Cancer la san sau nu?

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
4 comentarii 1
1 Angellica
1 Angellica [1c]
06-10-2012, 12:17

Membru din 06-10-2012

Subiecte: 1

Comentarii: 1

Acum ceva timp mi-am simtit la pieptul drept niste noduli si o durere mai puternica in diferite momente ale ciclului.Am fost la dr endocrinolog si mi-a zis ca am 2 noduli unul de16 mm si unul de 6 si ca nu se poate face nimic decat prin operatie si ca nu e cancer dar in timp se poate transforma cica si ca trebuie monitorizat.Adica ce sa inteleg ca e inceput de cancer si nu a vrut sa-mi zica?
2 cory
2 cory [16c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 16

trebuie sa gindesti pozitiv, este normal sa te doara in timpul ciclului.Daca ti-a recomandat sa te operezi dute si te opereaza, in timp lasat un nodul, poate degenera in cancer,nu neaparat ai acum cancer.
3 mady_bucur
3 mady_bucur [4c]

Membru din 01-01-2014

Comentarii: 4

Angellica stai linistita,
eu am deja 3 operatii la sani.
tot noduli, mi-au aparut la 18 ani, am facut 3 ani tratament dar degeaba, tot a trebuit sa ma operez.
Am prima operatie in Romania, si celalte 2, aici , in Spania.
Trebuiesc scosi , pt a nu creste si mai mult .
Nu e dureros, doar ca nu poti face efort fizic mai deloc.
Eu in 3 ani m-am ingrasat 25 de kg.
E mult mai bine sa ii scoti chiar daca apar iar.
daca ai intrebari ma poti intreba
4 Angellica
4 Angellica [1c]
15-09-2010, 01:02

Membru din 06-10-2012

Comentarii: 1

Buna ziua, au trecut 3 ani de la ultima mea postare la acest subiect, in cele din urma nu m-am operat, am aflat intre timp ca nu este vorba de noduli ci de fibroadenoame care intre timp au crescut, unul are 2 cm si celalalt 2,6 , sunt putin speriata, momentan urmez un tratament cu hormoni si nu prea ma gandesc la operatie plus ca am inteles ca aceste fibroadenoame apar din nou. Sper ca d-voastra doamnelor va simtiti bine.Cel putin stiu ca in momentul de fatza nu e cancer si sunt mai linistita desi nu ma bucur deloc ca au crescut atat de mult. Sanatate va doresc!
Răspunde la topic
4 comentarii 1
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp