cancer esofag! va rog am nevoie de un sfat!

Secțiunea: Cancerul de esofag (esofagian)
1086 comentarii 1 2 3 4 ..... 13141516171819 ..... 52 53 54 55 INAINTE ›
301 nicolae1900
301 nicolae1900 [109c]
10-07-2010, 08:06

Membru din 07-04-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 109

pt Gabita D
stimate domn, cred..
chiar eu am scris pe acest forum ca tratamentul naturist nu este contraindicat asociat tratamentului oncologic clasic si poate fi folositor - chiar si numai pt psihic (pacientii cu un psihic bun au supravietuiri superioare)
in specialitatea mea marea majoritate a pacientilor sunt bolnavi cu diverse tipuri de cancer
am vazut numerosi pacienti care au refuzat tratamentul clasic si au plecat sa se vindece cu tratamente naturiste - aproape toti au revenit cand era prea tarziu sa mai poata fia ajutati cumva
NU AM VAZUT PACIENTI VINDECATI PRIN ASTFEL DE TRATAMENTE!!!!!
lasa glumitele cu pacientii pe care ii cunoasteti personal si s-au vindecat
studiile de care pomeniti tocmai le-am cautat si sunt glumite sinistre - niste randuri pe internet
credeti ca daca un medic in Elvetia le foloseste sunt ceva deosebit, sau chiar credeti ca nu sunt sarlatani si printre elvetieni?
urmarind postarile dumneavoastra pe acest forum (ceea ce recoman si celorlati forumisti) vad ca recomandati la nesfarsit aceste produse pentru mai multe tipuri de cancer - vindeti cumva aceste produse in Romania si exista si niste interese mai obscure in toata aceasta promovare?
metoda "bunului samaritean" folosita de dumneavoastra in discutiile de aici atrage multi oameni necajiti si care ar face orice ca sa scape de aceasta teribila boala...
nu ii fentati chiar pe toti
DACA AR EXISTA ASTFEL DE TRATAMENTE SI AR FI FOARTE EFICIENTE ELE AR FI FOLOSITE PE SCARA LARGA!!!!!
sau credeti ca toti medicii sunt niste jigodii implicati intr-o teorie a conspiratiei mondiala care sa favorizeze firmele producatoare de medicamente
mai lasati-ne stimabile cu ideile dumneavoastra personale despre tratamentel cancerului ca nenorociti o gramada de oameni
hai, valea de pe acest forum!!!!
302 nicolae1900
302 nicolae1900 [109c]
10-07-2010, 08:11

Membru din 07-04-2011

pardon sunteti o doamna

SI DIRECTOR AL UNEI FIRME CARE VINDE ASTFEL DE PRODUSE!!!!
ajutati-ne pe toti sa tratam toate bolile posibile cu niste alge
sunt convins ca banii pe care ii incasati ii donati pe toti celor in nevoie si totate postarile aici le faceti pentru ca doriti binele pacientilor...HA HA

REPET - CANTA-TI CANTECUL IN ALTA PARTE
303 nicolae1900
303 nicolae1900 [109c]
10-07-2010, 08:17

Membru din 07-04-2011

randurile de mai jos sunt luate de pe alte site-uri referitoare la firma la care doamna de mai sus este director!!!
TRAGETI SINGURI CONCLUZIILE!!!

Afacerea WellStar cu Produse Naturiste in Romania. O Mare Oportunitate.

Cautam Colaboratori pentru afacerea WellStar cu produse naturiste in Romania WellStar International firma germana, prezenta in Austria, Elvetia si Ungaria va ofera urmatoarea oportunitate WellStar cauta persoane care vor sa aiba un stil de viata si venituri la nivel occidental. Cu o implicare de cateva ore pe zi, in maxim un an puteti sa aveti din aceasta activitate venituri de mii de euro pe luna. Intra azi in afaceri pe internet , cu produse naturiste. Afaceri mlm pe internet -Prod use naturiste. Este o oportunitate unica: sa fii intre primii in Romania. Avem produse unice, un concept experimentat bine functionabil si un sistem de instruire din prima mana pentru toti liderii orientati spre succes. Cautam colaboratori care doresc venit European Firma din Germania cauta colaboratori pentru extinderea pietei in Romania. Posibilitati de castig foarte mari. Pe cei care sunteti cu seriozitate interesati de drumul dumneavoastra catre succes, va rugam sa ne contactati neantarziat! Asteptam e-mail-ul dvs. cu urmatoarele date personale: Nume: / Prenume: / Localitatea: / Varsta: / Scurt C.V.: / Nr. de telefon: Adresa de contact:
304 riciu
304 riciu [251c]
10-07-2010, 09:46

