Icter mecanic std 4
Secțiunea: Cancerul de ficat (hepatic, hepatocarcinom)
3 comentarii
1
1 miorita75 |
25-08-2009, 22:54 |
Membru din 22-07-2009 Subiecte: 2 Comentarii: 5 |
buna.tatal meu are icter mecanic in std 4 cu invazie locoregionala,tumoarea klatskin are 62 ani as vrea sa stiu ce se mai poate face pentru el am fost la mai multi medici dar toti spun ca sunt slabe sase.
|
2 brazilio |
25-08-2009, 21:07 |
Membru din 23-08-2009 Subiecte: 0 Comentarii: 2 |
poate te pot ajuta cu ceva .anul trecut o prietena a mea a facut icter mecanic dezvoltand tot o tumora Klatskin std 3B.la Timisoara i s-a montat un stent de drenaj al ficatului,a fost operata in Germania ,a facut in tara chimioterapie luni ,iar luna trecuta a implinit un an de la operatie.mentionez ca a avut si7 ganglioni limfatici cu metastaze.operatia se poate face si la noi in tara,iar ca mijloace paliative{de imbunatatirea calitatii vietii]]se pot monta acele stenturi.in speranta ca te-am ajutat cu ceva ,va doresc multa sanatate.
|
3 miorita75 |
25-08-2009, 22:54 |
Membru din 22-07-2009 Subiecte: 2 Comentarii: 5 |
iti multumesc f mult pentru raspuns dar daca nu ai posibilitatea sa mergi in germania ,ce putem sa facem.acum tatal meu urmeaza un tratament naturis a lui fulga stelian dar se simte din ce in ce mai rau a slabit f mult de la 85kg si acum are 35kg.nu mai poate minca nu stim ce sa mai facem ,va rog din suflet daca stie cineva vreun doctor aici in romania.
|
3 comentarii
1