv aceste 2 probleme grave ale mamei mele.....--------------- ...nu ezitati sa ma sunati va rog mult accept toate sfaturile (*modificat de administrator) |
|
00:00:00 de către gandalph_85 in legatura mama ta care are cancer la ficat incearca sa te interesezi sa-i schimbi mancarea,intereseaza-te de regimuri alimentare care sa nu hraneasca celula rea.... |
|
00:00:00 de către dragud Si eu sunt cam in aceeasi situatie. Saptamana trecuta am aflat ca mama mea are cancer la ficat cu metastaze multiple. Toti doctorii pe care i-am consultat nu mi-au dat sperante. Nu i-au recomandat nici macar citostatice. De la un prieten am aflat de Nicolit si m-am dus la cabinetul dr. Nicolescu si l-am procurat. De azi a inceput sa i-a. Si eu sunt foarte confuza nu stiu ce sa cred, imi pun sperantele in el. Va rog daca stiti pe cineva care l-a luat si ce efecte a avut spuneti-ne!!! Multa sanatate! |
|
00:00:00 de către gandalph_85 Doamnelor,domnilor va rog din suflet nu vreau sa-mi trimiteti manuscrise de pe situl www.nicolit.ro (il cunosc pe din afara), ma intereseaza persoane,pacienti care au incercat acest tratament in urma caruia a dat rezultate, mama mea avand cancer ovarian cu metastaze raspandite in tot stomacul stadiul 4, va rog sa ma ajutati cu informatii clare si daca aveti prieteni,rude,cunoscuti care sa aiba cunostinte de acest tratament,eventual daca pot lua legatura cu cei in cauza....sunt disperat...nu stiu ce sa fac, imi iubesc mama extrem de mult,e ingerul meu pazitor. Eventual daca cunoasteti oameni in stadiul mamei(stadiul 4 cu metastaze) si au incercat alt produs in urma caruia au dat rezultate va rog din inima sa ma contactati pe id-ul meu de messenger gandalph_85 (pt a-mi da mai multe detalii),va rog insistent sa-mi acordati maxima importanta si ajutorul de a va interesa cu detalii referitoare la cazul mamei...va multumesc si ma rog la Dumnezeu sa reusesc s-o salvez.. |
|
00:00:00 de către orosz Nicolit este un produs cu care multi sau tratat eficient ,mai poti sa complectezi tratamentul cu iscador este un estract din vasc si apa scazuta in deuterum |
|
00:00:00 de către corina_stoicoi Preparatul Nicolit este un produs medicamentos cu propietati citolitice. Fata de un citostatic obisnuit are capacitatea de a distruge celulele bolnave. Astfel, la nivelul celulei se observa ca in timp ce nucleul celulei bolnave in contact cu citostatic obisnuit isi micsoreaza (pentru o perioada) dimensiunea, in contact cu Nicolit-ul nucleul se distruge. Ca si GH3 - Gerovitalul, vestitul medicament romanesc ce intarzie aparitia inbatranirii, e o solutie novatoare la un alt flagel al omenirii - cancerul. Are marele avantaj, comparativ cu citostaticile, ca are efect numai asupra celulei bolnave, neafectand in nici un fel organismul. Bolnavul poate sa duca o viata absolut normala. A trecut testele cerute de legislatia Romaneasca si Europeana pentru agrementare si urmeaza testarile sub observatie medicala in cateva spitale din Romania. Aceasta procedura finala poate dura aproximativ 2 ani si jumatate. A fost de asemenea testat pe propria raspundere pe un numar de aproximativ de 20 mii bolnavi de cancer fazele III si IV, cazuri fara speranta, cu un procent de vindecare mediu de 64%. Posologie NICOLIT-ul se administrează pe cale orala, cate 10 picături de trei ori pe zi, inaintea meselor principale cu 15 min., diluat in 50 ce. de apa potabila. Nu prezintă incompatibilitati cu alte medicamentaţii, dimpotrivă, isi urgentează calitatile cand este asociat cu citostaticele, iradierile si chiar interventiile chirurgicale. In cazul tratamentului combinat cu citostatice, s-a observat ca pacientul suporta citostaticele mult mai bine, dispărand vomismentele si procesul de cadere a parului. In tratamentul cu NICOLIT, tumorile de dimensiuni relativ mici pot fi resorbite de organism, dispărand si iritaţia din jurul tumorii, lucru care face ca la tumorile de dimensiuni mari sa poata fi ablate chirurgical, evitandu-se astfel metastazele ulterioare. Avand o experienta de peste 20.000 de cazuri tratate, ameliorarile se produc in maxim 3 luni de la inceperea tratamentului,acesta durand 24 de luni, pentru a evita reaparitia bolii. In privinta alimentatiei, se exclud de la inceput mierea de albine si produsele apicole precum si administrarea pe cale medicamentoasa a vitaminelor din gama B. In rest alimentatia este cea normala, din care nu lipseasca laptele si produsele lactate, ouale si carnea de orice fel. Mentionam, ca 90% din pacientii care s-au tratat cu NICOLIT erau in stadiul III si IV si, cu toate acestea, rezultate foarte bune s-au inregistrat la 64% din cazuri. Precautiile ce trebuie luate de persoanele bolnave sunt: prevenirea si tratarea cat mai rapida a constipatiilor, pentru a permite eliminarea toxinelor din organism si evitarea in totalitate a expunerilor la soare. Produsul Nicolit are toate testele de toxicitate si de eficacitate pe care le cere legislatia romaneasca. www.cancer-new-drug.com |
|
BioBran - ce parere aveti? |
04-01-2009, 19:24:33 de către lizica_jianu
Subiect: BioBran - ce parere aveti?
am citit foarte multe despre acest produs!este un produs farmaceutic omologat?se gaseste in farmaciile noastre,din tara?va rog mult sa-mi raspundeti,deoarece in fiecare produs miraculos despre care citim,ne agatam cu disperare!va multumesc, |
|
Nodul pulmonar |
23-06-2012, 11:38:36 de către Cmelia A.
Subiect: Nodul pulmonar
Va multumesc mult amandurora ca ati fost asa amabili sa imi raspundeti.Sa auzim de bine si o sa revin atunci cand am vesti! |
|
Nodul pulmonar |
21-06-2012, 19:30:35 de către RaulDuke
La fel ! |
|
Nodul pulmonar |
20-06-2012, 10:24:02 de către Cmelia A.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Intr-adevar trebuie sa iau raspunsurile dv informativ iar medicul care are toate rezultatele in fata se poate pronunta mult mai bine si complet. Dar ati fost foarte amabili si am sa va tin la curent cu evolutia starii de sanatate a sotului meu.O zi buna! |
|
Nodul pulmonar |
19-06-2012, 00:36:43 de către RaulDuke
trebuie sa intelegi ca noi, desi poate judecam mai "la rece", caci nu va avem in fata noastra, totusi judecam avand in fata numai o fractiune din detaliile medicale ale cazului, spre deosebire de medicii vostri, care au acces la toate. ca atare nu putem supercede decizia lor, in realitate.cel mai bine este ca aceste discutii sa le aveti si cu ei, iar discutiile cu noi de pe aici sa le folositi pentru informare si mai ales pentru a stii ce fel de intrebari puteti sa puneti ca sa decideti cel mai bnie, impreuna cu ei. despre PET/CT sunt perfect de acord cu ce zice si nicolae. am gandit de maniera urmatoare: 1- daca leziunea e TUBERCULOASA ACTIVA, existand clinic aceasta posibilitate, poate fi demonstrata ca atare si tratata cu tuberculostatice 2- daca leziunea este TUBERCULOASA SECHELARA, ea nu va capta PET/CT 3- daca este cancer, va CAPTA (va fi colorata), lucru care nu va fi valabil pentru situatia de la punctul 1 dupa tratament tuberculostatic iata de ce am intrebat daca macar s-a luat in discutie PET/CT; desigur ca intai trebuia sa intreb daca s-a discutat de posibilitatea tuberculozei active. |
|
Nodul pulmonar |
18-06-2012, 16:51:21 de către Cmelia A.
