sarcina molara partiala
Secțiunea: Alte forme de cancer
1 comentarii
1
1 albatros | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
La sfarsitul lunii aprilie am fost internata pentru o sarcina oprita in evolutie 8-9 saptamani. Era o sarcina oprita in evolutie cu 3-4 saptamani inainte de efectuarea curetajului eu trebuind sa am la acea data 12 saptamani de sarcina, iar embrionul era calcificat.
La ecografia efectuata anterior cand sarcina avea 7 saptamani si 4 zile totul parea ok, embrionul se incadra in grafic ca dimensiune, avea activitate cardiaca si uterul avea dimensiuni normale. Diagnosticul histopatologic insa a fost de sarcina molara partiala si suna cam asa : .....mase fibrino-hematice alaturi de vilozitati coriale, unele cu aspect histologic normal, unele balonizate cu degenerescenta hidropica la nivelul axului, alaturi de o proliferare trofoblastica moderata, se observa si fragmente deciduale unele necrozate si glande endometriale in secretie avansata fara atipii. Medicul ginecolog sustine ca nu a fost o mola ca le tot vin astfel de rezultate de la laborator ca deja s-au saturat... Stupefiant, nu-i asa? In disperare de cauza am tot citit pe net si am aflat ca diferentierea dintre degenerarea hidropica a vilozitatilor coriale si mola totala sau partiala este greu de stabilit |
1 comentarii
1