am boala hodgkin, forma clasica, stadiul 2, extins in mediastin
Secțiunea: Limfom Hodgkin
2 comentarii
1
1 francesca2 | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 1 Comentarii: 0 |
Am 50 de ani,am fost diagnosticata in februarie 2008 cu boala hodgkin ,stadiul 2,forma clasica .Am facut primul ciclu de chemioterapie ABVD in 24 aprilie,apoi urmatorul trebuia sa-l fac pe 8 mai ,dar pentru ca valorile leucocitelor au fost prea mici,s-a amanat pe 14 mai.Pentru a creste valorile leucocitelor mi-a dat 6 injectii MYELOSTIM(una pe zi),dupa care am avut dureri insuportabile(am luat calmante -TACHIDOL).Am facut toate examenele posibile:ecografie,T.A.C.,P.E.T.,SHINTIGRAFIA,SPIROMETRIA,BIOPSIE LA MADUVA ROSIE A OSULUI si R.M.N.Prin examenul P.E.T. s-a vazut extensia celulelor tumorale Hodgkin-reed stenberg :sunt depozitate in zona mediastinului- un nod(aceasta s-a vazut si la T.A.C.),in ilul epatic si sub brat.
Stiu ca sunt sanse de vindecare 80-90% si am citit multe de aceasta boala,urmez curele in Italia si stiu ca ciclul de chemio ABVD este standardizat,peste tot se da acelasi tip de chemio.Va rog ,spuneti-mi,din experienta dumnevoastra,care este evolutia bolnavilor de Hodgkin in Romania,se simt mai bine dupa chemio? multumesc |
2 lilidesa70 | |
Membru din 01-01-2014 Subiecte: 0 Comentarii: 1 |
Buna ! ma numesc Iacob Liliana am 38 ani sunt din Resita si vreau sa -ti spun ca in anul 1994 am fost diagnosticata cu hodgkin scleroza medulara stagiul 2 B .Cei de la Fundeni (Bucuresti) m-au operat mediastinal si mi-au extirpat o tumora foarte mare ce mi-a cuprins plaminul drept(partea de jos) invaluise aorta si urcase in sus pe trahee ,tumora ca gramaj a avut 850gr ,am facut chimio,dr. nu mi-au dat nicio sansa .am venit acasa mai mult moarta decat vie si am urmat un tratament 100% naturist iar dupa 15 luni am ramas insarcinata, am o fetita superba ..suntem sanatoase amandoua si daca vrei mai multe detalii poti sa-mi scrii ----.....doresc sa te ajut dar trebuie sa stiu mai multe detalii despre simptomele pe care le ai
|
2 comentarii
1