cancer - stresul sau supararea
Secțiunea: Cancer pulmonar (bronhopulmonar, plamani)
7 comentarii
1
1 ichim | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 3 |
Buna ziua,
Mama mea a fost diagnosticata cu carcinom nediferentiat pulmonar. As dori sa stiu daca stresul sau supararea (sau o posibila raceala) pot fi factori care declanseaza aceasta boala necrutatoare. Va multumesc mult, cu respect Ichim |
2 valim | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 14 |
Sotul meu a facut de la o simpla raceala.Mergeti la tratament repede.Ce i-a mai spus?
|
3 ichim | |
....din pacate mama mea s-a stins. As fi vrut sa stiu mai multe...
|
4 ichim | |
Mama mea era diagnosticata cu pneumonie interstitiala in fiecare primavara. Anul acesta, la control, nu parea ca este prea grav, dar la un control amanuntit facut la Spitalul de Urgenta s-a descoperit ca are metastaza. Este posibil ca un cancer sa metastazeze fara sa existe semne vizibile?
|
5 valim | |
Imi pare extrem de rau.Da,nu da nici un semn pana la metastaze.De aceea este atat de periculoasa boala asta.Cati ani avea?
Noi l-am descoperit din intamplare,ca el se simtea f. bine si era in stadiul 3B si de un an si jum.ma straduiesc sa-l tin in viata,mai mult cu naturiste.Dar dr.au spus ca rezista 6 luni(anul trecut). |
6 ichim | |
Mama avea 62 ani.
In primavara a inceput sa tuseasca si a mers la doctor la sfarsitul lunii mai. La radiografie nu s-a vazut absolut nimic. A urmat un tratament cu Paxeladin, dupa care a inceput sa oboseasca foarte tare. Am ajuns la spitalul de urgenta unde s-a descoperit ca are cancer la abdomen cu metastazare in plamani. S-a stins la 3 saptamani dupa internarea la spitalul de urgenta. Nu stiu unde am gresit. As vrea sa stiu daca se putea face ceva.... Multumesc mult! |
7 valim | |
Da-mi mail-ul sa-ti trimit mesaj privat
|
7 comentarii
1