diagnostic histopatalogic
Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
2 comentarii
1
1 damianc |
30-05-2009, 20:24 |
Membru din 30-05-2009 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Buna ziua
Am si eu o rugaminte catre cine poate da un raspuns.As dori chiar mai multe pareri.De curand mama a fost diagnosticata cu adenocarcinom uterin,motiv pentru care a fost operata.Ieri i-a venit buletinul histopatologic care spune urmatoarele:,,Adenocarcinom endometrial intramucos de tip endometrioid,grad II de malignitate histologica(sistem de gradare figo)(greu de gradat,tumora prezentand zone extinse de autoliza).Cod M-8380/3. Tumora nu infiltreaza miometrul si nici celelalte structuri anatomice examinate. Leiomiom uterin intramural,fara atipii.Cod M8890/0 Hiperplazie complexa cu atipii de endometru. Hiperplazie adenomatoida de glande endometriale,fara atipii.`` Va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna,daca este ceva grav,si cat de grav este.Va multumesc anticipat.Multa sanatate va doresc. |
2 ali39 |
30-05-2009, 20:24 |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 20 |
Buna ! Din cate scrii aici doamna are cancer endometrial, grad II maliginitate , cu zone extinse de autoliza.
La gradul II nu e chiar asa grav incat sa nu mai poti face ceva. Daca a fost operabil e foarte bine inseamna ca tumora a fost extirpata si banuiesc ca in urmatoarele sapt va face raze si citostatice. Stii ca si cancerul endometrial se poate vindeca ,poti sa citesti pe internet , in formula AS, sunt foarte multe cazuri rezolvate. Poate va raspunde si un medic dar nu disperati in acest moment,trebuie sa fiti tari pt k e necesar , crede-ma k stiu foarte bine ! Multa sanatate ! Ali |
2 comentarii
1