Cancer la colon si citostatice
Secțiunea: Cancerul de colon41 danacristina |
22-04-2012, 20:59 |
Membru din 15-03-2012 Subiecte: 0 Comentarii: 6 |
Valorile in crestere ale fosfatazei alcaline (169, apoi 195) au vreo semnificatie? Multumesc mult pentru raspunsuri si tot respectul pentru ca va cheltuiti timpul raspunzand tuturor acestor mesaje de naufragiat.
|
42 RaulDuke |
22-04-2012, 23:33 |
Membru din 12-04-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 7781 |
nu este o crestere marcata iar alta modificare semnificativa corelata nu vad. desprins dintr-un context clinic, ma tem ca nu pot sa emit mai multe idei. ce as face este (daca nu sunt simptome semnificative) as repeta analiza si la urmatoarea serie, spre a vedea cum evolueaza, inclusiv cu GGT si restul functiilor hepatice, precum si o calcemie.
|
43 danacristina |
24-04-2012, 22:01 |
Membru din 15-03-2012 Subiecte: 0 Comentarii: 6 |
Multumesc mult de tot. O seara buna!
|
44 bodirlau |
26-09-2012, 14:21 |
Membru din 26-09-2012 Subiecte: 0 Comentarii: 1 |
cum as putea sa iau legatura cu miha bc.?tatal meu are acceasi boala si as vrea sa stiu mai multe detalii.va rog
|
45 sariadna |
28-01-2013, 14:52 |
Membru din 28-01-2013 Subiecte: 0 Comentarii: 3 |
buna ziua,
tocmai ce am primit rezultatul de la institutul victor babes (IMUNOHISTOCHIMIC) care spune urmatoarele: mic limfoganglion cu structura stearsa prin prezenta parafoliculara si difuza a unei proliferari limfoide polimorfe alcatuita predominant din celule de talie mica de tip limfocitic, limfoplasmotic si plasmotic relativ frecvente( ~10%) celule de talie mare de tip imunoblastic dispersate si in mici grupuri. L26/CD20 pozitiv difuz in tumora; Kappa pozitiv in foarte frecvente; Lambda pozitiv in izolate; Kappa/lamda~10/1(clonal); CD23 negativ; CD30 negativ; Bcl6 negativ; CD15 pozitiv izolate granulocite; CD25 pozitiv in rare limfocite mici reactive; CD10 negativ, CD3 pozitiv in rare limfocite mici reactive. Aspectul histopatologic si testele IHC sunt compatibile cu limfom maligh nonhodgkin difuz cu celula mica B limfoplasmocitic. De corelat cu datele clinice de laborator( inclusiv prezenta componentului monoclonal) Rugamintea mea este urmatoarea: sa mi se spuna si mie in ce statiu este si ce inseamna fiecare combinti de cifre si litere, cat de grav este. am nevoie de o parere pentru ca am programare abia la jumatatea lui februarie la medicul oncolog deoarece sunt din buzau si sunt numai 2 medici. va roc sa ma luminati putin pana ajung cu rezul la oncolog. Este vorba de tatal meu in varsta de 57 ani caruia in urma unei operatii i-au fost descoperiti 2 ganglioni limfatici mezenterici si s-a practicat ileo-transverso-anastomoza, cu extirparea metastazei si examen in ligamentul gastrto-colic. Multa multa sanatate. |