cancer de san
Secțiunea: Cancerul de san (mamar)21 cory | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 16 |
ptr.Lara-bv
daca dau un sfat ,stiu prin ce am trecut eu in 2003-2004.am facut tot tratamentul adecvat acestei boli si trat. cu ISCADOR si sucuri proaspete. vad lucrurile in bine, nu mi-am plins de mila si lucrez in continuare, sint f. bine cu ajutorul lui dumnezeu care are grija de fiecare. |
22 DOINNA | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 4 |
ptr. Lara-bv.
nu este anemica, are analizele foarte bune, chiar prea bune pentru starea ei. oricum multumesc pentru sfat. paste fericit! |
23 Lara-bv | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 12 |
prt.Cory
Nu stiu ce anume te-a suparat, faptul ca am spus pro si contra? Asta este realitatea studiile pe care le-am cititau fost publicate in reviste de specialitate din Europa si SUA intre 2000-2006 si au fost pro si contra. Nu dau sfaturi ,cel mult am spus ce ma facut eu. Medicina a avansat dar o gramada de lucruri nu se stiu, ori cine lucreaza in sistem iti poate confirma. |
24 cory | |
ptr.lara-bv.
nu m-a suparat pro si contra, am crezut ca ai inteles ca imi pling de mila. M-am exprimat gresit nu dau sfaturi la nimeni, vorbesc din propia mea experienta pe care am avut-o cu aceasta boala.am citit despre Culevit, pare bun dar ma abtin sa-l folosesc atita timp cit am facut o cura de Iscador timp de 2 ani(tot imunostimulator) |
25 Lara-bv | |
ptr cory
Sincer nu mi s-a parut nici o clipa ca iti plingi de mila din tot ce ai scris, cred ca nu ti-a fost usor (mie nu imi este)dar singura solutie reala este sa ti capul sus si sa mergi inainte. Ai zis ca ai facut radioterapie(urmeaza sa ma apuc de ea curind), la ce sa ma astept. Am citit ca se produc arsuri, obosela. Cit dureza arsurile? Ai folosit creme, au fost de vreun efect? |
26 cory | |
ptr.lara-bv
am facut 6 cure cu chimio pe care le-am suportat bine.poate si din cauza ca nu mi-a cazut parul(am intrat in cei 10 % care nu le cade parul) si 35 de sedinte de chimio, pe care le-am suportat m-ai greu. singura crema care am folosit-o a fost cea cu galbenele, care este foarte buna si a dat randament.Tot tratamentul la mine a durat 6 luni dupa care am inceput serviciul imediat dupa ultima cura de radio, dar oboseam f. repede.nu am avut arsuri, am baut timp de 6 luni sucuri proaspete facute in casa , in special sfecla, morcov, mar, gref, lamiie, portocala si m-au ajutat.(m-au invatat si pe mine alti)le poti amesteca dar sa le bei imediat.in timpul curei de radio m-ai poti avea greturi, dureri de cap, oboseala si sa-ti cada parul. multa sanatate si curaj |
27 Lara-bv | |
ptr cory
Sincer nu am crezut ca exista persoane carora sa nu le cada parul.Cand am fost prin spital toate femeile aveau problema asta. Sucurile nu le-am suportat imi produceau o aciditate groaznica, dar legumele si fructele ca atare le pot manca fara probleme, nu am gasit o explicatie la chestia asta. Am terminat chimo (uraaa )peste doua sapt sunt programata la radioterapeut pentru masuratori ,discutii si incetutul curei. Mersi de informatii. |
28 lumidrula | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 2 Comentarii: 7 |
As avea o mare intrebare pentru dumneavoastra
sora mea este in mijlocul unor analize la sani. din sanul drept ai curge o secretie galben maronie din sanul stang ai curge ceva subtire , ca serul pentru injectii de culoare verde. I s-au recoltat probe pentru analize dar abia peste 3 saptamani vin rezultatele. Va rog , daca cineva s-a izbit de o asemenea problema sa-mi spuna despre ce este vorba , pentru-ca medicii nu au spus absolut nimic. Doar sa asteptam... Multumiri anticipate. |
29 Waldan | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 2 |
Mama a fost diagnosticata cancer la san faza 3b .A facut sase sedinte de citostatice dar doctorul a refuzat sa o opereze pentru ca avea niste pete rosii.A mai facut 3 cito dar fara nici un efect.La cluj doctorii au spus ca nu poate fi operata.Aceste pete rosii au crescut acum pana la umar si vad ca se intind in continuare.Acum face tratament hormonal dar se pare ca fara rezultate.Stie cineva ce sant aceste pete ??? .Mentionez ca starea ei este ff buna practic nu are decat niste mancarimi de la aceste pete.As dori daca cineva are ceva asemanator sa ma contacteze.
