cancer esofag! va rog am nevoie de un sfat!

Secțiunea: Cancerul de esofag (esofagian)
1086 comentarii 1 2 3 4 ..... 9101112131415 ..... 52 53 54 55 INAINTE ›
221 dobrealina84
221 dobrealina84 [8c]
12-05-2010, 12:57

Membru din 12-05-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 8

i-au pus diagnosticul la coltea dupa care l-a trimis la sf.maria de acolo l-au trimis la fundeni si de la fundeni la elias.nu mai stiu ce sa mai facem.nici nu ne spun ceva concret.eu sunt din campulung,dar parintii mei stau in bucuresti.diagnosticul tatalui meu este de carcinom esofagian infiltrativ.mai fac o precizare :tatal meu sufera si de diabet si epilepsie
222 riciu
222 riciu [251c]
12-05-2010, 16:49

Membru din 25-04-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 251

si ce asteapta daca au deja un diagnostic , de ce nu incepe tratamentul? tatalui meu i s-au facut toate investigatiile incepand cu endoscopie , bronhoscopie , tomograf , consult orl , analize la sange , la inima si apoi a inceput tratamentul apoi operatie .
223 dobrealina84
223 dobrealina84 [8c]
13-05-2010, 09:29

Membru din 12-05-2010

da .i s-au facut toate investigatiile necesare.azi l-au chemat la fundeni sa vorbeasca.astept sa vedem ce spune radiologul.de ce nu vrea sa il bage la raze
224 LISUCA
224 LISUCA [37c]
19-05-2010, 17:19

Membru din 19-02-2010

Comentarii: 37

buna riciu - nu mai stiu nimic de starea tatalui tau
cum se mai simte?
225 riciu
225 riciu [251c]
19-05-2010, 19:56

Membru din 25-04-2010

buna lisuca ! offff , din pacate tatal meu a mai suportat o interventie chirurgicala! incepuse sa-si revina acasa , se mai ingrasase un pic , mai facea si putina treaba prin curte dar au inceput sa-l ia niste dureri groaznice de burta pana cand a ajuns la urgenta si dupa mai multe investigatii s-a descoperit o ocluzie intestinala . a fost operat , iar dupa 4 zile de la operatie a plecat acasa . acum iarasi tb sa-si revina dupa operatie dar nu-l lasa durerile de picior pe fondul unui reumatism mai vechi , il omoara durerea de genunchi !! multumesc f mult de interesul tau !!!! sanatate multa iti doresc tie si familiei tale !!

pt lauraEO : ce se mai intampla cu tatal tau ??

mariusbunga : ce face bunicul tau?

dobrealina : cum se simte tatal tau ? a inceput tratamentul ?
226 mariusbunga
226 mariusbunga [28c]
19-05-2010, 20:02

Membru din 29-03-2010

Comentarii: 28

Bunicul urmeaza acel tratament naturist si nu vreau sa ma bucur inca, dar spune ca nu mai simte acea jena la inghitire. Nu mai mananca carene aproape deloc si cat mai multe fructe si verdeturi! sper sa Bunul Dumnezeu sa-l ajute si eu inca mai sper. are un tonus bun, face treaba prin curte, nu-l supara nimic...sa auzim numai de bine!
227 riciu
227 riciu [251c]
19-05-2010, 20:07

Membru din 25-04-2010

ma bucur f mult pt bunicul tau ! sa dea d-zeu sa auzim de bine !
228 dobrealina84
228 dobrealina84 [8c]
20-05-2010, 10:55

Membru din 12-05-2010

multumesc de intrebare ricu.da a inceout tratamentul .trebuie sa faca raze 4 saptamini.sa speram ca o sa reziste.a facut deja 3 sedinte si starea lui este buna.ieri i-au mai facut niste analize.multa sanatate la toata lumea.
229 riciu
229 riciu [251c]
20-05-2010, 11:01

Membru din 25-04-2010

dobrealina , ma bucur ca a inceput tratamentul , tatal meu a reactionat f bine in timpul razelor . unde face razele ? la ce medic sunteti? sanatate multa!!
230 dobrealina84
230 dobrealina84 [8c]
20-05-2010, 15:29

Membru din 12-05-2010

la fundeni.nu stiu sigur cum o cheama pe radioloaga parca rosca.tatal tau s-a operat?tata o sa se opereze la spitalul sf. maria la dr. constantinoiu.multa sanatate
231 mariusbunga
231 mariusbunga [28c]
20-05-2010, 16:01

Membru din 29-03-2010

Comentarii: 28

La domnul profesor Constantinoiu a fost internat si bunicul meu insa nu a ptut fi operat datorita starii avansate in care se afla boala! este un medic extraordinar si am ramas surprins cand intra in salon si dadea noroc cu fiecare pacient si vb. in particular cu absolut toti. facea cate 2- 3 vizite pe zi!!
232 dobrealina84
232 dobrealina84 [8c]
20-05-2010, 17:26

Membru din 12-05-2010

sa speram ca totul va fi bine.tatal meu a slabit foarte mult si acum nici nu prea maninca.o fi din cauza bolii.sanatate multa bunicului
233 riciu
233 riciu [251c]
20-05-2010, 20:22

Membru din 25-04-2010

da , dobrealina , tatal meu s-a operat daca vrei citeste acest topic( pe care l-am deschis eu ) de la inceput si o sa vezi traseul pe care l-a parcurs tatal meu si daca te pot ajuta cu sfaturi o fac cu mare placere ! sanatate multa !!
234 LauraEO
234 LauraEO [83c]
21-05-2010, 09:28

Membru din 07-04-2011

Comentarii: 83

Riciu, multumesc de interes.
Imi pare rau ca ati mai trecut printr-o interventie. Of, sper ca tatal tau sa stea bine cu moralul si sa-si revina cat de repede se poate.
Eu, nu prea mai pot sta la calculator din cauza burtii mari. Am ajuns la termen si sper in 2-3 saptamani sa-mi tin printesa in brate.
Ieri a primit rezultatul de la biopsia ganglionara, recoltata la Instit Nasta si nu se identifica nimic malign si nimic altceva. Deci nu avem un diagnostic cert. Febra nu mai face, in schimb hemoglobina este 9 si tuseste destul de suparator. Are o tuse seaca, de altfel la ultima tomografie apareau leziuni la plamani. De 3 saptamani e pe tratament cu antibiotice.
Am uitat sa-ti spun ca ulceratia de pe esofag s-a vindecat complet. Incepuse procesul de vindecare inainte de instituirea tratamentului. La a patra biopsie recoltata la Sf. Maria, endoscopistul s-a mirat ca nu mai avea de unde preleva probe, era partial cicatrizata. Ulterior, la Fundeni, la ultima endoscopie, s-a confirmat vindecarea completa a ranii.

Cam atat, o sa mai intru sa aflu vesti despre voi.
235 LauraEO
235 LauraEO [83c]
21-05-2010, 09:42

Membru din 07-04-2011

Comentarii: 83

Am uitat sa precizez, singurul scenariu rezonabil la toata povestea asta e urmatorul : se banuieste un reflux care i-a cauzat rana la esofag si invazia bronsica cu acid gastric.
236 riciu
236 riciu [251c]
21-05-2010, 12:45

Membru din 25-04-2010

lauraEO ma bucur f tare pt tatal tau !! cine l-a operat la marius nasta ? la ce medic ati fost ? iti doresc o nastere usoara sa ai un copil sanatos sa va bucurati de el ,eu am crezut ca ai nascut deja de nu ai mai intrat pe forum ! sanatate multa !!
237 Gabita D
237 Gabita D [26c]
22-05-2010, 16:53

Membru din 22-05-2010

Comentarii: 26

Dupa cum am citit pe acest forum si dupa cum de fapt stiam foarte bine , poliartrita reumatoida este o boala autoimuna .
M-am confruntat cu asa ceva in copilarie , aveam 13 ani cand mamei mele i s-a pus acest diagnostic .
Ca sa fie chinul complet a mai facut si o coxartroza la ambele articulatii coxo-femurale .
Nu va puteti imagina ce inseamna sa ai aceste doua afectiuni deodata , ce dureri crunte si ce tone de medicamente inghitite . A luptat cu boala care a avut o evolutie extrem de rapida 8 ani de zile . In ultimii doi ani se ruga la Dumnezeu in fiecare zi sa o ia la el ca sa scape de chinuri . Exact acestea erau cuvintele ei !
Pe vremea aceea nu existau medicamentele despre care am citit aici . Lua Prednison , Indometacin , Aspirina , facea infiltratii si injectii cu Voltaren .Si pansamente gastrice . Fara exceptie .
Ca rezultat .....a facut hemoragie digestiva cu melena si singe eliminat si pe cale bucala , hemograma i-a scazut la 4 , astfel incat medicii s-au minunat ca supravietuieste . Dupa ce a stat doua saptamani la terapie intensiva , timp in care , normal , nu i s-a mai administrat niciun medicament pentru poliartrita , i s-au facut transfuzii si a fost ingrijita si-a revenit din punct de vedere al stomacului . Dar nu s-a mai putut misca absolut deloc . Asta s-a intamplat in luna noiembrie 1989 . A ramas complet imobilizata la pat , a facut escare la solduri , genunchi si glezne si pentru ca nu se vindecau i-am facut investigatii . Verdictul a fost clar : Diabet medicamentos . In luna aprilie pe 12 , brusc , fara niciun avertisment ,a intrat in coma .
Am internat-o de urgenta la neurologie , dar nu si-a mai revenit. Pe 14 aprilie 1990 a murit . Pe certificatul medical la cauza decesului scria clar : comotie cerebrala medicamentoasa . Pe 20 aprilie ar fi implinit 42 de ani .
Astazi , am varsta ei si cand ma gandesc la ea si ma uit la fetele mele imi dau seama ce simtea si ce durere in suflet trebuia sa aiba o femeie de 40 de ani , care era pur si simplu ingrijita de copiii ei .
Sper sa nu se supere nimeni pe mine pentru faptul ca pur si simplu nu cred in medicamente .
De aceea am apelat intotdeauna la altceva decat la medicamente atunci cand mi-am crescut si ingrijit copiii si ceilalti membri ai familiei . Si Mama natura nu m-a tradat niciodata .
Si tot de aceea scriu peste tot unde pot astfel incat sa citeasca cat mai multi ochi : oameni buni , exista produse naturale care pot activa capacitatea de autovindecare a organismului uman . Cat despre poliartrita reumatoida , produsul despre care vorbesc a fost folosit cu succes . Rezultatele sunt vizibile si clare .
Si pot sa o dovedesc pentru cei care sunt interesati , chiar daca domnul doctor Marius Uscatu se va supara .Pentru ca domnule doctor , in facultate nu ati studiat fitoterapie .
Si acum o sa postez cateva extrase de pe modul in care actioneaza produsul asupra organismului uman :

"Astaxanthinul natural este un antioxidant puternic şi un anti-inflamator sigur şi natural. "

Astaxantinul şi artrita

Un studiu efectuat pe baza unor chestionare la care au răspuns 247 de persoane care utilizau astaxantinul a arătat că peste 80% dintre cei care se plângeau de dureri de spate şi prezentau simptome ale unei osteoartrite, respectiv ale unei artrite reumatoide, au constatat o ameliorare datorită astaxantinului. Completarea tratamentului cu astaxantin a avut deasemenea drept rezultat o ameliorare în cazuri de astm sau de mărire a prostatei. Toate aceste boli sunt cauzate de inflamaţii şi efecte negative ale radicalilor liberi.

Guerin et al. 2002

Astaxantinul şi cancerul
Tanaka a constatat că astaxantinul protejează şoarecii de cancerul la vezică indus pe cale chimică şi scade riscul unor apariţiei unor tumori induse chimic în cavitatea bucală la şobolani, fiind în această privinţă mai eficient decât beta-carotenul. În plus, astaxantinul a blocat în mod semnificativ evoluţia cancerului la colon indus de carcinogen la şobolani, încetinind totodată evoluţia cancerului mamar la şoareci, având un efect mai puternic decât beta-carotenul şi cantaxantinul.

Tanaka,T, et al:
(1)Chemoprevention of mouse urinary bladder carcinogenesis by the naturally occurring carotenoid astaxanthin. Carcinogenesis 1994;15:15-19.
(2)Chemoprevention of rat oral carcinogenesis by naturally occurring xanthophylls, astaxanthin and canthaxanthin. Cancer Res. 1995;55:4059-4064.
(3)Suppression of azomethane-induced rat colon carcinogenesis by dietary administration of naturally occurring xanthophylls astaxanthin and canthaxanthin during the postinitiation phase. Carcinogenesis 1995;16:2957-2963.

Potrivit lui Kurihara, experimentele pe animale au dovedit că astaxantinul minimizează reprimarea celulelor NK (celule killer naturale), ceea ce duce la înlăturarea mai eficace a celulelor tumorale.

Kurihara H, et al: Contribution of the antioxidative property of astaxanthin to its protective effect on the promotion of cancer metastasis in mice treated with restraint stress. Life Sci. 2002;70:2509-2520.

Rezultatele pozitive privind efectul astaxantinului sunt confirmate şi de alţi oameni de ştiinţă. Bertram, Jewell şi Jyonouchi au efectuat o serie de studii independent unul de celălalt. Ei au ajuns la concluzia că succesul astaxantinului în lupta împotriva cancerului se explică prin (1) efectul său antioxidant şi antiinflamator, (2) optimizarea comunicării între celule prin aşa-numitele "gap-junctions" (legături între membranele celulare ale celulelor la animale, care fac posibil transportul anumitor molecule între celule învecinate), (3) activarea enzimelor de faza I din ficat, plămâni şi rinichi care contribuie la combaterea nocivităţii substanţelor carcinogene, (4) activarea unei gene tumor surpresoare şi (5) modularea reacţiei imunitare împotriva celulelor tumorale.

Bertram JS: Carotenoids and gene regulation. Nutr Rev. 1999;57:182-191.

Jewell C, et al: Effect of dietary supplementation with carotenoids on xenobiotic metabolizing enzymes in the liver, lung, kidney and small intestine of the rat. Br J Nutr. 1999;81:235-242.

Jyonouchi H, et al: Antitumor activity of astaxanthin and its mode of action. Nutr Cancer 2000;36:59-65.
Astaxantinul şi articulaţiile

Dr. Spiller de la Health Research and Studies Center a efectuat un studiu pe pacienţi care sufereau de aşa-numitul "braţ de tenis". Este vorba de o inflamare a tendoanelor, respectiv a capetelor tendoanelor, la cot. Urmările acestei suferinţe sunt reducerea forţei de apucare şi apariţia durerilor atunci când persoana respectivă apucă ceva. Dr. Spiller a studiat efectul unui supliment alimentar de astaxantin natural asupra forţei de apucare a pacienţilor care sufereau de "braţ de tenis". Studiul s-a făcut pe 33 de probanzi, dintre care 21 au primit astaxantin, iar 12 produse placebo. La începutul şi sfârşitul perioadei de efectuare a studiului, care s-a desfăşurat pe parcursul a opt săptămâni, au fost efectuate măsurători ale forţei de apucare. După opt săptămâni, grupul tratat cu astaxantin a prezentat în medie o ameliorare semnificativă a forţei de apucare cu 93%, conform autoevaluării pacienţilor constatând-se şi o ameliorare a durerilor. Concluzia: astaxantinul poate ajuta la atenuarea bolilor articulare.

Spiller et al. 2006b

Astaxantinul şi artrita reumatoidă

Dr. Nir şi Dr. Spiller au efectuat timp de opt săptămâni un studiu clinic cu pacienţi care sufereau de artrită reumatoidă, studiu ce a avut rezultate foarte promiţătoare. Artrita reumatoidă este o boală autoimună la care sistemul imunitar atacă propriul organism. Această boală este mult mai greu de tratat decât osteoartrita. Este o boală cronică cu efecte destructive şi care poate duce chiar la infirmităţi. Multe dintre terapiile tradiţionale se dovedesc a nu avea succes. La acest studiu au participat 21 de probanzi, dintre care 14 au primit astaxantin şi 7 un produs placebo. Drept criterii de evaluare au fost măsurate la începutul, mijlocul şi sfârşitul perioadei de desfăşurare a studiului gradul de durere şi mulţumirea pacienţilor în legătură cu modul în care puteau fi exercitate activităţile zilnice. Rezultatele au indicat la sfârşitul studiului o diferenţă semnificativă între pacienţii cărora li se administrase astaxantin şi cei din grupul placebo în ceea ce priveşte gradul de durere ca şi sentimentul de mulţumire. După patru săptămâni, gradul de durere s-a redus la pacienţii cărora li se administrase astaxantin cu cca. 10%, iar după opt săptămâni cu peste 35%. Gradul de durere al grupului placebo a rămas relativ constant. Gradul de mulţumire, măsurat pe baza autoevaluării probanzilor, crescuse la pacienţii cărora li se administrase astaxantinul după patru săptămâni cu 15% şi după opt săptămâni cu peste 40%.

Nir and Spiller, 2002b

Aceste extrase sunt de pe un site in care se explica compozitia microalgei Haematoccocus Pluvialis .
Astaxantinul este pricipala substanta activa din aceasta microalga . Si , sa nu uitam este NATURALA .

Iar produsul care contine 3 microalge si o macroalga , si care a fost lansat la Munchen pe 25 martie 2010 se numeste IMUNE.
238 radicus
238 radicus [411c]
25-05-2010, 01:48

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

riciu, sa speram ca isi revine cat mai repede tatal tau. Razboiul cu cancerul, din pacate, inca nu e incheiat. Dar e bine ca ati castigat pana acum toate luptele. Ai aflat stadiul? Sau a ramas o necunoscuta?
239 riciu
239 riciu [251c]
25-05-2010, 11:14

Membru din 25-04-2010

buna radicus !! unde ai disparut ? din pacate stadiul a ramas o necunoscuta ! oare din acest razboi cu cancerul al lui tata , cine va castiga ? si cand se termina ? oricum chimioterapie nu poate face prea curand pt ca tot slabit este si nu are pofta de mancare deloc, maninca numai de gura noastra !! oare de ce ? ma bucur ca esti din nou pe aici !!
240 Gabita D
240 Gabita D [26c]
25-05-2010, 12:57

Membru din 22-05-2010

Comentarii: 26

Nu aveti pentru ce sa-mi multumiti domnule Stefan Ciprian .
Sunt un om care spera sa poata ajuta cat mai multi oameni sa-si mentina sau recapete sanatatea .
Da, produsul este si in Romania si de o luna si 20 de zile de cand este consumat de cei care au vrut pur si simplu sa incerce si altceva primesc numai vesti bune .
---------------*

(*modificat de administrator)
Răspunde la topic
1086 comentarii 1 2 3 4 ..... 9101112131415 ..... 52 53 54 55 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp