Ultimele comentarii pe forum
SUBIECT | COMENTARIU | |
Daca un marker tumoral creste inseamna ca boala incepe sa recidiveze? |
00:00:00 de către cristinela Buna ziua! Am si eu o problema:am un chist pe ovarul stang de circa 45, de aproximativ un an.In urma tratamentului nu s-a micsorat, iar medicul ginecolog mi-a recomandat interventie chirurgicala.Anul trecut am facut CA 125 si mi-a iesit 22, anul acesta am repetat-o si mi-a iesit 43. Exista vreun motiv de ingrijorare, ar putea fi cancer? Va rog frumos daca poate sa imi raspunda cineva.Multumesc. |
|
00:00:00 de către mariap Sincere CONDOLEANTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi pare tare rau de pierderea ta!! Cuvintele sunt de prisos in aceste situatii. Mama mea este chiar bine. I-a scazut foarte mult valoare markerului: de la 600, inainte de operatie, la 92, dupa a patra serie de chimioterapie. Va urma a doua operatie.... Cat despre profesorul Balanescu, ma gandesc ca dansul are foarte multi pacienti, probabil ca asta este un motiv pentru care a uitat, dar noi suntem foarte multumite de dansul. Inca o data imi pare tare rau pentru pierderea ta. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! |
|
00:00:00 de către carmuti buna ziua am revenit cu comentariu dar cu durere in suflet sunt fata d nei cu care ai vorbit mama mea s a prapadit pe data de 02022008 nu am mai putut face nimic am incercat dar fara speranta in ceea ce priveste prof balanescu noua personal ne a lasat o amintire oribila i am dat bani si dupa 2 zile nu mai stia cine este oricum cind apare ascita nu mai exista speranta asa mi a spus prof la care am avut o internata 3 sapt .mama ta ce face cum se simte ?va doresc multa sanatate si tot binele din lume |
|
00:00:00 de către mariap Medicamentul se numeste Taxol-Cisplatin. |
|
00:00:00 de către carmuti iti multumesc pt raspuns il asteptam cu nerabdare vreau sa te rog sa mi spui si mie cum se numeste med pe care il face mama ta pt ca am vazut pe net ca sunt diverse |
|
00:00:00 de către mariap Va pot spune ca si dr Georgescu este unul dintre cei mai buni in chimioterapie din spitalul Fundeni. Pe mama chiar astazi am internat-o pentru a treia sedinta. Este foarte adevarat ca, conditiile din spital sunt mizere, dar nu mai conteaza. In ceea ce priveste carnea, mama nu a mai mancata asa ceva de cand a aflat de boala si se simte bine. De asemenea, bea sucuri din morcov si sfecla, proaspat, facut in casa. Mai mananca foarte multe legume, salata ( cea de varza am auzit ca este foarte buna ) si foarte rar cate un iaurt. |
|
00:00:00 de către carmuti maria de citostatice naturale ce parere ai?prietena mea care are un cancer operabil colon stadiul 4 a facut citostatice 6 luni dupa care a inceput trat cu citos naturale de la otv dr moararu si se simte excelent nu maninca carne bea sucuri de leg si fructe maninca numai cruditati iar carnea ei este ciupearca si multumeste lui DUMNEZEU merge pe al 2 an si se simte foarte bine tu ce parere ai??? mama ta maninca carne in timpul citos am auzit ca nu ai voie lactate in sapt cind le faci ce imi poti spune mami tau ce manca???????/daca ai timp astept rasp tau si miine ma duc sa ma internez ma duc la spitalul municipal pt ca am o cunostinta un prof care ma trateaza bine din toate punctele de vedere adica rezerva asis personala la rezerva e o camera vip dar se plateste si merita si in plus spitalul este aproape de casa si pot venii fetele mele am si eu 2 fete una de 42 ani si una de 44 ani care sunt la fel de bune ca si tine stau tot timpul linga miine se intereseaza si nu stiu cum sa ma mai faca sa uit de boala asta cumplita va pup si sanatate mamei tale ii doresc din tot sufletul |
|
00:00:00 de către carmuti maria eu am fost la prof martia trecuta si m a trimis sa imi fac ca 125 la victor babes eu deja il facusem pe 1 noiembrie si val era 23 drumul a fost destul de incurcat ti am explicat am facut miercurea trecuta ca la medsana pt ca vrioam sa il compar cu cel facut anterior si dupa cum ti am spus e 89 l am sunat pe prof si i am spus val si mi a spus ca este foarte mare si s a merg la dr georgescu la oncologie pt citostatice dupa care s a vin la el sa vada daca au raspuns la trat si sa fac operatie eu acum am fost la sp municipal si miine ma internez pt terapie ce vreau sa te rog ce fel de citostatice face mama ta cum se numesc si cum le suporta pt ca nu stiu nimic va doresc multa sanatate astept raspuns de la voi va multumesc din inima |
|
00:00:00 de către mariap Si la Victor Babes este ok. Va spun din propria experienta. Dar domnul profesor nu v-a trimis la Victor Babes? Daca da, din punctul meu de vedere ar fi trebuit sa megeti acolo. Stiti cum este.... |
|
00:00:00 de către carmuti scuza ma la medsana am fost pt a face analiza ca ca am inteles ca este cel mai bun laborator din bucuresti????????????? |
|
00:00:00 de către mariap Mama are 53 de ani si face 6 sedinte de chimioterapie, la 21 zile diferenta. |
|
00:00:00 de către carmuti buna dimineata prof balanescu mi a spus ca val CA 89 este foarte mare si trebuie sa fac chimioterapie eu am fost operata cu 13 ani in urma de fibrom uterin iar acum de 4 luni fac acita am facut tot felul de investigatii si se pare ca ascita e de la ovar desi au fost scoase vreau sa te intreb mama ta ce virsta are eu am 61 ani si cit timp trbuie sa faca citostatice si la ce interval de timp iti multumesc |
|
00:00:00 de către mariap Buna dimineata. Pentru chimioterapie Mama este internata la Fundeni, la institutul Oncologic. Suporta destul de bine fata de ceilalti pacienti. Iar din cate stiu nu se fac aceste tratamente in spitale particulare, ci numai in cele de stat. Dar Dvs. ce problema aveti? Vad ca valoarea la CA 125 a iesit destul de mica. Si de ce ati mers la Medsana? |
|
00:00:00 de către carmuti buna seara a m revenit sa va spun ce am facut am fost la prof balanescu am facut vizita si mi a dat sa fac ca 125 l am facut la medsana si rezultatul a fost 89 l am sunat pe prof si mi a spus sa merg la oncologie pt a ince chimioterapia ce vreau sa va intreb mama dumneavoastra unde a facut sedintele de chimioterapie??a fost internata au raspuns la tratament cum s a simtit ???si cum se simte in prezent ??astept un semn de la dvs sa stiu ce sa fac eu prefer o clinica privata pt a putea sa ramin internata pe accea perioada dar nu prea am prea multe informatii poate ma ajutati dvs va urez multa sanatate dvs si mamei |