Va multumesc pentru raspunsuri dar acum sunt total in ceata :o.Oare ar fi mai bine sa amanam operatia si sa urmarim radiologic evolutia nodulilor sau sa o facem? Doctorita noastra zicea ca ne poate programa cat de repede(oare pt ca i se pare grav?), dar daca nu putem acum se potate chiar si in toamna.Multumesc mult ca v-ati facut timp sa imi raspundeti! |
|
Nodul pulmonar |
18-06-2012, 14:13:56 de către nicolae1900
solutia ideala ar fi punctia sub CT a acetor noduli, sau macar a celor mai mari - din pacate in tara se face foarte rar sau deloc.daca a avut un diagnostic bioptic de tuberculoza acum un an si acei noduli nu existau la acel moment, cel mai probabil sunt tuberculoame, adica o forma de tuberculoza inactiva, sechele ale vindecarii in mod normal nu trebuie operati acei noduli daca se stie cu siguranta ca sunt tuberculoame cum acest lucru nu este posibil, mai degraba as recomanda urmarirea radiologica pentru cateva luni, un an, cu examene CT regulate, in cazul cresterii in dimensiuni, interventia chirurgicala fiind obligatorie pentru stabilirea etiologiei se poate ajunge si la lobectomie, dar acest lucru se poate preciza doar de catre chirurgul operator dupa examinarea imaginilor PET-CT are sanse foarte mari sa fie fals pozitiv in conditii de boala granulomatoasa, asa cum este si tuberculoza sfatul meu este sa mai asteptati putin cu interventia chirurgicala, sa urmariti evolutia in timp a acestor noduli (3 luni, 6 luni, 1 an) - evident orice modificare de dimensiune in aceasta perioada ar impune o interventie |
|
Nodul pulmonar |
17-06-2012, 21:19:29 de către RaulDuke
da. piesa de la operatie va fi trimisa cu totul la anatomie patologica unde va fi pusa la parafina si studiata la microscop, lucru care va pune un diagnostic definitiv. ti s-a explicat DE CE se recurge la operatie ? evident ca asta nu se face DIRECT decat daca exista o suspiciune de cancer.s-a discutat macar ipoteza unui examen PET/CT ? daca nu s-a discutat, fie medicii sunt neglijenti in comunicarea cu voi, fie au o inalta suspiciune ca este vorba de cancer... chiar daca nu o siguranta. chiar si asa, consider ca PET/CT, daca TBC-ul activ a fost exclus, ar fi fost o etapa importanta. |
|
Nodul pulmonar |
17-06-2012, 21:08:15 de către Cmelia A.
Multumesc RaulDuke!Totusi lobectomie ?Medicul care l`a tratat ne-a spus ca nu este nimic canceros!Spun asta pt. ca in urma cu un an s-a suspectat o tumora(diagnostic rezultat in urma tomografiei) care s-a dovedit a fi tbc inactiv, diagnostic confirmat in urma unei bronhoscopii si a unei biopsii.In special biopsia a confirmat faptul ca nu este tumora!Acesti noduli s-au vizualizat doar acum (dupa un an de la inceperea tratamentului) in urma repetarii ct-ului toracic.Sotul meu este tanar, nu are decat 43 de ani dar totusi imi fac probleme:IDupa operatie se face examenul anatomopatologic? Atunci se va descoperi daca este tumora/nu, benigna/maligna?Multumesc inca o data si astept raspuns. |
|
Nodul pulmonar |
16-06-2012, 15:13:44 de către RaulDuke
ati primit diagnosticul de cancer bronhopulmonar ? o lobectomie pulmonara (daca asta se va practica) este o operatie destul de complicata, dar pentru cineva cu experienta este o chestiune de rutina. de ce sa va asteptati la probleme ? recuperarea se face in functie de cum a decurs operatia. sunt intrebari pe care sigur ca cel mai bine este sa le adresati echipei care va face operatia. altfel cel mai important lucru este CE ANUME sunt acei noduli, iar asta se va vedea dupa operatie, la examenul anatomopatologic. |
|
Nodul pulmonar |
16-06-2012, 14:48:16 de către Cmelia A.
Buna ziua!Sotul meu trebuie sa faca operatie la plamanul drept pt extirparea unor noduli.Este vorba deo formatiune macronodulara de 26/21mm, solida cu contur neregulatlocalizata perifericin lobul superior drept iar langa se mai evidentiaza doua formatiuni nodulare de 11mm respectiv 9mm. Medicul nostru specialist ne-a recomandat s-o facem la Spitalul Militar Central Bucuresti la dr. Nistor.As dori sa imi raspundeti urmatoarelor intrebari, va rog:este o operatie dificila?trebuie sa ne asteptam la probleme? recuperarea se face greu? cu ce suma ar trebui sa ne pregatim?(suntem din provincie) stiti ceva despre dl.dr. Nistor?Va multumesc mult si astept raspunsuri |
|
Nodul pulmonar |
09-02-2011, 10:09:10 de către chicunatalia
Va multumesc mult...se pare ca intradevar a avut o viroza, pentru ca dupa tratamentul cu antibiotice deja e mai bine...nici febra nu mai este si sa mai oprit din tuse, practic nici nu tuseste...in doua saptamini mergem la control repetat... ... ar putea asta sa insemne ca merge spre insanatosire... tin sa mentionez ca a fost diagnosticat cu st. 3B... T2N2Mx ... multumesc anticipat si sanatate la toata lumea!!!!! |
|
Nodul pulmonar |
30-01-2011, 09:31:12 de către fvaleriu
radioterapia afecteaza mucoasele.. provocand atrofie si senzatie de uscat.febra NU ar trebui sa fie. dar este posibila si o viroza pe fondul imunitatii scazute. trebuie sa fie vazut de medicul de familie care sa.i administreze un tratament simptomatic. ca si ajutor pentru expectoratie si acea uscaciune din gat.. se fac inhalatii cu ceai cald de musetel + 2-3 pic de ulei volatil de eucalipt.. cu acel as ceai se face si gargara. Vit A uleioasa pusa in nas cate 4 pic din 4 in 4 ore.. sa ajunga in gat si scoate senzatia de uscaciune multe lichide calde de baut. voseptol tab de supt 6-8 pe zi |
|
Nodul pulmonar |
29-01-2011, 21:55:45 de către chicunatalia
Buna ziua! Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar acum7 luni...a facut chimioterapie 4 sedinte + radioterapie 25 sedinte... acum zice ca are noduri in git, inghite greu si are febra pina in 38...sa mai intensificat si tusea si scuipa sputa cu singe...VA ROG SA-MI ZICETI ESTE VRE-UN EFECT SECUNDAR AL RADIOTERAPIEI...???? In rest se simte bine si are si pofta de mincare...alt discomfort nu -l deranjeaza... Va rog frumos..sa-mi raspundeti!!!!!Acel nod din git zice ca parca sa spart si a iesit mult murdarie cind a tusit... ce ar putea fi...nu mai inteleg nimic...si medicul nu ne explica nimic...Va Rog sa ma ajutati cu un raspuns. |
|
Nodul pulmonar |
22-12-2010, 21:20:45 de către Bancila Mariana
Asa am sa fac.Iti multumesc mult! |
|
Nodul pulmonar |
22-12-2010, 20:35:37 de către carmen55
Vorbeste cu medicii care o au in supraveghere. Ceea ce afli pe un forum nu sunt decat presupuneri fara nici o valoare. Mama mea a murit pe 1 aprilie la scurt timp dupa ce am postat eu aici. S-a dovedit ca ciroza a dat in cancer, cu metastaze pulmonare, o evolutie rapida pe ultima perioada.Sanatate multa sorei tale, si cereti parerea mai multor medici! Se pare cxa in Romania nu poti fi niciodata sigur pe ceea ce ti se spune, ai nevoie de mai multe pareri!!! |
|
Nodul pulmonar |
22-12-2010, 20:23:30 de către Bancila Mariana
Va rog sa ma ajutati!....Sora mea in varsta de 42 de ani este internata la Spitalul Colentina de doua saptamani, de o saptamana nu mai poate sa manance absolut nimic, tot ce mananca da afara si este tinuta la perfuzii. In urma mai multor investigatii i sau descoperit niste ganglioni la nivelul plamanilor care apasa esofagul si nu da voie mancarii sa ajunga in stomac. As dori sa stiu cat de grava este aceasta problema? Astept un sfat! Va multumesc. |
|
Nodul pulmonar |
16-03-2010, 12:51:53 de către carmen55
Va multumesc din suflet pentru raspuns. Aseara mi-a trecut si varianta asta prin minte. Stiu ca suna ciudat, nu sunt medic, dar sunt profesoara de info si am citit f. multe forumuri si site-uri de medicina in ultimele cateva luni. Maine suntem programati la pneumo, iar pana la finalul saptamanii vom merge si la cardiologie. |
|
Nodul pulmonar |
16-03-2010, 08:33:17 de către fvaleriu
primul lucru care trebue sa.l faceti este sa va programati is la Cardiolog!scrie clar ca (Aorta dilatata derulata cu opacitate crescuta Cord cu diaetru transvers marit !) aceste modificari cardiace ar putea fi ca urmare a cirozei.. sau NU. numai un medic cardiolog poate sa varaspunda. schimbarile pulmonare la randul lor.. ar putea vorbi despre o staza venoasa.. din cauzaca inima nu functioneaza corect ! si nu e vorba de cancer ! |
|
Nodul pulmonar |
15-03-2010, 20:01:49 de către carmen55
As avea nevoie de sfatul dvs. Mama are ciroza hepatica virala C clasa CHILDA. Recent a fost internata in spital pentru alte probleme, si i s-a facut si o radiografie pulmonara, despre care insa nu ne-a spus nimeni nimic. La cateva zile dupa externare a inceput sa respire mai dificil, si am mers la medicul de familie, gandindu-ne ca e o raceala. Aceasta uitandu-se pe biletul de externare a observat modificari la radiografia pulmonara. Mai exact in biletul de externare scrie asa: "Aorta dilatata derulata cu opacitate crescuta Crd cu diam transvers marit. Opacitati nodulare difuz conturate diseminate in ambele campuri pulmonare". Intrebarea mea ar fi cam ce ar putea sa insemne acest rezultat al radiografiei. E vorba de cancer, eventual metastaze ale unui cancer de ficat? Ultimul control la medicul care o are in evidenta cu ciroza hepatica a fost facuta prin vara, si medicul a spus ca e stabil, nu sunt probleme. Oare intre timp sa fi evoluat atat de drastic? Sau ar putea fi vorba de altceva... Va rog astept un raspuns, sunt disperata. Miercuri vom merge cu ea la un medic pneumolog, dar parca as vrea parerea dvs. Multumesc mult |
|
Nodul pulmonar |
09-02-2010, 22:11:45 de către fvaleriu
medicul radiolog.. citeste filmele.bronhoscopia pote sa confirme sau sa infirme un proces bronho pulmonar.. tre sa faceti si aceasta investigatie pentru a elucida cazul! |
|
Nodul pulmonar |
09-02-2010, 16:21:34 de către MarryRaluca
Buna ziua, revin cu alte cateva intrebari. In urma radiografiei efectuate se pare ca exista un mic nodul de aproximativ 1,5 cm pe plamanul stang, iar radiologul nu a vazut altceva, adica nu a vazut si nodulul care se presupune ca s-ar fi vazut la tomografie in zona mediastinului cu toate ca a spus ca ar fi trebuit sa se vada daca exista. Tomografia efectuata a fost abdominala, cel care a efectuat-o a considerat ca "vede" ceva in zona mediastinului si a pus sub semnul intrebarii un posibil nodul acolo, acum ce sa inteleg? este posibil sa nu fie vazut nodulul din mediastin la radiografie sau este posibil ca el sa nu existe?? In continuare va urma o bronhoscopie, mai exact ce se poate vedea la aceasta? se ajunge si la vizualizarea plamanului sau doar a bronsiilor? Si inca o intrebare, radiografiile de cine trebuiesc interpretate?? pentru ca le-am primit neinterpretate de la radiolog iar medicul pneumolog a spus ca "eu nu stiu ce sa va spun pentru ca nu eu citesc filmele" atunci cine?? Se pare ca in loc sa primim raspunsuri nu reusim decat sa ne afundam si mai rau in confuzie.. |
|
Nodul pulmonar |
07-02-2010, 08:17:04 de către fvaleriu
sansele ca sa fie ceva rau sau NU.. sunt 50 la 50. !NU va ingrijorati mai mult decat e cazu.. o sa.itransmiteti si mamei stare Dvs.. si o sa o panicati inzadar! EA are nevoie de sustinere indiferent de ce diagnostic va fi pus. ! |
|
Nodul pulmonar |
05-02-2010, 23:53:45 de către MarryRaluca
As vrea sa mai mentionez, ca nu stim care dintre noduli a aparut primul, sau de cand extista, intrucat s-au descoperit intamplator....un raspuns, va rog .. |
|
Nodul pulmonar |
05-02-2010, 20:56:19 de către MarryRaluca
Buna ziua, in urma unui rmn mamei mele i s-a descoperit un nodul de 2 cm in zona medistinului, dupa o luna in urma unei radiografii pulmonare i s-a descoperit un alt nodul pe plaman, medicul exprimandu-se "avem unul micut". Momentan nu cunosc mai mule detalii, luni vom merge la medic apoi probabil vor urma biopsii .. Are 49 de ani mai are mici probleme precum nisip la rinichi, cardiopatie ischemica, ficat gras si din cate am aflat se pare ca bunica mea a decedat din cauza unui cancer de plaman in jurul varstei de 75 de ani. Cred ca stiti ca asteptarea este ingrozitoare, si pana aflu parerea medicului, as vrea sa stiu, daca exista macar o mica speranta ca cei doi noduli sa nu fie cancerosi, nu are nici un simptom nu au deranjat-o. au fost descoperiti intamplator.. daca ma puteti ajuta cu o parere cu un sfat as aprecia foarte mult, stiu ca speranta moare ultima dar mi-as dori sa stiu daca in mod real ar exista o posibilitate oricat de mica ca acesti noduli sa nu fie cancerosi. Va multumesc anticipat. |
|
Nodul pulmonar |
19-10-2009, 21:25:35 de către Parascheva
Multumesc frumos pentru raspuns!Am fost si mi`a dat sa imi fac un set de analize, eco-abdominal,mai multe investigatii.E ceva grav,letal?Ca simtome nu as avea nimic.Mai multe detalii v`as ruga daca se poate! |
|
Nodul pulmonar |
19-10-2009, 21:20:28 de către fvaleriu
cred c aacum nu e nimic de facut.nodul sechelar.. inseamna ca nu e activ si poate fi de la o probklema din copilarie! cel mai bine poate sa va ajute un medic Pneumoftiziolog ! |
|
Nodul pulmonar |
18-10-2009, 13:18:39 de către Parascheva
Am facut un computer-tomograf toracic si mi`a gasit la plamanul stang (nodul pulmonar bazal stang sechelar?)De unde provine si ce este de facut? |
|
Nodul pulmonar |
27-02-2009, 10:00:25 de către radun
va rog din suflet am si eu o intrebbare,in urma unui ct torace abdomen pelvis mi-au spus urmatoarele:nodul pulmonar alveolar ,in segmentul FOWler lob inferior drept nodul cu diametrul maxim 1,3 cm cu caractere alveolare, ma puteti ajuta ce inseamna va rog sunt speriata....... |
|
Nodul pulmonar |
00:00:00 de către andreea r
In urma tomografiei s-a constat ca masa nodulului este semnificativ densa ( 48 UH ) , cu margini neregulate , nete , cu slaba nodofilie periferica , cu diam 44/31 mm .Va rog daca se poate sa imi oferiti cateva detalii in ceea ce priveste acest buletin de interpretare . Credeti ca ar putea fi un chist hidatic ? |
|
Nodul pulmonar |
Multumesc pentru informatii . In decursul saptamanii viitoare urmeaza sa faca investigatiile de rigoare si administrarea tratamentului . Insa faptul ca nodulul poate fi NEmalign ne mai linisteste putin . |
|
Nodul pulmonar |
00:00:00 de către fvaleriu
faptul ca este bine dilimitat vorbeste despre NEmalignitatea lui.Ati facut si alte investigatii?(bronhoscopie, RMN) Ce tratament sa administrat? |
|
Nodul pulmonar |
Buna ziua .Mama are 48 ani si nu a avut nici un fel de boli pulmonare sau cardiace . Nodulul este localizat pe plaman . Multumesc |
|
Nodul pulmonar |
00:00:00 de către fvaleriu
Pentru un raspuns cat de cat corect ar fi bine sa spui varsta mamei, ce boli pulmonare,cardiace si de orl a mai avut. Unde se afla nodulul(pe plaman sau mediastin).Un nodul poate reprezenta un ganglion limfatic marit. O formatiune benigna, sechele a unei inlamatii pulmonare,TBC si multe altele.. |
|
tumora de ventricul 3... ce se intampla daca nu ma operez? |
15-06-2009, 14:36:17 de către claussa Cu placere. Exact asa mi s-a spus si mie ca este in mijlocul creierului.La Constanta nu aveam nicio sansa.La Bucuresti sunt doctori f.buni mai ales la Bagdazar sectia Neurochirugie 3. |
|
15-06-2009, 14:28:24 de către ioanayy multumesc pentru raspuns Si eu m-am operat tot la spitalul Bagdasar - Dr. Vasilescu si inca 3 medici au fost in operatie. Am un drenaj ventriculoperitoneal. Luna trecuta mi-a spus doctorul ca tumora de ventricul 3 este fix in mijlocul creierului si nu poate fi operata nicaieri in lume. Nu stiu ce sa mai cred. Acum sunt insarcinata si nu pot sa mai fac alte investigatii, ori sa merg la alti doctori. Multumesc inca o data pentru raspuns. |
|
15-06-2009, 14:08:54 de către claussa Poate fi operata in feb 2009, eu am avut o astfel de tumoare(craniofaringiom) in ventricul 3, am fost operata la spitalul Bagdazar -Arseni de dr.Ciubotaru si Dr.Tataranu.Daca nu te operezi poti orbi si / sau poti face hidrocefalie.Asa mi s-a spus si mie de medici. Multa sanatate va doresc |
|
cancer pulmonar - ce trebuie facut? |
04-02-2014, 17:26:28 de către RaulDuke
Subiect: cancer pulmonar - ce trebuie facut?
cred ca ai mai postat asta. |
|
03-02-2014, 21:16:56 de către 32blueeyes
va rog din tot sufletul pentru un sfat in legatura cu ingrijirea si tratamentul mamei mele bolnava, cu adenocarcinom pulmonar 6-7 cm cu celule mari, metastaze osoase, dincolo de operatie, cancer san gr 2, din cauza intreruperii tratamentului cu citostaticele carboplatin etc.dupa a doua tura, din cauza analizelor foarte rele la ficat tgo tgp peste 300, care ar putea sa fie tratamentul alternativ cel mai potrivit va rog sa-mi spuneti d-l doctor Raul. exista imbunatatiri prin folosirea vitaminei b17 in cantitati mari? avastinul care i s-a aprobat se mai poate administra? sau radioterapia? ce ramane de facut? va rog foarte multe o parere, orice sfat...e binevenit. Adrian din Deva |
|
14-05-2012, 21:58:17 de către RaulDuke
este un examen CT care sustine diagnosticul unei tumori pulmonare (posibil cancer pulmonar) in evolutie. trebuiesc cel mai probabil luate masuri oncologice. |
|
14-05-2012, 19:18:19 de către aliniftime
Buna ziua.Am si eu o dilema.Daca este vreun doctor sa i-mi spuie si mie o prima impresie la vederea unui ct. :în lingua se menţine o formaţiune tumorală cu aspect polilombat având 35/32 mm(29/26mm primul ct)cu prelungiri infiltrative la pleura scizurală. Adenopatie hilară stângă de circa 4cm.in contact strâns cu AP stâng. Adenopatii in crestere numerică pe faţa externă a crosei si paratrzndzl inferior dfept dd pană la 24 mm în LMD. Glanca SR stângă nodulară cu aspect hişerp?azic fără a se exclude un aspect metastatic. Concluzii:TU lingulară în evoluţie dimensională. Adenopatii in crestere numerică si dimensională. T3N2M0(1?). |
|
06-01-2010, 22:34:25 de către adriana pricop
ma numesc adriana pricop si am avut si eu o problema cu mama mea .In martie 2009 a fost operata de neoplasm pulmonar , din fericire am avut noroc sa nimerim la SP MILITAR CAROL DAVILA la dr CLAUDIU NISTOR, care impreuna cu echipa dumnealui au operat o pe mama si va spun cu mana pe inima ca acest om alaturi de echipa sa au facut o treaba nemaipomenita ,vi l recomand cu toata increderea si ce m a impresionat cel mai mult este felul in care am fost tratati de acesti oameni minunati, dr CLAUDIU NISTOR este un medic extraoprdinar dar inainte de toate este un OM MINUNAT acesta dand dovada de o rabdare desavarsita atat cu pacientii cat si cu cei ce i insoteam tot timpul avand rabdare sa ne asculte si sa ne explice ce nu intelegeam P . S. jos palaria in fata acestui doctor si om DEOSEBIT! |
|
00:00:00 de către tataia
vad ca nu va mai contactat numeni referitor la acest marker. i-a te rog legatura telefonic cu un medic ~Azamfirei Leonard ~este conferentiar si un OM .capabil ,ambitios si credincios. nu stiu din ce regiune a tarii sunteti ,dar dr. este in Tg-mures.---- |
|
00:00:00 de către madalinad
stie cineva daca se face marker tumoral la plaman si ce tip de marker?Multumesc -tataia- pt informatie si ma rog sa va face-ti sanatos. |
|
Stimata ~madalinad ~ eu am facu 3 CT - uri (tomografie computerizata) : in decembrie, in martie, in iulie, si innoiembrie am facut o radiografie si va spun ca am facut tomografiile de la zona gitului pina la zona pelvina . Va sfatuiesc sa luati legatura cu medicul de la radiologie ca oricum ei fac orice pt.bani.Eu cred ca se poate face o radiografie. Succes si D-zeu sa va binecuvinteze pe d-voastra si pe tatal si eu ma rog s-ai mai dea Domnul viata ,si s-al faca mai sanatos.Cititi ce comentariu am eu in dreptul lui tataia, | |
00:00:00 de către madalinad
Cand a fost descoperit canerul a cuprins atat plamanul cat si pericardul. Deci, a urcat nu a coborat. Tomograful a fost facut de la plaman in jos. Ma interesa daca a mai aparut si cum se prezinta inima avand in vedere ca are o plasa care o sustine. |
|
nu vad logica sa se faca o radiografie dupa un CT, atit de imediat .Da se poate face la 3 sau 6 luni dupa CT |
|
dupa operatie de cancer la san.. simte o greutate |
00:00:00 de către fvaleriu ar fi bine sa mergeti sa faceti o ecografiei a acelei zone. O sa arate daca sunt numai aderente post-tratament, sau poate un alt ganglion? |
|
Papilom intraductal |
28-03-2013, 21:48:53 de către RaulDuke
Subiect: Papilom intraductal
nimic altceva decat ca nu se sustine diagnosticul de cancer. |
|
Papilom intraductal |
27-03-2013, 21:30:19 de către wild_rose
Pai mi-am permis sa mi-o recomand singura asta dupa ce ginecologul nu a fost capabil sa imi spune prea multe. Am nevoie de cineva care sa puna un diagnostic clar, nu cu multe semne de intrebare asa cum am primit pana acum.RaulDuke, ce pot totusi sa inteleg din acel rezultat?Merci. |
|
Papilom intraductal |
27-03-2013, 20:32:31 de către RaulDuke
analiza citologica mentionata de tine nu releva ca ar fi vorba de cancer. care este scopul programarii la oncolog si cine a recomandat-o ? |
|
Papilom intraductal |
27-03-2013, 14:20:23 de către wild_rose
Buna, Am primit si rezultatul examenului citologic al secretiei. Citez: substanta de fond, celule spumoase, nuclei denudati, PMN, rare celule epiteliate pavimentoase, rare celule epiteliale canaliculare izolate si grupate, unele cu discreta hipertofie nucleara; concluzie - ectazie canalicura asociata cu hiperplazie epiteliala canaliculara. Programarea la medicul oncolog o am abia saptamana viitoare. Daca stiti cumva la ce se refera, va rog mult sa imi spuneti. Multumesc! |
|
Papilom intraductal |
19-03-2013, 23:10:45 de către RaulDuke
RMN-ul este perfect non-invaziv. |
|
Papilom intraductal |
19-03-2013, 23:00:13 de către wild_rose
Hello, Si eu ma confrunt cu o problema similara. De mai bine de 2 luni am o secretie spontana si o usoara durere la sanul stang. In prima instanta, secretia a fost maronie, insa dupa o pauza de cca 1 saptamana (care a coincis cu instalarea menstrei), a revenit si este de un galben foarte intens si extrem de vascoasa. Secretia este intr-o cantitate mica (1 picatura pe zi) si am observat ca apare mai mult noaptea. Am fost la ginecolog, insa nu se simte nimic la palpare. Prima ecografie pe care am facut-o (care a fost in timpul menstruatiei) a indicat o suspiciune de papilom intraductal (imagine ecogena, ovalara, relativ bine delimitata, cu intarire acustica posterioara, diametrul de 11/6mm, nu se evidentiaza semnal vascular. material ecogen mai este prezent in canalele din vecinatate, fara semnal vascular). Am repetat ecografie dupa 5 zile, iar concluzia acesteia a fost ca nu se vede nimic in neregula. Am mers cu rezultatele inapoi la ginecolog si mi-a dat trimitere pt galactografie, examen bacteriologic si examen citologic. Azi am fost sa mi se recolteze cele 2 probe, insa a fost foarte greu pt ca medicul care a recoltat a trebuit sa forteze foarte mult ca sa iasa secretia. Iar cu galactografia nu stiu cum sa fac pt ca singurul centru unde se face o astfel de investigatie (Sanador) cere expres o mamografie mai intai. Eu am 26 de ani si stiu ca mamografia nu este concludenta decat dupa 35 de ani. Daca stiti un loc in Bucuresti unde as putea totusi sa fac aceasta galactografie, va rog mult sa ma ajutati. Cealalta varianta pe care am confirmat-o cu medicul este RMN, insa prefer ceva mai putin invaziv daca am aceasta posibilitate. Merci mult! |
|
Papilom intraductal |
