dureri frecvente a sanului stang, iar la palpare se simte ceva tare cam cat o nuca
Secțiunea: Ar putea fi cancer?
3 comentarii
1
1 camikaremelka | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Buna ziua,am o sora mai mica,si din ianuarie,a inceput sa prezinte dureri frecvente a sanului stang,iar la palpare se simte ceva tare cam cat o nuca.A fost la dr de familie si-i i-a spus ca e de la un curent,dandu-i o reteta ce contine PIROXICAM-granule 2/zi,si un unguent pe care il foloseste local DICLAC,si totusi dupa jumatate din tratament,inca nu simte nici o ameliorare.Mentionez ca are 18 ani,a inceput viata sexuala de curand si nu ia anticonceptionale.Va rugam din suflet ,ce ne sfatuiti sa facem?sa mai asteptam ,sau sa mergem sa faca o mamografie,sau.....Va multumesc din suflet,cu respect camikaremelka
|
2 karroly | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 2 |
Cel mai bine e sa mergi cu ea si sa faca o mamografie si un control ginecologic daca a inceput viata sexuala , fiecare dr este specializat in domeniul sau si cel mai bine e sa o duci sa isi faca o mamografie si cat mai repede posipil pt ca nu e de joaca cu umflaturile aparute si de o asemenea marime ( cat o nuca ) . Toate cele bune .
|
3 karroly | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 2 |
Cu multa placere si chiar ma bucur ca ti-a fost de folos sfatul meu , eu sunt bine ( mi-a venit ) , sper sa ne mai auzim numai cu bine , toate cele bune .
|
3 comentarii
1