|
00:00:00 de către mariap VA doresc un Craciun Fericit si multa sanatate si astept un semn de la Dvs. sa imi spuneti ce ati facut. |
|
00:00:00 de către mariap In ceea ce priveste spitalul, am avut de ales intre Fundeni si Victor Babes si am optat pentru a doua, deoarece m-am gandit macar atata lucru sa mai fac pentru ea. Operatia a costat 2400 euro si spitalizarea 75 euro/zi, dar credeti-ma merita toti banii din lume. A stat la reanimare 3 zile, timp in care minut de minut o asistenta a fost cu ea. Au cele mai bune medicamente iar oamenii sunt extarordinari de amabili fara sa le mai dai si alti bani. Ba din contra, daca incerci sa dai cuiva te refuza cu vehementa, in asa fel incat te simti si prost ca ai incercat. |
|
00:00:00 de către mariap Buna ziua. Cei 4 litri de ascita au fost evacuati in timpul operatiei, iar dupa, timp de 7 zile a avut drena deoarece lichidul tot mai curgea. Din cate stiu si din cate am vazut si la prof Balanescu, punctia nu este o solutie deoarece lichidul se va forma din nou. In Ianuarie dupa a treia sedinta va face o ecografie abdominala si de abia atunci vom stii sigur daca a mai facut lichid. Oricum, din cate mi-a spus profesorul este posibil sa faca din nou ascita deoarece nu i s-a scos tot. |
|
00:00:00 de către carmuti iti multumesc din suflet imediat dupa sarbatori sun la prof sunt disperata mai imi permit sa te intreb ceva tu ai spus ca mama ta a avut 4 litri de lichid cum a fost evacuat lichidul post operator prin paracenteza??nu stii acum daca s a mai format si ce mai vroiam sa te intreb de ce a fost operata intr o clinica privata asa ai dorit tu si daca poti sa imi spui si mie pretul pt ca daca stau si ma gandesc e mai bine asa eu am fost internata la 2 spitale din buc unde am dat in 2 luni foatre multi bani la doctori si mare lucru nu am aflat ba mai mult am fost chiar mintita ca voi face laparoscopie pt a vedea daca tumora e peritoneala si dupa ce am platit un pat in sectia de chirurgie 4 milioane am platit o spaga mi s a spus ca nu se poate face laparoscopie pt ca avind lichid se poate face peritonita si voi muri in dureri grosnice e foatre trist dar adevarat pt asta imi comvine intr o clinica privata .acum te las iti doresc sarbatori fericite si multa multa sanatate tie si fam tale te sarut din suflet si sa ai parte de tot binele din lume tu si fam ta |
|
00:00:00 de către mariap Profesorul Balanescu este un om minunat, vi-l recomandat din tot sufletul. Are cabinet particular numar de tel: 021/211.76.13. Incercati sa sunati dupa ora 11:00. Iar clinica particulara unde a operat-o pe mama se numeste Victor Babes. Daca va mai pot ajuta cu ceva, va rog sa nu ezitati. Si eu am fost disperata si inca sunt. Numai Dumnezeu stie ce sanse mai sunt. Va doresc multa sanatate. |
|
00:00:00 de către mariap Din pacate exista si varianta in care tumoara sa nu se stranga si atunci sansele ei sunt minime. Chimioterapia o suporta grau in sensul ca o dor toate organele si oasele din organism. Are stari de greata......In ceea ce priveste ascita, nu stim deoacamdata, cert este ca dupa a treia sedinta, probabil ca va face si o ecografie abdominala si markerul CA 125. |
|
00:00:00 de către mariap Buna seara. Mama a fost operata de cancer la ovar. Datorita faptului ca avut 4 litri de ascita, nu s-au putut vedea organele genitale deci initial nu s-a stiut despre ce este vorba. Profesorul Balanescu, insa a spus de la bun inceput ca poate fii cancer de ovar sau endometru. La operatie s-a confirmat ca este de ovar, insa din pacate este in stadiul 3C cu metastaze la epiplon, peretii vezicii urinare si vase importante de sange. Dupa cele 6 sedinte de chimioterapie urmeaza sa fie operata din nou. |
|
00:00:00 de către carmuti iti multumesc din suflet spune mi mama ta de ce a fost operata si ce i a spus medicul???????mai face ascita ??ce tratament a urmat dupa operatie? unde il pot gasii pe prof are un cabinet privat pt ca la fundeni e mai greu daca poti sa mi spui ca am inteles ca mama ta a fost operata la o clinica privata care?a doua operatie cind v a fi cum suporta terapia iti doresc multa sanatate tie si mamei tale astept raspuns |
|
00:00:00 de către mariap Buna ziua. Va ajut cu cea mai mare placere. Se numeste profesorul Ion Balanescu - il gasiti la Fundeni, la Institul de Oncologie. Mama mea se simt bine, a facut doua sedinte de chimioterapie si dupa inca 4 trebuie operata din nou. Daca aveti nevoie si de alte informatii va stau la dispozitie. Sanatate multa. |
|
00:00:00 de către carmuti te rog din suflet spune mi cine a operar o pe mama ta si cum se mai simte si eu ma comfrunt cu aceeasi situatie operata de 13 ani histrectomie totala iar acum am descoperit ascita in cantitate mare am facut toate investigatiile de 2 luni si nu mi au gasit nimik 2 tomografii marcari toti cu val normale endoscopie ecografie transvaginala colonoscopie toate normale in final am primit diag carcinomaroza peritoneala doar ca lichidul era exudat va rog nu stiu ce sa fac unde sa ma adresez sunt disperata nu stiu ce sa fac cer ajutor va multumesc |
|
00:00:00 de către mariap Buna ziua. Ati descris mai sus exact ceea ce simt. De cca trei saptamani de cand am aflat de boala, parca traiesc un vis urat din care, efectiv, nu ma pot trezi. Am auzit in trecut de asemenea situatii si ma gandeam ca niciodata nu mi se poate intampla mie. Si uite!!! Se poate!! Nici mamei mele nu ii vine sa creada chiar si acum dupa operatie. Sper din tot sufletul sa se faca bine. Ma gandeam ca poate in urma tratamentului nu mai este nevoie de o a doua interventie. Ea inca nu stie de acest aspect. Am vrut sa o menajez ca sa se recupera dupa operatie. Va urez multa sanatate la toti. |
|
00:00:00 de către dr i.f. Este greu de precizat cum va raspunde la tratament si care va fi rezultatul dupa a doua interventie. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Cunosc disperarea pe care o simtiti, stiu cum este, ai senzatia ca e un vis urat, din care iti dai seama totusi ca nu te poti trezi (de fapt, nu poate fi descrisa in cuvinte). Tot ce ramane de facut este infruntarea realitatii si incercarea de a ajuta parintele sa treaca mai usor prin aceste necazuri. Incercati sa fiti optimista, ca mama dvs sa gasesca puterea de a lupta cu boala. Ea este pionul principal, trebuie sa lupte si dvs trebuie sa o sustineti! Dar Dumnezeu e mare si poate o sa va ajute sa va treziti din acest vis urat....pe mine m-a ajutat. Multa, multa sanatate!!! |
