Cancer la san sau nu?
Secțiunea: Ar putea fi cancer?
4 comentarii
1
1 Angellica |
06-10-2012, 12:17 |
Membru din 06-10-2012 Subiecte: 1 Comentarii: 1 |
Acum ceva timp mi-am simtit la pieptul drept niste noduli si o durere mai puternica in diferite momente ale ciclului.Am fost la dr endocrinolog si mi-a zis ca am 2 noduli unul de16 mm si unul de 6 si ca nu se poate face nimic decat prin operatie si ca nu e cancer dar in timp se poate transforma cica si ca trebuie monitorizat.Adica ce sa inteleg ca e inceput de cancer si nu a vrut sa-mi zica?
|
2 cory | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 16 |
trebuie sa gindesti pozitiv, este normal sa te doara in timpul ciclului.Daca ti-a recomandat sa te operezi dute si te opereaza, in timp lasat un nodul, poate degenera in cancer,nu neaparat ai acum cancer.
|
3 mady_bucur | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 4 |
Angellica stai linistita,
eu am deja 3 operatii la sani. tot noduli, mi-au aparut la 18 ani, am facut 3 ani tratament dar degeaba, tot a trebuit sa ma operez. Am prima operatie in Romania, si celalte 2, aici , in Spania. Trebuiesc scosi , pt a nu creste si mai mult . Nu e dureros, doar ca nu poti face efort fizic mai deloc. Eu in 3 ani m-am ingrasat 25 de kg. E mult mai bine sa ii scoti chiar daca apar iar. daca ai intrebari ma poti intreba |
4 Angellica |
15-09-2010, 01:02 |
Membru din 06-10-2012 Subiecte: 1 Comentarii: 1 |
Buna ziua, au trecut 3 ani de la ultima mea postare la acest subiect, in cele din urma nu m-am operat, am aflat intre timp ca nu este vorba de noduli ci de fibroadenoame care intre timp au crescut, unul are 2 cm si celalalt 2,6 , sunt putin speriata, momentan urmez un tratament cu hormoni si nu prea ma gandesc la operatie plus ca am inteles ca aceste fibroadenoame apar din nou. Sper ca d-voastra doamnelor va simtiti bine.Cel putin stiu ca in momentul de fatza nu e cancer si sunt mai linistita desi nu ma bucur deloc ca au crescut atat de mult. Sanatate va doresc!
|
4 comentarii
1