a inceput sa o doara coloana, dupa ce s-a operat de cancer mamar
Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
2 comentarii
1
1 suceava25 |
28-01-2013, 13:03 |
Membru din 24-01-2013 Subiecte: 1 Comentarii: 1 |
buna ziua..am si eu niste intrebari.. mama mea a fost operata acu 6 ani de cancer la san a urmat chimioterapie si radioterapie, a mers periodic la control.peste catva ani a inceput sa o doara coloana, a facut rmn si a zis k are niste inele deplasate iar de la spital i-a facut calciu seric si ionic si a zis k nu are treaba la oase, s-a mutat la alt spital in urma cu cateva luni, iar in urma unui computer tomograf a fost diagnosticata cu leziuni la nivelul coloanei si a bazinului si cu noduli de 3-4mm la plamani si unul mic la ficat care se zice k a putut fi in urma chimioterapiei de la san..valorile ta tgo si tgp au scazut de atunci...una din ele ajunge la normal si a fost peste 150...facand perfuzia cu zometa i-a afecat mai tare mersul, merge incet doar ajutata.i-a scazut hemoglobina si trombocitele si mi-a zis de la spital sa faca dexametazona intravenos 6 zile dar au urcat foarte putin trombocitele sunt 40, , , , in schimb au urcat leucocitele si monocitele care erau inainte bune... imi puteti da si mie un sfat va rog?
|
2 RaulDuke |
28-01-2013, 13:03 |
Membru din 12-04-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 7781 |
din pacate nu poate fi dat niciun sfat pur si simplu pe internet. ai nevoie de un consult medical, eventual unul oncologic.
|
2 comentarii
1