Membru din 25-04-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 251

buna dimineata , dl doctor !! va deranjez cu o intrebare : tati meu nu a inceput nici acum chimioterapia care trebuia sa o faca dupa operatie ( dl profesor Cordos a spus sa astepte cateva luni pt ca inca este slabit ) ! eu nu prea as mai dori sa faca tratamentul citostatic pt ca stiu ca iarasi l-ar pune la pamant ca si prima data !! dvs ce ma sfatuiti ?? va rog sa-mi raspundeti !!
ma scuzati ca va intreb, dar ramaneti definitiv in Canada?? daca ar fi asa mi-ar parea f f rau , pt ca tara noastra ar pierde inca un medic exceptional !!!
305 Gabita D
305 Gabita D [26c]
10-07-2010, 10:50

Membru din 22-05-2010

Comentarii: 26

Buna dimineata

Se pare ca am atins niste corzi sensibile de l-am infuriat atat de tare pe acest domn doctor din Canada , care habar nu are ce se intampla in spitalele din Romania , care habar nu are ca bolnavii de cancer nici macar nu au un pat la dispozitie in timp ce-si asteapta randul la tratamentul cu citostatice si ca asteapta pe culoare sa le vina randul . Il invit la Fundeni , sau la orice alt spital de stat din tara noastra sa faca o vizita si apoi sa vorbeasca despre calitatea actului medical .De asemenea habar nu are de salariile medicilor din Romania si de faptul ca, in acesta tara care a ajuns bataie de joc si camp de testare pentru marile companii de medicamente un medic primeste bani pentru fiecare serie de citostatice . Habar nu are ca in Romania se fac citostatice care sunt interzise de mult in alte tari din Europa si in Statele Unite .Ca sa nu mai spun ca totusi , in aceasta tara , sunt medici oncologi , oameni adevarati , care apeleaza in tratamentul cu citostatice la cele naturale , pentru ca , da , exista in natura si asa ceva .
Lasand la o parte limbajul la care a apelat domnul doctor , si faptul ca-l deranjeaza ca sunt unul din sutele de directori ai firmei WellStar din Romania , vreau sa mentionez ca aceasta este pur si simplu o titulatura , obtinuta in urma unei munci de un an de zile de promovare si mai ales consum al acestor produse . Spre deosebire de companiile de medicamente care-si fac reclama la televizor , companiile care aleg alta cale de promovare apeleaza la reclama consumatorului multumit . Si cine poate fi mai sincer ? O reclama la TV sau un om care a consumat un produs natural , care si-a recapatat energia si vitalitatea si care chiar a constatat o imbunatatire a starii de sanatate ?
Eu nu-mi permit sa fac " glumite " cu sanatatea nimanui . Glumite face statul roman , care in curand nu va mai elibera retete compensate si gratuite si atunci o sa vedeti rata mortalitatii din Romania , pentru ca un om , care are 400 de ron pensie si da 90 pe luna pe tratamet , va trebui sa scoata 900 de ron pentru acelasi tratament . De unde ?
De asemenea eu imi pot sustine oricand spusele , cu analize , cu numere de telefon ale persoanelor care consuma aceste produse , cu tot ceea ce este necesar pentru a demonstra adevarul .
Si , ca ultima constatare , o sa va dau un numar de telefon , al unei doamne din Canada , sa o intrebati de ce este atat de dezamagita de tratamentul si de medicii de acolo , atat de dezamagita incat si-a pierdut increderea in orice si a renuntat la lupta .
306 Gabita D
306 Gabita D [26c]
10-07-2010, 10:57

Membru din 22-05-2010

Revin cu o mentiune ,

Studiile pe care v-am invitat sa le studiati sunt publicate de medici japonezi . Este o coincidenta ca in Japonia , unde algele si microalgele sunt in alimentatia obisnuita , zilnica sunt peste 30 000 de persoane longevive ?
Este o coincidenta ca in aceasta tara speranta de viata este de 85 de ani , pe cand in Europa a scazut la 70 -72 de ani ?
Este un adevar statistic faptul ca s-a afirmat de catre medici si oameni de stiinta ca , daca se continua cu modul de alimentatie de astazi , cu poluarea si stresul la care suntem supusi , copiii care se nasc acum au speranta de viata estimata la 55-57 de ani .
307 riciu
307 riciu [251c]
10-07-2010, 13:25

Membru din 25-04-2010

draga Gabita D , acest domn dr cum ii spui tu , pe numele sau CIPRIAN BOLCA , a fost pana in luna mai ( eu sper sa mai fie si de acum incolo ) medic chirurg al spitalului Marius Nasta din Bucuresti ! tin sa specific inca o data ca tatal meu a suferit o operatie extrem de dificila in acest spital efectuata de profesorul Ioan Cordos si medicul Mihaela Codresi , la care dr Bolca nu a participat fiind in acea perioada in concediu ! cu toate astea atunci cand a revenit in spital venea si il incuraja pe tata si il vizita in fiecare zi fara nici un interes primit de la noi , sincer ( toata lumea stie de spagile date in spitale ) !! de asemenea nu exista pacient aflat pe holurile spitalului care sa-l abordeze cu simple intrebari si dl dr BOLCA sa-i respinga !! tinand cont de salariile care le au acesti medici cu maini de aur la noi in tara si de situatia spitalelor noastre si de conditiile in care lucreaza , in acest spital am intalnit medici ,printre care si dr bolca , pe care o sa-i pomenim in rugaciunile noastre tot restul vietii !! un asemenea OM rar mai gasesti in spitalele romanesti !! crede-ma ca eu stau cu tatal meu de un an de zile aproape zi de zi numai prin spital ( si la perfuziile cu citostatic eram langa el ) si stiu ce fel de dr intalnesti pe acolo , care resping bolnavii intr-un mod crunt tinand cont ca erau bolnavi de cancer care nu puteau sta pe picioare si totusi erau lasati sa astepte la usile doctorilor !!
acest DOMN dr CIPRIAN BOLCA este un medic si un om de o bunatate, un respect si o grija fata de pacienti , repet chiar daca nu am fost pacientii lui direct , pe care greu ii mai intalnesti in spitalele noastre !! si crede-ma ca stie tot ce se intampla cu bolnavii de cancer si tot ce tine de aceasta boala cumplita !!
dl dr inca o data va multumim pt ce ati facut pt noi pt felul cum l-ati incurajat pe tati ( stiti f bine cum va astepta si cum i se lumina fata cand va vedea ) , pt felul cum imi raspundeati la intrebarile si nelamuririle pe care le aveam atunci cand va abordam pe holurile spitalului privind aceasta boala nenorocita !!!
inca o data ,sper sa reveniti in tara pt ca bolnavii au nevoie de medici ca dvs !!
revin si spun : nu am nici un interes sa scriu aceste randuri , le scriu doar pt faptul ca l-am cunoscut personal si a fost alaturi de tatal meu cu adevarat !!!!
VA MULTUMIM DR CIPRIAN BOLCA !!!!!!!
308 nicolae1900
308 nicolae1900 [109c]
10-07-2010, 23:12

Membru din 07-04-2011

doamna directoare - sunteti sute de directori - aha IN CONCLUZIE SUNTETI PLATITI CU PROCENT DIN VANZARI!!!!
nu faceti glumite cu sanatatea oamenilor? cum va permiteti sa ii sfatuiti sa nu faca tratament oncologic????