|
00:00:00 de către mariap A operat-o un profesor de la Fundeni la o clinica particulara particulara din Bucuresti. Din cate am inteles a fost un cancer de ovar cu explozie in abdomen. S-a scos cca trei sferturi din tumoare. Va urma tratament - chimioterapie dupa care va urma a doua interventie chirurgicala. Sunt disperata!!!!!!!!!!!!!! Ma rog la Dumnezeu sa fie bine. Am inteles ca se poate sa nu raspunda la tratament.... |
|
00:00:00 de către mariap Buna seara. Multumesc pentu raspuns. Mama a fost operata Miercuri si a stat la reanimare pana aseara. |
|
00:00:00 de către mariap Buna seara. Multumesc pentu raspuns. Mama a fost operata Miercuri si a stat la reanimare pana aseara. |
|
00:00:00 de către dr i.f. Draga mariap, din pacate prezenta lichidului de ascita in abdomen complica foarte mult lucrurile, conferind acestei situatii o gravitate crescuta. La ecografie nu s-a mai vazut nimic in neregula, in afara de lichid? CA 125 creste in tumori ovariene sau endometriale si nu numai (poate creste si in tumori gastrointestinale). Ceea ce aveti de facut acum este sa asteptati rezultatul biopsiei si sa aveti un medic care sa coordoneze investigatiile ce urmeaza a fi facute pentru stabilirea diagnosticului si a deciziei de tratament. Va doresc multa sanatate si foarte multa putere si mamei si dvs si daca mai aflati ceva si va pot ajuta cu ceva (fie chiar si un sfat) puteti scrie tot aici; astept vesti de la dvs. Numai bine! |
|
00:00:00 de către mariap Buna ziua! Va rog sa ma ajuti si pe mine cu urmatorul lucru. Mama mea a fost la doua ecografii abdominale iar rezultatul a fost acelasi la ambele, si anume cantitate importanta de lichid in abdomen ( ascita ). Datorita gravitati situatiei, am fost la insititul Oncologic Fundeni iar de acolo a fost trimisa sa faca cei doi markeri CA 19-9 si 125. Primul a iesit 0, insa CA 125 a iesit >600, dupa care a urmat un chiuretaj biopsic la care asteptam rezulatatele. Ma poate ajuta cineva cu informatii...? A mai trecut cineva prin asa ceva? Va rog sa ma ajutati! Multumesc. |
|
00:00:00 de către mariap Buna ziua! Va rog sa ma ajuti si pe mine cu urmatorul lucru. Mama mea a fost la doua ecografii abdominale iar rezultatul a fost acelasi la ambele, si anume cantitate importanta de lichid in abdomen ( ascita ). Datorita gravitati situatiei, am fost la insititul Oncologic Fundeni iar de acolo a fost trimisa sa faca cei doi markeri CA 19-9 si 125. Primul a iesit 0, insa CA 125 a iesit >600, dupa care a urmat un chiuretaj biopsic la care asteptam rezulatatele. Ma poate ajuta cineva cu informatii...? A mai trecut cineva prin asa ceva? Va rog sa ma ajutati! Multumesc. |
|
00:00:00 de către dr i.f. Ar fi fost interesant de stiut si ce valoare aveati inainte de operatie, daca boala a evoluat cu cresterea acestui marker sau nu. Pentru ca daca CA 125 nu a fost crescut nici inainte, e posibil sa nu obtinem prea multe relatii prin dozarea acestuia. Va mai spun inca o data ca valoarea este cat se poate de normala si nu cred ca ar exista vreo problema. Probabil acelasi lucru il va spune si medicul dvs pe care va recomand sa-l consultati pentru linistea dvs. Numai bine! |
|
00:00:00 de către larisa_ionescu Va multumesc frumos pentru raspuns. Va raspund la intrebare: inainte de operatie nu mi s-a recoltat CA 125, iar dupa operatie, dupa efectuarea tratamentului citostatic am efectuat acest marker anual, iar valorile au fost, in ordinea recoltarii: 6,23 1,86 5,72. Va multumesc inca odata. |
|
00:00:00 de către dr i.f. La valoarea CA 125 pe care o aveti si care este in limite normale, nu se poate afirma cu certitudine ca e vorba de o recidiva, mai ales avand in vedere ca rezultatele analizarii markerilor tumorali in sange pot varia si de la o zi la alta, ca de altfel orice parametru pe care il examinam. De ce am spus ca "nu se poate afirma cu certitudine" este tocmai pentru ca exista posibilitatea ca unele persoane sa nu prezinte cresteri semnificative ale markerilor tumorali chiar daca au un proces tumoral ce ar fi trebuit sa determine cresterea acelor markeri. De aceea trebuie sa fim atenti in interpretarea acestor valori. Intrebarea mea este daca vi s-a recoltat CA 125 inainte sau dupa operatie si daca ati avut valori peste limita normala? Cel mai bine este sa va sfatuiti cu medicul curant (oncolog sau chirurg) care va stie evolutia, desi parerea mea este ca nu trebuie sa va faceti griji de valoarea obtinuta. Oricum analiza o puteti face la intervale mai mici de un an pentru a urmari evolutia valorilor. Va doresc multa sanatate si optimism! |
|
fibroadenom mamar si contraceptive |
00:00:00 de către eu&eu
Subiect: fibroadenom mamar si contraceptive
salut.sa stii k si eu am fost doagnostikta cu fibroadenom mamar ink de anul trecut. de atunci am toto fct ecogr mamare si nu a crescut. dr insista sa ma operez, dar nu vreau asa ceva. mie dr mi a zis sa nu mai iau anticoncept.........tratamente am tot incerkt dar fara nici un rezultat. asa k tot ce imi ramane e sa sper.:(. luna asta am iarasi control.....iti urez succes, |
|
endometrioza |
05-11-2013, 20:16:05 de către anaisac
Subiect: endometrioza
Buna seara!stie cnv cum pot lua legatura cu "naturafood"??ma intereseaza tratamentul ei naturist.sau e altcineva care.l stie?va rog.am fost diagnosticata cu chist endometriozic 5 cm:( |
|
endometrioza |
30-10-2011, 12:25:56 de către RaulDuke
nu exista tratament "naturist" pentru endometrioza. defapt pentru orice boala reala, nu exista niciun tratament imaginar. |
|
endometrioza |
30-10-2011, 12:16:56 de către ancuta_b
Nu pentru bufeuri, am scapat de ele. Vreau un tratament naturist pentru endometrioza, de asta nu mai scap, din pacate. Treb sa o tin sub control cu anticonceptionale. As fi vrut sa renunt la pilule, pentru ca nu stiu ce efecte vor avea pe termen lung. |
|
endometrioza |
22-10-2011, 16:34:01 de către RaulDuke
un tratament naturist eficient pt ce ? pt bufeuri ? mai ai ? |
|
endometrioza |
22-10-2011, 15:09:12 de către ancuta_b
