Carcinom scuamocelular nekeratinizat, invaziv G2
Secțiunea: Alte forme de cancer
2 comentarii
1
1 Ioana1997 |
27-10-2014, 17:28 |
Membru din 27-10-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
In urma unui atac vascular cerebral, tensiune 160 cu 100, am cerut si un eco deoarece burta de cateva zile incoace a fost tare. Rezultatul eco+consultul ginecologic a adus rezultatul urmator : CARCINOM SCUAMOCELULAR NEKERATINIZAT (carcinom epidermoid nekeratinizat, cu celule mari), INVAZIV G2 + 2 TUMORI care cuprind colul uterin si cele 2 ovare (20-25 cm ).Merita o operatie in acest caz? Unii spun ca ar efectua nimeni o operatie in stadiul acesta, deocamdata ni s-a sugerat o radioterapie, altceva nu s-ar mai putea face. Va rog din suflet daca imi puteti explica mai exact despre ce fel de cancer e vorba, in ce stadiu e, care sunt sansele de supravietuire acum?
Va multumesc anticipat si sper ca nu am gresit locul pentru mesaj, este prima data cand scriu pe un forum. |
2 RaulDuke |
27-10-2014, 18:03 |
Membru din 12-04-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 7781 |
Răspuns pentru (Ioana1997, Azi, ora 17:28:06): din pacate datele pe care le furnizezi sunt prea putine pentru a-mi face o idee corecta/completa. revino cu detaliile buletinelor medicale (consulturile, biopsia, etc). cel mai probabil insa pare a fi vorba de un cancer de col uterin care este deja avansat. trebuie vazut daca are metastaze, iar daca nu, atunci intr-adevar radioterapie+chimioterapia (daca nu exista contraindicatii) ramane tratamentul standard. daca exista metastaze, atunci singura varianta ramane tratamentul simptomatic si chimioterapia. |
2 comentarii
1