am lucrat si o sa mai lucrez in Romania si cunosc sistemul bolnav si metehnele lui asa ca nu am nevoie de explicatiile dumneavoastra

si inca ceva - modul de alimentatie de astazi , poluarea si stresul au efecte nocive pentru sanatate dar japonezii au varsta medie mai ridicata din multe alte motive decat alimentatia mai sanatoasa (bazata f mult pe peste si nu neaparat alge)
unul dintre ele este modul in care trateaza pacientii oncologici - pe langa programe de depistare foarte precoc,e ei sunt practic lideri de opinie in ceea ce priveste tratamentele conventionale, adica chirurgie si tratament oncologic...
dar de fapt cui explic eu toate astea...
v-am urmarit postarile in timp
nu am nimic impotriva tratamentelor neconventionale dar nu pot sa nu reactionez cand vad indolenta cu care recomandati renuntarea la tratament oncologic IN SCOPURI PUR COMERCIALE
TEHNICILE DUMNEAVOASTRA DE VANZARE sunt niste sarlatanii prin care prezentati studii cu valoare stiintifica ZERO care nu au fost validate decat de alte persoane de teapa dumneavoastra
309 nicolae1900
309 nicolae1900 [109c]
10-07-2010, 23:16

Membru din 07-04-2011

pt riciu
tatal tau sa mai astepte putin sa se mai intremeze dupa care sa faca asa cum va fi sfatuit de medicul oncolog - care stiti exact ce tratament a prescris initial si efectele f bune pe care le-a avut...
trasmite-i multa sanatate din partea mea si fruntea sus
310 Gabita D
310 Gabita D [26c]
10-07-2010, 23:27

Membru din 22-05-2010

Domnule Doctor Ciprian Bolca

Cred ca toata lumea care intra pe acest forum a inteles deja opinia dumneavoastra . Eu nu am spus ca sunt impotriva tratamentului oncologic ci doar am sustinut ca organismul trebuie ajutat mai ales dupa ce trece printr-un asemenea tratament .
Vad ca sunteti tare suparat pe firmele care distribuie produse naturale iar pe toti colaboratorii lor care , in paranteza fie spus , sunt si consumatori fideli ai acestor produse , ii considerati niste sarlatani .
Probabil sarlatani sunt si cei ce consuma produse Herbalife , firma cu o vechime pe piata suplimentelor naturale de peste 30 de ani , tot asa si pe cei ce consuma produse ale companiei Forever Living Products pe baza de Aloe Vera , tot 30 de ani vechime , la fel si Cali Vita sau Life Care . Cred ca aceeasi parere o aveti si despre medicii care folosesc aparatura de diagnosticare cu biorezonanta , de asemenea si despre Homeopatie .
Pacat , pentru ca , in colaborare medicina clasica si cea complementara nu ar face altceva decat sa sprijine redobandirea unei stari de sanatate bune si mentinerea ei .
Si apropo de japonezi si de pestii lor , acestia cu ce se hranesc?
311 radicus
311 radicus [411c]
10-07-2010, 23:32

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Gabita D, astaxanthinul natural e mai scump decat cel sintetic. E logic ca cel sintetic nu e mai scump decat cel natural, altfel nu s-ar mai fi sintetizat substanta. Nimeni nu sitetizeaza lemnul pentru ca cel natural are un pret accesibil. De asemenea, nu am auzit de acei ani de zile de tratamente impotriva cancerului ci doar de o singura cercetare obiectiva , care e in vitro si nu in vivo, in care rezultatele au fost foarte ambigue. Am mai auzit de ani de zile (incusiv azi) in care a fost folosit pe post de colorant alimentar, atat cel natural cat si cel sintetic. Cauta E161j, astaxanthinul e una din acele substante categorisite ca facand parte din E-uri.
Un nou tratament pentru cancer nu are nevoie de 3 ani pentru a iesi pe piata - cum ati spus de acele alge - ci are nevoie de 5-8 ani, chiar si mai mult. Are nevoie de 3 faze in care acel medicament se testeaza, prima faza pe un grup de pacienti, apoi intr-o intreaga clinica si mai apoi la mai multe clinici din lume. Pentru a termina testarea e nevoie de ani de zile pentru fiecare faza si , evident, in fiecare faza rezultatele sa fie bune (p0,05). Vezi vestitul medicament antitumoral Ovarex care nu a mai intrat pe piata pentru ca in faza a 3-a a testarii a avut rezultate sub asteptari. Mai sunt multe tratamente de acest fel care nu au reusit sa ofere rezultate satisfacatoare, iar productia lor n-a mai inceput.
Iar daca e adevarat si esti implicata in afaceri cu aceste produse atunci nu pot decat sa-mi para rau ca o persoana poate sa decada atat de mult...
Atat am avut de spus.
312 Gabita D
312 Gabita D [26c]
11-07-2010, 00:00