Buna ziua, Si eu am fost diagnosticata cu endometrioza acum un an. M-am dus la un control de rutina si mi-au descoperit un chist ovarian de 5 cm pentru care m-am operat la parascopic. Dupa operatie am urmat tratamentul cu Diphereline (o injectie de 11, 25) si astfel timp de 6 luni nu am avut ciclu. Mentionez ca in perioada asta nu m-am ingrasit decat 1-2 kg maxim, iar singurele efecte secundare neplacute au fost bufeurile. Intr-adevar ajunsesera suparatoare la un moment dat, in sensul ca nici nu ieseam bine din dus, ca eram uda toata, insa nu trebuie sa va speriati, sunt suportabile. Imediat dupa Diphereline, la prima menstruatie doctorul mi-a recomandat contraceptive Diane 35. Desi pana acum ma simt ok, nu prea sunt impacata cu gandul cava trebui sa inghit tot timpul pastilele astea. Nu stiu ce efecte vor avea pe termen lung. M-ar interesa si pe mine un tratament naturist eficient. Multumesc. |
|
endometrioza |
04-09-2011, 12:26:59 de către RaulDuke
intrebarea ta nu prea e inteligibila... imi pare rau. bebe dupa menopauza ? la ce te referi.ma tem ca pentru a primi macar o incercare de raspuns trebuie sa faci 2 lucruri: 1 - sa REFORMULEZI (dar mai intai sa-ti clarifici tu insati care ti-e dilema); 2 - sa postezi intrebarea pe un topic legat de asemenea probleme. aici e un topic despre CANCER. problemele tale, slava Domnului, nu au nici o legatura cu asa ceva! mult noroc ! |
|
endometrioza |
02-09-2011, 22:07:58 de către E-Andra
Buna! Sunt operata de 2saptamani de chist ovarian endometriozic, iar in timpul operatiei la biopsie am descoperit ca am boala numita endometrioza.Din octombrie 2011 intru 4luni la menopauza ca sa imi regleze celulele din menstruatie.Stie cineva daca este obligatoriu sa fac un bebe dupa menopauza ca am auzit ca boala recidiveaza?Contact sexual pot sa am dupa 2saptamani?Va multumesc mult! |
|
endometrioza |
20-02-2011, 12:22:38 de către nicolica
am fost diacnosticata cu chist endometric singurul tratament operatia eu nu vreau copil trebuie sa ma operez? am 37 de ani si o fetita de 14 ani |
|
endometrioza |
10-03-2010, 20:31:49 de către lumideea
cat de exacta este analiza CA125 in privinta endometriozei? eu stiu ca este o analiza ptr cancer ovarian. poate aceasta analiza sa arate in ce stadiu este endometrioza? de exemplu eu stiam ca am numai pe vezica urinara dar la ecografie a aparut si pe artera iliaca langa colon. medicul mi-a spus ca este aceeasi masa tumorala ca pe vezica, deci endometrioza. in ultimul timp apar contractii in tot abdomenul. cum se inmulteste? cum migreaza? eu nu mai am ciclu(histerectomie totala cu conservarea anexelor). poate cineva sa ma ajute cu un raspuns. ? multumesc celor care mi-au raspuns pana acum si multumesc celor care imi vor raspunde |
|
endometrioza |
03-10-2009, 15:45:44 de către naturafood
Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema.Endometrioza, 2 operatii.Mi s-a prescris tratamentul cu diphereline, dar am refuzat categoric datorita reactiilor secundare, mai ales ca nu mi se garanta 100%vindecarea.Am inceput sa caut tot felul de tratamente naturiste, sa ma documentez si sa obtin cat mai multe informatii despre plantele medicinale.Intr-un final, am gasit o combinatie de plante in amestec cu miere de salcam/tei si am preparat un fel de sirop.Dupa o luna de tratament, m-am dus din nou la control.Chistul endometriozic, s-a retras de la 5,4 cm la 1 cm.Am continuat tratamentul, iar acum ma simt foarte bine.Merg periodic la control, iar totul e in regula.Am un an de cand fac acest tratament, si ma simt fiarte bine, nu au mai aparut chisturi.Daca doriti sa il incercati, ma puteti contacta ---.Sanatate ! |
|
endometrioza |
21-04-2009, 22:02:41 de către mikaela1
buna,Si eu am endometrioza, stadiul 4, doua operatii una deschisa si urmatoarea laparoscopica, dureri ingrozitoare inainte dupa si intre cicluri. De o jumatate de an ma tratez cu propolis, o pastilutza pe zi, eu il iau de la Forever aloe, dar poate fi gasit la orice plafar. Am inforamtia asta de pe net de la o pacienta cu endometrioza. Va doresc multa sanatate. |
|
endometrioza |
23-01-2009, 12:30:29 de către nelimar
am endometrioza de vreo 6 ani si va pot spune ca am incercat tot ce era posibil ,dar nimic nu a dat rezultatele sperate in afara de medicamentele pe care le iau i fiecare luna de atitia ani si anume Duphaston si Zaldiar(pe ultimul il iau doar la ciclu finndca cind am dureri mari)este o boala destul de grava si trebuie tratata ca atare. eu nu am tratat-o asa si uite ca saptamina viitoare ma duc la operatie fiindca markerul de ovare a crescut prea mult si trebuie sa-mi faca histerectomie. asa ca mergeti la medic si insistati asupra tratamentului fiindca el e cel mai in masura sa va faca o schema de tratament si nu va bazati doar pe ceaiuri si pe tratamente naturiste. sint bune si aste a,dar atunci cind totul e cit de cit sub control si nicidecum sa inlocuiasca tratamentul de baza,fiindca endometrioza recidiveaza si chiar daca zici ca te simti bine ,nbu e deloc asa si te trezesti ca de la stadiul I ai ajuns la stadiul 4 ( ca mine) si urmeaza histerectomia. multa sanatate si grija multa |
|
endometrioza |
00:00:00 de către anna.m
Lumideea,Colega mea se confrunta cu aceasta boala si din aceasta cauza nu reuseste sa ramana insarcinata. A fost si operata acum 2 ani, dar boala recidiveaza. A gasit un tratament naturist, o combinatie de ceaiuri, prin care se poate tine endometrioza sub control, adica sa nu mai evolueze si sunt eliminate durerile. Daca vrei sa incerci, combinatia e urmatoarea : urzica moarta alba,coada soricelului,cretisoara, dragaica(sanziene), galbenele, naprasnic. Se face infuzie din amestecul de plante (se pune din fiecare ceai atat cat prinzi in trei degete), din care se beau 3 cani/zi , timp de 3 luni. Tratamentul e indelungat si se reia pe parcursul anului cat mai mult timp, sau la nevoie. Colega mea se simte foarte bine, i s-a reglat si ciclul menstrual si spera sa reuseasca sa fie mamica. Iti doresc multa sanatate si o gandire pozitiva ! Un mental pozitiv inseamna mult !! Doamne ajuta ! |
|
endometrioza |
00:00:00 de către Lara
Lumideea, nu te-ai operat degeaba. Endometrioza nu poate fi diagnosticata clar decat prin operatie. Pot sa zic, bine ca te-ai operat ca ai aflat ce ai intr-adevar. Din pacate, nu poate fi tratata efectiv, dar medicii au la-ndemana mai multe metode de tratament pe care ti le pot recomanda, dar nu este nici una garantata. Cu toate ca nimeni nu are un raspuns clar pentru tine, un medic trebuie sa adapteze tratamentul recomandat simptomelor tale, cu toate ca nu se vindeca, starea ta poate fi ameliorata in timp. Bafta! |
|
Tarceva - rezultate? |
30-05-2014, 19:17:14 de către mihaelaandreea
Subiect: Tarceva - rezultate?
