Cancer de prostata cu metastaze osoase
Secțiunea: Cancerul de prostata
2 comentarii
1
1 rox_2020 |
21-04-2020, 10:13 |
Membru din 21-04-2020 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Buna ziua! Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer de prostata cu metastaze osoase in luna martie 2019. A inceput tratament cu zoladex la 3 luni si zometa la 28 de zile. Pana in decembrie s- a simtit bine. In decembrie a avut niste dureri groaznice la coloana si picioare, probleme cu constipatie si urinarea. In 15 ianuarie i- a fost montata sonda urinara, durerile au mai cedat, iar in februarie a avut un episod de diaree care l- a deshidratat, a fost internat timp in care i s- au facut trei sedinte de radioterapie si o radiografie pulmonara din care a rezultat o opacitate pseudonodulara de intensitate medie cu dimensiunea de 39/56 mm proiectata paracardiac stang. In ultimele zile s- a simtit tot mai rau, a inceput sa tuseasca si sa elimine o sputa maronie, mi se pare ca respira mai greoi. Ce tratament ar putea face? Banuiesc ca aceasta opacitate este o metastaza pulmonara..medicul oncolog nici nu mi- a vorbit desprea aceasta, a trebuit sa ma uit eu prin analize. Va multumesc! Am uitat sa specific ca din cauza faptului ca a avut episoade de diaree si costipatie i s- a recomanat tratament cu salofalk 30 de zile, iar din cauza mobilitatii reduse nu a mai resusit sa mearga sa faca perfuzia cu zometa si i s- au dat acasa medicamente Bonefos 2 cp dimineata..
|
2 RaulDuke |
27-04-2020, 10:25 |
Membru din 12-04-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 7784 |
Răspuns pentru (rox_2020, 21-04-2020, 10:13:05): este improbabil ca acea imagine pulmonara este o metastaza. cred ca este cazul sa fie consultat de un medic pneumolog, indiferent. |
2 comentarii
1