07-01-2013, 17:30:32 de către RaulDuke
de ce trebuie oncologia sa apartina infectioaselor si nu ortopediei, de exemplu ? |
|
Papilom intraductal |
06-01-2013, 19:56:45 de către stevens
Intra-adevar primul link de mai sus nu functioneaza, imi cer scuze ! Cred ca acest link am vrut sa-l postez : http://www.youtube.com/watch?v=26qiw1tduW4 Daca nu merge nici acesta cautati " ina clovis breast cancer " pe you tube ! Este vorba despre rolul alimentatiei in tratatarea unor cancere ! D-na Adria sunteti dovada vie a faptului ca oncologia trebuie sa apartina infectioaselor asa cum am mai spus o data ! Dv v-ati tratat numai cu antibiotice dupa cate observ, ceea ce mi se pare corect ! Le doresc tuturor celor care se confrunta cu aceasta boala un sincer LA MULTI ANI ! |
|
Papilom intraductal |
17-10-2012, 13:49:05 de către RaulDuke
tu stii despre ce vorbesti ? fii rezonabila si analizeaza putin faptul ca ai dat copy paste la un articol FARA referinte, ba chiar fara autor, de pe un site de, citez "FASHION, ART, BEAUTY" si nu mai stiu ce. crezi ca e sursa ideala pentru a sustine o discutie despre cancer cu cineva a carui meserie este chiar asta, doar pentru ca tu ai avut o problema medicala minora ?ti se pare ca esti rezonabila ? |
|
Papilom intraductal |
17-10-2012, 13:27:14 de către IDRA_S
Vb romanului se pare ca *esti Gika contra * la orice Un Oncolog ınrait...dupa vechile doctrine.. Intr-o noapte am aistat la toata discutia *balacareala ta cu un alt user ( ce scria din America) despre tratamentul cancerului, etc. Pacat ca administratia a decis sa stearga acele comentarii ( singurul injuriu era ceva de gen sa-i sugi ciorapii ) In rest doar ınformatii şi raspunsuri la obiect! ...tehnologia evolueaza...de ce nu sunteti ın stare sa acceptati ca altii sunt mai buni ca voi ?? |
|
Papilom intraductal |
17-10-2012, 13:08:11 de către RaulDuke
totusi informatiile acestea sunt incorecte. defapt cam tot ce e scris nu prea are nicio legatura cu realitatea, poate inafara de informatiile despre limitarile mamografiei si ecografiei mamare.termografia nu are (cel putin pana in prezent) niciun rol nici in screeningul si nici in diagnosticul cancerului de san si, din cate stiu, nu o foloseste nimeni nici pentru alte boli. cine o foloseste: niste oameni care vor sa faca niste bani, din nimic. atat. pentru ca ea defapt nu valoreaza nimic, ca investigatie, in momentul de fata... din pacate. |
|
Papilom intraductal |
16-10-2012, 23:54:28 de către IDRA_S
Din nou hello...un simplu copy-paste...cu informatii utile cred eu pentru toate doamnele cu diagnostic incert* Multa Sanatate tuturor..pupici Termografia te ajuta sa depistezi cancerul la san cu pana la 10 ani inainte de manifestarea acestuia! S-ar putea sa nu fiti la curent cu acesta tehnologie, caci mai ales la noi in tara nu este extrem de populara, dar termografia este de departe cea mai buna si sigura metoda prin care poti depista cancerul de san, fara a te expune la radiatii sau alte neplaceri suplimentare care vin la pachet cu clasica mamografie folosita pana nu demult. Din pacate, medicina conventionala insista pe idei si metode vechi de depistare a cancerului de san iar educarea populatiei in privinta metodelor mai noi, mai eficiente, mai putin riscante si chiar mai putin costisitoare, lipseste cu desavarsire. Jumatate din cancerele de san sunt provocate de fapt de mamografii? Mamografiile sunt recomandate anual femeilor de peste 40 de ani desi efectele lor daunatoare asupra sanatatii au fost deja bine stabilite. Dr. John Gofman, profesor emerit de biologie celulara si moleculara, prezinta dovezi convingatoare in cartea sa "Radiation from Medical Procedures in the Pathogenesis of Cancer and Ischemic Heart Disease:", concluzionand ca mai mult de jumatate din decesele cauzate de cancer au o stransa legatura cu expunerea la radiografii cu raze X. Un alt amanunt semnificativ de care nimeni nu pare sa tina cont este frecventa alarmanta cu care se pune un diagnostic gresit de cancer la san, femeile in cauza fiind tratate prin mastectomii, chimioterapie si alte radiatii. Un sfat important atunci cand va confruntati cu un astfel de diagnostic ar fi sa cereti inca o parere si inca un test, de preferinta de alt tip decat mamografie. Imaginati-va ca ar exista o metoda prin care puteti obtine un avertisment cu aproape 10 ani inainte ca ceva rau sa se produca in corpul dumneavoastra. Vi-ar fi folositoare o astfel de informatie? Cum credeti ca vi-ar schimba viata? Termografia sanului - un instrument esential in detectarea timpurie a cancerelor mamare O diferenta semnificativa intre termografie si mamografia clasica este capacitatea de a detecta problemele cu mult timp inainte, astfel incat sa poata fi luate masuri preventive, pentru a evita pe cat posibil sa se ajunga la tratamente agresive gen chimioterapie. Studii efectuate pe parcursul a trei decenii in domeniul termografiei arata ca: - o anormalitate a sanului descoperita cu ajutorul termografiei poate constitui cel mai semnificativ indiciu al riscului ridicat de cancer mamar, de pana la 8 ori mai relevanta decat daca pacienta are rude grad primar care au suferit de aceasta boala. - termografia are o sensibiltate si specificitate mai mare decat o mamografie- In medie 90% sensibilitate (10% cazuri de cancer ratate) la toate grupele de varsta si 90% specificitate (10% din diagnosticuri pozitive sunt false), comparativ cu mamografia- 60%- 80% sensibilitate si 75% specificitate. Iar in cazul ecografiei sanului, rezultatele nu sunt cu mult mai bune decat mamografia: 83% sensibilitate si 66% specificitate. - termografia are abilitatea sa detecteze tumorile care cresc agresiv. - pe langa dectectarea cancerului de san, prin termografie se mai pot depista si alte anormalitati ale sanului, cum ar fi mastoza fibrochistica si mastitele. Cat de des trebuie repetate termografiile? Pentru a utiliza in mod optim termografia, ar trebui pentru inceput sa facem doua scanari, cam la 3-4 luni distanta una de cealalta. Motivul pentru acest interval il reprezinta faptul ca masele de celule canceroase se dubleaza in marime si caldura degajata cam la un interval de 100 de zile, facand astfel observabila pe termografie o eventuala problema. Daca in urma acestor scanari nu se depisteaza nici un fel de probleme, termografia se poate programa pentru a fi repetata o singura data pe an, completand-o intre timp cu metoda autoexaminarii. Termografia este recomandata pentru toate femeile de orice varsta, dar este in mod special singura solutie acceptabila pentru femeile care: - nu se pot expune la radiatii sau nu le pot tolera - au sub 40 de ani - au sani mari, densi sau fibrochistici - au sau au avut implanturi mamare - fac terapii hormonale - sunt in pre-menopauza, sunt insarcinate sau alapteaza Desi uneori o mamografie poate fi necesara dupa ce a fost descoperita o problema concreta, nu exista nici o motivatie solida pentru a ne expune anual la radiatii cu scop preventiv, mai ales luand in considerare ca exista alternative mai eficiente si fara efecte secundare. Totusi, nu exista un interes major pentru a determina femeile sa renunte la mamografiile si ecografiile cu scop preventiv, in special pentru ca ele reprezinta o intreaga industrie de pe urma careia se castiga bani seriosi. Vestea buna este ca daca o inflamatie este descoperita in faza incipienta cu ajutorul termografiei, pot fi luate masuri de prevenire astfel incat evolutia bolii poate fi stopata sau prevenita. Totodata, se stie acum ca marea majoritate a cancerelor sunt legate de stilul de viata si doar o mica parte din ele sunt ereditare, putandu-se lua asadar masuri cum ar fi: schimbarea dietei, diminuarea stresului, administrarea de suplimente si imbunatatirea conditiei fizice. |