Marton, nu sm retinut ce tip de neoplasm ai?.Cu greata vad ca ne descurcam bine, acum i-a dat metroclopamid ptr ca tata era de parere ca Osteronul il constipa..dar se pare ca si de la metro avem aceeasi problema.Ptr constipatiesi nu numai) i-am luat ceai Hyper tum, dar se pare ca fara o microclisma nu scapa, ptr ca iise pune efetiv un dop si numai poate iesi afara...acum am inceput sa ii dau suc de Noni dimineata 30 ml, sper sa nu interfereze cu injectiile Clexane ptr coagularea sangelui.ieri a fost a 3 a zi dupa citostatice si a facut febra 38, 4 am sunat dr si ne a zis sa ii administram antibiotic augumentin si ciprionl, i-am dat doar augumentin ptr ca i-a scazut febra imediat dupa1 pastila de algocalmin, si continuam pana la 5 zile cu augumentinul.Multumesc si multa sanatate! |
|
Tarceva - rezultate? |
21-05-2014, 00:23:27 de către MARTON
Mihaela eu fac chimio cu sutent si din cate mia explicat doctora acest tratament da perioade de constipatie si perioade de diaree, lucruri pe care le patesc si eu, si cand am contipatie beau ceai de menta care ma ajuta in acele momente inclusiv cu burta care se intareste sau sunt balonat.Legat de analize eu nam avut niciodata probleme mari chiar daca fac acest tratament de cinci luni, din contra la mine cateodata imi sangereaza gingiile sau imi curge sange din nas. Pt greata la mine are efect telina cruda, asta am descoperito singur incercand dar nu recomand astfel de experimente. |
|
Tarceva - rezultate? |
20-05-2014, 21:31:48 de către mihaelaandreea
Buna biburuza! Multumesc ptr raspuns.Am sa iti las mesaj pe primat cu adresa mea de mail poate mai corespondam si acolo.Tatal tau a luat si supilimente natursite pe perioada chimioterapiei?Si daca da ce anume?Cum s-a simtit de la citostatice?Si tata a facut azi a 2-a tura de citostatic gemcitabina dar si acum la fel ca si prima data a avut hemoglobina mica 8.7 si inainte de citostatic a tb sa ii se administreze sange, 2 unitati..voi ati intampinat problema asta?Tata in schimb are unele probleme cu constipatia si am inteles ca si pastilele ptr greata accentueaza constipatia.Multumesc si va doresc multa sanante si putere tie si familiei tale! |
|
Tarceva - rezultate? |
19-05-2014, 15:30:27 de către bibiruza
Dieta, sa stiti ca nu tine la sange, mananca din toate cate putin in afara de carne de porc, isi ia tratamentul la timp, atmosfera din familie este buna, incercam sa-i tinem moralul ridicat, sunt aproape cat pot de el pentru ca locuiesc la 150 km distanta am ajuns sa fac naveta saptamanal, dar nu ma plang, facem naveta galati-bucuresti pentru citostatice, si nu s-a lasat de serviciu, chiar daca e pensionat lucreaza in continuare si tot timpul este in contact cu lume, discuta.Exista problema intr-adevar cu deranjatul la stomac tot timpul si tarceva a accentuat putin mai mult dar luam medicamente, ceaiuri si ce sa va mai spun nu ne-am pierdut credinta.Tot timpul ma rog sa fie bine macar cum e acum.Sanatate multa tuturor! |
|
Tarceva - rezultate? |
19-05-2014, 14:21:59 de către MARTON
FELICITARI pt rezultate BIBIRUZA si mai posteaza si dieta pe acre ai folosit-o pe timpul tratamentului pt a vedea si alti pacienti ce a ajutat la aceste rezultate excelente, chiar daca fiecare pacient reactionam diferit la tratament. |
|
Tarceva - rezultate? |
19-05-2014, 09:37:11 de către bibiruza
Buna Mihaela. -------------sunt multumita de tarceva, dupa 6 luni de tratament cu citostatic boala a intrat in regresie cu 75 la suta si speram ca dupa 6 luni de tarceva speram sa fie mai bn.Deocamdata nu avem reactii adverse grave, nu stiu ce sa zic ne rugam in continuare sa fie bine. (*modificat de admin) |
|
Tarceva - rezultate? |
16-05-2014, 08:59:52 de către AVELINA
Mihaela, iti las adresa mea de mail si o sa facem si schimb de nr de tel sa putem vorbi.------------(*modificat de admin) |
|
Tarceva - rezultate? |
15-05-2014, 18:45:47 de către mihaelaandreea
Draga Avelina Si Bibiruza cum as putea lua legatura cu voi ca sa mai vorbim despre acest subiet foarte trist..Si tatatl meu are aceeasi problemea cancer de pancreas cu metastaze in ficat si stomac.sapt aceasta a inceput gemzarul iar dr ne spunea si de optiunea cu tarceva, eu ii dau tatalui meu suc de sfecla rosie cu mar si morcov zilnic, si un amestec de banana cu kiwi si portocla la blender, si ocazional suc de mere.ce altceva sa ii mai dau?Cum a mai evoluat boala in cazul tatalui vostru?Multumesc si multa sanatate! |
|
Tarceva - rezultate? |
25-04-2014, 14:02:21 de către MARTON
MEDICUL meu mia zis prima data de grefruit si de sunatoare CA SUNT INTERZISE pe timpul tratamentului, sa mananc fara sare sau sa cumpar sare speciala din farmacie, cat mai putine condimente, si SA NU TIN REGIM, SA MANANC DIN TOATE GRUPELE ALIMENTARE INCLUSIV CARNE DE 2-3 ORI PE SAPTAMANA. |
|
Tarceva - rezultate? |
25-04-2014, 13:56:38 de către AVELINA
Este bine daca suporta tratamentul in paralel tarceva cu gemcitabina, tata nu a reusit sa mearga in paralele decat vreo 2-3 luni, din cate am inteles tarceva este ptr pancreas si gemcitabina ptr ficat.Eruptia apare dupa cateva zile de tratament si este un semn ca tratamentul are efect..arata ca varsatul de vant si nu e deloc placuta, sunt niste bubite care la tata au aparut pe piept, gat, fata si cap, dupa cateva zile se inroseste si pielea si are senzatia de arsura, unele bubite se sparg si curge sange.Sa nu se barbiereasca cand incep sa apara, il ustura rau de tot.Oncologul lui tata ia dat o crema cu care sa se unga sa mai calmeze mancarimea, arsura bubelor.Greata e inevitabila, dispare gustul mancarii si se usuca pielea pe membre.Tata a avut probleme si cu rinichii si atunci chiar are nevoie de hidratare, min 2l pe zi doar apa, eu cred ca e foarte bine ptre ca mai elimina din toxine...acum dupa 1an si 2 luni de tarceva incep sa apara cam toate reactiile adverse de pe instructiuni..nu e placut si e tot mai greu dar sincer nu stiu ce alternativa avem.Sa ii dati goji, ii creste imunitatea si il ajuta si ca tratament.Poate va spus medicul sa nu manance grefa, noi nu am stiut la inceput si i-am facut fresh cu gref, portocale si nu mai stiu ce fructe am pus stiu ca ia fost f rau si am sunat medicul, ne-a spus ca nu are voie, grefuitul anihileaza efectul tratamentului.Daca pot sa iti mai fiu de folos cu alte informatii poti sa imi scri si iti raspund cu mare drag.Multa sanatate tatalui tau si voua multa putere sa puteti trece cu bine si sa il puteti sustine. |
|
Tarceva - rezultate? |
25-04-2014, 13:51:33 de către MARTON
La anumite tratamente de chimio pot aparea eruptii, exeme, diaree, constipatie si consumul de apa este cam obligatorie pt hidratarea organismului si a pielii pt ca la mine mi se ususca si pielea din cauza tratamnetului si din cate cunosc prin transpiratie organismul isi mentine o temperatura constanta inclusiv creierul care daca se incalzeste poti intra in coma sau muri, si alt lucru ar fi eliminarea cu ajutorul apei a toxinelor din organism si din tratament. |
|
Tarceva - rezultate? |
25-04-2014, 13:05:10 de către bibiruza
