cancer renal cu extirpare rinichi drept
Secțiunea: Cancerul de rinichi (renal)
1 comentarii
1
1 gabriela florentina |
04-06-2010, 10:58 |
Membru din 04-06-2010 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Va deranjez cu o problema grava pe care o are tatal meu, poate s-a mai confruntat cineva cu aceeasi situatie si ma poate ajuta.
In 01.02.2010 a fost operat de tumora renala la Bucuresti de prof. Sinescu cu extirparea rinichi drept. S-a recuperat foarte repede dupa interventie, rezultat biopsie a fost tumora cod 8310/3 si ni s-a spus ca nu mai are nici o problema. Totusi dupa aprox. 3 luni de la operatie a facut o criza asemanatoare epilepsiei si in urma RMN s-au decoperit 4 leziuni tumorale mici( cea mai mare 18 mm restul sub 7 mm chiar mai mici) Metastazele au fost iradiate Gamma Knife la spitalul Bagdasar acum 5 saptamani. Dupa aceasta iradiere tatal meu a inceput sa se simta rau in sensul ca are o stare generala de slabiciune si de la o zi la alta nu se mai poate ridica din pat. In tot acest timp a facut tratament cu dexametazona cate 2 injectii pe zi scazute progresiv , ajungand in acest moment la 1 fiola la 2 zile. Am incercat tot posibilul sa-mi ajut tatal si sunt in situatia disperata in care nimeni nu stie clar de la ce este aceasta satre de slabiciune. |
1 comentarii
1