puroi in amigdalite - ar putea fi cancer?
Secțiunea: Ar putea fi cancer?
3 comentarii
1
1 g3orgianaa |
22-02-2010, 13:05 |
Membru din 22-02-2010 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
buna ziua, am si eu o problema, am 15 ani, de ceva timp am gauri in amigdalite in care se poate observa ceva alb cum ar fi puroi doar ca este solid . am fost la control iar doctorii nu mi-au spus nimic precis am facut tratament dar reapare . ma deranjeaza deoarece am tot timpul senzatia ca am ceva in gat ...va rog ajutati-ma. va multumesc
|
2 scarface |
02-02-2010, 12:56 |
Membru din 22-07-2009 Subiecte: 1 Comentarii: 78 |
Mergi la un medic homeopat care nu face decat homeopatia clasica si te poate ajuta. Este singurul lucru care te poate ajuta cu adevarat.
|
3 luciana.l |
22-02-2010, 13:05 |
Membru din 16-02-2010 Subiecte: 0 Comentarii: 13 |
BUNĂ! Și eu am avut aceaş problemă,
de când ma stiu problema mea era amigdalita ,tot timpul erau inflamate , aveam amigdalite purulente mai tot timpu ,acum am 24 de ani şi in urmă cu ceva timp am luat un supliment nutritiv foarte benefic . Au trecut 2 săptămâni de când luam acest tratament şi am observat că pe amigdalite au apărut acel puroi solid (erau pe amândoua şi foarte mult ) şi ca să nu mai am acea senzaţie de ceva in gât mi-am îndepartato cu un tifon ,acest lucru sa întâmplat de 2 oei ,pâna a ieşit ce a fost de ieşit. De atunci nu am mai avut probleme cu amigdalitele nici măcar pe timpul ierni. |
3 comentarii
1