carcinom scuamos keratinizant
Secțiunea: Metastaze
2 comentarii
1
1 andrada |
12-12-2014, 23:40 |
Membru din 12-12-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Buna seara, tatal meu a fost diagnosticat cu metastaza de carcinom scuamos keratinizant punct de plecare nedeterminat. a facut CT si PET CT fara sa poata fi identificat punctul de plecare asta pe langa biopsie os, examen ORL, teste IHT, endoscopie.A facut 6 luni chimio iar ganglionii s-au micsorat , rezultat CT de bilant, regresie vizibila de la cativa cm in anumite zone la cativa mm cu disparitia altora.Acum dupa 2 luni de la ultima cura ganglioni inflamati din nou, ecografia releva ca adenopatiile desi nu sunt foarte mari au aspect infiltrativ . o sa facem din nou ct. la ce sa ma astept ? care sunt sansele sa raspunda din nou pozitiv la chimio? care sunt sansele masurate in ani de acum inainte?
multumesc |
2 RaulDuke |
13-12-2014, 14:26 |
Membru din 12-04-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 7781 |
Răspuns pentru (andrada, 12-12-2014, 23:40:13): din pacate inca nu s-a descoperit nicio situatie in care sa se poata vedea viitorul. datele furnizate de tine sunt mult prea putine ca sa-mi fac o idee despre caz si despre cat de complet e ce s-a facut si daca ar mai putea fi ceva de ajutor, dincolo de pur si simplu o alta incercare de chimioterapie, care, teoretic, are sanse de a induce o noua remisie si de a controla boala, dar nu poate prelungi prea mult supravietuirea. cred ca trebuie sa revii cu datele medicale, daca poti. |
2 comentarii
1