|
Papilom intraductal |
16-10-2012, 00:42:40 de către RaulDuke
primul link nu contine nimic iar al doilea nimic legat de cancer, doar o tanti care povesteste ca i-a scazut "colesterolul rau" si i-a crescut "colesterolul bun" si ca i s-a mai modificat o analiza biologica despre care nu intelege prea multe. nimic in legatura cu cancerul, deci...ca de obicei, postarile tale sunt inutile. ma tem ca de data asta nici macar foarte amuzante... trist ! |
|
Papilom intraductal |
15-10-2012, 15:09:42 de către stevens
Poate va ajuta si astea :http://www.youtube.com/watch?NR=1v=26qiw1tduW4feature=endscreen http://www.youtube.com/watch?v=TeMrfmx5p6E Multa sanatate ! |
|
Papilom intraductal |
15-10-2012, 02:19:33 de către RaulDuke
numai bine ! |
|
Papilom intraductal |
14-10-2012, 22:26:02 de către IDRA_S
Orice Cancer este vindecabil - daca este tratat corect!Efectiv n-am timp de polemica... Am cautat pe net doar solutia ideala pentru boala mea :( Doctorul trateaza...insa Dumnezeu face minunile! asadar nu mie teama de nimic...daca ar fi sa mor si maine `nu-mi pare rau pentru ca efectiv Dzeu mi-a dat tot ce-i mai bun in viata( un sot ideal, o famile unita, o fetita ingeras, minte, bunastare si prieteni adevarati ) Daca mi-ar lua totul...intr-o secunda...asi accepta cu seninatate..pentru ca asta mie destinul. Cand am aflat de boala...m-am speriat enorm, eram ingrijorata, ma gandeam la tot ce-i mai rau/urat, singurul lucru care ma ingrijora enorm era ca fetita-i prea micuta sa ramina orfana...in rest nimik altceva ! Acum am trecut peste faza asta...familia si prietenii care m-au convins/ impins de la spate sa plec in strainatate, mi-au dat curajul sa infrunt orice diagnostic ! O prietena (fosta colega de liceu si de facultate ) pe care n-am revazuta de 13 ani...a venit special in tara cu o seara inainte de plecarea mea in TR sa doarma cu mine ca pe vremurile din tinerete...numai sa-mi de-a curaj ! In final am inteles ca panikca nu duce la nimik...Vindecarea sta in noi..in optimism ! Sanatate si succes tuturor |
|
Papilom intraductal |
14-10-2012, 21:36:49 de către RaulDuke
nu apar pe nimeni, nici macar pe medicii din romania din care in trecut am facut parte. tot ce incerc sa-ti zic este ca ce propui tu este o solutie NEFEZABILA, nepractica, nepermis de costisitoare si la un moment dat chiar daunatoare.nu continui discutia asta, pentru ca este in van. evident ca nu cunosti mai nimic despre sanatate si nu stiu daca intelegi foarte bine pentru ce ai platit pana acum sute de euro deja. eu iti spun ca ai platit PENTRU NIMIC altceva decat o senzatie "subiectiva", dar nu am si mijloacele sa iti demonstrez asta. sper sa nu-ti devina foarte evident in viitor si sa te intristezi din cauza asta. ecografie "3D" este defapt o extravaganta non-utila. RMN-ul nu e daunator la absolut nimic. daca ti s-a spus ca e, atunci ai fost mintita. la fel, nu stiu cat stii despre toate cazurile negative sau exemplele pe care le dai... dar nu iti sustin argumentatia. ma tem ca populatia romaniei nu plateste aproape nimic pentru sanatate, aproape niciodata nu a facut-o, iar prin comparatie, asistenta medicala costa enorm. ca atare nu poate sa aiba mult mai mult decat are acum. totusi ca fiecare romanca sa se duca in turcia atunci cand are o problema minora... asta nu va fi niciodata popular. dispretul fata de medicii de acolo... dispretul meu personal, este unul intemeiat: nu de multe ori am vazut si am tratat in tara oameni ajunsi la capatul puterilor si al drumului, din punct de vedere al unui cancer ajuns la capat, care odata ce li s-au terminat banii, li s-au inchis si usile. boala insa nu s-a oprit tot acolo. ca atare ei ajung inapoi de unde au plecat, cu boala mai mult sau mai putin (de obicei foarte mult) avansata, aproape goliti de energie si rabdare, cu care nu s-a vorbit corect de multe ori, insa plini de sperante (desarte) si de revendicari si de asteptari care nu pot fi implinite. toti acesti oameni nu stiu ca au cheltuit (in domeniul in care lucrez eu- cancerul) mii si zeci de mii si uneori si mai mult, de EURO pentru niste lucruri care nu erau necesare, astfel incat au ramas fara bani pentru o perioada in care banii le sunt cel mai de folos, si anume asistenta medicala de la sfarsitul vietii, pentru bolnavul nevidecabil de cancer. ti-am spus: carui doctor din romania i-ai dat tu 100 de euro PENTRU NIMIC altceva decat o consultatie ? apoi, prin contrast, incearca tu sa te duci la o consultatie in turcia, fara sa platesti. sau chiar sa platesti si cu un euro mai putin decat ti se cere. |
|
Papilom intraductal |
13-10-2012, 23:23:54 de către IDRA_S
Nu fac reclama absolut la nimeni ! ci doar impartasesc e expierenta traita inevitabil.Nu am mai fost tratata nici odata de mastita sau alta afectiune!(in familie nu am antecedente de cancer ) RMN -ul se face numai daca-i *musai* vb ardeleanului (pentru ca-i f.daunator), fapt neindicat de dumnealui avand in vedere dosarul medical, teste/ filme, etc ! Cat despre costurile viitoare nu-i problema ta * mai scumpa ca sanatate nu-i nimik pe lume ! Vand o casa, o masina si ma tratez daca e necesar ``noi facem banii `` nu ei pe noi Sunt mii de bolnavi in situatia mea, nu-s singura care am ales strainatatea. Andreea Marin s-a tratat in Turcia si n-a acuzato nimeni ca le face reclama...si multi altii Atat timp cat malpraxisul nu e pedepsit cu inchisoarea * nu te poti lasa pe mana oricui Sa nu-mi spune-ti ca N-ati auzit de fetita de 14 ani carora dr.nostri le-au zis parintilor ca-i insarcinata in nu-s cate luni..iar medicii turci i-au descoperit o ditamai tumoarea... Antipatia dvstra fata de doctorii turci de unde vine?? din infatuare ca-ti pierdut un pacient :) :) Daca scriam ca m-am tratat la Viena suna mai bine... Sunteti jalnic...stiu ca au aparut *n* clinici private oncologice..insa pentru ce sa platim preturi extravagante pentru a fi cobaii vostri ?? Dragele mele..aveti grija de voi ``Multa Sanatate si pe curand |
|
Papilom intraductal |
13-10-2012, 22:54:44 de către IDRA_S
