Rezultatul histopatologic indica gangliogliom iar un alt rezultat - astrocitom
Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
1 comentarii
1
1 getica |
23-02-2011, 21:41 |
Membru din 23-02-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
In urma a 3 crize, gen crize epilepsie, care au avut loc in somn la interval de 1 saptamana, cumnata mea in varsta de 25 ani a mers la un medic neurolog care i-a recomandat in regim de urgenta sa faca un CT cranian apoi un RMN si multe analize la sange. Dupa aceste investigatii nu au putut sa-i stabileasca un diagnostic, oscilau intre limfom si parazitoza. Am cerut sa mergem la Bucuresti unde, dupa multe investigatii in diferite spitale se hotaraste interventia chirurgicala care a avut loc in decembrie 2010. Avea 3 formatiuni care au fost extirpate (cel putin asa se stie) pe partea dreapta si o formatiune frontala pe care nu au putut-o extirpa datorita pozitionarii profunde a acesteia, diagnosticate ca fiind tumori. Au trimis probele recoltate pentru biopsie. Rezultatul histopatologic indica gangliogliom iar un alt rezultat indica astrocitom cu zone de proliferare vasculara fara hiperplazie endoteliala. Acum a inceput un set de iradieri dupa care ar trebuit sa faca chimioterapie,
Am rugamintea sa imi spuneti cat este de grav, ce efecte va avea boala in viitor ? Multe multumiri! |
1 comentarii
1