adenocarcinom pulmonar lepidic
Secțiunea: Cancer pulmonar (bronhopulmonar, plamani)21 crriss |
16-11-2016, 13:31 |
Membru din 26-10-2016 Subiecte: 1 Comentarii: 15 |
Pt dl Raul
Eu am facut tot ce mi-au spus doctorii. Din luna mai, sunt trimisa la fel de fel de investigatii si in final nimic nu este cocludent. Credeti la la operatie medicul a avut vreun motiv sa nu-mi preleveze proba din mediastin? Sau poate fi o greseala chirurgicala? Istoricul il cunoasteti din cele scrise anterior. Daca mai stept inca 1 luna cel putin, pana fac PET-ul, nu va fi tarziu pt chimioterapie, in cazul unui rezultat ce ar implica "prinderea" ganlionilor?. Dupa operatie am o dispnee si oboseala. Este normal sau poate fi o continuare a procesului neoplazic? Multumesc anticipat |
22 crriss |
28-02-2017, 13:41 |
pt. dl. Raul
Buna ziua, am facut PET CT si mi-au iesit urmatoarele: -captare normala a radiotrasorului la nivelul struct faringelui, laringelui, glande salivare si tiroide - fara leziuni nodulare-glande mamare, tesut mama -fara imagini de recidiva tumorala locala. Modificari fibrotice pulmonare antero bazale drepte ce asocieaza minima fixare a radiotrasorulu i -fara adenopatii supradiafragmatice,; ficat pancreas, spilna, colecist-normal -glande suprarenal limite normale nu s-au evidentiat imagini de adenopatii metabolic active subdiafragmatice activare difuza a maduvei osoase hematogene Concluzie: fara leziuni metabolic active cu substrat oncologic Intrebare: 1. Ce inseamnna "Modificari fibrotice pulmonare antero bazale drepte ce asocieaza minima fixare a radiotrasor"? 2.Ce inseamna "activare difuza a maduvei osoase hematogene"? Multumesc anticipat! |
23 RaulDuke |
13-03-2017, 09:20 |
Membru din 12-04-2011 Subiecte: 1 Comentarii: 7785 |
Răspuns pentru (crriss, 28-02-2017, 13:41:50): sunt niste lucruri cu aspect benign, deci nimic de ingrijorat. |
24 crriss |
15-03-2017, 17:57 |
Răspuns pentru (crriss, Azi, ora 17:56:21): Mutumesc din suflet! Nici nu stiti cata liniste aduceti! Cu permisiunea dvs, va tin la curent. |