Va multumesc |
30 DOINNA | |
Buna seara, am mai scris acum catva timp in speranta ca voi gasi un remediu pentru mama mea care suferea de cancer. Din pacate pentru ea sfaturile pe care mi le-ati dat nu au mai fost de folos dar revin pentru ca am si eu o intrebare: am tot intrebat si eu, in stanga si dreapta, daca aceasta boala este ereditara si nimeni nu mi-a dat un raspuns concret.Ma gandesc ca poate stiti voi mai multe lucruri despre asta. Pun aceasta problema pentru ca am fost la un control si am fost diagnosticata cu displazie mamara dreapta si cu modificari difuze de mastoza fibro-microchistica. Daca stie cineva ceva astept raspuns pentru ca vreau sa stiu la ce sa ma astept. Va multumesc anticipat!
|
31 cory | |
ptr.Doina
se spune ca boala este ereditara, mama -tata-matusi, ca ar fi una din cauze. |
32 DOINNA | |
Pt. cory
Va multumesc pentru raspuns, sincera sa fiu mi-as fi dorit ca altul sa fie raspunsul, asta este viata. Va doresc tuturor multa sanatate! |
33 danya | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 6 |
buna ziua!am fost diagnosticata cu neoplasm mamar si mi-au fost recomandate 4 sedinte de citostatice pe care l-eam facut deja,iar acum urmeaza operatia.ultima sedinta de citostatice am avut-o pe 21 mai.as vrea sa stiu cat poate trece de la ultima sedinta de citostatice pana la operatie fara sa fie probleme.
mai am o problema cu venele care mi-au slabit foarte tare si daca stie cineva vreun remediu pentru intarirea si refacerea venelor. in alta ordine de idei,din cauza unei asistente incompetente,in timpul citostaticelor s-a produs sclerozarea venei la mana dreapta.mi s-a spus ca nu mai am ce sa fac si nu mai pot folosi mana pentru perfuzii.chiar nu exista niciun remediu?aceeasi asistenta mi-a distrus si piciorul drept,formandu-se o necroza.din martie nu reusesc sa vindec piciorul,fiindca nu imi spune nimeni clar ce sa fac.pentru aceasta problema exista remediu?multumesc anticipat! |
34 cory | |
ptr. danya
operatia se poate face si la scurt timp, in functie de hemograma pe care o ai(daca este buna). cu venele nu ai probleme din cauza asistentei, in timpul tratamentului cu citostatice, venele se screlozeaza, o sa-ti revii dupa un timp, incearca sa te masezi cu unguentul Lioton.ai grija dupa operatie mina cu partea operata sa incerci sa nu o folosesti ptr perfuzii.Sanatate multa! |
35 danya | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 6 |
multumesc pt raspuns,cory,dar eu voiam sa stiu cat pot sa aman maxim operatia,nu sa o fac cat mai repede.de exemplu daca trec cam 2 luni de la ultima sedinta de citostatice pana la operatie pot aparea probleme?daca da ce fel de probleme?
|
36 Lara-bv | |
Citostaticele le faci sa micsoreze tumora, sa o delimiteze si daca vreo celula sau mai multe au plecat aiurea sa le omoare, iar interventia sa nu favorizeze raspandirea lor. Interventia trebuie facuta cand aceste criterii sunt indeplinite, daca amani iti faci o defavoare. Daca vei continua cura de citostatice dupa interventie de la oncologul meu am inteles ca nu trebui sa treaca mai mult de 6-8 sapt. Daca mai ai intrebari.....
|
37 BennyG | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 3 |
In legatura cu Isorelul ... care mai nou se numeste ISCADOR , Eu am boala Hodgkin, diagnosticat in 1996, c`un an mai tarziu in ciuda tratamentelor chimio si radioterapie am facut metastaze osoase, Parintii mei au auzit atunci de injectiile din extract de vasc care atunci se numeau ISOREL, le`am facut si pe langa celelalte tratamente care le mai faceam naturiste , aceste injectii au avut un efect deosebit , dupa cateva luni eram in REMISIUNE completa, Problema e ca de atunci am mai facut cel putin 5 recidive... am facut chiar si transplantul Autolog si tot degeaba ptr ca mi`a recidivat chiar si dupa transplat... Acum sunt iar cu o recidiva la gat.... un ganglion de vreo 6-7 cm.... pe langa radioterapia care urmeaza sa o fac voi incepe si terapii naturiste printre care am in plan chiar si aceste injectii de vasc... Macar sa raman cu speranta daca nu si cu restu ... Eu zic ca merita incercat cu aceste injectii si in cazurile voastre de mai sus ... atat timp cat nu afecteaza negativ organismul, si nu are nici contra indicatii ... Daca va pot ajuta cu ceva informatii imi puteti scrie --------------------* ... sau daca ma puteti voi ajuta pe mine cu ceva in cazul bolii hodgkin .... astept sa`mi scrieti .... As vrea sa scap o data definitiv de boala asta si nu mai stiu ce sa mai incerc ... In rest va doresc multa sanatate!
(*modificat de admin) |
38 maria77 | |
Membru din 10-01-2013 Subiecte: 1 Comentarii: 16 |
Buna!acum am citit mesajul tau,dar din pacate nu prea am timp sa iti scriu mai multe acum.De Nicolit ai auzit?astept raspuns.Multa sanatate iti doresc!
|
39 cory | |
ISORELUL cu ISCADORUL au ca baza de tratament viscul, dar nu sint la fel.
difera concentratiile de visc care le au, in schimb ISCADORUL, este mai scump, ca baza de distributie in Germania si un tratament cu el are vreo 3-4 serii.cu cit seria creste cu atit creste si concentratia. este de mai multe feluri, in functie de boala(de mar, par) trebuie sa te adresezi unui medic homeopat care sa-ti spuna exact de ce ai nevoie. si ISORELUL este foarte bun daca il gasesti si il suporti(sa nu ai vreo reactie alergica la visc) multa sanatate!. |
40 machita_miruna | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 1 |
unde se gaseste iscador?se gaseste la orice farmacie sau plafar ori trebuie sa ma duc cine stie unde dupa el?
|