Wauu...observ ca APERI cu ardoare medicii din Romania! Un gest frumos...insa insuficient de credibilSunt *n* forumuri medicale pline de oameni nemultumiti, de suferinzi tratati gresit..de diagnostice *din burta* Am fost foarte explicita *consultatia si toate analizele * nu a fost vb de o simpla consultatie de gen* ce probleme aveti -La revedere* probleme sunt doar la artimetica Tot ce scriu/public sunt pentru cele interesate de pareri si nu pentru cultura dvstra generala. Consultatia dupa palparia proprizisa a continuat cu egografie mamara, mamografie si multe altele.. Daca site-ul mi-ar permite asi atasa doar o mica fotografie =*termografie a sanului * ceva gen egografie 3D la noi, unde se observa foarte clar inflamatia/infectia si nu acel cancer... cu care ma amenintati in continuare! Dl Doctor mi-a explicat pe acele imagini ca celule canceroase la o astfel de termografie (sau cum s-o numi ea in lb turca) ar trebui se fie prezente si reflactate in imagine ca si culoare rosie! iar la mine nici vorba, partea de sus a sanului e galben tot... Am incredere in doctorul ales !nu pentru ca a exlus cancerul de la prima intrevedere (daca cautati in postarile anterioare si anatomopatologul de la Fundeni mi-a zis bucurate ca n-ai cancer) ci pentru ca a exclus interventia chirurgicala. Dlui efectiv asi doreste sa trateze oamenii..ai era mai simplu sa zica -gata hai la operatie...si incasa cateva zeci de mii de euro nu 2/3sute. Mai intai tratam, investigam, cautam orice solutie si numai daca e cancer operam! Si chiar daca ar fi cancer puteti compara tratamentul ?? sedinte de chimeoterapie cu injectii cu apa chioara in loc de citostatice! Haideti sa fim seriosi, realitatea din sistemul sanitar romanesc este un cosmar interminabil pentru bolnavi. |
|
Papilom intraductal |
13-10-2012, 12:29:19 de către RaulDuke
pai de ce e asa surprinzator ? cat anticipai ca o sa te coste ? serviciile medicale sunt foarte clar tarifate si disecate. tu ai platit 400 de euro pentru NIMIC, in fond, decat senzatia subiectiva de satisfactie. in rest din punct de vedere tehnic si medical nu ai primit nimic in plus fata de ce ai fi primit in romania pentru... cred ca vreo 50 de euro, inclusiv deci costurile pentru aceste medicamente dintre care vitaminele si magneB6 si alte chestii similare nu valoreaza si nu folosesc la nimic. singurele medicamente cu adevarat indicate sunt UNUL sau doua antibiotice pe gura + antiinflamatorii orale + un antiinflamator ca unguent (optional). insa lucrurile nu se termina aici... tu ai mai facut tratamente similare si lucrurile nu s-au rezolvat. odata aceasta etapa terminata, va trebui sa revii la consult, deci alti bani pe avion, alti 200 de euro pe o consultatie, alti eventuali 50 de euro pe alta reteta. dar apoi foarte probabil se va recomanda si o ecografie, care nu va fi 20 de euro, ca la noi, ci cel mai probabil de vreo 5 ori mai mult (cel putin); apoi e posibil sa se vada o formatiune care sa se preteze la biopsiere, lucru care va incepe deja sa intre in ordinul sutelor de euro deja; probabil ca nu se va sinchisi nimeni sa-ti recomande si un RMN de san, din moment ce tot platesti din buzunarul tau, investigatie care va fi in jurul a cel putin o mie sau doua de euro. probabil ca lucrurile astea nu vor fi facute din prima, deci sigur mai ai de adaugat inca o consultatie de 200 de euro pe undeva pe acolo. iar daca biopsia se dovedeste pozitiva pentru vreo celula magina (Domane fereste), sa stii ca tot ce a fost pana acum, vis a vis de bani, va fi reprezentat doar inceputul de vreo 1%. nu iti vei permite sa platesti ce urmeaza nici daca ai salariu de ministru. interventii chirurgicale, cel putin una, examen histopatologic, imunohistochimic, iradiere, ct-uri, rmn-uri, PET-CT, chimioterapie, hormonoterapie, herceptin, consultatii, investigatii, reevaluari, etc etc etc. crezi ca reprezinta o solutie fezabila ?acestea fiind date, s-ar putea ca avand astea in fata, sa consideri ca dupa o luna te simti mai bine si ca "problemele" anterioare ti se par acum absolut neglijabile. spune-mi, carui medic din romania i-ai dat tu 200 de euro PENTRU NIMIC altceva decat o consultatie ? asta in conditiile in care chirurgul din romania, fara sa iti poata da prea multe raspunsuri, voia sa treaca in a doua etapa deja, cea indicata dupa ce tie nu ti-au disparut simptomele sub antibiotic, si sa preleveze o biopsie care sa clarifice diagnosticul. pentru asta cel mai probabil ca de bon ton ar fi fost sa-i dai o suma de bani echivalenta cu cateva sute de lei. daca se va ajunge la asta (necesitatea unei biopsii), tine-te numai bine de scaun, ca sa constati la ce sume se va ajunge ! deci cumva nu ai luat in calcul toate aceste lucrui pentru ca n-ai de unde sa le stii dar si gandesti superficial sau tot ce faci este sa faci reclama acestor solutii nepractice si practic intangibile pentru oamenii obisnuiti ? care ti-e intentia ? |
|
Papilom intraductal |
13-10-2012, 01:17:57 de către IDRA_S
Surprizator de acceptabil : 250euro consultatia si analizele + aproximativ 30euro reteta ( 2 tipuri de antib- capsule;2unguente tot antibiotice diferite;1voltaren emulgel;1 fl.vitamina A;1fl magneB6 +1 fl.tranko antistres)Suplimentar 200euro bilet avion dus-intors Bucuresti-Istanbul(escala)Izmir aaa..deasemeni de retinut un gest sublim, Pt ca am avut recomandare de la un fost pacient tratat de d.lui ne -a facut reducere 50Euro. IN clinica are mereu un psihoterapeut care tine discursuri libere cu bolnavii(gen adunarile alcoolicilor din SUA) Pacientul care mi la recomandat a avut cancer(malign)a fost operat de dlui, a facut chimioterapie;radioterapie;etc;acum se simte f.bine(merge doar anual la control) singura rugaminte a dr.lui a fost sa renute la fumat :) bineinteles ca sa conformat |
|
Papilom intraductal |
12-10-2012, 23:03:47 de către RaulDuke
foarte frumos. si deci cat te-a costat totul pana acum ? |
|
Papilom intraductal |
12-10-2012, 22:14:49 de către IDRA_S
Salutare tuturor / B.seara Raul DukeAm revenit cu sfaturi dupa experienta mea in strainatate...astfel : Mai exact am fost la Izmir in Turcia, acolo am descoperit un super doctor -se numeste Dr.op Cevdet Tugrul, are propria policlinica si va pot spune cu mana pe inima ca trateaza orice tip de afectiune a sanilor(am mers la recomandarea unui domn pacient tratat de cancer mamar in urma cu 7 ani ;dupa cum stiti cancerul mamar la barbati este f.f rar intalnit) Atat dl.doctor Cevdet cat si intreaga echipa de medici vorbesc fluent engleza.Este cel mai bun doctor chirurg in afectiuni ale sanilor din Turcia fiind foarte recunoscut si international. Efectiv de la prima palpare mi-a zis ca dlui crede ca-i o infectie si a exclus operatie sanul fiind foarte tare (inflamat)Nu exagerez dar in 3/4 ore maxim mi-au facut toate analizele necesare care i-au dovedit experienta. Rezultatele le-am primit instantaneu atat eu cat si dlui pe e-mail in timp ce asteptam in sala de asteptare. A aplaudat de bucurie, apoi m-a imbratisat pentru ca am scapat de operatie. Preturile sunt acceptabile...nici vb de mii de euro (gen clinici similare din Austria/Germania, etc.) Detalii/referinte/pogramari le puteti lua direct de pe net. Nu vreau sa arunc cu noroi in medicii romani insa in cazul meu diagnosticul pus de doua clinici diferite mi-au dat viata peste cap vro 2 luni de zile. Incompetenta, indiferenta si lipsa de aparatura din RO va poate pune viata in pericol. Daca aveti posibilitate sa va tratati in strainatate mergeti cu incredere oriunde in afara de Romania Diagonsticul de papilom intraductal -obligatoriu operatie pus la IOB s-a dovedit a fi mastita. Dl Doctor emerit mare chirurg la IOB -a avut amabilitatea sa-mi de-a nr.de telf al asistentei sa ma programez la operatie...daca ma operam dupa indicatia lui pretioasa faceam septicemie si dadeam coltul ! Acum fac tratament cu un antibiotic f.puternic 15zile apoi merg la control (alte analize, RMN, etc) Si inca o explicatie pretioasa primita de la dl Dr Cevdet :Nu orice *celula atipica= tumoare /cancer ! Infectia e o celula atipica...creaza un dezeechilibru in organism, etc Sa le fie rusine...habar n-au pe ce lume traiesc, pun diagnostice de papilom/ carcinom/cancer, dar nu sunt in stare sa-ti faca un set de analize complete la sange.Unii medici n-au auzit de marcari tumorali. Platim CAS doar in folosul SISTEMULUI !eu una n-am intalnit om multumit /tratat cum trebuie in Ro. Cand i-am cerut medicului de familie un sfat -ma trimis la Fundeni!mergi acolo ca te rezolva ei..halal rezolvare Legal avem dreptul anual la un set de analize complete...insa trebuie sa le cersesti **de parca le-ar plati din buzunarul propriu Dupa ultimile stiri cu scandalul retetelor false, etc Mie scarba de tot sistemul sanitar romanesc, DOCTORI/ FARMACISTI = OAMENI DE NIMIK ! mie jena ca (sunt chimist ) si inevitabil ma lovesc de ei zilnic Sanatate si pupici |
|
Papilom intraductal |
28-09-2012, 22:14:36 de către RaulDuke
IDRA_S, pui problema putin aiurea, inca de la inceput, cel putin in zona asteptarii ca eu sa te "motivez" sa te operezi. nu imi doresc sa fac acest lucru, cu atat mai putin "in tara". nici nu inteleg de ce as incerca sa te conving sa te operezi in tara. eu doar discut cu tine faptele si datele mai mult sau mai putin oficiale pe care le-ai primit de la medici pana acum.in orice caz, ultima ta postare cu rezultatul scris de tine vine la sfarsit cu o recomandare EXACT de tipul aceleia pe care ti-am facut-o si eu in postarea mea anterioara, la punctul numarul 2 (poate nu ai citit-o, dai putin mai sus si revezi-o, te rog!), respectiv: E NEVOIE DE O BIOPSIE DIN TUMORETA DIN SANUL TAU. la asta se refera expresia "verificare histopatologica". trebuie sa intelegi ca E POSIBIL sa ai cancer, iar asta nu se poate verifica/diagnostica decat prin prelevarea unei bucati de tesut, de exemplu prin taierea unei mici bucatele, sau altfel chiar prin scoaterea acestei mici tumori in intregime de acolo. inteleg ca esti suparata pe medicul tau chirurg ca nu ti-a dat explicatii, dar el nu a putut sa-ti propuna decat ce are si ce stie si el sa faca pe acolo pe unde lucreaza el, cu mijloacele restranse pe care le are. daca ai putea sa reproduci exact CE TIP de operatie ti-a propus, as putea sa-ti spun mai multe despre daca e rezonabil ce ti-a propus sau nu. in schimb inainte de orice eventuala operatie se poate recurge la o BIOPSIE cu un ac GROS, care sa preleveze niste sau un mic cilindru din tumoarea respectiva, fara sa fie excizata nicio portiune din san. totusi de cele mai multe ori trebuie sa cumperi tu singura acest ac si sa te duci cu el la un chirurg sau chiar la un specialist de radiologie interventionala care sa stie sa il foloseasca. despre in/afara din tara, asta devine 100% decizia ta. daca ai bani foarte multi, de genul conturi de zeci sau chiar sute de mii de euro care doar stau de geaba, sau daca ai o asigurare medicala intr-o tara din vest, a recurge la tratament/consultatii in strainatate este perfect rezonabil. altfel chiar si sa faci totul pe banii tai in mediul privat, tot in romania, oricum iti garanteaza o comunicare si conditii asa cum vrei tu, practic, desi la un pret mult mai mare, a tuturor gesturilor necesare. ca atare omeneste oricum esti tratata, si in sistemul public, doar ca nu asa cum vrei tu sau cum esti tratat "in strainatate", dar asta se intampla doar pentru ca in strainatate fiecare gest medical are un pret enorm fata de ce se intampla la noi, iar la noi mai toti medicii care fac ceva, au la usa lor un card foarte mare de oameni care nu numai ca "sar cu plicul", dar mai si stau drepti si nu pun intrebari obositoare, caci stiu ca nu au oricum alta varianta. deci daca tu ai, medicului respectiv nu o sa-i pese prea tare de asta, pentru ca "clientela" oricum are, chiar in regimul acela "inuman" in care lucreaza. eu zic sa lasi la oparte grija de bani si de "moralitate" si de ce e corect sau uman sau de juramantul lui hipocrate, si sa te preocupi foarte repede si de o maniera coerenta de ce trebuie facut ca sa-ti asiguri sanatatea! concluzie: FA UN CONSULT ONCOLOGIC si asigura-ti o biopsie (deci valabila si o mica rezectie a unei portiuni a sanului), cat mai repede ! unde si la cine mergi, ramane datoria ta sa afli, eu nu pot face mai nimic aici. |
|
Papilom intraductal |
28-09-2012, 20:51:49 de către IDRA_S
Din nou hello..Am revenit cu vesti noi..nu neaparat bune :( Am facut examenul sceretiei la IOB -cat si la Medlife..rezultatul suna asa:(sursa Medlife Citologie secretie mamara San drept: 3 lame colorate MGG: - substanta de fond (material proteic fin granular si hematii) - celule epiteliale ductale grupate in placarde bi si tridimensionale, focal cu aspect molar si pseudopapilar, cu celule cu moderate si focal severe atipii nucleare (nuclei aglomerati, suprapusi, cu raport inversat nucleu:citoplasma in favoarea nucleului, cromatina grunjoasa, nucleoli proeminenti si margini nucleare neregulate) Concluzie: Frotiu cu atipii citologice moderate si focal severe. Nota. Se recomanda investigatii clinice si imagistice suplimentare si verificare histopatologica) IOB -doar papilom intraductal...nu pot citi restul /scris de mana indiscifrabil/ medicul chirug (nu vreau sa dau nume )recomanda operatie ``trebuie sa taiem uite asa si asa sa vedem ce-i acolo.. `` IN REST nici o alta explicatie ! Acum sa vedem ce-mi recomanda dl ``Raul Duke `?? sa ma operez sau nu??? si daca da /ce chirurg imi recomandati ?? pentru ca in nici un caz nu ma voi duce si a treia oara la acelasi medic/doctor necioplit. In primul rand sunt om si vreau sa fiu tratata omeneste... Stiu ca traim in secolul *xx..insa unii doctorii n-au auzit de respect, de juramintul lui Hipocrate nici vorba :( Sincer Mie mila de ei...cika-s oameni invatati/cititi si rascititi dar nu-s in stare sa-ti explice un diagnostic Banuesc ca in sinea lor...abia dupa ce numara banii din plic le revine memoria..si li se deblocheaza maxilarul! Nu spun ca sunt contra *plicului* insa pina acum dumnealui (dr meu) n-a facut nimik sa merite un gest de admiratie daramite *mult ravnitul plic* Era de la sine inteles ca In situatia mea...la nici 40de ani voi da oricat numai sa ma trateze ca la carte...dar si iar dar. Acu astept sa ma motivati...sa vad cum m-ar convinge dl* Raul Duke..sa fac operatia in tara. Mentionez ca am trimis analizele /rezultatele in strainatate si m-au programat sa repet analizele saptamina viitoare(in principu si dlor mi-au transmis ca se recomanda operatie) Astept ganduri bune de la voi... Multa Sanatate tuturor |
|
Papilom intraductal |
16-09-2012, 20:51:44 de către Florik
salut nu te speria de scurgere trebuie sa faci neaparat o biopsie nu este dureroasa asa, te inteapa cu un ac si trage in seringa lichid.Eu iti vorbesc din experienta sunt operata la sani dar nu a fost de natura canceroasa am urmat si tratament cu antibiotice si am mers la un oncolog.In prezent fac control regulat la sani avand si o mastoza fibrokistica.Am uitat sa mentionez sunt operata din 1996 la timisoara, nu te speria fi optimista asa este cand descoperi te speri dar trebuie sa te aduni is sa lupti. |