Avelina, ma bucur pentru tatal tau.Asa si tatal meu are cancer la capul pancreasului cu metastaze la ficat.De maine va incepe tratamentul cu tarceva, facem chimio cu gemcitabina de la inceputul lunii decembrie 2013, se simte bine, mananca, este foarte activ, lucreaza in continuare dar avem o problema.Daca bea lichide cum este indicat imediat are probleme cu stomacul si trebuie sa fie in apropierea unei bai.Asa ca neavand prea multe informatii despre tarceva te rog sa-mi spui ce efecte adverse a avut tatal tau, ca in prospect scrie si de diaree severa si tare imi este teama.Doctorita oncolog i-a spus ca-i va aparea o eruptie pe fata, greata, voma..sunt asa de confuza.Sanatate multa in continuare si ma rog bunului Dumnezeu sa fie bine. |
|
Tarceva - rezultate? |
23-02-2014, 00:11:25 de către MARTON
Felicitari si multa sanatate tatalui SI MULTI ANI DEACUM INAINTE va doresc. Si eu mai postat aceste alimente pe care le consum alaturi de altele cum ar fi salate de cruditati ca sfecla morcov, telina, pastarnac, rodii si alte fructe si legume de culoare inchisa si cat timp leam consumat totul a fost excelent iar de circa 2 saptamani nu am mai mancat si efectele secundare sau facut aparitia cu repeziciune.Tocmai optimismul si buna dispozitie este un medicament in aceasta boala. |
|
Tarceva - rezultate? |
20-02-2014, 21:19:53 de către AVELINA
Am vazut ca scrie foarte putin despre tratamentul cu Tarceva si m-am gandit ca ar prinde bine sa mai incurajez persoanele care sunt in aceeasi situatie ca mine..In iunie 2012 am descoperit ca tata are cancer la pancreas cu metastaze la ficat de gradul IVa fost operat de fiere ca nu mai functiona si dupa 3 saptamani a inceput citostaticele cu gemcitabina si in acelasi timp am facut si dosar ptr tarceva.Dupa 6 luni s-a aprobat tratamentul si de un an face tratament cu Tarceva.Tumoarea a scazut la jumatate si metastazele nu s-au mai modificat.Cand se acumuleaza doza de toxicitate face pauza cateva zile dupa care reia tratamentul.Tata merge la munca zilnic, are o viata normala, tine regim alimentar si la 2 luni facem cate o cura..odata cu multa sfecla rosie cat rezista in combinatie cu mesele principale.A mancat multe goji in toate combinatiile posibile.Nu stiu daca doar Tarceva a facut minuni sau a ajutat si regimul si fructele ffff multe.(cel putin doua feluri de fructe pe zi, vara multe mere, struguri, prune..in fiecare zi mergea la piata si isi cumpara cate 1 kg din fiecare)Va doresc multa sanatatate si incredere.Am uitat sa spun ca tata este o persoana foarte pozitiva cu mult simt al umorului, cred ca si moralul lui a avut un efect important, a ignorat boala si reactiile adverse ale tratamentului.Daca va pot fi de folos., cu mare drag. |
|
Tarceva - rezultate? |
04-06-2010, 12:18:32 de către Louca Victoria
ella_gabriela, Condoleantele mele, imi pare sincer rau de o asa de mare pierdere, pentru ca mama este una si ne este asa de draga noua.Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Si Dumneazeu sa te intareasca si pe tine si toata familia ta. Nu mai am cuvinte. Offf. Si eu o sa trec prin asta.Imi cer mii de scuze ca te deranjesc si eu cu ale mele. Daca poti sa mai comunici , da-mi un semnal. |
|
Tarceva - rezultate? |
04-06-2010, 12:10:05 de către ella_gabriela
Am incercat in decembrie 2009, pentru ca pe 6 decembrie a picat la pat, (intrucat avea metastaze osoase si cervicale), sa accesez acest serviciu de ingrijire la domiciliu; din pacate totul se face prin doctorl curant (dosar pt tarceva, dosar pt ingrijire la domiciliul), tb asteptat aprobare...si asa mai departe, dar boala nu asteapta, asa ca toata luna decembrie am avut un asistent platit de noi care venea si ii punea perfuzii cu dexametozon, si inca ceva dar imi scapa acum denumirea, dar acestea doar pt dureri - pt ca erau cumplite in ultima perioada + plasturi, dar tot degeaba; Boala pana la urma isi urmeaza cursul..... iar pe 4 ianuarie am internat-o la o sectie de ingrijire paleatica, in spital judetean (bineinteles cu interventii), intrucat si eu m-am internat pt a naste si nu mai avea cine sa o supravegheze (cel putin o perioada), pe 5 ianuarie am nascut eu, iar pe 8 ianuarie din pacate s-a stins!!! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!! |
|
Tarceva - rezultate? |
04-06-2010, 12:00:05 de către ella_gabriela
buna ziua; imi pare rau ca nu am mai intrat de mult, dar din pacate mama mea a murit in ianuarie anul acesta (la 3 zile dupa ce am nascut!!!); specific ca tot ce am scris mai sus doar i-a prelungit viata mamei mele si i-a ameliorat din dureri; pentru acest lucru nu trebuie sa ne pierdem speranta; mama chiar a mai dus-o un an fata de cele pregonizate de medici; boala oricum e crancena, asa ca in final tot la deces se ajunge....timp de un an datorita acestui medicament viata mamei mele a fost mai buna, mai fara dureri, plina de bucurii (asta tb sa faceti voi, sa imbunatatiti viata celor dragi prin mici bucurii), si-a vazut si a doua fiica maritata, si-a vazut o nepotica, (din pacate copilul meu nu l-a cunoscut, dar asta este viata - Dumnezeu iti da ce-ti doresti foarte mult, dar iti si ia ceva foarte drag)!!!! Mult succes, la toti, si putere sa treceti peste toate incercarile vietii!!!! Va spune asta un om incercat din toate punctele de vedere foarte tare.....dar totusi optimist!! |
|
Tarceva - rezultate? |
03-06-2010, 12:56:03 de către Louca Victoria
Noi folosim de la Dr. Himovich ceaiuri : Tumorolles, Immunoforce, Pectoralis, Apoi sirop Noni pentru intarirea sistemului imunitar, cardilaj de rechin, couenzyme Q10, vitamine, oxigen boost 2 , astea sunt picaturi care le ia in apa de 3 /zi ceiuri de plante combinate.Si tot mai am de comandat. |
|
Tarceva - rezultate? |
03-06-2010, 12:40:28 de către Louca Victoria
spuneti-mi si mie,te rog pentru ca si mama mea are cancer pulmonar. Folosim si noi tot felul de produse naturiste, plus plasture fentamin ,dar de TARCEVA nu am auzit pana acum. Dupa cum vad e cu aprobare, dar si pe internet se pot cumpara. Ella_gabriela te rog mult spune-mi si mie ce ati mai facut. Eu as vrea sa gasesc un serviciu de assistenta medicala la domiciliu.Pentru ca doctora care a luat-o in evidenta e cam nepasatoare.Astept raspuns si multumesc foarte mult. |
|
Tarceva - rezultate? |
03-02-2010, 19:03:19 de către anamarial
ella_gabriela te rog mult poti sa-mi spui ce tratamente naturise a urmat mama ta, si mama mea are cancer pulmonar st 4 , face chimioterapie in asociatie cu tarceva am auzit o multitudine de variante de tratamente naturiste am optat pentru unele dar toata lumea recomanda altceva. |
|
Tarceva - rezultate? |
31-01-2009, 21:55:12 de către ella_gabriela
Buna ziua! Si mama mea a fost diagnosticata cu cancer pulmonar, cu multiple metastaze in coloana vertebrala, in noiembrie 2008 (sau cel putin atunci am aflat, noi, pt ca a incercat sa tina totul secret, si ia fost si usor sa faca lucrul acesta, intrucat era de 6 ani in Italia, noi vorbeam doar la telefon); Pe 7 octombrie s-a intors acasa (probabil trimisa de cei de acolo sa moara langa familie), si lua morfina de 100 mg; Avea o stare fizica foarte fragila si anemica. Nu stiam de unde sa incepem, daca se mai poate face ceva, cand am aflat, aveam diverse variante: iar prima a fost sa plecam la Bucresti la Spitalul Militar. Am plecat disperati intr-acolo, dar cu o speranta in suflet..., unde...din pacate.... mi s-a spus ca am venit prea tarziu; au urmat cateva tentative de tratamente naturiste, cobaltoterapie (ea oricum mai facuse si in Italiza asa ceva), si chimioterapie, combinate; iar in decembrie am crezut ca o pierdem, a fost groaznic - sora mea avea nunta in ianuarie, de frica au anulat si nunta; Dar........exista si un DAR, la mijlocul lui decembrie a venit aprobarea pentru acest medicament TARCEVA, se pare ca in primele 2 saptamani nu a fost chiar asa de bine, insa din ianuarie parca este alt om. Este foarte vioaie, daca pana atunci aveam o doamna care statea non-stop cu ea (intrucat ne era frica sa o lasam singura), din ianuarie a refuzat categoric ajutorul cuiva, chiar si al nostru, al copiilor ei; E foarte activa, dornica de viata, este pozitiva, merge periodic la Biserica, doreste chiar sa lucreze ceva...spune ca se plictiseste - (specific ca mama mea este tanara are 50 de ani), accepta tratamentel naturiste, iar cel mai important nu mai ia morfina, decat foarte rar, si atunci de 30 mg; Toate astea se intampla datorita dragostei imense, pe care i-o purtam, si stim ca dragostea poate face minuni; a celor doua fiice, impreuna cu cei doi gineri; Si a faptului ca nu ne-am pierdut speranta ca se poate!!! Corelate cu medicina zilelor noastre, se pare ca dau rezultate miraculoase. V-am povestit acestea, intrucat am vazut multe comentarii negative, multi oameni descurajati, intr-adevar e o boala cumplita, dar se pot infaptui si minuni (daca nu totale, macar pe perioade cat mai lungi)!! Va doresc la toti care cititi aceste randuri, sanatate, putere, si multa multa dragoste si intelepciune! Nu va pierdeti speranta si increderea in Dumnezeu! Doamne Ajuta! |
|
Tarceva - rezultate? |
00:00:00 de către k3loo
Fac ceva in tratamentul vostru! Numai bani vreti dar nimic nu e de treaba.Tata e in ultima faza... |
|
Tarceva - rezultate? |
00:00:00 de către floricikk
ce sa mai spun acum... tatal meu a decedat acum 3 saptamani. urez toate cele bune.... |
|
Tarceva - rezultate? |
00:00:00 de către k3loo
Si tatal meu face acest tratament si pana acum are acealsi rez ca si tatal lui floricikk.Era mult mai bine inainte ca acum.Dar tin sa mentionez ca dr a zis ca numai dupa 2 sapt incepe sa isi faca efectu si tata face tratamentu doar de 6 zile...sper sa fie adev. |
|
Tarceva - rezultate? |
00:00:00 de către floricikk
Tatal meu are cancer la plamani si i-a fost dat de catre dl dr un tratament cu tarceva. Dupa tratamentul asta, se simte mai rau decat inainte cand se simtea destul de bine. |
|
Tumoare rinofaringe stadiul iv urgent nevoie de ajutor suntem disperati |
00:00:00 de către mamilika Maestrul tine cursuri si in alte orase, poti sa te interesezi. Oricum in august se face tabara la sovata de 10 zile. Acolo am fost si vara trecuta si am avut cele mai bune efecte de vindecare. Sanatate tuturor! |
|
00:00:00 de către ve_ro Si eu sunt in reparatie capitala,caci am fost operata de tumoare la plamani si am facut citostatice iar acum,pentru a evita o eventuala recidiva vreau sa restabilesc echilibrul organismului(dupa o viata zbuciumata),prin mijloace naturale.In prezent fac un tratament de la Favisan iar prin primavara am sa ma interesez si de qigong.Ar fi bine daca s-ar face cursuri si la Piatra Neamt!Multa sanatate! |
|
00:00:00 de către ve_ro Si eu sunt in reparatie capitala,caci am fost operata de tumoare la plamani si am facut citostatice iar acum,pentru a evita o eventuala recidiva vreau sa restabilesc echilibrul organismului(dupa o viata zbuciumata),prin mijloace naturale.In prezent fac un tratament de la Favisan iar prin primavara am sa ma interesez si de qigong.Ar fi bine daca s-ar face cursuri si la Piatra Neamt!Multa sanatate! |
|
00:00:00 de către mamilika Partea extraordinara a fenomenului este ca intai se vindeca cele mai grave boli. Energia se duce in focarul bolii si exact ca o raza laser dizolva tumorile. Acu am scapat de problema cea mai grava dar continui sa fac meditatii fiindca mai simt blocaje in corp. Cum imi place sa zic am intrat in reparatie capitala. Deja cred ca am vorbit cam mult. Stiu ca multi vor zice : "asta a luat-o razna, saraca". Poate ca macar cineva ma v-a crede. Stii cum se zice : cine salveaza un om, salveaza intreaga umanitate. Poate acel OM vei fii chiar tu, cel care citesti. |
|
00:00:00 de către mamilika maestrul se numeste Lin Kai Ting si face in Bucuresti doua cursuri de initiere pe an. Unul este pe 18 februarie dar nu stiu daca mai sunt locuri in sala. Al doilea prin noiembrie. Intra pe www.qilingong.com daca te intereseaza. Cu toata sinceritatea iti spun ca mi- a salvat viata. In urma cursului se vor deschide canalele de receptie din palme cu care poti capta energia universala care te voate vindeca de orice. Trebuie insa sa exersezi zilnic chiar daca vrei sa ai rezultate. Sunt cazuri de vindecari miraculoase chiar in timpul cursului dar cred ca trebuie sa ai o vibratie foarte inalta sa poti sa primesti ceea ce maestrul emite. Mie mi-a luat ceva timp pana am inteles ca de fapt maestrul ne invata dar depinde de noi cat exersam. |
|
00:00:00 de către ve_ro N-am auzit niciodata de qigong si chiar as vrea sa stiu daca se poate practica si la noi,si in ce conditii;desigur ca ma voi informa si de pe google. |
|
00:00:00 de către mamilika eu m-am vindecat folosind acest "fluid magnetic" s-au qi , cum spun chinezii, practicind qigong si aici nu este deloc vorba de efectul placebo. Este pacat ca nu se cunosc aceste secrete si ca multi asteapta o pilula miraculoasa care sa-i vindece. Si totusi aceste secrete sunt spuse si la noi in tara de vreo 15 ani de un mare maestru. Trebuie doar sa crezi si sa practici. |
|
00:00:00 de către ve_ro Nu am intrat pe forum pentru pentru a polemiza cu cineva ori pentru a face parada de cultura ci pentru a ma solidariza cumva cu cei bolnavi de neoplasm si a face schimb de idei in special cu acestia.Pentru confortul meu psihic,doresc sa aud despre cat mai multe cazuri rezolvate(prin toate mijoacele,inclusiv pe cale naturista)si nu despre cazuri disperate,de aceea probabil ca am fost intrigata de pesimismul unora.Desigur ca fiecare este liber sa creada si sa scrie orice,si-mi fac mea culpa. P.S.Cartea din care am dat citatul cu fluidul magnetic a fost scrisa de un medic de renume din U.S.A-Joseph Murphy,si mi-ar placea sa castig si eu bani din povesti ca ale lui;si totusi s-a vorbit mult si despre efectul"placebo"... |
|
00:00:00 de către brad Daca mie imi era adresata ultima fraza,atunci v-as recomanda sa cititi mai multe carti si nu numai una.Si eventual sa cititi carti adevarate,nu povesti... |
|
