Nedumerire in privinta unei tumori
Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
5 comentarii
1
1 julianms |
13-10-2010, 21:26 |
Membru din 13-10-2010 Subiecte: 1 Comentarii: 1 |
(Postez şi un link cu o poză la care am făcut Upload la www.TinyPic.com - subsite al Photobucket)
http://oi54.tinypic.com/1534iyr.jpg Bună ziua ! Mama mea are o problemă legată de o tumoare care i-a apărut prima oară acum aproape 2 luni, în partea dreaptă a bărbiei. Acum 3 săptămâni s-a operat la Spt. Universitar Bucuresti, iar acum 10 zile i-au fost scoase cele 2 copci. Dar de câteva zile tumoarea a apărut o umflătură la marginea de sus a operaţiei (a se vedea poza), nu chiar atat de mare cât era tumoarea iniţială, dar care seamănă cu tumoarea iniţială. La spital au zis că ar fi de la o infecţie la o măsea, dar pare ciudat acum că tumoarea reapare - nu ştiu dacă de la o infecţie la măsea ar apărea aşa ceva ... Pe diagnosticul de pe biletul de ieşire de la spital scrie cam asa: "tumoră papilomatoasă, traumatizată, mentonieră" - sper că al 2-lea cuvânt e scris corect ... (Menţionez că a fost operată de o doctoră de chirurgie plastică) 1 - Are vreo legătură cumva cu cancerul de piele ? 2 - Cu ce s-ar putea trata tumoarea pe care o are ? 3 - Va trebui să mergem din nou la operaţie ? 4 - Care ar fi cel mai bun spital din Bucuresti unde ar trebui să mergem pentru aşa ceva ? 5 - Umflătura ar putea ceda sau trebuie să ne grăbim să mergem la spital ? Vă mulţumim mult ! Aşteptăm cu nerăbdare răspunsurile dumneavoastră ... PS Stiu că erau aici pe site nişte consultaţii on-line (dacă mi-aduc aminte era vorba de 3 consultaţii maxim, lunar , sau cam asa ceva). Acum mai există acele consultaţii ? |
2 lala2004 |
11-10-2010, 23:01 |
Membru din 09-02-2010 Subiecte: 0 Comentarii: 21 |
Acele consultatii online sint pe sfatulmedicului.ro
|
3 elina |
12-10-2010, 10:04 |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 43 |
Buna dimineata! Examen histopatologic s-a facut?
|
4 julianms |
12-10-2010, 15:01 |
Membru din 13-10-2010 Subiecte: 1 Comentarii: 1 |
Bună ziua, doamna doctor !
Mama a dat telefon ieri acolo, iar asistenta a zis că "examenul a ieşit bine" şi că să ne ducem să luăm "foaia". Să fie vorba de acest examen "histopatologic" ? Noi aşa credem. Si deci ei continuă să spună că ar fi vorba de problema dentară (care ar produce aşa ceva). E posibil aşa ceva ? - mă gândesc că aţi văzut poza al cărei link l-am publicat şi mai sus, adică : http://oi54.tinypic.com/1534iyr.jpg (Copy/Paste în browser ... Internet Explorer, Firefox ...etc..) Vă mulţumim mult, doamna doctor ! - poate ne puteţi confirma dacă credeţi că despre acest tip de examen este vorba ... (dacă e vorba de acel examen şi acela a ieşit într-adevăr bine înseamnă că nu ar fi vorba de cancer de piele ? ... sau un alt fel de cancer ...) Iulian _____ |
5 elina |
13-10-2010, 21:26 |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 43 |
Da, examenul histopatologic pune diagnosticul de cancer. Orice decizie teraputica viitoare va depinde de acest examen. Ar fi bine sa discutati despre tratament si cu chirurgul care a operat-o. Numai bine
|
5 comentarii
1