cancer corzi vocale
Secțiunea: Cancerul de laringe (laringian)
2 comentarii
1
1 ioan37 |
12-01-2018, 14:52 |
Membru din 11-01-2018 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Tatalui meu i-a iesit ceva pe corzile vocale in luna septembrie Initial a fost la doctorita la ORL sa vada ce are ,iar aceasta i-a spus ca e o inflamatie pe coarda vocala si i-a dat antiinflamatoare si antibiotice .Dupa 3 saptamani vazand ca nu-i trece a mers din nou la doctorita care l-a trmis la un cabinet privat sa vada ce are.La privat i-a descoperit o tumora pe coarda vocala stanga de 3-4 mm /A mers din nou cu rezultatul la prima doctorita la ORL care l-a programat abia la final de noiembrie pentru a-i lua o mostra din tumora sa vada daca e canceroasa sau nu .Rezultatul din pacate avenit abia la final de decembrie ,Dupa rezultat din nou l-a programat doctorita ORL la consultatie si a spus ca e bine sa il vada si alt doctor .A mers din nou la doctorul de la privat care s-a mirat foarte tare ca de peste 3 luni il tot plimba pe la analize si spitale si nimeni nu l-a operat de acea tumora.Doctorul a vazut ca tumora i-a crescut intre timp de la 3-4 mm la peste 2 pe 3 cm,Pur si simplu l-au purtat pe tatal meu peste 3 luni jumate fara sa ii faca nimic iar tumora ,dupa cum ati vazut a crescut .Nu mai stim ce sa facem ca doctorita i-a dat dosarul medical la tata si acum trebuie sa-l programeze la alt doctor .Pe computer tomografia facuta la inceput de decembrie se spune ca tumora nu s-a extins nici in cutia toracica nici in zonele adiacente insa fata de inceput de octombrie a crescut in dimensiune ,de la 3-4mm la 2-3 cm pe aceeasi coarda vocala .Va dati seama ca iata cum un om bolnav este plimbat de ;la un doctor la altul ,de la un spital la altul,de la o analiza la alta si intre timp nimeni nu-l opereaza iar tumora se mareste .Am citit pe internet ca in occident aceasta operatie normal se rezolva in cateva minute prin laseroterapie ,prin care i se topeste tumora ,insa vad ca la noi nimeni nu vrea sa faca nimic .
|
2 Atavistic Chemotherapy |
16-01-2018, 01:20 |
Membru din 11-01-2018 Subiecte: 2 Comentarii: 13 |
Răspuns pentru (ioan37, 12-01-2018, 14:52:24): Îmi pare rău să aud despre experiența cu tatăl dvs și sistemul medical din țara dvs. Dimensiunea tumorii este acum prea mare pentru a fi tratată cu laser. Vă rugăm să rețineți că o intervenție chirurgicală acum, ar trebui să fie extinsa și, foarte probabil, tatal dvs va trai fara a putea vorbi. Un motiv pentru care chirurgul poate nu vrea să se implice în tratamentul tatalui este din cauza varstei acestuia. Câți ani are tatăl tău? L-aș putea trata cu tratamentul nou și revoluționar numit Chimioterapie Atavistică. Cu toate acestea, aș dori să știu mai multe despre tatăl tău. Mulțumesc! Dr. Arguello. Modalitati alternative, non-toxice de tratare a cancerului: http://atavisticchemotherapy.com/
Pentru mai multe detalii: studiu-clinic-usa@atavisticchemotherapy.com sau arguellof@aol.com |
2 comentarii
1