Interpretare biopsie san
Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii
1
1 marianaZ |
05-06-2023, 13:44 |
Membru din 05-06-2023 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Diagnostic de tesut mamar cu arii de carcinom ductal "in situ"er pozitiv cu grad nuclear scazut , intermediar, inalt, patern arhitectural micropapilar , ci briform si solid, cu arii de comedonecroze si relativ frecvente microcalcificari intraluminal-categoria bc - nhsbsp.
Ck5/6 pozitiv in celulue micropiletate periductale si pozitiv zonal in celule ductale di si structuri ductale consevate. Ki 67 pozitiv aprox 8% in celeule din proliferarea intraductala. Va rog mult sa-mi explicati si mie acest diagnostic! Multumesc, |
2 MoniqueM |
06-09-2023, 17:35 |
Membru din 02-08-2018 Subiecte: 0 Comentarii: 9 |
Buna ziua, domnule doctor!
Bunica mea in varsta de 74 de ani, in urma efecturaii unor analize de rutina, a decoperit un VSH f mare, 80. Toate celelalte analize sunt in limite normale. In trecut ea a fost declarata pozitiva la bacteria Pylori. Am efectuat si acum testul pentru aceasta bacterie, rezultatul fiind unul negativ. Medicul de familie i-a prescris 2 antibiotice, cu mentiunea ca trebuie sa repete VSH ul peste o luna. Bunica nu are o stare generala tocmai buna, nu are pofta de mancare, se simte fara putere, mai ales ca zilele trecute a cazut si se plange ca o doare un genunchi. Ce ne recomandati sa facem? Ce ar indica un VSH asa de mare? Multumesc! |
2 comentarii
1