Membru din 22-05-2010

Radicus

Chiar am admirat modul in care ajuti oamenii de pe acest forum , cu explicatii simple si clare pe intelesul tuturor . Nu are sens sa ma jignesti , pentru ca singurul mod in care sunt implicata este acela de a consuma si recomanda aceste produse si de a informa oamenii cum si le pot procura direct de la firma , la cel mai accesibil pret , tocmai pentru a nu pica in plasa acelor sarlatani despre care se vorbeste atat .
Pentru ca esti o persoana in a carei judecata am incredere te rog sa citesti despre produsele firmei WellStar din Germania dar asta ar fi bine sa o faci de pe site-ul oficial al firmei , nu dupa site-urile facute de unii din colaboratorii firmei . O sa scriu site-ul , cu toate ca nu stiu cat va sta postat piana va fi modificat de administrator
www.wellstar-international.de
313 Gabita D
313 Gabita D [26c]
11-07-2010, 00:20

Membru din 22-05-2010

Radicus , multumesc pentru sugestie .Am cautat E161j si iata ce am gasit :

Astaxantin este un carotenoid. It belongs to a larger class of phytochemicals known as terpenes. Acesta face parte dintr-o clasă mai mare de fitochimicale cunoscute sub numele de terpene. It is classified as a xanthophyll, which means "yellow leaves". Acesta este clasificat ca un xanthophyll, ceea ce înseamnă "frunzele galbene". Like many carotenoids, it is a colorful, fat/oil-soluble pigment. Ca multe carotenoide, acesta este un colorat, grăsimi / Ulei de pigment solubil. Astaxanthin can be found in microalgae, yeast, salmon, trout, krill, shrimp, crayfish, crustaceans, and the feathers of some birds. Astaxantin pot fi găsite în microalge, drojdie păstrăv, somon,, kril, crevete, rac, crustacee, şi penele unor păsări. Currently, the primary natural source for astaxanthin is haematococcus pluvialis (microalge). În prezent, sursa primara naturale pentru astaxantin este Pluvialis haematococcus (microalge). It seems to accumulate the highest levels of astaxanthin in nature; commercially more than 40 g of astaxanthin per kilo of dry biomass. Se pare că pentru a acumula cele mai înalte niveluri de astaxantin în natură; comercial, mai mult de 40 g de astaxantin per kilogram de biomasă uscată. The commercial production of astaxanthin comes from both natural and synthetic sources. Producţia comercială de astaxantin provine atât din surse naturale si sintetice. Synthetic astaxanthin fetches $2000 a kilogram on the market, while the natural product is sold for over $7000 a kilo. astaxantin sintetice fetches 2000 dolari un kilogram pe piaţă, în timp ce produsul natural este vândut de peste 7000 dolari un kilogram.

