neoplasm mediastinal - informatii
Secțiunea: Cancer pulmonar (bronhopulmonar, plamani)
1 comentarii
1
1 pulberedestele |
04-03-2011, 12:20 |
Membru din 28-10-2009 Subiecte: 1 Comentarii: 4 |
Tatal sotiei mele a facut in urma cu doi ani o radiografie pulmonara, in urma careia s-a emis dg de suspiciune de neoplasm pulmonar.Internat intr-un spital local de pneumoftiziologie, a facut tratament intensiv cu antibiotice si starea s-a ameliorat.
Am facut si un CT, in urma caruia medicii au spus ca e o supuratie pulmonara, i s-au administrat alte antibiotice corespunzatoare. Doi ani lucrurile au mers bine, pana cand starea s-a deteriorat trepatat, am insistat pe un alt examen CT si acesta a relevat un neoplasm mediastinal (bloc adenopatic secundar, cu prinderea de bronhie si tumora de cativa cm, parca 5-6 cm). S-a facut prima cura de citostatice...la putin timp, o saptamana, a decedat...As vrea sa stiu mai multe despre cancerul mediastinal si care erau sansele daca se instituia de la inceput un tratament specific, poate chiar chirugical, pe langa chimioterapie si radioterapie.A murit prea repede pentru a-i face o mediastinoscopie, asa cum le-am sugerat medicilor...Si-mi tot framant constiinta. Ma poate ajuta cineva? |
1 comentarii
1