Alerta Terapeut care NU da rezultate - Marius Vaduva

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
3 comentarii 1
1 Dragos.Solnici
03-02-2024, 20:03

Membru din 03-02-2024

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Am vazut o carte la o manastire expusa la vanzare despre cancer si tratarea lui, scrisa de Marius Vaduva si Annemarie Vaduva.

Va spun ca au fost multe cazuri care au dat bani pe niste tratamente care nu au functionat si au murit.

Este doar o nota informativa, si mi-a confirmat asta si doamna Sanda Stefan, ucenica lui Valeriu Popa, celebrul terapeut de dinainte de anii 2000.

Deci ATENTIE MARE la cine apelati pentru a va trata de aceasta afectiune, din pacate mortala.

Doamna Sanda a scos la lumina multe cazuri prin terapie alternativa, tumori mari carw s-au desfacut efectiv de pe piele dupa putin timp de tratament. Cine vrea, sa imi scrie mesaj in privat ca ii dau toate detaliile, cu imagini ale cazurilor si filmulete de referinta in domeniu cancerelor.
2 ella& g
2 ella& g [2c]
21-11-2024, 14:41

Membru din 21-11-2024

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Răspuns pentru (Dragos.Solnici, 03-02-2024, 20:03:16):
3 ella& g
3 ella& g [2c]
21-11-2024, 14:53

Membru din 21-11-2024

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Răspuns pentru (Dragos.Solnici, 03-02-2024, 20:03:16):

Si cum va poate scrie cineva in privat ?
Din pacate am tot cautat referinte si forumuri unde sa vad pareri despre Marius Vaduva, dar nu am gasit. Am dat o gramada de bani pe cursuri, m-am dus si la Baia Mare la masuratori la o franciza de-a dansului ca la Bucuresti era prea complicat pentru mine si abia acum, cand am inceput sa fac niste verificari de analize, am vazut ca e o excrocherie. Dar ciudat ca e invitat pe la toate televiziunile si are atata credibilitate. Iti ia banii, iti da niste diete si tratamente care nu sti daca functioneaza si dupa aceea esti abandonat, ca nu mai poti lua legatura cu ei si nu mai primesti niciun suport pentru lamuriri. Dar cand ai cancer, esti disperat si ai vrea sa faci aproape orice, decat sa intri pe tratamente invazive.
Si ciudat, ca nu se sesizeaza nimeni, nu scrie nimeni dintre cei care apeleaza la el , daca a ajutat sau nu. De fapt pe grupul de facebook creat pentru cursanti, toata lumea este asa de entuziasmata si atat il lauda si-l ridica in slavi.
Pe moment esti presat de timp si trebuie sa faci repede proceduri si tratamente, esti epuizat de tratamente invazive si nu ai timp sa cauti si sa verifici, dar dupa aceea.... Recomanda uleiul de catina pentru vit B12. facand sapaturi, am vazut ca e o minciuna. Am dat telefon si la cei de la Hofigal si am vorbit cu persoana competenta pe partea de calitatea produsului si au spus clar ca nu contine B12. Spune si despre drojdia de bere inactiva ca contine B12. Alta minciuna, ca nu contine. Dar nu ai cum sa mai iei legatura cu ei, ca dupa ce-ti iau banii, nu te mai baga in seama, nu mai ai cu cine discuta.
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp