cancer la san
Secțiunea: Cancerul de san (mamar)
2 comentarii
1
1 eluta73 |
13-11-2011, 16:41 |
Membru din 13-11-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Pe 9 martie am fost diagnosticata cu carcinom invaziv la san, grad 3 B.Am facut 6 sedinte de chimio, apoi 30 de sedinte de cobaltoterapie si inainte de operatie CT..., apoi scintigrafie unde mi-au iesit 4, , puncte`.Operatia a fost amanata.Am facut 2 sedinte de chimio si acum urmez tratament cu tamoxifen, zoladex si bonefos.As dori sa stiu daca pana in februarie(atunci voi face iar scintigrafie) e posibil sa ma operez.Precizez ca nu mi-a explicat nimeni de ce operatia nu poate fi facuta.S-ar fi raspandit, ori nu as fi rezistat la anestezie?
|
2 Casa drhouse |
13-11-2011, 16:41 |
Membru din 24-10-2008 Subiecte: 0 Comentarii: 119 |
Deocamdata ramai cu tratamentul. Nu s-a raspandit, din contra, poate ca s-a mai redus putin din tumora, dar stadiul IIIB este un stadiu mai delicat, in sensul ca, pe langa tumora la san sunt prinsi si ganglioni din jurul tumorii , exista si o componenta inflamatorie si conditiile de acolo de la san inca nu permit o interventie chirurgicala.Ai rabdare si fa cum a spus medicul...Nu fa efort fizic cu mana de partea sanului si cauta sa mananci cat mai putina carne si produse de origine animala.
|
2 comentarii
1