Rezultat CT
Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
1 comentarii
1
1 skylane24 |
03-05-2018, 16:53 |
Membru din 03-05-2018 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Buna ziua,
Acum cateva saptamani am observat ca testiculul stang este diferit fata de cel drept, nu neaparat ca este mai mare dar are o suprafata destul de tare la atingere, este precum coaja de nuca. M-am decis sa-i fac o vizita urologului si dupa consultatie concluzia a fost ca am o suspiciune de tomora. M-a pus sa fac analize pentru: - LDH: = 273 - HCG: 0.342 - FREE BETA HCG: < 0.3 - AFP: = 1.85 Zilele trecute am primit si raportul medical pentru CT pelvis, abdomen si torace cu substanta de contrast, problemele vad ca au fost doar in zona toracica: - Etaj toracal: -- Circa 6 micronoduli pulmonari, densif, contur neregulat, m cu iodofilei moderata, prezenti apical LSS(10mm), anterior LSD(9mm), dorsal LSD(6mm), medial LM(15/16mm), Fowler LIS, periscizural (14/11 mm si 17/10mm); -- Micronodul pulmonar calcificat complet, scehela, localizat periferic in segmentul anterior al LSD; -- Fara acumulari lichidiene pleurale sau pericardice; -- Adenopatie hilara stanga necrozata cu diametre axiale de 24/23mm -- Structuri vasculare mediastinale si ramurilor acestora permeabile, fara modificari de calibru; Concluzii CT: Priza de contrast difuz neomogena in structura testiculului stang cu diametre maxime de 24/12mm - necesita evaluarea prin examen IRM testicular. Determinari secundare pulmonare. Diagnostic CIM: Alte examinari speciale specificate - Z01.8 ---------------------------- Imi puteti spune, daca se poate deduce, cam cat de grava este situatia va rog? Multumesc frumos! |
1 comentarii
1