Cancer de gat?

Secțiunea: Cancerul orofaringian
1 comentarii 1
1 Radu94
1 Radu94 [0c]
06-12-2009, 21:27

Membru din 06-12-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna. Ma numesc Radu am 15 ani si doresc sa fiu lamurit cu un lucru, sunt cam ingrijorat de repetate dureri in gat de 2 saptamani. Aproape in fiecare zi ma doare gatul cand inghit sau mai misc capul. Am si o secretie vascoasa, simt nevoia sa o inghit dar o fac cu greu, dar acest lucru se datoreaza unei amigdale care este mai mare ca cealalta, asa mi-a spus un doctor ORL-og. Dar durearea asta in gat ma ingrijoreaza, poate avea legatura ca amigdalele. Si obisnuiesc sa merg cam o dadta sau de doua ori pe saptamana in baruri unde se fumeaza cam mult, si mai beau si cate o bere 2, am inteles ca alcoolul poate dezvolta un cancer la gat, in ultimul timp m-am hotarat sa nu mai am obiceiul acesta, dar durerea tot nu trece. Si dinclasa a7a pana in a8a am inceput sa fumez, dar le pufaiam, e posibil si asta sa afecteze de atata timp? Va rog sa ma lamuriti intr-un fel. Sper sa nu fie nici o problema.
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp