carcinom grad I
Secțiunea: Interpretare analize si examen anatomopatologic
1 comentarii
1
1 mariamirabela |
12-10-2009, 15:15 |
Membru din 01-11-2009 Subiecte: 5 Comentarii: 1 |
Va rog din suflet sa ma lamuriti in privinta urmatorului diagnostic, gravitatea bolii ,, daca se poate un raspuns de la d l dr. oncolog. MULTUMESC
va rog sunt disperata DIAGNOSTIC ANATOMOPATOLOGIC CARCINOM DUCTAL INVAZIV GRAD I SBR MODIFICAT NOTTINGHAM(G ARHITECTURAL =2 G NUCLEAR =2 G MITOTIC =1) STADIUL pT1a NxMxL0V0 ( carcinom ductal invaziv de 2,5 mm diametru din celule cu atipii nucleare moderate si cu 1 mitoza /10HPF RH (+/-)EXPRESIE SLABA A RH (0-10%CELULE TUMORALE MARCATE TUMORA (COMPONENTA INVAZIVA ) E-3% INT.+;P5%INT + MARTORI INTERNI (GLSNDS NETUMORALA ) ESI P POZITIVI VA ROG SA-MI EXPLICATI ACESTE REZULTATE . Mentionez ca nu am primit nici un fel de tratament cu toate ca am receptorii pozitivi , nu am primit nici macar tratament hormonal .Sunt foarte ingrijorata. .Rezultatele eco si mamo au fost vazute de chirurgul ce ma operat , a spus ca e bine , super etc... MULTUMESC DIN SUFLET SI SPER CA MA AJUTATI CU RASPUNSURI LA starea mea de incertitudine , neliniste si dezorientare. |
1 comentarii
1