Leucemie cu hemoleucograma buna?
Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii
1
1 Teodora M. |
12-05-2015, 22:16 |
Membru din 10-02-2009 Subiecte: 3 Comentarii: 48 |
Buna ziua!
Am o ingrjorare pe care as dori sa mi-o risipesc. De vreo trei luni sunt tot mai obosita, iar in ultimele saptamani am zile in care sunt atat de obosita ca abia fac fata la eforturi mici. Mi-am facut o serie de analize: tiroida e in regula (doar prolactina la la nivel superior, dar normal), urina- normale, eco- normale (doar un chist 2 cm ovarian), radiografie toracica, abdomen in regula. Cardio in regula, doar e inima congenital mai mica dar fara repercusiuni semnificative. HEMELOCOGRAMA toate cele cuprinse sunt limite normale, doar leucocitele 9.7 (4.0-10.0) la limita. Hemoglobina 13.4 (11.7-15.5) Sideremia 42 (60-180) Ce ma nelinisteste este ca la administrare vit C sau solutii perfuzabile Glucoza/Ringer, a doua zi am o stare generala foarte rea, ma doar oasele si articulatiile, mai ales la membre si cu precadere pe partea dreapta. Dar un rau accentuat de nu pot sta in picioare, ca o febra dureroasa la oase, genunchi. Am facut timp de un an aceste perfuzii, la 3 saptamani,pentru malabsorbtia intestinala pe care o am. Dar de vreo 3 luni am aceste dureri care m-au speriat, stiind ca vit C nu are la 5 ml. efecte asa de rele, sau glucoza nici atat. Poate fi vreo forma de leucemie, am maduva afectata de ceva, de ce am starea asta? Mi s-a prescrsi venofer si imi este foarte teama sa le fac. Sa mai fac alte analize sanguine sau HLC facuta este suficienta pentru a elimina o suspiciune in acest sens. Multumesc! |
2 RaulDuke |
13-05-2015, 11:56 |
Membru din 12-04-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 7785 |
Răspuns pentru (Teodora M., 12-05-2015, 22:16:51): putin probabil. nu cred ca este genul de loc unde au rost discutiile despre suspiciuni. vrei sa-ti faci o biopsie de maduva osoasa pentru atata lucru ? |
2 comentarii
1