00:00:00 de către ve_ro Am citit recent cartea"Normal si paranormal in viata de zi cu zi"scrisa de dr.Valeriu L.Samu,din care am retinut ca neoplasmul(ev.cancerul)poate sa fie ereditar doar in masura in care se perpetueaza de la o generatie la alta un stil de viata gresit(stres,alimentatie incorecta,lipsa de miscare,tutun,alcool,lipsa de odihna),ca boala este un mesaj cifrat,iar pentru a descifra acest mesaj este nevoie sa descoperim ce este bine si ce este nesanatos in modul nostru de a trai,pentru a opera schimbarile cuvenite.Fara indoiala ca asa trebuie sa fie,intrucat daca ar fi altfel,nu ar mai exista supravietuitori ai cancerului,chiar eu cunoscand(auzind)despre un batran de 78 de ani si despre un tanar de 30 de ani,ambii diagnosticati cu tumoare la plamani inoperabila(primul in urma cu 17 ani si celalalt in urma cu 7 ani),care s-au tratat cu mijloace naturale.Un tratament naturist practic te ajuta sa te abati de la un stil de viata incorect,iar prin curele de ceai si prin hrana naturala,prin tot ceea ce se recomanda(odihna,renuntarea la tutun,plimbari in mijocul naturii),sa se permita celululor organismului sa se oxigeneze,caci tumorile se dezvolta in special in lipsa oxigenului,astfel ca nu are de ce sa dauneze cuiva.Daca unii sunt pesimisti,poate ar trebui sa tina ideile pentru ei si sa nu mai incerce a tulbura echilibrul fragil al celor care se straduiesc sa se convinga ca le va fi bine.Asadar asteptam numai vesti bune,iar anul 2008 sa fie anul in care se va omologa medicamentul impotriva cancerului! |
|
00:00:00 de către brad Nu cred in acel fluid magnetic dar cred ca terapia oncologica trebuie opruta doar daca ati renuntat sa mai luptati.Ii doresc dureri cit mai mici! |
|
00:00:00 de către ve_ro Prin anul 1776 dr.austriac Franz Anton Mesmer a declarat ca-si vindeca bolnavii cu ajutorul fluidului magnetic(teoria magnetismului animal),fluid care se manifesta in intregul univers,deci si in structura fiintei umane.Desi a avut succese notabile,la vremea aceea teoria sa a fost respinsa,dovedindu-se mai tarziu ca vindecarile miraculoase erau cel putin in parte efectul imaginatiei active a bolnavilor,imaginatie stimulata printr-o puternica sugestie de sanatate adresata subconstientului(Joseph Murphy-"Puterea extr.a subconstietului").Asadar,cred si eu,cu convingere, ca exemplele pozitive(vindecarile fie pe cale alopata fie naturista) trebuie aduse la cunostinta bolnavilor pentru sporirea optimismului lor si a credintei in vindecare. |
|
00:00:00 de către brad Eu nu zic sa nu incercati si terapie naturista dar sa nu opriti terapia oncologica!!!!Din pacate stadiul este mult avansat....Succes mult! |
|
00:00:00 de către ve_ro Am citit recent o carte scrisa de ing.Fanica- Voinea Ene privind cazuri de cancer tratate de autor printre care si cancer rinofaringian;este vorba de cartea TERAPIE NATURISTA.CAZUISTICA , d-l Voinea conducand FUNDATIA"TERAPIA NATURISTA"din Valenii de Munte jud.Prahova.Gasiti detalii pe internet cautand F.E.Voinea.Am mai scris ceva aici si despre TAHITIAN NONI JUICE si cred ca tratamentul naturist,efectuat in paralel cu cel alopat sub supravegherea unor persoane pricepute,nu poate decat sa ajute,ceea ce voi face si eu(diagnosticata cu tumoare pulmonara). |
|
00:00:00 de către brad pt tumora de rinofaringe std iv din pacate nu prea mai exista alternative in afara de radio-chimio terapie,traheostomie si in final gastrostoma(tub in stomac pt ca pacientul sa poata fi alimentat in momentul in care nu va mai putea inghiti nimic).Si intelepciune ca sa stiti cun sa-i spuneti ce are (pt ca asa este etic,omul sa stie ce are ca sa-si puna sufletul si afacerile-mosteniri etc-in rinduiala)!Mult curaj si Dumnezeu sa va intareasca! |
|
00:00:00 de către giana Poate ar fi ceva pe care sa incercati,insa in functie de stadiul bolii,prea mari sanse nu pot eu sa va dau,puteti doar incerca.Haideti sa vorbim pe messenger si va spun exact daca ar putea sau nu fi o solutie pt dvs.------------- |
|
Metastaze pe ficat plus bilirubina marita (25 mg%) |
00:00:00 de către kynes Medicamentele care pot scadea nivelul de bilirubina, includ vitamina C (acidul ascorbic), fenobarbitalul si teofilina. Pentru prurit, URSOFALK (medicament cu dubla actiune: hepato-protector si adjuvant al cailor biliare), CHOLESTIRAMINA, NO-SPA Intreaba, totusi, medicul curant, despre medicamentele sus-mentionate; sa nu aiba contraindicatii in cancerul de colon Vitamina C, nu are rstrictii, sigur... in exces, se elimina prin urina |
|
polip pedicular... poate fi cancer? |
00:00:00 de către Maryuss
Subiect: polip pedicular... poate fi cancer?
Polipii pot degenera in cancer, ramaneti sub atentia medicului. Probabil va fi extirpat. |
|
Oricum, cereti sfatul medicului care v-a examinat, stie mai multe. |
|
Polipul e o tumoare benigna (nu maligna) care se formeaza pe unele mucoase, deci nu e vorba de cancer (tumorile maligne sunt canceroase). Faptul ca e adenomatos inseamna ca e format din celule epiteliale (adenomul e o tumoare glandulara benigna constituita din celule epiteliale). Displizia e o anomalie in dezvoltarea unui tesut. Nu ati intrebat medicul? |
|
citostatice si alcoolul |
20-11-2009, 18:05:37 de către reme
Subiect: citostatice si alcoolul
Bune ziua.Mama mea are porbleme serioase cu alcoolul de ani de zile dar nu recunoaste.As dori sa ma sfatuiti in primul rand cum sa procedez sa o determin sa recunoasca .Din punctul meu de vedere nu are niciun fel de probleme sa o determine sa consume alcool, doar anturajul. |
|
citostatice si alcoolul |
00:00:00 de către giana
Subiect: citostatice si alcoolul
Daca i-a fost recomandat de medicul oncolog ar putea sa-i urmeze recomandarea,insa nu stiu cat de bine interactioneaza vinul cu citostaticele;ma mai documentez si iti mai scriu |
|
Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer |
03-04-2010, 07:51:52 de către babuna am o prietena specialista in imagistica mi- a facut o ecografie generala nu a gasit nimic dar mi-a gasit noduli tiroidieni mi-am facut analize tsh.0,7 T3.1,2 T4.12,6 sunt mai mereu agitata,mai am si trismus cu toate ca analiza Ca= 9,4 Mg=.2,3 mai transpir noaptea tahicardie cu puls 90 tensiunea mea normala este 10,6 sau 11,6 mi se ridica la 12-13 si sunt agitata .nu stiu daca sa fac tratament medicamentos ca stiu ca este riscant daca doza este aiurea.nu stiu ce sa fac.nu obosesc in schimb "uit "sa respir normal i-mi tin respiratia adevarul este ca sotul meu a fost operat pe cord deschis pentru protezare valvulara si am avut emotii ff mari.asta acum 8 luni si am avut o perioada cind ma trezeam noaptea sa vad daca respira.asta este sunt mai in virsta dar as vrea sa traiesc normal pina la "capat" sa dorm ca sunt libera,sa nu ma "grabesc "sa fiu calma,lenesa. |
|
Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer |
00:00:00 de către brianna analize specifice paratiroidiene s-au efectuat?de asemenea o calcitonina ar fii indicat de analizat. |
|
00:00:00 de către Gabriela M. Am fost la endocrinolog. Mi-a facut din nou ecografie si acum am trei rezultate diferite. Mi-a spus ca nu de la tiroida am probleme si trebuie sa fiu tinuta sub supraveghere. Se pare ca nodul in gat si senzatia de durere s-ar trage de la lipsa de calciu (cu toate ca analizele nu au iesit foarte rau). Eu am probleme mari , cand este vorba de asimilarea de caciu. Elimin prin urina mai mult decat incerc sa asimilez pe cale bucala. Venele sunt foarte firave si intravenos nu pot , doar daca sunt internata si mi se pun "fluturi". Asta e. |