Diagnostic: cancer?
Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
4 comentarii
1
1 Beky | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 1 |
V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa-mi "traduceti" mai pe romaneste urmatorul diagnostic: CARCINOM NEUROENDOCRIN PULMONAR CU CELULE MARI.
Multumesc din suflet! |
2 drmarkuss1 | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 4 |
Da, este o forma de cancer pulmonar care de obicei are o evolutie ceva mai favorabila decit alte forme de cancer pulmonar.
|
3 Beky | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 1 |
Multumesc mult, domnule doctor! M-ar interesa daca sunt sanse de vindecare completa? Este vorba despre tatal meu (53 ani). Tumora a fost extirpata o data cu 1/3 din plamanul drept. Si daca imi puteti spune in ce stadiu este cancerul? (gradul sau: 0, 1, 2, 3, 4?)
Multumesc inca o data! |
4 alf66 |
25-11-2008, 11:38 |
Membru din 25-11-2008 Subiecte: 0 Comentarii: 4 |
Cauta singura pe net,la www.biosens.ro. Cumpara-ti de pe net cartea "Tratamente pentru cancer si leucemie" - Adolf Breuss. Vezi ca gasesti toate sucurile,formula originala pe net sau la mag.specializate, de la Biotta!
Daca ai neclaritati,scrie-mi! Au inceput si medicii de la Spit. de oncologie din Cluj, de citiva ani sa dea reteta cu Breuss,sau sa te trimita sa ti le cumperi de pe net, sau sa-ti prepari in casa. Asta e mai greu,insa,pt. ca sunt mai multe conditii: concentratia si formula trebuie sa fie EXACTA. |
4 comentarii
1