Cancer ovarian?
Secțiunea: Ar putea fi cancer?
2 comentarii
1
1 1950 |
02-04-2009, 15:56 |
Membru din 02-04-2009 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Buna,
Am si eu o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Surorii mele tocmai i s-a scos un ovar pe motiv ca era bolnav. Totul a inceput de la un chistulet . I s-a recomandat anticonceptionale 6-12 luni pe care le-a intrerupt brusc dupa 2 luni,dupa un timp a inceput sa se simta rau,in sensul ca avea tot timpul dureri prin burta. La controlul medical i s-a spus ca acel chistulet s-a spart si este nevoie de laparascopie pt.a absorbi lichidul acela. La inceput a urmat tratament medicamentos in speranta ca va trece asa. Nu a trecut asa si ieri i s-a facut laparascopie pt.a aspira acel lichid. Nu stiu ce s-a intamplat dor ca la final medicul a operat-o si i-a scos un ovar pe motiv ca era bolnav. Intrebarea este de ce trebuie sa se faca biopsie? Poate sa iasa ceva rau in asemenea situatie,daca s-a recurs la ovariectomie? Va rog daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns ,daca a mai trecut cineva prin asemenea situatie? Multumesc mult si astept un semn! |
2 dear |
02-04-2009, 15:56 |
Membru din 02-04-2009 Subiecte: 0 Comentarii: 1 |
buna !nu fi speriata biopsia(analiza histologica a unui tesut)se face in urma oricarei operatii de acest gen pentru a vedea de ce origine este -malign sau benign. asa ca trebuie sa asteptati rezultatele nu trebuie neaparat sa fie cancer sanatate multa ii doresc surorii tale!
|
2 comentarii
1