a fost... e cancer daca mi-au fost scosi ambii lobi?
Secțiunea: Ar putea fi cancer?
1 comentarii
1
1 iuly78 |
01-03-2009, 17:04 |
Membru din 01-03-2009 Subiecte: 3 Comentarii: 4 |
pe 5.02 2009 am suferit o op de tiroidă in urma careia mi-au fost scosi ambii lobi. nimic neobisnuit să spun dar la 2 săptămani rezultatele biopsiei m-au ingrijorat foarte tare m-ai ales la lobul drept. o să dau cateva detalii in speranta ca cineva ma va lamuri de ceea ce inseamna si imi va da un sfat.
PIESA..lobul drept MACROSCOPIE..lob de6,5/4/3cm ,pe o sectiune o formatiune tumorală, incapsulata, cu diametrul maxim de 3,5 cm, aspect brun galbui, situata subcapsular MICROSCOPIE tesut glandular tiroidian care contine un nodul inconjurat complet de catre o capsula conjunctiva subtire, alc din microfoliculi si trabecule formate din tirocite cu modificari oxifile-oncocite. CONCLUZIA scria ...corespunde unui adenom oncocitar al lb drept. va rog sa-mi spuneti a fost... e cancer daca mi-au fost scosi ambii lobi au fost scoase acele celule păcătoase se poate sa mai fi ramas? ce pot sa fac? mentionez ca medicul nu mi-a spus nimic iar rezidenta care mi-a dat rez a spus ca totul e ok. stiu ca sunt cazuri mai grave dar va rog nu ma ignorati. vă multumesc. |
1 comentarii
1