interpretare analize
Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
2 comentarii
1
1 ilena |
08-08-2014, 21:15 |
Membru din 08-08-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Buna seara,
As dori si eu, va rog frumos, sa imi spuneti cum anume sa interpretez eu (pacientul care nu intelege termenii medicali) urmatoarele analize: -examen anatomo patologic, scurgere mamelonara san stang - fregvente celule spumoase; fregvente picaturi de lipide; concluzie - ectazie candiculara -ecografie mamara bilaterala : SAN DREPT - mobilitate normala; ecostructura- discret neomogena,glandulo-adipoasa in proportii relativ egale; arhitectura glandulara pastrata; fara formatiuni nodulare solide sau lichidiene; ducte de calubru normal. AXILA DREAPTA -fara adenopatii SAN STANG - mobilitate normala; ecostructura - similara cu cel stang; tesut glandular mai neomogen in CIE, fara a se vizualiza formatiuni nodulare sau zone de distorsiune arhitecturala; ducte de calibru normal. AXILA DRAPTA- fara adenopatii concluzii : BIRADS 1 Nu inteleg acel \"CIE\" si acel \"BIRADS1\", mentionez ca aceste analize sunt facute la IOB-Fundeni Multumesc anticipat pentru ajutor! |
2 RaulDuke |
09-08-2014, 18:37 |
Membru din 12-04-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 7785 |
Răspuns pentru (ilena, 08-08-2014, 21:15:04): analizele pe care le prezinti nu sunt sugestive pentru cancer. |
2 comentarii
1