Astaxanthin, unlike some carotenoids, does not convert to Vitamin A (retinol) in the human body. Astaxantin, spre deosebire de unele carotenoide, nu se transforma in vitamina A (retinol) în corpul uman. Too much Vitamin A is toxic for a human, but astaxanthin is not. Prea multă vitamina A este toxic pentru om, dar nu este astaxantin. While astaxanthin is a natural nutritional component, it can be found as a food supplement. În timp ce astaxantin este o componentă naturală nutriţionale, acesta poate fi găsit ca un supliment alimentar. The supplement is intended for human, animal, and aquaculture consumption. Supliment este destinat omului, animalelor şi consumul de acvacultură. Astaxanthin has 100-500 times the antioxidant capacity of Vitamin E and 10 times the antioxidant capacity of beta-carotene. Astaxantin a 100-500 de ori capacitatea antioxidanta de vitamina E şi de 10 ori capacitatea antioxidantă a beta-caroten. Many laboratory studies also indicate astaxanthin is a stronger antioxidant than lutein, lycopene and tocotrienols. Multe studii de laborator indică, de asemenea astaxantin este un antioxidant puternic decât luteină, licopen şi tocotrienoli. Currently, the primary use for humans is as a food supplement. În prezent, principala utilizare pentru om este ca un supliment alimentar. Research shows that due to astaxanthins potent antioxidant activity, it may be beneficial in cardiovascular, immune, inflammatory and neurodegenerative diseases. Cercetările arată că activitatea din cauza lui astaxantin antioxidant puternic, aceasta poate fi benefică în cardiovascular, imunitar, boli inflamatorii şi neurodegenerative. Research supports the assumption that it protects body tissues from oxidative damage De cercetare sprijină ipoteza pe care le protejează ţesuturile corpului de daune oxidativ

Daca este un E , nu inseamna neaparat ca este nociv . Stiam ca este un pigment dar nu stiam ca a fost folosit si-n industria alimentara . Am gasit chiar niste materiale ale unor firme de cosmetice care-l folosesc in produsele lor .
Ai avut dreptate , cel natural este mult mai scump decat cel sintetic , dar si de 20 de ori mai eficient .
Asta ma determina sa vad inca odata ca ceea ce-si doresc fondatorii firmei , ca sanatatea sa fie la indemana tuturor , chiar pun in practica , pentru ca produsele sunt foarte accesibile ca pret .
314 radicus
314 radicus [411c]
11-07-2010, 00:59

Membru din 11-05-2011

Gabita D, daca nu te ocupi de vanzarea acestor produse atunci e acceptabil sa vorbesti despre ele, insa nu intr-un mod aproape obsesiv. Dar daca vinzi, exista un termen folosit atat in medicina cat si in politica: incompatibilitate.
Am vazut site-ul postat dar din pacate e numai un site de promovare a produselor, nu e obiectiv, nu ofera date statistice abstracte. Cercetarile obiective - cu substante presupuse ca ar exista in produsele prezentate - sunt foarte limitate iar rezultatele nu sunt concrete. Informatiile pe care le-ai gasit le stiam in mare parte, daca te uiti la un mesaj anterior spuneam ca e posibil sa functioneze cat de cat pentru diminuarea ratei de boli cardiovasculare.
Daca spui ca produsele lor sunt ieftine, pentru mine e un motiv serios de ingrijorare. In cel mai bun caz au pus putina spirulina (alta alga) si putin astaxanthin sintetic. Asta e in cel mai bun caz! Sa nu fim naivi, nicaieri nu exista patron de firma care trece pe pierderi in vanzarea produselor doar de dragul oamenilor. Foarte putine sanse ca acel produs sa contina exact ce scrie. Imi pare rau sa te dezamagesc! Nu sunt sceptic, sunt realist.
E-urile nu sunt din start cancerigene sau nesanatoase, dar aproape toate pot sa aiba efecte secundare cum ar fi alergia sau tulburari digestive mai mult sau mai putin grave.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici firea nu mi-e asa, dar imi repugna de sarlatani care vand "tratamente naturiste" pe bani grei, mai exact apa chioara cu bicarbonat si iarba tocata si uscata. Am avut o cunostinta careia i-a fost descoperita metastaza osoasa multipla. A cumparat produse naturiste de peste 15 milioane de lei vechi (intamplarea e de acum cativa ani). A decedat in chinuri la o luna si doua saptamani dupa diagnosticare.
315 Gabita D
315 Gabita D [26c]
11-07-2010, 01:06

Membru din 22-05-2010

Radicus ,

Ai perfecta dreptate , poate suna obsesiv , dar vorbesc despre microalge pentru ca vad cum s-a schimbat starea de sanatate a mea si a familiei mele si a prietenilor si cunostintelor . Nu , nu este putina spirulina si asthaxantin sintetic ci sunt patru microalge folosite , Spirulina Platensis , Chlorella Vulgaris , Lithithamnium Calcareum si Haematoccocus Pluvialis . Produsele au avizele LEFO si de asemenea pe cele care sunt necesare pentru Romania.
316 radicus
316 radicus [411c]
11-07-2010, 01:21

Membru din 11-05-2011

Gabita D, orice certificat pentru suplimente alimentare , pentru ca acel produs face parte din clasa suplimentelor, sunt oferite dupa teste de laborator in care se demonstreaza ca nu contin substante interzise. Dar teste pentru a se vedea calitatea si acuratetea prospectului pot fi facute de laboratoare speciale sau protectia consumatorului.
Si eu am luat la viata mea suplimente alimentare cum e spirulina si lecitina (cand se apropiau examene). Spirulina a avut efect 0, iar lecitina avea la inceput efecte oarecum satisfacatoare. Asta pana am cumparat lecitina de la un alt producator iar pe cutie scria cu aproximatie: "actiunea lecitinei se bazeaza pe placebo". Totul a fost doar in mintea mea, lecitina si-a atins scopul doar prin placebo si nu prin actiuni chimice. De aceea in majoritatea cercetarilor serioase se fac 3 grupuri pe subiecti: grup de control, experimental si grup placebo.
Dar mai bine sa nu vorbim de acest lucru, subiectul discutiei e cancerul esofagian.
317 riciu
317 riciu [251c]
11-07-2010, 11:06

Membru din 25-04-2010

multumesc dle dr Bolca ! i-am transmis mesajul din partea dvs si de asemenea va doreste tot binele din lume , multa putere de munca pt a ajuta si alti oameni in necaz asa cum am fost si noi si multa , multa sanatate familiei dvs !!! tati este f optimist , cu fruntea sus , el vorbeste despre cancer la trecut si este f convins ca a invins boala chiar daca inca resimte consecintele operatiei dar nu le baga in seama !!
radicus , te salut si iti doresc tot binele din lume !! pt mine au insemnat f f mult incurajarile voastre pt ca mi-au dat putere sa fiu langa tati si sa fac tot posibilul sa fie bine !! d-zeu sa va ajute !!!
318 radicus
318 radicus [411c]
11-07-2010, 22:09

Membru din 11-05-2011

riciu, acelasi lucru ti-l doresc si tie.
319 mariusbunga
319 mariusbunga [28c]
12-07-2010, 22:06

Membru din 29-03-2010

Comentarii: 28

As vrea sa ma adresez domnului doctor cu o intrebare si o rugaminte.
Buncul meu a inceput sa se simta din ce in ce mai rau in sensul ca pe langa faptul ca e foarte slabit nu mai reuseste aproape deloc sa manance. simte ca nu se duce si de multe ori ii vine mancarea inapoi, uneori chiar si apa ii este greu s-o inghita. Are perioade in care alternativ este constipat sau sufera de diaree, nu mai are pofta de mancare si sta mai mult la pat.
Ce putem face in cazul asta pentru a-i imbunatati starea, el a fost diagnosticat si cu metastaze la ficat si de aceea nu a putut fi operat.
Va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra!
320 nicolae1900
320 nicolae1900 [109c]
18-07-2010, 12:22

Membru din 07-04-2011

pt mariusbunga

scuze de intarziere
din pacate stadiul bolii este foarte avansat ca sa se mai poata face ceva. starea de slabiciune accentuata, lipsa poftei de mancare, imposibilitatea de a inghiti sunt rezultatul avansarii bolii atat local cat si general
masurile de limitare a chinului prin care trece sunt de asemenea cu rezultate minimale
din pacate nu pot sa va ajut nici macar cu un sfat
Răspunde la topic
1086 comentarii 1 2 3 4 ..... 13141516171819 ..... 52 53 54 55 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp