Suspiciune papilom intraductal san , recomandare consult chirurgical
Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
4 comentarii
1
1 Cristina Mirela |
21-03-2020, 14:49 |
Membru din 21-03-2020 Subiecte: 1 Comentarii: 2 |
Buna ziua, ma numesc Mirela si am 28 ani.
Am facut o ecografie de san bilaterala pe 02.03 (Medlife)iar rezultat este acesta: San drept Tegumente de aspect normal Tesut celular subcutanat normal reprezentat pentru varsta, cu structura ecografica normala Tesut fibroglandular normal, cu preponderenta tesutului glandular -cadran central, retro-areolar, se evidentiaza superficial, distensie ductala cu aspect pseudochistic, cu material ecogen discret hiperecogen inclus, de 10,5/ 5,9/ 10,8 mm, cu pedicul vascular periferic ( nu se poate exclude un eventual papilom intraductal vs sediment) - cadran supero-extern, ora 10, se evidentiaza profund, catre marginea toracica, plaja hipoecogena cu centru hiperecogen, fara vascularizatie, de 8,5/4,3 mm( posibil adenopatie intramamara) SAN STANG NORMAL Concluzii: suspiciune papilom intraductal vs sediment san drept, retro-areolar -adenopatie intramamara san drept cod BIRADS ecografic 3 La recomandare am primit printre consult ginecologic si senologic pe care le am facut, si completarea investigatiilor cu RMN mamar cu substanta de contrast. Doctorul senolog de m-a trimis sa repet ecografia in.schimb si nu mi-a zis nimic de RMN Am repetet ecografia pe data de 6.03 La Doamna DR Gherghe Mirela (Sanador) SAN drept: - in cadranul central se vizualizeaza un duct dilatat cu calibrul de 6 mm, ce prezinta o imagine protruziva intraductal cu aspect discret hiperecogen de 7/5mm, omogena, nevascularizata; semnal Doppler color de intensitate crescuta in adiacenta ectaziei ductale Nu s au evidentiat formatiuni nodulare cu caractere suspecte ecografuc Plan pectoral de aspect normal Axila dreapta: fara adenopatii. Concluzii:aspect ecografic sugestiv pentru papilom intraductal cadran central san drept. Recomandari: consult chirurgical -reevaluare ecografica dupa 6 luni Ma puteti ajuta va rog frumos sa inteleg mai bine diagnosticul, poate fi vorba de cancer? Am dureri de spate, arsuri de san drept si a inceput si stangul sa doara , nu e.o.durere.continuua, dar zilnica. Multumesc Omul devine ceea ce gandeste
|
2 Cristina Mirela |
21-03-2020, 19:03 |
Răspuns pentru (Cristina Mirela, Azi, ora 14:49:31): Doctora care ar trebui sa ma.opereze mi-a zis telefonic ca vorbim intr-o luna, nu m-a putut primi la.spital pt ca erau cu strictete in ce priveste coronavirusul, dar stiu ca dansa opta pt operatie inca dinainte de a reface ecografia,daca e la fel rezultatul. Oare sa fac Totusi Rmn de san cu substanta de contrast? E o perioada in care cu greu mai avem.acces in.spital pt informatii, si mai Omul devine ceea ce gandeste
|
3 Lilia |
28-04-2020, 07:56 |
Membru din 28-04-2020 Subiecte: 1 Comentarii: 4 |
Răspuns pentru (Cristina Mirela, 21-03-2020, 19:03:48): Un RMN mamar v ar ajuta sa știți cât de gravă este situația și cât de urgent urmează sa interveniti. La Clinica Donna au un aparat foarte bun RMN Tesla 3. |
4 Cristina Mirela |
29-04-2020, 11:32 |
Răspuns pentru (Lilia, 28-04-2020, 07:56:30): Am facut rmn, astept rezultatul deja. Omul devine ceea ce gandeste
|
4 comentarii
1